fredag.

fredag idag, och nu återstår det endast 2 dagar + ikv av lovet.. Gaah, vill ju inte tillbaka till skolan. Fast snart är det ju påsklov, tror vi hinner gå 2½ vecka. Så det är ju inte så länge ändå. Då är det påskdans, och har redan fixat kläder. Ska ha på mig en tunika/klänning. Den ser ut som en t-shirt & en kjol. 'Överdelen' är blommig och 'klolen' är svart och ser ut som en balongkjol. Den är inhandlad på Ginatricot. Hur som helst så ska jag gå och läsa ut min bok och sedan skriva engelska och möjligtvist göra en smoothie. gott! ;)

uppdatering: Så mycket fint det har kommit på H&M, sitter och funderar vad man ska beställa. Men ska iaf köpa en röd skepparkavaj som vårjacka, en sjal, en vit t-shirt med ett tryck. Sen vet jag faktiskt inte, så mkt fint.. Vill även köpa en väska & en klänning. Men jag får se.. Var på gymmet idag, mycket skönt faktiskt. Nu sitter man och tittar på let's dance, sen får jag fortsätta att bestämma vad jag ska inhandla.

puss

torsdag.

Steg upp vid tjugo i elva. Satte mig här, och fixade lite mat innan man for till kalix. Var en sväng där medan bror klippte sig. Fikade även på lyktan, mums.. Annars så har man inte gjort mkt idag. Lyckades att göra ungefär 3 tal i matteboken, är nästan stolt ju. Sen är det ju den där engelskan som måste orkas med också, usch. Har verkligen ingen lust. Men måste börja med den. Känner mig verligen inte motiverad. På lovet dessutom. Aja, ska hoppa i duschen, läsa lite ur min bok och börja med engelskan. Eller plocka fram böckerna, alltid nånting. Hur som helst,

pusss,


onsdag.

Vaknade för ca 2 timmar sen, skönt att sova ut. Man får ju passa på.. Bakade nyss lite kladdkaka, så snart blir det att äta lite. Ska även läsa lite ur min bok - 'Hur kär får man bli?', den är bra hittills. Kärlek blandat med problem, vänskap osv ;) bra blandning. Enligt mig. Idag måste jag ta tag i skolarbetet lite grann, det är alltidd såhär med mig. Jag skjuter upp saker, även om jag vet att det är bäst att göra bort allt. Men men, får väl mjukstarta idag med matten. Inte så mkt som måste göras, men det gäller ju att orka. Hur som helst så blir det kladdkaka nu, och läsning. Underbart.

uppdatering 17.30:
One tree hill är hur bra som helst, laddade ner en nytt avsnitt idag som släpptes igår i usa eller något. Bra var det också. Nyfiken och otålig som jag är kunde jag inte hålla mig från att börja följa serien i usa's tempo. Är alltså på säsong fem.
Har varit helt fast i min bok i eftermiddags, hur kär får man bli? alltså. När man har kommit in i den så är den hur bra som helst. älska <3. Och förresten så är jag sjukligt sugen på att fara till backen. Måste göra det.. Just nu sitter jag här och äter mackor och risifrutti. Hur gott som helst ju! Om något helt annat så har jag beställt en bikini. Hoppas att den passar, men annars är det väl bara att skicka tillbaka och köpa en annan storlek. Det är ju friluftsdad snart & jag tänkte fara till boden och bada och jag har ingen bikini. Eller jag har en eller två, men dom passar inte riktigt & så vill jag ändå ha någon nyare och finare.. Idag var det ju som sagt tänkt att jag skulle ta tag i läxorna, men det har ännu inte hänt. usch, måste skärpa mig. Sitter här och tittar runt på Veckorevyn.com. Bra hemsida det där, - fullt med urbra bloggar, modetips och mycket annat. Verkligen värt ett besök. Här får ni förövrigt lite dagens grejer. (I brist på vettigare saker att göra)
Dagens klädsel: Randig tröja + cheap monday jeans.
Dagens mat: Risifrutti och ostmackor.
Dagens bok: Hur kär får man bli?
Dagens tvprogram: One tree hill & senare Top model.
Dagens låt: Colbie Caillat - Feeling show.

aja, det var allt från mig idag. puss,

tisdag.

Idag har det inte hänt så jättemkt. Var och åt på kina, åt kyckling med currysås. Sedan har man bara sett en film, slöat & så var man på gymmet vid femtiden. Rätt skön dag faktiskt. Fint väder var det också, så man blev ju som lite sugen att åka snowboard men, sket i att fara. Får bli en annan gång. Ikvällen kommer att bestå av tv, sitta här & se en film klockan nio. 'The sisterhood of the traveling jeans' hette den, snart (eller snart & snart) kommer en uppföljare. Ska bli roligt. Aja,

puss,

musik.

Veckans skönaste låtar ;
Colbie Caillat - Feelings show
Natasha bedingfield -
Soulmate

Andra bra låtar ;
Colbie Caillat - Bubbly
The bravery - Time wont let me go
Rocky Votolato - Suicide Medicine

Älskar dessa låtar just nu, så bra ;) kommer förmodligen nöta ut dem på lovet..

måndag.

Första dagen på sportlovet, yay! ;) Vaknade vid halv tio tiden, följde med till kalix och när man kom hem så åt man lite osv.. Köpte lite hårfärg i helgen så nu snart blir det att sätta lite färg i håret. Satsar på lite mörkare brun nyans. Mörkbrunt alltså. Har rätt brunt hår sen tidigare men mitt hår man har blekts en hel del.. Annars idag blir det väl att fortsätta i slöandet, och all lathet ;) . Läsa ut min bok, sticka (en sjal till slöjden), sitta här & se på tv. Ta det allmänt lugnt helt enkelt.

pusss,

20.31

Vaknade vid tolvtiden, satte mig här och tog det mest lugnt. For till gymmet vid femtiden. Gick rätt segt för var trött och seg. Men man gjorde igenom programmet iaf.. Sportlovet börjar på riktigt imorgon, så skönt! ;) Blir nog att fara till backen i veckan. Har ju inte åkt snowboard på ungefär ett år.. Sitter och tittar på tv, - Singing Bee på trean. Rätt roligt i vissa stunder. Ska även läsa lite ur 'Hur kär får man bli?' , har inte läst långt men ett antal männsikor har sagt att den är är bra, så ska ta och läsa lite nu. Får se vad som händer imorgon, ska iaf njuta av lovet.

pusss,


söndag, 16.39

Nu har man en ny blogg. trevligt :)

RSS 2.0