22.16 - EXERCISE.

Var på gymmet idag och det var riktigt roligt. Det är inte alltid man känner så men idag var det skoj.. När jag kom hem så gjorde jag i ordning morotsstavar med dipp för att äta det framför friidrotten på tv. Nu sitter man och lyssnar på musik samtidigt som man surfar på nätet. Det blir inte att vara uppe så hemsk länge för ska upp hyffsat tidigt för att bege sig mot piteå. Det blir trevligt. Puss!

15.16 - COLDPLAY.



Jag älskar denna underbara låt.


15.00 - HAPPY FRIDAY.

Idag vaknade jag ungefär tjugo över tolv, och direkt jag kom ner slängde jag mig i duschen för att sen klä sig för att fara till kalix och fika på lyktan. Jag åt en supergod kycklingsmörgås :) Annars så har jag legat i solen ett tag, men jag ledsnade så jag satte mig vid min älskade dator.. Imorgon blir det att ta sig en tripp till Piteå. Hoppas på lite shopping. Puss!

20.52 - NEW FAVORITE SONG.


00.34 - WIDE AWAKE.

Hej, idag vaknade jag strax efter tio vilket resulterade i att jag 'endast' fick 7 timmars sömn. Jag åkte ungefär 6 mil bil till Haparanda där jag åt ett halvt friscomål - pallade inte att äta mer, haha! Nästa stopp blev Ikea där det var sjukt mkt folk. Det var människor som trängdes precis överallt. Jag köpte ingenting, utan var mest där för skojs skull. Annars har jag inte gjort så jättemkt. Har kollat på lite fotboll ikväll och sett på Bachelorette och sen dess har jag bara legat i soffan och degat med datorn på magen och lurarna på öronen. Som vanligt. Jag lyssnar på musik från spotify. Jag lyssnar på gengre som 'Indie rock', 'Folk' & 'Adult alternative pop/rock'. Klicka in er på spotify och lyssna på dessa gengren så hittar ni finfin musik.
Punkt.

21.43 - TUESDAY.

Idag har det varit lika soligt och härligt som de senaste dagarna har varit.. Har legat och stekt ute samt fifflat med lite olika ute i solskenet. Ikväll for man på en promenad - gick först längst strandpromenaden och sen i stan. Det blev handling efter det och nu sitter man inne med datorn i knäet, och gör så lite som möjligt. Puss!

02.32 - KÄRLEK.



Jag somnar nästan till tonerna av denna underbara låt.

20.22 - EVENING.

Sitter under infravärme eftersom att kvällsvindarna börjar bli kalla. Det är rätt härligt ändå att bara sitta och lyssna på musik i friskluften samtidigt som man surfar. Härliga sommarlov. Man får passa på att njuta medan det varar.. Idag skickade jag iväg en betsällning från H&M som innehöll lite basplagg och en mysig klänning till hösten. Paketet kommer nästa vecka och då far en del av lönen, men strunt samma - kläderna är nödvändiga. Intalar jag mig själv. Haha! Fick lönen idag och det känns rätt bra :)
Puss!

17.38 - MONDAY.

Har haft ännu en underbar dag i solen.. Låg nyss i våran hammock och stekte. Härligheter! Åt en supergod kebab-pizza till middag vilket var väldigt mumsigt. Haha! Ikväll blir det ett gympass. Det blir nog super och så är det ju så härligt att träna sent på kvällen. Hur som helst, så sitter jag med min kära dator på våran bro (eller vad det heter, men det är iaf utanför ytterdörren, haha!). Puss.

23.40 - LAZY SUNDAY.

Har inte haft någon lust till att blogg idag så har låtit bli det helt enkelt. Har inte gjort nånting speciellt idag, - tog en lång och skön sovmorgon till 12.30, och sen vet jag inte riktigt vad jag har pysslat med. Har varit på fotboll iaf, slöat vid datorn osv..
Imorgon blir jag en rik kvinna för då ffår jag min lön från sommarjobbet. It feels great! Måste försöka skaffa jobb nästa sommar också. Puss.

01.07 - A MIDNIGHT MOVIE.

Sitter och tittar på den 19 år gamla filmen 'Ghost'. Den är rätt så bra. Har aldrig sett den och när man är lite småtrött så kan man se på det mesta.. Söndag är det imorgon, och jösses vad fort dagarna far. Snart är sommaren över och skolan drar igång. Det blir nog lite segt till en början men sen flyter allt på igen. Hur som helst, så ska jag lägga mig och forsätta se på filmen. Ha det fint! Puss!

20.33 - A GOOD DAY.

Skrev ett långt inlägg och när jag skulle uppdatera det så försvann allt helt plöstligt. man blir ju lite irriterad. Hur som helst så berättade jag att jag har haft en riktigt bra dag idag. Dagen började med att jag vaknade hyffsat tidigt - 11.00. Åt lunch vilket bestod av varmkorv - mm! Sedan begav jag mig ut i solskenet. Det var riktigt varmt med kraftiga med härligt varma vindar.. Vid halvfem så for jag iväg till gymmet och det var väldigt skönt och roligt. Man blir lite less ibland om man kör samma övningar men idag tränade jag ett par nya så det var roligt. Efter träningen hämtade jag kinamat - kyckling i currysås vilket var så jäkla gott att jag höll på att kollavippa. Haha! Sen jag kom hem så har jag suttit i soffan med datorn i knäet och degat. Har kollat runt på H&M's hemsida och nu vet jag exakt vad jag ska inhandla. Det blir väl runt 6 plagg.. Sitter och kollar lite halvt på friidrott och det är rät så roligt tidsfördriv. Tittade på det igår också och då var även den kvicke Bolt med, och han vann ju såklart. Hur som helst, tjingtjing.

15.54 - SUNNY.

Det har varit st¨ålande solsken större delen av dagen & ca 25 grader. Hur härligt är inte det? Har varit ute hela dagen och det har varit riktigt härligt.. Ska äta nå mellanmål innan jag beger mig mmot gymmet. Sen ska man hämta lite kinamat - Mums! Funderar på att beställa lite höstkläder från H&M, för det tar ändå så länge innan man får kläderna. Det blir nog nån mysig kofta. Puss!

15.49 - FRIDAY.



Piteå var planen för idag, men planen ändrades pga att det lovades regn så det blev en tripp till Luleå istället. Det gjorde ingenting. Åt en supergod lunch på en thai-restaurang, gick i ett par affärer utan att vara ute efter nånting. Hittade mig ett set med underbara underkläder. Cerise var ordet. Fick mig också en macara och en ansiktsmask. Inte illa det. Kollade på en del skor. Älskar skor. Bye!

20.33 - THURSDAY.

Vaknade vid tolvtiden, gjorde iordning nudlar. Lämnade kvar buljongen så det blev som nudelsoppa. Åt hot & spicy, så det var rätt starkt. Drog sen ut i solen för att stanna där nästan hela eftermiddagen.Var duktig och städade två bilar. Dammsög. Det var lite småjobbigt, men fint blev det iaf.. Kom hem från gymmet för ett tag sen, där jag körde ett lättare pass. Imorgon blir det att fara till Piteå för en heldag. På dagen kan det bli lite shopping och på kvällen blir det att lyssna på musik. Trevligt.
Puss!

02.44 - NATTUGGLAN.

Hej jag heter Ida Johanna Maria Johansson och jag gillar att lyssna på Coldplay i detta nu. Jag har bestämt mig för att gå och lägga mitt huvud på kudden och sjunka in i drömmarnas värld. Vi får höras imorgon kära vänner. Godnatt!

23.55 - AUTUMN.



Såhär skulle jag vilja se ut i höst. Den dära längre toppen i mitten, fast i svart med en fin cardigan på + ett par finfina ankleboots. Jag skulle döda för de som är på bilden. Dom finns på H&M, men jag tror att klacken är lite väl hög. 10,5 cm.
När man har fått höstkatalogen längtar man ju lite till hösten. Nej, hemska tanke. Jag längtar mer till de fina höstkläderna. Funderar på att slänga iväg en beställning redan nu, så man får kläderna när man behöver dom.
Tjingtjing.

14.10 - JORDSKALV.

Vaknade idag av att hela mitt rum skakade. Det var tydligen jordskalv och det är ju ovanligt uppe i norra sverige. Mittpunkten för skalvet var bara ungefär en mil härifrån. När sängen skakade så tänkte jag vafasen är detta. Haha! Fick H&M's höstkatalog idag vilket innehöll en hel del ögongodis. Vill ha det mesta.
Puss!

23.37 - MONDAY.

Jag har inte haft någon ork att blogga idag. Har knappt suttit vid datorn alls.. Hur som helst så tog jag en rejäl sovmorgon som vanligt - till 13.00. Det är nog i det längsta laget, men det spelar ju ingen som helst roll då det är sommarlov.. Idag har man suttit i våran hammock och gungat samtidigt som man har läst Harry Potter. Började att läsa de sista kapitlena av den 7:e boken och oj, vad bra Harry potter är. Man blir helt inne i boken när man väl har börjat läsa.. Tänkte läsa nu och jag längtar. Härligt :) Nu får ni sova sött, ni som går och sover tidigare. Själv så ska jag uggla i ett par timmar till. Tjingtjing!

Uppdatering: jag glömde visst att nämna att jag for till min vän Emma vid sextiden efter att ha ätit väldigt god grillad mat. Vi for direkt och handlade lite grann, eller Emma handlade & jag köpte snask. Vid åttatiden for vi med ett par vänner och lekte lite med en basketboll samt surrade. Riktigt trevligt om ni frågar mig. Puss!


23.28 - THE HALF BLOOD PRINCE.



Jag kom precis hem från biografen där jag tittade på Harry potter och halvblodsprinsen. Den var rätt bra, fast jag gillar ju Harry potter så hade inte förväntat mig så mkt mer.. Det var lite tråkigt slut bara, men annars helt okej. Nu fick jag värsta lusten att läsa den sjunde, sista boken. Jag har ju såklart läst den tidigare - Harry Potter-nörden som jag är - men ändå. Det är så länge sen jag läste den att jag har glömmt en hel del.. Nu sitter jag bekvämt i min säng med musik i lurarna. Trevligheter! Tjingtjing.

20.34 - BIRTHDAY.

Idag är det exakt en månad tills lilla jag fyller år. 17 blir jag då. Då är sweet 16 över. Haha!
Tjingtjing!

20.27 - SMOOTHIE.



Slängde ihop en smoothie på hallon, blåbär, banan & yogurt. Gott blev det :)
Nu sitter jag och kikar på sommarkrysset. Snygga Måns är programledare.
PUSS!

20.25 - THIS IS WHAT I WANT.


Jag vill ha denna skönhet. Helst nu. Om jag skulle ha slantar över så skulle jag slå till. Jag har ju råd i och för sig när jag får mina sommarjobbspengar, men då är ju allt slut bara så där. Kanske slår till nästa sommar, om jag har pengar dvs. Hehe! puss.

14.45 - SLEEPING BEAUTY.

Sov till ett idag och oj så skönt det var. Vaknade med ont i halsen, som vanligt men det känns som att håller på att bli bättre.. Har hunnit göra en sen lunch vilket bestod av chicky bits och ris. Mums! Nu sitter jag i min säng och lyssnar på musik samtidigt som jag läser. Tjing!

02.36 - NIGHTY NIGHT.



Jag borde verkligen sova vid det här laget, men jag orkar inte. Bye!

00.28 - SICKSICKSICK.

Uppdateringen är inte den bästa, men det beror på att jag inte känner mig motiverad + att jag är småsjuk. Jag har åkt på en förkyldning. Eller jag, jag har varit lite smått förkyld ett tag men nu har det brytit ut.. Tror jag skippar löpningen imorgon, lördag, för tror inte att jag blir nå friskare av det.år Får väl vila och äta nyttigt, så blir man frisk igen. Förresten, - åt supergod friterad kyckling idag från ett stånd med thaimat på marknaden. Mums!
Nu ligger man i sängen och läsar gamla inlägg på Lisaplace. Alltså gud så snygg klädstil tjejen har. Skulle mer än gärna vilja ha hela hennes garderob. Helst nu.
puss.

18.22 - FRIDAY.

Känner mig lite hängig just nu med ont i halsen. Bara för att jag är förkyld så tror jag att jag har svininflluensa. Lite nojig är jag faktiskt.. Har varit på marknad en sväng idag vilket resulterade i thaimat & godis. Mums! Det var ju som tänkt att jag skulle gymma idag men känner verkligen ingen ork eller lust så skjuter på träningen till imorgon.
Tjingtjing.

01.21 - TRÄNATRÄNATRÄNA.

Träna är allt jag vill just nu. Helst springa, även om det kan vara väldigt jobbigt ibland.. Nästa löprunda blir på lördag för imorgon blir det gym.. Internet hänger sig hela tiden så stänger nog igen min laptop för natten. Tänkte läsa ett tag innan jag sover. puss!

inlägget uppdaterades aldrig inatt, men jag var iaf träningssugen. (16.25)

00.37 - LÖPNING.

Tidigare ikväll snörde jag på löparskorna och for till djuptjärn för att springa. Det var riktigt härligt, men jobbigt. Det blev 3,5 km idag. Inte så mkt, men bättre än ingenting.. Har inte gjort mkt annat ikväll. Grillat lite korv..
Ska lägga mig snart, för ska upp hyffsat tidigt. Vid 11-tiden. Det är tidigt för mig.
Puss!

14.16 - IT'S THURSDAY.

Idag klev jag upp vid tjugo i ett efter att ha vaknat ett antal gånger.. Kom precis hem från stan där man var på lyktan och fikade med familjen. Det blev ett wienerbröd för min del och det smakade fantastiskt. Mums! Nu ska man gå igen de dagliga bloggarna för att sen bege sig ut. Förresten, inte tusan visste jag att hon som driver Lisaplace endast är en 94:a. Herregud, hon ser verkligen inte ut som en.
Dagens träning blir nog löpning - 3,5 km. Jag kommer att dö mest troligt. Men man måste ju börja från nånting i alla fall.
Puss!


02.39 - JUST THREE WORDS.

Stand and deliver.

- jag älskar No doubts version, speciellt då Hayley från Paramore medverkar i sången.

puss!

01.34 - ADORABLE.



Jag fullkomligt älskar den här bilden. Jag vet inte varför, men det är bara så. Sån här make och hår skulle jag mer än gärna vilja ha. Och ja, bilden är på Ashley Olsen.
Klart slut.

00.50 - IT'S ALL ABOUT THE BLOGS.

Jag har hittat ännu en blogg. Denna heter Lisaplace.devote.se och den verkar helt underbar. Fast man får ju lite ont i ögonen om man tittar för mycket på de fina bilderna med den vackra bloggerskan på.. Nu har jag en del att läsa, så det är vad jag kommer att syssla med inatt. Eller delvist.. Tänkte gå till sängen på ungefär en halvtimme där jag ska läsa en bok. Puss!

P.s läste nånstans att No doubt (som har börjat att turnera igen) bildades 86' - det visste jag inte. Det var rätt länge dom hade hållt ihop.

20.37 - TRÄNING.

Jag läste precis Tyra Sjösteds blogg där hon skrev om träning. Hon behövde tydligen aldrig träna för att behålla sin smala kropp. Som ett par andra kända bloggare. Ibland önskar man att man var likadan, för träning kan kännas jobbig emellanåt. Men samtidigt känns det rätt skönt också när kroppen är alldelens slut efter ett pass.. Längtar till hösten då man skaffar sig ett guldkort vilket innebär att man både får gymma och ha tillgång till gruppträning. Jag gillar bodypump, eftersom att det är så jobbigt, så det ska jag sysselsätta mig med i höst. Det blir great! :)
/Ida

19.21 - SKILLNAD.

Jag har gjort om bloggen, men det syns tydligen inte någon skillnad. Antar att blogg.se cpar, så det lär nog ta ett tag. Man blir ju som lite frusterad på bloggen ibland.. Hur som helst så kom jag från gymmet för ett tag sen.

/i

17.13 - UNDER KONSTRUKTION.

Gör om bloggen lite grann så just nu ser den ut som jag vet inte vad. Det blir bättre om ett tag.

/i

15.11 - PAINT IT WHITE.

Nu blev jag riktigt sugen på att måla mitt rum vitt men en eventuell fondvägg. Det skulle vara snyggt. Men vilken färg skulle fondväggen vara då? Kanske röd för jag älskar ju tomtefärgen.. Det jobbiga med att måla är att jag inte har nånstans att sova då. Hm. Får väl hitta mig en sovplats.
Sitter här och är trött. Det var solsken när jag vaknade vid 12, fast då var det åska på gång. Vaknade till av en åskknall. Det har regnat och mullrat här omkring, men åskan har inte kommit riktigt nära.
Funderar på att sova ett tag. Det skulle vara hur skönt som helst. Puss!

00.26 - SOME BASICS.



Till hösten måste jag uppdatera min garderom med lite basplagg. Märks det att jag gillar färgglatt? Tjingtjing.

23.52 - FAIL.

Jag struntade i mitt nya sunda liv och gjorde nudelsoppa istället. Jag gjorde hot & spicy och det blev väldigt, väldigt, väldigt starkt kan jag meddela, men jag älskar ju starkt så det gjorde ju ingenting. Snorade nog bort förkyldningen. Onsdag imorgon - jag ska fortsätta mitt sommar-chillande och därmed sova länge och hänga vid datorn. Eller ha datorn i knäet sittandes i soffan. Sen blir det träning av något slag. Det kanske blir ett gympass för ovanlighetens skull. Man måste ju variera sig. Puss!

22.38 - POWERWALK.

Kom precis igenom dörren efter en härlig powerwalk. Det var dagens träningsrunda. Funderar på att fortsätta att träna varje dag, av nåt slag. Gymma blandat med konditionsträning.. Ska slänga mig i duschen och sen lägga mig och läsa med en skål med vindruvor. Sånt får man unna sig efter träningen. Puss!

19.51 - BATTERILADDNING.

Tog en kortare tupplur för att ladda batterierna. För att dra ut på kvällens träningsrunda laddar jag med vaniljyogurt med en banan och lite havregryn. Det är verkligen jättegott.. Det känns lite småtungt att snöra på skorna just nu, men man känner sig så nöjd efteråt så det är värt det. Puss!

18.12 - TUESDAY.

Nu är jag väldigt mätt - sådär äckligt övermätt.. Funderar på att ta mig min kvällspromenad nu, men jag tänker nog om eftersom att det fortfarande är varmt ute.. På tal om promenaden, så måste jag fixa lite ny musik till ipoden. Men för att göra det måste jag först fixa gamla msn och sen installera youtube-konverter. Eller vad det heter, men man tar iaf musik från youtube.

Ojdå, har pysslat med annat så inlägget har aldrig uppdaterats. Hur som helst, så tar jag mig en tupplur eller så läser jag lite Twilight.

/Ida

01.02 - NATTUGGLA.

Nu börjar jag bli lite trött, men är alltför lat för att göra mig färdig för natten. Men ska ändå tvinga mig upp ur soffan där jag sitter så skönt med en varm laptop på benen.. Ska lägga mig i sängen och läsa lite grann innan jag sover. På tal om sova så drömde jag så sjuka drömmar att det inte är sant. Dom var rätt roliga, men skruvade. Justja, har ju en sprillans ny Veckorevyn liggandes. Den kan man läsa för att sen lösa korsordet. Om jag älskar att lösa korsorden i den tidningen. Hehe :) Hur som helst så ska jag sluta att nattuggla här och ta tag i tandborstningen vilket känns jobbigt.

Veckorna går verkligen jättesnabbt nu på sommaren. Det är synd, för då närmar sig skolan, hösten & sen vintern. Deprimerande.

Puss!

22.40 - A WALK IN THE SUNSET.

Vid niotiden bestämde jag mig för att ta en kvällspromenad med ipoden i öronen. Alltså lurarna var i öronen men ni fattar. Det var riktigt härligt väder ute. Solnedgång och allt. Hehe :) Nu sitter man och tar det lungt och ska börja läsa Twilight snart. Puss!

Förresten, klantig som man är så lyckades jag fixa att å, ä & ö inte funkade på internet. Fattar verkligen inte hur jag lyckades klanta till det.

Puss!


22.24 - ANOTHER GREAT DRESS.

Klickade precis in mig på Asos.com där jag hittade ännu en underbar klänning. Man hittar ju hur mycket som helst på den dära sidan. Puss!




19.12 - LOVELINESS.



Hur snygg är inte denna klänning. Jag gillar verkligen lila (måste köpa mer kläder av den färgen) och hela klänningen är underbar. Precis i min smak. Punkt.

Update: klänningen kommer från Asos.com :)

18.35 - JOSHUA RADIN.

Jag fullkommligt älskar Joshua Radin's senaste album 'Simple Times', - det från 2009. Det ligger äntligen på spotify. Lyssnar och njuter av hans härliga röst. Puss!





17.12 - NO SUGAR FOR NOW ON.

Idag börjar min avänjningskur mot socker. Jag är less på det och socker att bara onödigt. Antar att begäret avtar efter en vecka.. Har tänkt bli lite hälsosam nu, utan att det går till överdrift.. Nu ska man läsa Twilight. Puss!

15.46 - WANTS.



Just nu sitter jag i våran soffa och lyssnar på spotify - Mika med 'Happy ending' slogs precis igång - och äter så många riesen att min mage snart gör uppror. Jag har mina glasögon på när jag läser Vintagebloggen på glamour.se. Jag inspireras av den dära underbara bloggen. Ibland önskar jag att jag var som henne. Som klär sig vintage - i 30 och 40-tals kläder. Helt underbara klänningar och skor har hon.
På tal om något helt annat, så vill jag ha ett piano som jag kan spela på. Vad är vackrare än piano? Piano och sång. Hur fint är inte det. Jag vill ha, vill ha, vill ha, vill ha. Vi sätter punkt här. Tjingtjing.

22.39 - ON THE RIGHT WAY.

Nu är jag inte bitter längre. Är positiv igen, även om jag fortfarande har huvudvärk. Eller jag är på g med att åtgärda det med en ibumetin. Funderar på att gå och sova hyffsat tidigt så man vänder tillbaka dygnet. Ska nog läsa ett par sidor innan jag lägger igen ögonen. Puss!

18.39 - I'M NOT IN THE RIGHT MOOD.

Jag har huvudvärk, är trött och inte på på humör helt enkelt.. Funderar på att ta mig en tupplur så man kanske kvicknar till.
Punk.

00.40 - SATURDAY NIGHT.

Skrev ett inlägg nyss men det försvann. Typiskt. Kan sammanfatta kort.
Sitter hos min vän Emma just nu efter att ha varit ute och grillat. Det tog ett bra tag att få igång brasan men tillslut gick det. Den grillade korven med tillbehör var smaskens. Nu sitter man helt utslagen i Emmas soffa efter att ha spelat lite 'plock komp' - jag är verkligen inte duktig, men det är roligt att lära sig. Börjar bli lite trött, så funderar på att testa dricka lite kaffe med en massa socker och mjölk. Nån gång måste man ju lära sig att dricka kaffe, även om det smakar skit. Hur som helst, så blir det lite bloggläsning nu. Tjingtjing.

01.04 - A WALK IN THE EVENING.

Ikväll har det inte hänt alltför mkt. For en sväng till kalix för att köpa naturgodis - chili-lime nötter bla - och sen hem igen då man såg på friidrott. Vid nio-tiden tog man en kvällspromenad på 5,3 km. Det var riktigt härligt, men myggigt. Tur att man hade långärmat & långbyxor + myggmedel. Nä nu ska man lägga bort datorn och läsa ett tag. Tjingtjing.

14.14 - BORED.

I'm going to do an update in english. I'm just in the mood for it. So here it goes.

Well, I'm kinda bored at the moment. I'm listening to music. Spotify rules. It's the best.
I have no idea what I'm going to do today. It's friday, but it really don't feels like it.
Anyhow - I got an idea. I'm going to curle my hair in 'Elin Kling-style'. I love her hair
 - I wish my hair was that long and pretty.

Well, this update - or whatever it's called - kinda became full of nonsense. But I'm bored, so that the excuse.

Have a great day,

/Ida

23.59 - MY DAY.

Idag har jag inte gjort mkt alls, och det har varit väldigt skönt att bara slöa.. Har varit och gymmat ikväll vilket var skönt, men lökigt. Bra att vara igång med träningen i alla fall. I höst drar jag troligen igång med gruppträningen också. Då blir det bland annat Bodypump, sen så måste man väl prova på spinning också, och yoga och box. Haha :)

Sitter och lyssnar på Jem just nu, - Once in every lifetime. Tänkte lägga mig och läsa, men blir det att stanna kvar här i soffan eller ska man förflytta sig till sängen. Men det blir för jobbigt för då måste man borsta gaddarna och hoppa i pjamasen. Så nja, det blir nog soffan ett tag till.

Jag har fått ring-feber. Med det menar jag att jag gillar ringar just nu. Skulle behöva inhandla en silverring, eller silverfärgad ring som man har som vardagsring. Får kolla på glitter nästa gång jag ska till Luleå.. Förresten, så vill jag mer än gärna ha mina pengar nu. Dom kommer väl den 27:e. Om dom inte kommer då, får jag vänta tills i slutet av augusti. Och det vill jag inte. Haha.

Förresten, så har jag fått mitt söta, röda databord uppskruvat. Det är så litet och sött. Nämde jag att det var rött?

/Ida

15.38 - FOOT BATH..

Mina fossingar ligger i blöt just nu. Jag har inget fancy, utan har bara fötterna i en hink med varmt vatten med såpa. Riktigt skönt är det, även om vattnet har kallnat lite grann.. Sitter och lyssnar på musik just nu och tar det bara lugnt. Det är skönt med sånna dagar också.



/Ida

14.11 - DREAMS.

I was a little girl alone in my little world who dreamed of a little home for me.
I played pretend between the trees, and fed my houseguests bark and leaves, and laughed in my pretty bed of green.

I had a dream
That I could fly from the highest swing.
I had a dream.

Jag har ett par drömmar som jag skulle vilja förverliga nån gång i mitt liv.
- Lära mig att spela piano.
- Ta sånglektioner.
- Lära mig att rida.
- Resa, en massa.

/ Ida

13.48 - GODMORNING SUNSHINES.

Det är ungefär morgon för mig för jag steg upp för ungefär en timme sen. Riktigt skönt att kunna sova ut på mornara. Sitter och lyssnar på 'When the stars go blue' med Sevigny och Ryan Adams. Jag älskar förövrigt Mika - happy ending, och det har jag gjort ett bra tag nu. Hitta härligare låt. Kan lyssna den på repeat för länge som helst. Jag blir inte less.
Ikväll ska mam träna, det blir great. Ett bastubad på det och så är jag på topphumör. Så blir det ikväll iaf, men vad jag ska pyssla med tills dess är ännu inte fastställt. Men jag ska väl försöka att göra så lite som möjligt. Det kanske blir att börja läsa Twilight igen, med lite musik i bakgrunden. Jag har saknat Twilight, så det är på tiden att jag läser lite grann. Har inte läst på evigheter, eller på tre veckor iaf.

/Ida

00.23 - THE NIGHT'S SONG.



Enjoy!

/Ida

19.43 - WEDNESDAY.

Idag har man vrit en kortare sväg till Luleå. Familjen for och åt lunch för att sen gå runt lite grann på affärerna, eller det gjorde jag i alla fall. Hittade en fin ring och en hår-grej. Den är svår att förklara men den ser ut som en kam fast med längre tänder och så är den lite böjd. Man sätter iaf upp håret med den.. Strosade runt i affärer men hittade ingenting, för jag ville inte ha nånting speciellt.

Ikväll har man slöat, eller i eftermiddags. Tog mig en liten tupplur, eller en powernap i ungefär 45 minuter. Nu är man pigg och sitter med datorn i knäet i sängen. Mysigheter. Nu när sängen är min nya datorplats så funderar jag på investera i en bredare. Om jag får några slantar över, så blir det ett inköp.

Nu ska jag se på the bachelorette.

/Ida

15.24 - TUESDAY.

Idag är det tisdag och Emmas födelesedag. Grattis! Sitter hos henne just nu och sen jag kom hit vid ett-tiden har vi hunnit bli dyngsura av ett ösregn när vi gick in till stan. Jag hade jeans på mig och dom var ju jättetorra. När vi kom in till stan handlade vi lite grann för att sen ta bussen tillbaka. När vi skulle gå in så träffade vi våran gamla lärare. Trevligt var det.. Nyss har man varit duktig. Haha! Skurade hela Emmas lägenhet. Före det åt man nudlar, eller det var mer nudelsoppa. Hur som helst, så var det jättegott. Superstarkt, men gott :)

/ Ida

22.32 - MONDAY.

Den första lediga dagen (ja, efter att jag har sommarjobbat då) har spenderats på Ikea. Jag fick köpt en det jag var ute efter. Nöjd blev jag iaf. Detta blev köpt - bilden - plus röda lampor. Finfina lampskärmar. Hehe :) Märks det att jag gillar rött månne?


Jag älskar verkligen tavlan. Så himla snygg :) Den är rätt stor också.

 /Ida


00.12 - MIDNIGHT.

Lyckas alltid blogga på natten. Undra hur det kommer sig? Jag glömmer alltid bort det på dan.. Justnu håller jag på att trixa med fötterna, nästan pedikyr. Hehe. Imorgon blir det fotbad och då får man lena och väldoftande fossingar. Haha! Så kan det vara. Fötterna måste ju vara fina på sommaren inte sant? Det är ju då dom syns.

Vad har jag pysslat med idag då? Ja, jag vaknade till att börja med väldigt sent. Kvart i två för att vara exakt. Skönt att sova - älskar det. Hur som helst, så satte man direkt igång med datanördandet när man tog sig ner. Har sett ett antal avsnitt av serien Privileged och jag kan meddela att det alltid finns söta pojkar att titta på i serier. I det här fallet är det dom som spelar Will & Charlie. Mumsbitar! Haha.

Jag hade som tänkt att titta på den underbara filmen 'The notebook'. Älskade filmen! Den perfekta kärlekshistorian för inte ens döden kunde skilja dom åt. Kan det bli bättre? Sorglig är den ju givetvis men ändå så otroligt romantisk. Och det älskar jag.



Hur som helst, så får ni ha det bra.

/ Ida

22.45 - NIGHT.

Sitter fortfarande hos Emma. Trevligt är det iaf :) Haha. Läste igenom de dagliga bloggarna medan hon sorterar fotoalbum.. Vi har hunnit med att gå/cykla till stan. Vi kom fram efter många skratt vid cykeln för vi försökte skjutsa på styret. Det gick ju prima. Haha! Vi har ätit pommes och jag har hävt i mig en plopp. Men det förtjänade jag allt efter dagens träning.

Jag har förresten blivit helt fast i serien Privileged. Riktigt bra är det. Ska mest troligt se ett par avsnitt när jag kommer hem. Men hmm, nu måste man ju köpa sig ett par hörlurar. Haha!

Ha det bäst,

/ Ida

17.37 - SATURDAY.

Vaknade 13.15 efter att ha sovit ut ordentligt. Det var riktigt skönt :) Satte sig direkt vid datorn och började att nörda. Vid tre-tiden tog man sig en jogging/promenad på 5,3 km. Det gick inte så jättelätt att springa pga att jag är förkyld och så var det väldigt äcklig luft. Man fick knappt ut luften ens. Hur som helst, så duschade man när man kom hem för att se äta hemmagjorda burgare vilket var supergott. Nu sitter man hos Emma med min dator i knäet. Älskar datorn :) Heheh!

/ Ida

21.11 - LAPTOP.

Nu har man skaffat sig en ny dator. En laptop :) Prima! Sitter inte på den justnu för håller på att instellera skit, men snart så. lite jobbigt är det ju att börja installera om alla program osv men det löser sig.

Har varit i Luleå i eftermiddag och där hittade jag två t-shirtar på Monki. Ena var det halva priset på så den kostade bara 50 kronor. Jättebra! Nu är man rätt slut + att man har ont i halsen. Aj.

/ Ida

13.53 - THURSDAY.

Nu har man bara en dag kvar av jobbet. Skönt som tusan. Imorgon när jag har jobbat klart ska jag till Luleå. Det blir lite shopping samt att äta ute. Mums!

Bakade just kladdkaka. Gott värre, men flottigt! :)

http://www.newsdesk.se/files/cdc80d0a6212808b84e608b729869d82/resources/ResourceWebImage/thumbnails/kladdkaka_large.jpg

/ Ida

13.51 - WEDNESDAY.

Nu börjar jag bli less på att jobba för är så sjukt trött. Har varit halvt sovande fram till klockan tio. Som tur är det ju bara två dagar kvar så detta klarar jag.. Igår var man och gymmade för första gången på ett tag. Det var riktigt skönt.

Förresten så är en ny bloggdesign på gång.

/ Ida

RSS 2.0