14.42

Nu regnar det för fullt. Spöregnar.. Då var värmen över. Tur att jag lyckades bli brun iaf till slut. Brukar aldrig få bruna ben, men i år lyckades jag. Hihi. Det är ju skönt med värme och så men på ett sätt är det också rätt skönt med lite regn i mellan åt.. Det kommer nog att börja åska idag för det är superfuktigt i luften.. Rätt jobbigt att andas.


torsdag.

Badadandet har tagit ut sin rätt. Är hes as hell samt har enormt ont i min hals. Aj, aj, aj.. Det blir nog inget gym idag men förhoppningsvis imorgon om jag har blivit en aning friskare. Avsnittet 'Echoes, Silence, Patience and Grace' är ett grymt avsnitt. Det är ju såklart ett avsnitt av OTH för har ett litet marathon av den femte säsongen.. Har 5 avsnitt kvar att se. Alltså den femte säsongen är grymt bra, och speciellt avsnittet som jag nu ser på.. Det är lite annorlunda, men jag gillar det. Hur som helst så ska jag fortsätta att se nu.

ciao.


00.16

Har ingen som helst blogglust nu för tiden. Hoppas på ändring. Det är skönt att skriva av sig och så, men om man inte har något intressant att berätta om då? .. Snart börjar skolan och då hamnar man i en ny skola, i en ny klass. Ingen från min gamla klass går där så känner knappt nån. Det är klart att man oroar sig lite grann i vissa stunder. Men det går nog bra i slutändan. Det är bara lite ovant. Tryggheten fanns i högstadiet. Man hade samma lärare. Klasskompisarna var de samma och miljöerna lika så.. Det var skönt på ett sätt. Men jag antar att man måste gå framåt. Bli självsäkrare, tro mer på sig själv osv. Men det är ju som svårt om man är blyg av sig.. Men jag antar att man växer som människa om man får nya utmaningar. Och jag tror faktiskt att allt kommer gå bra, men rätt nervös kommer man att vara när det är skolstart..

Så, fick skriva av mig lite grann.. Kanske ska jag börja blogga om mer personliga saker? Men jag har svårt för det för jag spärras som, för vem som helst kan ju läsa min blogg.

01.32

Jag kärlekar One tree hill. Så ofantligt bra serie det är. Längtar till den första september för då börjar mina två favorit serier igen - OTH & Grey's. Eller ja, om man bortser från Gossip girl, för det är ju också en favorit.. På tal om Oth, så är det 2 avsnitt som är spårlöst försvunna. Konstigt.. Men får väl ta och ladda ner dem igen sen. Hur som helst så ska jag fortsätta att se på OTH och sedan sova i nytvättade sängkläder. Så skönt då täcket är alldelens frasigt.


                                                                 



20.21

Nu är det OTH (One tree hill) för hela slanten. Är inne på på det tredje avsnittet av säsong 5 och gud så jag älskar serien! ;) , ska nog också gå och göra mig en macka om jag orkar.. Har lite halvt bloggtorka. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om.


tisdag.

Det är rätt soligt ute, men vi orkade inte fara till stranden idag utan stannade hemma. Är rätt sugen på se The notebook (dagboken) men det får bli senare för nu måste man väl gå ut i solen. Om jag orkar.. Somade rätt tidigt igårkväll, - ca tolv. Och det är tidigt för att vara mig. Men skönt var det iaf.. Har förövrigt ont i magen periodsvis, usch..

ciao.

sleepy

Somnade nyss i en halvtimme innan man blev väckt. För har igång datorn och så måste jag ju gå upp sen för att sova. Borstar tänder och är rätt så trött.. Ja, imorgon blir det Luleå.

puss & godnatt.

21.28

Nu är det duschen som väntar för min del. Ska bli skönt att skölja av sig lite grann. Fast det kommer nog att svida en del då man är helt röd :) , efter duschen är jag riktigt sugen på att se One tree hill, tror det blir den femte säsongen. Guud, så bra serien är och även om Nathan är helt sluskig och långhårig så är han på nåt konstigt sätt snygg. Han är ju alltid snygg, oavsett.


nya shorts.

Fixade mig ett par nya shorts genom att klippa av ett par gamla jeans (som jag aldrig använder) och vek upp dem. Fina blev de :) , från ett par som aldrig använder till ett par som man kan ha till allt. Ja, jag är mkt nöjd. Tror att jag ska ha dem imorgon med en tisha, ballerina/klackar. Prima!

ciao.

sol, bad & varmt väder.

Väcktes strax efter tio, gjorde chicken bits och for iväg mot Frevis och där var man till halv fyra. Man stekte i brassestolen, gick en promenad & gick i vattnet. Härligt med andra ord. Blev liite röd, men det blir brunt efter nån dag. For och tittade på fotboll i risön sen klockan fyra och åt till middag en hamburgare från kiosken. Mumms var det + en iskall Loka. Solen var supervarm så satt och solade samt såg på fotboll. Gud så jag älskar sommaren! ;)

Imorgon blir det att fara till Luleå efter lunch, shoppa & äta pizza på Valdorf. Det blir roligt.. Och på tisdag blir det solning på Frevis.

Ska iväg på en cykeltur med mami på ett tag sen ta en skön dusch.

Ha det bäst, ciao!

lördag, 20.03

Vaknade vid elva, gjorde i ordning min frukost/lunch som bestod av makaroner, uppvärmd flintastek från gårdagen + tzatziki. Gott var det! Efter lite packning osv så bar det av till Frevis (en strand alltså) fär man var till ca halv fyra. Stekte på, även fast det blåste rejält. Men brun blev man iaf. Badade en snabbis i havet också och vattnet var faktiskt lite halvjummet. Trodde att det skulle vara iskallt.. Efter att man hade varit i Frevis till ca 15.30 så for man vidare mot risön för att se på fotboll, äta lite smörgåsar & fika (hade i kylbagen från stranden) & ha det allmänt mysigt i solen. Köpte mig även en korv ;) Hehe. Efter matchen for man till gymmet och kom därifrån för ett tag sen.. Nu är alltså första gången man är hemma på hela dagen.. Det blir Frevis även imorgon och då ska jag bada lite mer. Ska nog doppa huvudet för doppade bara kroppen idag. Det är inte långgrunt så det är skönt att det fort blir djupt.. Aja, nu ska jag iaf läsa några bloggar och sen när Sommarkrysset börjar så ser man det. Anyways,

ciao!

trötthet.

Är trött just nu, för en gång skull (tidigt).. Imorgon blir najs. Måste först och köpa Salta favoriter som är ohyggligt gott. Längtar till imorgon. Måste även köpa med mig några tidningar som innehåller korsord.. Aja, nu är jag rätt så trött så ska borsta tänderna och gå och läsa i sängen ett tag innan sömndags.

puss

22.53

Är sjukligt sugen på att bada imorgon, eller åtminstonde ta mig ett dopp. Vattnet var kallt när jag kände tidigare, men är ändå sugen. Beror på hur varmt det är. Men roligt ska det iaf bli att fara dit.. Ska sova sen på några timmar, säkert vid tolv. Det blev rätt sent igårkväll. Gick och la mig 03.05..

25 juli, fredag, 15.59

Vaknade ca 11.
Stekte chicken bits & ris, mumms. Länge sen man åt det.
Promenad i shorts och bikini. Skönt!
Dusch, sen Kalix för handling av bla jordgubbar.
Åt jordgubbar & grädde. Gudomligt!
Stekte & läste Klick.
Sitter och ser lite på Juno och tar en paus från solen.
Ska hjälpa till med grillandet.
Äta grillat kött med potatisgratäng, tzatsiki och grönsallad.
- Sedan vet jag faktiskt inte vad som väntar.

Imorgon -
Stekning i Frevis (alltså sola hela dagen!)

Detta är sommar.


filmdags.

Sitter och tittar på Juno, rätt bra film. Rolig om inte annat.. Orkar verkligen inte skriva ett långt inlägg om allt från himmel till jord utan skriver dagen kortfattat :).

Vaknade 13.30 (vaknade först ca 09.00, men somnade om)
Solade, fick faktikt lite bikinilinjer.
Middag, pizza.
Gym, varmt som attan & det gick halvbra.
Annars så har man även läst lite grann. Vattenmelonen, dvs.
Ja vad har man gjort mer då? Jo förresten, en kladdkaka.
Men annars så var det ungefär vad jag har gjort idag.


ciao!


orken tryter.

Har inte orkat blogga nånting alls idag, har inte suttit så mkt vid datorn och har helt enkelt inte haft någon lust.. Nu borstar man tänderna och ska vilken minut som helst hoppa i sängen och sova. Vi hörs kanske imorgon.

godnatt

23.47

Jag älskar dansfilmer, eller de nya iaf ;) , underbar känsla man har efter att ha sett en bra film. Haha. Älskar slutet av Step up 2: the streets, i regnet, kyssen, dansen. Ja, allt. Nu väntar Save the last dance 2. Den ska avnjutas. Haha.. Imorgon så skulle det bli ca 20 grader och det ska bli så otroligt skönt att slappa i solen efter dagars regn. Vill få lite mer färg. Har en bra grund, så ska jobba på den imorgon, och ja resten av veckan och väderleksrapporterna stämmer. Och det hoppas jag! ;) , ha det fint!

puss

tisdag.

Har inte suttit här på hela dagen för for till Haparanda en sväng på morgonen och sen när man kom hem så slumrade man i nån timme och vaknade till middagstid.. Ska iväg på ett tag till gymmet. Är trött, men det går nog över. Ikv blir det nog inte att göra så mkt. Kanske se på lite friidrott..

puss

23.39

Såg just klart Step up, och det är en av mina favoritfilmer. Så otroligt, bra fin osv osv.. Älskar den!

dansfilmer.

När jag ändå är inne på dansfilmer så blir det nog att titta på Save the last dance 2 ikv eller imorgon. Får se hur sent det blir.






kärlek.

Kärlek till filmen Step up. Älskar dansscenerna mellan Channing Tatum och Jenna Dewan samt kärleksscenerna också. Så sött par alltså. Snart är den filmen färdig och då väntar Step up 2 - the streets.



Step up 2 - the streets

Endast ca 20 minuter kvar, om allt vill sig väl, tills nerladdningen av Step up 2 the streets är färdigt. Det är ju en scen i slutet av filmen då de dansar i regn. Tror ju nästan att jag ska ta på mig ett par tights, ett linne och göra några mooves i skyfallet. Haha! Nä, åter till filmen. Detta var skrivet för ett bra tag sen ikv, men det blev tydligen inte uppdaterat.

Step up.

Sitter och tittar på Step up. Älskar den filmen. Fast jag gillar ju alla filmer som har med dans & romantik att göra. Huvudrollerna är ju Channing (het, hetare, hetast) och Jenna Dewan. De är ju ett par i filmen och det är dom dessutom i det verkliga livet. Tyckte jag läste nånstans att de var till och med förlovade.. Laddar samtidigt ner Step up 2 - the streets. Har sett den en gång tidigare, men vill se den igen. Den är inte riktigt lika bra som Step up men bra var den ju alltid.

rain.

Det har regnat hela långa dagen. Det är grått, kallt och regnigt, Det känns som attsolen aldrig kommer tillbaka. Men, förhoppnigsvis så skulle den återkomma på onsdag och så om det nu blir varmt så är det frevis som gäller.

Leighton Meester



En aktuell bild på söta Leighton Meester från Gossip girl. Leighton och Blake är de nya Rachel & Mischa. Gossip girl är det nya förbättrade OC. Det är samma producent men handligen, kläderna, skådespelarna är så mkt bättre. Men, tro mig jag har länge varit ett OC-fan.. Tillbaka till Leighton igen, - klänningen sitter urbra på henne, sminkningen är perfekt till hennes bränna och hela hon är bedårande. Om man såg ut som henne. Drömmer.

i brist på rubrik.

Kollade precis igenom H&M:s höstkollektion och eftersom att jag inte vet vad jag vill ha till födelsedagspresent så vill jag nog ha en del kläder. Vill ha en skinnjacka, kofta, t-shirt osv osv. Ganska mysigt med hösten på ett sätt - det blir mörkare, kallare men samtidigt så finns det ju höstmodet i alla mysiga färger så som lila, grått osv. Nä, snart blir det inhandling av en helt ny höstgarderob. Men först så man man ju rensa ut en del som man aldrig använder så att det nya ska få plats.

Regn, regn och åter regn! Gud så trevligt, not! Började just se på Step up. Har sett den väldigt många gånger men man tröttnar inte.. Åt kyckling och nudelsoppa för ett tag sen och till efterrätt blev det en chokladboll. Äh, nu ska man väl kanske läsa lite grann och sen fortsätta att se på film,

ciao

söndag.

Vaknade vid elva tiden. Vädret var inte helt soligt så vi tänkte att det inte blir nån strand idag men efter att ha ätit god kyckling och nudelsoppa bestämde vi oss för att fara till Frevis trots allt. Vi var där hela dagen från typ halv ett till fyra. Det var hur skönt som helst. Fick faktiskt lite färg, på framsidan iaf. Så nästa gång då det blir sol så blir det bakside-solning. Åt på stan på tillbaka vägen och efter en timmas vilande bar det av till gymmet.. Nu blir det att titta på Raising Helen och vänta på att mina chokladbollar ska bli kalla. Sen blir det kanske att se på Step up, älskade film ;) Så bra.

ciao

solning.

Imorgon skulle det förhoppningsvis bli soligt och varmt, om man litar på väderleksrapporterna, så det blir stranden. Det blir stekning i några timmar, glassköpning och allmän njutning. Det blir roligt :) . Laddade ner de 2 avsnitt som jag inte hade sett av Gossip girl, så jag har börjat se det nu. Sedan på ett tag blir det sängen.

puss

19 juli, 14.31

Är rätt slö idag, känner ingen som helst energi att göra nåt. Och det är nog vädret som påverkar en. Om man vaknar upp till solsken så blir man genast pigg. Känner bara för att sova. Det blir kanske en promenad senare. Får ta och tvinga ut mig. Får se om det blir lite soligare så man piggnar till.

lördag.

Vaknade för ett tag sen och nu sitter man och äter frukost: Risifrutti och korvmacka. Det låter helt äckligt med korv, men det är riktigt gott sätta på mackan.. Idag är det inte riktigt lika varmt och det är inte strålande solsken, det är mest molnigt.. Vad händer idag? Det blir nog att se på en fotbollsmatch, men annars vet jag inte. Nu blir det att se film eller läsa.

ciao

sysslolös.

Känner mig lite rastlös just nu. Är inte nog trött för att sova, är inte boksugen för tillfället och har ingen ny film att se. Men förresten, har ett par avsnitt av Gossip girl som jag inte har sett. Men, de får jag ladda ner imorgon. Vill se någon kärleksfilm, pronto. Så får ta och söka.

18 juli, 21.46

Vaknade vid tolv, stekte oxpytt och gick ut och åt i solen. Det var varmt och skönt ute så låg och stekte i timmar. Har, olyckligt nog, lite svårt för att bli brun så man får ha tålamod men det blev en bikinirand till slut. Har läst ur Vattenmelonen och lyssnat på musik hela dagen. Vid femtiden så for man och gymmade. Hade en skön svart klänning från Gina till och från gymlokalen. Riktigt skönt på varma sommarkvällar. Var även och köpte lite godis. Yummie! Imorgon, blir det att sola om det är soligt och kanske ta en promenad eller träna någon slags kondition.. Är rätt trött och slut för tillf'ället så ska antingen sitta här och slöa eller forstätta att se på friidrott. Ja, jag gillar friidrott och jag ser fram emot OS. Så är det.

puss & hej.

dags för film.

Får filmsug lite då & då och denna gång blir det antingen Step up, Raising Helen eller Juno. Hm, har ingen aning om vilken? Det blir kanske att se allihopa, och den första blir... Raising Helen och sen Step up och sen så får jag se om jag orkar med Juno. Men först blir det lite läsning.


Soligt och ca 20 grader.

Helt underbart väder ute. Det är endast ca 20 grader i skuggan, men såklart mkt varmare i solen så lite brun blir man allt då man steker. Har suttit i hamocken och gungat samt läst Vattenmelonen. På tal om vattenmelon så blev jag riktigt sugen på det så snart får man hem min leverans. Sjukligt gott i solen! Hur som helst så ska jag gå ut igen på ett tag och fortsätta med stekandet. Sedan blir det att göra ungspankaka, muums!

midnatt,

Eller 1 min efter midnatt. Är rätt sömnig (haha, fint ord jag vet!) men innan det bär av till sängen så ska jag läsa lite ur Vattenmelonen. Har bara läst några sidor men gillar den redan. Förra boken jag läste var ju bra, men den blev lite tjatig ibland.. Ojdå, det är torsdag imorgon eller idag.. Men ni fattar väl. Gud så veckorna rinner iväg på sommaren. Var ju och gymmade lite lätt idag, men funderar på att fara imorgon också. Får se hur jag känner mig, mkt kan hända.


22.18

Vad är nu detta? Har blivit kvällstrött den senaste tiden. Jag brukar ju somna där vid tre i princip varje kväll, och det är nog därför jag är trött. Ligger väl efter med sömnen. Fast, det är ändå rätt skönt att somna tidigt och vakna där vid 09.30. Känner mig inte riktigt kry för tillfället. Min huvudvärk är ännu kvar så ska strax och hämta en värktablett och lägga mig i sängen och ta det lugnt. Antingen läsa det nya numret av VR, läsa Vattenmelonen eller göra ett korsord. Gillar korsord.

onsdag.

Har haft lite bloggtorka den senaste tiden. Brukar ju ha den bästa blogglusten på natten men har inte suttit här vid halv två som jag vanligtvis brukar göra, utan har lagt mig tidigt.. Hur som helst så var jag i Luleå idag, hittade mig ett par skor, ett par svarta klackar. Klacken var träfärgad samt hade den en liten platå som även den var träfärgad. Snygga är dom enligt mig.. Sitter här med en huvudvärk som vägrar att gå bort. Jobbigt as hell.

ciao!


tisdag.

Kan berätta om gårdagen då jag inte skrev nåt igår..
Sov 3 timmar i förrgårnatt så var trött då man skulle stiga upp 07.30, men lyckades ändå inte somna i bilen. Bilresan gick iaf fort och när man kan fram till Skellefteå köpte man Body butter från The body shop osv. For till Piteå efter lunch och där hittade man en klänning från Gina tricot.. Lyckade iaf att sova lite grann på hemresan. När man kom hem var man dödstrött så man la sig och läste, gjorde mat, läste mer. Tog täcket & kudden ner i soffan och läste, men när man la ifrån sig boken så somnade man. När man vaknade gick man upp till sängen och läste och när jag även den här gången la ifrån mig boken så somnade jag, men kläderna och sminket på och sov till 10.30. Väldigt länge sen man somnade med kläderna på. Såg att jag hade fått mina gym-byxor. Alltså de där Puma.. Aja,

puss


imorgon.

Längtar lite till imorgon då man ska till Skellefteå. Låter som en liten flicka, men gillar faktiskt att ta lite roadtrip ibland. Det tar ju (bara) 2 timmar så har bunkrat upp med godis, tidning, LOKA, mackor osv.. + Att jag ska ta med kudde och filt och sova i baksätet. Så skönt! Brukar ha lite svårt för att somna men av ett åksjukepiller blir man trött. Då kan man till och med läsa utan att må illa och det är ju bra så man kan ta med sig När Lucy Sullivan skulle gifta sig som jag ännu inte har läst ut. Men har ju två till böcker som ska så småning om läsas. Vattenmelonen och Änglar.

ciao!

söndag.

Det är något konstigt med mig, jag slog på datorn först för ca en halv timme sen. Men det är nog för att jag har en bra bok att läsa ist.. Vaknade ungefär klockan ett men låg och läste i en timme innan jag släpade mig ner för trappen. Har bara hunnit med ett mål idag, middag, som var god. Kycklingtaco, eller fajita kanske det heter. Men gott var det iaf, och förresten så har jag visst ätit nåt mer - glass och kokade jordgubbar. Mums. Ska sitta här och kolla igenom vad VR.com har för uppdateringar läsa några bloggar och sedan dra mig tillbaka mot sängen och fortsätta läsa min bok. Förresten, imorgon bär det av mot Skellefteå. Då blir det shopping för fulla muggar. Ska bla köpa produkter från The body shop, alltså Body butter osv. Annars får jag se vad jag får med hem, har inte planerat nåt och då brukar man hitta mer än om om man febrilt söker efter något.. Aja,

ciao!


trötthet.

Har varit trött och seg hela dagen. Alltså sen jag vaknade vid noon, dvs klockan tolv. Det blev väl lite bättre på gymmet men det märktes att jag inte riktigt var i toppform (pga av trötthet och lite förkyldning) för det gick lite halvtungt som det gör vissa gånger.. Ärligt talat så vet jag inte vad det är med mig, är lite låg men då är det riktig skönt att inte göra annat än att läsa och lyssna på musik, - en bra låt är  Damien Rice - 9 crimes. Så fin låt. Och förresten så älskar jag min bok, men den var faktiskt lite halvseg i början och det var nära ett tag att jag gav upp men den blev bättre ju mer man läste och nu älskar jag den. Läste nånstans att författaren inte kunde skriva annat än lyckliga slut och då blir jag lycklig eftersom att jag bara inte kan med sorgliga slut.. Böckerna är som romatiska komedier och det älskar ju jag. På tal om något som jag älskar så är det låtarna The funeral - Band of horses, Non-Believer - La rocca, World spins madly on - The Weepies. Alla låtarna är från One tree hill: Roadmix. Dom är lite nötta, men de är riktigt sköna att lyssna på. Gillar ju även Augustana.

lördag.

Det är ett rekord! Detta är första gången jag sitter vid datorn på hela dagen. Det är ovanligt för att vara mig för tro mig jag är en tvättäkta datanörd. Okej, det är inte så att jag sitter timme ut och timme in och spelar spel som wow..
Har legat och läst i ca en och en halv timme. Så himla skönt speciellt om man har en bra bok.

02.38

Allt är visst stilla klockan halv tre på morgonen. Förutom mina ögon som sakta rörs sidled efter orden i Marian Keyes boken.. Tydligen så är jag rätt poetiskt den här tiden på dygnet. Hur som helst så ska jag borsta gaddarna nu, läsa några rader och sen få några timmars sömn (om jag nu lyckas somna!).

uneventful

Jag är sysslolös för tillfället och funderar på att spela lite the sims, jag vet att det är totally lamo, men vem bryr sig egentligen? Inte jag iallafall. Sedan blir det nog att krypa till sängs och läsa När Lucy Sullivan skulle gifta sig. Annars vet jag inte vad som händer ikv, eller inatt rättare sagt. Och förrsten, - uneventful betyder händelselöst.

Ben & Jerry's

Är riktigt sugen på Ben & Jerry's glass. Har endast smakat Cookie dough, Vanilla toffe crunch & Phish food. Alla är underbart goda på olika sätt. Vill smaka Fossil fuel, Chocolate fudge brownie samt Baked Alaska. Är inte så jättemkt för chokladglass, tycker att det blir för sött men Phish food (som är chokladglass) var faktiskt riktigt god när det var marsmallows-'virvlar' och lite kolasås. Fast jag gillar ändå mer vanlijglass med olika fyllningar så nästa gång blir det nog att man köper Fossil fuel eller Baked Alaska. Fast Chunky Monkey lät också god! :) Haha. Fast en burk kostar ju ca 50 kr så det blir ju inte att man köper det alltför ofta och det är ju inte direkt jättebra för figuren men nån gång kan man ju alltid unna sig. På tal om figuren så blir det nog ett lättare gympass imorgon. Körde bara halva mitt program idag för var en halvtimme i crosstrainerna som ger bra träning. Den är riktigt jobbig så man blir supersvettig. Aja, det blir nog bra det. Man måste ju träna om man ska kunna äta 'gott' på sommaren. Känner att det har blivit mkt sånt den senaste tiden därför ska jag träna lite extra nu..

Nu sitter jag här och lyssnar på Goo goo dolls - Sympathy och ska strax läsa Klick, du vet Aftonbladets fredagsbilaga. Ser även på 27 dresses.

ciao.

fredag.

Var och gymmade vid femtiden och när man kom hem så var typ hela släkten hos oss. Eller iaf kusinerna från Uppsala. Är inte mkt för släktträffar, med som man typ inte känner men det gick. Haha :) Nu har dom farit så ska ta och se på film och sen fortsätta läsa en av böckerna som jag beställde.

puss!


ännu mer film.

Var på LH:s tidigare ikv och då hyrde jag film. En romatisk komedi med namnet 'Two weeks notice' och 'Man about town'. Så nu ska jag sätta på mig mina favvo-myskläder och mysa med ett duntäcke över mig.

 

14.00

Härliga filmen 'Because I said so' + Ben & Jerry glssen Phish food är en bra kombination. Don't you think?



torsdag?

Är aldrig riktigt säker på vad det är för dag nu på sommaren. Men jag tror iaf att det är torsdag. Dagens nöje är att rikta av modebloggares outfits. Den första blev Elin Klings sedan så hittade jag en fin på Fahrmans mode dvs, Frida Fahrmans blogg. Men den var inte hennes utan en tjej som hette Alexa Chung. Har ingen aning om vem hon är men hon är väl någon it-girl. Fin outfit hade hon iaf. Önskar att jag vågade sätta på mig något sånt.. Nästa outfit blir nog Frida Fahrmans. Haha, fick något ryck att teckna! ;) Roligt som tusan. Fick även mina böcker idag som jag ska plöja igenom senare på dagen. Börjar nog med, - När Lucy Sullivan skulle gifta sig, fortsätter med Vattenmelonen och avslutar med Änglar. Och förresten det är elit, - 1337

shopping.

Hittade en hel massa fina kläder på Topshop's hemsida. Men tyvärr fick jag inte det att funka att spara bilderna så jag kan lägga upp här. Men, kolla in deras hemsida om du vill köpa något fint, men jag vet faktiskt inte om de shippar till Sverige men titta kan man ju alltid göra! Skulle vilja beställa hur mycket som helst därifrån. Även på Forver21.com finns det mkt fint. Ska kika igenom deras sortiment och lägga upp något som jag vill ha ;)



dagens andra film.

Dagens andra film är Jersey Girl, med Ben Affleck och Liv Tyler. Den är rätt underhållande faktiskt. Angel eyes var lite halvseg och vet igentligen inte vad hela filmen handlade om. Den var mest, seg. Okej, det fanns något ögonblick då den var lite bättre men i helhel var den inte toppen.. Har ingen som helst fantasi om vad man kan blogga om. Det är helt tomt i huvudet. Förhoppningsvis så kommer jag på nånting.

PUSS!

onsdag.

Vaknade ca 10.30, åt frukost/lunch & for iväg till gymmet. Det är så tråkigt väder så det är i stort sett det enda nyttiga man kan göra. Efter en timmes gymmande for man med familjen och fikade. Muums. Nu ligger man i sängen och tittar på en film iklädd mitt mys-set - snoopytröja samt hello kittybyxor. Så skönt! Just nu är det filmen Angel eyes som jag ser på.. Det har blivit rätt mkt film den senaste tiden, men det är så skönt. Tror det blir en till film efter denna.

nästan midnatt.

Imorgon väntar en ny dag med namnet onsdag. Ska iväg till gymmet vid elvatiden sedan fika med familjen. Men annars så vet jag faktiskt inte vad som händer. Säkert så blir det en chill dag ;) , måste verkligen göra om bloggen men vet inte riktigt vilken färg den ska vara. Men, jag vet ju inte ens hur man fixar den så får väl ta hjälp av någon.

puss & ciao.

film.

YES, hittade "The wedding planner" som jag trodde att jag hade råkats radera bort. Okej, filmen kanske inte är den bästa. Men har inget bättre för mig så. Och förresten - min blå stora snoopy-tröja och mina röda hello kitty-byxor är sköna. Har gått runt i dom hela dagen och myst på. Så kan man göra på sommarlovet! ;) Beställde förresten tre böcker för ett tag sen. Det blev Änglar, Vattenmelonen och När Lucy Sullivan skulle gifta sig. Alla av chicklitt-författaren Marian Keyes.
 - En annan bild med nya hårfärgen. :)

middag.

Gör middag till mig själv. Det är en väldigt avancerad middag, haha. Mexicanasoppa som jag kokar och vitlöksbröd som jag värmer i ungen. Struntsamma om det är lätt, det är bara en bonus, huvudsaken är ju att det är gott! Älskar sånna dära soppor och det är supergott med ett bröd till. Aja, nu är snart äggklockan på 0. Så,

ciao

träningskläder.

Har äntligen hittat ett par tränings byxor/tights samt ett linne. Skickade just iväg en beställning till ellos som hade en massa fina träningskläder i bla märkena Puma, Adidas och Nike. Längtar till dom kommer så man kan använda dom, om dom nu förhoppningsvis passar. Hoppas..



tisdag.

Vaknade idag ca 14.00. Usch, måste ta och vända tillbaka dygnet. Färgade ju som sagt håret igår, så lägger upp en bild på resultatet. Är blek och osminkad. Det är ett tag sen jag stekte ute för det har inte varit soligt så har bleknat.. Menmen, bortse från det ;)


20.14

Blev riktigt nöjd med min hårfärg. Den blev riktigt fin, den är mörkmörkmörk brun. Och jag gillar det! Sitter för övrigt och ser på Hich, - riktigt rolig film! Samt äter vitlöksbröd och dricker juice. Man kan inte träffa folk när man äter det, men det är annars riktigt gott

ciao!

hårfärgning.

Färgar håret just nu, fägen är mörkbrunt men det blir alltid mörkare så det blir väl näst intill svart antar jag. Men det gillar jag, det är fint med mörkt hår. Får se hur resultatet blir på ca 25 min, men nu film.

ciao!


gym.

Kom just hem från gymmet. Körde halva mitt program dvs: rygg x2, ben x3, mage samt triceps. Sedan körde jag kondition i en kvart.. Blev riktigt svettig och det är skönt när det känns i musklerna. Imorgon blir det kanske jogging. Får se hur jag orkar.. Sitter nu och läser olika bloggar, men ska även fortsätta se på Hitch. Sedan blir det kanske 27 dresses och Wimbledon. Vill även beställa böcker så ska se om jag hittar några stycken. Det blir troligen Chicklitt. Kanske två av Marian Keyes, men sen vet jag inte.





måndag.

Åt nyss marängsvish som man köpte från glassbilen som körde förbi för ett tag sen. Muuums, var det. Väldgit länge sen jag åt det. Nu sitter man och tittar på Hitch som man började se igår. Senare blir det gym.

ciao!

bloggar återigen.

Jag har hittat ännu en blogg. Stina-lee. Haha, det är underhållande. Kan låta som en no-lifer, men tycker att det är roligt att läsa om allt möjligt.. Så nu ska jag sitta här och läsa ett tag innan jag går och borstar tänderna samt sover..

sysslolös.

Är rätt sysslolös för tillfället, så efter att man har sett färdigt det sista avsnittet av säsong 4 i One tree hill. Och det är ca 10 min kvar. Det blir antingen 27 dresses, Because I said so eller Hitch. Men tror det blir 27 dresses. Tror jag. Eller Hich. Kan inte bestämma mig. Är även rätt sugen att se Wimbeldon, men den är på övervåningen så orkar inte hämta den.. Aja, nån film blir det väl kanske att se snart. Sen sova. Såå skönt, älskar att sova! ;) Haha.

Ciao!

sju minuter över fyra.

Sommaren är till för att läsa en massa, men jag har inte läst en enda bok ;o , men det är förmodligen för att jag inte har någon ny som jag inte har läst. Därför måste jag beställa ett gäng chick-litt från CDON. Det blir troligen några av Marian Keyes. Men vill även ha boken "Om jag inte hade sett honom", har sökt den överallt men hittar den inte.. Många har sagt att den är bra så skulle gärna läsa den..
Just nu sitter jag och tittar på One tree hill. Världens bästa serie!

 

 

söndag.

Såg just klart Knocked up, och den är såå rolig! Haha. Nu blev jag återigen sugen att se en film. Men, jag tror nog att det blir ett avsnitt av One tree hill istället. Gud så roligt det blir då serien börjar igen med den sjätte säsongen. I september börjar den igen, och samma gäller det Grey's anatomy. Mina favoritserier. Roligt med Grey's att det ordnade sig till slut för Meredith och Derek.. Idag har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra. Skulle ju egentligen på gymmet idag men var alldelens för trött vid elva då folket skull dit. Så, kanske blir det en joggingtur så man inte får ångest för att vara så slö. Men det blir gym imorgon ist, har jag bestämt. Vädret är sådär gråmulet och säkerligen kallt också. Hur som helst så ska jag se på One tree hill samt klä mig,

ciao, sötnosar.

bilder.





Dessa bakade jag idag ;) Lyckade föra över bilderna från mobilen. Lägger även in en bild på mig själv eftersom att det inte finns en enda på bloggen. På bilden har jag just permanentat håret :) Nu är det rakt och har lugg..



trötthet.

Blev riktigt trött av joggingturen, en skön trötthet. Sitter och lyssnar på Augustana medan jag kollar runt på diverse bloggar och sajter. Imellanåt kollar jag på ett avsnitt av Oth medan jag laddar ner Knocked up. Oj, det låter som att jag gör en massa saker samtidigt ;) Haha. Har sett Knocked up tidigare, men då var det bara bioinspelat eller hur man ska säga. Rolig film! På tal om nåt helt annat så har det blivit mkt bloggande från min sida den senaste tiden.


jogging.

Kom just in, har varit och joggat i detta blåsiga men sköna väder. Det gick kanske inte jättbra, men det gick. Ska duscha, smörja in mig och hoppa i pjamasen. Eller nå sköna kläder ivf. Ska bli såå skönt! .. Imorgon blir det gym, skönt ska det bli att bygga lite muskler. Ska försöka att springa dagarna imellan gympassen. Alltså varannan dag gym och varannan dag jogging eller promenad. Det blir en utmaning. Jag gymmar ju alltid varannan dag, men att orka springa är en utmaning. - Detta skrev jag kring 19.00. Kom just hem från Kalix. Nu ska man värma på nå vitlöksbröd, se på Sommarkrysset, grilla korv, äta godis samt söka efter en film som man kan se.

ciao!

tio minuter i sex.

Sitter här helt proppmätt efter kinamat och muffin. Hoja! Funderar och överväger att fara och springa strax. Men, måste först smälta maten. Vädret är inte direkt soligt utan snarare mulet och lite kallt. Perfekt för att springa. Okej, det är rätt skönt när solen steker men skönare när det är kallare.. Efter joggingturen blir det kanske att färga håret, och det blir mörkt! Haha. Har själv mellanbrunt till mörkbrunt men när man tonar/färgar så blir det glansigt och det är nice!

ciao!

bloggar.

Den senaste tiden har det blivit att jag följer ett antal bloggar. Tycker att det är superroligt att läsa om andra människors vardag. Läser bla. nästan alla bloggar på Veckorevyn.com, blondinbella, kenza + en massa fler. Det är också roligt att få lite inspriration till min egen blogg. Det jag ser att de allra flesta har är egna bilder, och det tror jag att jag ska börja med idag. För knäppte några kort på mina bakelser som jag kan lägga upp senare.

eftermiddag.

Har beställt hämtmat från kina (restaurangen såklart!) till halv fem. Så bli såå gott alltså. Kyckling i currysås blir det. Är även riktigt sugen på att kika på film. Har ett antal på datorn, men jag vet inte vilken. Vilket dilemma! ;) Haha. Alltså imorse (eller snarare dag, 13.00, då jag vaknade) så trodde jag verkligen att det var söndag. Alltså man blir ju helt virrig när det gäller dagar på sommarlovet.. Muffinsen som jag bakade blev succé, om mina föräldrar får bestämma :). Dekorerade ju dem med frosting och hjärtformat strössel. Får även testa att baka kladdkakemuffins här nån dag, bara för att testa.

ciao!

"The wedding date" & bakning.

Såg just klart "The wedding date" och den är så underbart bra. Man blir bara glad när man ser den! Har även bakat muffins och gjorde två olika frostíngs. En ljusgrön (färgen får man från karamellfärg) och en choklad. Ska dekorera mina muffins strax med frostingen och olika sorters strössel. Älskar sånt! Ikv måste jag ta mig en joggingtur, eller om jag inte orkar så blir det en promenad. Får se. Vilket som, så ska det bli lite motion iaf. Nu, är jag sjukt sugen på att se en till romantisk komedi. Vet inte vilken, och det skulle vara toppen om jag hittade en som jag inte har sett som jag kan ladda ner. Aja, får väl söka runt lite grann.. Angående design på bloggen, så måste jag lära mig hur man ändrar färg och så. Det är så tråkigt med bara vitt.

ciao!


bloggsugen.

Som jag har nämt tidigare blir jag alltid bloggsugen på natten. Det kan bero på att jag inte har så mkt för mig vid den här tiden på dygnet eller att jag alltid får inspiration kring 01.30 :) Önskar att det var så här på dagen, samt samma när det gäller suget för att springa. Haha, konstigt det där.. Är förövrigt sjukt shoppingsugen. Det blir iaf att ta en tripp till Skellefteå inom en snar framtid (efter nästa torsdag iaf då blien är färdiglagad) och då är det shopping som gäller. Skulle verkligen behöva köpa ett par träningstights (eller vad det nu heter), något träningslinne. En kjol, tröja & underkläder skulle inte heller sitta helt fel. Guud, så jag längtar just nu! Oj, klockan visar 01.37 och det är nog dags att dra mig mot sängen strax men måste ju såklart borsta gaddarna först och det känns vääldigt ansträngande.

ciao!

foton.

Skulle verkligen bli bättre på att fixa egentagna foton till bloggen. Men, jag är ju lite lat när kommer till att föra över bilder till datorn för tycker personligen att det är en aning krångligt. Men jag får lära mig att bli bättre. Det tar en lång stund att föra över från kameran, men kan ju alltid använda min mobil eftersom att det går snabbare och man har ju alltid på sig mobilen (eller oftast iaf). Men, ska iaf bli bättre på att ta foton och så. För bloggen blir så mkt roligare med bilder.

ciao!

"The wedding date"

Älskar verkligen den filmen! Och förresten så har skådespelaren som spelar Nick en ruskigt snygg kropp. Magrutor och allt! Ska ta och se den och sen sova i min nybäddade säng.. Har förövrigt hoppat studsmatta ikv samt myst med en väldigt söt katt. Är riktigt sugen på att skaffa en, en långhårig, helst vit med fläckar. Men, då är det ju om jag får. Men sugen är jag iaf.. Ska kika på blocket ;)


bakning.

Imorgon blir det eventuellt bakning, troligen cupcakes eller kanske kladdkakemuffins. Fast det blir nog ändå kanske cupcakes med choklad frosting (som är otroligt god!)

 Dessa ser även enormt goda ut. Får se hur det blir, men bakning blir det nog. Men, då tror jag att jag far till gymmet eller tar en löprunda. För annars så rullar jag snart fram ;D

fredag.

Dagen började med att jag blev väckt ca 11.00 (fast var ändå redan lite halvvaken) av mamma att jag skulle se i tidningen vem som skulle gå op. Det blir nog bra att gå det. Det går ingen från min klass där, men man hittar ju alltid nån.. Fredag idag, - hyffsat soligt, hyffsat varmt. Ska iväg till gymmet senare, men först se färdigt The horsae whisperer och sen The wedding date.

ciao!

23.58

Är riktigt sugen på att färga håret mörkare, näst intill svart. Nä inte riktigt men mörkbrunt iaf. Tror att det blir så, men måste bara köpa färg.. Imorgon fredag får jag se vad som händer. Sova länge as always, och träning dvs gym. Funderar även på att ta en kortare springtur. Konditionen är inte på topp, men man kan ju alltid börja med lite kortare och succesivt utöka sträckan. Får se hur det blir. En sak som jag blir frustrerad över är att det går inte att lägga in ny musik i ipopen (gick inte tidigare iaf), men ska ta och göra ett nytt försök på nån dag. Skulle vara riktigt skönt att springa till musik. Men annars så kan jag ju alltid lyssna på mobilen fast då måste jag hålla i den när jag springer, men det går ju. Är riktigt sugen på att springa imorgon, men man vet ju aldrig om lusten försvinner. Får väl tvinga mig.. Hur som helst, så ser jag på "The horse whisperer" och funderar på att sedan se "The wedding date", eller så blir det att se nåt avsnitt av oth.


film.

Såg just klart filmen 'what happens in vegas', jäkla rolig och så. Jag gillade den iaf. Såg att 'the horse whisperer' var färdigt nerladdad. Den är riktigt gammal (10 år närmare bestämt!), men det är roligt att se sånna filmer ibland..
Idag har det varit riktigt varmt och skönt ute så har försökt att pressa lite grann. Har även hunnit med att baka kakor, - chocolate chip cookies. Alltså kakor med chokladbitar i. Muummms är dom. Jag erkänner, är lite halvflottig på sommarlovet men skitsamma! ;) Ska och köpa godis senare. Haha,

puss!

update.

Fick mitt intagningsbesked idag, kom som förväntat in på op. När man säger att man ska gå där så är det som är det är värsta b-linjen osv.. Men men. Ibland är jag helt säker i mitt val, men ibland inte. Men, det är ju så att man måste tänka långsiktigt och vilka jobb som man kan få jobb i. Aja, vet inte. Om man inte trivs så får man ju byta. Men får väl se. En positiv sak är att det stod att skolan börjar torsdagen den 21 augusti. Vi skulle ha börjat den 18:e (på min fördelsedag!), men så blev det tydligen inte.

00.31

Lyckas alltid få blogglust nattetid, men då är jag oftast för trött för att tänka.. Ser lite halvt på one tree hill och lite halvt runt på en massa sidor, bloggar osv osv.. Imorgon ska jag sova lääänge. Sola (förhoppningsvist) och vara ta det allmänt lugnt.

puss

what happens in vegas.

Har ännu inte sett filmen "What happens in vegas", så det blir att ladda ner den snarast möjligast. Kanske imorgon. Det är en komedi med bla Cameron Diaz.

eftermiddagen.

I eftermiddags så drog ett enomt åskväder över här. Det blixtrade typ hela tiden och det var just ovanför. Gillar inte åska, men på ett sät är det lite mysigt.. Är iaf trött just nu så sitter och ser på one tree hill och funderar på att ladda ner en film. Får se. Hur som helst,

puss!

bakning.

Imorgon ska jag ta och göra dumlemuffins som man doppar i blockchoklad. Muumms. Det blir rätt mkt bakning just nu, men så är det ibland. Har aldrig testat att baka dessa muffins, men de låter oemotståndliga. Får väl se imorgon, men måste först inhandla lite duble men det får väl bli efter gympasset imorgon.

puss!

tisdag.

Var och såg på fotboll ikv, kom hem vid nio och nu sitter man här. Började just att se på ett avsnitt av One tree hill. Det är ett avsnitt från ungefär mitten av den fjärde säsongen.. Imorgon blir det gym, men sen vet jag inte. Får se.

puss


00.38

Sitter här framför datorn och funderar på att gå och lägga mig. Är rätt trött och det ska bli skönt att få sig några timmars sömn.. Vad har morgondagen att erbjuda? Ingen som helst aning. Känner för att sova riktigt länge, så man får vila ut. Annars så vet jag inte. Har sett alla avsnitt av säsong 6 av Gilmore girls. Mer har jag inte. Det finns sju säsonger och saknar den sista.. Hur som helst så ska jag borsta tänderna nu,

puss!

RSS 2.0