onsdag.

Det sitter inte helt fel med 4 dagar ledigt! Så sjukt skönt alltså. Ska endast slöa, shoppa osv.. Har inte ens nåt prov som man behöver plugga till. Är detta himmelriket? Tror nästan det.. Aja, hade iaf spanskaprov idag och tyckte ändå att det gick rätt bra faktiskt. Det är ju alltid roligt, men sen är det ju också så att jag kan ha en massa fel åde. Men man får väl hoppas på det bästa. Nu lite the sims (jag är töntig, jag vet)

puss

måndag.

En rätt tröttsam och seg dag i allmänhet, men den gick iaf. Hade 3 vanliga lektioner och sen såg vi en film i två timmar, - Schilders list. Den handlade om 2:a världskriget.. Slutade 15.00. När man kom hem så åt man plättar, - mums! Städade även rummet och bäddade nya sängkläder. Därefter for man till kalix och solade. Det var nya rör på solariet så man såg ett tydligt resutltat.. Nu försöker man plugga spanska lite smått. Ikv eller 21.00 blir det att titta på Cashmere mafia, - det lyser upp min kväll!

Imorgon blir det att se ett nytt avsnitt av One tree hill. Lycka!image10

söndag.

Väldigt slapp söndag för min del. Har mestadels läst boken 'Expert på att rodna', som jag läste ut för ett tag sen. Har flottat lite som inte är sådär jättebra. Det får bli nya tag till veckan! Har prov i spanska på onsdag och jag har knappt börjat att plugga, - inte bra! Det får bli att läsa igenom en del på nån timme.. Men först ska jag spela lite the sims, jag vet att det kan klassas en aning töntigt osv osv. men so what.. Roligt äre iaf ibland.
Skola imorgon, känns väl.. ok. Nu ska man hämta lite glass, mums!
image9

grey's anatomy

Såg på grey's anatomy igår och gud så bra det är. Älskar verligen den serien. Har ju hittat en sida där man kan se de nyaste avsnitten (gamla också för den delen) av en massa serier. Så som tex. One tree hill, Gossip girl osv.image8

lördag.

Dagen började med att jag vaknade ca 11.00, satt här & åt lunch. For sedan och solade i några minuter, gick på stan & åt en supergod bit kladdkaka med glass på myggan. Så gott! For sedan till risön för att se ett tag på fotboll..
Har ätit middag för ett tag sen - fläskfilé med klyftpotatis och svampsås. Nu sitter man här och äter nötter, dricker cider och ser på grey's. Har hittat en superbra sida där man kan se gratis de nyaste avsnitten av serier och filmer. Genialt! Förövrigt så är nötmix så gott!
image7

fredag.

Äntligen helg!  Så sjukt skönt. Dagen var rätt chill. Hade spanska, engelska och sen så gick man ner på stan och bowlade med klassen, - roligt var det, fick några strikar. Sen hade man litteraturhistoria-prov, det gick väl hyffsat bra. Fick vg+. För att få mvg så skulle man ha 2 mvg-frågor, och det fanns bara två. Hade en av dom, så måste säga att jag är nöjd.. Annars så har man gymmat & när man kom hem så flottar man och ser på tv. Ser på talang. Skönt att bara ta det lugnt. Ska sova ut riktigt länge. aja,

puss

torsdag.

Tänkte slänga in ett inlägg  snabbt innan jag går och sover.
Hade mattenationella idag, som jag bara vill glömma. Usch. Annars så hade man väl en lugn dag. Blev hämtad efter provet (13.20) och for till haparanda. Gick en sväng på ikea, team sportia, stadium osv. Åt även på max, - mums! Har pluggat lite ikv, - har prov imorgon i litteraturhistoria, det känns inte så svårt men har en massa hål imorgon så hinner läsa igenom allt då.. Aja, ska gå och lägga mig och läsa lite grann sen underbar sömn.

puss

onsdag.

Jag är så sjukt shoppingsugen! Alltså gud vad jag vill till Luleå, på typ lördag. Vill köpa klänningar, skor osv. Måste även köpa mig en examamensklänning. Tror att det blir en vit, eller det spelar faktiskt ingen  roll om det blir nån färgad. Men en klänning ska det iaf vara..
Var hemma från skolan för var jäkligt förkyld. Sov mestadels av dagen, och slappade osv..
Ska se på the hills på ett tag, sen plugga.

puss

måndag.

Har kännt mig krasslig hela dagen, - är förkyld som tusan dvs. har ont i halsen samt huvudet och mådde även lite illa tidigare. Och att det är måndag gör ju inte saken bättre för man har varit rätt trött hela dagen.. Det som lyser upp min dag är att det är Cashmere Mafia idag, - det är super att det är för ovanlighetens skull ett bra program på måndagar.. Har en hel del att läsa idag, - litteraturhistoria. Ska ta och se på The hills på ett tag, - lovely!

uppdt.

Jag vill shoppa nu! Vill inhandla klänningar, kjolar, tröjor & tre par skor. Har ett grymt shoppingsug just nu.. Gaah, längar till klockan 21.00 för då äre Cashmere Mafia i en timme.. Oh, jag har så fucking ont i halsen. Är helt trött och seg i kroppen så ska ta och duscha riktigt länge nu. Ska bli skönt..

Förresten, - it's all about the TV

Idag, -
Vänner (på en kvart) & Cashmere Mafia
Tisdag, - Desperate Housewives, + ladda ner One tree hill & Gossip girl
Onsdag, - Top model

Lovely!

söndag.

Idag vaknade jag 10.30, såg på lite tv, satt här as always. Har faktiskt börjat med lite läxor, - engelska översättning, som inte är allt för svårt.. Brukar alltid skjuta upp allting till sista minuten. Sitter och tittar runt lite grann, bla youtube & bloggar.. Ikv blir det att fara på gymmet, - skönt det ska bli! Det blir lite crosstrainer + styrka såklart.. Skola imorgon, det känns väl ok. Inte roligt, men man måste ju. Sen efter skolan nån gång så far man och solar, måste få lite färg. Är såå blek.. Förresten så måste jag inhandla skor. Ett par låga converse, pumps & ballerinas.

puss


lördag.

Vaknade vid halv elvatiden. Satte mig vid datorn och såg på gilmore girls & kollade runt lite grann. Satt ute och solade, såg mer på gg & for till kalix och solade lite solarium. Skönt var det. Måste fara snart igen för att man ska få lite färg.. Annars så har man mest tagit det lugnt idag och varit och ätit på china, - åt fyra små rätter, det var mums! .. Började även att se på en film, - Honey. Gillar den filmen, det är en romantisk komedi med jessica alba..
Imorgon blir det att plgga lite grann, gymma men sen får man se.

puss

fredag.

Äntligen fredag! Så skönt. Har haft rätt mkt idag, - inlämning, läxa & prov. Har sett fram emot när den här dagen var över.. Slutade 15.00, tog bussen hem, åt en smörgås, for och gymmade, åt, handlade & for hem. Nu flottar jag lite & tar det lugnt.

puss

torsdag.

Nu är det endast ca 2 månader kvar av skolan. Sedan sommalov, - så otroligt skönt. Det ska bli skönt att slippa min cpklass. Okej, jag gillar ungefär halva klassen. Alltså bara tjejerna och nån kille. Men resten är ju helt dumma i huvudet. Kan inte fatta att man kan vara så omogen som 15-16 åring. Usch.. Man blir less..
Sitter och plugga NO, men inget tycks fasta i mitt huvud. Har prov imorgon ;/ , hur tusan ska det gå? . Har iaf skrivit en artikel idag, ska forsätta att plugga NO & läsa lite spanska.

puss

onsdag.

Sitter på skolan och fördriver lite tid. Börjar spanska 08.40.. Har nationella idag, i engelska. Ska skriva en uppsats. Har bunkrat upp med cola, mentos & sportlunch. Men tvivlar på om jag orkar ta med allt. Aja. Har spanska, gympa, nationella & studieverkstad. Får ta och skriva mer sen när jag kommer hem.

puss

måndag.

Är fruktansvärt trött. Känner ingen ork eller lust att dra allt som har hänt idag utan en minisammanfattning - vaknade ca 08.15, hade muckfoto (kan också kallas muppfoto, enligt mig) - var utklädd till emo.. Annars så har det väl varit som en vanlig skoldag. Dagen kändes ivf låång. Som att den aldrig skulle ta slut.. Nu ligger jag iaf i soffan och tittar på gilmore girls samtidigt som jag pluggar NO, - har prov på fredag.

puss

söndag.

Vaknade betydligt tidigare idag än vad jag gjorde igår, ca 10.00. Det har inte blivit så mkt gjort idag, har iaf läst igenom mina anteckningar i NO, samt sett två av mina favoritfilmer - she's the man (underbart rolig, skulle kunna se den 1000 gånger) och the holiday (en romantisk komedi med cameron diaz, jude law, kate winslet & jack black) .. Hade tänkt fara och träna idag, men det blev inte av, pga lite orsaker. Så det blir att fara iväg imorgon ist, - ett perfekt sätt att starta veckan på. Förbereder mig lite smått inför muckfotot imorgon - ska vara emo. Målade just lite svart nagerlack. Ska ha svarta kläder & palestina sjal, svartsminkad runt ögonen, röda läppar och så.. nåja, nu duschen.

puss

lördag.

Idag vaknade jag ca 14.30, blev chockad när jag såg vad klockan visade. Men nu är jag iaf utvilad (nog för att sängen känns väldigt lockande).. I eftermiddag (man kan ju inte säga dag när själva dagen är över, nu är det eftermiddag/kväll som gäller) blir det att läsa igenom lite NO, slöa & se på körslaget.. En uppdatering kanske kommer, men nu ska jag iaf fortsätta att se på ANTM (America's Next Top Model, aka Top model)

puss

fredag.

Just nu är jag riktigt shoppingsugen, vill köpa ett par svarta pumps som man kan ha till jeans eller klänning. Man kan iaf ha det till allt, och det är alltid mordernt så ska köpa ett par. Annars så vill jag även ha en klänning och lite annat.. Fredag var det idag, arbetsam skoldag. Hade engelska nationella - muntligt, idag. Man var ju nervös och så i början men sen kom man in i det och då gick det väl bra. Fick mvg, vilket jag är väldigt glad över. Kanske jag lyckas få det i slutbetyget, man kan ju alltid hoppas.. Ska ju gå op, men ska då välja ett par extra kurser engelska om det finns tid.. Hur som helst, så har man hunnit vara på gymmet i eftermiddag, flottat lite, suttit här och sett på lite tv. Nu ser man på top model, så bra! ;) Sen blir det sängen, ska bli så skönt! Ihelgen blir det att plugga en hel del NO. Aja,

puss

torsdag.

Jag hade tänkt att ägna min eftermiddag åt tv:en och datorn. Ska se på Gilmore girls strax, sen lite mat, top model, the hills x2 och lite annat. Har inga läxor till imorgon, och det tänker jag fira. Hade förövrigt en väldigt konstig vikarie på spanskan idag, hon hette blanca och kom från mexico. Hon malde på om en massa på spanska, som ingen fattade nånting av. Usch, nog uppskattar jag min ordinarie lärare nu. Haha. Iaf, så ska jag krypa ner i soffan och se på tv nu.

uppdatering:

Det är någon vänlig själ, som har lagt upp avsnitt av Top model säsong 10 på youtube. Det förgyllde min kväll. Underbart! Imorgon är det fredag och helg, så skönt ;) , veckan har gått svinfort för det känns som att det var typ igår det var fredag.. Iaf, så ska jag fortsätta att se på top model sen dusch.

puss

onsdag.

Tänkte slänga in ett blogginlägg, innan Top model. Skoldagen var lång, fylld med en massa lektioner och less var jag. När man kom hem så åt man lite, såg 'The hills', och for till gymmet. Passet gick faktiskt riktigt bra, så det var positivt. En annan positiv grej med dagen är att jag har inga läxor. Inte ens spanska, för ovanlighetens skull! Så skönt.. Ska mysa framför Top model, sitta här & sova.

uppdatering:

Glömde att nämna att jag ramlade i trappen utanför skolan när jag skulle gå till gympan. För det var sjukt halt, så slog mitt smalben & baksida lår. Ajaj, säger jag bara. Fick ännu ett blåmärke på min kropp. Är klantig, ja.. Imorgon väntar ännu en skoldag, slutar 13.40 så det är ju bra ;) . Måste börja plugga Biologi, för vi har prov nästa fredag och vill lyckas prestera ett bra betyg. Ska verkligen försöka få till bra betyg, nu de sista veckorna. Även om jag erkänner att jag känner mig lite smått less för tillfället, men det gäller att bita ihop.. Hur som helst, så ska jag borsta gaddarna, läsa nån blogg & slänga mig i sängen för att somna.

puss


tisdag.

Jag hatar, hatar, allt just nu. Usch, fy fan. Ja, det var allt från mig idag.

uppdatering:

Okej, kan börja med att säga att jag känner mig en hel del annorlunda än senast jag skrev här.. Nu känner jag mig faktiskt rätt ok. Oj, det låter som att jag skriver till en psykolog. Haha, men jag skulle ju börja göra min blogg mer personlig så, det är ett steg.. Ska iaf ta mig en dusch, slänga på nå palter & följa med och hämta bror. Sen läsa lite spanska & sängen. Skönt det ska bli att bädda ner sig i nyasängkläder (alltså nytvättade).. Grymt skönt.

puss

måndag.

Skönast efter en lång skoldag är att komma hem och tvätta bort sminket och hoppa in i mysbyxorna (Helo kitty-pjamasbyxor, förövrigt). Så sjukt skönt, att det inte går att förklara. Måndag var det idag, och somvanligt somnade man sent söndagnatt, att man var helt död på skolan. Less man blir, & även om man gick och sova tidigt. Så somnar man ändå inte på ca 2 timmar. Det positiva med dagen är väl att vi fick veta om vi hade kommit in preliminärt på de olika linjerna vi har sökt till. Kom in till alla jag hade sökt till, så är preliminärt intagen på OP (omvårdnadsprogrammet).. Det andra positiva med dagen är att vi inte hade någon spanska eftersom att läraren var sjuk, så fick 2 timmars hål. Slapp även glosor.. Skönt de. Iaf så ska jag Endast (med stort E) slöa idag, så skönt :) Vill köpa från CDON, gilmore girls säsong 6. Men det blir nog inte, så får väl nöja mig med youtube tills vidare.

uppdatering [22.00]:

Ikväll blev det att fara en sväng på gymmet, rätt proppat med folk. Det gick rätt bra faktiskt, + att man kanske sover bättre i natt efter ett gympass. Imorgon väntar en ny skoldag, tror att jag skulle ha något instrumentprov i musiken. Får se hur det går, asså kan ju mina accord åde, men jag vet inte.. Såg på den nya serien 'Cashmere mafia', börjar bli lite beroende faktiskt. Slutar tjugo i två imorgon + att jag har bla. slöjd imorgon, det blir väl en hyffsat bra dag.. Nu blir det att borsta gaddarna, läsa färdigt ett par bloggar och stupa i säng.

puss!


lördag.

Vaknade ca halv tolv. Gick ner och åt lunch, och blåbär/hallon-paj med vaniljvisp. Gott var det, men kanske inte så nyttigt men. Skrev tidigare att jag skulle vilja att jag skrev mer personligt, men det är bara det att jag tycker att det känns lite skumt att berätta en massa & så kan alla läsa det. Menmen, anyways.. Alltså jag är så shoppingsugen så det inte är sant. Skulle vilja köpa en klänning (alltså en vardagsklänning, som man kan ha på skolan eller något), linnen & t-shirtar från gina, en skinnjacka & tygskor.. Men, det som är att min plånbok inte är överfull med cash. Idah måste jag börja fila på min artikel. Men jag tycker att det är svårt att skriva artiklar. Iaf, så blir det här mest en slöardag eftersom att vädret inte gör att man blir så superpigg. Grått/vitt & snöigt ute..

[15.41] - uppdatering.

Herbal Essences, luktar sjukt gott. Det är förövrigt ett schampo. Älskar doften nyponros, håret luktar ju svingott. Detta var en parantes, som jag bara var tvungen att skriva.. Har börjat lite smått på min artikel, så då slipper jag ångesten attt jag inte har börjat alls. Haha :) . Sitter och ser på nån film på tv, rätt underhållande faktiskt..

Nu är det 'the hills', som jag har fastnat för. Har sett ett antal avsnitt tidigare av serien, men det var rätt länge sen. Det är jäkligt lätt att man blir beroende av serier, eller jag blir lätt beroende. Serien är iaf bra, men det blir alltid att jag missar den när det är på vardagarna. Kommer alltid på det försent. Inser att detta är ett fullkomligt onödigt att skriva om, men whatever :)

pusss

fredag.

Jag vill egentligen ha en personlig blogg, men har aldrig någon större lust att berätta om mina känslor. Eller jag får väl aldrig ner någonting. Anyways.. Det är fredag idag iaf, och dagen började med att jag åkte med bror till skolan, satt där & halv nio började nationella provet i engelska, läsförståelse. Satt där till ca 10.05 och hade en kort rast. Sedan började ett till nationellt prov, hörförståelse. Båda proven gick väl hyffsat bra, man får väl hoppas på det bästa. Men sista delen av hörförståelse fattade man ju mkt av men skitsamma. Gjorde mitt bästa. Hade sen två lektioner, NO & Sv/So . Gick igenom en del på No:n men i slutet spårade ur det lite, eftersom att alla var trötta och less. Sedan var det bara sv/so kvar och det gick väl bra. Såg på korta filmer, gjorde so12:an, skrev i tankeboken under filmerna. Sedan hämtning och hem.. Åt lite ungspannkaka (mums!) och sedan gymmet. Det gick faktiskt rätt bra idag, och så var jag lite halvhurtig och sprang ett tag till 'the hills', alltså en tv/reality-serie. Sedan så for man och handlade. När man kom hem så satte man sig här, och sen såg på tv..
I helgen, alltså imorgon & på söndag, måste jag skriva en krigskorre, typ en artikel om andra världskriget. Man ska vara en reporter år 1939. Roligt! hm..

uppdt.
Jag har ju somsagt permanentat håret, och det kräver en jäkla mkt skum & fix för mitt hår ska få volym.. Hmm, inte kommer jag ihåg att det var så här förra gången. Aja, får se hur det blir. Får väl lära mig att det krävs en tid på morgonen/ efter duschen för håret. Jag som är så morgontrött. Menmen, - det är ju som skönt med fredag, med helg & sovmorgon. Men, jag måste ju skriva den där artikeln/krigskorren eller vad tusan det nu var. Det var ett skolarbete om andra världskriget iaf.. Hur som helst så blir det att sitta här i någon timme till innan jag stupar i säng..

puss

torsdag.

Det känns verkligen inte som att det är fredag imorgon, veckan har då gått fort. Det känns som att det var lov för läänge sen. Hur som helst så är de förbannade nationella proven imorgon. Vill inte ;/ . Usch. Känner mig verkligen inte peppad. Dessutom så ska man hinna göra typ 100 sidor på 1 ½ timma. Jaja, det måste väl göras och man får väl hoppas på det bästa men det jag verkligen inte ser fram emot är np i matte.. Hur som helst så ska jag lägga mig i soffan och se 'Step up', bra film det där. Sedan blire duschen.

image5
Mer sånt här åt folket, underbar serie.

onsdag.

Jag skulle vilja flytta till göteborg, eller bo där ett tag sen när man bli äldre. Så mysig stad. Men problemet är ju att skaffa boende och jobb.. Men det var bara en dröm. Det som är bra med att jobba som sjuksköterska (som jag har planerat att utbilda mig till) är att det finns jobb i varje stad, eftersom att det finns sjukhus överallt.. Men det var bara en parantes.
Har haft en halvdag idag, började 08.40 och slutade 12.00. Vi fick sluta tidigt idag eftersom att lärarna skulle på något. Men skönt för oss iaf.. Nu sitter jag här och slöar. Lyssnar på musik och tar det lugnt.. Gym ikv, samt tv - top model 9 :)

Uppdatering:

Kom nyss hem från gymmet. Hade huvudvärk större delen av gympasset men det gick tack och lov över i bastun :) . Tur det, hatar att ha ont i huvudet men vem gör inte det? . Gaah, längtar till en 14:onde då one tree hill börjar igen. Chad michael murray och James Lafferty är heta. Ögongodis! Ikv blir det att plugga lite spanska & se på tv.. Och förresten de två nationella proven i engelska jag har på fredag ser jag inte fram emot. Usch..

puss

tisdag.

Bloggen har varit nere så har inte kunnat skriva. Men iaf, så började skolan igår. Var rätt sliten och trött eftersom att jag bara sov ca 3-4 timmar den natten, och fick dessutom ont i magen/huvudet..
Idag har väl skoldagen varit helt okej, hade varken någon NO eller matte. SLutade ca 13.40 och for med mamma och handlade. När man kom hem så satte man sig här. Ska väl kika runt lite innan man ser på tv.

uppdatering:

Jag är inte social just nu, är mest trött och less. Och kanske lite smått irriterad. Funderar starkt på att duscha, läsa min läxa i 2 min sedan gå i sängen och sova. Det skulle behövas. Usch, är det rätta ordet just nu. Orkar inte förklara någonting alls.

jaja, hejs.

RSS 2.0