22.46 - THE EVENING.

Kom hem från Luleå för ett tag sen. Kanske för 20 minuter sen. Var med och hämtade min bror samt åt ett mål på Max vilket var grymt gott. Det blev ett originalmål för mig, minus tomat, lök samt ketchup. Hahah! :) Är man känslig så är man.

Imorgon blir det att ta bussen till Luleå. Ska på en shoppingtur med Emma. Hon ska bara en snabbis in till tandläkaren, men annars så är det shopping som gäller. Kanske lite supergod thai-mat också.

Imorgon blir det att spana efter en klänning (dels en till avslutningen), jeansshorts, kjol, t-shirt, ev chinos samt skor. Justja, en mascara också.

PUSSS

18.25 - ONE TREE HILL.

Peyton: Make a wish and place it in your heart. Anything you want. Everything you want.
Lucas: Do you have it? Good. Now believe it can come true. You never know where the next miracle is going to come from, the next smile. The next wish come true.
Peyton: But if you believe that it is right around the corner. And you open your heart and mind to the possibility of it. To the certainty of it.
Brooke: You just might get the thing you're wishing for.
Nathan: The world is full of magic. You just have to believe in it. So make your wish. Do you have it?
Haley: Good. Now believe in it. With all your heart.

16.25 - SUNDAY.

Nu har man legat ute i stort sett hela dagen och min bränna stavas - RÖD! Haha, men det övergår till brunt på nån dag. Nu blir det ingen mer sol för min del, även om jag skulle vilja det. Eller ja, kan ju ta på mig en t-shirt och bara sola benen/armarna. Så blir det nog, men först blir det musik och bloggar. Skulle ha behövat plugga en massa Naturkunskap, men det har blivit att läsa Breaking dawn istället. Eller lite plugg har det blivit iaf. Tror inte att det blir ett mvg på provet, snarare ett vg, men man måste ju försöka iaf.

Ska hoppa i duschen strax och sen plugga, antar jag. Har ingen lust, men skitsamma.

/Ida

12.35 - SUN, SUN, SUN.

Det är riktigt härligt ute. Cirka 25 grader i luften. Härligheter! Har tagit ut min naturkunskapsbok så det blir lite pluggande också.. Det blir som sagt en del solning (tar en pytteliten paus nu) och pluggande för att fara till Luleå och hämta på bror på kvällen. Men innan dess, när man är i luleå så blir det ett mål på Max. På tal om Luleå så blir det en tripp imorgon. Trevligt!

PUSSS

22.06 - TANNING.

Efter att ha suttit ute och solar i flera timmar så hettar det på hela kroppen. Speciellt i ansiktet. Imorgon blir det troligen värre eftersom att jag ska steka hela dagen. Det blir nämligen 26 grader.. Måste verkligen plugga en massa så får väl ta med böckerna ut. Har prov på tisdag och kan inte säga att jag har pluggat överdrivet mkt.
Har förövrigt börjat att se på The Illusionist, vilket är en underbar film. Han som spelar huvudkaraktären, Edward Norton fyller förövrigt år på samma dag som mig dvs - 18 augusti! :)

Jag älskar som sagt Missy Higgins (eller ja, snarare hennes musik) och dagens favorit är 'Warm whispers'.


20.18 - WHERE I STOOD.


19.32 - SHOPPING.

På måndag blir det shopping, and I can't wait!

På min shoppinglista finns:

En klänning eller två
Kjol
Jeansshorts
Chinos
Skor

Sen tillkommer det väl lite, troligen :)

Dessa skor vill jag mer än gärna ha. Ska kolla om dom finns i butik på Din sko.

Funderar även på att köpa den svenska versionen av Breaking dawn (Så länge vi båda andas), eftersom att sidorna ramlar ut ur min som är på engelska.



PUSSS


15.48 - SATURDAY.

Gårdagen var riktigt trevlig. Sov hos Emma där man hittade på en massa trevligheter och svammel. Vi är rätt jyra båda två :)
Kom hem vid ett-tiden och då begav man sig ut till solstolen för att sola där i några timmar. Försökte även att sola baksidan men det är ju så fruktansvärt tråkigt. Haha!
Nu ska man väl äta lite middag och sen fortsätt att sola.
Robinson-final ikväll, - hoppas att Anna vinner.

PUSSS

16.55 - FINALLY WEEKEND.

Nu är det äntligen fredag och helg.. Ska strax iväg till kalix för att handla lite gotta och sen vidare till Emma för att ha One tree hill-marathon och flotta. Trevligt värre :)
Är riktigt trött just nu, men härligt trött eftersom att det var gym på idrotten.
Nu ska man läsa lite bloggar.



PUSSS

08.10 - FRIDAY.

Just nu sitter jag hos Emma och nördar medans hon äter frukost.. Ska till skolan på ca en timme ochdå börjar man med NK, sen har man hål och därefter svenskaredovsnining. Roligt värre :)

/Ida


21.41 - GINATRICOT.



Ska på en liten shoppingtur på måndag. Det blir en sväng eller två in på Ginatricot. Tänkte köpa en klänning/tunika till avslutningen, men som man också kan ha som vardagsklänning på sommaren.. Detta måste vara den perfekta t-shirtklänningen.

/Ida

18.42 - MISSY HIGGINS.

Jag fullkomligt älskar Missy Higgins låt 'Stuff and nonsense'. Jag älskarälskarälskarälskarälskar den.
Mina favoritartister är Joshua Radin och Missy Higgins. Min musikstil går i vågor, - ibland är jag mer för rock, pop och ibland lugnare låtar som just nu.

Over and out.

18.12 - MUST HAVES.



Detta kommer från H&M.. Har förövrigt 550 kronor i bonus där (vilket innebär att man betalar med checkar), så gissa om jag ska shoppa? Vill mer än gärna ha denna finfina bikini.

PUSSS

16.37 - THURSDAY.

Idag var det andra och sista provet i matte a, - tyckte att det var rätt svårt men nog lyckas jag väl skrapa ihop ett godkänt.. Är inte nöjd om jag får ett g i slutbetyget, men vad ska man göra om man får det. Bita ihop, antar jag.
Det känns ändå skönt att inte behöva tänka nåt mer på det, för nu är det över.

Kom hem vid ett-tiden och då la man sig och läste och slocknade när man la ifrån sig boken vid halv tre. Vaknade för kanske en halvtimme sen :) Så superskönt det är att sova.

Fredag imorgon, - börjar 09.30 men måste antagligen komma till skolan redan vid åtta.

PUSSS

16.31 - GRADUATION.

Vi fick reda på i veckan att det blir en avslutning för 1:or och 2:or trots allt. Det brukar endast vara det för dom som går ut.. Så nu blev det ju lite brådis att köpa en klänning. Ska kika på Ginatricot osv och se om det finns nån kvar. Nånstans måste man ju hitta en :) Det blir antingen att köpa ett par klackar, gladiatorsandaler eller ha mina svarta pumps.. Det blir shopping på måndag, and I can't wait.

Måste nog plugga lite matte trots allt idag. Kan inte hålla mig, ska även läsa delar ur Eclipse och sen börjar man väl att läsa den första och tredje delen av Breaking dawn.

PUSSS

14.53 - SLEEPING.

For till skolan att man var där åtta. Hade medicinsk grund och Etik. Det var inte så jättejobbigt utan läraren pratade om livscykeln. Typ, nä men om lite olika när det gäller graviditet osv osv.. Kom hem vid tolv och då la man sig direkt med kläderna på och sov i ca 3 timmar. Vaknade för kanske en kvart sen.

Imorgon är det nationella i matte. 2:a och sista provet, - det ska bli så grymt skönt när det är över. Då ska man väl bara få veta sitt betyg i matte A.

PUSSS

20.12 - TUESDAY.

Har ingen större lust att berätta om min dag idag, men kan säga iaf att jag var riktigt trött när man hade slutat vid ett.. Låg ute ett litet tag innan man for till kalix.. Har läst lite grann osv och efter middagen la man sig för att vila för att sen sova i flera timmar. Skönt som sjutton var det. Antar att spänningarna från nationella hade släppt. Orkar inte vara nervös inför nästa prov, för det får gå som det går helt enkelt.

Tänkte ta mig en lång dusch nu så man får göra nåt åt håret.

PUSSS

09.30 - TEST.

Har gjort mattenationella nyss och det gick väl okej. Inte jättebra, men nog fick jag väl ihop nåt på det mesta.. Nu väntar bara det andra provet på torsdag. Jobbigt.. Ska bli skönt som attan när denna vecka är slut. Då är det bara två inlämningar och ett prov och sen är jag fri. Hehe!
Har naturkunskap kvar, och den börjar 11.40.

PUSSS


20.49 - WONDERINGS.

Jag har som ni kanske har märkt, varit rätt sugen att slinga håret. Men jag tänker strunta i det med tanke på att håret ändå kommer att blekas en hel del i sommar och sen till hösten får jag se om man färgar det honungsblont eller mörkbrunt.. Ett litet plus med hur jag har det nu är att min utväxt inte syns, även om den är 3-4 cm lång. Lyx :) Hahah!

Hur som helst,

PUSSS

19.51 - A NEW HAIRCOLOR.



Det blir mest troligt att slinga håret på måndag. Vill ha det som på bilden :) Riktigt snygg färg. Det kommer att kosta skjortan, men tur att jag har sparat mestadels av förra månadens studiebidrag.

Imorgon är det nationella i matte A, och jag gruvar mig grymt mkt. Ska egentligen göra det, men kan inte låta bli.

Ska bli så grymt skönt när veckan är över. Gruvar mig alltid för mattenationella. Justja, one tree hill-marathon och flott med emma på fredag. Nice :) Älskar ju One tree hill.

PUSSS


15.44 - HONEY BLONDE.

Är riktigt sugen på att slinga mitt hår i ett par nyanser ljusare, så att det blir honungsblont. Så som Jennifer Aniston har, fast med några ljusare slingor i det.


20.56 - SUNDAY EVENING.

Ska hinna skriva några rader samt hämta glass innan söndagsparty börjar. Hjälp :) Heheh.
Imorgon är det skola, orkar inte.

Aja, nu blir det glass och söndagsparty. Haha!

PUSSS

15.19 - BROWNIE.

Börjar bli lite sugen på att färga mitt hår mörkt. Men det blir troligen till hösten.
Då blir det antagligen att färga håret i en chokladbrun färg.
Mitt hår är en del ljusare i verkligheten än hur det ser ut på profilbilden.
Börjar nästan längta efter att ha håret enfärgat och glansigt.


14.48 - FAVOURITES.

Jag har hittat två artister som är underbart bra live. Dessa två är Jushua Radin (favoriten) och Missy higgins.

Jag älskar bland annat Joshuas låt 'I'd rather be with you', jag älskar den. Damn it, det bästa klippet gick inte att kopiera, attans också!


Den underbara musiken börjar efter ungefär 20 sekunder.


Musiken börjar efter ca 35 sekunder.

Vaknade strax före tolv idag. Det regnade och orkade inte stiga upp så låg och läste ett tag. Eclipse såklart. Men alltså gud vad jag hatar Jacob, han bara förstör. Har inte gjort det tidigare, men nu gör jag det. Haha, det är roligt när man blir så inne i sina böcker.

Måndag imorgon, - nationella på tisdag. Usch, hatar verkligen nationella i matte. Engelska går ju bra att ha nationella i, men inte matte.

/Ida

00.09 - JOSHUA RADIN, ALL OVER AGAIN.

Jag fullkomligt älskar Joshua Radins låtar. Just nu har jag fastnat för Sky - featuring Ingrid Michaelson - och den är riktigt skonsam (haha, kommer inte på mer passande ord) att höra på. Hans röst är riktigt skön att lyssna på.

 
Ungen stirrade rätt creepy, det medger jag.

Det blir en till beställning av promarkers. Älskar att rita med dom. Det blir en hel del porträtt framöver, ska träna på att rita av och sen så ritar jag ju direkt ur hjärnan också, såklart.

Söndag imorgon, det innebär att skolan väntar på en dag. Eller ja, efter morgondagen.

PUSSS

22.32 - ECLIPSE.

Jag kom underfund med att jag bara har läst Eclipse - ljudet av ditt hjärta - en gång, och det är ju skandal. Det har inte blivit att jag har läst boken fler gånger eftersom att det finns en hel del Bella & Jacob i den. Missförstå mig inte, jag älskar boken och hela serien men ibland irriterar man sig på Jacob för att han stjäl Bella från Edward och orkar därmed inte läsa detta. Hahah, ojoj är ju helt inne i mina böcker. Hur som helst, så var jag inne på en sida där människor skrev om deras favoritkapitel från boken och då kom jag på att man kanske skulle läsa delar av boken ändå. Det blir väl att läsa fyra, fem kapitel där Jacob inte blandar sig i för mycket :) Heheh.



PUSSS

21.10 - ROBINSON.

Sitter och kollar på Robinson just nu, eller i detta nu är det paus.. Det var riktigt intressant idag :)
Hoppas att Anna vinner, har hejat på henne hela tiden. Hehe.

PUSSS

17.48 - I'M LIKE A ZOMBIE.

Jag har varit supertrött hela dagen och har därför tagit lite powernaps nu och då. Vaknade efter att ha sovit för ett tag sen. Grymt skönt! Nu äter man ett litet mellanmål som består av vanlijyogurt och blåbär. Värmde ett par och hävde ner i glaset. Supergott! Älskar blåbär.

Ikväll blir det att se på Robinson och äta naturgodis.

Förresten, - lyckades skumma igenom texten till provet i naturkunskapen. Det stillade ångesten för ett tag iaf.

Ha det bra, PUSSS!

22.56 - CANDY!

Jag har varit sjukt godissugen hela kvällen. Det har inte blivit något inköp av godis men däremot så ska jag köpa det imorgon. Åh, nu drömmer jag om godis i alla dess former. Vill helst ha choklad. Mmm, Riesen är så gott :)

Okej, nu ska jag sluta svamla om godis :) Ska se på ett avsnitt eller två av One tree hill.

PUSSS

22.17 - FRIDAY.

Har inte haft någon ork eller lust att blogga idag så har skippat det. Vad har jag pysslat med idag då? Ärligt talat så vet jag egentligen inte, eller jo jag har: varit i kalix och hämtat brillorna, ritat med mina promarkers men sen vet jag inte. Har väl suttit vid datorn alltför mkt.. Har knappt läst nånting eller sett på One tree hill. Inte ens pluggat, men det hade jag inte förväntat att jag skulle göra heller. Haha!

PUSSS


16.30 - MY NEW GLASSES.


Såhär ser mina fina glasögon ut. Älskar dom :)

Ojdå, jag såg ju riktigt munter ut här. Hehe!

/Ida


12.54 - GLASSES.

Nu har man hämtat ut glasögonen och har börjat använda dom, men aj vilken huvudvärk man får då ögonen är ovana.. Har även fått mina pennor idag, så ska börja rita.. Eftersom att det är grått och tråkigt ute så ska jag vara inne idag.

Ska fota brillorna i en snar framtid, - tycker att dom är rätt snygga :)

PUSSS

18.07 - WORKING ON MY TAN.

Jag har varit ute i solen en hel del idag. Solade baksidan genom att ligga på en solsäng och läsa. Det var underbart skönt. Nu är det färdigtsolat för dagen. Lär nog steka en del imorgon också. Då får jag mina glasögon. Yay! :)

PUSSSS

16.01 - THURSDAY.

Vaknade vid tio-tiden, helt utvilad. Drog på mig min nya, fina tunika och ett par leggings för att fara till Kalix och handla. Annars så har jag stekt en del. Har dragit fram en solsäng så man inte är så blek på baksidan. Ska lägga mig och forstätta att läsa Twilight, för fyrtioåttånde gången. Fortfarande lika bra :) Ska äta middag och sen ut i solen.

PUSSS

19.57 - WAITING.

En bra fredag väntas.. Ska dels hämta ut mina glasögon - känner på mig att det blir stor skillnad mot vad jag ser nu - och om jag har tur så kommer mina promarkers även på fredag. Måste bara köpa en svart marker-penna från typ coop, sen så är det bara att rita och prova sig fram. Det blir roligt.

Jag har börjat att se om den sjätte säsongen av One tree hill. Det är så bra :)

Eftersom att jag drack nyponsoppa till middag och är fortfarande lite hungrig så blir det att slänga in några pommes i ugnen och sen söka efter nån sås som man kan göra. Mums!

PUSSSS


17.58 - MY DAY.

Jag vaknade vid tio, åt lite frukost, satte mig vid datorn för att sen klä sig och sätta sig på vespan för att fara till en vän. Vännen hette Emma (eller det gör hon fortfarande) och med henne umgicks jag med idag. Vi såg på One tree hill - säsong 4 -, busade med hennes superbusiga men söta kisse, for in till stan och åt lunch på myggan. Det blev en lyxtoast och det var verkligen enormt gott. Väldigt, väldigt gott :) For sen på diverse affärer och hittade mig ett vitt sportlinne från Puma, på Team sportia. Gick vidare till Chili där jag hittade mig en superfin blå tunika/t-shirtklänning med tryck på. Trycken var av en elefant, en tiger och en zebra. Det låter mkt finare än det är :) Gillade den verkligen, och det var ett plus att den var i en jättefin blå färg.

Drack nyss nyponsoppa, till middag. Orkar inte göra nåt annat.

Nu blir det OTH :)

PUSSSS

10.44 - WEDNESDAY.

Vaknade vid tio, gick ner för att vakna lite grann. Slog på datorn, åt nyss frukost och nu ska man klä sig för att sätta sig på vespan och fara till en vän.

Måste bara borsta tänderna :)

PUSSSS

20.10 - GREAT.

Ohyes, nu har jag beställt mina promarkers. Det blev även ett block med markerpapper :) Det låter förmodligen supertöntigt att jag beställer tuschpennor men jag älskar verkligen att rita och om man kan lära sig att göra illustrationer så vore det toppen.. Mitt paket kommer på ett par dagar, - säkert nästa vecka nån gång. Efter nästa fredag, - då har jag inga fler prov, så ska jag rita så mkt som möjligt :) Innan dess så måste man plugga matte och NK. Har inte ens börjat med Naturkunskapen. Funderar på att göra det imorgon. Och förresten, tänk så roligt det blir att läsa med nya glasögon. Haha!

PUSSS

18.16 - XOXO GOSSIP GIRL.

Såg det sista avsnittet av Gossip girl, av den andra säsongen. Det blev det perfekta slutet, som jag har väntat på. Inga Cliffhangers här inte.

Förresten, - mina glasögon är färdiga. Ska hämta ut dom senast på fredag eftersom att det är röd dag på torsdag och imorgon tror jag inte jag hinner.. Äntligen blir jag glasögonnörd.



/Ida


14.25 - I LIKE JOSHUA RADIN.

Jag tycker att ni ska höra igenom Joshua Radins album med hans namn på från 2007.. Riktigt bra.
Jag har flera favoriter. En av dom är 'These photographs'.



Everything'll Be Alright (Will's Lullaby)



What if you



I'd rather be with you


14.15 - FOUR DRESSES.

Dess fyra klänningar vill jag ha.


/Ida

13.59 - SKIRTS.



Den senaste tiden har jag blivit sugen på sommarkläder. Att solen skiner har nog något med saken att göra.. Gillade den blommiga kjolen skarpt. Hur fin som helst!

Detta hittade jag på Asos, såklart.

PUSSS

12.22 - GOOD MORNING.

Vaknade vid halv tio. Gick ner ett tag och sen försökte man sova i en halv timme innan man lyckades. Sov tills nyss. Det var riktigt skönt :)

Hade inte tänkt göra något speciellt idag. Kanske man tar itu med nån läxa senare. Men det är bara kanske.

PUSSS

00.25 - NIGHT.

Jag vill fortfarande ha denna underbara klänning. Bara för det så finns den säkerligen inte ens i affären.



Nä, nu ska jag sova.

/Ida

00.15 - MINE 'MUST HAVES'

Just nu ligger sommarkläder överst på min shoppinglista.

Klänning
Kjol
T-shirt
Baslinne
Ett till par jeansshorts, eller en jeanskjol.

Ska ta och lägga mig. Börjar få tillbaka min magvärk, så det är väl bäst att sova då. Ska bli skönt. Har längtat efter att sova ut.

PUSSSS


21.25 - I LOVE DENIM.



Såhär blev mina jeansshort. Själv tyckte jag dom blev riktigt fina. Gillar blekningen på jeansen.. Jag har rullat upp dom 2 varv.. Kommer helt klart ha på mig dessa ofta och mycket när det blir lite varmare..

På en halv timme börjar 'Ballar av stål'. Ser det varje vecka och det är alltid lika roligt :)

/Ida

15.10 - JEANSSHORTS.

Jag har haffat mig ett par killjeans i ett par storlekar för stora. Ska göra dom till jeansshort och bära dom med bälte att dom inte ramlar av. Dom är rätt slitna så ska klippa av och rulla upp. Får se hur resultatet blir, men man får hoppas på det bästa.

Nu längtar jag att gå barbent. Nästa vecka kommer jag troligen bära shorts eller lättare klädsel.

Förresten, vad härligt det är när sommaren är på gång. Vi firade det genom att ligga i det gröna gräset och sola.

PUSSS


14.48 - CELEBRATIONS.

YES! Fick precis reda på att jag fick Mvg på engelska nationella samt Mvg i betyget. Det var riktigt roligt!

Nu står man här vid datorn och väntar på bussen. Ska hem och äta och sen får jag se. Juste, måste ju beställa promarkers. Man färglägger utan att det blir ränder. Det är alltså det man använder när man gör serier i tidningar.

Förresten, har ingen mer skola denna vecka. Riktigt härligt!

Nu ska man läsa bloggar.

/Ida

12.36 - MONDAY.

Vaknade vid klockan fem av en fruktansvärd magvärk. Den var i prick hela magen.. Låg och försökte sova tills halv sju då jag fick i mih ytterst lite yogurt.. Höll på att dö på bussen och när jag kom fram var det nära att jag svimmade plus att jag mådde rejält illa.. Som tur var så gick det över.. Efter svenskan åt man lunch och sen la man sig i gräset och solade ett bra tag.

/Ida

22.52 - GYM.

Var och tog mig ett lättare gympass ikväll. Det blev definitivt inte tungt utan körde rätt chill med tanke på min förkyldning. Är nästa frisk, men nog märks det i kroppen att man är lite småförkyld.

Skola imorgon, - jobbigt. Som tur är så är det en kort vecka. Vet inte om vi har nåt på onsdag, så i sånna fall är det bara imorgon och på tisdag jag har lektioner.

Nu ska man väl ta och sova, snart.

/Ida

17.34 - BURNED.

Jag har suttit ute i solen hela långa dan. Gick in nyss.. Jag har blivit liite röd. Okej, där ljög jag. Jag är riktigt röd över bröstkorgen, men det går oftast över till brunhet om en dag eller två.
Jag har som sagt blivit lite besatt av bloggaren 'Bloggkonstnärens' teckningar. Hon målar dom i tusch och det blev jag nyfiken på. Det är säkert grymt svårt, men vad gör det? Får studera hur hon gör med färgerna :)
Nu måste jag inhandla akryl färg med tillbehör och tusch. Eller det var promarkers hon använde, men det är ju tusch.
Det blir dyrt. Tur att jag får studiebidrag snart.

Men åh, nu blev jag ju så sugen på att börja rita med tusch. Alltså man målar ju först en skiss av blyerts, fyller i med tusch och färglägger sen.

Kanske, trotsar jag att jag fortfarande är fökyld och far och gymmar. Det blir troligen så.

/Ida

15.27 - I WANT, WAY TOO MUCH.

Jag vill rita, måla, vara kreativ, springa, träna, shoppa..
Jag vill mycket helt enkelt. Men det första vill jag nog mest. Vill tecka, men jag har ingen motiv. Jag vill teckna en människa, såklart. Men vilken människa ska jag teckna?
Nu vet jag. Jag ska tecka mig själv då jag var liten. Perfekt!

PUSSS, på dig.

13.15 - WHERE I STOOD.


13.13 - SUNDAY.

Vaknade vid halv elva efter att ha dragit sig hela morgonen.. Slängde på mig bikinin och la mig i solen samtidigt som jag åt min frukost som bestod av yogurt. Jag har snöat in på yogurt. Gott är det! Speciellt Tiger-yogurt :) Hur som helst så solade jag, åt frukost och läste några sidor.. Efter en halv timme eller så, följde jag med till Kalix för att köpa Tortilla chips. Har varit sugen på det i många dagar.. Solade i några minuter, gick in och åt en hamburgare och fastade här. Nu funderar man på att gå ut igen. Kanske det :) Men jag byter bok. Ska läsa slutet av New moon, för det är så fint.

Just nu skulle jag göra vad som helst för lite målargrejer. Hur kan man vara så fruktansvärt sugen på att måla? Det kliar verkligen i fingrarna just nu. Skulle ju kunna måla akvarell, men det är inte lika roligt. Man kan göra så mkt mer med akrylat.. Alltså, snart tar mitt målarsug överstyr.

Nu ska jag fortsätta att sola. Även om jag var ute alldelens nyss. Ska bara hämta mina tortilla chips och vatten.

/Ida

21.45 - THE BODY SHOP.



Mina favoriter från The body shop. Jag älskar deras dofter och deras Body butter är underbara!

21.43 - MGMT.



Jag har minst sagt en varierad musiksmak. Men det är det som gör att man inte blir less :)

19.16 - THE RESULT.


(Ojdå, såg att jag hade fotat lite snett, men strunt samma)

Såhär blev det alltså. Inte direkt perfekt på nåt vis. Men jag gillar det! Roligt var det att skissa ihop iaf.

Jag ogillar förövrigt när datorn bråkar med mig. En sak kan jag säga - min dator arbetar inte bra under press.

/Ida

18.14 - SKETCH.

Medan jag satt och tittade på Juno på plus, slängde jag ihop en liten skiss. Det var mest för skoj skull. Har hunnit rita lite mer och den är alltså färdig. Så kan visa resultatet i en snar framtid.. Men här är alltså skissen.



Hade tänkt börja rita och måla en del mer nu. Är riktigt sugen. Nu är det bara färgerna och målarduk som fattas för att jag ska kunna måla också. Älskart!

Det har verkligen båkats med mig när det gäller att lägga upp bilden. Äntligen ligger den uppe! :)

/Ida

17.13 - LOVE.

Som jag har nämt minst tjugoelva gånger, älskar jag verkligen Bloggkonstnärens arbeten. Kolla in hennes gamla blogg med namnet Annaritar.blogspot.com. Så himla fint! Det bara kliar i fingarna. Är riktigt sugen på att måla just nu. Vet inte hur länge jag orkar vänta.

Jag ska ju som nämnt skaffa mig glasögon. Inte på heltid, dock. Utan läsglasögon. Får dom på två veckor och gissa om jag kommer att använda dom dygnet runt. Mina ögon kommer att blöda av all läsning.. Tänk vad många böcker jag kommer att plöja igenom nu i sommar. På tal om sommaren, - hoppas verkligen att jag får sommarjobbet.

/Ida

15.49 - AFTERNOON.

Nu har man suttit ute och stekt i cirka en timme. Riktigt varmt och härligt är det! Nu känns det verkligen som att sommaren är på gång. Härligheter!
Nu ska man sätta mat i magen och sen vet man inte vad som händer :)

/Ida

13.37 - OH, MY GOD.

Det är det enda jag har att säga om det sista avsnittet av Grey's anatomy. Varför i hela friden ska det alltid vara som mest spännande när det slutar.. Antar att jag kommer att se den sjätte säsongen nu.
Hade mer än gärna velat dela mina tankar om avsnitten men eftersom att det är efter USA's tempo, och alla har inte sett det, så skulle det vara oschysst.

Hur som helst, så ska jag börja städa nu. Det blir dammsugning, skurning, dammtorkning samt lite vädrande. Sen blir det duschen och lägga sig och sola ett tag.

/Ida

12.17 - 090516

Vaknade vid elva-tiden för att nästan direkt äta lunch vilket bestod av pasta. Mums!
Det senaste avsnitten av Grey's anatomy har kommit. Det är två stycken på en gång eftersom att det är säsongsfinal.. Alla serierna slutar nu och det är rätt tråkigt, men samtidigt så har man ju nåt att se fram emot på hösten.
Efter Grey's så ska jag ta mig en lång, kokhet dusch och sen städa. Eller kanske tvärt om? Jo, så får det bli. Först städning och sen dusch.. Idag måste jag verkligen ta tag i matten. Känner ingen större lust, men det är ett måste.



/Ida

22.21 - YES MAN.



Såg precis klart Yes man och gud vilken rolig film det var! Och ett lyckligt slut blev det, vilket var bra för jag är ju en romantisk komedi-älskare där det bara finns lyckliga slut.

Vill se en till film nu, men vet inte riktigt vilken. Får kolla runt.

/Ida

20.36 - I WANNA BE AS COOL AS YOU.

Jag vill vara lika cool som Bloggkonstnären. Älskar hennes målningar och illustrationer. Om jag inte skulle söka mig in på sjuksköterskelinjen och skaffa mig ett arbete så skulle jag börja på en målarskola som hon gjorde. Helt klart.

Känner till min belåtenhet att jag har fått energin tillbaka. Visst, jag är fortfarande väldigt hes och är tung i huvudet men man överlever.. Har blivit friskare och därmed tappat min rastlöshet.

Jag sitter och ser på 'Yes man' och förundras över hur rolig Jim Carrey är. Han är så tokig att han är underbar!


Nu ska jag forsätta att se på filmen och läsa härliga bloggar!

Förresten, - gud vad ljust det är ute. Härliga tider!

/Ida

18.42 - SLEEP.

Har sovit en hel del idag. Först tog jag en sovmorgon till elva och sen så sov jag i ett antal timmar i eftermiddags. Skönt har det varit, och nödv'ndigt för tillfrisknandet.
Borde egentligen äta någon middag vid det här laget, men eftersom att man är förkyld så har man ingen hunger.

Alltså jag vet inte vad det är med mig men blir fruktansvärt rastlös när jag är krasslig.

/Ida

12.11 - I'VE LOST MY VOICE.

Ska inte säga ett ord till idag. Ska vara helt tyst. Det kommer att bli en utmaning, för en pratglad människa som mig.. Efter att jag har läst ett tag så ska jag dricka en hel del varma drycker som oboy osv.

Måste plugga matte idag, - jobbigt..

/Ida

11.10 - FRIDAY.

Är förtfarande sjuk och hemma från skolan idag. Har verkligen ingen röst kvar idag, och tur att jag inte behöver prata med nån.. Längtar iaf tills jag blir frisk. Alltså, jag har igen som helst röst idag. Får viska för att höras. Tur att jag inte behöver prata med någon idag.

Vaknade precis och sovmorgonen var verkligen behövlig.

/Ida

22.22 - PERFEKTA SOMMARKLÄNNINGEN.


21.19 - ALL THESE THINGS THAT I'VE DONE.


20.27 - THURSDAY.

Sitter här och snorar. Har seriöst nyst 10 gånger idag. Jobbigt.
Det blir ingen skola imorgon, nu är det bestämt. Känner mig inte nog pigg och kry för att sitta i skolbänken från 08.00-15.00.. Ska försöka vila upp mig imorgon så man kan bli frisk till nästa vecka och därmed börja träna igen. Det skulle vara härligt att få lite rejäl träningsvärk som tex efter en timmes svettande i en bodypump-sal, eller på gymmet.. Ska hoppa i duschen, se på tv i nån timme och sen bädda rena sängkläder för att sen lägga sig och läsa.

PUSSSS

15.28 - SHOES.

Det finns en hel massa finsaker på Dinsko. Vill ha hur många fina skor som helst!

Lyckades tyvärr inte få till någon bild :) Men klicka in er på dinsko så förstår ni vad jag menar.

PUSSS

13.56 - GLASSES.

Var till optikern idag och där provade jag lite olika bågar och när man kom därifrån hade man med sig tre par hem för att prova i lugn och ro. Det blir ett par Ray ban. Dom är svarta med lite kraftigare båge. Fina som tusan är dom iaf. Ska knäppa ett kort idag så ni får se. Men nu är min kamera död.

/Ida

13.53 - STILL SICK.

Efter att ha varit på skolan idag så låter jag som en kråka. Minst sagt. Har knappt någon röst kvar.
Botemedlet stavas nyponsoppa. Hur gott är det inte? Speciellt då det värmer skönt i halsen. Gott är bara förnamnet, jättegott är mellannamnet. Haha!



Nu ska jag slösurfa.

PUSSSS

10.13 - AT SCHOOL.

Är på skolan just nu, eftersom att jag måste göra engelska nationella - speaking, idag. Har knappt någon röst, så det går ju jättebra. Är helt hes och snuvig.

Vet inte riktigt när jag slutar. Antigen 12.20 eller 14.00. Får se.

Nu ska jag kolla runt lite medan jag väntar på att Emma ska komma.

/Ida

18.19 - FEVER.

Har feber just nu och usch vad jobbigt det är. Hatar att vara sjuk för man blir alltid så rastlös. Det bara kryper i kroppen.
Ska kolla om det finns några bra filmer i närheten. Annars så blir det att göra så lite som möjligt.
Jobbigt som tusan att jag måste till skolan imorgon, men har man nationella så har man. Kommer att vara en levande lik som är hög på panodil. Roligt..

/Ida

17.00 - WEDNESDAY.

Både jag och min dator är sjuka. Dator har alltså fått ett nytt virus, och mitt läsande av Midnight sun på en sida kan ha nåt att göra med det. Får alltså sluta läsa då :) Hoppas nu bara att man får bort virus-skiten.

Torsdag imorgon, - måste till skolan eftersom att jag har nationella. Kommer troligen vara hög på panodil samt ha lodiskläder. Kommer troligen att se ut som ett lik. Men skitsamma.

Får se hur det blir med skolan på fredag.. Har då inte blivit friskare.

/Ida

13.37 - PAINTING.

Har varit riktigt sugen på att måla i flera dagar nu, men har som sagt inga verktyg dvs färg, pensel och duk. Om jag skulle ha det, - oj vad jag skulle måla. Antingen så införskaffar jag mig det i Kalix eller så väntar jag i två och en halv vecka men frågan är då om jag kan vänta så länge.. Hm.

När jag nu får mina färger och penslar så ska jag börja med porträtt av modeller, för det är ju så mkt roligare att måla vackra människor :)

Sitter i detta nu och dricker pucko - mmm. Riktigt länge sen jag drack det och gud så gott.

/Ida


11.09 - HOME AND SICK.

Är hemma från skolan idag eftersom att jag är superförkyld. Det är jobbigt som tusan. Har ont i halsen, täppt näsa, huvudvärk och så hållar jag på att tappa rösten. Det är ju jättebra, eftersom att jag ska göra muntliga nationella i engelska. Kommer ju knappt kunna prata.

Gick och la mig imorse vid åtta och vaknade för kanske tjugo minuter sen. Skulle behöva sova lite till, men har ingen ork att gå upp :)

/Ida

18.14 - UNAMUSING.

Har ingen inspiration för what so ever just nu.. Är ju halvt sjuk och borde egentligen bädda ner mig men är allt för rastlös för det. Vet inte riktigt vad som ska göras just nu.. Det hade varit roligt att måla/rita eller nåt just nu, men har tyvärr ingen akryl-färg. Synd.

Utvecklingssamtalet var som vanligt meningslöst. Om man inte har några problem så är det ju bara bortkastad tid. Men nu är det över iaf och det blev konstaterat att jag har VG/MVG i alla ämnen. Det kändes bra.

Nu ska jag försöka hitta på någon sysselsättning.

/Ida

15.14 - BORED.


Såhär ser mina ögon ut. Eller ja, ena i alla fall. Testade fota ögat igår när jag hade hittat en ny inställning på kameran.


Mitt dagliga smink.. Inte för att jag använder foundation varje dag, men detta är mitt favoritsmink.

- Maybelline mineral foundation.
- Max Factor, Masterpiece max.


Mina smycken som jag har varje dag. Jag bär även örhängen och just nu är det ett par gulörhängen med en liten diamant som hänge. I mitt tredje hål har jag en pärla.


Mina röda converse, som jag har på mig i stort sett varje dag.


Gårdagens frisyr var två inbakade flätor.

Sådärja, nu fick ni en bildchock! :)

PUSSSS


14.24 - SICK.

Känner mig verkligen inte pigg just nu. Har åkt på en ordentlig förkyldning så sitter och fryser hela tiden samtidigt som halsen värker. Det blir troligen ingen skola imorgon.
Höll förövrigt på att dö av andfåddhet av promenaden från bussen till hem. Den lilla promenaden är ca 400m.

Nu ska jag läsa ett par kapitel ur Midnight sun, sen vid halv fem ska jag på utvecklingssamtal på skolan. Great..

/Ida

11.11 - TUESDAY.

Idag har man haft två lektioner hittills och det var matte & data. Gjorde ett prov i Excel och det gick ändå bra :) Bättre än förväntat.
Nu har man naturkunskap kvar.

/Ida

15.34 - FUN.

Efter att ha haft min kamera i snart 2 år så har jag äntligen kommit på vilken inställning det då kameran fokuserar på nära objekt, och gör dem därmed skarpa. Jag är glad :) Har alltid undrat varför det blir så suddigt. Haha!

Fick förövrigt reda på resultatet av matteprovet, och jag hade bara ett fel dvs två poäng borta. Det betydde alltså att jag fick mycket väl godkänt.

Efter att ha lekt en hel del med min kamera så ska jag läsa ett par kapitel ur Midnight sun.

PUSSSS

12.01 - LUNCH.

Åt nyss lunch och kan meddela att den inte var överdrivet god. Det par parisare på menyn idag.
Efter lunchen lyckades jag och Emma skrapa ihop några småpengar som räckte till två mintkakor var. Gott var det :)
Matten börjar tio i ett. Roligt.

/Ida

08.02 - MONDAY.

Kom precis till skolan och eftersom att jag börjar 20 över så tänkte jag kolla runt här ett tag.
Slutar tidigare idag, - 13.50. Ska försöka att hinna med bussen :)

PUSSSS

19.51 - PAINT.

har varit grymt sugen på att måla de senaste dagarna. Kruxet är bara att jag varken har färg, duk eller penslar och det går ju inte ihop :) Tänkte inhandla lite billig akrylfärg och börja öva. Älskar att rita och måla. Men det går ju i vågor, precis som allt annat.

Skola imorgon, - känns segt. Som alltid med måndagar.

18.22 - CRAVINGS.

Just nu är jag väldigt ahoppingsugen och det här är några av plaggen som står högst på min shoppinglista.

  • Skor, - ett par klackar och ett par låga converse.
  • En klänning
  • Kjol
  • Baslinne
  • T-shirt
  • Underkläder
  • Jeansshorts till sommaren
Och en massa mer. Kommer bara inte ihåg allt jag vill ha just nu. Ska kika runt på olika webshoppar som tex Asos, H&M osv. Förresten, så har H&M fått in en hel massa snygga sommarklänningar vilket gör att man längtar efter den älskade sommaren grymt mkt.

Känner mig förövrigt väldigt sugen att lägga mig i ett solarium eftersom att jag känner mig grymt vinterblek.

/Ida

16.54 - SHOES, SHOES, SHOES.

Är helt skotokig. Vill ha ett par klackar helst nu. Man önskar bara att dom vore bekväma, men så roligt får man inte ha.. Klickade in mig på Nelly.com och där hade dom hur många snygga skor som helst. Ska sitta och drömma ett tag nu :)

Finella SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Satin Bow SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Rose SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
/Ida

15.02 - FREE FALLIN'



Jag blir glad när jag lyssnar på den här låten, som sjungs av John Mayer. Den är väl hur gammal som helst, men vad gör det egentligen?

/Ida

14.21 - SUNDAY.

Vaknade strax för tolv. Åt frukost/lunch för att sen lägga sig och läsa Breaking dawn. Är i slutet nu, när det är som bäst.
Mår inte helt prima idag, - ont i halsen, magen osv. Hoppas bara att man håller sig frisk tills på tisdag så man slipper avboka pumpen.

Måndag imorgon, - vi skulle egentligen ha läst ut en bok tills dess. Tror jag. Men orkar verkligen inte, så ska ljuga och säg att jag har glömt. Inte bra, men skitsamma. Har ju alltid varit i tid med allt, så en gång kan inte skada.

Ikväll blir det tv-tittande av olika slag och bara ta det allmänt lugnt.

PUSSSS

22.56 - SATURDAY EVENING.

Sitter i detta nu - eller ja, nu tar jag en liten paus - och ser på fotboll. Det är La liga för min del. Ser på Real Madrid för att vara exakt och de spelar inte så jättebra. Men äh, nog kan de allt ta igen det eftersom att det är en halvlek kvar.

Söndag imorgon, vilket innbär att jag ska läsa nästan en hel bok. Bra planering Ida, riktigt skickligt.. Hade även tänkt slöa en del samt se 'Söndagsparty med Filip & Fredrik'. I morgondagens program ska Zack Braff medverka. Ja ni vet, han från Srubs. Det blir intressant.

Förresten, så måste jag verkligen tipsa som en blogg som jag precis har börjat att följa och det är Bloggkonstnären. Hon målar verkligen superfint!

Har funderat ett tag på att läsa någon bildkurs (vad det nu heter. Men måla ska jag iaf göra). Ska göra det om jag får tid över i tvåan eller trean för det skulle vara roligt :)

PUSSSS

19.42 - GYM.

Kom nyss hem från gymmet. Det blev ett rätt hårt pass idag och nog kändes det allt att det var länge sen man tränade. Nästa träningstillfälle blir nog på tisdag då jag ska på Bodypump. Det 4:e passet :)

Ska snart bege mig mot soffan för att se på Robinson och äta snask.

Förresten, - gud vad bra veckans avsnitt av favoritserierna har varit. Fast iof så finns det sällan dåliga :)

Men juste, - skulle ju ha läst ut en bok till på måndag. Har ca 100 sidor kvar. Åh, orkar inte. Det är ju mkt roligare att läsa på engelska.

PUSSSS

16.52 - IN LACK OF TITLE.

Efter en utsökt måltid som bestod av lövbiff, pommes och persiljesmör har jag fått lite av matkoma. Ligger och vilar upp mig genom att läsa de sista kapitlena av Breaking dawn. Den där boken, är fantastisk.
Innan klockan blir 18.00 så ska jag ha packat mig gymväska för att fara och gymma. Det är länge sen sist, - ca 1½ vecka sen sist.

När man kommer hem ska man se på Robinson och äta godis. Wonderful!
På tal om wonderful, så var det senaste avsnittet av Grey's anatomy helt underbart!

PUSSSS

15.10 - ONE TREE HILL.

"Tree Hill is just a place somewhere in the world. Maybe it's a lot like your world. Maybe it's nothing like it. But if you look closer, you might see someone like you."

/Ida

12.08 - SATURDAY.

Vaknade för ca en halvtimme sen.. Har ont i skallen, halsen samt nyser. Usch.
Dessutom har min dator fått virus. Great.
Så för tillfället använder jag en annan.

PUSSSS

22.41 - ATTANS.

Synd att Sverige förlorade mot Kanada i Hockey VM. Det var inte bra. Men skitsamma, sånt är livet.

Har ont i halsen, duschade nyss. Ska lägga mig och läsa i en timme eller två och sen ska jag sjunka in i ljuvlig sömn. Det ska bli så skönt att sova länge hela helgen.

PUSSSS

19.34 - NEW MOON.

Började helt plötslig längta enormt tills New moon kommer ut på bio. Ska bli grymt roligt att se. Det är ju en ny regissör så det blir nog lite skillnad från Twilight. Ska bli spännande att se :) .. Filmen kommer ut i november, och då är det vinter men antar att man får se ljust i vintermörkret då. Haha!


17.23 - HUBBA BUBBA.

Hubba bubba green apple is the shit. Hur gott och barnsligt är det inte? Att det går att göra superstora bubblor med dom är bara ett plus! :)

Sitter i detta nu och uppdaterar mig av de senaste avsnitten av Ellen degeneres show.

PUSSSS


16.05 - MATHTEST, PIZZA & BOWLING.

Klockan 11 börjad jag att skriva mitt matteprov och det gick ändå rätt bra. Skrev då på allt, men om det är rätt är en helt annan historia. Men äh, nog känns det bra.. Gick ner till stan för att äta lunch på kina. Det blev en pizza för min del.. Gick runt i diverse affärer och sen provade jag ltie bågar. Vilka jag ska köpa är ännu oklart.
Vid halv två gick man ner till bowlingen för att vänta att idrottslektionen skulle börja. Det gick inte super för min del, men vad gör det?

Nu sitter man här hemma och är helt slut efter ännu en skolvecka.

PUSSS

09.03 - BORED.

Börjar Naturkunskapen på exakt 27 minuter.. Tänkte stå här tills dess. Har som sagt NK & sen ska jag göra mtteprovet. Usch, känner mig lite nervös inför det. Ifall man inte kan allt. Men äh, nu får det gå som det går.
Har börjat få prestationsångest och har alltför höga krav på mig själv. Fast ändå, så kan jag inte påstå att jag pluggar överdrivet mkt.

Äh, skitsamma. Nu får provet gå som det går. Även om jag nu bara får godkänt på det.

PUSSSS

08.02 - FRIDAY.

Är på skolan just nu, även om jag börjar 09.30. Har bara inte möjlighet att komma till skolan på annat sätt.
Har med mig matteboken (har prov idag) och en bok som ska vara utläst på måndag.. Men ändå lockar det mer att läsa Breaking dawn som finns här. Tror jag läser den boken ett tag och sen tar jag tag i läxorna.

PUSSSS

20.58 - CHUCK & BLAIR.


19.30 - MATH.

Jag tänkte göra ett matteprov imorgon, men jag har ingen ork att plugga och det låter ju inge bra att man inte har pluggat till ett matteprov. Men äh, hinner plugga i en och en halv timme på morgonen eftersom att vi har sovmorgon.
Ska kika på 'Hjälp jag är med i en japansk tv-show' - löjligt långt namn. Annars vet jag inte.

Äckligt skönt med fredag imorgon, även om det inte känns som torsdag idag. Det känns som tisdag, typ.

PUSSSSS

13.16 - GOSSIP GIRL.

"Gossip girl here, your one and only source into the scanadlous life of Manhattans elite"

Äntligen har jag möjlighet att se det senaste avsnittet av Gossip girl. Absolutely lovely!
Sen så ska man fortsätt att se på Vicky Christina Barcelona, - hann inte se mkt av den igår.



PUSSSS

11.23 - THURSDAY.

Befinner mig på skolan just nu. Åt nyss och före det skrev man två nationella prov i engelska och de gick ändå rätt bra..
Börjar på ca 35 minuter och då har jag etik. Slutar 13.30 och då ska man hem :)

PUSSSS


22.38 - DENIM.



Har länge velat ha ett par snyggt slitna jeansshort i antigen ljus denim eller mellanblå. Ska helt klart köpa mig ett par till sommaren för vad är snyggare än ett par jeansshorts med en schyst t-shirt med klackar eller converse.. Ska nog börja kolla redan nu på ett par, innan alla hinner ta slut.

Ska börja dra mig mot sängen för lite läsning och sen sova.

Imorgon väntar nationella proven. Jag längtar inte.

PUSSS

22.18 - BAR RAFAELI.



Bild: Veckorevyn.com

Hur snygg är inte modellen Bar Rafaeli i sin vardagsoutfit? Såhär hade jag gärna velat se ut i klädväg.
Bar är ju förövrigt tillsammans med Leonardo Dicaprio :)

PUSSSS

20.45 - VICKY CHRISTINA BARCELONA.


Jag har velat se filmen ett bra tag nu och nog borde den gå att hyra :)
De kvinnliga huvudrollerna spelas av Scarlett Johansson (vi delar samma efternamn) och Penélope Cruz.

PUSSS

20.30 - ANOTHER BLOG.

Jag är som sagt på jakt efter olika slags roliga bloggar och hamnade på en underbar blogg när jag klickade runt på Glamour.se. Bloggkonstnären heter den och tjejen som driver bloggen målar portträtt och andra roligheter.. Jag har ju som fått upp ögonen för bloggar med illustrationer/porträtt och den här bloggen är riktigt bra.. Ska helt klart börja följa den. Det blir därmed den tredje bloggen jag följer på Glamour. Klickar in mig på 'According to Jennie', 'Vintagebloggen' och denna - 'Bloggkonstnären'.


Bild: bloggkonstnären.

PUSSSS

17.24 - SOME NEW BLOGS.

Den senaste tiden har jag kollat runt i bloggvärlden för nya bloggar. Har läst Ytligheter, en vintage blogg (en tjej som klär sig i 50-tals klänningar, lägenheten är 50-tals inspirerad osv).

Hittade av en slump en massa underbart fina smycken. Detta är några av dem :)



PUSSSS

16.47 - SUGARCOMA.

Jag har en kraftig sockerkoma i detta nu. Efter ungefär 150g choklad i blandade former är man på topp!
Har dock dåligt samvete. Skulle behöva träna, men orkar inte så istället stillar jag mitt dåliga samvete genom att boka ett Bodypump-pass till nästa tisdag. Perfekt!



PUSSSS

14.38 - PICTURES.

Eftersom att jag väldigt sällan visar bilder på migsjälv så tänkte jag slänga upp ett egospecial på hur jag ser och har sett ut :) Bilden längst ner till vänster är rätt nytagen. Den som är brevid är väl kanske 2 år gammalt, det som är lägst upp till vänster är kanske ett halvår & det högra är ungefär ett år gammalt.



Nu ska man kolla om de senaste avsnitten av favoritserierna har kommit :)

PUSSS

12.26 - WEDNESDAY.

Har haft två lektioner idag vilket var Medicinsk grund och Etik. Inte så jätterolig dag, men inte så ansträngade heller.
Har slutat nu, eller jag slutade 11.20 men då jag måste vänta tills ett-bussen kommer så åt jag lunch och sen läste jag Breaking dawn som fanns här i biblioteket..

Torsdag imorgon, - nationella och sen etik. Usch, orkar inte med hör-delen eftersom att det är jobbigt ;o

När jag kommer hem så ska jag chilla. Skönt :)

PUSSS

20.57 - MUSIC.


20.39 - TIRED.

Jag har kännts som att en förkyldning har varit på g, länge. Men ingen bryter ut så då är man halvsjuk och det är rätt jobbigt..
Skönt att det inte är många veckor kvar av skolan. Jobbigt är det bara att man har så fruktansvärt stressigt nu på slutet. Men äh, nog ska det gå.

Förresten, så har Ashley Olsen klippt sig. Hon var riktigt söt i sin page!

När jag klipper mig i framtiden (om ett bra tag, för nu sparar jag ju ut håret) så vill jag ha denna frisyr.


PUSSSS!

17.23 - NO ENERGY.

Känner mig inte så jättepigg idag. Känner mig alldelens varm och nyser gör jag också stup i kvarten.. Hittade ett par avsnitt som jag inte har sett av Gilmore girls, så det blir troligen att se på det.

Nationella på torsdag, hur ska jag orka? Det är dessutom två prov på en och samma dag. Men så är det ju för alla som läser engelska A.

PUSSS

13.42 - TUESDAY.

Är hemma nu efter att ha varit i skolan i några timmar. Hade matte, data (för en gång skull) och sen NK där man gjorde sin redovisning. Var rätt nervös, men nu är det skönt att den är gjord bort.. Idag fick man vågtången :) Roligt!

Har längtat hela dagen efter att lägga mig i sängen och läsa andra delen (i think) av Breaking dawn. Den delen som är från Bellas point of view..

Ska göra så lite som möjligt idag, - skönt!

PUSSSS

23.03 - EVENING.

Var hos Emma ikväll och hos henne gjorde man lite olika - lekte med hennes supersöta katt, gungade (har inte gungat på många år) samt for ner till stan. Tanken var att vi skulle hinna med lite NK-pluggande, men det blev ytterst lite av den varan :)

Duschade nyss och före det så såg man på 'Ballar av stål'. Det programmet är ju bäst!

Nu ska man sova, - ska bli superskönt för att skittrött.

PUSSS

16.07 - MONDAY.

Började min dag med att stiga av bussen utanför folketshus där etiklektionen skulle äga rum. Vi fick som uppgift att läsa en barnbok på biblioteket och sen skriva om de etiska problemen osv osv.. Gick väl okej, och kan inte direkt påstå att det var jobbigt. Mumin är bäst.
Slutade vid halv tio och då fördrev man tid tills klockan blev 10.00 och då gick man till Lyktan med Emma, Emma-Marie och Lina. Åt en god kycklingsallad. Sedan gick man och lodade på gallerian, satt på en parkbänk i solen och åt en mjukglass.. Började nästa lektion vilket var matte 12.50 och efter den lektionen hade man bara engelska kvar.. En rätt bra dag ändå :)

Ska äta lite middag och sen sätter man sig på vespan för att fara till Emma.

PUSSS

20.00 - THE DAY.

Vaknade vid halv tolv, efter att ha halvsovit hela morgonen..
For till Kalix och köpte Twilight. När man kom hem så for man och promenerade. Riktigt skönt!
Såg filmen när man kom hem och den var riktigt bra. Inte fullt lika bra som boken. Men de är bra på olika sätt eftersom att de är så olika.. Längtar iaf tills New moon kommer ut, för då får man se mer av Robert Pattinson. Snyggingen.

Annars så har man försökt att plugga till NK:n men det har inte gått bra alls, för det känns som att inget vill fastna i hjärnan. Hoppas iaf att det går bättre imorgon.

Skola imorgon, - alltid jobbigt med måndagmorgon. Men man överlever troligen.

PUSSS

11.57 - SUNDAY.

Har legat och halvsovit hela morgonen men gick till slut ner vid halv tolv. Satte mig direkt och började plugga NK. Har haft lite ångest för det, men nu känns det bättre.
Ska till Kalix nu och köpa Twilight och när man kommer hem så ska man nöta.

PUSSS

21.50 - GOD DAMN IT.

Satan i gatan att Real Madrid förlorade stort. Jäklar också. Nu blev jag ju deprimerad.
Min favoritmålvakt åkte på storstryk. Inte bra alls.
Ska lägga mig och läsa en sida eller två. Och kanske kväva mig själv med en kudde.

PUSSS

18.40 - PROMENAD.

Kom nyligen hem från en promenad. Den blev inte lika lång som planerat utan det blev en promenix på ungefär en halvmil.. När man kom hem så såg man klart på Grey's och måste meddela att det är verkligen en helt underbar serie.. Älskar mina serier :)

Ska hoppa i duschen och se fixa lite morotsstavar, dip & chips till fotbollen ikv. Lovely!

PUSSS

13.01 - SATURDAY.

Sitter och lyssnar på Lily Allen just nu samt kollar runt på youtube.. Det känns verkligen som söndag idag, men det är lördag. Idag ska man ta sig en långpromenad i eftermiddag och sen blir det att kolla på El classico. Heja Real Madrid :) Har alltid hejat på dom i den matchen, och kommer alltid att göra det också. Hehe.



16.11 - update

Tror jag måste införskaffa mig Twilight på dvd. Har endast sett den i dålig kvalla och hur roligt är det? Imorgon blir det att köpa den så ska man nöta den sen hela dagen.

Men juste, måste ju också plugga till NK:n. Orkar verkligen inte.



16.33 - update.

Superdupermega YAY! Upptäckte precis att ett nytt avsnitt av Grey's anatomy har släppts. Gissa om jag är lycklig just nu! :)

PUSSSS


21.51 - PATTINSON.



Ögongodis på hög nivå. Det är nästan så att man skriver ut och ramar in. Tror nästan att jag gör det.

/Ida

21.14 - ÖGONGODIS.

Såg precis ett omslag av GQ med snyggingen Robert Pattinson på. Hur snygg kan man vara? Det kan verkligen inte vara lagligt att vara så snygg.


Nu börjar ju jag längta tills New moon kommer ut. Lätt att jag ska se den på bio! :)

PUSSSS

20.14 - OH, NO.

Igår bloggade jag om den perfekta, svarta t-shirt klänningen. Men när jag tittade på hemsidan idag så var den borta. NO! Jag som hade tänkt beställa den.. Får kolla imorgon om den är tillbaka, men jag tvivlar på det.

Nu blir det humorgalan.

PUSSS

18.00 - PROMENAD.

Kom nyss hem från en långpromenad. Exakt 7,9 km var den :) Det var riktigt härligt, speciellt då det är alldelens härligt varmt ute.

Ska duscha, se klart Top model och sen blir det kanske en tur till kalix för att köpa mig en kall cola och kanske lite snask :)

PUSSS

14.30 - SOLIGT.

Har legat ute och stekt ett bra tag och har fått rejäla ränder. Gick in när man började bli ljusrosa.. Riktigt härligt att solen äntligen har börjat värma på.



Ikväll blir det antingen en långpromenad eller ett gympass. Det lutar åt promenaden.

PUSSS

11.15 - FRIDAY.

It's friday, right? Antar att det är det, men har ingen större koll på dagarna när man fick långhelg på onsdag.. Fredag är en bra dag eftersom att idag fick man pengar. I'm rich, at the moment! :) Haha. Det är dessutom hyffsat varmt ute. Senaste jag kollade så var det 15 grader och det är ju verkligen inte fy skam.

Idag vill jag klicka hem de tre finsakerna från Ginatricot. Om det går vet jag inte riktigt, men jag håller tummarna :)

PUSSSS

RSS 2.0