thursday.

Hejhopp, sitter i soffan och känner mig rätt trött.. Det har varit en lång dag som började med ett nationellt prov i engelska. Det var uppsatsdelen idag, och det gick helt okej. Man vet ju inte riktigt vad som är bra och inte bra, men ett vg klarade jag säkert av.. Efter provet, som var i en timme och fyrtio minuter köpte jag mig en god macka för att sen ha en klassgrej. Vad det är exakt, vet jag egentligen inte. Nä, men orkar inte riktigt förklara.
Två lektioner på det, och jag blev helt slut.. Klockan sex var jag på middag med två skottar + faddrar. Riktigt trevligt och gott var det med en rejäl köttbit + pommes.

Nu är man trött i hjärnan som tusan. Ska kika på tv och läsa.

PUSS

exhausted.

Jag är helt grymt jäkla trött idag. Har varit som en zombie hela dagen! Har två lektioner kvar, - omvårdnad och arbetsmiljö. Lite jobbigt känns det ändå.

Efter skolan ska jag hem och plugga lite till engelska nationella som är imorgon. Inte för att det går så bra att plugga till NP, men tänkte iaf läsa igenom häftet.. Sedan ska jag eventuellt övningsköra samt fara på spinning.

Mina ben är helt slutkörda efter gårdagens löpning. Mina höftböjare är inte riktigt ok, men det går nog över.

Nä nu tänkte jag lägga och sova över tangentbordet. Så trött är jag.

PUSS

tuesday.

- Det har känts som måndag, hela dagen.
- Har haft en lektion idag, där vi pratade om en bok som vi har läst. Roligt att man kom till skolan alldelens för tidigt, eftersom att en 'lektion' utgick.
- Gym efter skolan. Idag blev det rygg och baksida axlar. Inte illa alls eftersom att jag älskar att träna rygg.
- Det blev löpning idag. Fick inviga min nya jacka och skor.

Nu blir det sängen.

PUSS

muse.

Det suger att jag inte kommer att se Muse i sommar. Satan. Men förr eller senare ska jag se dem. Så är det bara.. Hade lätt farit om någon av mina vänner gillade bandet. Hehe.



PUSS

shopping.

Idag hade jag ledigt från skolan. Min far fyller 50 år så det fick bli en 'familjedag' i Luleå. Missade ändå bara två lektioner så det var inte så farligt. Hittade en hel del på stan, eller ja pappa var snäll och betalade en del. Som tex löparskor, löparjacka samt hörlurar. Usch vad bortskämd jag lät. Men ja när jag skrev hittade menade jag köpte. Haha.



Älskar färgen på min nya, fina löparjacka. Jackan kommer från Craft.



Dessa kommer från Nike, som ni kanske ser. Hehe. De är verkligen skitsköna.



Var tvungen att införskaffa mig lite nödvändigheter som tagit slut. Rengörning från Nivea, maskara från Maybelline samt värmeskydd/antifriss från Tigi. Den luktar mums vilket är ett plus.



Koss-hörlurar. Älskar dom redan. Ljudet är helt underbart! De kommer att komma till väl användning till både dator och ipod.



Köpte även en söt liten väska.

Något mer än så tror jag inte att det var. Men har säkert glömt något. Jo juste, köpte 5 par strumpor från H&M. En nödvändighet.

PUSS


wanted.


Måste införskaffa mig dessa hörlurar. Ljudet är helt amazing och det blir en fröjd för öronen att lyssna på musik. De är inte de snyggaste i världen, men ljudkvaliteten är viktigare än utseendet.


Denna mobil ska jag köpa förr eller senare. När jag får mer pengar får det bli ett köp.

PUSS

saturday.

Vaknade ungefär halv tolv efter många timmar sömn. 10½ för att vara exakt. Väldigt skönt var det, om jag får säga det själv.

Har ätit gårdagens middag till frukost, - rostbiff och potatissallad. Till efterätt blev det chips. Det är så grymt gott att äta det på en lördagmorgon.

Idag ska jag tvinga mig ut och springa. Annars sunkar jag ihop totalt.

PUSS

long time no see.

Ni får ursäkta mitt lilla blogg-uppehåll som jag har haft i veckan. Har nämligen kämpat med läxor och bloggen har hamnat vid sidan om.

Idag är det fredag och det är veckans bästa dag, helt klart! Gjorde ett matteprov imorse som jag var grymt nervös inför, men det gick nog rätt bra. Hoppas jag. Annars så har det inte varit en vanlig skoldag, utan skolan hade en innebandyturnering. Jag var dock inte med, orkade inte. Satt och tittade på, och åt slisk. Man skulle klä ut sig, och även publiken skulle göra det om de ville. Jag och Lina klädda ut oss till patienter. Vi såg ut som psykpatienter med våra blåa kläder. Haha! Efter att ha suttit några timmar i sporthallen (fick träsmak i rumpan) så fick jag hämtning hem..

Har rensat hela min garderob idag. Det känns himla bra att få det bortgjort! Fick hjälp av mami så det gick lite lättare, hehe.

Gjorde en kladdkaka med citron i, för en stund sedan. Den är på kylning, men snart får jag hugga i.

PUSS

school.



Just nu känns det som att hela mitt liv består av skolarbete. Håller på att bli tokig på alla ämnen.. Matten är prio ett i detta nu och i och med att jag hatar ämnet är det inte så jätteroligt.

Idag har jag haft skola från 08.00 till 15.00, men det har inte varit så farligt förutom att jag stundvis har kännt mig krasslig. Hoppas att jag inte blir sjuk.

Ikväll blir det ingen träning för min del, utan ska plugga matte. Har dock ingen som helst lust att räkna, men får ta mig i kragen. Ska bara ta 45 ledigt från pluggandet.

PUSS

19/4 2010

Skola idag, från 10 till 13.50. Kom dock till skolan vid åtta för att plugga lite. Läste min bok som är riktigt intressant. Det handlar om en barnpsykolog och problem som kan komma upp.

Har inte haft någon lust att blogga på flera dagar, men det kommer nog tillbaka.. Idag har jag dansat Zumba på idrotten, - intressant, samt tränat spinning. Är grymt trött just nu så ska plugga lite och sen sova. Sen är det ju om man ska ta sovmorgon till 10 och åka med senare bussen eller ta åttabussen och plugga på skolan. Nåja, får se imorgon.

PUSS

jeans.



Köpte ett par jeans från Gina tricot idag. Lite halvkass bild, men det får duga.

Har varit i Haparanda hela dagen, eller ja från 10 till 14.30. Ungefär. Var där med tre skottar och en tjej från klassen. Vi var på Ikea, sportaffärer, Candy world och diverse klädaffärer. Orkar inte berätta mer än så, för är rätt slut.

PUSS

23.11

Imorgon ska jag upp tidigt. Eller tidigt och tidigt, vid nio blir det väl. Det känns som att jag ska på skola imorgon, men det är det inte utan jag, en tjej från klassen + tre skottar ska till Haparanda. Det var tänkt att en till skulle med, men så blev det inte. Känner mig inte supertaggad, men har man sagt att man ska får man hålla det. Nåja, det blir nog bra. Negativ ska man inte vara.

Tänkte lägga mig om en stund, eller ja om en timme senare lär det väl bli. Jo, förresten - såg ju My sister's keeper och filmen var väldigt bra. Sorglig som tusan, men fin.

Nu ska jag sluta svammla och hitta på något vettigt, vad nu det kan vara. Sitter förövrigt och tittar på David Letterman show.

PUSS

running.

Snörde på mig löparskorna och for ut på en grymt härlig springtur. Kom hem för en liten stund sen. Nu ska jag duscha och eventuellt basta. Senare blir det chips och cola. Mums!



Härligt röd och svettig. Men det bjuder jag på :)

friday.

Har haft en ytterst kort skoldag idag. 08-10.30 är inte illa alls.. Har inte gjort så himla mycket sedan jag slutade skolan. Har börjat se My sister's keeper, som jag har tänkt se i flera veckor. Den verkar vara väldigt bra. Det har varit väldigt omväxlande väder idag, men just nu är det solsken. Allt är fint förutom att jag har en molande mensvärk. Himla jobbigt.

Hade tänkt fara och springa, men får se hur det blir med det.

PUSS

min dag i korthet.

Varit i Luleå hela dagen med skolan.. Var på Sunderby sjukhus på studiebesök. Vi var på olika avdelningar och det var akuten som jag fann mest intressant. Sjuksköterska på akuten vore kanske ett yrke för mig? Skulle vara roligt.
Efter studiebesöket fick vi två timmar på oss att äta lunch och shopping. Lunch hann jag med, men inte så mycket shopping. Orkade inte heller springa runt i diverse klädaffärer. Köpte dock ett limegrönt träningslinne från Nike. Älskar dessa linnen.

Efter middagen blev det övningskörning för min del. Väldigt roligt. Längtar till nästa gång!

PUSS

evening.

Var på spinning ikväll vilket ledde till hunger och trötthet. Det ena har jag tagit hand om, hungern. Det blev en försenad middag som bestod av några chicken bits och ris. Det var riktigt smaskens.. Ska lägga mig och läsa om en stund. Ska försöka sova tidigt ikväll så man inte behöver vara så förbaskat trött imorgon. Det är dock ingen skola imorgon, utan klassen ska på studiebesök på Sunderby sjukhus + lite shopping sen. Inte illa..

PUSS

wednesday.

Hej, har haft en kort skoldag även idag. Började klockan åtta med engelska. Satt mest och knåpade ihop ett personligt brev, som träning inför nationella som är om två veckor.. Sedan snackade vi lite med skottarna framtill att lektionen började. Det kom folk från ambulansen som pratade om sitt yrke och det var rätt intressant att lyssna på.. Vi kikade på bilen, de berättade om utrustning osv. Sedan fick vi lunch vilket var köttfärs och spaghetti. Gott var det!
Dagen slutade strax efter halv ett, eftersom att polisen som skulle komma och ha ett föredrag blev sjuk. Jag klagar inte, skönt med kort dag.

Efter skolan drog jag till Teamsportia för att kika på lite träningskläder. Jag blev kär i en löparjacka från Craft. Den satt perfekt och var som ett andra skinn. Då var den ju lite dyrare också, 799 eller 899. Kommer inte ihåg exakt. Måste nog ta och unna mig den för den var underbar.

Ska snart göra lite mellanmål samt lägga mig och läsa.

PUSS

13/4 2010

Hade en ytterst kort skoldag idag, började vid tolv och slutade halv två. Trots detta har jag varit grymt trött idag, vilket ledde till att jag somnade på soffan och sov där i en timme utan kudde till och med. Haha! Skulle ha farit och gymmat men orkade verkligen inte, så det fick bli sömn i stället.

Har inte mycket att komma med idag, eftersom att humöret inte är på topp. Får återkomma när jag har mer kreativitet och idér om vad man kan blogga om.

PUSS

tired.

Är riktigt trött, så det ska bli väldigt skönt att lägga huvudet på kudden och sova. Får sova i ungefär 10 timmar. Nice som tusan!

Natti!

monday.

Ikväll har jag varit på middag med en del av min klass, lärare + tre skottar. Det var lite stelt till en början, men det blev bättre sen. Eller ja, jag jyrade mest med Sofia men skitsamma. Var ovanligt jyr, haha.. Till middag fick vi buffé som innehöll rostbiff, grillad kyckling, potatissallad, paj osv. Riktigt gott var det, även om jag råkades vara mätt innan. Kom hem vi åtta och sen dess har jag sett Top model, duschat och bara tagit det lugnt.

Börjar 12.10 imorgon så det blir en skön sovmorgon imorgon.

PUSS

today's me.



Såhär ser man ut idag. Insåg att jag var rätt rufsig i håret, men har haft hästsvans hela dagen, så. Haha. Har en slarvig utbakad luggfläta dagen till ära.

PUSS

dresses.


När vårsolen börjar skina blir man genast sugen att köpa söta klänningar. Eller det blir jag i alla fall. Hur fina var inte dessa? De kommer från Nelly.com och jag är väldigt sugen att klicka hem dem.

PUSS

12/4 2010

Idag var det första dagen på skolan efter lovet. Det kändes konstigt, minst sagt.. Har haft två lektioner men även träffat de skottska tjejerna som ska vara här i tre veckor. I kalix menar jag.. Det är väldigt ovant att prata engelska kan jag säga, men det går rätt bra ändå. Man vänjer ju sig.

Är rätt trött nu så ska nog vila lite framför tvn.. Ikväll måste jag tillbaka till skolan för välkommsmiddag.

PUSS

nelly.com


Söt blommig klänning med finfin rygg. Det enda problemet med denna söta rygg är hur man gör med bh.


Denna snygga kofta skulle jag mer än gärna vilja klicka hem.

fight for this love.



Denna låt är stuck in my brain. En himla bra låt också.

Nu ska jag packa gympaväskan, se lite på Big bang theory, lägga mig och läsa och sen så småning om sova.

PUSS

back to school.



Imorgon börjar skolan igen och det känns rätt segt att börja stiga upp före fan. Men det blir ju vardag, som allt annat. Då blir det rutin, - skola, plugga, träna. Ser verkligen inte fram emot alla läxor och inlämningsarbeten.. Tur att sommaren närmar sig. En rolig sak med morgondagen är att vi ska möta skottska tjejerna. Det kommer dock vara lite nervöst att börja prata engelska. Förhoppningsvis kommer jag inte att stamma, haha.

chocolate cupcakes.

Trots att jag skrev att jag var less på onyttigheter, blev jag grymt sugen på kladdiga chokladmuffins. Så det får bli sista dagen med onyttigheter. Det är ju sista dagen av lovet, intalar jag mig själv.




sunday.

Det blev träning även idag. For ut på en springtur tidigare idag, det gick dock inte jättebra eftersom att benen kändes tunga som bly och orken fanns inte.. Nåja, det kan ju inte alltid gå bra. Blev iaf svettig som tusan.

Annars har jag suttit och läst i solen. Har njutit av lovets sista dag. Gud vad konstigt det känns att fara till skolan imorgon.

PUSS

sunshine.

Idag är det strålande sol ute.. Det börjar även bli lite varmt, så tänkte sätta mig ute och sola samt läsa. Men det får bli på en stund.. Idag ska jag försöka tvinga mig att fara och springa. Är lite lat, men ska ta mig i kragen och träna. Det infinner sig så sjuk härlig känsla efteråt.

Är förövrigt less på allt vad onyttigheter heter. Ska försöka hålla mig till nyttigheter istället för chips, godis osv..

Nä nu ska jag klä mig, ta med en bok och gå ut och sätta sig i solen.

PUSS

styrketräning.

For en sväng till gymmet för att träna lite. Fokuserade mestadels på bröst idag. Har nog aldrig kört så hårt som jag gjorde idag. Känner på mig att jag kommer att vara öm av träningsvärk imorgon. Men det är bara skönt. Körde även lite axlar, men var så slut i dem att jag inte orkade sista övningen. Tricep fick jag dock skippa, för hann inte.

Ikväll ska jag kika på fotboll, - El clasico. Heja såklart på Real Madrid.

PUSS

nike.


Märks det att jag gillar färg? Vill hur som helst ha en ny, fin vårjacka från Nike. Helst någon som man kan springa i. Men vet inte om jag vill svetta ner en fin jacka från Nike. Haha. Vill helst prova jackan jag köper, så måste svänga förbi Stadium i en snar framtid.

Ikväll, eller snart, ska jag till gymmet och köra bröst, axlar & tricep.. Har fortfrande träningsvärk & stelhet i benen så det blir ingen jogging idag. Får se om jag far ut imorgon istället.

PUSS

my leather jacket.



Jackan ser grå ut i dagsljus, men den är i själva verket svart.



Den gör sig mycket bättre i verkligheten än på bild. Men jag är som sagt, supernöjd.. Den kommer jag att använda i många år framöver.

PUSS

summer.

- sola dagarna i ända.
- träna utomhus iförd shorts och linne.
- springa på torra vägar på sommarkvällar.
- få bruna ben.
- äta jordgubbar.

soreness in the muscles.

Efter springturen igår har jag fått värsta träningsvärken.. Det var knappt jag kom upp ur sängen imorse eftersom att benen värker. Speciellt höftböjaren.. Tror inte att min kropp är så van med rörelserna man gör när man joggar, men det är bara att vänja sig - för här ska det springas.. Ska försöka fara ut en sväng ett par gånger i veckan.

Nu är det bara en och en halv dag kvar av påsklovet.. Kommer mest troligt vara en zombie av trötthet på måndag då vi ska träffa de tre skottska tjejerna.

Vaknade vid halv tolv, kunde inte somna inatt så det fick bli en lite för lång sovmorgon.. Har ätit frukost, resterna från gårdagens godsaker. Finns det något godare än att mumsa på onyttigheter en lördagmorgon? Annars har jag varit duktig och hängt upp tvätt. Måste sätta igång en till maskin med kläder. Men det får bli sen.

Sitter och funderar vad jag ska träna idag. Det har blivit som en drog denna vecka.. Tar mig inte till gymmet idag, så kanske man far ut på en kort springtur senare ikväll. Får se.

Förresten, kålrötter är världens godaste. Det kanske låter äckligt, men det är grymt gott.

PUSS

a question.

En liten fråga bara - varför måste träningskläder vara så fruktansvärt dyra? Speciellt de man vill ha från Nike..



Blev grymt sugen att klicka hem lite snygga träningskläder från Stadium. Men dessa små beställningar är verkligen inte bra för ekonomin, som sagt. Det är dock väldigt svårt att hålla sig.. Nåja, får se om jag beställer den röda jackan och byxorna eftersom att de ingick i ett set som kostade 599. Får fundera mer imorgon.

PUSS

träningsvecka.

Denna vecka har varit riktigt bra, gällande träning & allt annat också för den delen.. Har fått med denna träning: spinning på tisdag, spinning på onsdag, styrketräning och aerobic på torsdag, löpning och spinning idag. Woho! Det är inte alltid man tränar mycket, men denna vecka har jag lyckats få ihop ett par träningstillfällen.

Lite deprimerande är det att lovveckan snart är slut, men när vi börjar igen så står roligheter på schemat så det går nog bra.

PUSS

my day.

Kom nyss hem från att ha ätit middag med familjen. Det fick bli en pizza för min del. Har inte ätit det sen i vintras, och då menar jag typ november. Det var så sjukt jäkla gott. Innan middagen var jag på ett spinningpass. Det gick inte strålande eftersom att jag redan var lite trött i benen efter att ha sprungit i eftermiddag. Joggade för första gången på jättelänge, men det kändes bra. For inte så himla långt utan det blev ungefär 4-5 km. Får ta och börja bygga upp kondisen lite grann.



Nu är man helt slut efter pizzan och träningen. Ska slöa med tv, film, något gott & fortsätta att läsa min bok.

PUSS

9/4 2010

Hej, kom nyss hem från stan. Var och åt lunch på lyktan och idag fick det bli en kycklingmacka. De är otroligt goda kan jag meddela. Sen sprang vi runt på diverse sportaffärer. Hittade ett par fina grejer från Nike, men det blev inget köp.. Känner att jag måste spara mina slantar. Hämtade även ut min skinnjacka som jag beställde här om dagen. Den var superfin! Den satt jättebra och skinnet var mjukt som tusan. Kan lägga upp en bild sen när jag har laddat batteriet.

PUSS

movietime.



Blev sugen att kika på film, som jag oftast blir på kvällen. Har länge haft i åtanke att se på filmen My sister's keeper men det har bara inte blivit av. Man skjuter upp saker och ting som alltid.. Har hört gott om denna rulle och man ska tydligen gråta floder så det låter ju bra. Jag som gråter till böcker, filmer, you name it kommer med stor sannorlikhet fälla en tår eller två.

Ja, då var ju frågan - ska man orka se den ikväll eller får det bli morgondagens nöje?

Fick värsta löpnings-ilet just nu. Min kondis gällande jogging ligger så gott som på noll just nu, men är sugen att bygga upp den. Tänkte inte fara ut på någon överdrivet lång sträcka, men nånstans måste man ju börja.. Nä, ska försöka tvinga ut mig imorgon.

Beställde ju en skinnjacka tidigare i veckan men blev sugen att köpa en till, från H&M. Den är inte i äkta läder, men det gör ingenting. Nåja, får vänta och se hur skinnjackan som jag beställde ser ut innan jag beställer nånting.



PUSS

the vampire diaries.



Imorgon ska jag kika på min nya favorit - The vampire diaries. Om du inte har sett serien så måste du se denna underbara, spännande serie.. Längtar som tusan tills jag får se vad som nu ska hända. Gah, nu fick jag värsta serie-cravingen. Älskar som sagt serier & jag tröttnar aldrig. Hittar bara nya. Haha.

Det blir även att se en gammal favorit imorgon vilket är Grey's anatomy. Har följt denna superhärliga sjukhusserie sedan start och har ännu inte tröttnat. Hoppas att det dröjer länge innan serien slutar, för vad är bättre än lite dramatik i sjukhusmiljö?



Dessa är mina favoritserier: One tree hill, Grey's anatomy, The vampire diaries, How I met your mother, Desperate Housewives & sen har jag följt OC, Gilmore girls osv.

PUSS

20.11

Kom hem från träning nummer två för ett tag sen. Aerobicen var lite halvsvår eftersom att det var en ny koreografi, men roligt var det - helt klart..

Imorgon är det sista dagen av påsklovet och kan meddela att denna vecka har gått grymt snabbt. Inte bra.. Ska fortsätta att ta det så lungt som möjligt de sista dagarna innan skolan börjar, för sen får vi besök från Skottland. Det är nämligen så att tre tjejer från Skottland ska vara här i tre veckor för att göra praktik men även följa med oss som går Omvårdnadsprogrammet som läser Engelska B. Det blir nog roligt, men lite jobbigt känns det att prata engelska. Förhoppningsvis vänjer man sig med språket efter ett tag.

Nu ska jag lägga mig och läsa. Hoppas att ni får en fin kväll.

PUSS

gym.

Kom precis hem från gymmet. Idag blev det rygg och baksida axlar. Är rätt slut i ryggen, men lite aerobic ska jag nog orka med ikväll. Det är ju så roligt.

Ska äta lite pastablandning med skinka och creme fraiche. Riktigt gott. Är hungrig som tusan nu så det blir att börja med maten om några minuter. Först måste jag titta klart dagens avsnitt av Ghost whisperer. Är riktigt serieberoende, det är min passion i livet. Haha, snacka om att låta nördig.

PUSS

shoes.


Sitter och tittar på en film - The last king of Scotland. Kollar med ett halvt öga, men nog verkar den rätt bra. Inte min typ av film, men helt okej verkar den iaf.. Ska snart packa gymväskan, klä mig och sedan dra till stan för träning och lite solning.

Är lite shoppingsugen just nu så det skulle inte sitta fel att beställa ett par klackar, någon klänning och ett par jeans. Alltså vad är det med tjejer och shopping?

PUSS

00.38

Hejhopp! Vad gör man när man har tråkigt och är för pigg för att sova? Inte lätt alltså.. Nä, ska nog avrunda snart och försöka få mig lite sömn. Imorgon hade jag tänkt att sola lite för att sedan fara och gymma. Alltid lika härligt att få träningsvärk. På kvällskvisten blir det ett aerobic-pass för min del. Härligheter!

Kollar runt på diverse onelineshops och vill klicka hem en massa klänningar, men det är ju inte så himla bra för ekonomin så får väl nöja mig med att bara titta. Skulle även behöva köpa ett par jeans. Eller behöver och behöver, vill rättare sagt ha ett par nya jeans.

Nä, nu ska jag sluta svamla och sova.

PUSS

cute dresses.


Dessa supersöta klänningar från H&M och Asos skulle mer än gärna få hänga i min garderob. Skulle matcha dem med skinnjacka och tygskor alternativt klackar.

PUSS

hög på endorfiner.

Hola guapas, sitter i våran sköna soffa och är helt utpumpad efter kvällens träning. Svettades som en gris och det var allmänt trevligt att träna. Så känns det inte alltid, men idag var en bra träningsdag.

Sitter och kikar på tv medan jag läser favoritbloggarna och blev grymt sötsugen. Är lite beroende av socker, men skitsamma man lever bara en gång. Så länga man äter med måtta & tränar så funkar det, intalar jag mig själv.

Är även riktigt sugen att läsa någon härlig kärleksroman, har ni någon favorit? Tänkte kolla runt lite grann på nätet efter någon mysig bok. Haha.

PUSS

7/4 2010

Även idag tog jag en rejäl sovmorgon, till 11.20. Skulle egentligen behöva vända tillbaka dygnet - somna vid 12 och vakna vid 10.. Har inte pysslat med så mycket sen jag vaknade. Har legat och läst samt ätit kinamat (kyckling i curry) vilket var grymt jäkla gott..

Nu sitter jag och längtar till min träning börjar klockan 19.00. Det blir spinning även idag, och det är eftersom att jag älskar den träningsformen & så bränner det bra. Det har ju blivit en del onyttgheter nu under påsk och det känns riktigt skönt att vara lite nyttig.. - Med risk för att låta som att jag har anorexia, vilket jag verkligen inte har. Haha. Är endast riktigt träningssugen.

Imorgon blir et aerobic, och jag längtar eftersom att det är så himla roligt att 'dansa'. Man svettas som tusan och är helt inne i stegen och musiken. Imorgon väntar en ny koreografi, så det lär väl vara lite klurigt att sätta stegen men det blir bättre med tiden.

Nu ska jag lägga mig och läsa, dricka lite citronté och bara ta det lugnt.

leather jacket.



Denna skinnjacka har jag klickat hem. Den ser riktigt snygg ut, så nu får vi hoppas att den är lika fin i verligheten.. En skinnjacka kan ju kombineras med det mesta, så det var nog ett bra köp. Nu när det börjar bli plusgrader längtar jag att använda denna fina jacka. Haha!

Jackan kommer från Ellos och kostar 999, vilket jag tycker är ett bra pris för att vara äkta skinn.

Ett rätt så jyrt inlägg, men har tråkigt så det förklarar saken.

6/4 2010

Kom hem från träningen för ungefär en timme sen. Träningen gick helt okej, men det var värt det eftersom att känslan som infinner sig i kroppen just nu är otroligt härlig.

Ikväll ska jag ligga och läsa, lyssna på musik och ta det lugnt. Man måste ju njuta av att inte behöva oroa sig över läxor och skola..

PUSS

spinning.

Ikväll blir det träning. Spinning för att vara exakt. Längtar eftersom att det är ett tag sedan mitt senaste träningspass, vilket var i onsdags..

Veckans träning:

Tisdag: spinning 45
Onsdag: spinning 45
Torsdag: aerobic
Fredag: spinning 45
- sedan tillkommer några gympass, när vet jag bara inte. Älskar träning, för det mesta. Ibland är man dock väldigt opeppad, men det går över när man väl börjar.


sunshine.

Solen skiner ute och just nu känns det underbart att ha lov. På tal om solsken så längtar jag tills man kan ligga i gräset på rasterna och steka i solen. Helt underbart.. Vaknade för ungefär en och en halv timme sen. Det var riktigt skönt att sova så pass länge, tror det blev 11 timmar totalt.

Nu efter påskens alla onyttigheter ska jag ska ett ryck med träningen och kosten. Sommaren kommer ju med stormsteg och då vill ju de allra flesta vara lite fit. Eller jag i alla fall. Därför blir det förhoppningsvis ett spinningpass ikväll.

Solen stekter på ute vilket gör att snön tinar bort. Snart slipper man all snö och det blir barmark. Längtar som tusan!

wearily.

Har varit sliten i flera dagar nu och det känns som att en förkyldning är på gång. Jobbigt! Halsen har börjat värka och huvudet känns tungt..

Har inte bloggat på hela helgen, men i fredags så badade jag i alla fall bastu (kommer inte ihåg att jag gjorde något speciellt den dagen),
på lördagkvällen for jag till Sofia för lite festligheter,
söndagen (igår) var jag lite trött och sliten. Kanske lite smått bakis men ändå så kan det vara denna förkyldning som är i min kropp som spökade.

Idag har jag sovit till elva, varit jäkligt sliten hela dagen och nu har jag ont i halsen.. Lyssnar på musik och har ingenting att göra. Funderar att ha ett One tree hill-marathon (har alla säsonger) men vet inte om jag orkar. Skulle behöva sova & äta gröt.

2/3 - 2010



Känner mig grymt sliten idag så ska fräscha upp mig lite grann med hjälp av lite bastubad. Man känner alltid sig så fräsch efteråt och det är grymt härligt med värme också.

Just nu älskar jag Paramore, - min musiksmak pendlar mellan en massa. Haha!

PUSS

1/4 - 2010

Härligt att vi är inne i april månad. Våren går verkligen supersnabbt, tänk om hösten skulle gå lika fort.

Idag har jag fått påsklov och det känns underbart.

PUSS

31/3 2010

Min dag i korthet:
- Skoldag som bestod av en lektion. Började 08.00 och slutade 09.20. Åt en mumsig baguette och jyrade på.
- Begav mig mot stan för att sola ett tag innan bussen gick. Tajmade in det hela bra så behövde knappt vänta på att bussen skulle avgå.
- Har slöat och gjort färdigt lite skolarbeten. Är inte färdigt med alltihop, men häften iaf.
- Har kikat en halvlek på fotboll för att sen fara på spinning.
- Var verkligen inte taggad inför kvällens träningspass, men det gick bra ändå.

detta skulle ha publicerats igår..

RSS 2.0