Fredag, 13.22

Vaknade vid halv tolv. Satte mig vid datorn och tittade på lite kläder. Hittade en superfin rutig kjol som jag klickade hem. Längtar till den kommer. Såhär ser den ut. Det är 25% ull, så det blir skönt.



13.34, - Duschade nyss och nu ska man föna håret, sminka sig och klä sig. Ska även tanka Grey's anatomy.

Ha det bra, puss!

00.43, godnatt!

Har sett färdigt Sex and the city, och gud så bra den var. Älskar det lyckliga slutet. Gillar inte filmer med olyckliga slut. Förutom Titanic då, men han väntade ju på henne i himlen.. Oj, sidospår. Det jag ville säga är att nu ska jag få mig några timmars sömn. Morgondagen blir en spännande dag, - hoppas att den blir bra!

Puss!


Torsdagkväll.

Drog iväg till gymmet vid sju, och det var alldelens packat med folk, så det blev ben: baksida, framsida, insida & vader. Sen körde man 15 minuter på crosstrainern.. Det kanske inte var så jättemkt träning, men skönt var det..

Nu ska jag se färdigt Sex and the city. Den är otroligt bra :)

Längtar förövrigt till imorgon därför att: ska ladda ner vänner färdigt, se på gilmore girls, ska till Luleå och gå i affärer och se om man hittar nåt, ska se på K1. Det blir riktigt nice!

Puss!

Rubriklöst..

Känner att bloggen är rätt tråkig, men det är för att när jag väl sätter fingrarna vid tangentbordet kan jag inte få ut några vettiga ord..

Anyways, så sitter jag och ser på Sex and the city (filmen). Har sett den en gång men har glömt bort en del så eftersom att den var bra så kikar jag på den igen. Har aldrig varit ett inbitet SATC-fan, utan började se serien i våras ungefär. Eller kanske lite titigare.. Tycker serien är rätt roligt & det är ju ett plus att dom har underbara kläder. Carrie - fina och lite crazy kläder. Miranda - business. Charlotte - sofistikerade och söta kläder. Samantha - crazy, vågat & flörtigt.. Roligt med alla stilar. På tal om stilar så söker jag ännu efter den perfekta svarta klänningen och den perfekta kjolen, även om dessa två inte var så dumma.

ASOS Notch Front Taffeta Skirt

Denna rosa underbara kjol skulle verkligen pigga upp vardagen. Snygg!



ASOS Body Con Mini Pencil

En svart, kort kjol skulle inte heller vara helt fel. Svart funkar ju till allt. Dessutom hade kjolen en fin detalj - dragkedja bak.

Det fanns en hel massa urfina kjolar på Tophops hemsida, men tyvärr gick det inte att fixa in nån bild. Förutom denna lilla. Kjolen är jättesnygg & är i perfekt flanellmaterial. Skulle vara perfekt!

Flannel Lantern Skirt

Bilder från: Asos & Topshop.

PUSS!

Torsdag, 30/10 - 08, 17.06

Har inte varit sugen alls på att blogga idag, så har låtit bli.. Vaknade 10.00, gjorde mig i ordning lite grann & for och åt lunch på kina. Mumms! Har även hunnit med att titta på Gilmore girls (ansträngande va?) ;) Har njutit av lovet helt enkelt.

Imorgon blir det att gå och tita på H&M, om man hittar nån mysig tröja/kofta, och sen ska man se på K1 - det blir riktigt nice :)

Onsdagkväll.

Imorgon är det torsdag och då är det bara några dagar kvar av lovet, men det är ju skönt så länge det varar..


Imorgon blir det att ta itu med en engelsk bok, som ska läsas. Ska iaf läsa nån sida, för lite är ju iaf bättre än inget alls. Right? .. Ska även gå ut och äta lunch på kina med familjen. Det blir jäkla nice! Antingen så blir det en pizza eller kyckling i currysås. Vad jag än väljer, så är det supergott. Kina har tusan de godaste pizzorna, inget slår dom. Kinamaten är ju också såklart god, eftersom att det är en kinarestaurang. Även om maten inte behöver vara god bara för det, men ni fattar nog. Hur som helst, så är maten där supergod & längtar till imorgon.. Imorgon blir det även att chilla och njuta av lovet, genom att kolla på serier & film (tycks aldrig bli färdig med filmen jag ser på) och sen på kvällen blir det att gymma.. Låter som en bra dag enligt mig..


Håller på att fixa & trixa med bloggdesignen, och måste verkligen få tillbaka min header. Men det får bli ett senare problem som jag får fixa förhoppningsvis imorgon..


Ska sova på ett tag. Puss!


20.37

Tog mig en promenad vid sextiden. Det var kallt och skönt :). Såg på tv och sen började man att baka muffins till familjen. Det är rätt roligt att baka, speciellt nåt nytt. Gjorde muffins med ambrosia glasyr.. Ska ta och duscha strax och se på nån serie och film, som tex Gilmore girls & Gossip girl & Sex and the city.

Detta skrevs för ett tag sen, ja. Har hunnit duscha och nu ska man mysa framför Gilmore girls i sängen :)

Ha det bra, puss

13.41

Längtar som tusan till fredag för först så blir det en tur på H&M, för att köpa mysiga, stickade tröjor. Sen ska man på K1, alltså det är som kickboxning, - de får boxas & sparka.. Lite action är alltid roligt, haha!

Vill göra en massa saker samtidigt, - se på Gilmore girls, se på Sex and the city, rita Gossip girl-outfits & spela the sims 2.. Börjar nog med Gilmore girls.

Puss!

Onsdag.

Gud, så snabbt lovet går. Idag är det ju redan onsdag.. Vaknade vöf ett tag sen, och har hunnit äta lite och sitta här. Idag blir det nog till en början att se lite på Gilmore girls och forsätta att se på Sex and the city (filmen) som jag började se igår. Vill också spela the sims 2, och baka chokladbollar. Så får det bli!

Hur som helst, så ska jag se på Gilmore girls.

puss

22.23

Den senaste tiden har jag varit inne på att rita, så har tränat på att rita fina ögon med hjälp av videobeskrivningar och så.. Nu känner jag mig riktigt sugen på att rita av outfits i tex Gossip girl. För de har alltid så superfina och genomtänka outfits. Ska nog ta itu att rita imorgon, för ikväll ska jag se på serier och film. Började just att se på det nyaste avsnittet av Gossip girl, och det är såå bra. Jag döör, så snygg Chace Crawford är. Så perfekt utseende, och underbar röst!

Var förövrigt och gymmade idag, och det är såå skönt att träna. Det blir nog också träning av nån sort. Kanske promenad och gym. Låter skönt ;) .. Något mindre bra är att jag typ har en låsning i ryggen, i närheten av där jag har scolios. Oont! Hatar det.. Hoppas att det går över iaf..

Hur som helst, så ska jag fortsätta att se på Gossip girls, sen lite Gilmore girls och sist men inte minst The dark knight (om jag orkar)..

Ha det bra, puss!


YAY!

Kom just på att ett alldelens nytt avsnitt av One tree hill och Gossip girl har släpps. Tror ni jag är glad eller? Det är alltid en super roligt överaskning, när man har glömt bort det :). Ska vänta på att det har laddats ner, och under tiden så blir det mer Gilmore girls.


14.00

Jag fick nyss en överdos av C-vitamin, - åt fruktsallad som bestod av banan & apelsing + litelite juice. Bra med mellanmål iaf :)

Favoritbloggar - Fahrmans mode, - Frida Fahrman. Style by Kling, - Elin Kling, Linn Gustafsson, Kenzas & Hotspot.

puss

Tisdag.

Tröja

Denna tröja var supermysig i verkligheten, så finderar på att köpa den. Den var inte lika lång som den ser ut, så den blir nog en massa mys, till ett par jeans.

Tröja

Skulle även vilja ha denna, men hittade den inte i butik.

Vaknade vid tjugo över elva. Satte mig hära och kikade runt lite.. Känner att jag håller på att bli förkyld, igen. För har ont i halsen, örat osv. Sitter och ser på Gilmore girls, - har blivit beroende.

Snart är lovet över, därför att dagarna bara flyger iväg.

Måndagkväll.

Även om klockan bara är strax över tio så ska jag gå och lägga mig och läsa Sofis mode, och sen sova. Ska bli skönt.. Älskar att sova. Imorgon ska jag sova ut ordentligt - underbart! Förresten så är det besämt att jag hinner gå på tex H&M på fredag, - det blir nice! Dessutom är det nog inte mkt folk vid den tiden jag ska, så då kan man gå och kika i lugn och ro..

Dessa skulle inte sitta fel att ha.



ASOS Big Pocket Shirt Dress


17.26

Har intr ätit middag ännu, för är fortfarande mätt, och orkar verkligen inte fixa ihop nåt just nu. Tänkte att jag skulle se färdigt avsnittet jag ser på nu (GG, svårt att gissa?) och sen ta och lägga mig och vila i sängen, och förhoppningsvis somna.

På fredag ska jag till Luleå för att se på K1 :), det blir nice. Hinner kanske gå i nån affär innan. Men det är inte säkert..

Man hittar sämre saker då det är mkt folk, tycker jag. Och det var en hel del idag.

Aja, nu ska jag se GG, sen tvätta bort sminket och lägga mig vila & sen kanske man lagar lite chickybits. Vore gott, även om det är onyttigt.

Puss

Måndag.

Fick inte sova ut riktigt länge idag, som jag hade gärna gjort. Utan vaknade vid halv åtta. Åt lite frukost som bestod av yogurt. For iväg till Luleå tidigar eftersom att frissan öppnade 09.00. Direkt när man kom in genom dörren fick man klippa sig. Klippte bort allt slitet och klippte av det några centimeter. Istället för att ha utväxt och rätt så slitet hår, fick man fräsch och rätt glansigt. På tal om glansigt hår så köpte jag ett glansspray, och håret blev verkligen superglansigt. Snyggt, tycker jag!

Åt lunch klockan 11.00 som var supergod. Åt thaimat, som är en favorit. Älskar verkligen den maten, iaf när den inte är jättestark.. Gick och köpte en ipod-kabel, så man kan koppla ipoden till datorn.

Var egentligen inte ute efter något speciellt, när det handlar om kläder.. Gick runt i olika affärer men hittade inte mkt som föll mig i smaken. Förutom en fin röd bh på H&M, glansspayet & en klänning från Gina tricot. Hittade däremot ingen mysig kofta. Fast orkade inte söka igenom alla affärer jättenoga, då det var inget jag behövde så där jättemycket.

Det blev hur som helst en bra dag, fast var verkligen trött efteråt. Att prova kläder är ju tusan som att springa marathon. Man blev alldelens trött och svettig efteråt. Men det är ju att man har på sig en jacka hela tiden.

Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, men jag skulle vilja se på nån film. Har någon nåt förslag? :)

Ha det bra, puss!

23.12

Efter att ha sett färdigt Sin city känns allt så färglöst & våldsamt. Det kanske har nåt att göra med att filmen var svartvit (undantag för tex röda detaljer och saker) och var rätt våldsam. Men bra var den ju ändå, bara lite annorlunda med tanke på att jag har romantiska komedier som favoriter.

Börjar blir lite trött, men ska se ett tag på Gilmore girls för att inte tänka allt för mkt på filmen. Vill istället tänka på Gilmore girls skämt och roliga repliker.. Kan verkligen inte somna om jag har sett en läskig/våldsam film precis före jag har lagt mig. Därför försöker jag komma på bättre tankar, - tankar om Gilmore girls.

Längtar till imorgon, för är shoppingsugen, as always..

Godnatt alla! Puss /ida

Sin city.

Har tänkt se filmen i stort sett hela dagen, men det har inte blivit. Nu däremot ta och lägga mig bekvämt i sängen och se på filmen. Den är ju i svartvit (förutom detaljer som är färgade) och kanske lite färgade scener också, får se.

Detta är förövrigt hon från Gilmore girls, den yngre - Alexis Bledel.
Hittade detta klipp av en slump på youtube, och jag gillar verkligen låten och klippet tillsammans. Låten heter Liquefy - The servant.



Söndag.

Vaknade vid tiotiden (fast kroppen är ju inställd en timme senare), satt vid datorn, borstade gaddarna osv, och var i kalix vid 11 för följde med päronen när dom skulle handla. For sedan hem och gjorde lunch. Stekta chickybits & ris. Mmm!

Sen har man gjort lite olika, - sett på fotboll, gilmore girls och en hel del annat. For till gymmet vid kvart i fem, och där ett bra tag. Körde ben (olika övningar) och kondition. Riktigt skönt var det! Nu sitter man här och myser framför Gilmore girls.

Morgondagen blir nog bra eftersom att det blir en klippning, som är verkligen efterlängtad. Ska bli så skönt att klippa bort allt slitet, så det blir lite fräschare.. Ska även shoppa eftersom att det är Luleå jag far till imorgon. Har inte några direkta planer på vad jag ska köpa, utan om jag hittar nåt fint så köper jag det. En klänning och en kofta skulle inte sitta helt fel. En svart kjol skulle också vara fint.

Hur som helst så ska jag se på Gilmore girls, och sen Sin city. Det blir nice!

Puss

09.57

Nu har man ställt tillbaka klockan en timme, så egentligen är klockan 09.58, men man är ju van med att klockan är 10.58.

Vad händer idag då? Inget speciellt, tror jag. Det blir nog att se på en del Gilmore girls och kanske Sin City om jag orkar. Har ju aldrig sett filmen.. Kollar runt lite varstans nu, och läser en massa. Nu ska jag hur som helst till kalix.

puss

00.19 - Influence



En sak som jag vill ha i julklapp, eller vill ha generellt, är Mary-Kate och Ashley Olsens bok - Influence. Den är ju skriven på engelska men det gör ju ingenting. Det är rätt roligt att läsa på engelska för att vara ärlig :), haha!

Klockan är rätt mkt just nu men är inte trött alls, så ska sitta här och bla läsa lite på nätet, se klipp & se på Gilmore girls.

Puss

Lördagkväll.

Var och gymmade ikväll och det var så grymt skönt! Fast nog kändes det att jag inte har gymmat på ett tag (en vecka).. Körde även lite kondition så det var skönt.. Kom hem vis 19.45 och då väntade man på att Stjärnor på is skulle börja. Markus var först ut och han åkte superbra, enligt mig ;). Han är 3:a, alltså i poängen. Men tyxkte juryn var lite väl hård för han var ju bäst! Roligt också att han kommer från övertorneå, och det är ju inte alls långt ifrån där jag bor - kalix..

Hur som helst så sitter jag här och lyssnar på musik, bla på Lifehouse - broken, och på Gavin Rossdale - Love remains the same. Så bra låt!

Linn Gustafssons önskeoutfit.


Bild: Linn Gustafsson. (www.pause.se/author/linn)

Det här är nog också en önskeoutfit. Så fin! Riktigt avundsjuk är man på Linn då hon köpte den underbara koftan, och Chanelväskan. Gillar även kjolen som kommer från Topshop. Den går ju ihop med min budget (någorlunda iaf), men tror jag ska söka en svart kjol nån annanstans eftersom att jag inte vet hur det är med frakten och sånna grejer när man beställer från Storbittaninen. Men fin var kjolen, - perfekt i flanelltyg. Måste hitta en liknande.

Ska strax iväg till gymmet, - äntligen!

Puss

Lördag, 25 oktober.

Vaknade ungefär 13.20, eller jag blev faktiskt väckt. Hade kunnat sova i några timmar till. Vet inte om jag nånsin har sovit så länge, men skönt var det. Tror jag har sovit för lite den senaste tiden, så jag tog ingen det inatt. Gick och la mig vid ett igår, så sov i över 12 timmar. Riktigt skönt för vaknade varken på natten eller på morgonen (som jag alltid brukar göra).

Har riktigt dåligt samvete över att jag inte har gymmat en enda gång i veckan. Men det är för att jag har varit halvsjuk. Däremot ska jag fara ikväll, och jag längtar! Ska bli så roligt.

Jag vill förövrigt ha ett nytt minneskort till min mobil, men är inte säker på om det går. Nog kanske det går. Har bara typ 550 megabyte. Och det är alldelens för lite enligt mig. Har en W8010i (jag vet - den är gammal men jag har inga pengar att köpa en ny). Vet nån om det går med större minneskort?

Hur som helst så sitter jag och lyssnar på musik och läser bloggar.

Ha en trevlig lördag! Puss /Idaj


Idol.

Det var bra att Loulou åkte ut ikväll för gillar verkligen inte hennes rötst. Johans röst är inte heller en favorit, för tycker att det låter som att han är i målbrottet vilket han kanske är i. Däremot gillar jag Alice.

Jag har växtvärk i benet nu, och det gör oont. Inte visste jag att man växte fortfarande. Aja, hur som helst så ska jag gå och lägga mig snart.

Puss

21.04

Sitter och ser på Idol just nu, eller jag hör på det iaf när jag sitter här. Mina favoriter är Alice och Kevin, just nu. Gillar verkligen Alice.. Sepideh sjungde nyss, och hon som brukar vara en favorit sjöng inte lika bra idag.

Sitter här och nyser och har ont i halsen. Det gör svinont i halsen när man nyser.. Aja, nu hade jag tänkt att fortsätta att se på Gilmore girls. Förresten så ska jag sova väldigt många timmar denna vecka :), ska bli skönt.

Puss

LOV!

Äntligen, äntligen, äntligen är det lov och det känns underbart! Väntar på skjuts av pappa sen ska vi och hämta mat. Mmm! Efter att jag har duschat (hade gympa nyss, så) så ska jag hoppa i pjamasbyxor & myströja. Det blir jäkligt nice! Ska även köpa lite gott till kvällen, och det blir jäkligt gott.

Är förövrigt förkyld och har ont i halsen, men det är inte så farligt då man inte behöver vara på skolan. Har inte en enda läxa nu över lovet (eller okejdå, en engelsk bok men den ska vara utläst till måndagen veckan efter att lovet har slutat. Alltså inte veckan efter lovet, utan veckan därpå).. Så det är lugnt..

Ska gå ut och sitta och lyssna på musik, för det är alldelens för varmt här inne.

Puss, alla söta.

Gladheten själv.

YES! Fick riktigt bra resultat på matteprovet som jag gjorde i tisdags - 21/24. Det är bra resultat för att vara mig, för matte är verkligen inte mitt ämen. Och det har det aldrig varit heller.

Har två lektioner kvar, - Vård & omsorg och Idrott. På Vård (& omsorg) så skulle bara läraren läsa ur en bok & så skulle vi får se på film. Inte så hemst farligt. Rätt skönt att inte läsa & skriva nåt alls. Idrotten är väl lite värre för vi ska man cirkelövningar, och det är såå roligt - NOT! Men man får väl tänka att när den lektionen är slut så är det lov. YESYESYES! Ska nöta Gilmore girls på lovet, för håller på att se säsong 3, och så tror jag att jag har den 4:e boxen också så den ser man väl också på. Har även den sjätte säsongen så den lär man se på. Sen har man laddat ner ett par avsnitt av säsong 7.. Funderar även på att tanka den andra :), haha!

Gud så jag längtar att shoppa, för jag vill ha en stor & mysig kofta nu. Och då menar jag nu! Vill även klippa mig nu, för mitt hår är helt utväxt och det är inte så fint.. Aja, man klarar väl sig i några dagar till.

Hur som helst, - PUSS!

24/10 - 08, 09.14

En lektion är avklarad, och det känns super för svenska är rätt segt för att vara ärlig.. Har engelska snart, och det är inte farligt alls. Gjorde ju prov igår så hoppas att hon har rättat dom, men det tvivlar jag på. Aja, hur som helst så ska det bli så underbart skönt att få lov på ca 6 timmar.

Har kanske nämnt det en hel del, men det ska bli så skönt!

Nu ska jag gå på lektion.

Puss

sängen väntar.

För att orka upp imorgon hade jag tänkt få min lite sömn nu.. Hoppas att alla lektioner går superfort & att klockan blir 15.00. Börjar dagen med svenska, sen engelska, matte, vård & oms. och sist men inte minst idrott. Roligt i slutet på dagen på en fredag? Nä, inte direkt. Men allt går.

Nästa vecka väntar som sagt klippning av hår, shopping & så ska jag köpa ett glansspray till håret :), intressant av? Haha! Hur som helst, så hoppas jag att alla sover gott & får ett bra lov nästa vecka. Fast alla kanske inte som ska ha lov nu, eller är det alla som har det? Hmm.
 
Aja, puss!

Lov imorgon.

Ska nog ändå fara till skola imorgon, eftersom att jag känner mig bättre nu. Okej, jag har fortfarande ont i halsen men jag har slutat att frsa och det är ju alltid ett +.

Ska hoppa i duschen strax, eller inte hoppa utan gå, men ni fattar nog vad jag menar.

Är positiv just nu för att jag vet att jag har en hel vecka fylld av slöande framför mig. Härligt!

Puss.

17.43

Funderar på att vara hemma imorgon, eftersom att jag är halvsjuk.. Har ont i skallen, förkyld och en massa. Dessutom känns det som att pannan ska brinna upp i vissa tillfällen.. Nu ska jag bädda ner mig i soffan under filtar och se på Gilmore girls. Ser vanligen avsnitten på datorn, men det är skönare att ligga ner.

Hade ju planerat in ett gympass, men det fick jag ställa in.. Ville gymma, fast det är inte så roltigt när man är krasslig.

Aja, puss

14.23

Har slutat nu, men måste vara kvar på skolan till 15.30.. Känner mig sjuk så det är rätt jobbigt att inte vara hemma. Fryser trots ullkofta & stövlar. Usch.. Hur som så ska jag fördriva lite tid här genom att läsa bloggar och sen läsa ur min engelskabok & lyssna på musik.

Hoppas att ni har en bättre dag än mig. Puss

22/10 - 08

har varit duktig och gjort en hel del uppgifter i medicinsk grund och lyssnat på musik samtidigt.. Har två lektioner dvs, Vård & oms. och Medicinsk grund. Börjar strax så ska dra mig mot skåpet..

Ha en bra dag. PUSS!

torsdag.

Var superdupermega trött imorse att jag knappt tog mig upp ur sängen.. Har haft svenska nu och ska ha engelskaprov 09.50, men är inte ens nervös inför det. Eller pyttelite.. Nu är det bara en dag kvar till lovet. Så underbart!

Förresten hoppas att jag inte får en totalt hjärnsläpp och glömmer allt jag har pluggat in. Men det hoppas jag inte.

Aja, ha det bra. Puss!


22/10 - 08, 21.18

Är trött i både huvudet och i kroppen. Ska bli skönt att sova.. Är så trött att jag glömde bort vad jag skulle skriva. Ojoj.. Imorgon går man iaf full dag så man kommer hem 16.00. Det blir rätt jobbigt, med tanke på att jag slutade 09.10 idag, vilket var sjukt nice! Har ju prov imorgon, så ska nog ändå gå och läsa igenom lite grann. Tur äre att man inte har en massa grammatik utan istället text och glosor och så.. Rätt skönt faktiskt.
Juste nu kom jag på vad jag skulle skriva om.. Det var bra att jag hann med en halvmil lång promenad idag, för det är riktigt skönt att träna. Imorgon ska jag gymma, och det känns som att det är en evighet sen jag gjorde det så jag längtar enormt mkt. Ska bli härligt!

Tänk bara 2 dagar kvar till lovet. Det är så härligt!

PUSS

Den perfekta koftan.


Blev tipsad om denna fullkomligt underbara skapelse i Sofis mode. Så snygg, fast det är väldigt synd att den kostar en förmögenhet - 2995 kronor, för att vara exakt. Så synd är det att den inte riktigt går ihop med mina plånbok. På tal om pengar så fick jag en positiv överaskning, - hittade ca 450 kronor i småpengar i min låda idag. Jag blev överlycklig för då kan jag shoppa i Luleå på lovet. En och en annan kofta lär väl följa med mig hem och det finns. En kornblå, som den på bilden skulle vara jättefin. Älskar koftor i alla former, speciellt när det är kallt.

Har prov imorgon, och det känns rätt bra för är väl förberedd. Iallafall när det gäller glosorna, för kan prick alla utantill. Och dom var ca 80 st. Det lönar sig att plugga till läxförhör för då behöver man aldrig råplugga glosorna till prov..

Nästa vecka då det är shopping som gäller så är jag supersugen på att köpa en klänning. Tycker det är jättefint med en vardagsklänning med en kofta, strumpbyxor, stövlar/ankleboots till. Så en kofta & en klänning vill jag gärna köpa.

Ska även klippa mig nästa vecka och det blir nog som jag har tänkt ett tag. Dvs jämna till den utväxta pagen och klippa till min lugg som är mest lång nu..

Ska hur som helst fortsätta att se på Gilmore girls. Som delar plats om bästa serien med One tree hill, Gossip girl & Grey's anatomy.

Ha det bra, puss!

James Blunt.



Jag ÄLSKAR den här låten. Så underbart bra alltså!

Mina favoriter just nu är:

James Blunt - Annie
Beyoncé - If I were a boy
Jason Walker - You fill my heart
Kate Voegle - I won't disagree
Leona Lewis - Take a bow

14.35

Jag gillar verkligen Coldplays nya album. Har inte hunnit lyssna igenom alla låtar, för fixade albumet idag. Men Viva la vida & Violet Hill är ju favoriter.. Skulle annars behöva lite mer musiktips, - vilken är eran favoritlåt? :)

Hittade James Blunt - Annie, och den är fullkomligt underbar. Ska genast ladda ner den.
 
Kom nyss hem från en promenerat, det var riktigt skönt med friskluft.. Nu ska jag se på Gilmore girls och sen läsa igenom lite engelska.

Ha det bäst!

11.20

Kenzas (kenzas.se) lilla söta, chihuahua valp är så underbart söt! Är riktigt sugen på att köpa en liten långhårig chihuahua, som hennes söta Armani.

Åt nyss lunch och nu sitter man och tittar på Gilmore girls. Sen blir det en promenad, och plugg. Har ju engelskaprov imorgon, men jag gruvar mig inte alls för det för engelskan är inte så farlig. Så det blir bra.

Bara två dagar kvar till lovet, eller egentligen en för fredagen räknas som helg. Typ.

Ha det bra.

Liv Tyler.

Väldigt snyggt på Liv Tyler. Så enkelt och snyggt.


YES!

Jag har slutat nu! Efter en lektion. Vi skulle ha ahft en till, men läraren skulle på kurs så då får vi sluta. Skulle ha slutat 11.30, men får fara hem och chilla nu. Så härligt! Jag är lycklig. Får dessutom skjuts hem. Härligt! Aja, nu ska jag ut och vänta på skjutsen. Och höra på musik.

PUSS

Överaskningar i Desperate housewives.

Det blev en hel del överaskningar i DH i kvällens avsnitt. Det är det jag gillar med serien, - ständigt överaskingar.. Ska definitiivt forstätta att följa serien, för nu ska det utspela sig 5 år framåt i tiden. Spännande.

Ska gå och sova strax, och det blir då väldigt skönt, om jag nu kan somna. Men det får man hoppas..

Sov gott! /puss!

21/10 - 08.

Det blev ingen träning idag, men ångrar mig lite i efterskott att jag inte följde med till gymmet. Längtar tusan att gymma nu.. Känner mig iaf lite småsjuk sådär, - ont i halsen med mera. Ska ta en varm duscha strax, sen blir det väl att se på Gilmore girls (Milo Ventimiglia är så snygg, - är i början på den 3:e säsongen av GG, så han medverkar som Jess) och även Desperate housewives klockan 21.

Imorgon är det en kort dag, - yes! Bara 3 dagar kvar till lovet, och det känns super!

Ha det bäst, puss!

15.25

Har försökt att fixa tillbaka bloggen, men headern får jag inte riktigt tillbaka. Äh, kanske ändå passar på att göra en ny. Även om jag skulle vilja ha den gamla tillsvidare, men får som sagt inte tillbaka den. Synd för bloggen ser så tråkig ut nu.

Åt nyss och nu ska man se på Gilmore girls, plugga engelska & se sen på Gossip girl. Nice!
På tal om nåt helt annat så beställde jag ju en kappa från H&M för ett tag sen och den kommer nog i veckan för det står att den 'transporteras till ombud'. Får nog den innan veckan är slut.



Bild från i sommras, i think. Var rätt osminkad där, men den duger.

Åh nej!

Råkade radera bort min blogg design, headern osv. Så ska försöka att återställa och sätta tillbaka headern. Tusan också!

One tree hill - bästa serien nånsin!

Såg just klart det nyaste avsnittet av One tree hill och det var en av de bästa jag har sett! Så underbart bra. Älskade verkligen handligen.. Kan knappt uttrycka min lycka i ord :). Man blir bara glad när man ser på OTH.









Modebloggaren Elin Kling.

Jag verkligen älskar Elin Klings blogg, för den är inspirarande, innehåller underbara bilder & så sätter hon ihop enormt snygga outfits och har en supersnygg stil. Älskar bloggen helt enkelt. Denna supersnygga bild kommer därifrån.


Bild: Style by Kling, Elin Kling.

Jag längtar jättemkt till jag ska klippa mig, för hatar (hata är ett för starkt ord, men ogillar) mitt hår just nu och det blir jätteskönt att klippa bort det slitna och jämna till frisyren.. När man ser bilden ovan blir man verkligen sugen att måla naglarna kolsvarta. Så snyggt! På tal om snyggt så älskar jag verkligen Chanel loggan. Så klassiskt snygg.

two tests settled, one left.

Hade matte 08.00, och var inte helt säker om jag skulle göra provet idag eller på fredag men bestämde mig för att göra bort det idag, och det gick ändå rätt så hyffsat bra för gjorde allt men vet såklart inte om det blev rätt. Men det går bra. Hade dataprov sen och klarade allt man skulle göra ;), - enormt skönt att ha gjort bort två prov, för nu har man bara ett kvar och det är i engelska och det är rätt så chill. Så skönt det känns just nu för behöver knappt plugga i veckan.. Hur som helst så åt jag en supergod baguette med rostbiff, nyss och nu äter man tripple chocolate muffin :). Är en riktigt flottare, men ska faktiskt till gymmet sen. Haha!

puss

20/10 - 08

Sov alldelens för få timmar i natt, endast 4½ timme. Gjorde precis allt för att jag skulle känns mig ens lite trött. Läste, bytte sovkläder, läste igen, tog en panodil osv. Ändå var jag pigg 01.45, men somnade till slut. Har i stort sett varit som en levande zombie hela dagen, och höll på att somna sittande flera gånger på första lektionen. Blev succesivt piggare, så dagen blev väl okej. Nu ska jag forstätta att se på Gilmore girls. Älskade, roliga, Gilmore girls. Sen ska jag läsa igen kapitlet i matten, för ska göra bort provet imorgon ist så jag slipper det iaf. Sen ikv så måste jag även läsa lite instruktioner till datan.
Det är förövrigt supersupersuper bra att Gina tricot har öppnat en webshop, för det är mkt enklare att klicka hem.

Puss






måndagmorgon.

Somande väldigt sent inatt, ca klockan 02.00 för att bestämt. Jag vaknade först 06.30, åt frukost men somna om 10 minuter senare och höll därmed på att försova mig för fick göra mig ordning på 15 minuter (söka kläder, sminka mig, borsta tänderna, borsta håret & söka lite saker). Men hann tillslut.. Har avklarat en lektion hittills, och är så sjukt trött att jag håller på att somna stående.. På 25 minuter ska vi pallra oss iväg mot ett äldreboende, för att ha studiebesök. Så roligt, eller inte..

En positiv sak som jag uppstäckte idag är att Gina tricot har öppnat sin webshop, och det är super!

Ha det bra, och jag hoppas att ni är piggare än vad jag är.

PUSS!

22.30

Börjar känna mig sjuk igen, alltså ont i halsen & frysa och så. Skulle vara skönt att ligga hemma och vila upp sig imorgon men nä, måste nog fara till skolan för det är jobbigt då man har missat i skolan. Vi skulle även på studiebesök, och då slipper man ju en lektion iaf..

Vad händer imorgon då? Skola som vanligt, när man kommer hem så måste man plugga en del men vet att det kommer att bli att man sitter här & ser på Gilmore girls istället. Ska även promenera, och det blir skönt ;)

Ha en bra vecka, - godnatt!


dagen.

Idag har man spenderat söndagen med familjen. Det blev en liten roadtrip till Haparanda där man gick en sväng på Ikea, åt på Max & handlade på Maxi (Ica maxi).. Lyssnade på musik på hemvägen och det är ju hur skönt att sitta i sina egna tankar med musik i lurarna. På tal om att åka bil så älskar jag att åka bil på kvällen då det är alldelens mörkt och mysigt ;). Aja,



Förresten så blev egenvården (haha, snyggt ord!) lyckad, dvs: promenden var härlig, och efter en lång dusch, hårinpackning, ögonbrynsplockning & ansiktsmask så känner man sig ren & fräsch.

21.53

Skola imorgon, och det känns lika motigt varje gång att gå till skolan på måndagar, eftersom att man bara vill att helgen ska fortsätta så man kan sova och göra vad man vill. Helst helt läxfritt. Skoldagen är lång imorgon - 08.00-15.20.. Jobbigt. Gud så jag längtar till fredag för då börjar lovet ju! Ska hur som helst sova på ett tag så man är pigg på morgonen, för det blir alltid att man är supertrött på mornarna. Anyways,

puss!

ansiktsmask!

Sitter här i morgonrock & har en ansiktsmask i ansiktet - känner mig värre vacker, haha! Sitter och ser på Gilmore girls, som är en av de bästa serierna som finns för gillar handligen, skådespelarna (Milo Ventimiglia, - mums!) och deras repliker ;). Aja, hur som helst så ska jag njuta av det sista av helgen.

puss

If I were a boy - Beyonce

Ikväll ska jag ta en promenad med mamma, ta en lång & varm dusch, sätta hårinpackning i håret, sätta ansiktsmask, plocka ögonbrynen och så. Riktigt fixarkväll, och det är rätt skönt. Speciellt innan en ny vecka börjar. Bara måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag sen börjar helgen igen och ett skönt & avslappnande lov är framför en. Har rätt mkt i veckan som måste göras i skolan. 3 prov & en engelsk tråkig bok ska läsas ut. Det känns rätt jobbigt men då kommer lovet att kännas ännu bättre. Har dataprov på tisdag, engelskaprov på torsdag & matteprov på fredag. Det känns väldigt jobbigt och en aning stressande när man tänker på det, men det ska väl gå. Ska hur som helst läsa lite engelska & data på ett tag.



If I were a boy - Beyonce


Söndag!

Har sovit hur skönt som helst inatt, och drömmt bra drömmar. Länge sen jag har varit såhär utvilad.. Hur som helst, så åt jag nyss och nu ska jag börja kika på Gilmore girls. Det är en allt bra rolig serie.. Det blev faktiskt att läsa lite till mitt dataprov tidigare, några rader ;). Haha! Aja,

puss

21.13

For mot gymmet vid 15.20, och var där i en timme eller nåt. Körde lite andra övningar än de vanliga, och man måste ju variera lite annars blir man less. Körde iaf bicep, tricep, ben, rygg osv.. Blev kvar i stan och kom hem vid 18.30 då man lagade middag. Lite sent men strunt samma ;) ..

Ser lite halvt på Stjärnor på is, men orkar inte se allt för det är ju inte supersuper bra. Men lite kan man ju se..

Skulle också behöva plugga, men har verkligen ingen lust, men får tvinga mig till det senare (jag skjuter upp det) och imorgon.

Äh, nu ska jag forstätta att se på Stjärnor på is.

puss


18/10 - 08

Idag blir det gym, och jag längtar verkligen. Det känns som en evighet sen jag gymmade, men det är väl bara några dagar sen. Vad händer annars idag då? Tror jag börjar att se på Gilmore girls - säsong 3, se på Stjärnor på is (favoriten är Markus Fagervall, såklart) och gymma då. Är enormt sugen på godis att jag håller på att dö. Hoppas att det får över, om inte så blir det ett besök på coop..

Detta är en bild från favoritbloggen, - Fahrmans mode. Det är ju såklart en bild på Frida Fahrman som driver bloggen.
Så himla fin bild.



Bild: metrobloggen.se/fahrman

Lördag.

Vaknade för ca en timme sen och sen dess har jag hunnit med att hjälpa med pizzasallad, duscha, borsta gaddarna och sitta här. Ska strax göra pizza, alltså familjen gör hemmagjord pizza och det är en massa mumms!
Detta är ett exempel på coola t-shirts som fanns på Forever21. Visst är den snygg? Haha! ;)


22.24

Har inte varit engagerad i bloggen alls idag, för har varit tom på idér och så är det ju ibland.. Såg klart Grey's anatomy för ett tag sen och det var ju bra som vanligt.

Idolutröstningen avslutades precis och jag tyckte att det var rätt att Yasmina åkte ut, för hon var helt enkelt sämre än dom andra.. Däremot gillade jag Alice skarpt, även henns underbara klänning..

Imorgon ska jag sova ut ordentligt och inte stiga upp 06.30 när det fortfarande är kolsvart utanför fönstret.



Denna mysiga kofta skulle jag gärna vilja ha i mitt ägo, speciellt då det är superkallt och man bara vill svepa in sig i något varmt.. Koftan kommer från Forever21. Jag är en koftoman, och älskar varma och mysiga kläder på hösten/vintern. Denna var också superfin.


17/10 - 08

Nä, ska inte sluta med godis (det är alltför gott), ska istället hålla mig på veckan och äta en gång i veckan för om man har slutat med nånting så tänker man bara på hur gott det är. Men iaf :). Kom på tidigare ikv att ett nytt avsnitt av Grey's anatomy har släpps och tillslut, efter lite strul med nerladdningen, ska jag se på det. Grey's anatomy är en av mina favoritserier så det ska bli roligt att se ett nytt avsnitt nu.



Kollade nyss på Idol, och Lars sjungde precis. Han har ju inte en felfri röst, men han är unik och det säljer nog. Men jag gillar han..


äntligen fredag!

Känner mig lite småkrasslig just nu och det kan nog ha och göra med att jag gick med stavar i spöregn på gympan. Det var lite sådär, för fick genomblöta fötter och ben.. Men det man överlevde ju :). Det är så underbart skönt med helg kan jag meddela. Speciellt efter en lång skoldag.. Idag blir det ingen som helst träning för min del, eller ja om man bortser från stavgången då. Det ska bli riktigt skönt att bara mysa framför tv:en och datorn med smaskens (läs: nötter och chips).. Ska iaf ta och äta strax - stekt potatis med fläskfilé och svampstuvning. Mumms! Kanske låter äckligt, men det är det verkligen inte enligt min mening :) Hur som helst så får alla ha en trevlig fredagskväll & helg.

PUSS!


20.29

Känns som att jag håller på att bli sjuk för fryser jättemycket och har ont i halsen. Hoppas att jag inte blir sjuk, men det känns som alla ligger hemma och är sjuka. Får se om jag far till skola imorgon, men tror nästan jag gör det för det är bara jobbigt att ta igen de missade lektionerna, + att efter skoldagen känns det extra skönt med helg..

Nästa vecka väntar en massa plugg, och i helgen också förresten. Har dataprov på tisdag (som man nog inte kan plugga till men ändå), engelskaprov på torsdag & matteprov på fredag. Det kommer att kännas superskönt med helg och lov då veckan är över..

Känner mig inte så jättekry just nu så ska duscha, renbädda och krypa ner och sova.. Fast det jobbiga är ju att ta sig ur datastolen, men det får bli ett senare problem.

PUSS

beställd väska.

YES! Nu är väskan som jag nämnde tidigare idag beställd, - och den ser ut att vara så himla fin! Svart, qultad & med lite guld detaljer. Perfekt. Om du har läst Kenzas blogg har du säkert sett den där, för hon äger nämligen en.. Väldigt bra att den både har lång axelrem & vanliga handtag. Ah, det ser ut som den perfekta väskan!



Ajajaj!

På skolan där jag är nu, i biblioteket finns det 4 datorer som står på ett runt bord (högre) som man måste stå framför.. har snart stått här i en timme och mina fötter i högklackat värker. Ajaj! Hur som helst så är klockan strax över 15.00 nu så ska hämta mina grejer och vänta på bussen i friskluften. Är förövrigt hungrig, så längtar ännu mer hem.

PUSS


väskor.

 Pris:  299:-

 Pris: 349:-

Vill speciellt ha den svarta quiltade. När jag inte kan köpa en Chanel 2.55 kan jag försöka köpa denna. Den var hur fin som helst, så vill verkligen ha denna. Ska försöka nämna denna till mina päron, så man kanske kan klicka hem den.
Hoppas, hoppas, hoppas..

läxor @ skolan.

Har engelskaläxa till imorgon, om en nyhet so man ska kunna prata om imorgon. Utantill. Ska passa på att plugga in en del nu när jag ändå väntar på bussen.. Har förövrigt på mig ett par ankleboots, en röd röja med blåa/gröna rutor på & ett par Lee jeans..

Igår kväll såg jag på 'Generation fett', där det var en kvinna som höll på att äta sig till världens fetaste kvinna som var henns mål. Så vidrigt! Därför blir man ju som lite avskräckt.. Slutade med godis igår och första dagen har faktiskt gått bra, - har inte haft ett enda sug på hela dagen och det är ju alltid nåt.. Vill inte låta som att jag håller på att få anorexia, men det är ju bra att försöka vara hälsosam utan att det går till överdrift.. Försöker att träna varje dag, av något slag. Det blir gym varannan dag och promenad varannan. Vardagsmotion helt enkelt. Det håller jag på med för att må bra och bli någolunda vältränad osv.. Idag blir det att förhoppningsvis ta mig en promenad, och det är riktigt skönt + att man får friskluft & gör läxorna så mkt bättre. Aja, nog om detta..

Längtar väldigt mkt till klockan slår 15.30 så jag kan kliva på bussen och åka hem för att äta, sitta vid datorn, vila och sen ta mig ut på en promenad. Måste som sagt hinna med lite läxor också, men det får man väl tvinga sig själv att göra. Man får väl syre och näring så man orkar med läxläsningen efter middagen.

Mitt huvud värker nu + att jag har ont i mina fossingar. Ajajaj.

PUSS!


torsdag.

har skutat nu men är fortfarande kvar på skolan, och måste vänta här i 1h och 24 min. Trevligt va? Nja, inte direkt.. har dessutom glömt mobilen hemma idag så jag har ingen chans till skjuts.. Får väl ta och fördriva tid här genom att läsa bloggar. Hur som helst,

puss!

skola.

Är på skolan, såklart. Har haft svenska nyss och nu ska jag ha engelska.. Rätt seg dag men det går väl. Vad händer ikväll då? Plugga, forstätta att se på film och promenera. Hur som helst, så uppdaterar jag sen när jag kommer hem. Och det är väl vid 16.00. Jag har också bestämt mig att inte äta godis och det går bra när man är motiverad.

PUSS

14.04

Ikväll är ett gympass inplanerat. Ska bli riktigt skönt och längtar att få sätta musklerna i arbete. Det blir nice! Funderar även på att sluta äta godis. Det är alltför onyttigt och väldigt onödigt. Det lär vara svårt att stå emot, men det är nog ändå värt att hoppa över det i slutändan.. Ja, så får det bli. Får väl hålla mig till mina morötter..

Är förövrigt jäkligt less just nu och vill bara sova. Tror jag tvättar bort sminket och går och lägger mig under täcket.

puss

H&M.

Tidigare idag klickade jag hem en kappa från H&M. Jag köpte den svarta. Det är samma jacka fast i olika färger. Till den svarta ska jag matcha med en färgstark halsduk.

 


onsdag.

Nu har jag halva skoldagen avklarad. Har haft en lektion, nämligen Medicinsk grund och det är en av mina favoritlektioner :). Har snart Vård och omsorgsarbete, eller den börjar på 28 minuter för att vara exakt. Sen slutar jag - 11.30. Enormt skönt! Aja, hur som helst så uppdaterar jag mer sen när jag kommer hem. Ha det bäst,

puss!

22.12

Orkar verkligen inte med nånting just nu känns det som, eller jag har ingen lust. Då är det väl bäst att sova, right? Det är det enda vettiga för då kanske jag inte är som en zombie på mornarna. Hatar att stiga upp tidigt, för jag menar - det är ju kolsvart ute (möjligen regnit också) och sängen är supervarm och skön.. Guud, så jag längtar till lovet för då kan jag sova 24/7. Bokstavligt talat.. Har förövrigt inte mkt att komma med i bloggen just nu. Men har jag nånsin det? Jag menar nåt av värde. Troligen inte men det är rätt skönt att skriva av sig om diverse saker som händer i vardagen.. Ibland funderar man en massa men det kan ändå vara svårt att få ut det genom fingrarna, och man kanske inte vill vara såå privat. Men ibland kan det ju vara skönt att skriva av sig lite tankar.. Hur som helst, så ska jag gå och borsta tänder och sen sova i ett par timmar innan den jäkla väckarklockan ringer.

(Lite negativit inlägg, men skitsamma - såna måste man ju få ha i mellanåt)

Ha det bra, godnatt /Ida

promenad & morot.

Drog ut på en promenad vid halv sex tiden. Det var rätt kallt men skönt ändå.. När man kom hem så åt man en morot med ett glas iskallt vatten. Smakar som bäst när man har varit ute och motionerat. Har ännu inte duschat så ska jag itu med det strax.. Ska förövrigt börja till på Griffin & Phoenix, som är en rätt bra men sorglig film.. Vid 21.00 ska man också se på Desperate Housewives, som är riktigt bra och det händer alltid en massa roliga och helt oväntade saker som alltid är uppskattade.. Nä, nu ska jag duscha och sen mumsa på ännu en morot. Det blir massa gott! ;)

Ha det bäst.

puss!

Chace Crawford.

Chace (Nate i Gossip girl) är verkligen drop dead gorgeous! Älskar hans klarblå ögon. Han är verkligen ögongodis och förgyller serien.




drömväskan.


13.30

Har inte kunnar släppa den fina Chanelväskan, - Chanel 2.55. Så snygg, och även om jag vet att den aldrig kommer att hamna i mitt ägo, kan jag inte sluta titta.


fix.

Längtar till jag ska klippa mig på ca 2 veckor. Ska som sagt jämna till det lite grann och fräscha upp det. Vill även färga håret nån nyans mörkare, för då blir det glansigt och fint! Tänk, snart är det lov. Bara ca 1½ vecka kvar. På lovet blir det att chilla, fara till Luleå och äta på thai och shoppa. Det blir nice! Nu ska jag forstätta att se på OTH. Älskar verkligen serier ;), men vem kan ha missat det? Man ser ju det på min header. På tal om header, så är jag sugen på en ny. Är lite småless på den nuvarande, faktiskt.. Aja,

puss

14/10 - 08

Började skolan 08, som alltid. Hade matte, där jag repiterade en mass inför provet. Sen hade man datakunskap, där jag bara lekte för man fick träna till provet om man ville, eller fara hem om man kunde allt. Jag satt kvar för jag skulle ändå vänta på skjutsen. Sen for jag och köpte ett 7-ämnesblock och en t-shirt (lila med ett tryck).. Åt nyss en supergod baguette som jag köpte på skolan. Det var rostbiff & lite potatissallad i den.. Ladde just ner det nyaste avsnittet av One tree hill och Gossip girl, och började precis att se på OTH ;), - kärlek!

Puss!

sängdags.

Borstar tänderna nu och ska strax gå och lägga mig och läsa veckans Sofis mode.


Bild: Linn Gustafsson.

Detta är förövrigt en av mina favoritbloggare, - Linn Gustafsson. Gillar denna outfit skarpt, speciellt den underbara Chanelväskan. Som är min dröm..

Taylor Momsen


Taylor Momsen som Jenny i Gossip girl.

För att vara blott 15 år, ser hon bra ut & börjar bli en fashionista. Gillar hennes klädstil och denna klänning var verkligen snygg..

gym, gilmore girls & snyggskor.

Det var riktigt skönt att styrketräna idag :), roligt när det är så. Körde ben (x2), bicep (x2), rygg (x2) och tricep.. Efteråt köpte jag några lösgodisar, - fyyyy Ida, inte bra det där, och det var så grymt gott att jag höll på att storkna. På tal om storkna (fin ord, va?) så höll jag verkligen på att göra det när jag såg ett par urtjusiga skor som fröken Kling (läs: Elin Kling) hade inhandlat från topshop. Åh, så snygga de är. Kommer drömma om dom inatt.



Bild: Style by kling.

Dagen har varit si sådär, - skoldagen var seg och rätt tråkigt, men dagen blev allt bättre då jag begav mig till gymmet.. Nu ska man kolla på ett ny-nedladdat Gilmore girls avsnitt. Lyckades tillslut få mig ett avsnitt, men det gick segt!

Morgondagen blir bra, - har två lektioner och slutar senast 11.00. Ett avsnitt av One tree hill och Gilmore girls släpps, och det känns helt enkelt att dagen blir bra.

Hur som helst, så ska jag forstätta med GG (Gilmore girls). Ha det bäst, kära läsare!

puss!

16.57

Känns mkt skönt att ha gjort bort måndagens lektioner.. Har varit supertrött och allmänt hängig idag. Sitter och ser på Gilmore girls och ska strax iväg till gymmet.. Det blir nice! Hur som helst, så uppdaterar jag sen.
PUSS


nästa: matematik.

Börjar matten på ca 10 minuter.. Vill verkligen inte för hatar det jag håller på med nu, för det är en massa tjorv. Men det måste göras och det är väl skönt när man har gjort bort det. Har prov i matte nästa vecka och ser inte fram emot det.. Efter matten väntar engelska, som jag också har prov i nästa vecka. Puhh..

PUSS

trött..

Är så sjukt trött så hade kunnat somna på lektionen.. Har 3 lektioner kvar sen hem och sova, eller vila iaf.. Ska bli så skönt! Aja, nu ska jag kolla runt lite innan det blir lektion igen.

puss!

12/10 - 08

söndagen har spenderats på detta sätt: Vaknade vid tio, var uppe en timme och sen gick jag och vila/sova till ca 12.30. Riktigt skönt! Drog iväg på en promenad med mamma, som också var riktigt skönt. Har tagit ett varmt bad. Har tagit det allmänt lugnt, även om söndagar alltid är enormt sega.. Juste, har sett The incredible hulk, och den var helt okej.

Ska dra mig mot sängen på ett tag (ca 40 min), för känner mig lite småkrasslig med huvudvärk..

PUSS

18.18

Sitter och ser på The incredible hulk (den har tagit hela dagen, för annat kommer imellan hela tiden), och huvudpersonen som spelas av Edward Norton fyller år på samma dag som mig. 18 augusti. Bästa datumet!

Skola imorgon, och är verkligen inte laddad. Vill ha längre helg! I veckan blir det en massa plugg, men jag orkar verkligen inte.. Hur som helst, så ska jag se på Wall E, den dära nya disneyfilmen. :) Haha!

puss!

promenad och bad.

Kom hem från att ha tagit en promenad, riktigt härligt.. Nu tappar jag upp badvatten så ska strax gå i och lyssna på musik, och läsa tidningar. Förresten så blir det gymmet sen. Ska bli skönt ;)

PUSS

söndag.

Idag blir en slapp-dag. Ska gå och läsa lite ur Där regnbågen slutar. Det har inte blivit all läsa den, så idag streckläser jag nog lite.. Ska ta ett bad senare (varmt med en massa bubblor), och det är väldigt länge sen jag gjorde det, så det ska bli massa skönt! Annars vet jag inte vad som händer? Troligen se färdigt Hulken. Detta skrevs för mer än en timme sen. Har hunnit sova en stund och nu ska jag se forstättning av The Incredible Hulk.

musik.

Lifehouse är otroliga live. Dom låter exakt som på albumet..

Lifehouse - You and me

 

Lifehouse - Broken


22.30

Såg som sagt på fotboll, mellen Sverige och Portugal och det var så jäkla bra att det blev 0-0. Okej, det hade väl varit bättre om dom vann, men hallå det var ju mot Portugal. Sverige gjorde ändå en superbra.. Såg nyss utröstningen av stjärnor på is, och det var ju synd att Josefin C åkte ut, men hon var ju inte så superbra på skridskorna.. Nu ska jag nog se på The incredible hulk, sen får jag se vad som händer.

PUSS

slut i kroppen.

Är alldelens slut, men på ett härligt sätt :). Körde diverse ben övningar, 10 minuters promendad i uppförsbacke & 30 minuters crosstraining. Mina ben ömmar, men det är rätt skönt för då känner man att man har gjort nåt.. Hur som helst, så har man köpt en massa flott till matchen. Ska bli gott! Har förövrigt sett filmen 'Dan in real life' och den var rätt bra faktiskt. Kanske lite vuxen, men bra :). Aja,

puss

gym.

Längtar till gymmet, där man ska köra ben, bicep och lite rygg och mest troligt kondition också.. Har inte orkat vara så aktiv i bloggen idag, för har helt enkelt inte orkat eller haft lust.. Har påbörjat en massa inlägg idag, men det har slutat med att jag har raderat bort meningslösa ord.. Lördag är det idag, ja. Det var ju skönt att sova ut och så, men mardröm. Usch.. Väldigt länge sen man gjord det. Aja hur som helst,

puss

bloggar: tio i topp.

  1. Fahrmans mode
  2. Style by kling
  3. Linn Gustafsson
  4. Kenzas
  5. Sofis Snapshots
  6. Ebba von Sydow
  7. Stina Lee
  8. Blondinbella (bara för skojs skull)
  9. Josefin Crawfoord
  10. Hotspot

Dessa läser jag mer eller mindre dagligen. Gillar verkligen frisyrtipsen i Fahrmans mode :)


Idol och lite annat.

Skulle börja ett inlägg om idol, men annat hann imellan. Men idol har jag sett och mina favoriter sen tidigare är Lars (lite hatkärlek där), Sepideh och kanske Robin och Alice. Känner mig lite insnöad när det gäller musik. Har lyssnat på ett och samma så är less. Vill ha nåt nytt och fräscht, men jag vet inte vad. Något förslag? En gammal klassiker som jag gillar är Natasha Bedingfield - Unwritten. Älskar den. Gillar även hennes låt These words. Synd att jag inte kan lägga upp klippen med låtarna, för koden var borttagen. Synd! Men jag rekomenderar att kolla in hennes lite äldre låtar & Pocketful of sunshine. Inlägget började med idol, men slutade med lite annat.



Uppdate:

Har någon förresten nåt tips på en film? För blev grymt sugen att se nån, men vet inte vilken.

Ha det bäst! KISSES

10/10 - 08, 18.05

Lyckan försvann den sekunden då älskade Grey's anatomy slutade. Avsnittet alltså, inte för gott för då skulle jag vara mycket, mycket, mycket mer deprimerad.. Avsnittet är slut och de var så grymt bra att jag inte vet var jag ska ta vägen. Längtar definitivt till nästa fredag då jag kan fyllas med lycka i 42 minuter. Jag är mätt av alla nötter jag har proppat i mig, så att sova eller motionera skulle vara skönt.. Fast ska vänta med motionen till imorgon då jag drar till gymmet. På tal om imorgon, så är det ju fotboll. Sverige - Portugal. Ska bli otroligt spännande, även om man har sina anigar om att Portugal kan vara liiite bättre.. Hursom, så blir det att sova riktigt länge imorgon, äta taco, träna & se på fotboll. Låter som en bra dag enligt mig.. Ikv så ska man se på postkodmiljonären, idol och bara chilla. Aja,

puss

Lycka!

Jag är lycklig för jag ser på Grey's anatomy, och jag älskar verkligen den serien. Avsnittet jag ser på nu är så otroligt bra att jag inte vill att det ska sluta! Ska forstätta att se och njuta. Ska bara hämta mig påse med nötter. ;) Ha det bäst.

PUSS

15.09

Äntligen är skolan slut, - så otroligt skönt att det finns inte.. Fast är ännu kvar på skolan för väntar på skjutsen. Ska och köpa flott - naturgodis och chips ;) - MUMS! Ska även se Grey's vilket kommer att bli hur roligt som helst.. Hur som helst, så ska jag läsa lite bloggar och försöka förtränga min hunger.

PUSS


Fredag.

Äntligen fredag! Men har ju en lång skoldag så dagen är rätt jobbigt. Längtar till jag kommer hem om ca 4 timmar. Då ska jag se på det nya avsnittet av Grey's och bara chilla. Har två lektioner kvar, - vård & omsorg och idrott. Känner att jag börjar bli förkyld igen, och det är jobbigt. Tur att man bara ska gymma idag med skolan, och inte behöver springa.. Börjar på 40 minuter så måste fördriva tid.. Aja,

puss

22.09

Jag längtar till imorgon. Inte till skolan, för skoldagen är hur lång som helst. 08-15, på en fredag. Är det lagligt? Har dessutom gympa sist på dagen, men det brukar gå bra.. Hur som helst så väntar ett nytt avsnitt av Grey's anatomy imorgon. Längtar, för (spoilervarning för Grey's fans som följer Sveriges tempo) äntligen är det Mer & der, alltså Meredith och Derek. Perfekta paret, så som Ryan och Marissa, Nathan och Haley & Lucas och Peyton. Ja, det är från olika serier ;). Hur som helst, så har jag iaf nåt roligt att se fram emot när jag sitter på en lång lektion imorgon. Ska även köpa en påse med naturgodis, - mums! Anyways,

PUSS

träning, loka och gilmore girls.

Tog ett rätt hårt träningspass idag. Eller inte superhårt, men svetten lackade iaf. Körde mitt styrkeprogram och sen 30 minuters kondition, - crosstrainer och gick på löpbandet i uppförsbacke.. Efteråt köpte jag mig en iskall Loka ;). Kom hem för ett tag sen och nu ser man på Gilmore girls. Det är förövrigt superskönt med fredag och helg imorgon. Gud så skönt det ska bli att slappa ;)

PUSS

16.53

Åt nyss middag, och det var rätt kryddigt så det rinner från näsan.. Ska packa väskan och dra iväg mot gymmet på ett tag. Ska bli skönt att få röra sig lite grann. Det blir lite styrka & kondition. Imorgon är det gympa, och då ska vi gymma för har valt träningsgruppen, vilket verkar vara så mkt roligare än bollsporter..

Idag har det regnat och varit kallt hela dagen. Usch, så jag har frysit.. Vad händer ikv? Gymma som sagt, se två avsnitt av Gilmore girls (om dom nu vill bli färdiga i snarast framtid. Men annars vet jag inte, är det nåt bra på tv ikv? Tror inte det, men får checka.. Det verkar inte vara nåt bra senare på kvällen, alltså vid 21.00. Tråkigt. Men som tur är så finns ju alltid 'Vem vet mest klockan 19.00 och 'Sjukhuset' 19.30. Gillar sjukhus serier. I verkligheten och inte. Grey's anatomy menar jag. På tal om Grey's så är det imorgon, eller alltså det släpps ju inatt/morgon i USA.. Längtar :). Hur som helst,

puss

torsdag.

Imorgon är det fredag, och sen helg :) YES! Har haft två lektioner. Svenska och Engelska. 11.50 väntar ännu en och därefter Medicinsk grund, som jag gillar.. Alltså det är om människokroppen och om en massa sjukdomar osv.. När man kommer hem så ska man försöka ladda ner några Gilmore girls-avsnitt, av 7:e säsongen. Sen ikv ska man träna, och ser fram emot det. Började längta igår ;). Haha! Dagens träning blir nog; rygg x2, ben, bröst x2, bicep x2 & tricep. Sen om man hinner så är man nog ett tag på bandet, eller på crosstrainern.. Hur som helst, så ska jag läsa lite bloggar.

PUSS

onsdagkväll.

Snart är det torsdag, fredag och helg. Det är rätt skönt att veckorna flyger iväg. Vad har hänt ikväll? Ärligt talat vet jag faktiskt inte. Har iaf sett på 2 avsnitt av Gilmore girls. Det var det första och andra avsnittet av den sista säsongen, dvs 7. Hade aldrig sett dom förut så det var ju roligt.. Har förövrigt ont i magen, och vet inte vad det är för det är typ konstigt ont. Aja, hoppas att det har gått över till imorgon iaf.. Är rätt trött just nu så ska lägga mig strax. Ska bli skönt :)

puss

Zac Efron, återigen.

Kan inte släppa hur snygg Zac Efron är! Så himla perfekt alltså. Var tvungen att ladda ner High school musical där han är med.


skor.

Dessa skor hade jag på mig idag, bilden är knäppt med camen men den får duga. Klacken är 7 cm. Perfekt, så man inte får för ont i fossingarna.





svammel.

Detta är min kontaktannons, eller fakta om mig.

Ida Johansson är en 16 årig tjej, men mörkt hår och mörka ögon. Hon går första året på omvårdnads programmet, och har som mål att bli sjuksköterska av nåt slag. Hon är lite av en serienörd och följer serier som One tree hill, Gossip girl och Grey's anatomy. När OC och Gilmore girls sändes, var hon alltid bänkad framför tv:n. Hon gillar att träna, se på serier, läsa (böcker, tidningar och bloggar) och umgås med vänner..

Detta var alltså lite fakta om mig, lite personligt. ;) Hehe!

Såhär ser hon ut:
Såg liite stirrig ut, men skitsamma! ;)

13.50

När jag kom hem för ca 50 minuter sedan så testade jag att snurra håret på locktången utan att öppna den. Alltså från hårbotten och utåt. Det är superenkelt även om det kanske låter lite småkomplicerat. Det blev svinsnyggt! Mkt finare och enklare än att göra på det hederliga sättet med locktången. Lockarna såg dessutom mkt naturligare ut. Det är helt klart något jag rekommenderar att göra, om man är sugen på lockar..

Hur som helst, så ska jag ta och se på det sista avsnittet av säsong 6, av Gilmore girls. Har inte säsong 7, men ska försöka ladda ner den om jag hittar. Anyways,

Ha det bäst! PUSSS

less och uttråkad.

som tur är så kommer bussen snart så slipper vänta. har just läst min favoritblogg, Fahrmans mode, och där fanns en superbra guide hur man fixar fina lockar. Alltså så de ser naturliga ut. Man skulle tydligen snurra slingorna för hand runt tången, utan att öppna den. Måste verkligen prova det, även fast man har kort hår. Aja, kan prova iaf se n när jag kommer hem.. Nu ska man börja gå med grejerna och sen gå ut till bussen. Aja,

Hej!

12.06

Nu har skolan slutat, eller det gjorde den för ca 35 minuter sen. Har ätit nyss, - risgrynsgröt.. Gjorde några tal matte alldelens nyss och nu står man här och fösöker att fördriva tid för bussen kommer ca 12.40. När man kommer he´m så ska man väl nöta vid datorn, eller sova. Vilket som, låter skönt. ;) Anyways,

puss

8/10 - 08

Nu har jag haft hälften av lektionerna idag. Dvs en lektion, - medicinsk grundkurs. Har vård och omsorgs arbete klockan tio och sen slutar jag 11.30. Då ska man väl äta och vänta på bussen som kommer vid 12.45. Inte så hemskt jobbigt dag, och det är bara skönt.. Iaf, så kan jag skriva mer sen eller när jag kommer hem.

PUSS

träning, gilmore girls & sofis mode.

Drog iväg mot gymmet vid sextiden. Körde rygg, bröst/axlar och bicep x2. Sedan gick man på bandet i uppförsbacke i 20 minuter, och då lackade verkligen svetten och man var lite småtrött.. Det är mycket jobbigare än man tror, speciellt för benen. Hur som helst, så for man sen och köpte en Gainomax choklad. Världens godaste efter träningen när den är iskall. Kanske inte supernyttig, men bra för återhämtningen :). Nu ska jag sitta här ett tag innan Desperate Housewives. Måste även plugga engelska, - plåga ;o. Äh, det går väl. Förrsten tidningen Sofis mode fögyller min vardag, och det gör även veckorevyn som jag ska ta och läsa strax ;).


17.25

Kom hem från skolan vid ett, så man satte sig här och gjorde lite olika. Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde exakt (vilket bra närminne) men det var nog en del bloggläsande och såg lite på Gilmore girls. Vid kvart i tre la man sig i soffan med filt över sig och sov i en timme, och det var superskönt. Väldigt behövligt eftersom att jag ska till gymmet på ett tag, och då måste man ju ha energi.. Hittade förövrigt ett ämnesblock, så köpte mig ett 5 ämnesblock fast det blev som ändå 3 ämnen för för 2 st var blanka. Asså fattar int grejen med det, men det var så på alla så. Hur som helst så ska man se på Desperate Housewives ikv, och det är lycka ;). Anyways,

puss

modebloggare.


Bild: Frida fahrman, - Fahrmans mode.

En av mina absoluta favoritbloggar är just Fahrmans mode. Den innehåller tips om skönhet och mode, fina bilder och inspiration. Jag rekomenderar att kolla in den. Älskade denna bild, - väldigt fin höstbild!


tisdag.

Har datakunskap, men har gjort färdigt det jag skulle så passar på att blogga lite.. Ska äta strax och sen dra mig mot stan för att köpa lite nya skolgrejer. Sen far man hem med 12.40 bussen :). Lite skönt att redan ha slutat.. Aja, uppdaterar sen.

puss

21.56

Okej, nu är jag på bättre humör. En dusch behövdes för kroppen att slappna av och komma på bättre tankar. Ser fram emot morgondagen för då vankas matte & data. De är kanske inte mina absoluta favoritämnen men jag ser fram emot att jag slutar 11.00 :) YAY! Maten imorgon är tacobuffé och det är ju också ett plus i kanten. Slutar ju som sagt tidigt så ska dra mig mot stan för att köpa diverse nödvändiga saker till skolan som ett block så man har alla ämnens anteckningar i ett samt lite pennor. Sen får man väl fördriva lite tid till 12.40 då bussen styr hemmåt. Hur som helst så hoppas jag på en bra dag imorgon ;). Man ska ju alltid försöka se det positiva i det hela, right? Så tänker ju verkligen jag när jag är på dåligt humör. Aja, nu ska jag dra mig mot sängen för att läsa lite grann, men först - tandborstning.

PUSSS

6/10 - 08

Jag är inte alls på bra humör just nu. Därför att jag har ont i huvudet, mår illa, hittar inte min kabel, inte är nåt bra på tv, måste till skolan imorgon, måste göra engelskaläxan, min blogg inte är fin nånstans för att den är alldelens för ljus för att jag inte hittar nån riktigt grå nyans - bloggen ser inte alls ut sådär höstmysigt ut som jag vill, utan bara ful.

Så kan livet vara ibland, - kan uppdatera imorgon då jag förhoppningsvis är på bättre humör.

Hej.



20.15

Jag får spader! Tidigare fungerade det inte att föra över musik från datorn till ipoden, och nu hittar jag inte USB-kablen. Hatar när man inte hittar nånting.. Och det går inte ens att beställa en ny, för den finns inte i lager och den kostar förövrigt ca 200 kr, för en kabel! Nu har jag avreagerat mig. Vad händer ikv? Inte mkt alls för känner mig lite småsjuk, så ser på Gilmore girls & ska duscha på ett tag. Hoppas att ni har haft en bra måndag, och så seg som jag har haft. Har varit supertrött hela dagen. Aja,

pusss

16.06


Bild: lånad av Ebba von Sydow.

Jag instämmer med Ebba om att detta var önskeoutfiten idag. Såhär hade jag gärna sett ut, om det inte vore så att det är superkallt och allmänt regnit ute. Förutom det så hade denna outfit varit toppen.


sysslolös.

Har inget att göra, och börjar 12.40, så det är ett bra tag tills dess. Får väl stå och nörda här i ett tag och fördriva tiden på nåt sätt. Antagligen genom att läsa alla bloggar som jag hittar :) , det blir att läsa Style by kling, Fahrmans mode, Linn Gustafsson, Kenza, Blondinbella. Anyways,

puss


måndag.

Usch vad måndagar är sega. Längtar till att dagen är över så det kan bli tisdag, och då slutar man tidigt.. Kunde verkligen inte sova inatt, för det regnade hela natten. Aja, får ta igen sömnen när jag kommer hem.

Puss

21.31

Känner mig inte på bästa humör så ska gå och lägga mig i sängen och läsa, sedan sova i ett antal timmar innan skolan väntar.

Hoppas att ni har haft en bra söndag, och helg helt allmänt!

Puss

outfit.


Bild: Fahrmans mode.

Väldigt söt och fin outfit av Frida Fahrman, som driver en av mina favoritbloggar.

träning.

For iväg till gymmet vid halv fem. Körde tricep, baksida och framsida/rumpa (benpress) & bröst. Sen var man 20 minuter på crossen och gick ett tag i uppförsbacke på bandet (känner nästan träningsvärken, redan). Riktigt jobbigt för benen! For sen en sväng på coop och köpte en Gainomax - choklad, för återhämtningen av musklerna. Riktigt god när den var iskall. Kom hem för ett tag sen, och nu sitter man och tar det lugnt och ska sätta igång ett avsnitt av Gilmore girls. Ska mysa de sista timmarna av helgen. Aja,

puss

15.03

Hade som funderat på att dra ut och promenera, men när det tycks vara storm (regn & rusk) ute så styr jag hellre mot gymmet. Är sugen på att svettas och förbränna, så skippar det tyngre styrkepasset idag.. Är förövrigt lite less på mina träningskläder just nu ska ska skaffa nya som ett par svarta, långa tights & ett svart linne. Dom dära långa tightsen kallas väl löpartights, men jag ska ha dom som gymtights. Anyways,
puss

5/10 - 08. Söndag.


Söndagar är alltför ofta sega, gråa och så väntar man på skolan dagen efter.. Så är det i stort sett alltid.

Hur som helst så vaknade jag för ca 45 minuter. Har hunnit göra lunch och äta den (stekta nudlar & sweet n' chili sås) och jag råkade bara sätta liite för mkt sås, men det gick. Har börjat att se på nåt Gilmore girls-avsnitt, men funderar på att gå och lägga mig i sängen och läsa, för där är det varmt och skönt ;)

Ikväll blir det förhoppningsvis gym, alltså ett styrketränings pass. Är rätt sugen på det faktiskt. Igår var jag inte alls.

Pusss



musik, återigen.

Gillade denna låt av T.I. Brukar inte lyssna på den här sorten av musik, but I liked it.


musik.

Laddade ner albumet Absolute music 58 och det fanns en del bra låtar som tex Jordin Sparks feat. Chris Brown - No air. Lyssnar igenon lite låtar just nu och måste lägga in på min ipod, men har bara ett litet problem - hittar inte kabeln till datorn, och då har man ett litet problem.. Får fösöka paniksöka imorgon. Men jag vet inte var jag ska söka, så det är lite svårt.. Får försöka iaf. Ska iaf fortsätta att se lite på Gilmore girls och sen sova för det är så skönt. Extra skönt är det då det är kallt i rummet, och ligger under ett varmt och mysigt duntäcke. Hur som,
PUSS

Stjärnor på is.

Såg nyss Sjärnor på is, och det var ju faktiskt underhållande. Själv så skulle jag ramla var och var annan sekund eftersom att jag verkligen inte kan stå, och ännu värre åka på skridskor. Favoriterna är Markus Fagervall och Josefin Crafoord, än så länge..


Carolina Gynning och Carina Berg är progamledare för programmet, och gör det riktigt bra..

Vad händer nu? Ska se ett tag på Gilmore girls, surfa runt och gå och läsa under täcket på ett tag.

puss

18.39

Till en början kändes dagen mest grå, trist och seg men den slutade upp med att bli en rikigt bra och mysig sådan. For mot gymmet för att utföra en väldigt lätt träning. Det blev bara 2 styrkeövningar, ett tag på crosstrainern och gick i uppförsbacke på bandet. Orkade verkligen inte köra något hårt styrkepass idag så tog det lite lugnare.. For sen med familjen och åt på kina restaurangen, och pizza blev det för mig men även lite kinamat av mamma :). Nu sitter man här och äter lite godis - choklad ;) , skulle verkligen vara roligt att se en film ikväll men jag vet inte vilken. Kommer inte på nån. Har någon nåt tips på en bra film - helst drama eller romantisk komedi? Läste nyss Ebba von Sydows blogg och där hittade jag denna fina outfit-bild på Cameron Diaz. Så fin och enkel.

lördag.

Vaknade först vid 9, och sen ett antal gånger senare. Steg upp ca 12.30, åt frukost och kanelbulle, för det är ju kanelbullens dag.. Det är mest grått och kallt ute så tror faktiskt att jag ska dra mig tillbaka mot min säng och läsa & sova lite. Låter som en bra idé, speciellt när täcket är supermysigt. Har inte mkt mer att tillägga.
Puss

21.30

Känner att det är dags att klippa till håret lite grann, så ska nog ta och beställa tid för klippning. Ska nog klippa det mer jämnlångt, även om det blir rätt kort då. Jag får se hur jag ska klippa, men topparna klipper man ju definitivt. Sen får jag se.. Har sett på Idol nyss och favoriterna är Lars och Sepideh. Helt klart. Och kanske Robin.. Tror nästan att jag ska gå och lägga mig under mitt supermysiga & varma täcke för att läsa och sen sova. Överväger nästan det, så återkommer jag imorgon.
Ciao.

hunger..

Är så sjukt hungrig så min mage kurrar exakt hela tiden! Himla jobbigt, och låter gör den.. När man kommer hem så ska man äta, äta, äta.. Idag har jag på mig svarta ankle boots, Lee-jeans (raka) och den knallrosa koftan som jag fick hem för ett par dagar sen.. Mina två koftor som jag köpte var då verkligen bra köp för jag älskar dom! Aja, nu ska jag dra mig ut i kylan. Tur iaf att jag har en varm skinnjacka & vantar. Hur som,
Puss

15.12

Nu har skolan slutat och jag väntar på att pappa ska komma och hämta mig.. När man kommer hem så ska man äta, bada bastu, sen en massa serier och endast ta det lugnast. Härligt ska det bli. Iaf, så kommer skjutsen på ca 20 minuter så uppdaterar sen när man kommer hem nån gång.
Puss

fredag.

Äntligen fredag! Så himla skönt alltså.. Har endast två lektioner så skolan är ju nästan slut. Har vård och omsorg och sen idrott, så det är inte så himla farligt. När man kommer hem så ska man mysa i lodisbyxor & tröja och bara ta det lugnt..

Nu ska jag nörda här för börjar inte förrän om 40 minuter, så det är länge tills dess.

PUSS

Zac Efron.

Zac is hot. Yes he is!





21.03

Hade ingen lust eller ork att fara till gymmet så jag stannade hemma och det var skönt :) , okej, det är ju bra att röra på sig och så men ibland orkar man inte.. Istället har jag myst på här hemma.. Ska duscha strax och sen bädda sängen med nya fräscha sängkläder. Det blir en fröjd att sova. Ha det bra,
PUSS


Lauren Conrad.

Gillar Lauren Conrads (The hills) stil för det den är enkel, stilren och ursnygg. Gillade speciellt outfiten på första bilden, - en enkel skjorta, jeans, svarta heels & väska från Chanel. Vill ha den väskan.

 





omslag.



Detta kallar man mysig tröja! Så himla fint omslag, älskar sminkningen och håret är en dröm! Längtar till mitt hår har växt ut lite mer (längre page för tillfället - du vet, lite längre fram & kortare bak) så man kan göra slarviga lockar..

2/10 - 08.

Imorgon är det fredag och jag längtar till helgen för det är så otroligt skönt att slappa. Men vem gillar inte det egentligen? Att kunna ligga hur länge man vill under mitt varma och mysiga täcke och se på serier i överflöd. Härliga tanke.. Fast det är ju lite jobbigt att gå 08-15 imorgon, men det går ju. Sitter och ser på Gilmore girls & läser bloggar och trixar med bloggen imellanåt.

Ikväll blir det att gymma, och kanske ett tag på crosstrainern. Ska bli skönt! :) Då får man även bada bastu & ta en kokhet dusch, vilket kommer att bli kanon eftersom att jag fryser en del för tillfället.. Ikväll blir de täven tv-tittande, men vet inte vad som visas.. Såg att det var Idol ikväll, så det ska man ju såklart se på. Prima! ;) Avrundar här för hade inte mkt mer att tillägga.

PUSS

skolbloggar.

Har ännu inte vant mig med kylan, så håller på att frysa ihjäl varje morgon.. Har haft två lektioner idag, dvs svenska & engelska. Ska ha vård och omsorgsarbete 11.50, sen studiebesök och sen tror jag att jag slutar.. Inte helt säkert, men det blir väl där vid 14.15, om allt vill sig väl.. Ska fördriva lite tid nu här vid datorn.. Har inte mkt annat för mig. Och förresten, så snabbt veckorna flyger iväg. Redan fredag imorgon, men jag klagar då verkligen inte.. Aja, ha det bra så länge.
PUSS

Kallt, kallt, kallt..

Ja, så är det ute och speciellt på mornarna men det uthärdar man som alltid. Nog är det i och för sig rätt mysigt att pälsa på sig med stickade klänningar, koftor, halsdukar och allt annat.

Elevråd, simmning och bloggläsande.

Dagen började med att man åkte med en buss från skolan som tog oss till Filipsborg där elevrådet skulle äga rum. Man var där till 11.40, och gjorde diverse olika saker. Orkar inte gå in på detalj. Kom tillbaka till skolan vid 12 och då for man skulle simma med när man kom till bassängen så märkte man att den var fylld med barn. Så man simmade bara några längder & satt mest i bubbelpoolen. Riktigt skönt! Nu är man hemma och ska strax läsa igenom bloggar, äta mellanmål & sen ta itu med läxor. Ha det bäst!
PUSS

RSS 2.0