17.29

Helgen har gått i rasande tempo, - måndag imorgon. Men då är det ju en positiv sak - One tree hill på tisdag, can't wait! Har väntat hela sommaren på det och för att komma i stämmning ser jag på äldre säsonger. Kollar även för tillfället på lite intervjuer inför den sjätte säsongen. Åh, så jag längar till tisdag, och jag blir då verkligen sur om ingen har lagt upp det men troligen gör nån det.. Aja, nog om det.
Love.


söndag.

Vaknade 10.30 och åt lunch. Sen dess har jag suttit här och känner mig just nu lite småförkyld. Hoppas att jag inte blir sjuk för det är så jobbigt & så kan man inte träna.. Lyssnar på lite favoritmusik och fryser. Usch, måste sätta på mig lite varmare kläder.. Ja, imorgon är det skolan men det känns faktiskt helt okej. Det är ju inte direkt roligt, men supertråkigt är det ju inte för det är alltid roligt att lära sig nya saker.. Hur som helst,
ciao.

musik.

Så mycket bra musik som spelas i serier och nu spelades Gavin DeGraw - We belong together.


arton punkt sexton

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Körde inte hårt utan gjorde några övningar & sen körde man ett tag i rodden.. Nu sitter man och är onyttig med en påse sura godisar. Laddade ner några oth-avsnitt som man inte hade, så man ser dom. Har förövrigt varit trött nästan hela dagen & sov nån timme på eftermiddagen men efter lite träning blev man pigg. Superbra om man har mkt att läsa & är trött efter skolan. Detta skrevs vid sex, nu är klockan 20.11 och om nyss hem från Kalix. Köpte mig mat för är typ svinhungrig. Ska äta strax och endast ta det lungt. Det är rätt sent att äta nu, men är alldelens yr osv så måste få i mig nåt. Aja, nu är det även Sommarktrysset så man ser det. Alltid roligt.
ciao.

lördag och ovanligheter.

Vaknade ca 09.30 och kunde verkligen inte sova vidare, även fast jag var lite halvtrött. Satte mig här och nu ser man nåt random avsnitt av oth från den tredje säsongen. Orkar ju inte se prick alla i sträck.. På tal om oth så får man ladda ner det nytt avsnitt på tisdag. Det ska verkligen bli roligt att se hur allt går.. Det blir nice! Vad händer idag? Kanske gym, annars vet jag inte.. Ja, nu ska jag återgå till one tree hill.
puss

friidrott.

Yay, - det är en gala med friidrott på tv. Jag älskar ju det! Så himla roligt att se.. Usain Bolt (OS-guld x3 & tre världsrekord) , ska strax springa så det blir roligt!
update: Ja, han vann loppet.


fredags stämming.

Kan lägga in en låt som är lite fredags stämming. Lite upbeat.



thank god it's friday!

Nu sitter jag och kikar runt på olika sidor och tar det mest lugnt. Slutade skolan ca 14.20 efter att ha lyssnat om valen av idrott. Man kan välja mellan bollsport, träningsgruppen (träning av olika sorter, - gym, kondition, simning osv) & kom igång-gruppen.. Ska välja träningsgruppen för det verkar roligaste & jag gillar ju gym osv.. Hade svenska 08.00 och efter den så gymmade man. Var på gymmet ett bra tag för ides inte stressa då jag ändå hade hål till till 11.00. Hade matte & medicinsk grundkurs och båda var hyffsat roliga. Konstigt, för jag gillade verkligen inte matte tidigare. Men det är väl att det är en ny bok & lärare.. En sak som läraren i med. grund sa att man ska ta venprov när man är på praktik nästa år. Alltså blodprov i venen i armen. Usch, kommer typ inte våga. Men man vänjer väl sig efter nån gång.. Sitter iaf & ser ett avsnitt av oth och ska äta på ett tag och efter det så ska man nog till kalix och köpa fredags-snask :)
ciao.

21.24

Känner mig rätt låg just nu, men jag vet inte varför.. Ska duscha snart, så det inte blir allt för sent.. Min dag imorgon börjar med svenska. Usch, är inte taggad, alls.. Men efter det så blir det iaf att gymma.. Det blir iaf skönt med fredag imorgon. Fast det känns ändå som att det var fredag nyss. Men det är ju bra att veckorna går fort.. Nu ska jag borsta tänder och sova.
puss

torsdag

Började skolan 09.50 idag så befann mig där vid nio eftersom att det var det enda senare alternativet för transport. Hur som helst så satte jag mig i biblioteket och gjorde matte & läste lite ut medicinsk grundkurs.. Matten verkar inte allt för tråkig och svårt. Eller iaf inte denna del som jag håller på med.. Hade iaf engelska som första lektion och där avslutade jag min diagnos och påbörjade ett brev om mig själv.. Där efter hade jag två vård & omsorg lektioner och slutade två. Hann inte med bussen så gick ner till stan. Besökte Chili, men hittade nada. Gick sen runt lite grann i olika affärer men inget annat blev köpt än en tidning som jag sen satte mig och läste i biblioteket (ej skolans).. Oj, inser att detta blir lite av en skolblogg. Men skitsamma, det är ju det jag gör på veckan.. Ja, har inget mer att tillägga.
ciao.

imorgon, skola.

Har sovmorgon imorgon. Den enda jag har. Börjar 09.50 men ska till skolan till nio för tar mig inte dit senare. Tänkte tidigare att jag skulle gymma, men så blev det inte utan det blev imorgon och i övermorgon. Imorgon har jag engelska & två vårdlektioner. Men jag vet inte om jag hinner med bussen ;o , om inte så går jag väl ner på chili och checkar utbudet. Men aja, får se hur det blir.. Är rätt trött just nu så ska nog sitta här ett tag och sen sängen. Ska bli skönt att sova.

puss

20.39

Riktigt bra att jag till slut införskaffade mig en kalender. Det finns en hel del bra grejer i den & så håller man koll på allt i skolvärlden samt antecknar träningar.. Ska bli mer organiserad framöver. Det jag gillar med skolstarter är att man får köpa nya block osv :) , en riktig pluggis. Men, då är det väl en sån jag är.
ciao.

onsdag.

Började skoldagen 08.00 och hade medicinsk grund som första lektion och kort därefter vård & omsorg. Sen åt man lunch och for och gymmade. Rätt skönt. Inhandlade även en kalender & två kollegieblock. Ska ha kalender för skolan, - alltså prov osv. Samt skriva upp träningar och lite andra saker.. Nu tar man det lugnt genom att se några avsnitt av oth. Sen blir det att göra ost & skink-paj. Ha det bra,
ciao.

22.25

Det blev fotboll ikv. Klädde mig varmt så det var ju iaf skönt. Men nog är det extra skönt att komma in nu i ett varmt hus. Ska strax hoppa i duschen, kika på oth & lägga mig. Men, har ju ingen jobbig dag imorgon för har ju trotsallt bara två lektioner och slutar 11.30..
ciao.

tisdag.

Det är tisdag idag, right? Har ingen större koll, för det känns som måndag idag. Hur som helst, så har jag haft en super meningsfull dag idag, not.. Har mest haft en massa håltimmar har det kännst som. Hade iaf matte på morgonen och det kändes riktigt skönt att bara sitta i sina egna tankar och räkna tal. Sen var det data i typ 15-20 min och sen hade man rast till 11.40 eftersom att datan igentligen skulle sluta 11.00. Sen hade man diagnos i engelskan och svenska sist på dagen. Imorgon har man två vårdlektioner och slutar 11.30.. Lite skönt. Så imorgon ligger det på schemat alltså med. grundkurs, vårdlektion och sen gym & hem. Trevligt va? Kommer nog gilla morgondagen.. Ja vad ska jag hitta på ikv? Antingen sitta inne i värmen eller sitta ute och titta på fotboll påpälsad med en massa kläder. Vad ska jag göra? Får se. Aja, åter till - ja gissa - One tree hill. Älska!
ciao.

bloggtorka.

Har bloggtorka just nu och har ingen inspiration att blogga. Vad ska jag skriva om?

Kom iaf nyss från duschen och nu ser man på One tree hill (suprise!), det första avsnittet av säsong 3. Hoppade över halva andra säsong, för orkade inte se när Naley var splittrat.. Jag har förövrigt ett dilemma. Jag slutar 11.30 på onsdag och jag har två val. Gymma eller fara på stan och köpa kalender och kolla in kläder & väska på Chili. Får se hur det blir.. Det blir iaf att gymma på torsdag morgon eftersom att jag har sovmorgon till 09.50. Och sen kanske på fredag. Aja, får se hur allt går ihop. Nu åter till älskningserien, som börjar igen med en ny säsong den första september (2:a i Sverige pga tidskillnaden)..
ciao.

måndag.

Nu har man kommit in i det hela med skolan. Hade vanliga lektioner och allt kändes bra. Till och med matten, som inte direkt är favoritämnet.. Det blir en del hål i schemat så denna vecka blir det nog mkt gym då det ligger alldelens vid skolan. Det är bra att det blir lite extra träning då jag inte har varit superflitig den senaste tiden.. Nu sitter man och ser på One tree hill och tar det lugnt. Tror inte att det händer några större saker ikv och går nog och sover hyffsat tidigt. Ska bli skönt att sova.
ciao.

musik, - jag gillar.

Nu är det ett tag sen jag la in lite musiktips men denna hittade jag nyss så lägger in :) , det är en låt av Sum 41 som heter 'with me'. Enjoy!


less.

Nu är man lite smått less på allt som har med kina att göra.. Ska bli roligt 2012 då OS är i London, så 4 år får OS-nörden vänta. Då är man 20 år.. Det ska iaf bli roligt att se vad London & Storbrittaninen har att erbjuda.. Är rätt trött och seg efter att ha sett stora delar av OS-avslutningen oxh det blir skönt nu när OS har slutat även om jag har älskat att se det.. Vad händer ikv då? Ingen aning. Middag, sen säkert vila för är trött efter att ha stigit upp 08.30.. Hur som,
Ciao.

söndag.

Blev väckt 08.30 & såg på baketmatchen mellan USA och Spanien. Riktigt jämn match med USA tog hem guldet. Det var de värda för vilken basket de spelar.. Tänkte somna om efter matchen men nu har tröttheten gått över så sitter här & ser på One tree hill och läser bloggar. Strax blir det att äta lasagne. Haha, vilken frukost! Skola imorgon, och det känns väl ok. Inte roligt, men okej. Aja, nu oth.
ciao.

shoppingbehov.

Kollar runt på olika kläder, bla på Cheap monday. Älskar deras jeans, - så otroligt sköna! Kollar även på ett par låga Converse. Men det blir väl snart för kallt & snöigt för tygskor så får kika på ett par skinnskor ist alltså ett par Lacoste eller liknande.. Måste även inhandla nya underkläder nästa gång man far till Luleå. H&M har bra till budgetpris. Denna stil såg riktigt snygg & avslappnad ut. En tröja, jeans & Converse. Fint & enkelt! Gillar även det klarröda skärpet..

  

22.21

Dagen gick enligt planerna. Såg som sagt på OS och Blanka Vlasic slutade som tvåa. Synd att hon inte vann det men det är ju lite tungt ändå att bära allas förväntning och press på axlarna.. Emma Green tror jag blev nia, men det är ju riktigt duktigt gjort av henne att komma med i finalen.. Ja vad har mer hänt idag? Inte mkt faktiskt. OS, fotbollstittande, gym, hemma vid åtta halvnio nångång så man gjorde sig lite mat för var grymt hungrig efter träningen. Inte bra tt äta på kvällen, men vad gör man? Aja, imorgon så är det ju basketfinalen (herrar) mellan USA och Spanien. Men den är 08.30 så det blir lite tungt att stiga upp och se den men tror ändå att det är värt det för USA är ju ändå bäst. Hoppas på dem. Annars så vet jag inte vad som händer.. Det blev inge kalenderköp osv idag så hoppas att hinna med det imorgon om nu affärerna är öppna på en söndag. Det kanske ändå blir att baka muffins med frosting i någon fin färg som rosa eller grön.. Och förresten så är det ju lite halvtrist att OS slutar, men det blir väl ändå lite skönt att allt blir som vanligt igen.
Ciao.

lördag.

OS-tittande strax, eftersom storfavoriten Blanca Vlasic hoppar höjdhopp. Inte för att låta alltför negativ men Emma Green har inte stor chans till medalj. Men man vet ju alldrig. Sen på eftermiddagen så blir det att fara och titta på fotboll. Middag & gym sen.. Fick en riktigt skön sovmorgon idag, - så skönt! Ja, det var väl planerna för idag. Men tv-tittande & nörda vid datorn kan nog pressas in. :)

puss

21.18

Idag har man hunnit med skola, OS-tittande samt en promenad. Skolan slutade jag halv ett ungefär så åkte hem med bussen. Sen blev det OS på tv. Carolina Klüft skulle ju hoppa längd i final så det såg man ju såklart. Riktigt synd att hon inte fick fortsätta men det var ju ändå jäkligt bra att komma till final.. Det blev även att se basket. USA - Argentina och USA hade ledningen hela matchen men ibland var den kanpp med ungefär 10p men i 4:e så dominerade USA och vann. Ska bli roligt att se finalen mellan USA och Spanien.. Gud, nu är det ju bara 2 dagar kvar av OS men det var bra att den slutar på helgen så man får tillfälle att se det sista. Är en sann OS-nörd. Det måste vara det bästa man kan se på tv.. Sitter och tittar lite halvt på en film på 5:an som heter Casanova med Heath Ledger och Sienna Miller.. Imorgon blir det förhoppningsvis att gå på stan och inhandla bla kalender & titta på väskor och kläder. Det blir nog bra det! Och en sak till, - man uppskattar verkligen inte helgen på sommarlovet och därför är det extra härligt med fredag och två långa sovmornar innan skolan igen. Härligt!
ciao.

basket.

Sitter och tittar på basket mellan USA och argentina och den är sjukt jämn även om USA leder lite. Men det är inte med mkt.. Nu är det paus men strax är det dags igen. Hejar lite på USA. Vet inte varför men.. Hittade ingen kalender på Coop så det blir att ta en tripp till gallerian & chili imorgon. Det blir nice! Det ska bli riktigt skönt med två dagars sovmorgon så tar man tag i skolan på måndag med nya krafer. Känner mig lite mer peppad än vad jag var igår..

Hr förövrigt gjort några ändringar på bloggen. Vet inte riktigt hur jag vill ha den.. Aja,
ciao.

Äntligen fredag!

Nu är det fredag och helg. Så otroligt skönt! Även om man börjar vänja sig och komma in i det hela. Det slutar nog bra till slut.. Det ska ändå bli lite intressant nästa vecka då de vanliga lektionerna börjar. Har matte, svenska, engelska, NK & omvårdnad.. Tror det blir bra. NK är för de som undrar, naturkunskap. Har även medicinsk grund men det räknas ju som omvårnad.. Har förövrigt endast kvinnliga lärare.. Detta var bara en parantes. Ska iväg till Kalix senare. Måste köpa en kalender och på nån dag måste man kolla på Friis & Co-väskorna på Chili. Aja, nu ska jag läsa lite bloggar som Kenzas, Stina-Lees & Blondinbellas. Ha det bäst! Ciao.

21.13

Kom just hem från en promenad. Mamma drog ut mig vid åtta. Ska ta mig en dusch, sitta och nörda och sen sängen. En ny skoldag väntar imorgon och känner mig inte så sugen. Efter en dag! Hur ska detta sluta? Äh, man vänjar väl sig efter ett tag.

Ett inlägg utan rubrik.

Hade verkligen inte ork eller lust att fara och träna idag. Är helt slut så det blir att sova istället. Det blir gym imorgon eller i helgen. Idag orkar man verkligen inte då kroppen är helt ovan efter sommarlovet. Men det går nog bra efter helgen. Imorgon så skulle vi ju umgås med 2:orna & 3:orna (alltså op) och se film och så. Det blir nog bra..

Var ju i Luleå och tittade på diverse väskor och hittade några riktigt snygga på DIVA från Friis & Co. Vet inte om jag ska slösa ca 700 spänn på en väska som inte är av skinn. De är ju riktigt snygga och jag behöver en väska. Men, är det värt det?

Det som är riktigt snyggt i höst är att ha mörka färger och ha accentfärger till. Som en mörkare kofta och en färgstark tröja eller skärp till samt mörka jeans. Skulle vara fint.

Nu är det många tankar i huvudet men antar att allt släpper eftersom. När man har kommit in i allt.

ciao.

första skoldagen.

Då har man börjat skolan och allt känns väldigt ovant och konstigt.. Ny skola, ny klass osv.. Får väl se hur det går.. Är enormt trött just nu så håller på att somna.. Ska gå och lägga mig på ett tag. Imorgon så skulle vi vara och göra nåt med OP2 & OP3.. Får se hur det blir. Är lite slut och matt för tillfället så kanske återkommer sen. Aja,
ciao.

Oh no.

Skolan startar imorgon och känner mig inte så taggad & sugen men man måste ju.. Den börjar 08.30 med upprop och resten får man se. Förhoppningsvis så är det en kort dag. Hur som helst, så blir det att sova på nån timme. Kan uppdatera sen imorgon när man kommer hem. Äh nog blir det hela bra! :)
puss

20 augusti.

Det har varit otroligt roligt att följa 2008's OS. Så roligt att se, speciellt friidrotten. Såg såklart Bolt's final på 200 (?) m. Och han tog världsrekord. Sitt andra i tävlingen, - helt otroligt. Hur som helst så var jag för ett tag sen till affären & köpte diverse skolgrejer som pennor, nya kollegieblock (tills vidare iaf), post-it osv.. Börjar bli lite smått nervös och få lite ångest över att skolan börjar imorgon och sommarlovet är över. Det känns lite konstigt faktiskt. Hopaps att man inte gör nåt spec imorgon.. Det är väl upprop, rundtur och nå mer.. Har inga tankar eller idér som jag kan blogga om, så jag avslutar.
puss


onsdag.

Nu är det sista dagen av sommarlovet. Suck.. Var iaf i Luleå idag och detta blev köpt:
Brun skinnjacka, maskara, vit t-shirt, rutig stickad tröja och klocka (ser ut som en herrklocka).. Är trött just nu så sitter och ser på OS. Har lite smått ångest över att det är skola imorgon men samtidigt är man lite nyfiken.. Aja,
PS. Hittar ännu inte var man ändrar färgen på länkar..
ciao.


musik.

Detta är ett klipp med en ny låt av Gavin Degraw. Har förövrigt hört hans 'I don't want to be' ofantligt många gånger, då den låten är med i oth's intro. ciao.


sista natten med gänget, typ.

Då var den sista dagen av sommarlovet imorgon. Den ska till en början spenderas i Luleå (om det går som planerat), sen blir det en del OS-tittande, säkert en massa ångest men lite nyfikenhet. Ska försöka göra det bästa av situationen. Men det som är positivt är att man går skola i 2 dagar sen helg. Det är ju skönt! Ikväll blir det väl att lägga sig vid tolv. Kan inte somna tidigare. Och somnar säker ändå vid 01. Imorgon kommer jag säkert, som alltid sista natten på lovet, somna sent. Men, man överlever.. Det blir iaf att stiga upp klockan 08 imorgon, så man förbereder ju sig lite innan skolan. Jaja, nog om det. ciao.

tisdag.

Vaknade 10.00, tog en dusch och höll på att somna i varmvattnet. Men det är ändå skönt att duscha på morgonen.. Gjorde lunch efter det, - chicken bits & ris. Mums var det. Såg på OS, satt vid datorn innan jag for iväg till frissan för att klippa av barret. Det blev en page för min del. Den slutar just ovanför axlarna, och även om det känns ovant, så är jag ändå rätt nöjd. Får fixa in ett foto nån dag.. Var även och gymmade vid halv sex. Proppfullt gym vid sex men sen tunnade det ut. Det gick inte riktigt super, men körde igenom kroppen iaf.. Det har kommit en hel del ändringar på bloggen. En header, ny stilmall, nya färger osv osv.. Nu är det bara småsaker som måste fixas. Alltså måste ändra färgen på länkar, men hittar inte var man ändrar.. Är iaf nöjd med bloggen i det stora hela, speciellt min header. Aja,
ciao.


äntligen.

Äntligen är headern på g. Den blir superfin. Kan avslöja att den är väldigt oth-inspirerad.. Måste bara fixa in en bild på mig själv & fixa en text samt sätta in den på bloggen.. Det blir iaf bra! :) Är supernöjd. Så snart blir bloggen mkt mer personlig. Den är nog uppe imorgon om allt vill sig väl. Det ska bli så spännande att se resultatet när den är uppe.. Aja, ska kika på oth (<3) och sen sova. Ska stiga upp klockan 10 för måste hinna duscha, göra lunch och infinna mig hos frisören klockan 12.00.. Iaf,
ciao.

dagens slut.

Dagen lider mot sitt slut och jag kan konstatera att detta har varit en av de bättre födelesedagarna. Älskar mina presenter och tror att de kommer att tillkomma i samligen av vardagssmycken. Har detta på mig varje dag; 3 par örhängen, halsband med hjärthänge och tre par armband (därav mitt nya).. Det kommer att bli roligt imorgon att klippa av allt slitet hår samt få en ny style och frisyr. Kommer att klippa en hel del på längden, men tror att det blir nice. Men man får ju se. Hur som helst så blir det inte någon sen natt för min del för ska försöka vända tillbaka dygnet. Även om det kanske inte är nån idé efersom att man ändå kommer att sova superlite natten innan skolan.. Har faktiskt ingen ångest (asså inte ångest på allvar men) utan känner att det här kommer att bli bra. Det är klart att man lär känna nytt folk. Rätt skönt också att börja en helt ny klass. Aja, ska läsa bloggar & återgå till mitt älskade One tree hill (inte för att vara för tjatig).
Ha det bäst kära läsare, ciao. 

hicka ;o

Har fått hicka.. Och alltid när det händer så tänker jag att jag kommer att hicka i 17 år eftersom att ha sett på tv att en hade gjort det. Alltså fatta hemskt att hicka dag in & dag ut i 17 år. Jag skulle ju dö.. Iaf, så åt jag tårta nyss och är less på sött för tillfället.. Åh, så skönt - nu har hickan gått över! Haha. Har åbörjat tittandet av den andra säsongen av oth, och oj så bra det är. Har lite marathon innan starten av den sjätte säsongen den första sep. (eller man ser ju det den andra, men). Hur som,
puss

klippning.

Imorgon är det saxen som gäller. Dvs klippning.. Luggen är lång samt håret rejält utväxt så det ska bli superskönt att få klippa av det till en längre page. Håret blir nog axellångt, och det blir nog nice. Hoppas jag. Men nog blir det bra.. Hjälper lite smått till med tårtan som ska ätas efter maten :) , måste även lite efter min dvd-box. Hur som helst,
ciao.

attans.

Attans bananer! Susanna Kallur ramlade ju i sin semifinal. Jäkla otur! Aja, så kan det gå. Nu ska jag iaf se på One tree hill.
ciao.

18 augusti, my b-day.

Fyller 16 år idag :) , har fått superfina smycken - ett arband med hjärtberlocker (älskar det) och örhängen som är som fyra halva hjärtan som är satt ihop så det blir som 4 hjärtan. Det är iaf svårt att förklara, men fint är det. Har även fått kläder, pengar & blommor. Perfekt! Det blev inte Luleå idag. Det blir på onsdag ist. Det blir bra. Nu börjar skolan på 3 dagar, panik.. Ska se på OS senare, på lite friidrott men först det sista avsnittet av den första säsongen av One tree hill och sen måste jag leta fram boxen. Hur som,

puss

17 augusti, 23.29

Imorgon blir det shopping för min del. Eller ja, jag hoppas på en dag fylld av shopping men man vet ju aldrig om man hittar något. Men hoppas på att köpa en cardigan, sjal, bas-tees, smink, underkläder & lite skolgrejer så som kollegieblock, pennor och så.. Och till lunch blir det thaimat. Muums. Ska iaf se färdigt avsnittet av oth och sen sängen. Imorgon väntar en rolig dag!
puss

19.19

Kom nyss ur duschen och ska sätta igång One tree hill. Annat har kommit imellan, för sa ju tidigare att jag skulle se på oth.. Har sett ett tag på Miami ink ist. Riktigt duktiga är dom på att tatuera. Med skuggningar och allt.. Inte för att låta allt för barnslig nu men jag är riktigt nyfiken på vad som är i paketen. De ser misstänkt lika smyckesaskar, eftersom att jag har önskat mig smycken.. Men spännande ska det bli.

puss


17.35

Ska strax sätta igång ett avsnitt av One tree hill. Är inne på det 19:onde avsnittet av 22. Sen får man väl leta fram boxen med säsong 2. Har den första säsongen nerladdad, box med den andra, nerladdad den tredje, fjärde & femte..
Ikväll kommer pappa & bror hem från domarkurs. Har inte träffat dom på hela helgen så det blir väl trevligt. Då får jag försöka få bror att hjälpa mig med min header.. Får väl den senaste uppe på tisdag. Hoppas jag.

Eftersom att blondinbella är NRJ's OS-reporter kan jag väl vara bloggens OS-reporter.. I tennisen (singel) blev det Spanskt guld - Nadal vann mot Gonzalez. Susanna Kallur tog sig vidare i kvalen (springer imorgon), Törnblad rev ut sig. Efter att den Jamaicanska Bolt fick guld på 100 m, blev det även Jamaicanskt guld & två silver (eftersom att det gick inte att skilja dem åt) på 100 m. Stefan Holm gick vidare på kvalen. Och sen har inga andra namn fastat på minnet. Är mest intresserad av svenskarna.. Det blir intressant att se imorgon Susanna Kallur. Om jag nu hinner hem från Luleå till 13.48.
Imorgon: min födelsedag såklart. Fara till Luleå på shoppingtur, äta thaimat till lunch, beställa klippning. Sen hoppas man hinna hem till 13.48 då Kallur springer semifinal.. Vad händer mer? Ja, äta tårta & öppna pressenter.

Här är också ännu ett musiktips!

musiktips.

Här är ännu ett musiktips. Kate Voegele - I won't disagree. Jag fullkomligt älskar låten & hennes röst.
Fortsätter mitt OS-tittande. Det sänds favoriten friidrott. Och förresten imorgon fyller jag 16 imorgon.

One tree hill.

Detta är promot till den sjätte säsongen. För er som följer det svenska tempot kan detta innehålla en del spoilers.

15.00

Har i stort sett bara sett på OS idag. Men, jag gillar det. Speciellt friidrott som jag ser på nu. Susanna Kallur om vidare & Holm och Törnblad hoppar vidare i höjdhoppen. Alltid mkt roligare men svenskar med.. Har fixat till lite småsaker på bloggen. Tex tagit bort det iriiterande 'om' samt lagt in en bild. Ska fixa en annan sen när jag har lagt in från kameran. Men denna får vara tills vidare.. Tror inte att det blir någon träning idag, men det är rätt skönt med en vilodag..
Ps. Konstigt nog så syntes inte bilden. Hm..

söndag.

Vaknade nyss, och nu ser man på tennis. Singleltennis den här gången. Det är Nadal mot Gonzales. Spanien mot Chile.. Sen klockan 13.10 blir det att se på Sanna Kallur.. Uppdaterar senare.


ändringar.

Har gjort lite ändringar i planerna. Iställer för att klippa mig på drop-in i Luleå så ska jag beställa tid hos nån frissa i Kalix. Det blir som sagt en lite längre page, - ska bli otroligt skönt att klippa sig.. Nu åter till filmen 'Elizbethtown ett tag innan jag kryper ner i sängen.
Puss&godnatt.

promenad.

Kom just hem från en promenix med mamma. Underbart väder ute, - solsken & lagomt varmt/kallt. Ska skölja av mig & se på sommarkrysset. Men först, - bland annat bloggläsning.
Detta är ett klipp från One tree hill med kate Voegele - Wish you were.

egopixs.

Kan väl lägga in en bild på mig själv för ovanlighetens skull. Kan meddela att de är tagna i camen & att jag ser lite halvjävlig ut. Men, jag får väl bjuda på det ;)

perfekt..

perfekt avslut på eftermiddagen - USA:s basketmatch & Ben & Jerry's. Hann bara se lite grann av matchen men åh så bra USA är. Inget lag kan mäta sig med dom.. Nu - ett avsnitt av oth. Lovely. Och förresten detta nagellack var inte helt fel.

eftermiddag.

Kom hem från stan för ett tag sen. For iväg mot kinarestaurangen vid tio över fyra. Så fick alltså slita mig från tennisfinalen (har aldrig varit intresserad av tennis på tv tidigare).. Åt fyra små rätter som var gott men väldigt mättande. Efteråt for man på druggen och köpte ett paket av Ben & Jerry's cookis dough. Rätt länge sen jag åt det. Kanske smaken anses sliskig, men jag gillar den.. Ska ta och se på ett avsnitt av One tree hill men först titta om det visas någon friidrott (jag gillar) och äta någon sked glass. Så, ha det bäst! Ciao.

paus.

Tar en väldigt kort paus i tennistittande genom att lägga in en låt av Tyler Hilton. Gillar verkligen hans röst!

tennis.

Nu är det tennisfinal med svenskar som jag ser på. Och förresten så blev färgen just nu hallonrött. Får se mer sen. Men nu som sagt, - tennis!

puss

14.04

Har sett på fotbollsmatchen mellan Brasilien och Cameroon och den var rätt tråkig för det har inte blivit ett mål på över 90 min så det blev en förlängning.. Kollar på friidrott ist, mkt roligare! Alltså, det är svårt det här med färger. Vill på ett sätt ha en ljus färg men då ser allt så opersonligt ut så får väl prova med lite färg..

pusss


lördag.

Blev väckt ca 11 men drog mig till några minuter före tolv och nu ser man på OS-fotboll. Brasilien - Cameroon. Man måste ju se Brasilien.. Ska äta strax och sen på nån timme blir det gym & sen kinamat till middag med mami. Tror det blir 4 små rätter för min del. Mumms! Otroligt gott.. Aja, nu mat. Uppdaterar senare under dagen.

pusss

kläder.


Dessa är några mysiga höstkläder från H&M. De syns inte så jättebra men.. Måste iaf köpa mig en mysig sjal/halsduk (får kika på H&M's affär), en/flera cardigan & någon t-shirt i basfärg..

Nu ska jag iaf gå och försöka sova, eller så läser jag. Men sängen blir det iaf.. Imorgon blir det gym & kinamat med mamma. Mysigt!

Godnatt.

fredagkväll.

Dagens träning: promenad för nån timme sen. Det blev like always en runda på 5,2 km.. Nu ska jag hoppa i duschen & sen kolla om man kan fixa om nån smågrej på bloggen. Ska fixa headern till tisdag tror jag men det är ju rätt mkt arbete om man ska fixa en i photoshop för måste ladda ner några penslar, ladda över bilder, sök bilder & fixa allt. Men det blir nog bra till slut. Fixade förövrigt en ljusare färg till bloggen. Tycker att det är finare, även om det kanske inte är så superpersonlig men det kommer sen med headern & bild. Just ja, duschen.

puss&hej!


13.26

Nu blir det ännu ett klipp. Men det är ju roligt och sätter in dem bara för att jag kan. Haha! Nä, jag gillar att sätta in lite favoritlåtar och bra videos ;) , här kommer ett klipp på musikvideon av låten 'Songs in my pocket' av Bethany Joy Galeotti. Älskar låten men hittar den inte nånstans för nerladdning.. Får väl nöta klippet? Hur som, - enjoy!

Ps. Älskar även videon, - så orginell!

sömnproblem.

Än en gång har jag inte kunnat sova. Somnade ca 04.00. Försökte att läsa men inget gick. Skulle tusan ha gått och sett på OS eller nåt.. Blev iaf väckt 10 och det var bra för att då kanske man somnar lite tidigare.. Hur som helst så ska man strax iväg till Kalix med mami. Trevligt! :) Kan lägga in nåt klipp på en bra låt. Får se vad det blir.. Det blev Gavin Degraw - she holds a key. Fin låt..

beslutsångest.

Har lite svårt att bestämma vilken färg jag ska ha på bloggen men får testa lite olika.. Nu är den lite hallonrosa-aktig.. Vill inte ha för stark färg för då är det bara jobbigt att läsa men får som sagt testa lite. Får se mer imorgon för nu ska jag borsta tänderna och gå mit sängen för att läsa min nys VR. Alltid trevligt med en ny tidning, med ett nytt korsord att lösa.. Är förövrigt väldigt less på mitt hår & frisyr så det blir mest troligt att klippa sig på måndag och eftersom att det är drop-in så kan man ju ändra sig utan att behöva avbeställa.. Det blir nog en längre page, alltså till axlarna.. Eftersom att håret mest känns tjockt & lockigt just nu efter att ha tvättat det så blir det skönt med klippning.. Aja, hur som helst så ska jag läsa lite nu.

puss & godnatt.

22.37

Det tar ett tag innan jag får upp headern för måste ju först fixa den i photoshop. Vill ju få den så snygg som möjligt.. Men som sagt det tar ett tag.. Börjar bli rätt trött nu på kvällskvisten men det är nog för att det är kolsvrt ute. Rätt mysigt men lite mörkrädd är man. Om man ska erkänna. Ja vad ska man skriva? Har lite bloggtorka just nu men ibland har man hur mkt som helst idér i huvudet..
Det positiva med skolastarten är att man får nya intryck, nya erfarenheter & kunskaper samt lär känna nytt folk. Så nog går det väl bra.. Nya ämnen & nya lärare - det blir ändå lite roligt & intressant. Ska dra mig mot sängen på nån timme. Vad är på tv nu? Sex and the city börjar klockan 23.00 så kanske man ser på det. Två avsnitt är det..
Förresten det blev ingen promenad idag utan istället ett svettigt gympass. Det gick rätt bra trots att det var väldigt fuktigt i luften.. Nej nu såg jag att det var Punk'd på MTV så det blir att man ser det för det är enormt länge sen man såg det.

puss!

basket.

Såg just lite basket, - USA mot Grekland. USA är ju grymt bra men Grekland gjorde ändå en bra match.. Det visades bara ett tag så sitter här. Är verkligen inte bra i basket (men det kanske beror på att jag har aldrig spelat förutom nån gång på skolan), men det är roligt att se, speciellt när det är ett bra lag.. Har fixat lite med bloggen. Som tex en klocka & lärt mig hur man lägger in klipp från youtube.
Här är ett naley-klipp med en underbar låt som heter 'You fill my heart' av Jason Walker. Älskar den låten!

Tyler Hilton.


torsdag.

En vecka kvar till skolan. Usch.. Vaknade vid tiotiden för att en fluga surrade i mitt anskte så bytte sovplats och somnade till ca 13.20. Fick en chock (som alltid) då jag såg på klockan.. Nu har jag inte hunnit med nånting. Satte mig här och tittar runt lite grann. Dagens träning? En promenad på kvällen. Men nu, lunch.

puss

22.45

Är rätt trött för tillfället så funderar att gå och sova för annars kan man ju aldrig somna. Och dessutom börjar ju skolan på typ en vecka (ångest!) så måste börja vända tillbaka mitt dygn.. Ska iaf vara här högst en halvtimme till och sen sängen.. Det är ändå rätt skönt att stiga upp lite tidigare, och då kan man ju också se på lite os. Roligt att det finns nånting att se på tv på dagarna (eller oftast) för dagshowerna & serierna är iaf inte de bästa. Som när man är sjuk & hemma från skolan så finns det inget att se.. Aja, ska iaf borsta tänderna strax.

pusss

mys.

Det känns riktigt mysigt att gå runt i mjukiskläder (pjamasbyxor & en tunn tee) och bara ta det lugnt med familjen.. Fick min bror att hjälpa mig att fixa en header så ska välja några bilder. Ska iaf hålla på att trixa med desigen nu ett tag. Till headern så blir det väldigt oth inspirerat men får sätta in en profil bild och sånt senare för nu ska jag söka efter ett citat..

puss

onsdag.

Sitter och söker efter nån bild eller bilder som jag ska ha i headern, samt ett citat från One tree hill. Vill göra den så personlig som möjligt. Får sätta in en bild på mig själv senare.. Regnet öser ner utanför fönstret och det är mest grått och då är de alltid mysigt att sitta inne och bara ta det lugnt. Fixa & trixa. Måste bara få lite hjälp med photoshop först för grejar inte riktigt det.. Alltså det finns så många fina citat som jag vill ha men ska bara ha ett.. Svårt! Haha.

designen.

Har endast ändrat färg på bloggen, men måste fixa en header, profilbild och många saker. Ska få bloggen mer personlig för har ju inte en enda bild. På headern så blir det nog en bild på mig, kanske nåt från one tree hill eller nåt. Får se.. Ska iaf klä mig och fara och gymma. Så hejs,

12:e augusti, 23.45

I brist på rubrik. Har kommit igång med lite träning nu den senaste tiden. Har tränat varje dag nu ett tag. Det är vardagsmotion helt enkelt. Kör iaf alltid styrketräning varannan dag. Eller försöker, om jag inte har ork eller lust nån dag så är det inte hela världen. Och så den dagen då det inte är gym så tar jag en halvmil lång powerwalk.. har iaf kört styrketräningen varannan dag ett bra tag förutom med något enstaka undantag. Och promenaden har jag börjat med för ett tag sen.. Är annars rätt så lat, som tex att orka ut och springa. Men powerwalk är lättare att ta sig ut på, alltid nånting..

Har klickat in mig på blondinbellas blogg då och då och hennes kille har tydligen startat en blogg, och genom att hon har länkat till den och skrivit om en så är han uppe på topplistan av sveriges mest lästa bloggar. Tycker egentligen att det är mer rättvist att 'vanliga' bloggar ska få någon chans. Men, man tycker ju olika..

Skulle gärna vilja veta hur man fixar designen på bloggen. Varför har dom gjort det hela så svårt? Och det är säkert många andra som inte heller vet hur man ska trixa med dom dära koderna..
Hur som helst så ska jag sitta här ett tag till och sen sängen.

puss!


hösten.

Det som är roligt med hösten är höstmodet samt att man får ta på sig mysiga varma jackor osv.. Har tittat runt lite grann på H&M's höstkollektion och det finns en hel drös av härliga jackor som jag skulle vilja ha i garderoben. Här är några exempel.


Den lila kostar 498 kronor, den grå kostar 598 och den svarta 798.                     
Alla tre har en 'höstig' känsla över dem. Och en till sak som jag gillar med hösten är att man har mörkare färger.. Eftersom att jag redan har en fin skepparkavaj i ull (alltså en dubblerknäppt jacka) så ska jag nog inte slösa mina pengar på en till. Istället blir det nog att fara och titta på en större väska. Blev inspirerad efter att ha läst veckans nummer av Sofis Mode där det var typ 101 modemosten för hösten och då var det två enorma högar av väskor i den större modellen som rymmer allt. Skulle vara perfekt som skolväska och så kan man ha gymkläder och sånt i den om man gymmar på något hål eller så för skolan är alldelens brevid gymmet :) . Hur som helst så ska jag kika vidare.
Ha det bäst! Ciao.

16.54

Sitter och ser på One tree hill (ovanligt?) och det är ännu lika spännande när Lucas är med i bilolyckan i första säsongen då han & Keith ska hämta Karen från flygplatsen. Även fast jag vet vad som händer så är det enormt bra! :)


Förutom Naley (Haley & Nathan) så är Leyton (Lucas och Peyton) det perfekta paret. Hoppas på dom i säsong 6.


dagens träningspass.

Dagens träning blev en timmas powerwalk. Riktigt skönt med sol och allt. Ska stretcha lite, duscha & se på One tree hill. Min absoluta favoritserie ;) . Vad händer senare? Det vet jag inte, men har mina aningar om att jag kommer delvis sitta här.

ciao.

ett inlägg utan rubrik.

Såhär innan man börjar på gymnasiet så finns det många tankar och funderingar. Om man har gjort rätt val, vad man ska bli hur man ska vara osv osv. Man börjar ju en helt ny skola och jag känner en i min nya klass. Och den peronen känner jag knappt. Men skitsamma.. Är blyg och lite osäker ibland så är det svårt att försöka ha bra självförtroende.. Men jag antar att man alltid hittar någon. Eller det är vad jag hoppas iaf.. Alla längtar till skolan, men jag vet inte. Jag längtar inte direkt, men det är nog för att allt är så nytt och jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig.. Jag måste verkligen lära mig att ta för mig och som alla lärare sa på högstadiet, att jag måste tro på mig själv. Och jag måste verkligen försöka..

Om något helt annat så är jag riktigt sugen på att börja måla lite grann. Eller träna så man blir bättre. För får blider i mitt huvud som jag vill uttrycka på papper, eller på duk om man målar.. Därför ska jag nog välja bild som IV till hösten. För jag gillar verkligen att teckan och så. Så det är iaf nåt jag vet. Funderade tidigare på att välja foto..

Hur som helst så ska jag se på One tree hill lite till och sen gå och sova.

puss!

21.05

Sitter och tittar på One tree hill från början och Nathan & Haley är såå söta tillsammans. Det perfekta paret!

måndag.

Vaknade vid elva av att mamma ropade att jag skulle komma och äta nybakt bröd. Det var mums till frukost/lunch.. Såg ett par avsnitt av One tree hill (<3). Vad gjorde jag mer? Kommer faktiskt inte ihåg.. For iaf till gymmet vid kvar över tre, körde mitt pass & det gick bra. Alltid skönt när det går lätt.. När man kom hem så åt man middag, - ungstekt lax, potatis & tzatziki.. Kom just hem från en promenad med mamma. Det blev en promenix även idag, på 5,2 km eller vad det var. Den vanliga rundan. Stretchade och nu sitter man här & kikar på oth. Ska hoppa i duschen strax men först mer oth. ;) Man blir helt beroende,
Ha det bra, ciao.

promenix.

Kom just hem från en promenad med mamma. Väldigt härligt med sådär lagomt kallt och lagomt varmt väder & så var det solnedgång. Underbart! Fick värsta motionsuget så vi tog en riktigt snabb powerwalk ;) , nu ska jag se lite one tree hill sen duschen!
Ha det bra, ciao.

Oth, såklart.

Kan kanppt fara hur bra det första avsnittet av oth kan vara så bra. Det är en av de bästa. Man blir fast direkt.. Nu blir det lite marathon för min del. Får passa på nu när skolan börjar. Aja, nu ska jag iaf njuta av Chad michal murray (Lucas Scott) och James Lafferty's skönhet. & bra skådespel :)


17.56

Åt nyss middag och nu äter man vaniljglass med kakbitar & chokladsås :) Underbart gott! Ska se på några klipp, - oth relaterat & vänner bloopers. Så roligt när de gör fel.. Annars så är jag sugen på att titta på den första säsongen av oth. Så bra avsnitt! ;)

puss

söndag.

Hej bloggen! Vaknade vid halv tolv och åt grillat med potatisgratäng & tzatziki till frukost/lunch. Sen har jag bara suttit här. Kollar på de få klippen jag inte har sett om One tree hill's skådisar. Önskar att det fanns många fler. Men får väl söka.. Ska och titta på fotboll sen på nån timme. Promenad på kvällen och sen får jag se.

puss

lördagkväll.

For som sagt och gymmade på eftermiddagen, vid ungefär 16.00.. Det gidk rätt lätt idag så det är ju skönt. Körde även idag utfall med hantlar. Gud så det kommer att ömma i benen för har ännu träningsvärk från i förrgår. Det är att det är en ny övning med nya muskler som är lite ovana.. Imorgon blir det nog promenad, fotbollstittande & chill som vanligt. Får njuta den sista veckan. Sitter och lyssnar på musik, kollar runt & åt nyss vaniljglass med kakbitar och lite chokladsås. Det var hemmagjort alltså blandningen, så lite fejk ben & jerry's.. Anysways så ser jag på sommarkrysset och löser korsord.
ciao.

a new hairstyle!

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så ska jag klippa mig när jag far till Luleå på måndagen om två veckor eller alltså måndagen som kommer efter denna. I'm turning 16 that day! :) Haha. Är sugen på en lite längre page, ungefär som Brooke & Haley (One tree hill, såklart) har håret i den femte säsongen. Gillar Brooke's hår i det sista avsnittet av den femte säsongen.. Har rakt hår naturligt men har ännu lite permanentning kvar i håret (när jag tvättar det så är det superkrulligt men sen raknar det något om jag inte sätter nåt i det) . Så kan ha båda frisyrerna som dom har. Kan lägga in bilder så ni får se :)







Jag borde göra en header som har med Oth att göra. Kanske ett par olika bilder? Fast, vet inte hur man gör. Får be om hjälp av nån.

Och förresten så är James Lafferty (aka Nathan Scott) het!


lördag.

Somnade supersent igår natt/morgon. Somnade efter fem. Usch hatar verkligen att inte kunna sova för man tittar bara på klockan och tiden går typ supersabbt (fast jag vet inte om man halvsover då?) och man börjar typ få panik att man inte har somnat (eller inte panik men..). Men iaf så blir det alltid jättevarmt och så är man helt klarvaken & börjar fundera på en massa. Ja.. Jag föredrar att sova.. Blev väckt vid elva iaf, vilket var bra så man kanske somnar tidigare ikv. Hoppas, hoppas.. Sitter och tar det lugnt och kollar på One tree hill relaterade klipp på youtube. Alltså, jag behöver fara på rehab för att komma över mitt beroende :) Hihu. Finns enormt mkt klipp, nog för att jag har nästan sett alla.. Ja vad händer sen? Gym före middagen, sen middag - grillat :) Mumms. Annars vet jag inte. Får se vad som händer & sker. Aja,
pusss, ciao.

Tyler Hilton.

Men gud så bra Tyler Hilton är! Hittade musik av han på youtube (såklart!) och jag dör så bra han är live alltså. Inte alla artister som är det. Åh gud så underbart bra han är. Har typ aldrig lyssnat på hans låter, eller okej nån enstaka.

Om något helt annat så ska jag klippa mig när jag far till Luleå. Det blir nog en längre page, ungefär som Brooke i Oth hade håret i 18:e avsnittet av säsong 5. Och så blir det sneluggg eller raklugg, får se..

puss.

beroendeframkallande.

Märker att jag har blivit en smula beroende av Youtube och internet överhuvudtaget. Så mkt man kan hitta som tex bloggar att läsa osv. Gillar att surfa runt och läsa på en massa olika sidor och Veckorevyn.com klickar jag alltid in på. Det är som en tidining fast på webben. Urbra! Sophia Bush, Bethany Joy Galeotti och Hilarie Burton är mina favoriter (Brooke, Haley & Peyton i Oth), så bra skådespelerskor & alla är verkligen jordnära och inte diviga som andra kändisar är, & så är ju Hilarie enormt rolig. Anyways, så ska jag tvinga mig mot sängen sen på ett tag, eller en timme eller nåt. Ska, vända tillbaka dygnet. Så,
ciao.

fredag!

Kom just hem från en halvmil lång promenad med mami, alltid trevligt! :) Är lite öm i benen delvis från promenaden men mest från utfallsträningen igår på gymmet. Det har ömmat hela dagen och jag tror att det kommer att bli värre imorgon eftersom att det alltid brukar ta två dagar.. Anyways så hoppar jag nog snart in i duschen snart och tar på mig riktigt mysiga kläder. Annars så blir det nog en rätt så tidig kväll. Får tvinga mig i säng vid halv tolv. Försöker att vända tillbaka mitt dygn så man går och sover vid tolv (senast halv ett) och stiger upp 10-11 :) , prima! På tal om ingenting så längtar jag enormt mkt till september för då börjar ju alla serier igen samt att man får bära det nya höstmodet med varmare kläder, mörkare färger osv osv. Alltid trevligt för på et sätt ät hösten allt bra mysig.


080808

Det är ju den 8/8 - 08, och 8 är mitt turnummer. Den ultimata dagen för mig! :) , fast har mest kännt mig sjuk idag.. Vaknade eller blev faktiskt väckt 14.00. Blev helt förskräckt när jag såg klockan.. Sitter och äter choklad för tillfället. Alltså jag framstår nog som värsta flottaren här i bloggen men, who really cares? . Ser på lite klipp på youtube, - älska. Alla skådisar från Oth verkar vara sköna. Som Hilarie Burton, hur rolig som helst.. Ja vad händer senare? Kanske en promenad.

23.30

Har hängt hela kvällen på Youtube, och som jag sa tidigare - så mkt man kan hitta på tuben! Har kollat på en massa intervjuer av One tree hills's cast. Alltså jag kommer ännu inte på översättningen. Mkt trevligt! Har hittat en massa mer som tex One tree hill - behind the scenes och sånna saker. Superbra att när man kollar på ett klipp så är det ju raddat upp en massa fler klipp. Superbra! Hihu. (nej, jag stavade inte fel) . Är rätt svamlig just nu, men det är nog för att jag är rätt trött. Men jag ska inte sova nu för ska kolla vidare! :) Och förresten min B-day (födelesedag) närmar sig! Fyller år den artonde, - 16 sensommrar blir jag ;) . Och by the way så är mitt turnummer är 8, och imorgon är det 8/8 - 08. Hahah.
Ha det bäst, ciao.

torsdag.

Vad har jag gjort idag? Inget speciellt på förmiddagen, as always. Har suttit här, solat en kort stund och så. Vid kvart över 3 for man till gymmet. Kändes otroligt skönt + att det gick rätt lätt. Alltid härligt när man känner så. Körde mitt vanliga program + att jag provade utfall med hantlar, alltså benträning. Man blev riktigt trött i benen så man kände att det tog.  Ska börja köra den varje gång. När man kom hem så åt man supergod lasagne och nu sitter man här och lodar.. Så mkt man kan hitta på youtube. Hittade klipp från One tree hill charity basketball game. Alltså det är en basketmatch spelad av One tree hill's crew & cast (kommer inte på den svenska översättningen just nu) för välgörenhet.. Så typ alla skådespelare från Oth är med.. Önskar att man bodde i USA, och i North Carolina där matcherna spelas. Upptäckte det igår då jag surfade runt lite på tuben.. Jag inser att jag har skrivit en del om One tree hill den senaste tiden, men jag älskar helt enkelt serien.

ciao.

23.51

Blir enormt shoppingsugen när jag kollar igenom HM:s onlineshop. Finns så mkt fint! Det är ju frestande att beställa men det är egentligen bäst att köpa i affär då man kan prova det före. Och så är leveranstiden så lång.. Så det blir en shoppingtur på måndagen om två veckor, den artonde då jag fyller år. Önskar mig pengar så det blir bra..
Det blir att köpa mysiga koftor, nya t-shirts osv. Samt nya skolgrejer som kollegieblock, pennor och sånt. Det är alltid roligt att köpa sånt innan skolan börjar. Vet inte varför men det bara är så :)
ciao.



One tree hill.

När jag ändå är inne på One tree hill så hoppas jag att det blir Lucas & Peyton igen i serien. Hoppas att det är hon han ringer från flyplatsen! Fin bild på dom båda, - cred till den som har gjort den!


Ännu ett musiktips:

Gavin DeGraw - I don't want to be (en gammal goding!)
Boston - A man I'll never be

Kisses!

älskar.

Jag älskar One tree hill... Och blåbärspaj! Jag och mamma bakade blåbärspaj (kan lägga in foton sen om jag kommer ihåg) så man åt den med vaniljglass. Superdupermega-gott! Sitter och tittar på One tree hill, det sista avsnittet från säsong 5. Gud så underbart bra det är, - längat till september! Det är en sak som är säkert..


ny säng.

Är supersugen på att köpa en ny, större säng. Om jag köper nån gång så blir det nog en på 140 cm. En vanlig är ju 90 cm, och en sån har jag. Väldigt mysigt med en större säng där det finns mer plats åt kuddar osv..

Denna är från Ikea, och är supertjusig! :)

6 augusti.

Mår bättre nu. Var och plockade lite blåbär med mamma och bara på några minuter hann man plocka rätt mkt faktisk. Gud så gott det är med blåbärspaj alltså. Blåbär i allmänhet är gott och nyttigt! .. Surfar runt på Ikeas hemsida och man blir supersugen på att göra om rummet. Köpa en dubbelsäng eller en lite större än den vanliga. Samt köpa andra möbler till sovrummet. Alltså gud så skönt det skulle vara med en dubbelsäng, nog för att den skulle i stort sett ta upp hela rummet men ändå. Äh, men något blir det alltid som jag ska köpa. Som nya tavlor, ett nattduksbord, tv-möbel osv.. Så roligt med nya möbler.. Mm, nu blev jag sugen på blåbärspaj. Haha! :)


mellanmål.

Sitter och äter vaniljyogurt med lite hallonsylt i. Gott är det. Det är ju som hemmagjord hallonyougurt.. Har gåshud och fryser samt hade enormt ont i halsen ett bra tag efter att jag hade stigit upp. Kommer säkert att bli sjuk eller nåt.. Ska iaf ta och sätta på mig en varm collegetröja samt sockor. Usch, har inte ens någon matlust. Hoppas att det blir bättre för jag hatar att vara sjuk, men vem gör inte det?

onsdag.

Vaknade för ett tag sen, gjorde rostade mackor och satte mig här. Har ont i halsen ;/ , ajaj.. Lyssnar på musik, - Missy Higgins - Where I stood. Den är himla skön, och så gillar jag ju alla låtarna som jag har av Kate Voegele -
Kindly unspoken
No good
I won't disagree
' <3
It's only life
Only fooling myself
Hallelujah

Samtliga låtar har ju såklart varit med i One tree hill eftersom att hon har en karaktär där, och har framfört låtarna.. Mycket bra är hon. Gillar hennes röst skarpt.. Ja vad ska man göra nu? Borsta tänderna :)

ciao.

musiktips!

Jackson Waters - Come undone (Acoustic version)
Gavin DeGraw - She holds a key
Kate Voegele - It's only life

Michelle Featherstone - Looking for love
Kate Voegele - No good
Griffin House - Better than love
Missy Higgins - Where I stood
Matt Nathanson - All we are
Hotel lights  - Follow through
Earlimart - Bloody nose
Verve pipe - The freshmen
Kate Voegele - I won't disagree (som jag har tipsat om tidigare om jag inte minns fel)
Jason Walker - You fill my heart
' <3
 + Bruce Springsteen - My homwtown

Kika på One tree hill, - underbar serie med underbar musik!
Samtliga har varit i One tree hill, säsong 5. Underbara låtar! Det finns säkert fler bra, men orkar inte lyssna just nu.

Sitter förövrigt och tittar på Sex and the city på tv, eller jag såg alldelens nyss på det. Nu är det mest zappning mellan någon sjukhus/ambulans dokumentär/serie. Alltså på Tv 4 Fakta, de är från det verkliga livet.. Kanske blir nån film på Canal + om det finns. Onsdag imorgon, ärligt talat har jag ingen som helst aning om vad som händer & sker.. Ska väl vara uppe i nån timme sen försöka sova för ska lite smått vrida tillbaka dygnet även om jag älskar att sova länge. Så underbart skönt! ;)

Kisses!


20.18



I denna skinnjacka var jag varm i ikv på fotbollen. Riktigt varm och skön! :)

Musiktips: Kate Voegele - I won't disagree

musik.

Laddade ner en urbra skiva från alla avsnitt av den femte säsongen av One tree hill. För det finns ju alltid en massa låtar som man fastnar för då man ser serier men har alltid svårigheter att hitta dom. Sitter och lyssnar igenom låtarna. Det är 102 st så det finns mkt att lyssna. Man hittar ju alltid något! :) Åt middag för ett tag sen och innan det så sov man i ca en timme. Riktigt skönt att ta sig en tupplur på eftermiddagarna. Har aldrig kunnat göra det förut.. Senare på nån timme så blir det att fara och se på fotboll. Då blir det att klä sig rejält eftersom att hösten börjar komma här i norrbotten.. Usch det låter så fult när man säger norrland. Varför kan man inte säga svealand eller vad det heter till stockholms området? Eller det är ju större än stockholms området. Men du fattar väl? .. Nu ska jag fortsätta att kika runt och lyssna på musik.

pyss,


13.49

Ska lägga mig i sängen och mysa samt läsa igenom veckans Sofis Mode. Få se om det är något bra och intressant. Det är förövrigt gråmulet och trist, så vad passar bättre än mys?


tisdag.

Blev väckt just efter tio för skulle iväg till kina (restaurangen) för att äta en pizza. Kollade först på lite 90's cartoon openings. Man blir ju lite nostaligisk. Luftens hjältar, sailor moon, räddnings patrullen & pokemon osv. Det var ju himla bra när man var yngre.. Kom hem för ett tag sen. Var ju som sagt och åt (mmm) och var sedan och handlade. Ska äta vaniljglass med banan & chokladsås. Mums!





Bilder från One tree hill.

how cute.



Alltså hur söt får man vara? Detta är ju självklart sötnosen från One tree hill. Chad Michael Murray. Inte konstigt att han startade sin karriär som modell. Han är het, hetare, hetast.

Ser på The notebook till och från. Fastnade här ett tag. Har snokat igenom pixen och nu är det dags att kika om något nytt har kommit på bloggar. Men det har det nog inte med tanke på att klockan är 01.30.. Fast det kanske finns fler nattugglor?

Blake Lively.



Riktigt snygg klänning. Den skulle inte sitta helt fel i min garderob.

musik.

Har hittat lite ny musik.
Jimmy eat world - Hear you me
Jason Walker - You fill my heart

Blev väldigt shoppingsugen här för ett tag sen. Måste köpa mysiga koftor, t-shirts samt sjalar (stavning?).. Det får bli lite senare. Kanske om två veckor, den artonde, när jag fyller år. Sitter och lyssnar på musik och ska snart om jag orkar se på Dagboken. Det har inte blivit att se den, även om den är bra.. Nu är det mindre än en månad till Oth börjar igen. Längtar!

ciao.

måndag.

Efter middagen blev det gym, alltså vid fem-halvsex. Kände inte det riktiga suget men det gick bra när man kom dit. Rätt mkt folk, och killar :) Haha. Bra killspaning när man sitter där i maskinerna.. Det gick relativt lätt så det var skönt.. Efteråt blev det en sväng till Coop för att köpa godis. Hade ju tänkt sluta med godsakerna, men det gick inte så bra. Det får bli annat till hösten. Haha,

puss!

02.03

Tröttheten börjar infinna sig så ska strax borsta tänderna och gå och sussa. Så skönt.. Vet inte riktigt vad morgondagen har att innebära. Gym på kvällen iaf. Blir väl där vid åtta, eller nåt. Har kört hela sommarlovet gym varannan dag :) Det är snyggt att vara vältränad och så är det bra att bygga upp muskler i ryggen då man har lite skolios (alltså sne ryggrad).. Annars blir det att njuta av det sista man har kvar av sommalovet. Aja,

ciao.

23.37

Sitter och tittar på Thai-boxning. Alltså med slag, sparkar & grejer. Det är ett nå mästerskap från Stockholm. Riktigt duktiga är de, men magrutor och allt :) Haha.. Checkar även pixen. Alltid roligt att snoka, haha! Så det blir nog att se ett bra tag på burken, för det slutade vid två. Men ids nog inte se allt.. Aja,

puss

3 augusti, 18.40

Är så frukansvärt less på allt och alla, och har ingen lust till nånting. Överväger att gå och försöka att sova. Vore skönt. Skitsamma att jag inte kan sova sen.. Hur som helst,

over and out.

tupplur.

Har legat och myst i mitt mörka, blåa rum. Med fördragna persienner och gardiner har jag bara legat i min säng och tagit det lugnt. Sov i ca en timme. Himla skönt. Det behövde jag. Fast kruxet är ju att man sover sämre på natten. Men det strunar jag i. Vattnade mina blommor. De ska inte dö ;) Haha, köpte ju tre blommor från Ikea. En gerbera & två som såg ut som mini-ormbunkar. Det är så fint med små blommor i rummet. Ska ta och köpa fina krukor samt andra grejer till rummet. Är lite inredningsugen för tillfället. Och det är ju alltid roligt med förändringar.. Är förresten sjuuukt sugen på pizza från kinarestaurangen. Inget slår deras pizzor. Mmmm! :) Så goda.

En sån här blomma köpte jag, eller en cerise. Nästa gång jag far till Ikea ska jag köpa en gul. Tror jag.

söndag?

Är deet kanske söndag idag? Har ingen som helst koll, men antar att det är det idag.. När man vaknade så hade man en frukansvärd mag & rygg värk och den gick över alldelens nyss, eller den är mindre iaf för värktabletten började värka.. Sitter och ser de två sista avsnitten av Grey's.. Älskade serie, och det är i det sista avsnittet som Meredith och Derek blir tillsammans igen.. September är en bra månad för den första sep. börjar både Gossip girl & One tree hill. Eller man kan säga att det börjar den andra för då kan man ladda ner. Grey's börjar den 25:e, & dagen efter blir det nerladdning :) Nåja, - nu Grey's.

puss

22.49

Ibland vet man varken ut eller in. Vad man ska välja hur, när och var. Ungefär. Det handlar alltså om gymnasiet, om en massa val. Det löser väl sig när allt börjar, antar jag.. Hittade ett antal avsnitt av Grey's (Grey's anatomy). 3 avsnitt från den tredje säsongen samt hela fjärde säsongen. Lovely! Det blir att se på det ikväll & imorgon.. Alltså gud så fort veckorna & dagarna går. Hipps vipps så har veckan gått. Oroväckande, för snart börjar skolan. Ångest, någon? Hur som helst så återgår jag till mitt älskade Grey's.

glass i stora lass.

Kom hem för ett tag sen, har varit först och gymmat (vid ett) och sedan tagit en tripp med familjen på Ikea. Köpte endast 3 blommor. Ska bli bättre på att vattna. När man kom hem så hjälpte man med maten & åt nyss. Fläskfilé, ris, grönsaker & bernaise. Muuums. Nu sitter man och äter godaste Ben & Jerry's Fossil fuel. Första gången jag smakade den, och den var svingod. Sitter och njuter. Hehe.


fredag.

Vad har man gjort idag då? Inte mkt faktiskt.. Vaknade - Ja när vaknade jag egentligen? Det var väl kanske vid tolv eller nåt.. Min skinjacka hade kommit så provade den. Den hade en lite kortare modell, men jag gillar den. Den är svart & från H&M.. Hyrde film igår. Hyrde Georgia Rule & I could never be your woman. Såg ena igår kväll - Georgia rule, den var hyffsat bra ändå. Såg den andra efter att jag hade ätit frukost och den var sådär. Mina förväntningar var högre. Den var lite smått jyr. Inte den bästa romantiska komedin.. Sen efter filmen gjorde man inte mkt. For till Kalix och lämnade tillbaka filmerna samt åt med familjen. Efter maten så for man och köpte Ben & Jerry glass. Och idag fick det bli 'Fossil fuel', som jag aldrig hade smakat tidigare. När man kom hem så kände man sig lite halvsjuk så man la sig och vilade och somnade. Sov från ungefär 17.00 - 20.00, riktigt skönt var det. Väldigt behövligt. Åt sen lite glass och chillade på. Nu ska man äta mina rostade mackor.

syns! ciao..


RSS 2.0