SATURDAY.

Har inte orkat uppdatera min lilla blogg idag. Har endast sysslat med väldigt lugna saker idag. Har legat i sängen och läst samt lyssnat på musik. Tog en sovmorgon till 13.00 vilket var grymt skönt. Man får ta till vara på de få dagarna som är kvar av lovet.

Har förresten lärt mig att fota manuellt med min skitkamera, så nu ska jag allt lära mig att fota framtill jag har nog med pengar till en systemkamera från Canon. Så nu ska jag fota, fota, fota.

PUSS

UNDERWEAR.


Detta har jag precis klickat hem, plus en mörklila t-shirt. Får hem paketet nästa vecka, det gillas.

Har förövrigt införskaffat lite hårfärg, så om någon dag blir jag nästan svarthårig.

PUSS

THURSDAY.

Denna torsdag har varit en väldigt skön slappardag. Det är himla skönt med sånna dagar ibland.. Har inte tränat nånting alls idag, vilket har varit rätt skönt samtidigt som jag har saknat att svettas. Imorgon däremot, då väntar dubbelträning. Simning och spinning. Amazing! Ska även käka på kina imorgon, ha idolmys och ha det allmänt trevligt.

Gud vad veckan har gått fort förresten, men det gör ingenting för längtar till nästa vecka för då ska jag ha en veckas praktik på brandstationen och det ska bli superroligt. Lilla Ida ska leka brandman!

PUSS

CLUMSY.

Igår slog jag skallen i dörrkarmen, av någon konstig anledning. Jag slog pannan för att vara exakt, och nu dagen efter har ett rött märke börjat infinna sig. Ajaj, vad ont det gjorde. Och det gör det fortfarande.. Jag är nog som karaktären Bella i Twilight. Drumlig det vill säga.

Hur som helst så vaknade jag hyffsat tidigt idag, - 11.00. Sen dess har jag ätit och legat i sängen med datorn på magen.

PUSS

IN THE MIDDLE OF THE NIGHT.

Denna lovvecka har varit väldigt bra. Speciellt med tanke på att jag har tränat varje dag. Måndag - simning (2000m), Tisdag - spinning 30 hög, Onsdag - simning (1500m), spinning 45 medel. Himla härligt med träning. Imorgon väntar en 'vilodag' och det känns lite skumt att inte ha något pass inbokat. Men ja, tror det blir en promenad så man får sig lite träning iaf. Hehe! Förresten så har jag köpt ett halvårskort på badet på sportcity så nu kan jag simma som en firre i ett halvår framöver. It sounds amazing.

Klockan är 02.34 och jag vägrar att sova.. Nejdå, nu svammlar jag. Ska lägga mig och sova i rena sängkläder alldelens snart, måste bara surfa vidare ett tag. Så blir det alltid. Att man fastnar i datorn dvs. Det är därför man är uppe så länge om nätterna.

PUSS

LOVELINESS.


EXERCISE.

Kom hem från spinningen för ett tag sen, och det var grymt jobbigt. Speciellt med tanke på att jag simmade ett antal längder tidigare idag.. Nu är man alldelens slut i kroppen, och har ingen aning om hur jag ska orka renbädda och dammtorka. Just nu känns det alltför jobbigt, så stannar i soffan ett tag till.

PUSS

I LOVE THIS SONG.



Älskar denna låt, eftersom att den är så himla härlig.. Ligger förövrigt i min säng och ser på America's next top model, cycle 13. Himla underhållande!

PUSS

TUESDAY.

Jag har tappat lusten att blogga totalt, - what is wrong with me?

Hur som helst så har jag snoozat framtill eftermiddagen idag. Till tio i två för att vara exakt. Fick lite ångest, men det var så grymt skönt + att jag kan sova hur länge som helst på lovet.

Ikväll blir det spinning, great!

PUSS

MONDAY.

Har höstlov och det är så underbart skönt. Speciellt då man får sova precis hur länge man vill.. Det gjorde jag idag.
Har mestadels myst runt i sovkläder idag, framtill att jag for och simmade med min vän Emma vid halv sex. Jag fick ihop 80 härliga längder och det var så himla grymt skönt.

Nu chillar man i soffan med musik i öronen.

PUSS

SUNDAY.

Vaknade vid elvatiden för att äta supergoda scones till brunch (haha, snyggt ord egentligen!) och sen for jag iväg till jobbet. Eller till praktikplatsen dvs. Det var lite småjobbigt idag, men det gick.

Har inte mått så himla super ikväll, eftersom att jag har haft väldigt ont i magen osv.

Nu ska jag fortsätta att lusläsa Nevnarien, som förövrigt är en himla bra blogg. Precis min smak.

PUSS

HEADACHE.

Jag har grymt ont i skallen just nu, så ska nog mest troligt ta mig ett smärtstillande piller, sätta på mig glasögonen (det kan nog bidra till att jag har ont i huvudet, datasittande utan glasögon dvs) och lägga mig och läsa.

Börjar jobbet klockan 12 imorgon, så ska försöka få ihop några timmars sömn. Det blir nog rätt många.. Aja, nu ska jag sluta svammla och hitta på något annat.

Jag har förövrigt varit grymt fotosugen hela långa dagen, men min kassa kamera har inga batterier i bruk så där sket det sig. Sen har jag drömt om en systemkamera och fotokunskaper hela långa dagen.

PUSS

SATURDAY.

Igår åkte jag till Piteå med personerna på mitt boende. Agerade personal såklart. Inte var det så pjåkigt, men väldigt jobbigt samtidigt.. Kom hem vid ett-tiden men somnade inte förrän vid halv tre. Nu är man slut, minst sagt. Börjar jobbet klockan 12 så måste sleva i mig lite mat.

PUSS

MIDNIGHT.

Sitter vid min kära dator och lyssnar på musik. Lockade precis halva håret och flätade andra halvan i en fiskbensfläta. Har precis lärt mig att göra en sån. Det har gått väldigt trögt att få in i huvudet hur man gör, men till slut gick det.

Klockan är 01.38 just nu och borde verkligen borsta gaddarna och lägga mig och sova. Börjar inte förrän klockan 16 imorgon. Skönt med en ytterligare sovmorgon! Är ju ingen morgonmänniska så långa sovmornar passar mig perfekt.

Imorgon ska jag hinna med en promenad, eftersom att jag inte hinner med så mkt annan träning i helgen för jobbar helg.. Nästa vecka är det dock andra bullar, - det blir träning måndag, tisdag, onsdag och troligen torsdag också.

Veckans träning (om jag nu inte blir sjuk igen)

Måndag - spinning 60 medel
Tisdag - spinning 30 hög
Onsdag - spinning 45 medel
Torsdag - aerobic (det blir i såna fall första gången) eller bodypump.

PUSS

A DAY OFF.

På min andra lediga dag har jag inte gjort så himla mkt.. Vaknade vid elvatiden för att slänga i mig ett par våfflor. Möms! Idag har jag känt mig kreativ så har tecknat lite (tränat för att bli bättre om inte annat) och kikat igenom alltför många fotobloggar. Det har en liten inverkan på mig för jag vill verkligen fota men har ingen kamera i bruk. Vill fotafotafota, men först innan jag eventuellt köper en systemkamera så ska jag gå en fotokurs på skolan. Det får bli nästa år.

PUSS

THURSDAY.

Idag hade jag tänkt simma ett par längder, men jag får se hur det blir med det för mår inte så himla bra just nu. Kallsvettas bland annat, samtidigt som jag har ont i magen. Inte så himla roligt, om ni frågar mig.

Kikar på One tree hill för är några avsnitt efter, och jag hade faktiskt glömt bort lite hur bra One tree hill faktiskt är.

PUSS

BROWNIE.



Jag är sjukt sugen att skaffa en nyans mörkare hår. Mörkbrunt, närmare bestämt. Det är väldigt fint nu till vintern.

Förresten så har jag bokat ett spinningpass nu till klockan 19. Har inte varit på spinning på ett tag eftersom att jag varit sjuk, men nu är jag bättre och då passar jag på att träna.

PUSS

WEDNESDAY.

Nu har jag hittat ännu en helskön blogg och denna gång är det 'Nevnarien' som är en foto och illustrations blogg. Ska läsa igenom den och det lär bli trevligt.

Kom förresten hem för ett litet tag sen. Åt lunch på kina med mina föräldrar vilket var mums.

Nu ska man försöka göra så lite som möjligt, med musik i öronen.

PUSS

PAINT.

Imorgon på min lediga dag, ska jag målamålamåla hela långa dagen. Eller ja, det var tanken. Ska teckna och färglägga med mina fantastiska pennor. Jag låter som värsta geeken, men det är smällar man får ta.

Nu kikar jag på DH och sen ska jag lägga mig och läsa Twilight, på engelska. Man måste ju läsa i båda språken.

PUSS

17.18 - EXHAUSTED.

Efter ännu en 'jobbdag' är jag slut. Tröttheten infinner sig i både kropp och hjärna.. Frågan är då hur tusan man ska orka jobba efter alla års studier om jag är utmattad av praktiken. Tur att jag har några dagar av vila framför mig för då ska jag sova. Har planerat att jag ska sova länge imorgon och bara ta det lugna.

Nu ska jag kika på förkväll och sen läsa lite grann.

PUSS

21.39 - WORKDAY.

Idag har jag "jobbat" från 11.30-20. Är rätt trött nu efteråt. Tycker att det är jobbigare att jobba kväll på ett sätt för man blir ju lite småtrött på kvällen. Imorgon börjar jag klockan åtta så ska nog lägga mig snart.. Orkar inte skriva så mycket mer för är rätt slut just nu.

PUSS

15.58 - SUNDAY.

Vaknade vid halv tolv. Slängde i mig lite mat för att sen bege sig till Sportcity för att simma ett par längder. Det blev lite över 40 st. Det var lagomt, med tanke på att jag fortfarande är lite förkyld.

Ikväll ska man kika på 'Vem kan slå Filip och Fredrik'. Det är alltid lika underhållande när de där två är i farten.

PUSS

18.09 - IMOGEN HEAP.


17.48 - SATURDAY AFTERNOON.

Jag går i perioder när det gäller musik och just nu är jag inne i en lugn period. Annars blir det nog rätt mycket rock och punkliknande låtar.

På tal om något helt annat så är jag grymt sugen att kika på Grey's anatomy. Har de första boxarna så det skulle passa mig perfekt att lägga mig i soffan med laptopen på magen och hörlurarna på öronen. Grey's anatomy är helt klart en av de bästa serierna! Så ja, det lär bli några avsnitt nu i helgen om jag börjar att kika nu.



Har alltid varit något av en serienörd och detta är de jag brukar/brukade titta på.

Grey's anatomy, One tree hill, Gossip girl, Gilmore girls, Desperate housewives, The OC.. Det jag älskar med serier är att de är som väldigt långa, härliga filmer som man aldrig ledsnar på.

KRAM!

16.08 - MUSIC.

Just nu älskar jag låten 'The quiz' med Hello saferide. Så himla härlig.

PUSS

16.03 - SATURDAY.

Vaknade vid tio tiden för att få sig nånting i magen innan man begav sig till Luleå med familjen. Det var rätt trevligt och jag fick med mig ett par supersnygga ankelboots i svart skinn med en lagom klack. Vardagsskor helt enkelt.

Det blev alltså ingen träning idag, men jag tror att jag tar det imorgon istället.

Idag blir det gomat till middag, - hasselbakspotatis med kött och svampsås. Min favorit!

PUSS

21.39 - FRIDAY NIGHT.

Sitter och ser på Idol, och alla var inte i topp idag. Min vanliga favorit är Tove även om hon inte heller var utmärkt idag.

Känner mig rätt sliten idag, så det ska bli grymt skönt att ta sig en lång och varm dusch. Är väldigt, väldigt träningssugen så det kanske blir någon lättare träning imorgon. Får man hoppas på.

PUSS


19.35 - FRIDAY.

Har varit ledig från praktiken idag och det har varit grymt skönt att få sova ut till 11 idag.. Har inte pysslat med allt för mycket eftersom att jag har försökt att vila då jag forfarande är rätt förkyld. Har beställt ett par skor och ätit nybakta bullar. Det är väldigt gott och alltför länge sen jag åt det.

Idol börjar snart och det ska bli väldigt intressant, speciellt då det är Jackson-tema.

Hur som helst, så har jag verkligen ingen inspiration när det gäller bloggandet. Men det kommer väl.

/Ida

19.59 - THURSDAY.

Hade varken ork eller lust att blogga igår, så det blev inget inlägg.

Idag har jag varit på praktiken från 08.00 till 16.00. Trivs verkligen på det stället så det är roligt att vara där. Imorgon är jag dock ledig, vilket kommer att bli väldigt skönt. Ska sova ut riktigt länge. Skönt!

Har förövrigt skrivit social omsorg hela kvällen, och jag ogillar det ämnet starkt. Men snart är hemprovet ivägmailat så jag kan lämna det bakom mig.

PUSS

21.00 - TUESDAY.

Idag har jag gått min andra dag på praktiken. Gick 11-20 idag, så har inte hunnit med så mkt här hemma. Har inte ens läst igenom bloggarna. Hemskt! Nu ska jag se på DH.

PUSS

19.55 - MY THOUGHTS.

Jag skulle vilja skriva ner mina taknar just nu. Men får inte ner orden.. En smula frusterande.

Justnu vill jag köpa ett par läckra klackar. Gärna ett par fina ankleboots för det är så fint. En annan sak som jag skulle vilja ha är en systemkamera och lite fotokunskap också (gärna lite skicklighet i photoshop, - det vore great). Sen skulle jag ju spara till en mobil vilket är prio ett eftersom att min är så gott som fallfärdig. Ungefär.

Min ytterst härliga förkyldning fortsätter. Det är väldigt mysigt att ha ont i ena örat, tung skalle och känslan att hela skallen är fylld med snor. Väldigt härligt som sagt. Nä, nu ska jag inte vara så bitter och hitta på något bättre för mig. Vad vet jag inte riktigt, kanske en dusch snart. Kanske tar jag mig en välbehövlig dusch, dricker en kopp citronté och äter min tredje clementin. It sounds like a plan.

Och förresten så måste jag verkligen titta på Titanic för det är världens bästa kärleksfilm. Ingenting slår den rullen. Sen att kläderna är fullkomligt underbara är bara ett plus.

/Ida

16.34 - SICK.

Kom hem från min första praktikdag för ett tag sen. Det har gått bra, förutom att jag är rätt krasslig. Har ont i hals och huvud.. Avbokade kvällens pass (det gör ont i hjärtat, haha!) och ska istället ligga under täcket och försöka få nån timms sömn. Imorgon börjar jag 11, så får en liten sovmorgon vilket uppskattas.

PUSS

20.37 - A WALK.

Det blev trots allt lite träning ikväll. En kvällspromenad i kylan fick det bli.. Nu ska jag bara pusta för att sen ta en varm dusch, renbädda och sen lägga mig och läsa.

Imorgon är det min första dag och man är lite smånervös, men det blir nog bra. Får man hoppas.

KRAM!

13.02 - A NEW DESIGN.

Har fixat en ny design här på bloggen. Den är rätt stilren, men kände för enkla grejer just nu.. Förresten, I have a thing for raindrops. Det är så fint!

PUSS

12.18 - SUNDAY.

Jag mår lite sisådär just nu. Min hals värker och jag känner mig inte på topp. Därför avbokade jag kvällens träningspass. Det känns lite småtråkigt, eftersom att jag gillar träning. Men man ska inte träna om man är halvsjuk, för förkyldningen blir ju inte bättre.

Imorgon börjar min praktik, och det känns lite spänt för vet ju inte vad som väntar. Men äh, det blir nog bra får jag hoppas.

/Ida

17.41 - MY SATURDAY.

Jag vaknade vid halv tio, vilket var väldigt ovanligt för att vara mig. Brukar vanligen sova till minst 11.30. Låg och läste ett tag ur en av mina favoritböcker - Breaking dawn. Sen jyrade jag på vilket innebär att sitta vid datorn, äta lunch, packa badväskan osv. For och simmade vid tolvtiden. Det blev 40 härliga längder. 1000m alltså. Nästa gång blir det nog lite fler, men idag orkade jag inte för har en sanslös träningsvärk i ben och rumpa. Annars så har man mestadels tagit det lungt. Åt lite godis, vilket verkligen inte var bra sådär efter träningen men åh vad gott det var. Allt smakar så mkt bättre efter träning.

Hade tänkt börja simma varje lördag för det är så himla härligt. Man blir väldigt lugn i kroppen, och sen om man unnar sig lite lördagsgodis fastar inte allt på kroppen. Haha!

Nu hade jag tänkt städa lite, om jag orkar. Har dammsugit, men sen återstår det ju renbäddning, skurning och dammtorkning. Det låter väldigt jobbigt just nu, men det är ju så himla skönt att sova i rena sängkläder i ett rent rum. Om man har rätt musik till, så går det nog.

Fotbollstittande blir det ikväll. Sverige möter Danmark. Man får hoppas på det bästa!

10.52 - SWIMMING.



På ungefär ska jag bege mig till sportcity för att simma några längder. Det ska bli riktigt härligt! Har inte simmat på ungefär ett år, så det ska bli skönt.

Har förövrigt träningsvärk i benen efter torsdagens träningspass vilket var bodypump.

Just nu har jag en ganska intensiv träningsperiod. Detta är veckans träning:

Tidag - spinning
Torsdag - bodypump
Fredag - spinning
Lördag - simning
Söndag - spinning/bodypump

Nästa veckas träning:

Måndag - spinning
Onsdag - spinning
Fredag - spinning
Söndag - spinning/bodypump

PUSS

15.53 - FRIDAY.

Nu är det fredag och helg. Det är grymt skönt! På måndag börjar min praktik. Jag ska vara i handikappomsorgen. Jag vill ju helst jobba på sjukhus med eftersom att det inte fanns nog med platser där så ska jag ha praktik där nästa år istället. Och det är nog lika bra för då är man nog lite mognare samtidigt som man får platsen garanterad.

Ska ha praktik i två veckor på ett boende för utvecklingsstörda (osv) och sen har jag en veckas lov, en veckas praktik på brandstationen för att sen ha praktik på boendet igen. Det blir nog bra :)

Ska snart packa väskan för att sen bege sig mot TC för ett härligt spinningpass. Jag har väldigt mycket träningsvärk i benen och rumpan, men det blir nog bra ändå. Haha!

PUSS

21.10 - THURSDAY.

Idag har jag gått en helt vanlig skoldag från 08-15.30. Vi fick veta resultatet från tisdagens prov i engelska och naturkunskap. Jag blev väldigt glatt överraskad. Fick väldigt bra i engelskan, - ett mvg, och i naturkunskap hade jag ett och ett halvt poäng ifrån mvg. Så jag är helt klart nöjd.

Ikväll har jag varit på bodypump och det var grymt jobbigt. Men jag antar att det är värt det. Haha!

Har matteprov imorgon, men det får gå som det går. Orkar verkligen inte läsa just nu.

KRAM!

11.11 - WEDNESDAY.

Det är ett riktigt slaskväder idag, med snöblandat regn. Inte coolt. Haha!

Imorse har jag varit på räddningstjänsten för att ha räddningsmedicin. Det var grymt roligt som alltid. Vi fick vira oss ner från ett rep, klättra osv. Väldigt roligt som sagt.

Nu har man hål till 14.30. Det är ju som ett tag tills dess, men jag ska fördriva tiden med att plugga matte. Det är ett måste för har prov på fredag.

KRAM!


16.34 - GOOD STUFF.




13.52 - TUESDAY.

Dagen började med att jag skrev ett prov i Naturkunskap. Det gick rätt bra, trots mina tvivel. Jag skrev då på allt så jag får se vad betyget blir. Sen hade jag rast i ungefär en timme innan nästa prov vilket var engelska. Det gick bra, förutom att jag missade några glosor. Men det är ju inte hela världen då jag kunde resten felfritt.. Det känns grymt skönt att ha gjort bort dom där provet! Nu är det bara ett prov kvar och det är på fredag.

Ikväll blir det träning och sen lite matteräkning.

KRAM!

19.56 - STRESSED OUT.

Jag är sönderstressad just nu. Jag har två prov imorgon, - NK B & Engelska B. Det är inte roligt, speciellt inte om man hatar kemi. Usch. Just nu känns det som att jag inte kan nånting alls.

Det ska bli grymt skönt när den här veckan är över.


091004 - SUNDAY.

Vaknade vid halv tolv, åt lunch för att sen påbörja läxläsning. Har även övningskört för första gången. Det var väldigt roligt, och det gick rätt bra. Haha! Åt middag när jag kom hem. Har försökt att plugga, men det är lite svårt när det är flera ämnen samtidigt.

Ikväll blir det spinning/pump. Det lär bli grymt jobbigt, men det är så roligt så det överväger. Haha!

PUSS

23.14 - SATURDAY.

Vaknade strax efter åtta. Eller jag blev rättare sagt väckt. Åt lite frukost för att sen åka till Hapranda för att gå på Ikea. Hittade ett vitt nattduksbord. Har det i svart, men eftersom att varenda dammkorn syns på svart så ska jag byta. Gick runt med familjen och kikade på lite olika saker för att sen slå sig ner och äta lunch i restaurangen. Det var helt gudomligt gott.. Gick sen runt på sportaffärer och på intersport hittade jag en mysig mössa med matchande vantar. Det lär behövs nu i kallare tider..

Skulle ha räknat en massa matte idag, men det blev tyvärr inte mer än några tal eftersom att jag sov i flera timmar på eftermiddagen och sen har annat kommit i mellan. Men imorgon, blir det andra bullar. Passande, för det är kanelbullens dag. Haha! Kan iaf trösta mig med att jag börjar kunna Naturkunskapen som jag har prov i på tisdag. Det är ju alltid nånting.

PUSS

23.03 - FRIDAY.

Har inget som helst bloggsug just nu. Men det kommer nog tillbaka om någon dag. Det kanske är så att skolan tar all blogglust ur mig. Det är himla mkt i skolan just nu och man längtar nästan till praktiken frar igång för det innebär minimalt med läxor.

Ikväll har jag inte gjort mkt alls.. Tittat på Idol :)


Och förresten så är det grymt skönt med helg och därmed sovmornar.

PUSS

13.26 - THURSDAY.

Hade en sovmorgon till 09.00 idag. Gjorde mig i ordning för att sen fara till skolan och gå på dagens första lektion som var social omsorg.. Därefter var det lunch och skippobo-spel med ett par vänner. Det är ett bra tidsfördriv!

Nu sitter jag i en datasal för att träna till engelskaprovet som är på tisdag. Eftersom att det inte är någon lärare i närheten blir det en hel del annat man gör på nätet. Haha!

Ikväll är det spinning, trevligt :)

PUSS

RSS 2.0