14.09 - TUESDAY.

Vaknade vid sex, åt lite och sen somnade man om till 06.45. Det blev lite stressigt för skulle börja fara tio i, men jag hann.. Var halvt sovande mestadels av tiden. Var och fikade sen med delar av personalen på lyktan vilket var riktigt gott. Slutade vid ett och då kom man hem och solade. Hade bleknat lite, men efter att ha legat ute i ungefär en timme fick man sig färg igen.. Kollade på internetbanken idag och det visade sig att man hade fått studiebidrag, - 1050. Prima! Hade sparat halva bidraget för trodde inte att man skulle få nå mer pengar på sommaren, så nu har jag över 1500. Härligt :)

/ Ida

14.21 - DREAMS.

Jag vill ta sånglektioner, det skulle vara roligt. Att ha kontroll över sin röst. Jag får idér ibland, drömmar. Jag har en massa drömmar som jag skulle vilja förverkliga. En av dom är att resa en del. Men det får man fixa om ett par år.

Ett meningslöst inlägg, ja. Men jag är uttråkad.

/ Ida


12.28 - HARD WORK, WORK.

Sitter fortfarande på jobbet helt själv. Det är lunchrast och istället för att ha en rast på 30 ynka minuter får jag en på lite mer än en timme. Men jag klagar inte.. Jag sommarjobbar ju i hemtjänsten. Inte farligt alls, då man inte behöver göra nånting mer än att diska lite i mellanåt. Pengarna rullar in. Dom ska till kläder osv, eller ett litet bidrag till laptopen men det tror jag inte behövs för nog tror jag man får en bra en för 6 tusen. Så ja, det blir ett köp i en snar framtid. Härligheter!

/ Ida

11.40 - MONDAY.

Somnade sent igår. Vid ett ungefär. Kunde inte sova.. Det märktes imorse att sovtimmarna inte hade varit många för har varit halvsovande.. Men det har blivit bättre nu. Sitter på jobbet, - det är lunch men alla är hemma och äter så jag sitter här helt själv. Skönt för då har jag tillgång till datorn. Hehe! Slutar vid 13.00. Inte så farligt.

/ Ida

19.33 - THE WEEKEND.

Nu är jag hemma igen. Helgen har varit fruktansvärt rolig. Speciellt gårdagen..

I fredags så begav jag mig mot Emma vid fyratiden för att först äta middag vilket bestod av plättar. Vi svammlade på som vanligt och klockan sex såg vi på fotboll vilket drog ut på tiden eftersom att det blev både förlängning och straffar. Därefter blev det en löparrunda. En härlig liten runda på 2,5 km. Efter dusch osv så gick vi ner till stan för att kolla på Agnes. Det var ju inte det bästa draget, men nog funkade det ändå. Hon hade en snygg gitarrist. Stod och drägglade.


Lördag

Steg upp vid, ja när var det? Nångång, efter tolv var det väl. Kommer inte riktigt ihåg. Vi svammlade på och for sen och handlade. Lagade mat osv och sen blev det dusch och fix för att sen bege sig mot stan. Det var rätt lugnt till en början men trevlig ändå. Det blev definitivt mer drag när The poodles skulle uppträda. Det blev lite förseningar men när de väl skulle börja var det superbra. Fy fasen vad roligt jag och Emma hade. Efter uppträdandet så dröjde vi oss kvar på området till klockan två. Vi lyssnade bland annat på 'No hablas', trevligheter.


Pudelrock!



"Nattens outfit"
och en snapshot från kvällen.



Jag, Emma & Lina.



/ Ida

02.42 - NIGHT.

Fy fasen vad roliga dessa tvådagar har varit. Det är Kalixdagarna i helgen och igår uppträdde Agnes vilket var okej. Lite lamt. Idag däremot så var det väldigt roligt. The poodles var på scens och dom ägde. Haha!

Uppdaterar imorgon, för snart blir det sängen.

/ Ida

15.29 - FRIDAY.

Sitter hos Emma just nu. Ska strax äta pannkakor. Hehe! Ikväll blir det bland annat träning men också en sväng ner på stan.

Är så ovan med hennes laptops tangentbord så pallar inte skriva mer.

/ Ida

20.52 - EXERSICE.

Ikväll var jag först och promenerade med mamma den vanliga rundan på 5,3 för att sen ta en paus vid datorn för att ta sig en löparrunda på drygt tre kilometer. Orkade inte springa allt, men nästan. Det tog högst 20 minuter. Rätt bra för att vara otränad. Haha!

Nu är jag trött, trött, trött.. Men det känns skönt i kroppen i varje fall.



/ Ida

17.38 - IN LACK OF TITLE.

Dra mig baklänges vad bra artister det var på hultsfred iår. Bland annat The killers, Kings of Leon, Franz Ferdinand, Regina Spektor. Någon gång i mitt liv ska jag på en festival.

Förresten, så fick man veta att favoritläraren hade slutat. Det var synd för han är så härlig. Kommer att sakna henne.

Hur som helst,

/ Ida

16.30 - ME, MYSELF & I.


Detta är den osminkade sanningen. Såhär ser man ut efter att ha legat ute och solat. Haha! Jag har noll gram smink i ansiktet.

Nu blir det ut solen.

/ Ida

15.50 - SUN, SUN, SUN.

Kom nyss in från solen. Somnade idag igen. Synd bara att jag alltid lyckas somna på fel sida. Nu är min baksida vitare än vit. Haha! Men det är ju så tråkigt att sola baksidan.. Hur som helst så börjar jag bli rätt brun. Roligt :)

Ska äta middag snart och sen ut i solen igen.

/ Ida

19.10 - WEDNESDAY.

Riktigt härlig dag som har varit fylld med solsken. Härligheter!
Kom nyss hem från en promenad på dryga halvmilen. Det är fortfarande 21 grader och solsken ute så det var rätt varmt. Men härligt.. Nu ska man duscha för att sen se på tv..
Nu är mitt hår i den perfekta bruna nyansen. Ungefär som min egna hårfärg. Den är mellanbrun nu iaf. Kan visa i en snar framtid.

Vattensugen, hehe!

/ Ida

15.57 - SHOES.


/ Ida

14.32 - SUNSTROKE.

Efter jobbet så kom jag hem och slänge av mig kläderna för att lägga sig och steka ute.. Somnade så småning om i ungefär en timme. Vaknade av att det blev för svettigt och att jag var lite yr. Kanske man borde sätta på sig en hatt. Har blivit rätt brun på framsidan men nu måste man väl ligga en timme på mage så ryggen får sig lite färg. Måste bara ladda ipoden.

Alltså gud vad jag älskar sommaren. Vad är härligare än solen?

/ Ida

21.38 - SOCCER.

Sitter och kikar på U21 som spelar mot Serbien. Det är riktigt bra. Sverige leder med 3-1. Bra, bra.. Imorgon ska det bli varmt och det ser jag fram emot. Ska pressa även imorgon, och då kanske man somnar till och med. Som idag. Det är väldigt härligt.

/ Ida

20.21 - RUNNING.

Kom nyss hem från samma runda som igår. Den på 5,3 km. Hälften är i skogen efter en väg och hälften är på asfalt. Ungefär. Det gick ungefär samma idag, eller ja promenaden var snabbare och det gick lite bättre att springa samtidigt som att det bara tog nån minut att återhämta sig. Det går framåt iaf.. Har blivit inspirerad att springa, speciellt av min vän Emma. Haha!

Jobb imorgon, men det flyter på :) Bara resten av denna vecka och sen nästa och sen är jag fri. Haha! Nu måste jag bara skicka in skattepapprerna.

Fotboll snart, u21 alltså :)

/ Ida

18.40 - A TRIP TO STOCKHOLM.

Det blir eventuellt en tripp till Stockholm, senare innan hösten. Då blir det shopping för fulla muggar. Om nu trippen blir av så ska jag kika efter ett par boots. Alltså till vristerna, och då kanske det heter Ankelboots. Men iaf, så ska dom vara högklackade och svarta. Perfekta klackarna för hösten/vintern/våren :)

/ Ida

18.10 - TUESDAY.

Har legat ute större delen av eftermiddagen i hopp om att få sig lite färg. Vet inte om jag har lyckats men skönt har det varit om inte annat. Kom nyss in efter att nästan ha somnat i solen. Låg på en solsäng och njöt utan musik eller bok. Härligt var det. Nu blev det skugga, så gick in. Tänkte se klart Because I said so - annat har kommit imellan - och sen promenera.

/ Ida


21.35 - DECISIONS.

Jag har väldigt (host) svåra beslut att fatta. Igentligen är inte detta aktuellt eftersom att jag är halvt pank, men ändå. Ska jag införskaffa mig en superbra plattång (som man kan locka håret med, platta osv.) eller en tjockare locktång. Det lutar åt plattången. Ska kika runt på bangerhead iaf.

/ Ida

21.04 - SUNNY SUN.

Det verar bli finfint väder hela veckan. Över 20 grader, vilket blir toppen. Gissa om jag ska steka? Nu vill jag bara ha en snygg axelbandlös bikini. Helst nu. Skulle behöva ta en tripp till haparanda för att gå och kika på ikea för att sen bege sig till torne på H&M och Gina tricot. Det är ju såklart lite dyrare pga euron men om man bara ska köpa nån enstaka grej så är det ju lugnt. Jag vill ha den dära snygga, svarta rosett-bikinin från H&M.

/ Ida

20.10 - I'M DEAD, KIND OF.

Nu är jag helt slut. Sitter under fläkten och tar igen mig. Gick först en bra bit, tippar på att det var ungefär 2,5 km för att sen jogga/promenera hem. Det blev totalt 5,3. Nu är jag död. Har ingen löparkondis för fem öre. Den måste jag träna på för det är inte så hemskt roligt att springa otränad. Men med tanke på att jag inte har sprungit på ett år, så gick det bra.

Nu ska man se på film och sen duscha.

/ Ida

15.01 - LOVE IS NOT A COMPETITION.

Rubriken kan verka lite random, men då vet ni inte vad jag lyssnar på. Det är Kaiser Chiefs just nu.
Slutade jobbet för två timmar, nästan precis. Sen dess har jag solar lite grann samt fortsatt att kolla på Because I said so. Har även hunnit med att göra rabarberkräm.

/ Ida

23.05 - BECAUSE I SAID SO.

Slog precis igång filmen 'Because I said so' vilket är en mysig och underhållande film. Den är rätt tjejig utan att bli för överdriven. Denna rekomenderar jag.. Eftersom att jag ska stiga upp före fan så blir det antagligen att fortsätta att se på den imorgon när jag kommer hem. Men då har jag nåt roligt att se fram emot då.


22.52 - IS THE SUMMER COMING?



Nu har det varit gråmulet och kallt ett bra tag, men några dagar värme väntas och då blir man genast sugen att bära klänning och högklackat samt skaffa sig en ny bikini. En utan axelband skulle vara prima. Fast då måste man ta sig till Luleå och det kan ju som bli knepigt när man jobbar. Men drömma kan man.. Ska stiga upp 06.20 imorgon, så måste nog lägga mig snart.

/ Ida

17.43 - SUNNY.

Bara efter att ha legat ute i ungefär en timme har jag fått färg. Fast jag antar att det är lite lättare att bli brun nu på sommaren då man har en grund.. Åt middag för ett tag sen vilket bestod av kött, pommes och persiljesmör + en colaburk. Mums var det! Till efterrätt blev det en bounty i solen.. Ska ut på en promenad sen för att sen se på Privileged. Tur att dom har börjat att visa en serie på söndagar, för då har man nåt roligt att se fram emot iaf. Hehe!

/ Ida

13.37 - SUNDAY.

Sov rätt länge idag, till 11. Steg upp och åt frukost vilket bestod av scones. Mums var det! Nu ska man se klart 'A walk to remember' och sen bege sig ut och försöka få lite bränna som nästan är obefintlig.

/Ida

00.20 - INKÖPSLISTA.

Är sugen att inhandla lite olika saker. På tal om att göra inköp så måste jag skaffa mig ett par snygga, högklackade boots till hösten. Så snyggt. Hur som helst, så var jag ju inne på att jag skulle handla diverse nödvändigheter.
Till att börja med så måste jag köpa lite nytt smink och eftersom att jag inte har nåt snyggt att sätta på läpparna så tror jag att jag måste kika närmare på Color Riche "Pretty Peach", L'oréal efter att ha blivit tipsad i en blogg. Eller jag, personligen har ju inte blivit tipsat utan har läst om det. Äh, ni fattar nog. En annan sak jag måste inhandla är en laptop. Vill ha en helst nu, men har inte cashen liggande hemma. Har ca 500 kr att klara mig på tills jag får lönen i juli. Förhoppningsvis. Annars om jag inte får pengarna då, blir jag helt bananas.

/ Ida

00.05 - NIGHT.

Det är ljust ute, som vanligt. Det är rätt härligt, för mörkrädda människor som jag.. Jag börjar bli lite trött just nu. Har börjat att se på 'A walk to remember' och den är ju ändå för fin, härlig och sorglig. Bra film helt enkelt.
Söndag imorgon, slappardagen med ett nytt avsnitt av Privileged på kvällen. Jag kommer nog att gilla den dära serien. Det såg ju ut att vara intriger till höger och vänster samt lite kärlek inblandat lite diskret. Hehe.
Nu ska jag se ett tag till på film innan jag borstar gaddarna och lägger igen mina bruna ögon.

/ Ida

19.01 - GOD DAMN IT.

Satan också. Jag har tappat bort min inloggningsgrej till gymmet. Fan, fan, fan, fan. Inte vill jag tillbaka och säga, 'eh jag har tappat bort min. Kan jag köpa en ny?' Nej för guds skull. Fan också, har inte tappat den på säkert ett och ett half år. Varför nu? Och jag som vill gymma.

Äh, lär inte åka till gymmet i en snar framtid iaf. Helvete.

Ett väldigt positivt inlägg kan jag medge. Nu vill jag bara sjunka in i drömmarnas värld.

/ Ida

17.23 - SATURDAY.

Jag är rätt uttråkad i detta nu. Vet inte riktigt vad man ska pyssla med.. Har iaf städat rummet idag vilket är ett plus. Det blev renbäddning igår och idag dammsög man, dammtorkade och skurade. Bra att ha gjort nån nytta iaf.. Ska antagligen lägga mig och läsa och sen gymma. Om jag orkar.

/ Ida

20.37 - DIZZINESS.

Jag har känt mig rätt yr i eftermiddags. Må även lite illa så la mig för att sova. När jag vaknade var jag fortfarande lite yr, men nu är det nästan borta. Läste nånstans att det kan bero på pms. Vet inte riktigt. Var även yr igår, men man får ju hoppas på att det inte är nåt farligt.. Har känt mig lite småkrasslig idag, så det är skönt att vara ledig och bara kunna ta det lugnt. Ska nog lägga mig och läsa senare. Blev riktigt sugen på att läsa slutet av New moon. När Alice kommer och så åker de till Italien och sen resten. Hehe.

/ Ida


17.28 - MIDSUMMER.

Det är midsommarafton idag, ifall nu någon hade lyckats missa det. Det är inte direkt någon sommarvärme ute utan grått och kallt.. Har inte pysslat med något speciellt idag. Kollat runt på nätet osv.. Har nästan bestämt att jag ska skaffa mig en laptop till hösten/sensommaren. Det blir troligen en födelsedagspresent. Trevligheter. Det kanske också blir av en stockholmsresa till hösten. Shopping!

/ Ida

21.29 - THURSDAY.

Jobbade från 7 till 16 idag och inte var det så farligt ändå. Är ledig imorgon vilket kommer att bli great. Midsommarafton, dessutom.. Ikväll gick jag en riktigt lång promenad, på över en mil. Nu är jag trött. Minst sagt. Men skönt var det. Gick och svammlade med mamma. Trevligheter.

Nu är jag slut.

/ Ida

22.25 - WEDNESDAY.

How you're doing? I sann Joey-anda.. Duschade nyss och nu kollar man runt lite innan man ska lägga sig och läsa.. På tal om att läsa så vill jag gärna ha Influence av Mary-kate och Ashley Olsen. Det är en massa mode i den och det skulle vara roligt att läsa. Frågan är då om den finns att köpa nånstans, som tex luleå. Får kolla runt lite grann.

Jobb imorgon, men det är inte så farligt. Inte när man har kommit in i det.

/ Ida

19.02 - MY DAY.

Min dag har mest bestått av jobb. Jobbade i 9 timmar för att sen komma hem och äta kebab. Slockande vid halv sex. Förresten så jobbade jag med en som höll på med hästar idag, och vi var och kollade på ett litet föl på krf. När vi lika var där kollade vi om det fanns nån vuxenutbildning för ridning. Och det  fanns det, ett tredagar läger. Men jag tror det bara var dagtid. Men jag är inte säker. Det var rätt dyrt, men i sånna fall skulle jag få det i födelsepresent. Men jag får verkligen se. Är rätt sugen ändå.

Imorgon ska man gå från 7-16 men sen på fredag är jag ledig.

/ Ida

19.43 - FRANZ FERDINAND.

Jag gillar verkligen deras låtar just nu. Jag kommer troligen trötta ut mig genom att nöta deras låtar, men vad gör man?
Jag har varit lite frustrerad när jag har försökt att söka efter låtar på youtube, eftersom att låtarna inte stämde överens på spotify. Det stod ett namn, men det var inte den rätta låten. Om ni fattar?

Jag gillar iaf, 'Take me out'. Det är som två låtar i en.


16.32 - STOMACHACHE.

Jag har ont i magen. Pust och stön så ont jag har. Ska gå och vila igen så det kanske blir lite bättre. Jag tror magondan kommer från kladdkakan som jag vräkte i mig i eftermiddag.. Hur som helst, så somnade jag tidigare idag och gud så skönt det var. Var så trött så ögonen gick igen. Jag hade inget annat val än att sova.

Jag blev riktigt sugen på att använda mina tuschpennor. Kruxet är dock att jag inte vet vad jag ska måla.

Jag gillar Franz Ferdinand, skarpt. Jag kanske lägger in något exempel på deras musik. Nån gång i livet, fixar jag det.

/ Ida

15.46 - SINGING.

Jag gillar att sjunga till refrängen av War sweater av Wakey! Wakey!, apropå ingenting. Om man bortser de läskiga ljuden så är det en underbar låt. Gillar sången.

Läser fortfarande Midnight sun, - har inte läst det eftersom att jag har trott att det framkallar virus, eftersom att jag fick en virus-varning en gång. Hur som helst, så älskar jag utdraget. Nästan bättre än Twilight, eller nja, men minst lika bra iaf.

/ Ida

13.18 - HARD WORK, WORK.

Kom hem från jobbet för ungefär en kvart sen. Det känns riktigt bra att ha första dagen avklarad. Nu klarar man resten! Det var inte så ansträngande dag så det var väldigt skönt.. Åt nyss nybakat bröd och nu läser man Midninght sun. Älskade utdrag. Haha! Oj vad jag längtar tills hela boken kommer ut, om den gör det dvs.

Förresten så gillar jag verkligen Franz Ferdinand. Jag har som sagt väldigt varierande musiksmak. Ibland är det lugna låtar som gäller, andra gånger är det mer rock.

/ Ida

22.37 - BLANK.

Franz Ferdinand.

/ Ida

14.52 - SUNDAY.

Imorgon börjar sommarjobbet och det känns lite småjobbigt. Det blir väl roligare när pengarna ligger på kontot.. Vaknade vid halv elva idag. Åt frukost/lunch vilket bestod av kyckling och ris och sen gjorde jag Chocolate chip cookies. Dom blev riktigt goda!

Har legat och läst ett tag och nu ska jag hoppa i duschen. Ska bli skönt, för vad är härligare än nytvättat hår? Hehe.

/ Ida

02.18 - NIGHT.

Det är natt men ändå lika ljust som på dan ute.. Gick för att sova vid halv tolv, läste i en timme ungefär men sen orkade inte jag sova så slog igång datorn igen. Har kollat en del på youtube. På en del talkshows osv.

På måndag, eller imorgon börjar jobbet och jag ska börja klockan 07.00! Hemskt att behöva stiga upp klockan 06.00 varje morgon. Men äh, man vänjer väl sig. Antar jag.

Nu blir det sängen.

/ Ida

22.19 - I'M BORED, SO BORED.

Jag är fruktansvärt uttråkad och chipssugen. Jag bara måste inhandla chips imorgon. Har varit sugen hela dagen, men det har ändå inte blivit något inköp. Korkat.. Sov ju i ungefär två timmar tidigare, så tvivlar på att jag kommer att somna. Man kanske ska läsa istället, - det låter som en bra idé.

Söndag imorgon. Serien Priviligen börjar då, så det ska man se. Är ju en sucker för serier, så kommer säkerligen älska den. Det är skaparna av Gossip girl & Gilmore girls som har knåpat ihop detta.



/ Ida

21.50 - FRIDAY'S OUTFIT.

Denna klädsel hade jag då jag var på utsläppet samt när jag pallrade mig ner till Kina för att äta. På morgonen (avslutningen) hade jag den blåa blommiga klänningen och skinnjacka.


20.17 - EXHAUSED.

Jag kom hem från Emma vid fyra. När man kom hem så åt man middag för att sen lägga sig och läsa. Somnade som en stock då jag la bort boken. Sov till 20.00. Var litle småförvirrad och trodde att det var natt, typ.. De var riktigt skönt att sova, för var helt slutkörd. Även sovde jag rätt många timmar inatt. Nu har man slagit igång datorn för första gången idag. Kollar igenom bloggarna osv. Ikväll blir det nog inte så händelserikt. Ska mestadels slöa. Jobbet börjar på måndag, hmm.

/ Ida

13.23 - SUMMER.

Igår umgicks jag med ett par människor. Det var riktigt trevligt att snurra hela natten. Inte en tråkig stund. Sov sen hos Emma när man hade snurrat frdigt.

Vaknade för kanske en timme sen och sen dess har man hunnit dega i sängen, tvätta håret, äta kycklingsoppa osv. Nu blir det nog att dra ner på stan ochköpa sig lite gotta.

/ Ida

13.08 - I MIN BOKHYLLA.



Såhär det delar av min bokhylla ut. I ett 'fack' finns mina favoritböcker, dvs Twilight-serien, i nästa finns mina andra böcker och i det tredje finns mina dvd-boxar.

Snart ska man iväg till Kalix. Det blir spännande, för har aldrig varit på en student tidigare.

/ Ida

12.51 - SUMMER BREAK.

Imorse vad jag på avslutningen i folkets hus. Det var inte så hemskt långdraget, så det funkade. Nu har man sommarlov och det känns rätt konstigt. Jätteskönt, men konstigt.. Nu är det bara studentutsläppet som är kvar. Min bror tar studenten så det blir att vara på plats där.. Sen ska man hem för att sen vid fem äta på kina. Därefter blir det att fara till Emma för att sova dära och pyssla med annat. Hehe :)

/ Ida

22.37 - MUSIC.

När det gäller mitt musik-lyssnande så är jag en riktig nötare. Om jag hittar en låt som jag gillar så lyssnar jag på den så många gånger att jag till slut blir less.. Just nu är det en blandning, här är ett urval:

Sky - Joshua Radin featuring Ingrid Michaelson
One the radio - Regina Spektor
Stuff and nonsense - Missy Higgins
Going north - Missy Higgins
Devil in me - Kate Voegele
You can't break a broken heart - Kate Voegele
Safe at home - Starsailor
Joshua Radin - The fear you won't fall

/ Ida


22.22 - GRADUATION.

Imorgon är det skolavslutning, men det är ju egentligen inget speciellt då man inte tar studenten.. Eftersom att min bror tar studenten imorgon så blir det att vara på utsläppet. Har aldrig varit på en student så det blir roligt.

Detta är kläderna som jag ska ha på mig imorgon. Tycker att allt gör sig så mkt bättre i verkligheten. Kan nog få till en bild på outfiten imorgon.



/ Ida

21.16 - IN LACK OF TITLE.

Ikväll var man först och kollade på den årliga 'bal-paraden' där studenterna kan man balklänningar för att sedan dansa - därav balen. Riktigt roligt att kolla på allas fina klänningar. Mötte upp Emma och Lina där.

När man kom hem från kalix packade man gymväskan för att sen åka tillbaka, till gymmet. Det var riktigt länge sen jag gymmade, men nog var det allt bra att jag började igen. Det gick inte så superbra, men nog gick det.

Skolavslutning imorgon, och sen är jag fri hela sommaren. Eller ja, jag ska ju jobba på måndag men det är ju inte riktigt samma sak.

/ Ida

17.28 - SORE.

Mina ben känns som bly just nu, även om jag inte har gjort nånting alls förutom att gå från skolan till djuptjärn. Benen är alldelens ömma och ändå har jag knappt gjort nånting. Det känns som att jag ahr genomgått det värsta benpasset som man kan tänka sig.

/ Ida

16.17 - CLOTHES.

Detta är ett par klädesplagg dom jag har köpt den senaste tiden, men helt enkelt glömt bort att fota. Bättre sent än aldrig, right?




Klänning: H&M
Tunika: Chili (vero moda)
Skjorts: H&M
Skjorta: Monki



/ Ida

16.00 - SHOES.


Detta är skorna som jag köpte från Din sko för ungefär en och en halv vecka sen. De gör dig bättre i verkligheten. Älskar dom! Dessa ska jag ha på mig imorgon på avslutningen.

/ Ida

13.54 - SAFE AT HOME.



/ Ida

13.24 - THURSDAY.

Nu är jag helt slutkörd. Skulle kunna sova hela eftermiddagen och hela natten. Det skulle vara härligt.. Idag var jag på skolan, eller det var brännbollsturnering men efter två matcher så orkade inte jag nå mer så drog ner till stan. Det hade börjat att regna + att jag var allmänt less, så struntade i brännbollen. Haha! For en sväng till Emma för att sen bli hämtad. Köpte med mig färdigmat och efter maten la man sig och läste.. Nu är jag helt slut. Tur att skolan slutar imorgon iaf.

/ Ida

21.23 - Soccer.

Har legat och sett på fotboll där Sverige spelade mot Malta och spelade riktigt bra. Det blev 4-0, och om dom hade fått 5-0 så hade dom gått om Portugal men strunt samma. Dom gjorde en bra match.

Skola imorgon, så måste stiga upp tidigt vilket kommer att bli jobbigt.

Funderar på att bädda ner mig och läsa Twilight.

/ Ida

16.34 - New design.

Nu har jag en helt ny design och jag är riktigt nöjd. Jag har Emma att tacka för min fina header.. Roligt med lite förändring. På tal om förändring så är detta mitt nyklippta och nyfärgade hår. Jag trivs i mörkt hår. Det är fint med slingor, men man blir lite less.



/ Ida

16.04 - Sugar.

Jag är så grymt sockersugen just nu att jag sitter här och drömmer om lösgodis, chocolate chip cookies samt Ben & Jerry's. Som tur är så får jag lite godis levererat ikväll. Det ska bli grymt gott.. Det är riktigt länge sen jag gjorde chocolate chip cookies, men funderar på att tillverka ett par i helgen. Dom är supergoda tillsammans med iskall mjölk.


13.49 - Wednesday.

Vaknde vid halv tolv-tiden. Gjorde nästan direkt i ordning lite lunch för att sedan bege sig ut i det soliga vädret. Det blev ingen långvarig vistelse, orkade helt enkelt inte.. Som ni kanske har märkt så har jag en ny design. Nu är det bara en ny header som fattas, och jag lovar att den ska fixas men nu gäller det ju bara att komma på vad man ska ha på den. Får fundera..

Imorgon ska man till skolan, eller egentligen inte för vi ska ha brännbollsturnering. Det blir nog rätt kul ändå. Även om jag suger på att slå, så är det ändå roligt.

Vad ska man hitta på idag? Jag har ingen aning. Göra så lite som möjligt, antagligen.

/ Ida

18.39 - YOU CAN'T BREAK A BROKEN HEART.


18.20 - A NEW HAIRCUT.

Idag har jag varit i Luleå. Mestadels för att klippa mig men även för att strosa runt och kika. Hittade en ursnygg rutig skjorta inne på Monki. Jag vet, lovade ju att inte gå in på den dära tokiga affären på ett bra tag men jag kunde inte hålla mig. Justja, jag var ju och klippte mig och det blev en längre page som jag ville. En enkel frisyr som ser välskött ut och jag gillar det. Lite kort kanske, men jag ångrar mig inte. Synd bara att man inte kan få till några lockar nu, men det har jag ju inte på vardagen så. Jag kan fota den nya frisyren när jag har tvättat håret och därmed fått min egna prägel på håret.

La mig i sängen när man kom hem, och somnade nästan direkt. Skönt som attan.

/ Ida

01.26 - NIGHT.

Såg nyss klart filmen Wimbledon, - en tennisfilm som jag gillar.. Det var himla mysigt att se på film vid den här tiden Härligt att det är helt ljust ute just nu. Härligheter. Före jag låg och såg på film körde jag hem från Emma där man såg på One tree hill, busade med kissen, promenerade in till stan osv. Mycket trevligt!
Just nu är jag riktigt sugen på att klippa av mina väldigt slitna toppar. Vill helst ha långt hår, men det är ju mycket finare med välskött hår. Är sugen på en längre page, ungefär som Brooke i One tree hill har i den senaste säsongen. Fast lite längre då. Aja, får fatta mitt beslut imorgon.



/ Ida

15.15 - TANNING.

Nu har man legat i grillen och fått sig rikligt med färg. Min mage ser ut som en stor pepparkaka :) Haha! Det dåliga är ju att bikinilinjerna försvninner, man vad ska man göra? Sola med bikini kanske, men det orkar jag inte.
Ska ta och kika på One tree hill nu. Älskade serie.

/ Ida

13.03 - MONDAY.

Vaknade för ungefär en timme sen och sen dess har man hunnit med att äta. Ska strax till kalix för att sola. Måste ju fusksola så man får lite bränna till fredag.. När man kommer hem så ska man se på One tree hill. Blev sugen på att läsa Twilight, igen. Har säkerligen läst den 5 gånger. Minst.

Måndag idag, och jag har ingen sola och det känns super.

/ Ida

23.58 - KATE VOEGELE.



Jag älskarälskarälskarälskarälskar den här låten.

/ Ida

20.23 - MY DAY.

Har i stort sett inte gjort någonting alls idag. Vaknade vid tolv. Åt lunch, och sen kommer jag knappt ihåg vad jag har pysslat med. Denna söndag har varit otroligt lång.. Har legat och sett på tennis i två timmar, vilket var finalen av franska öppna där Federer vann, rätt överlägset. Det var en rolig match att titta på. Ska duscha strax (hoppas att färgen inte släpper nå mer) och sen blir det att kika på det sista avsnittet av Söndagsparty där bla Malin Åkerman medverkar.

/ Ida

16.27 - TENNIS.

Ligger och ser på tennis. Det är tredje setet nu och svensken ligger under med 2-0. Återkommer.

/ Ida


14.11 - RED NAILS.

I ett försök att muntra upp mig själv i det här pissiga vädret har jag målat alla naglar röda - både på fingrarna och tårna - och det blev fint :). Förresten så är jag omåttligt less på att de förbannade slingorna har kommit igenom mitt färgade hår. Jag blir grymt irriterad, för varför kan inte färgen vara på plats istället för att tvättas bort. Är det inte hela grejen med att köpa en permanent hårfärg att den inte ska tvättas bort. Fy fan.. Aja, nu har jag avreagerat mig lite grann.
Efter att ha sörplat på mitt isvatten - vilket inte var lika gott som väntat - blev jag sugen på kolakakor, men eftersom att jag inte orkar släpa mig till köket för att knåda ihop kakor och att jag inte har tränat sen gud vet när så hoppar jag väl över det då.

Inser att mina inlägg låter överdrivet positiva just nu. Men orkar inte fejka så skriver sanning istället.

En positiv sak är att tennisen börjar på 12 minuter.

Förresten så är det en sak som jag ska lära mig inom ett år och det är att kunna gå i höga klackar. 10-12 cm, ungefär.

/ Ida

13.04 - SUNDAY.

Färgade som sagt håret igår i en chokladbrunfärg och så tänkte jag att man skulle tvätta bort överflödsfärg igårkväll, och nu lyser mina blonda slingor igenom. Trevligt.. Ska slänga i en toning imorgon och sen får man se. Om inte det lyckas beställer jag tusan en frisörtid. Nog för att man ruineras.

Vad ska man pyssla med idag? Jag har ingen aning, - kanske se på tennis. Det är ju final med en svensk i french open, I guess.



13.25 - update

Jag känner mig som en stor degklump just nu. Är trött och min inspiration ligger på minus just nu. Känner bara för att ligga i soffan och sörpla på isvatten. Kan inte tennisen börja så jag kan slöa i soffan med mitt vatten? Hahah.
Skulle även vilja rita/måla/whatever men jag vet inte vad. Något somrigt helst.

/ Ida

01.00 - NIGHT.

När jag nu ändå är inne på hår (färgning idag, eller igår rättare sagt) så funderar jag på att beställa en tid för att toppa håret. Men är det verkligen värt minst 300 för kluvna toppar (riktigt kluvna). Jag vet egentligen inte. Får fundera på saken, som alltid. Haha!

Har äntligen sett klart Slumdog Millionaire, - när man ser på datorn så stannar jag filmen ofta eftersom att annat kommer imellan, och så ser man aldrig klart filmen - och den var jättebra. Verkligen. Hur söt är inte Dev Patel som spelar Jamal och är det lagligt att vara så snygg (nu är jag ju inte åt andra hållet) som Freida Pinto.

/ Ida

17.43 - WONDERINGS AGAIN.

Färgade som sagt håret mörkt idag och det blev okej förutom att slingor i underhåret fortfarande är kvar så funderar på att sätta i en toning på nån dag. Kanske man ska tätta håret kanske två gånger innan, eller så gör jag det imorgon. Hmm, får se hur det blir. Alltså det syns inte på överhåret men under är det kvar en del ljusa slingor och hur snyggt är det?

Aja, hur som helst så ska jag forsätta att se på Slumdog Millionaire.

/ Ida

14.31 - SATURDAY.

Kom nyss hem från Kalix där man först var och solade en kort stund innan man begav sig mot coop för att köpa brun hårfärg. Det blir mest troligt färgning ikväll. Färgen heter mandel/chokladbrun och är inte så himla mörk men av tidigare erfarenheter så brukar det bli en aning mörkare.. Det ska bli skönt att få enfärgat hår då det ser mindre slitet ut.

På tal om solandet så fick jag lite färg trots allt. Bara efter 14 minuters solande. Det blir ett återbesök på måndag och på onsdag för att få lite färg till skolavslutningen.

Nu ska man fortsätta att se på Slumdog millionarie (såg ca en halvtimme igår) och den verkar vara riktigt bra.

/ Ida

13.07 - TO BECOME A BROWNIE.

Har varit sugen ett tag på att övergå till brunhårig och jag tror att jag ska ta saken i mina egna händer och färga det. Har aldrig färgat, utan bara tonat så detta lär bli intressant. Eftersom att jag har mellanbrunt hår som egen hårfärg lär jag nog färga ungefär så. Det blir säkert mörkare, fast det gör nog ändå inte så mkt


17.08 - IN THE LACK OF SUN.

Imorgon ska jag lägga mig i ett solarie och steka. Det är så jäkla grått och kallt ute så att man håller på att frysa ihjäl. Det ska hur som helst bli skööönt, + att man får färg och eventuellt hudcancer men det struntar vi i just nu.. Håller på att frysa ihjäl så ska lägga mig under täcket. Skönt!

/ Ida

14.58 - HOME.

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN är jag hemma. Det har varit en lång dag med få lektioner. Det är verkligen superskönt att vara hemma. Är helt slut så ska läsa och ta mig en tupplur efter middagen. Skönt som tusan. Nästa vecka har man bara brännbollsturnering och sen på fredag är det avslutning. Inte så jättefarligt. Haha!

Ikväll ska jag flotta, - riesen (mums!) och chips.

PUSSS

10.31 - SICK AND TIRED.

Jag är så fruktansvärt less och ska vänta i en timme till. EN TIMME! Satan i gatan vad jobbigt. Skulle kunna skolka om jag nu inte skulle få så jäkla dåligt samvete.. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska hitta på. Man kan sitta vid datorn i timmar hemma, men inte när man står här. Man hittar inte på nånting alls samtidigt som fötterna har börjat att värka. Suck.. Är så less som man kan bli.

/Ida

10.12 - CHEAP MONDAY.

Skickade iväg ett mail till Caliroots där jag gjorde en beställning hos i april. Bytte jeansen som jag beställde, och bytet kunde ta upp till en månad.. När det hade gått nästan en och en halv månad mailade jag dom. Tänkte att dom skulle strunta att skicka det nya paret, men när jag såg på mobilen imorse så hade jag fått ett avi att jag skulle hämta ut dom. Great! En minst sagt trevlig överaskning.



Detta är dom som jag ska hämta ut :)

PUSSS

10.53 - LET THE WAIT BEGIN.

Börjar idrotten på 2 timmar och 6 minuter för att vara exakt. Är less på väntan redan nu. Det bådar ju gott.
Har ju Midnight sun att läsa, men det är rätt jobbigt då man måste stå. Kommer ju få ont som tusan i fötterna.
Idrotten är sista lektionen för veckan men även för detta läsår. Det känns otroligt skönt.

PUSSS

10.12 - FRIDAY.

Detta har varit en bra fredag, hittills. Vi började med svenska där man fick klart allt som skulle göras och sen hade vi betygsmotivering i Naturkunskap där man bla fick veta resultatet av provet som man gjorde i tisdags. Trodde att det skulle ha gått jättedåligt men så var inte fallet. Fick MVG vilket var väldigt förvånande. Fick även MVG i betyget vilket innebär att mina betyg ser ut som så: 5 MVG & 1 VG. Jag är nöjd :)

Har nästa lektion 13.00 så måste fördriva tid på skolan tills dess. Ska väl nörda vid datorn och läsa Midnight sun, antar jag.

PUSSSS

19.12 - COLLIDE.

I somehow feel empty. I don't know why, and I have no reason to feel like this. Still I do. And it's weird.


18.53 - MTV MOVIE AWARDS 2009.


Har suttit och sett hela programmet. Det var underhållande, minst sagt.
Nu känns det som att man har degat ihop totalt, - känner mig småkrasslig. Skulle behöva träna (länge sen nu, säkert två veckor sen jag gymmade. Illa) men orkar verkligen inte. Känner inte för det.
Somnade ju tidigare och nu är men helt seg i kroppen. Känner mig trött men ändå inte. Haha!

PUSSS

15.09 - THURDAY.

Började dagen med att sitta och skriva klrt mitt arbete i naturkunskap. Sen jyrade medan man väntade på betygsmotiveringen i etik. Fick mycket väl godkänt och då blev jag glad, eftersom att det inte var nånting jag trodde att jag skulle få. Hur som helst så fortsatte man att jyra samt en massa annat tills klockan blev mycket nog för att bege sid till lyktan för att ta sig en fika med klassen. Gissa vem som satt där.. Markus Fagervall. Han skulle tydligen ta mc-kort. I Kalix, haha! Åt en köttbullsmacka, en cola och en chokladboll i efterrätt. Mums var det. Fick hämtning och kom hem efter tolv nån gång.. La mig och läste och sen somnade man en timme. Ringde till sommarjobbet för att fråga om vilken tid man skulle komma den första dagen.. Då hade man det avklarat. Nu behöver man inte tänka på nånting, alls.

Fredag imorgon, - svenska på morgonen, naturkunskap (då får man veta betyget osv) och sen idrott. Inte så ansträngande.

PUSSS

21.15 - LESSHETEN TAR ÖVER.

Är så fruktansvärt less på mitt hår. Luggen är i en mellanlängd som mest far i ögonen eller lägger sig som en pannkaka på skallen. Mina toppar är torra och frissiga (det som är kvar permanentningen) och utväxten börjar bli lång. Jag är less helt enkelt. Men jag ska INTE klippa mig. Tvingar mig själv att inte tänka på klippning för jag ska ha långt hår och det blir ju inte direkt långt om man klipper av det.

Förresten så hatar jag integritet. Ska svara på ett par frågor om det i Etik och Livsfrågor och jag orkar inte. Har en fråga kvar och snart avlider jag. Usch. Två skoldagar kvar och sen är det bara en skolvecka kvar som består av brännboll och avslutning. Skönt.

PUSS

19.59 - REGINA SPEKTOR.



Jag hittade denna artist av en slump och gud vad bra låt detta var. Är helt amazed.

Dagen som varit har varit lite annorlunda mot andra skoldagar. Den började vanligt med en lektion i Naturkunskap och sen såg vi en film om barnets utveckling.. Sen fick vi veta betyget i matematik. Resultatet av nationellaproven fick vi även veta. En sak som är säkert är att det inte gick bra alls, okej ett g+ fick jag ihop. Men det är inte bra nånstans. Blev iaf väldigt glad när jag fick veta att jag fick ett vg i betyget. Tur att dom inte tar bara efter nationella, annars hade jag blivit ledsen. Haha! Efter betygsmotiveringen så bar det av till furuvallen. Det började spöregna och hagla på vägen dit och det höll i sig hela eftermiddagen. Vi hade någon sammankomst med pro. Det var inte direkt givande, men skitsamma. Man fick en hamburgare iaf. Haha!

Vad har man annars gjort idag? Läste lite grann när jag kom hem och sen somnade jag och vaknade halv sju. Har inte ätit middag, men orkar inte fixa nånting. Är inte hungrig heller, så det kvittar.

Torsdag imorgon, - betygsmotivering och fika, i guess. Arbetsam dag.

Klänningen, den från H&M, som jag skrev om igår är i mina ägor just nu. Väldigt fin vad den. Kanske till och med så fin att man har den på avslutningen, men bryter av det gulliga med min svarta skinnjacka och mina nya, fina nitskor. På tal om dom så måste jag fota dom, för dom är såå fina. Haha :)

PUSSS

15.40 - WONDERINGS.

Funderar på att skicka med mitt kort imorgon, men några familjemedlemmar som ska till Luleå imorgon. Jag såg en jättefin blå klänning på Vila. Men den var liite dyr, 398 tror jag den kostade. Den skulle funka som en avslutningsklänning men även till sommaren. Frågan är då om man kan chansa, jag menar utan att prova den. Hm, får se hur jag gör. Antigen köper jag den eller sommarklänningen på bilden från H&M (den tänkte jag mer som sommaklänning än på avslutningen).


15.29 - THE FINAL EXAM.

Idag har man skrivt det sista provet för iår. Det var i Naturkunskap. Jag tyckte det var rätt svårt, men förhoppningsvis så lär man ha knåpat ihop nog med poäng för ett vg. Det hoppas man på. Imorgon får man veta betyget i matte, - lite smånervöst. Hoppas, hoppas, hoppas på ett vg. Men man vet ju aldrig.

Har legat och läst 'Så länge vi båda andas'. Har ju såklart läst den tidigare, men på engelska då. Denna bok är på svenska :)

idag måste jag tvinga mig själv att göra klart etiken. Jobbigt, men ett måste.

PUSSS

20.47 - TIRED AS HELL.

Är riktigt trött just nu samtidigt som jag har huvudvärk. Tänkte lägga mig tidigt ikväll (trots att jag skulle behöva plugga till provet imorgon, och att jag har sovmorgon).. Skulle vara härligt att ladda mobilen med lugna Joshua Radin och Missy Higgins-låtar. Skulle lätt kunna somna.

Tänkte duscha, fläta håret och lägga mig snart för det finns inget som intresserar mig klädmässigt.

PUSSS

20.10 - MONDAY.

Idag har jag varit i Luleå och shoppat med min vän Emma. Detta följde med hem:

Två par skor, dessa snyggingar som jag länge har suktat efter samt dessa från Dinsko.
Två par randiga t-shirtklänningar/tunkikor från Vila.
Underkläder från H&M.
Jeansshorts från H&M.
Så länge vi båda andas, av Stephenie Meyer.
En mascara från Parelle.

Har säkerkligen glömt någonting. But that's pretty much it. Kan fota lite av inköpen i en snar framtid, - älskar verligen skorna. Så sjukt snygga samt jeansshortsen var riktigt fina. Perfekt till i sommar.

Prov i NK imorgon, men jag orkar verkligen inte plugga.

PUSSS

RSS 2.0