KISS FROM A ROSE.


EL CLÁSICO.

Snart är det dags för El clásico, vilket är för dom som inte vet, mötet mellan storklubbarna Real Madrid och Barcelona. Jag hejar såklart på Real Madrid, och ska som vanligt titta lite extra på Reals målvakt - Casillas. Haha!

Har förövrigt varit sjukt trött och det ska bli grymt skönt att lägga sig efter fotbollsmatchen.

PUSS

FRIDAY.

Alltså nu måste jag verkligen rycka upp mig gällande bloggandet.. Idag har jag varit på skolan och det var en kort dag, som alltid på fredagar. Hade matte och omvårdnad för att sen sluta 11.30. Då slängde man i sig lite plättar för att sen börja traska ner mot busstationen med Emma eftersom att vi skulle bege oss till Luleå för lite shopping. Vi kom fram vid tjugo i två. Vi gick igenom ett par affärer och jag hittade ett par svarta, tighta jeans, ett rött linne, bh och lite småsaker som en maskara, absolut torr och ansiktskräm.

Ikväll har man sett på idol och bara myst på. Det är himla skönt med helg.

PUSS

TIRED AS HELL.

Har inte uppdaterat bloggen sen gud vet när, men har iaf varit på skolan om dagarna.. Har varit sjukt trött idag och funderar på att ta mig en tupplur för håller på att sova här i soffan ett tag. Skulle vara skönt, fast då får man väl ingen sömn inatt. Nu håller mina ögon att trilla ihop, så avslutar nog här.

PUSS

TUESDAY.

Har problem med min mage. Himla roligt, speciellt när den värker.. Tror att jag är allergisk mot mjölk, mjölkprotein för att vara exakt.. Var till läkaren igår för att ta en massa tester, så får se.. Har varit tvungen att vara hemma från skolan igår och idag. Hatar att missa skola, skulle mer än gärna vilja sitta i skolbänken.. Hur som helst så hoppas jag att man är bättre tills imorgon, för jag hatar at vara hemma.

SATURDAY.

Har precis ätit en god pizza från kinarestaurangen. Tog hem den och åt. Hehe. Lite flottigt, men det måste det få vara ibland.. Just nu sitter jag i soffan och tar det lungt framför tvn. Leilas jul är på tablån, och det är skönt att se på ett lättsett program ibland.. Ska snart hoppa i duschen för att sen se på Robinson. Intressant.

PUSS

LONELILY.


FREEZING.

Håller på att frysa ihjäl just nu. Trots att jag duschade i kokhett vatten frös jag. Lite skumt.. Har lite ångest att jag inte har gjort några läxor idag, men det har varit så skum dag så det har kommit lite på sidan av..

PUSS

FEVER.

Imorse när jag vaknade hade jag feber. Himla roligt.. Missade min sista dag på praktiken, men mank na inte göra så himla mkt. Måste till praktikplatsen imorgon och hämta inneskor osv, så får väl säga hejdå då.. Febern försvann efter att jag hade sovit, men nu kom den tillbaka igen.. Detta är en biverkning från vaccinet som jag tog igår.

Måste verkligen plugga idag, även om jag inte har någon som helst ork eller lust.

PUSS

THURSDAY.

Veckan har gått förbaskat fort och imorgon är det min sista dag på min praktikplats.. Lite delade känslor gällande det. Har förövrigt inte bloggat sen gud vet när, men igår var jag lite busy med skolarbete så bloggandet glömdes bort.

Denna dag har varit väldigt lång - har varit i farten från 06.00-20.00. Klockan åtta slutade jag alltså för dagen, eller kvällen rättare sagt.. Klev upp så pass tidigt eftersom att jag skulle och vaccinera mig för svinis. Blev klar efter nio nångång och då kilade man hem för lunch för att sen fara till jobbet, eller praktiken rättare sagt.

Är rätt så trött just nu, så det blir sängen på några minuter.

PUSS

A DAY OFF.

Idag på min lediga dag, har jag först och främst sovit ut ordentligt (till 12 ungefär). Har läst lite grann i min engelska bok (skolarbete) och skrivit lite i mitt arbete i Medicinsk grundkurs om bakterier osv. Det har känts lite kämpigt med alla dessa skolarbeten idag, men nu känns det lite bättre när det mesta är påbörjat. Haha! Ska snart påbörja lite bakning av mockarutor som jag hade tänkt ha med till min praktikplats och bjuda på.

PUSS

ALMOST LOVER.



I absolutely love this song! Sitter och njuter till de vackra tonerna i Almost lover. Försöker även få en början på ett praktikarbete om bakterier. Har iaf tagit fram böckerna och börjat lite smått, så det är ju bättre än ingenting. Right?

Jag är förövrigt så grymt sugen att ta ett långt och väldigt varmt bad eftersom att det är så himla härligt - man mjuknar upp i kroppen och det är himla skönt om man fryser vilket jag gör just nu. Man slösar dock väldigt mkt vatten och vatten är ju inte gratis. Men what the hell? Haha!

Jag är ledig imorgon, vilket jag tycker att vi kan hurra för. Måste dock till skolan för att hämta en uppgift som jag inte har fått.

PUSS

PARAMORE.



I Like Paramore a lot. Dom spelar i stockholm den 30:e november och jag skulle gärna vilja fara. Men det kostar ju pengar med resa, boende osv.. Men ja, roligt skulle det vara att höra om live.





PUSS

BATH.



Ska snart börja spola upp vatten i badkaret för att sen hoppa i. Tänkte tända ljus och hitta lite bra musik på spotify som jag kan lyssna på medan jag är i det heta vattnet.. Lite avslappning är alltid bra.

PUSS

H&M.



Detta är alltså från H&M-herr. Vem har asgt att killkläder inte kan vara snygga? Haha, kanske inte så feminint men väldigt snyggt och coolt. Om man har en lite oversizad skjorta så kan man ju matcha med ett par tighta jeans. Och t-shirten är bara så cool.

PUSS

SATURDAY.

Hej hopp! Idag har jag gjort absolut ingenting vilket har varit grymt skönt. Älskar att slappa! Skulle ha gjort en massa läxor (har några uppgifter nu när jag har apu) men det har jag inte orkat med. Eller rättare sagt, så är jag alltför lat för att fixa läxor. Haha!

Nu surfar man runt lite och tar det allmänt lugnt.. Såg förövrigt på bloggen Lisasplace (en favorit) en supersnygg t-shirt från H&Ms herravdelning, men är lite osäker på vilken storlek man ska ha. Himla snyggt med lite oversize. Men ja, får kika lite.

PUSS

IN PAIN.

Har haft en grym träningsvärk hela dagen. Det gör ajaj i mina stackars ben som utsattes för utfall igårkväll.. Har förövrigt jobbat dag idag, och det har varit helt okej. Inte konstigheter. Haha!

Sitter och ser på Idol. Eller ja, det slutar nog snart. Favoriterna ikväll är Calle, Mariette, Tove & Erik. Haha!

Ska nog ta en tidig kväll, orkar inte vara uppe mkt längre än till typ 23.

PUSS

THURSDAY.

Jag jobbar på dagarna (och kväll för den delen också, för det gjorde jag igår) så har inte riktigt hunnit med bloggen. Inspirationen är inte på topp heller, så har låtit bli att blogga helt enkelt.

Är sjukt trött när jag kommer hem från praktiken. Orkar knappt sitta vid datorn, och det är illa.. Fattar inte hur jag ska orka fara på body pump om en stund. Kommer ju seriöst att avlida.

PUSS

CHRISTMAS PRESENTS.



Detta är min önskelista. Vet inte om jag kommer att få detta, men önska sig kan ju alltid göra.

PUSS

EXHAUSTED.

Hola guapas! Ligger helt utslagen i soffan just nu. Är förjäkligt trött både i kropp och själ. Haha! Fick förövrigt hem mitt paket från H&M som innehöll lite underkläder och en lila t-shirt. Allt var helt perfekt. Älskar deras underkläder.

Känner för att fräscha upp mig lite grann genom att ta en lång dusch, borsta tänderna och hoppa in i myskläderna.

PUSS

SPINNING.



Ikväll har jag varit på ett spinningpass som varade i en timme. Det var himla härligt och såklart jobbigt som tusan!

Just nu tar jag det rätt lungt i soffan med Paramores nya låtar i lurarna. Ignorance är en favorit.

PUSS

H&M.



Denna klänning har jag klickat hem idag. Himla snygg, och billig också för den delen. Med ett par svarta strumpisar och nån kofta blir den perfekt.

PUSS

PANCAKES.



Imorgon ska jag mest troligt göra amerikanska pannkakor till lunch. Mums! Man blir hungrig bara av att titta på bilden.

PUSS

SUNDAY.

Detta måste vara världens slöaste helg. Har bara degat i soffan idag igen. Vaknade vid 13.30 och sen dess har pjamasen suttit på.. Är ledig imorgon, men på tisdag börjar min praktik igen.

PUSS

MY DREAMS.

Efter världens roligaste praktik på räddningstjänsten är jag väldigt intresserad att utbilda mig till brandman.. Jag har sen tidigare alltid haft i åtanke att bli sjuksköterska, men nu är jag inte lika säker längre. Det krävs ju att man är i bra form fysiskt, måste klara av att se allt möjligt (vid olyckor osv) och springa in i bränder. Men ändå lockar yrket väldigt mycket.. Men detta kanske bara är en fas jag genomgår och det kanske går över. Men det är ju mer än ett år till jag går ut skolan så jag hinner fundera. Haha! Jag är nog rätt jyr ändå, som ens funderar över detta. Men man kan ju alltid drömma.

PUSS

LAZY, LAZY SATURDAY.

Har legat i soffan med datorn på magen i stort sett hela eftermiddagen. Himla härligt att inte gör nånting alls. Att bara dega.. Har förövrigt kommit över den värsta depressionen över att inte få vara på brandstationen och få titta på snygga brandmän. Nog saknar jag stället alltid, men jag kommer nog över det. Haha! Har varit och käkat med familjen och sen har jag proppat i mig en portionsförpackning med kladdkaka. Mums!

PUSS

TIRED.

Jag är tusan deprimerad över att inte få se på snygga brandmän på dagarna. Saknar redan allt vad stället innebär. Så himla roligt, - ett minne för livet.

Nu är jag väldigt trött, så ska nog ta en dusch och sen ta mig en powernap.

PUSS

SAD.

Idag var det sista dagen på räddningstjänsten och det är sjukt tråkigt att inte få vara där nåmer. Hade mer än gärna velat vara där nån vecka till. En vecka är alltför kort tid på ett sånt där roligt ställe.. Vi skulle ha klättrat idag, men det hanns inte med för dom fick två larm idag. Annars så städade vi lite på morgonen, skrev prov och åkte upp i hävaren. Himla roligt!

PUSS

MY WEEK.

På dagarna befinner jag mig på brandstationen eftersom att jag har praktik där i vecka. Jag trivs så sjukt bra och det är verkligen superroligt. Jag kommer definitivt att sakna stället och allt vad det innebär.. Idag hade vi ett fys-test som var ett rullbandstest där man gick i 8 minuter med våra larmställ och lufttuberna som vägde 20 kilo. De kändes inte lika tungt som i måndags när vi fick prova att ha tuberna på ryggen. Hur som helst så klarade jag testet men det blev lite jobbigt när det var ungefär 2 minuter kvar. Aja, nu får man njuta av tiden som är kvar på räddningstjänsten.

PUSS

MONDAY.

Idag var det den första dagen på praktiken på räddningstjänsten och jag trivs som fisken i vattnet. Så himla roligt! Idag gjorde vi bland annat kall rökkdykning och lite fys. Sen var det ju en massa annat också.. Imorgon ska vi ha livräddning med torrdräkt och rullbandstest. Roligtroligt.

PUSS

BECOMING A BROWNIE.

Just nu har jag mörkbrun hårfärg i håret. Det känns himla bra att bli av med mitt solblekta bruna hår. Nu när jag har fixat batterier till kameran så kan jag nog få fram en bild på resultatet så småning om.

PUSS

LOVE, LOVE, LOVE.



Spola fram till dryga minuten för då börjar den underbara låten Giving it up for you. Älskar den låten!

Har förövrigt gjort bort dagens träning vilket var simning. Det blev endast 2000m idag, men var inte 100% i form så det räckte gott och väl.

PUSS

WHAT I WANT FOR CHRISTMAS.


RSS 2.0