21.40 - gott nytt år!

Lyssnar igenom soundtracket från Twilight och vissa låtar fastnade jag för :)

Ska strax gå och lägga min trötta kropp i sängen & läsa. Var och gymmade ikv och då körde jag bara ben & mage och kan säga att mina ben var/är döda efter utfallen..

Orkar inte blogga mer,

Puss!


16.46 - komplikation.

Upptäckte till min fasa att morgondagen är röd, - det betyder att mina böcker inte kommer förrän på fredag. Jag döör!

Åt nyss middag & är supermätt just nu att jag inte orkar fara och gymma. Är alldelens för mätt för att kunna pumpa musklerna.

Nu, - åter till 'Om jag kunde drömma'

Puss!

14.13 - förundran.

När jag klickade in mig på blogg.se's hemsida så fanns en blogg med underbara teckningar/målningar. Tittade närmare på bloggen och upptäckte att personen var superduktig på att rita/teckana/måla. Önskar att man var sådär bra, men jag antar att allt går om man övar. Men har inte så bra tålamod, - om nåt blir fult så ger jag upp, och det är något som jag måste sluta med för allt blir ju inte fint från första början, hur gärna man än vill det.

Om jag har hittat någon film, bok, låt whatever. Så känns det alltid som att det är mitt personliga och det känns konstigt om nån i min närhet också älskar detta i fråga. Med vissa undantag då, - vissa saker går utmärkt att dela tankar om :). Det är rätt konstigt hur jag känner, och dumt egentligen. Men det blir oftast så. Nu är det Twilight - och det känns som att jag vill hålla allt för mig själv även om det är tusentals som älskar allt som har med det att göra. Men om någon vän också älskar det, så känns det bara konstigt.. Antar att ingen fattar nånting alls om vad jag skriver om. Men strunt samma, ville bara få ut det ur systemet.. Det är det som är så bra med bloggen, - man kan få ut de flesta känslorna och tankarna i ord, även om det inte alltid går. Fast ibland kan man hinna blogga lite väl snabbt, - tex om man är arg, ledsen osv..

Vart ville jag kommer egentligen? Vet faktiskt inte..

Gott nytt år! :)

13.40 - storm.

Det är lite storm ute, - det blåser iaf som tusan. Känns ju nästan som att huset ska blåsa bort. Det skulle iaf bli lite bättre sen, så det blir nog förhoppningsvis lite raketer.

Mina böcker kommer imorgon, YAY! Jag ska sträckläsa.

Puss!

02.26 - snart läggdags.

Ska strax dra mig mot sängen för att sova men först -

Bloggen har inte varit åtkomlig (är det ett ord ens?) i ett par timmar därav den dåliga updaten.. Har kollar på en massa Twilight-klipp, eller mest Robert Pattinson relaterat och nu är jag mest less. Även om jag tycker att han är dösnygg och älskar Twilight. Behövde bara ta en liten paus, från läsandet också.. Kan göra mig själv less på filmer, böcker, skådespelare för att jag researchar & kollar på för många youtube-klipp. Jag är konstig, jag vet :). Men imorgon har jag Twilight-abstinens igen & då lär jag läsa lite till i väntan på de andra böckerna..

Nyårsafton idag ju, eller imorgon, eller ja när jag vaknar :)

Är rätt trött och slut just nu, vilket är ett resultat av att somna vid fyratiden flera nätter irad. Det är inte bra alls. Detta kräver en ändring.

Nu ska jag gå och sova :)Detta skrevs som sagt 02.26, men eftersom att bloggen tjorvade så blev det inte uppdaterat.

21.58 - Noblesse, mm!


Noblesse är riktigt mumms! Eller ja, - mint & den vanliga eftersom att det är dom jag har smakat.

Det var riktigt skönt med en kokhet dusch, - nu fick jag energi att läsa men först lite fler klipp. Allt hittar jag på Youtube, of course.

Puss!

21.15 - det enda som finns i mina tankar..

Twilight vill verligen inte lämna mina tankar, men de kan gärna stanna kvar där för älskar allt som har med det att göra. Boken, filmen, skådespelarna osv osv.. Jag bara älskar Robert Pattinson, har är så snygg & efter att ha sett så många Twilight-klipp att mina ögon snart går i kors, så verkar han även vara väldigt rolig. Den perfekta killen? Kan förstå varför han även är modell.

Fick förörigt ett mail från CDON, och de resterande böckerna (eller 2:an & 3:an, - de som finns på svenska) kommer på torsdag. De skulle komma nästa arbetsdag & imorgon, nyårsafton är ju röd så det försenar dom men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.

Ska strax gå och duscha, och sen antingen Twilight-klipp eller fortsätta att läsa 'Om jag kunde drömma'.

Puss!

19.14 - my new obsession is..

Robert Pattinson! Hur kan man vara så otroligt snygg? Han passar perfekt in i beskrivningarna i Twilight.

 
18.55 - ovanligheter.

Har inte suttit här på hela dagen och det är ytterst ovanligt för att vara mig..

Vaknade vid ett kanske? Nä, det var nog lite tidigare men låg kvar och snoozade & läste till efter ett och det var väldigt skönt speciellt då det är rätt kallt i rummet & så ligger man och värmer sig under täcket. Väldigt skönt.. Sen gick man ner vid halv två nångång och sen låg man helt fast i Twilight, eller 'Om jag kunde drömma' som den heter på svenska.. Vid tretiden gjorde man sig i ordning för att fara och äta på kina där man tog en pizza. Eller jag köpte ju den såklart, men ni fattar. En mkt trevlig måltid med familjen.. När man kom hem så fortsatte man att läsa. Underbara boken, som man aldrig tycks bli less på.

Nu ska jag stilla mitt bloggberoende och sen återgå till bokens värld.

Imorgon får man ju nästan skriva en nyårskrönika :), på tal om nyår och ett nytt år så lär bloggen få ett nytt utseende & bli ljusare.

Puss!

00.37

Vad har jag gjort idag då? Eller ja, igår om man ska vara helt korrekt. Sov till efter tolv, började att läsa om 'Om jag kunde drömma', som jag först läste ut igårnatt.. Har läst i ett antal timmar idag. Vid sextiden for man till gymmet för att träna ett rätt hårt styrkepass. Var väldigt effektiv & hann med många övningar. Det lär kännas imorgon.

Är lite småtrött just nu, men ska ändå läsa i några timmar till. Ska väl släcka lampan senast 03.30.

Vad händer imorgon? Är inte säker, men kommer nog läsa en del även då.

Puss!

14.20 - längtan.

Jag håller på att dö av längtan tills de två andra Twilight-böckerna kommer. Jag håller ju på att bli tokig när jag inte får veta fortsättningen på direkten. Har suttit och läst lite recensioner om När jag hör din röst & Ljudet av ditt hjärta, och det verkar som att det inte bara är jag som älskar böckerna & blir helt fängslade vid historian..

Tror jag ska läsa om den första boken, - så får det bli! :) Är man desperat så är man.

Puss!

13.47 - måndag?

Det är tydligen måndag idag, men var tvungen att kolla att det stämde. Har ingen större koll på dagarna, då det är lov..

Igår såg jag ju som sagt Twilight och den var riktigt bra, men boken var som sagt ännu bättre. Efter filmen så var jag tvungen att läsa ut boken då jag bara hade slutet kvar, - eller ca 100 sidor. Blev klar vid halv 4, och kan ännu inte fatta hur bra boken egentligen var. Helt otroligt, underbart bra :). Kunde knappt somna efteråt eftersom att jag bara tänkte på Edward och Bella & slutet som inte var 'the end' - utan mer 'fortsättning följer'. Gillar egentligen inte slut som man får gissa vad som händer själv, men man lär väl läsa vad som händer i nästa bok som förhoppningsvis kommer på fredag. Hoppas, hoppas, hoppas :). Som ni kanske förstår så är det bara Twilight i min hjärna just nu..

Puss!

23.58 - Twilight.

Hittade filmen på Youtube i bra kvalla så har suttit och sett den nu ikväll. Eller ja, det är väl ett tag kvar. Den är verkligen bra, men böckerna är ju alltid 1000 gånger bättre än filmerna för man lever sig mer in i allt. Men nu har jag iaf fått Edward personifierad, - han är dösnygg i filmen. Guud, så snygg han är :)

Duschade nyss, och nu ska jag se slutet av filmen. Har slutet av boken kvar också, men ska se filmen först och sen läsa ut boken för efter att ha sett filmen så kan jag ju se allt framför mig medan jag läser :) .. Längtar till de två andra böckerna kommer, - det stod att det skulle ta 4-6 arb. dagar & att onsdag är röd ju inte det hela bättre. Men tidigast på fredag kommer dom :), hoppas, hoppas, hoppas att dom kommer då för annars dör jag av längtan :), iaf så ska jag se klart filmen nu och sen läsa. Allt jag har i huvudet just nu är Twilight. Jag är helt fast i historian.

Ha det fint, puss!


19.36 - mitt beroende.

Jag är väldigt, väldigt, väldigt beroende av parfymen Heiress (jag kan anses vara konstig då jag luktar på mig själv, haha!) och boken 'Om jag kunde drömma'.. Har beställt 2:an & 3:an så de kommer väl på en vecka eller nåt, men kan jag verkligen vänta så länge? Efter att jag har läst ut boken, vilket är snart så ska jag fixa hem filmen. Ska bli roligt. Även om filmen troligtvis kommer att vara i cam-kvalla. Men man får ta det som finns.

Och förresten, jag är nog också rätt beroende av gotta. Om jag inte skulle träna, så skulle jag rulla fram. Nä, nu överdrev jag. Men nästan :)

Puss!


16.01 - söndag.

Har inte suttit vid datorn på hela dagen, - vilket är grymt ovanligt för att vara jag. Läser 'Om jag kunde drömma' istället, - tur att jag läser lite långsammare för då tar inte boken slut så snabbt.. Ska iaf beställa de resterande böckerna, eller ja de två andra som är på svenska.

Ska till stan och äta och sen hem och läsa igen.. Underbart att läsa :), sen när jag har läst ut boken ska jag se på filmen. Den hörs vara bra.

 [Ljudet+av+ditt+hjärta.jpg]

00.17

Är helt slut, - både bra och dåligt.. Filmen var jättebra och hade en trevlig kväll i biosalongen. Men jag kommer ändå inte somna lycklig ikväll. Så är det, - hoppas på en bättre dag imorgon.

Tror jag ska göra mig i ordning för natten och sova, - orkar inte ens se på GA eller läsa.. Då är det illa.Riktigt så illa var inte gårdagen som jag antydde om just innan jag gick och sova.. Den var rätt bra faktiskt, - läste en massa, var på bio och så.. Var helt enkelt inte på nåt bra humör när jag bloggade :)

14.05 - Om jag kunde drömma.

Jag är helt uppslukad av boken, kan inte sluta läsa. Den är så underbart bra att jag knappt vet var jag ska ta vägen.. Ska fortsätta att läsa sen middag, gym & bio. Sen så ska man väl läsa mer & sova.. Låter som en bra plan.

Nu ska jag kolla om de andra Twilight-böckerna.

Puss!


Uppt.
Man blir genast förälskad i Edward, bara genom att läsa boken.. Ska slita mig från boken ett tag för att duscha.


11.14 - kanske hockey.

Det kanske blir att fara och se på Luleå hockey på tisdag, - riktigt roligt om det blir så! Luleå leder förövrigt elitserien och det är ju roligt. Tror de låg sist förra året, och nu iår först..

Nu hade jag tänkt att se på Grey's anatomy, - antingen säsong 2 eller 4. Ser två säsonger samtidigt.. Det blir nog att se på 4:an.. Det var hur som helst bra att jag steg upp tidigt för man får ju mer ut av dagen när man stiger upp tidigare! Det blir nog att gå och lägga sig vid tolv, efter bion. Måste förresten kolla när den slutar..

Aja, nu ska man sörpla lite vatten & borsta gaddarna. På tal om tänderna så måste jag beställa en tid till tandläkaren & fylla igen en tand där en bit har lossnat..

Ha det fint, - PUSS!

10.35 - inte bra, alls.

Somnade vid 05.30 imorse, och det är himla jobbigt då man inte kan somna. Usch.. Gick och la mig vid ett och då läste jag ur 'Om jag kunde drömma' till 02.30. Boken kändes lite småläskig sådär på natten :). Somnade till slut efter att ha tagit två panodil.. Hade besämt mig för att vända tillbaka dygnet så vaknad 10.00, och det var nog bäst det.

Ikväll blir det bio - Australia. Nice! :)

Puss!

23.44 - ännu mer Grey's..

Har idag på att göra lite slingor i håret, eller ja en del slingor.. Mitt hår är mörkbrunt, och är lite småless. Skulle vara fint med folieslingor för att få lite mer liv i håret. Har varit brunett i hela mitt liv & skulle vilja testa hur man såg ut som blondin.

Antingen så köper jag en mobil som jag hade tänkt, eller så slingar jag håret.. Min mobil funkar ju, och kan vänta tills man får mer pengar. Tror det blir så, - ska ringa till en frissa och fråga vad det kostar.

Puss!

21.43 - Rachel Bilson.Veckorevyn, eller Ebba von Sydow, kör en utvärdering av årets snyggaste klänningar & jag kan inte annat än hålla med om att denna bandageliknande skapelse var helt smashing på skönheten Rachel Bilson. Man önskar ju ibland att klänningar skulle sitta sådär snyggt på en.. Om min kropp skulle se ut sådär, så skulle jag inte ha annat än fodral på mig.. Underbart snygg, underbart.

Lovade mig själv att ligga i sängen redan vid 00.00, så det är ju bäst att jag hoppar i duschen strax. Men just nu känns det lite för jobbigt så det får vänta.. Ser på Grey's anatomy för ovanlighetens skull, - ha! Artären på en kille gick sönder, så vågar knappt sätta igång det igen.. Nog tycker man allt att man ska klara av att se på lite blod, - jag som funderade på sjuksköterskeyrket.

Puss!

18.50 - funderingar & Grey's anatomy.

Nu har jag bestämt mig (förra gången jag skrev det så skulle jag spara mitt hår långt), - nu ska jag fixa håret hos frissan. Tänkte göra slingor i håret. Typ guldaktiga & blonda.. Har ju själv mörkbrunt hår, men frisören får väl säga vad som blir finast. Fast var ska jag göra håret? Jaa, det är mkt funderingar nu :), haha!

Grey's anatomy är helt klart bäst! Kollar på den fjärde säsongen på datorn. Bäst, som sagt.

Puss!

17.37 - slingor?

Är rätt sugen på att fixa slingor, men frågan är då om man ska fara till frissan? Dom kan ju fixa slingor i olika färger & resultatet blir oftast bättre där än hemma. Men vad kostar det egentligen? Kommer då inte ha råd om jag ska spendera pengarna på en mobil.. Får fundera lite grann.

Puss!

16.14 - från brunt till blont?


Scarlett Johansson har en riktigt fin färg. Håret alltså..

Har avrit brunhårig i hela mitt liv, eller ja förutom när jag var ca 3 år & mitt hår var guldhärgat. På tal om gamla bilder, såhär såg jag ut i våras. Tror det var då.


Långt och fint hår, - vill ha tillbaka det! Fast efter ett par månader blir det nog i denna längd.

Åter till hårfärger, - denna på Bethany Joy Galeotti. Jättefin färg.Såhär har mitt hår sett ut, en gång i tiden.


Såhär har jag även sett ut, - som sagt, jag saknar långt hår. Ska tusan ha långt hår till sommaren.


Såhär har jag också sett ut.

Ja, detta var då lite gamla bilder på mig. När mitt hår var långt, rakt eller lockigt.


Och detta var förra nyår.

15.43 - engelsk fotboll.

Såg just klart Manchester united's match och den var riktigt bra, - precis varenda en var heltokiga vid varenda brytning. Men roligt var det att se på. Nu hade jag tänkt äta lite julmat, även om jag inte är supersugen. Äh, kanske bara äter en macka ist. Hur som helst,

Puss!

14.09 - inte bra..

Vaknade nyss, för några minuter sen. Jag sov till 14.00! Det är inte bra, - ikväll ska jag sova tidigare, inte efter 03.00 dvs. Vid 00.00, kan jag läsa iaf. Måste verligen vända tillbaka dygnet för man missar ju halva dagen.. Jag vet det är lov, men jag gillar ändå att vakna hyffsat tidigt, - vid 10-11 iaf..

Vad ska man göra idag? Det blir nog ingen träning iaf, eftersom att folket redan har varit på gymmet, medan jag sov. Surt..

Iaf så ska jag äta strax sen se lite Grey's anatomy.

Puss!

01.25 - bestämt mig..

Jag har bestämt mig, - ska spara håret långt som attan. Har när jag tänker efter alltid haft axellångt eller lite längre hår.. Nu vill jag ha långt & när jag tröttnar att spara så ska jag tänka på hur snyggt det är & hur mkt man kan göra med det när det är långt.. Därför ska jag spara ut håret, så det så.. Att jag har klippt mig nyss gör inte saken bättre precis, men nu är det hyffsat fint iaf. Till sommaren så ska det ha växt ett par centimeter, hoppas jag.

Nu ska jag återgå till Grey's anatomy innan jag går och lägger mig för klockan är ju snart halv två, trots allt.

Puss!

23.31 - ajaj.

Jag har fått ont i magen av all choklad. Är less på godis, speciellt choklad så lär inte äta det på ett tag. Kommer säkert vara sugen redan imorgon. Men då ska jag stå emot suget! .. En sak som jag aldrig ledsnar på är chips, speciellt en sort. Det är jäkligt gott, men jäkligt onyttigt. Varför kan inte jag tycka att goda saker är äckliga? Haha, det där lät lite fel. Men ni fattar nog.. Ajajaj, min mage ;o

Sammanfattning av juldagen:

Vaknade ca 12.45
Åt julskina till lunch
Sett Grey's anatomy
Gick och la mig och började att läsa 'Om jag kunde drömma'
Slummrade till och från i en timme
Åt ännu mer skinkmacka, - nu till middag
For iväg till gymmet
Sen kommer jag inte ihåg vad jag har gjort? Jo, - suttit här & sen ätit scones vilket var massa MUMS!
Sett Bonde söker fru, - sista gången, där man fick se om dom var tillsammans eller ej. Jag är sorglig. Bonde söker fru!
Sett ännu mer GA, och slutligen så lider jag av magvärk av all choklad jag har proppat i mig under dagen. Inte bra, - inte bra alls.. Detta kräver nångon sorts träning imorgon. Antingen en promenad eller en joggingtur. Om jag känner mig själv rätt så lär det inte bli nån joggingtur..

Over and out. /Ida

22.09 - Sommarlängtan.

Sitter och läser Sofi Fahrmans blogg och just nu så befinner sig hon och hennes syster (som förövrigt driver en av mina favoritbloggar, - Fahrmans mode) i sydafrika.. Man blir avundsjuk då man ser hur brunbränd hon är. Jag vill också! Är vinterblek och det är inte fint alls (Men tex Anne Hathaway får däremot till det), - vill ha sommar nu så man kan steka på stranden eller i solbädden hemma. Vill kunna gå i tex pumps obehindrat (nu förfryser man ju fötterna även om man har strumpbyxor), klänningar & kjolar utan tights eller strumpisar under.. Vill hur som helst ha sommar helt nu! Det är ju bara sisådär ett halvår kvar, - yay.. Inte länge alls.

Puss!

19.55 - serienörd, återigen.

Har kollat på alla trailers för serierna som börjar i början av Januari. Gossip girl, One tree hill & Grey's anatomy. Mina favoritserier, - kan det bli mkt bättre? Startar då året på ett mktbra sätt! :) Håller på att längta ihjäl mig, - GG & OTH börjar den 5:e & GA börjar den 8:e. LÄÄÄNGTAR!

Puss!

19.31 - wonderful.

Jag har ju såklart sett filmen Titanic många gånger förut men efter att filmen visades på tv för nån vecka sen kan jag inte släppa den. Det finns nog ingen vackrare, bättre kärleksfilm. Hjärtat går ju sönder varenda gång Jack dör & den slutar olyckligt (ändå inte då de möts igen, i himlen) men det är nog det som gör att den är så bra som den är.


18.56 - gym.

Det blev ett gympass idag igen och lika skönt var det idag som igår :), körde inge ben så lär inte få nån träningsvärk imorgon men det blir rätt skönt för har haft ont i låren i flera dagar nu.. Körde därimot mkt mage :), förresten så är gymmet det perfekta stället att spana på muskliga killar. Haha!

Har ätit lite nybakta scones med mjölk, vilket var grymt gott och till efterrätt äter jag en kall Tarragona.. Måste seriöst sluta med chokladen för hyn tar stryk.

Iaf, så får jag se vad jag hittar på nu.

Puss!

13.31 - torsdag?

Är det torsdag idag? Har ingen som helst koll på dagarna då man har lov.. Vaknade ca 12.45, och var helt utvilad - skönt. Gick ner och åt skinkasmörgås och nu sitter man här eftersom att jag inte fick fortsätta att se på Grey's då pappa ville ha tvn. Det är sorgligt, faktiskt.. Vad ska jag hitta på nudå? Äh, läser kanske lite bloggar så sen så får jag se om far ger upp tvn.

Puss!

00.37 - serienörd.

Jag hoppar från serier till serier, har ni nog märkt. Först blev jag beroende (alltså sträcksåg, inte då jag blev beroende av serier från början.) av Top model, och det såg jag i många timmar (tur att vi varken hade läxor eller prov, för hade då failat då jag spenderade min tid framför datorn.), sen övergick jag till Gossip girl, vilket jag såg färdigt för nån dag sen, eller det är inte färdigt utan blev sugen på en annan serie och det var ju såklart Grey's anatomy, - måste ju fortsätta att hålla koll på alla medicinska namn under lovet. Man kan ju inte tappa hjärnan helt barta för att det är lov, daah.

Ni märker nog också att jag är rätt trött utan att det har visats sig i gäspningar, men de kommer nog snart. Jyrar när jag är på snudd till att behöva vara sängliggande & i drömmarnas värld..

Nä, överväger ett till avsnitt av Grey's anatomy innan jag nassar i min splitternya mysdress/pjamas.. Sitter förövrigt i min mysdress med tillhörande tofflor som jag visade upp i.. förra inlägget? Aja, morgondagen kommer att bestå av att slöa på hög nivå & sen gym och eventuellt en promenad.

Puss & godnatt till er som inte är nattugglor som jag.


23.27 - gym imorgon.

Det blir att fara till gymmet imorgon också, och köra lite andra muskelgrupper än vad jag gjorde idag. Det blir nog mest troligt rygg, tricep, bröst & sen kondition på bandet eller crosstrainern. Undra vilken som är bäst egentligen? .. Funderar även på att ta sig en lång, härlig promenad. Skulle vara superskönt! :)

Kollar runt på diverse sidor just nu, men ska nog ta och fortsätta att se på Grey's ett tag. Förresten så har jag hört att boken Twiligt - Om jag kunde drömma - är bra, så man skulle väl kanske börja läsa den med tanke på att jag fick den idag :), riktigt trevlig sysselsättning som jag kommer förmodligen att hålla på med på lovet.

Förresten så blir det kanske att fara och se på Luleå hockey på tisdag, - riktigt nice om det blir så!

På lördag blir det att se på Australia, även det ska bli roligt! :)

Puss!

22.07 - slut på julafton, för det här året.Dessa är mina, - de är supersköna, verkligen. Har myst runt i dessa hela dagen :) .. Såg nyss 'Tomten är far till alla barnen' med familjen. Den gick nyss på 4:an och kan då inte säga att jag är förtjust i filmen, inte min smak :), haha.

Nu hade jag tänkt lägga mig och se på Grey's och bara njuta.

Ha det bra, och hoppas att ni har haft en underbar julafton som jag har haft! :)

Puss!

13.45 - 24/12 - 08, Christmas Eve!

Vaknade vid nio, eller ja blev väckt vid nio. Släpade mig ur sängen för att gå ner och öppna paketen. Ville helst sova, men de insisterade & blev pigg när jag började riva bort papper :). Fick bla smycken, kläder, supermysig pjamas, smink, tofflor, böcker, parfym, godis, kit med lotion, deo & duschkräm :). Blev riktigt nöjd! Nu är man som varenda julafton less på choklad, men den går der imorgon när man vaknar..

Ligger i soffan och myser framför Grey's. Såå underbart bra, - fast snart så kommer Addison in i bilden och då blir det trubbel i paradiset :). Haha! Är alltså inne på de sista avsnitten av säsong 1.

Ska se på Kalle Anka, som vanligt & sen äta supergod julmat och efter att ha smält det så ska man och träna sen på gymmet. Ska bli skönt efter att ha ätit allt möjligt.Uppdatering: 18.43 -

Kom hem nyss från gymmet. Var hela familjen och gymmade, - en bra tradition på julafton! Vi var helt ensamma, - haha, vad annars? .. Körde rätt så hårt och bättrade på min träningsvärk i benen. Ajaj.. Men det är ändå skönt eftersom att känns att man har tränat..

Ser på Grey's anatomy, älskade Grey's anatomy.. Är som sagt beroende av serier, helt klart! Älskar dom för det är ju som korta filmer som aldrig tar slut. Kan det bli bättre?

Tänkte mysa med lite chips nu snart, - mums!

Puss!

23.50 - I wish you a merry christmas.

'I wish you a marry christmas, I wish you a merry christmas, I wish you a merry christmas and a happy new year'

Fick just denna låt i min skalle, - ovanligt? Nja, får låtar på hjärnan mer eller mindre varje dag.. Hur som, så är det julafton om ca 8 min. Eller ja, det är den 24:e då. Det känns väl som julafton då man vaknar.. Har säkert suttit i en timme och läst igenom en blogg jag har hittat och den var rätt bra faktiskt :), tror jag ska forstätta att läsa lite bloggar innan jag fortsätter att se på Grey's medan jag ligger under filt i soffan. Det är rätt mys!

Dagen före dagen, - JAG LÄNGTAR TILL IMORGON!

21.50 - soon Christmas eve.

Tanden gick sönder. Åter till tandläkaren..

Snart är det julafton, och längtar fortfarande tills stunden man får öppna, och det blir när man har vaknat vid 12.00. Har aldrig öppnat paketen på kvällen, utan har alltid öppnat allt då man har vaknat.

Jag vill ändra min design nu, men har ingen fantasi hur jag ska göra den. Hmm. Någon som har nåt förslag? Det är ju nästan spikat att den ska vara Gossip girl-inspirerad, men jag vet inte hur färgerna blir.. Hmm.

Kollar runt på lite olika bloggar som jag har hittat, samt åt en mumsig blodapelsin nyss. Det var gott!
19.38 - how nice!


19.13 - förändringar, snarast.

Jag är hyffsat less på min bloggs utseende. Är bara less och behöver en förändring, snarast. Det blir nog mest troligt Gossip girl-inspirerad men vet inte riktigt på vilket sätt det blir på. Eller ja, en liten aning har jag väl.. Kanske blir det att fixa till den imorgon.. Imorgon är det julafton och jag längtar, men det har jag ju också gjort varenda år jag som jag kan minnas. Julen är min favorit, helt klart.

Lyssnar på Broken strings,

 

Tog en liten paus från mitt Grey's anatomy-tittande, och gud så länge sen det var man såg på säsong 1. Serien är ju inne på sin 5:e säsong nu.

17.50 - julbad.

Hade tänkt att man ska hoppa i duschen & ta ett stå där länge i det varma vattnet. Ska bli skönt, för jag tycker inte att det finns något skönare än att duscha. Speciellt håret eftersom att jag hatar att ha otvättat hår.. Trevligt att veta? Hehe.

Kikade in på Sofi Fahrmans blogg, - ni vet moderedaktören på Aftonbladet, som har tidningen Sofis mode (som jag förövrigt läser i detta nu!), hon la in en bild på hennes skogarderob. Vilken dröm det skulle vara att ha alla de skönheterna.


Bild: Sofis Snapshots.

Efter duschen så tänkte jag även bädda lite nya sängkläder och sen lägga sig och läsa ut 'Som jag vill vara', för imorgon börjar jag på den första Twilight-boken. Det blir ett nöje, eftersom att man har hört att den ska vara bra.

Ha det bra, samt God jul!

Puss!

16.41 - christmas, (23/12 - 08)

Äntligen har man fått julkänsla, och den fick jag efter att ha ätit julskinka :), det var mumms! Riktigt gott faktiskt.. Gah, vad jag längtar till imorgon.. Fick mig ett till litet paket i eftermiddag efter att päronen kom hem från julhandeln. Nu väntar jag med spänning tills jag får lägga vantarna på mina klappar.

Jag har förövrigt låten - 'All I want for christmas is you' på hjärnan och melodin vill inte lämna min hjärna.

Hur som helst, så ska jag antingen fortsätta att se på Grey's eller December boys som jag precis började att se på.13.35 - dan före dopparedan.

Nu är det dan före dopparedan, och det är nog en hel del som julstressar & försöker förtvivlat söka efter den perfekta klapparna.. I våran familj däremot så har vi allt klart & paketen ligger redan under granen.. Pyntade nyss granen samt la fram klapparna.. Har faktiskt fått lite julstämmning för granen är som sagt inne, julskinkan håller på att göras i ordning, har druckit julmust samt pyntat granen & klämt lite på paketen som det står Ida på :).

Nu hade jag tänkt se på Grey's, eller ja - först det sista avsnittet av Gossip girl i av första säsongen.

Puss!


01.46 - favoriten.Det här är ett av mina favoritavsnitt i Gossip girl.. Det är ju också passande att det både är jul i serien & i verkligheten.Ojdå, klockan är visst 01.50 och det kanske är dags att sova? Äh, det får ske på ett tag för man ska ju ändå inte upp i tid :)

Puss!

23.20 - snyggsnyggsnygg.

Chace Crawford är så grymt snygg att jag dööör! Kan knappt uttrycka mig i ord hur perfekt han är.. Han hade jag mer än gärna vilja ha i julklapp :) haha! Förövrigt så bara ÄLSKAR jag hans röst.Chace Photo
Så sööt!

Chace This!

Crawford, Chace (Hot)

22.35 - dan före dan före dopparedan.

Snart är det jul och jag håller på att längta ihjäl mig.. Efter imorgon är det julafton, kan knappt fatta det eftersom att jag inte ännu har den riktiga julkänslan men lär få den när man klär granen imorgon. Har även tänkt göra knäck samt nå kakor imorgon :), det blir mums speciellt knäcken som jag tycker är good! Hehe.. Idag har det inte heller blivit att se på Grey's, men imorgon lär jag nog göra det.. Ser ju för det mesta serierna på datorn, även om jag har dvd men imorgon ligger jag nog i soffan. Roligt att veta va? Hehe.

Aja, nu - mer Gossip girl.

Puss!


20.35 - Gym.

Kom hem för ett tag sen. Var och gymmade, och körde rätt så hårt så är ganska slut för tillfället. Körde igenom hela kroppen, och det känns. Ben (framsida, baksida, insida, vader & benböj), axlar, bicep x2, tricep, rygg x2, mage (en hel del, och det känns nu efteråt), bröst. Tror jag inte har glömt nånting. Det blev en hel del :), och skönt var det.. Måste nog gymma varannan dag nu på julen då man äter en hel del julgodis samt pepparkakor.

Hur som helst, så har jag satt på mig min mykofta & ser på Gossip girl. Så sjukt bra! Har nästan glömt bort hur bra första säsongen är.

Detta blev uppdaterat lite senare än tänkt, för saker har kommit imellan :)

Puss!

16.14 - KLACKAR.

Jag har ett starkt sug efter ett par nya klackar, helst röda eftersom att jag älskar rött. Fast svart skulle också vara nice!

Det lär inte bli några inköp annat än en mobil just nu, för efter jag har köpt den så är jag pank. Luspank.. Får väl kanske försöka få lite pengar av päronen. Nog för att dom skulle köpa både möblerna jag ville ha samt bidra lite till mobilköpet.Denna blir det mest troligt att köpa. Inte så superdyr, för ids verkligen inte slösa en förmögenhet på en mobil för då känner man att det skulle kännas rejält om man nu mot all förmodan skulle tappa den, eller söndra (haha, ännu ett snyggt ord jag använder) den eller något. Därför räcker det att den kostar runt 2000.Nu hade jag tänkt leta lite bra musik på en channel på Youtube där det finns den mesta musiken från alla Gossip girl-avsnitt.

Puss!

15.15 - längtan.

Längtar tills Revolutionary road släpps. Eller ja när den går att ladda ner eller kommer på dvd. Det lär dröja.. Iaf så längtar jag så mycket att jag såg slutet av Titanic när Jack dör & scenen i himlen (alldelens i slutet då tanten dör & så är Jack och Rose tillsammans på båten igen) och det borde jag inte ha gjort för nu sitter jag här och gråter.. Så himla bra film! Finns nog ingen som slår denna kärleksfilm.

Har ju ingen aning om Revolutionary road är bra, men den ser lovande ut & med tanke på att det är Leonardo Dicaprio och Kate Winslet, aka Jack & Kate, som är huvudrollsinnehavare så kan den bli intressant :)


Revolutionary road

12.47 - måndag.

2 dagar kvar till julafton, - längtar väldigt mkt!

Vaknade vid halv tolv idag, - när jag slog upp ögonen så kände jag doften av nybakat bröd. Inte helt dumt sätt att vakna på? Hur som helst, så har jag även sett lite grann på Gossip girl - den första säsongen. Chuck & Blair, vilken personkemi säger jag bara. Dom ska vara tillsamman för de hör ihop. Tidigare tyckte jag verkligen inte att de skulle vara tillsammans & att Chuck inte var snygg alls. Men jag har ändrat mig, - de ska vara tillsammans & Chuck är faktiskt lite snygg.

uppdatering: städade nyss :), igår skurade jag nedervåningen & idag övervåningen. Tänkte baka lite pepparkakor snart, men först Gossip girl.

Puss!

12.32 - CHUCK AND BLAIR, BLAIR AND CHUCK


00.28 - song of the night.Älskar varenda sekund av den här låten. Så bra! Detta är möjligen en remix, vet inte - men den här och orginalet jättebra. Ska definitivt fixa hem denna imorgon, så jag kan nöta den hela dagen.

23.30 - ny design?

Är sugen på att göra en ny bloggdesign. Eller ja, en ny header :), men det får man fixa efter jul, för jultemat är ju som passande nu.. Headern blir nog Gossip girl-inspirerad, av nåt slag.

Tänkte lägga mig och läsa bok nr 2, dvs 'Som jag vill vara'. Kommer inte särskilt långt i böckerna jag läser när jag har flera på gång samtidigt. Men nu ska jag koncentrera mig på denna. Sen blir det att läsa ut Linas kvällsbok, eller ja iaf innan lovet är över ska den vara utläst.

Puss!

22.39 - söndagkväll.

Det har visst varit söndag idag, har ingen större koll på dagarna då lovet har dragit igång.. Idag har jag bakat lussekatter, som skakade juvligt när de var nybakta med ett glas iskall mjölk. Har även städat en del, - dammsugit, dammtorkat samt skurat. Känner mig nästan stolt :), haha! Har även planerat lite möbelinköp som en bokhylla, tvbänk & ett nytt nattduksbord. Tror allt blir i vitt. Det jag vill ha är från Ikea. Bokhyllan är inte alls lika stor som den ser ut, utan är bara ca 150 cm bred :), den blir perfekt att förvara böcker, filmer osv i rummet..

Längtar som tusan till julafton för tillfället eftersom att jag är nyfiken om vad som ligger i paketen :).

Nu hade jag tänkt att se på lite Gossip girl.

Puss!
19.33 - magont.

Aj, aj, aj vad min mage värker. Det måste nog ha varit den dära glasskålen jag tryckte i mig (haha, inte själva skålen utan innehållet!).. Ändå är jag sugen på mer glass. Haha, guud så jyr jag är. Snart, snart, snart är det julafton och jag längtar!

Imorgon blir det att baka pepparkakor, - massa mums!

Ojdå, såg att länkarna var vita och då syns knappt nåt på menyn, sidan brevid, - whatever. Måste åtgärdas.

Puss!

14.11 - Gossip girl, dusch & läsande.

Har sett en del Gossip girl idag, - eller har väl egengligen bara sett ungefär ett och ett halv avsnitt men när man ser serier på datorn så kommer mkt i mellan och då känns det som att man har sett många avsnitt.. Duschade nyss och upptäckte att inte lockarna hade försvunnit från mitt hår (har en gammal permanentning i håret sen i våras nån gång, - fixade rätt så stora lockar. Många säger att håret blir som svinto, men mitt hår blev varken torrt eller slitet). Håret hade till och med blivit ännu lockigare när man klippte upp det.

Hur som helst, så tänkte jag mysa till min säng med en massa kuddar osv osv och sätta på Grey's anatomy - säsong 1. Ska ligga under täcket och bara myysa. Tänkte även läsa lite i samma veva :) , allt detta i supersköna myskläder! Kan det bli bättre?

Förresten - nu är det bara imorgon, tisdag & sen julafton. Om 3 dagar är det julafton. Eller ja, efter två dagar får man öppna paket.

Hehe, puss!

11.25 - vaknade nyss.

Gick och la mig vid halvtolv-tiden och efter att ha läst lite så tog det ett tag innan jag somnade.. Vaknade för ett tag sen, eller ja, vaknade inte riktigt av mig själv, utan mer av ett - IDA! Mat.. Men det var nog bra ändå, för inte kan man väl sova bort halva dagen? Eller jo, det kan man faktiskt.. Hur som helst, så åt jag nyss en portion med blodpudding. Det låter suuperäckligt, men när den är lite hårdstekt med diverse tillbehör så funkar den faktiskt. Enligt mig, iaf..

Sitter här och lyssnar på halvgamla Snow patrol låtar, som är riktigt bra faktisk. Det blir mkt Grey's anatomy låtar just nu och en låt som också är rätt bra är 'The delgados - I fought the angels'.. Är riktigt sugen på Grey's idag, - kanske blir det att se nån säsong. Men frågan är ju vilken! Om det är någon som är ett Grey's-fan som mig, så skulle jag bli glad om ni skulle kommentera vilken som är eran favoritsäsong :). Kanske man ser

Hur som helst, så ska jag iaf kika på Gossip girl just nu.

Puss!

21.58 - moviesmoviesmovies..

Det blir mest troligt att fara och titta på Australia nästa helg. Treevligt eftersom att jag gillar filmer med lite kärlek i!

Det mysiga med julen är att det visas massvis med filmer som man kan kolla på :), jag lär komplettera filmerna med ett x antal serier så som Gossip girl, Grey's anatomy, One tree hill & möjligen lite OC.. Älskar verkligen Ryan och Marissa i serien, vilken kärlek alltså.

Hur som helst, så ska jag fortsätta att kika på GG och sen i sängen för att läsa.. Alltså det är allt bra skumt att när man är ledig så bryr man inte sig så mkt att vara uppe länge till skillnad från när det är skola.. Aja,

Puss!

20.22 - Gossip girl.Har blivit beroende av Gossip girl, - har börjat att se den första säsongen igen och det är såå bra. Blir lätt beroende av serier :) - i jul lär jag även se en hel del OTH & Grey's samt en massa filmer. Det är myys!

Puss!

15.42 - vågtång.

En sak som jag funderar att inhandla är en vågtång från OBH nordica eller Toni&Guy :). Håret ser naturligt och fint ut, - långt som kort.. Guud vad jag vill ha den nu, men har inga cash kvar den idag & så måst jag spara till min mobil som ska köpas strax efter jul.

OBH Nordica Artist Wave Maker Vågtång

14.46 - Lyckad dag på stan.

Vaknade vid 08.00 och gjorde i ordning mig lite grann samt åt på en halvtimme. Det var lite småstressigt eftersom att jag snoozade ett bra tag, men hann ändå.. När man kom från vid 10-tiden så tog man sig en kölapp på frissan och efter att bara ha väntat på ett nummer så fick jag klippa mig. Klippte upp håret, - rejält, ca 4 cm och det är rätt mkt :). Toppade håret & klippte snelugg. Blev riktigt nöjd! Fast håret känns mer eget då man tvättar det.. Var inte ute efter att shoppa så mkt men hittade mig en supermysig stickad kofta från Ginatricot & en svart vanlig kofta från H&M.. Fick mig även två julklappar som jag bestämde själv - Om jag kunde drömma & den andra boken av 'It girl'. En väldigt lyckad dag! :)

Puss!

23.21

Klockan är snart halv tolv och jag har ännu inte duschat. Inte bra alls, eftersom att jag ska upp hyffsat tidigt imorgon. Närmare bestämt 08.00.. Äh, om jag går och slaggar (haha! Guud vad fult uttryck) vid 01.00 så får jag ändå skrapat ihop några sömntimmar.. Ååh, va härligt det blir att klippa mig imorgon. Så skönt att fräscha till barret.

Har som sagt börjat att se på Gossip girl från början och gud så bra det är, - Serena & Dan. Forever.

Puss!

21.46 - überuttråkad.

Ärligt talat så känner jag mig väldigt uttråkad just nu och det är rätt ovanligt för att vara mig. Vanligtvis brukar jag hamna i böckernas eller filmernas värld eller hitta massa annat roligt på nätet men har noll fantasi vad man ska pyssla med.. Har ju gossip girl en ny film och en massa men ändå är jag rastlös. Vad är mitt problem egentligen? Äh, nogsvammlat för ikväll för nu har jag beslutat mig för att fortsätta med min bok sen borsta gaddarna, duscha och allt som man brukar göra på kvällen. Alltså det finns inget skönare än att duscha håret. Haha! Konstig som jag är.

Puss!

21.15 - film, tv-tittande & flott.

Nu är grymt sugen på att träna så längtar som tusan till träningspasset imorgon. Ska köra hårt! Heheh. Eftersom att jag sov länge nu i eftermiddags så kommer jag nog inte somna särskilt tidigt inatt och det är inte bra för ska stiga upp tidigt imorgon.. Det blir att klippa sig först och sen kika runt på stan. Tycker att det är mysigt som tusan att gå i affärerna då det är julpyntat & det spelas julmusik.. Det lär nog vara en hel del folk på stan eftersom att julklappshetsen är i full gång.. På tal om ingenting så behöver jag pengar, men får bara drygt 500 nu snart eftersom att det var nåt uti special som det stod om på csn..

Har börjat att se på Gossip girl, - första säsongen och allt är så annorlunda. Men bra :)

Puss!

18.27 - sysslolös..

Vet inte vad jag ska göra för tillfället. Väntar på att en film ska bli klar för att tittas på - Suburban Girl. Kanske man läser några rader ur 'Knappt lovlig'.. Imorgon är det lördag vilket innebär klippning & lite shopping.. Skulle även behöva rensa min garderob imorgon, och sen på kvällen hade jag tänkt släpa mig mot gymmet för att köra igenom hela kroppen. Är riktigt sugen på att träna mkt mage för tillfället. Vet egentligen inte varför men det är väl kanske att när mna kör mkt mage så känner man verkligen efteråt att man har tränat, vilket är skönt! :)

Hoppas att ni alla får ett härligt jullov, för det kommer jag att ha! Hehe. Fyllt med sömn & filmtittande.

Puss!

16.08 - sömn.

La ifrån mig boken vid 13.00 och somnade nästan direkt. Sov i hela 3 timmar och det var superskönt! Nog för att man blir rätt så trött nu efteråt, men det var det värt.. Ska strax äta middag - kött med sås & hasselbakspotatis :). Mumms! Sen ikväll blir det väl att se på tv eller nån film. Får se hur det blir.

Puss!

12.56 - tröttheten själv.

Efter att ha suttit och lyssnat på en massa sång & grejer (som alldrig ville ta slut) och varit och ätit, har man blivit supertrött. Efter att jag har sett färdigt filmen jag ser på nu ska man tvätta bort sminket och sen lägga sig under täcket för att antingen sova eller läsa nån av de bra böcker jag håller på att läsa. På tal om böcker så måste jag köpa minst 1 imorgon :)


Puss!

12.29 - JULLOV!

Nu har man fått jullov och det är så sjukt skönt att jag knappt kan fatta det! 19 dagars ledighet. Har tänkt se en massa filmer, - tex sagan om ringen osv osv.. Nu ska man läsa lite bloggar & se på film.. Är riktigt sugen på att se på filmen Australia, men den lär inte vara tillgänglig så får väl vänta.

Puss!

22.30 - Revulutionary road.

Leonardo Dicaprio och Kate Winslet återförenas som kärlekspar på filmduken i filmen Revulutionary road. Jag väntar med spänning till den släpps. Älskar kärleksfilmer, - speciellt med dom  som huvudrollsinnehavare. Älskade dom i Titanic så lär inte bli besviken :).

Tänkte släpa mig i säng på ca en halvtimme för att för en sista gång innan jullovet drar igång, ställa väckarklockan på 06.30. Kanske tidigare då det är avslutning & man kanske vill fixa sig lite extra :).. Ska och äta lunch efter avslutningen, på kina. Det blir riktigt gott! Annars har jag inga som helst planer för att göra något speciellt imorgon. Lär se nån film och mysa på.. På lördag blir det klippning & möjligen lite shopping i Luleå. Läängtar! Söndag, - kanske lite julbak.. Måste få med en hel del träning nu på lovet så man inte rullar fram efter lovet :). Gillar att träna, så det lär inte bli nåt problem att släpa sig till gymmet.

Hur som helst, så ska jag lägga mig i sängen och läsa antingen 'Som jag vill vara' eller 'Knappt lovlig'.

Puss! God Jul förresten :)

21.28 - snålt med uppdateringar.

Har inte varit så flitig med uppdateringarna idag, men har haft annat för mig :).. Såg nyss på Leila bakar och nu ska man fortsätta att se på film & sen sova. Jullov imorgon, ska bli så otroligt skönt att det finns inte.. Kollar runt på nätet för tillfället, och har inte mkt annat att tillägga. Lär uppdatera mera på jullovet ;)

Puss!

14.48 - Torsdag.

Nu är äntligen skoldagen över, och den har känts som en evighet.. Började 08.00 och då hade man svenska där man satt och läste och skrev en massa.. Gymmade sen och det var rätt så skönt, speciellt då man satt i bastun ett bra tag och njöt. Riktigt skönt. Åt sen julskinka på macka till lunch och därefter gick man till sjukan för att gå på studiebesök om nå hjälpmedel. Riktigt givande! Eller så inte, - äh det var faktiskt inte så farligt. Bara man inte behöver sitta i skolbänken så funkar det mesta.. Hur som helst, så har man julavslutning imorgon och det känns så underbart skönt att man inte har några vanliga lektioner kvar. Ska bara fika med klassen och eventuellt med 2:an och sen så skulle det väl vara några aktiviteter som man ska göra med klassen..

Imoron blir det att klä upp sig med klänning och eventuellt klackar..

Ha det bäst, puss!

14.20 - Wild child.

Jag älskar Wild child, - så underbar film! Rolig och underhållande var den också, och även romantisk. Älskar såna filmer.. Hur som helst, så blev jag på toppenhumör efter att ha sett filmen och nu ska jag sjunka in i böckernas värld.. Ska fortsätta att läsa 'Som jag vill vara'.. Förresten så var man lite halvt skeptisk i början av filmen men den blev bara bättre och bättre. Lär se den igen.

Puss!

13.29 - planer.

Filmen jag sitter och ser på är riktigt rolig faktiskt :)

På lördag blir det att toppa & klippa håret samt fixa till luggen. Tänkte inte ta mkt mer än nån cm på längden men klippa upp det en del eftersom att det mest ser otroligt tråkigt ut för tillfället.. Ska även gå runt på stan (Luleå) och kolla i affärer samt kolla på mobiler.. Måste även köpa lite smågrejer samt två böcker - 'Modellsommar' & den första boken av Twilight. På svenska tror jag..

Hur som helst, så ska jag fortsätta att se på filmen nu & sen sova.

Ha det bäst! Puss.

12.19 - moviesmoviesmovies.

Ska strax se på filmen 'Wild child', har ingen aning om den är bra men det lär jag ju se.. Hur som helst, så ska jag bara mysa på och sen kanske ta sig en tupplur. Alltså imorse när vi såg film så var det väldigt nära att jag somnade.. Så lite sömn skulle inte skada? På tal om sömn så längtar jag fruktansvärt mkt till lovet för ska sova klockan runt var och varannan dag. Ska bli så skönt, för älskar att sova.

Puss!


11.06 - Onsdag.

Bussen var sen imorse så fick stå och frysa i blåsten ett bra tag, och nog kändes det skönt att få komma in i en varm buss.. När man började skolan så såg man på 'Mamma mia', och den var helt okej. Rätt rolig faktiskt.. Efter filmen gick vi på ett studiebesök på ett boende för förståndshandikappade.. Nu är man på skolan, och har slutat. Ska vänta på en som jag ska äta med, så undertiden läser jag lite bloggar.. Riktigt skönt att ha slutat och inte ha några läxor. Imorgon är den sista skoldagen och sen på fredag är det avslutning. Så skönt!

Puss!


22.22 - Tisdagkväll.

Det känns så otroligt skönt att inte ha några som helst läxor eller prov av nåt slag. Så skönt.. Har tittat en hel del på Top model ikväll och det har varit skönt att bara ha slappat.. Nu när jag har sett färdigt säsongen, - cycle 7, så ska jag se ett tag på Titanic. Älskade film. Kate Winslet & Leonardo Dicaprio är otroliga i filmen! Så synd att Jack dör ;o.. Vet förresten inte hur många gånger jag har sett denna film? Lika bra varje gång..

Imorgon ska vi först se på film och sen ska vi på studiebesök. Funderar på klänning imorgon också.. Idag hade jag ett lila, stickat fodral med svarta sstrumpisar & stövlar..

Puss!Titanic, - en av de allra bästa kärleksfilmerna som någonsin har gjorts. Den är ju såklart enormt sorglig men det är nog det som gör helheten.. Bara av att se en kärleksscen med dom när hon står vid relingen så börjar jag att gråta.. Tårarna rinner och rinner. Vad är det med mig nu för tiden? Gråter ju alltid till filmer.. Men det är rätt härligt.20.23 - YAY!

Klarade provet! Hade bara ett ynka fel så det känns superskönt då man inte har några prov eller läxor det här året.. Har även nästan bestämt mig för vilken mobil jag ska köpa. Måste bara känns på den i affär. Det blir nog nice! Tänkte köpa den efter jul så man får lite pengar ;)

Puss!

17.24 - nervös.

Börjar att bli nervös för det är knappt en timme kvar. Huja! Äh, ska försöka hålla mig kall så går det nog bra.. Man kan ju inte göra mer än sitt bästa?

Ser lite på Top model, cycle 7. I slutet.

Puss!

14.15 - musicmusicmusic.

Leona Lewis - Run


12.31 - snart hemma.

Nu går jag ut till bussen - det blåser svinmkt ute så kommer säkerligen blåsa bort.. Längtar till man kommer hem så man kan byta om till mjukiskläder & se på Top model.

Oj, nu måste jag springa ut så jag inte missar den.

Puss!

12.16 - Gym.

Kom nyss från gymmet så nu står man här på skolan och väntar på bussen. Tänkte läsa lite bloggar i ett par minuter i innan man måste gå ut i stormen och blåsa bort. Alltså nu vet jag tusan inte om jag ids plugga mer till förarbeviset, - det får gå som det går.

Nu ska man gå ingenom toppen på bloggtoppen.

Puss!

10.16 - tisdag.

Sitter på datalektionen men slutar strax.. Har hållt på med ett bildspel och tjorvat på.. Ska äta på ett tag och sen blir det gymmet.. Det blir nog skönt, speciellt att duscha. Kommer hem med bussen vid 13.00, så ska man se på Top model & plugga om jag ids.. På kvällen 18.30 så ska jag skriva prov, och hoppas verkligen att jag klarar det. Skulle verligen vara superskönt..

Nu börjar jag bli hungrig så ska nog ta och äta min baguette så man kan träna.

Puss!


19.44 - bloggtorka.

Har inte varit särskilt kreativ i bloggen den senaste tiden och det beror på en bloggtorka. Har ingen som helst lust eller fantasi att skriva och orkar inte skriva för skrivandets skulle.. Kan iställer lägga in lite önskeklappar från tex H&M, Asos osv & andra saker :)

Har förövrigt ont i skallen och är rätt trött så ska strax gå och duscha och sen sova tidigt. - James Morrison feat Nelly Furtado - Broken strings- Damien Rice med '9 crimes' , - perfekt låt när man har huvudvärk. Skulle lätt kunna somna till den.Det ska bli så sjukt skönt imorgon om jag klarar provet & inte har några fler prov detta år.. Bördan från mina axlar skulle lätta.. Ska läsa igenom lite ur boken nån till gång idag & så läser jag sen på dagen.Hur mysiga såg inte kläderna ut på detta foto? Det är något med ljuset, stylingen och fina kläder också såklart. De är från H&M och jag tänke lägga upp bilder på plaggen men de tycktes inte göra de rättvisa. Det ser sådär vintermysigt ut.


Dessa snyggingar från H&M var riktigt fina, men höga! Frågan är ju om man skulle kunna gå i dom en hel dag..


Även dessa är från H&M. De börjar bli bra på skor nu.

ASOS Notch Front Taffeta Skirt

Denna rosa skapelse från Asos skulle verkligen pigga upp vardagen. Snygg var den! :)

Det var allt för mig, - PUSS!

13.46 - Nya böcker.

Nu har jag lånat ännu en bok av Katarna von Bredow - 'Hur kär får man bli?' som jag har läst tidigare men den var så bra att jag måste läsa den igen.. Hur som helst, så blir det en hel del läsning nu på lovet :)

Anyways, så har jag engelska strax och sen slutar jag.. Ska bli grymt skönt. I och för sig så måste jag plugga en del men.

Puss

11.07 - Blodsocker.

Stack nyss ett blodprov i fingret och det var inte så farligt som jag trodde. Blev även stucken och det kändes knappt.. Känns rätt skönt att ha gjort bort det, och skönt var det även att kolla att man har ett normalt blodsocker & att man inte har diabetes..

Hur som helst, så har jag en liten rast just nu och börjar igen 11.30. Sen har jag matte och engelska och slutar 15.20. Usch, orkar inte.

Puss!

09.31 - Måndag.

Nu har veckan dragit igång. Snart är den slut och då är det lov. Tjoho! Imorgon skriver jag prov och hoppas att jag klarar det för annars avlider jag. Så om jag inte skriver imorgonkväll så vet ni ju vad som har hänt. Haha, nä skämt åsido så ska jag plugga ikväll och läsa igenom allt så man har ett hum om allt.. Anyways, så ska vi ta blodsocker på varandra och det kommer att göra svinont i mitt finger. Ajajaj.. Man sticker ju tusan hål på fingret att det börjar blöda.

Puss!

21.13 - Gladiator.- Tårarna faller nerför mina kinder varenda gång jag ser slutet. Så himla sorligt att jag håller på att dö. Så fint & sorgligt på samma gång. Älskar filmen.. Vet faktiskt inte varför jag kom på att tänka på Gladiator. Det blev bara så.

20.43 - Som jag vill vara.- Denna blir veckans bok. Har börjat lite grann på den och den verkar bra. Andra har även sagt att den är riktigt bra så det verkar ju lovande.. På jullovet ska jag minst läsa 'Knappt lovlig' av Katarina von Bredow, 'Linas Kvällsbok' och 'Modellsommar' & den första Twilight-boken om de finns att köpa i Luleå på lördag.. Behöver jag säga att jag gillar att läsa? Hehe.

Vill bara att veckan kan dra igång att jag får göra bort provet & att vi får lov. Ska bli såå skönt!

Puss!

18.19 - trött var förnamnet.

Är så otroligt trött att det känns som att jag jållerp å att stupa vilken sekund som helst. Funderar starkt på att sova ett tag för att få upp energin igen men frågan är ju då om jag orkar röra mig från min sköna datastol där jag sitter så skönt med mysskjorta och allt. Ska väl först se lite Top model och sen på ett tag sova lite grann. Skola imorgon, men det känns inte så jätte tungt eftersom at jag vet att lovet snart infinner sig. Bara måndag, tisdag (slutar 10.40), onsdag (slutar 11.30),  torsdag då jag går hel dag, fredag då vi bara ska fika och ha julavslutning som säkert bara är en timme.. Sen är det lov! YAY! Det ska bli så otroligt skönt, och skönt blir det på tisdag då jag skriver prov och förhoppningsvis klarar det. Då har jag inga fler prov. Ska därför plugga lite ikväll, så man klarar provet..

Förresten, - Casillas är snygg och bäst, enligt mig. Hans flickvän hade tydligen lämnat honom, så därför kan jag ta honom. Haha! :)

 

17.45 - Söndag.

Var tog denna dag vägen då?

Har inte varit hemma på hela dagen. Har varit på diverse ärenden och kom hem strax efter fyra.. Nu ikväll måste jag plugga lite grann, se på film, se på Top model och bara mysa på..

Har lite bloggtorka, så det kan bli lite snålt med inlägg. Återkommer iaf när jag har idéer i skallen.

Hur som helst, så hoppas jag att alla har haft en mysig 3:e advent. 3:e, - snart är det JUL! YAY!

Puss!

00.59

Såg El classico och Real Madrid förlorade, tyvärr. Casillas räddade iaf en straff så det är ju nånting iaf.. Annars så har man bara kollat runt en massa på internetet. Youtube fungerar inte, och jag är beroende av ANTM..

Påminnelse: The truth about love, Blind dating, Feast of love, December boys..

Puss

21.25 - Dags för ett klipp.

Är ruskigt sugen på att klippa håret en aning. Vill ju som sagt klippa upp det och klippa av luggen eftersom att den är lång och allmänt tråkig. Hittade en massa bilder, men något åt det här hållet skulle vara fint. Lite kortare då såklart, eftersom att håret inte är superlångt.. Håret är lite längre än vad det är på profilbilden.


20.54 - El classico.

Ikväll, 22.00 drar El classico igång. Det är ju matchen mellan Real Madrid och Barcelona. Real Madrid ska ju såklart vinna. Så hoppashoppashoppas. Hehe! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu fram tills matchen. Youtube fungerar ju inte och har ingen bra film.. Det är ju Faddergalan men det orkar inte jag se. Har någon nåt tips på film? Gillar helst filmer med lite romantik :)

Ha det bra, puss!


18.38 - changes.

Har fixat lite ändringar på blogg nu, men skulle vilja få en annan färg på texten på sidan. Den tjorvar bara på. Lite irriterande. Hur som helst, så gjorde jag bloggen lite mer julig..

Youtube verkar inte fungera så kan inte se på Top model. Vad ska man göra nu?

Förresten så infinner sig julstämningen! :)

Puss!

17.25 - Blackout.

Vaknade 13.00, efter att ha sovit hela natten och morgonen utan att ha vaknat en enda gång. Satte mig vid datorn i ca en halvtimme och sen började jag läsa lite.. Plötsligt märker jag att det blir kolsvart & strömmen gick. Fick tända ljus för att kunna se och så la man sig i soffan och läste i 2 timmar. Så länge var strömavbrottet. Man blir ju nästan lite mörkrädd då det är är kolvart ute och det enda lyset man har är stearinljus.. Det har förvrigt snöat en hel del igår, inatt & idag. Det har säkert kommit 3 dm med snö. Det blir iaf en vit jul, om nu inte allt regnar bort men det tivlar jag starkt på.. Hur som helst, så kom jag nyss hem från kalix. Vi - familjen - var ute och åt eftersom att vi inte kunde laga nån mat när strömmen var borta och när den kom tillbaka - 16.00 - så var alla hungriga.

Nu ska man bara chilla och börja läsa en ny bok, - 'Som jag vill vara'.. 'Räcker det om jag älskar dig?' var förövrigt jättebra :)

Puss!

21.14 - Heja Alice!

Hoppas att Alice vinner Idol, för efter att hennes framträdanden ikväll så var hon toppen. Hon kan sjunga både rock och ballader..

Hur som helst, så längtar jag att åka snowboard för det är ju så vintrigt härligt.. Så underbart att svischa nerför backen på vintern/våren.. Det blev inte att åka förra året, eller alltså i våras så nu är man extra sugen.


21.11 - Idolfinalen.

Sitter och kollar på Idolfinalen som precis drog igång. Markus & alla andra framgångsrika idoler var på plats. Ola är förövrigt söt! Hehehe. Fick lite ont i magen av chipset, - inte bra det.. Hur som helst, så njuter jag till fullo av att det är helg. Så härligt.. Snart är det ju jullov och då är det ju en massa slötid (älskar att slappa, hehe!) och då ska jag se på Sagan om ringen filmerna. De är otroligt långa, men man kan se dom i etapper. På tal om etapper (haha, vilken övergång) så har jag betsämt mig för att klippa upp mitt hår en massa. Det är ju så tråkigt nu.

Anyways, så vet jag för en gång skull inte vem jag ska vinna för båda är ju bra men Kevin är ett snepp bättre så han vinner nog. Nu ska jag återgå till programmet.

Puss!

18.46 - fredagfredagfredag.

Så himla skönt med helg. Säger det varje fredag, men jag älskar verkligen fredagar & helgerna.. Är förövrigt sjukt trött men ska ta och lösa lite korsord i VR, läsa nya VR och läsa ut 'Räcker det om jag älskar dig?'.. & så blir det väl att fortsätta att se på Top model, även om det är delay (ljudet och bilden hänger inte ihop) vilket irriterar mig enormt. Ska försöka åtgärda problemet, genom att försöka hitta ett identiskt avsnitt men fungerande.

Funderar på att sova tidigt ikväll, men det lär inte bli så eftersom att jag ska se Idol-finalen.

Puss!

15.26 - FREDAG!

Nu är det helg och det känns hur skönt som helst kan jag meddela.. Har haft gympa nu sist på dagen och det var rätt roligt för man var i olika grypper och så skulle man sammarbeta i grupperna i en hinderbana.. Nu ska man bara hem och duscha.. Det känns lite smått ofräscht att ta på sig rena kläder efter gympan men man blev ju inte supersvettig.. Anyways, så ska jag vänta på skjutsen som kommer alldelens strax (15.35), sen handla, hem - duscha, äta och chilla.

Puss!


21.43 - gym och andra saker.

Ikväll var jag och gymmade och det kändes helt okej faktiskt. Skönt är det att röra på sig och känna att kroppen har arbetat.. Fredag imorgon, så grymt skönt eftersom att det har kännts som att denna vecka inte har velat ta slut.. Ska slappa och plugga lite grann i helgen. Ska bli så skönt. Ska förövrigt se på Idolfinalen och äta gott imorgon. Kanske chips, för är grymt sugen. Hur som helst, så firas Lucia på skolan imorgon och då ska man väl se på luciatåget med klassen (OP1) och resten av skolan. Typ. Har en massa lektioner imorgon, men det ska ändå bli skönt med fredag. YAY! Hehe. Imorgon blir det nog att klä upp sig med klänning om det inte är allt för kallt..

Ska ta och sova strax men först ska jag läsa klart min bok 'Räcker det om jag älskar dig?' som förövrigt är riktigt bra som alla Katarina von Bredows böcker. Man fastnar i böckerna och kan inte sluta läsa.. Ska även läsa 'Som jag vill vara' i helgen som hörs vara riktigt bra.. Är även sugen på att klicka hem Twilight-serien, alltså böckerna översatta till svenska.. Får se hur det blir. Kanske finns böckerna att låna? .. Snart är det jullov, - bara en vecka kvar! YAY!

Hoppas att ni har en bra fredag och en härlig helg! Puss!


15.12 - Varför?

Alla bra serier börjar igen i Januari. Alltså varför kan dom inte visa under julen då man ändå är sugen på serier.. Jag som hade sett fram emot att se på Grey's imorgon. Men så blir det tydligen inte..

Gossip girl, One tree hill & Grey's anatomy måste jag längta efter..

Puss!

10.01 - Torsdag.

Har engelska just nu, och vi sitter i datasalen för att göra lite olika uppgifter. Läraren är inte här så passar på att uppdatera lite grann.. Är superhungrig för tillfället, men snart får man mat. Fiskpinnar står på matsedeln för idag, och det är helt okej faktiskt.

vad händer idag då? Ska gå skola till 14.30, sen vänta på bussen eller så får man hämtning. Ska äta, sitta vid datorn och försöka att plugga till skoterkortet. Suck.. Men måst börja. Ska även iväg och träna idag. Det blir riktigt nice. Har inte kunnat gymma sådär supermkt de senaste två veckorna eftersom att det har avrit mkt med allt men nu ska jag ta igen det..

Äh, nu kanske man skulle göra det man skulle.

Ha det bra, puss!

22.21 - dusch, musik & bloggar.

Duschade just, och nu sitter man och lyssnar på musik. Leona Lewis - Bleeding love. Väldigt länge sen man lyssnade på den. Den var ju utjatad där ett tag. Hur som helst, så har man varit på den näst sista skoterkort-träffen och vi körde skoter. Det gick sådär i början med andra gången gick det riktigt bra, - med tanke på att jag bara hade kört skoter en gång och den vi körde med var en supergammal en som var tröga att växla, svänga osv osv.. Men det känns iaf jätteskönt att ha gjort bort det för har inte sett fram emot denna dag. Haha! Nu måste man bara plugga till provet på tisdag. Har inte börjat, men ska iaf börja skumma igenom texten så man har nåt hum om innehållet. Eller okej, har väl kikat på några sidor och så har hon ju gått igenom på lektionerna..

Lång skoldag imorgon, - går till 14.30 men måste ju vänta till 15.30.. Fat den tiden spenderar jag vid datorerna på skolan.. Torsdag är det imorgon, och då är det snart helg. Igen. Gud så snabbt veckorna flyger iväg. Men det är ju bara skönt eftersom att då närmar sig julen med stormsteg.

Hur som helst, så ska jag gå och lägga mig och läsa Katarina von Bredow's bok 'Som jag vill vara'. Älskar alla hennes böcker som jag har läst. Tex 'Expert på att rodna' & 'Hur kär får man bli?'..

Puss & godnatt!

14.25 - Inte många dagar kvar nu.

Snart är det jullov, och julafton. Inte många dagar kvar nu. 7 skoldagar kvar, - fast jag vet inte hur det blir med nästa fredag. Om vi går hela dagen skola. Hoppas inte, så man slipper dansen..

Hur som helst, så gjorde jag iaf årets sista prov (förutom det till skoterkortet nästa vecka) och det känns underbart skönt! Nu ska jag se den sista delen av Top model, cycle 8.

Är förövrigt väldigt trött.

Puss!

13.40 - STEP UP

Hela filmen är en enda stor favoritscen, så kan inte välja ut bara nån :). Älskar filmen, - så underbar! Rekomenderar alla som inte har sett filmen att göra det för den är bäst.. Aja, kan väl lägga in nåt klipp till. Snart slutar det med att jag har lagt upp hela filmen. Haha.
13.16 - Favoriter i Step up.- I love it!

11.04 - Onsdag.

Hade en kort skoldag idag, och har slutar nu.. Började 08.00 och då satt man och plugga till provet som man hade 10.00. Det var superenkelt så det  var ju roligt.. Måste vänta till bussen går 12.40, så det är ju ett tag. Ska nog mest troligt se på film när jag kommer hem, - Narnia 1 & 2. Det blir riktigt nice att bara slappa hemma utan några läxor. Eller okej, ska plugga till skoterkortet men det är ju inte riktigt samma sak..

När jag kommer hem, så ska jag lägga in favoritklippen från Step up, och sen ska man se på Step up 2. Kärlek!

Hörde just att jag har fått lite fler julklappar, - spännande!

Puss!


22.29 - Luleå hockey.

Kom nyss hem från hockeyn.. Luleå vann matchen med 2-1, så det var ju roligt. Det var alltså mot Skellefteå, och kan säga att skellefteås klack brevid oss var tokiga. Ojoj.. Asså vi satt ju, men hela deras klack var bara några meter bort.

Anyways, så gick det inte att sova på hemresan så det gick lite segt men det var allt skönt då man kom hem.. Har prov imorgon, men ides inte plugga i bussen men läste lite grann i pausen. Äh, det fixar nog sig.. Orkar inte läsa nåt nu, för ska se klart Step up och sen sova.


Puss!

13.39 - Gossip girl.

Såg just färdigt Gossip girl, och jag dör så bra det var.. Det var annorlunda och underbart bra.. Nästa avsnitt kommer den 9:onde Januari, och OTH börjar den 5:e.. Vad ska jag nu hitta på?

Hur som helst, så ska jag se på Luleå Hockey ikväll, men måste först plugga men det blir aldrig för det är ju så fruktansvärt tråkigt.

Puss!

12.18 - heiress.

Idag köpte jag en parym, till mig själv i julklapp som jag senare ska slå in :) haha. Den luktar helt underbart gott, så har blivit beroende av doften.. Det är Paris Hilton - Heiress. Så underbar lukt alltså! Nu sitter jag och sniffar på min handled :) haha.

Gossip girl laddade just klart, så ska kolla in det och sen plugg.

Puss!

22.20 - Step up.- Favoritscenen ur filmen.

17.08 - Untouched.The Veronicas - Untouched.

Älskar låter och paret. Jag vet inte vad som har hänt den senaste tiden, att få mig att gilla dom tillsammans.. Hur som helst, så får jag stilla mitt begär imorgon i form av veckans dos av Gossip girl.. Blir toppen!

Imorgon börjar skolan 08.00 och slutar 10.40, och då ska jag äta kebab på skolan innan jag beger mig hemåt och då ska man plugga Vård & före 17.00 ska man sätta sig på bussen till Luleå, och halvsova med musik i öronen.. Det är supermyys! Sen blir det LULEÅ HOCKEY! :) YAY!

Puss!Såhär ska paren vara i GOSSIP GIRL.

- Serena & Dan
- Blair & Chuck
- Vanessa & Nate (fast helst, så ska han vara med mig!)

15.06 - Nu är måndagens lektioner avklarade.

Skrev nyss ett gammalt nationellt prov i engelska och det gick då hyffsat bra. Eller det gick bra, för fick ett svar på allt. Men om det är rätt, det vet jag ju inte.. Hur som helst, så längtar jag hem nu för vill se på favoritfilmen - Step up.. Sem måste man väl plugga och äta, innan jag ska iväg igen 18.30. Längtar som tusan tills skoterkort-träffarna är färdiga. För är hyffsat less just nu..

Anyways, så ska jag läsa några bloggar innan jag ska gå ut till bussen.

Puss!


12.01 - VR.com

Står och tittar runt på Veckorevyn.com, - mode & bloggar.. Ska försöka att få lite inpiration för eventuella köp när jag far till Luleå helgen innan jul. Då kommer det att fara smockat med folk, - julstressen är i full gång då.. Men det är supermysigt i affärerna då det är julpyntat..

Slutar väldigt sent idag, - 15.20. Kommer hem vid fyra. Ska fortsätta att se på Step up. Älskar den.. Sen 18.30 ska man iväg på skoterkorts-träffen.. När man kommer hem senast 21.00, så måste man plugga men om jag känner mig själv rätt så kommer jag formodligen se Top model.

Anyways, så börjar matten på ca 30 min.

Puss!

09.46 - Måndag.

Nu har en ny vecka börjat och det känns lite segt, - speciellt då man inte sov märkvärdigt mkt. Ca 4½ timme..

Läste på en blogg på blogg.se's hemsida om att det kommer att bli en 3:a av Step up.. Längtar, för älskar verkligen filmerna.. Hoppas bara att förra huvudrollen, - alltså killen (som jag inte kommer ihåg namnet på) kommer att vara med i hela filmen eftersom att han var SNYGG.. Huvudrollinnehavaren i första filmen, var inte heller så pjåkig utan även han var SNYGG.

Puss!

19.08 - Top model cycle 8.- Detta ser jag på nu, - antm cycle 8.. Är ju som sagt lite beroende av det.På tal om ingenting så passar Chuck & Blair i Gossip girl, jättebra tillsammans eftersom att båda är som dom är.. Dom är intressanta tillsammans. Tidigare gillade jag inte riktigt dom tillsammans, men nu tycker jag bara att dom är söta.

spoilervarning.Påminnelse till mig själv - The Veronicas - Untouched

15.08 - The city.

Det jag gillar med MTV, är att man kan se serierna på nätet. Jättebra, och enkelt! :) Gillar The hills, och snart så ska Whitney's (LC' kompis) egna serie släppas, - The city.. Hon flyttar, och skapar ett helt nytt liv med nya kompisar, jobb osv.. Det ska bli roligt att se på! :)

På tal om ingenting på håller jag på att tanka Buffy the vampire slayer, - säsong 3.. Det var ett par år sen man följde serien, men jag gillar den & att han som spelar karaktären 'Angel' är toksnygg gör ju inte det hela sämre..

Anyways, så har jag sagt i flera dagar att jag ska se på Step up, men han skjutit upp det, - men nu ska jag kika på den underbara filmen!

Puss!

13.02 - Söndag.

Efter att ha sett på Stjärnor på is i 10 veckor så har man blivit supersugen på att åka skridskor, även om jag suger. Haha!
Nu ska man se på Step up, vilket är en underbar dansfilm i modern tappning :)

Annars idag så ska man försöka att plugga och sen gymma :)

Puss!

22.43 - YES, YES, YES!

Markus blev vinnaren av Stjärnor på is! Så himla bra alltså!

Men vad ska man nu se på lördagskvällarna? Det kommer ju bli tomt utan att se Markus en gång i veckan :)


Nu ska man se lite Top model och sen kanske Step up.

Ha det bra, puss!


20.17 - Klänningspecial.

 Stylebystars.com
Forever21.com
ASOS Sequin Bandeau Dress Asos.com
ASOS Rose Corsage Babydoll Dress Asos.com
ASOS Bow Front Mini Prom Dress Asos.com
- Skulle mer än gärna vilja beställa bla dessa :)Markus åkte precis och han var fenomenal! Har fick högsta poäng och det förtjänade han! :) Hoppas att han vinner!

17.49 - brownies!

Bakade nyss en plåt med underbart goda brownies :). Det är verkligen supergott! Nu ser man på Top model och funderar om man ska ta och se på Step up, för det är den absolut bästa dansfilmen! Tvåan är också bra, men gillar ändå ettan mera :)..

Ikväll blir det att hålla på Markus i stjärnor på is! Heja!

Puss!


15.06 - förkyld, igen.

Varje gång jag åker på en förkyldning så försvinner matlusten. Är varken sugen eller hungrig på nån slags mat, och det är rätt jobbigt för energin är ju inte på topp då.. Hur som helst, så vaknade jag 13.00 idag och blev helt förskräckt av att hela dagen var bortsovd. Men skönt var det ju :). Nu sitter man bara här gör inget speciellt. Funderar på att se på 'Step up' - för älskar den filmen, så underbar! 


22.47 - Better in time.- Leona Lewis med 'Better in time', - älskar den..

22.41 - YES! Youtube rullar på igen.

Vem är den ultimata youtube-nörden? Jag såklart. Eller är mer av en ANTM-nörd (America's next top model).. Utröstningen i Idol ägde rum alldelens nyss och det blev som jag ville - Kevin & Alice. Även om det hade varit bra om man hade kunnat vara tre i finalen, som i Stjärnor på is, - för Robin är verkligen superbra. Speciellt då han sjunger ballader. Fields of gold.. Den måste jag nöta! Förresten har något nåt tips på nån fin, vacker, lugn låt? Skönt att lyssna på sånna i mellan åt.

Nu ska jag nöta ANTM.

Ha det bäst! Puss. /Idaj

21.50 - i brist på rubrik..

Lyssnade just på Rix fm, - där Frida Fahrman (hon modebloggar på metro, - kolla in!) tipsade om mode. Det var en repris från dagen, och det var väldigt roligt att lyssna på.. När Youtube inte funkar så så passar jag på att kolla & lyssna på annat.. Nu ska jag kika in lite klipp från Vakna med the voice :)

PUSS!

21.12 - Idol.

Nu vet jag inte vad jag ska tycka och tänka. Alla var super ikväll, men dom jag vill ha i final är Kevin & Alice. Jag gillar ju Robin, men han presterade inte full lika bra som dom två andra.. Alltså Kevin kan verkligen sjunga vad som helst och göra det på topp. Hans personlighet är även heltskön.. Strax ska Leona Lewis sjunga och hon är en klar favorit som jag lyssnar på mer eller mindre varje dag. I alla fall så har det blivit så den senaste tiden..

Om nu Youtube skulle ha funkat så hade jag utryckt min kärlek till musiken.

Ha det bra, puss!

18.32 - Youtube är inte i funktion.

Youtube fungerar inte, men jag behöver det! Är beroende och måste stilla mitt sug av Top model, - helst nu! Vad ska jag göra annars? Plugga kanske, men det orkar man inte göra en fredagkväll.

Kan inte säga att det är underbart skönt med helg för mkt, för det är ju härligt att kunna slappa i nån dag extra när man har mkt i skolan nu innan jul.. Förresten så lånade jag 'Linas kvällsbok' idag & började läsa och den verkar vara rolig och bra och så kan man sätta in sig i situationerna.

Fortsätter med julstämmningen i bloggen med bilder :)


17.37 - mår bättre.

Har mått lite halvdåligt i stort sett hela dagen, men nu mår jag bättre och det är ju skönt :). Ser på det nyaste avsnittet av Grey's och det är underbart bra! Ska äta lite Tarragona och sen blir det Top model, sen Postkodmiljonären & Idol där Leona Lewis är med :). Det blir en riktigt bra kväll!


15.05 - Äntligen fredageftermiddag.

Nu har skoldagen nått sitt slut, men är ännu kvar på skolan eftersom att jag väntar på hämtning.. Mår fortfarande inge bra, och det är jobbigt då man är på skolan.. Kan istället sätta mig och läsa Linas kvällsbok.

Puss!

11.58 - fryser..

Mår inte så jättebra just nu, eftersom att jag har ont i huvudet, & fryser.. Hade matte nyss och det var rätt jobbigt eftersom att man inte kan tänka klart när man känner sig krasslig.. Det positiva är ju att jag bara har två lektioner kvar, och det är Vård och omsorg och där ska vi ha massage och på idrotten ska vi simma.. På tal om simma så kommer jag nog bli ännu sjukare, men skitsamma. Man ska inte missa en gympalektion för det, för har inte med mig några gymkläder.. Äh, det hela blir nog bra till slut.

Anyways, så slutar jag 15.00 och då ska man vänta i en halvtimme innan jag får hämtning.. Ska sen titta på Grey's, vilket kommer att bli super.

Puss!


09.02 - FREDAG.

Äntligen fredag! Känns som att jag skriver det varje fredag, men det är ju för att fredagar är bäst :).. Har svenskan avklarad, och nu snart så ska jag ha engelska, sen matte, vård och omsorg & bad.. Inte så farligt, även om fredagarnas lektioner är väldigt många..

Puss!

21.20

Ikväll var man på skoterkorts-träff och där tittade vi på 5 (!) filmer om skoterkörande. Det var rätt så tungt.. Aja, längtar iaf tills man får kortet för det är bra att ha det..

Imorgon är det fredag och har längtat hela veckan efter denna dag eftersom att då börjar helgen & då kan man sova ut..

Nu ska man fortsätta att se på Top model, och sen duscha och sova.

Längtar som tusan till jullovet och har därför börjat att skapa julstämmning i bloggen med julbilder :)

Puss!


17.15 - Music of the day.- Leona Lewis med 'Footprints in the sand' , älskar verkligen alla av Leonas låtar :), skulle kunna lägga upp varenda en hära. Och därför kan jag lägga upp en till :)
- Leona Lewis med 'Whatever it takes'

 Enjoy!

Förresten, - de senaste dagarna har jag fått betydligt fler besökare och det är ju alltid roligt! :)

16.19 - Grey's anatomy.

Kan passa på att lägga in ett promo (den amerikanska reklamen, typ) för Grey's som släpps imorgon.. Spoilervarning för er som följer med sveriges tempo.

Enjoy!


14.34 - väntan..

Nu, äntligen har skolan slutat - men det har varit segt kan jag säga.. Hade nyss medicinsk grund där man satt och gjorde uppgifter i 50 minuter. Det var rätt jobbigt, ja.. Nu längtar man hem för att först äta fläskfilé med klyftpotatis & svampsås. Det ska bli mums! Sen ska man hoppa i myskläderna och se på Top model.. Ser som sagt cycle 9, och jag är helt fast i serien. Det är helt sjukt hur beroendeframkallande det är :), men det är bara roligt underhållande! Efter att jag har sett färdigt cycle 9 så övergår jag nog till 8:an, sen 7:an osv osv. Eftersom att alla säsonger ligger på youtube :). Det är riktigt nice kan jag tala om..Julen är min favorithögtid eftersom att allt är så supermysigt & så får man vara ledig och umgås med familjen.. Alltså det finns inget mysigare än när granen är inne & så mumsar man på pepparkakor, lussekatter & knäck. Mmmm! Så gott.. Och så går man runt i myskläder i ca två veckor :)

Pusss!

13.25 - en lektion kvar.Nedräkningen har börjat - bara en timme kvar av skoldagen. Eller okej, - 2 timmar kvar innan bussen går det är chill för kommer att stå här och sen göra bort läxor..

Ååh, vad skönt det ska bli imorgon.. Fredag, veckans bästa dag (kanske delar förstaplatsen med lördag) - då ska man först ha bokcafé på svenskan vilket innebär att man ska sitta och berätta om en bok & fika.. Sen har man engelska och det blir väl en aning jobbigare. Matte sen, - geometri. Pju.. Massage på vård och omsorgen och sist på dagen är det bad.. När man kommer hem så ska man först på Grey's. YAY! Älskar den serien, den är verkligen bäst. Eller okej, - OTH & Gossip är väl också bra, men ni fattar :)

Anyways, blir det att läsa nån blogg nu innan Medicinsk grund börjar.

PUSSS!

11.20 - två lektioner kvar.

Två lektioner avklarade och två kvar.. Har just ätit lunch som var sådär. Pasta & pastasås.. Ikväll ska man på skoterkort-träff. Känns lite jobbigt, för Top model-tittande blir ju lidande och det får ju inte hända! :) Annars så ska man väl bara ta det lugnt idag och börja plugga lite vård och omsorg, för har inte börjat plugga och det är - dåligt.. Äh, frågorna var ändå inte supersvåra så det är chill..

Nu ska man läsa några bloggar, - alla i toppen på bloggtoppen & stylisten Linn Gustafsson.

Slutar 14.30 idag och då måste man stanna kvar och vänta till 15.30, men undertiden så kan jag göra bort läxor så jag slipper tänka på det..

Ha det bra, puss!

09.35 - Torsdag.

Idag är det torsdag och snart helg. Längtar till imorgon för då börjar helgen och på kvällen blir det att se på Idol och då medverkar Leona Lewis. Asså hon är ju typ svinbra :). Sen på lördag så blri det att se på finalen av Stjärnor på is.. Jag kommer ju att bli deprimerad av att det slutar! Iaf så får Markus gärna vinna, för han är bäst..

Nu har man svenskan avklarad, där man bara satt och läste ur en bok. Alltså nu innan jul så börjar man bli lite stressad eftersom att jag måste typ läsa 2-3 böcker till på ca 2 veckor, + att jag har ett prov nästa vecka på ondag. Äh, det ordnar nog sig..

Nu ska man börja bege sig mot skåpet för att snart börja engelskan.

Ha det bra, puss!

19.32 - gym.

Drog iväg till gymmet vid femtiden och där körde man igenom hela kroppen vilket var superskönt. Det gick inte ens tungt :).. Nu ska man se nåt avsnitt av Top model innan det är dags för att se på tv.. Lång skoldag imorgon, vilket känns lite tungt men det går nog bra för har inga superjobbiga lektioner imorgon, förutom svenskan direkt på morgonen. Pju..

Snart är det helg förövrigt och det ska bli grymt skönt, som alltid.. På fredag ska man kika på det nyaste avsnittet av Grey's som jag trodde skulle visas förra fredagen. Men det är väl att den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge :).

Anyways, så blir det somsagt Top model nu, puss!

14.41 - Gossip girl.

Som jag sa lite tidigare idag så ville jag lägga upp ett litet klipp från det senaste Gossip-avsnittet, för det var så bra. Och tänkte att jag lägger upp promot - spoilervarning för er som följer med i sveriges tempo.

Anyways, - enjoy!


13.10 - America's next top model.

Har slutat skolan, alltså för dagen :). Slutade närmare bestämt 11.30, och då gick jag ner till banken för att aktivera mitt kort & fixa id-kort. Fotot till id-kortet blev verkligen skitfult. Asså vad är grejen med det? Alla foton blir som att man ser ut som 'hej kom och hjälp mig'.. Aja, ingen ska ju glo på det..

Nu ska man titta på Top model, och bara njuta.. Annars idag så blir det gymma.

Puss!

09.14 - Luleå hockey & Gossip girl.

Igår klockan 17.00 steg jag på bussen till Luleå för att se på hockey. Luleå spelade mot Frölunda.. Matchen var riktigt bra och spännande, - den var mest spännande i slutet då jag nästan höll på att dö.. Matchen blev 2-1, till Luleå.. Brukar inte gilla att åka buss men det var superskönt då man halvlåg med bakåtlutat säte & så lyssnade man på musik. Slummrade till lite grann då och då.. Det blir även att se Luleå hockey nästa tisdag, - när dom spelar mot Skellefteå. Det blir riktigt nice! Det enda problemet är att jag har prov på onsdag, men antar att man får ta med sig och plugga i bussen om man nu inte somna såklart. Men det fixar nog sig, för kan plugga som tusan i helgen. Även om jag hatar det, men provet är nog inte så farligt eftersom att vi har fått ett papper med frågorna som hon tar på provet. Eller hon tar väl lite färre än vad som finns, men det är ju bara att nöta dom..

Anyways, så såg jag på det nyaste avsnittet av Gossip girl igår och det var så grymt bra att jag höll på att avlida.. Hade gärna kunnat lägga upp ett klipp från avsnittet men det är ju USA:s tempo, så det är ju en massa som inte sett det. Men får se, - det är ju bara att jag skriver 'spoiler'. För det var så sjukt bra och underhållande. En annan sak som gör att Gossip girl är bäst är Chace Crawford, - aka Nate. Så snygg att man håller på att dö varenda gång man ser honom.. Antar att de flesta tjejerna som ser Gossip tycker detsamma. Men han är min, bara min :)


12.38 - tisdag.

Började med matte klockan 08.00. Det var rät segt eftersom att vi började med nya saker eftersom att vi gjorde prov igår.. Sen hade man data och där satt man och gjorde ett jul-bildspel i powerpoint. Det var rätt roligt faktiskt.. Vid 10.45 blev jag hämtad & for på kina och åt med mamma :), mums var det! For sen och handlade lite, - bla Sofis mode som jag ska läsa sen. För tillfället så läser man bloggar & ser på top model. Om ni gillar Top model, så kan jag rekomendera att se det på youtube eftersom att det finns nästan alla säsonger i okej kvalla :).

Hockey idag, - Luleå hockey.

Puss!


22.59 - sovdags.

Borstar gaddarna och snart, alldelens snart så ska jag lägga mig i min mjuka, varma säng och sova. Ska bli underbart skönt för vad är bättre än att sova?

Imorgondagen har jag bestämt att ska bli bra, - kort skoldag, - matte & data, hem 11.00 - se Gossip girl, Hockey på kvällen - Luleå & åka buss på kvällen. Det är supermysigt att åka buss eller bil då det är kolsvart ute.

Anyways, så godnatt alla! Puss

21.28 - asos, top model-tittande & dusch.

Warehouse Fan Pleat Bow Front Shift DressASOS Cap Sleeve Fitted Mini Dress
Unique Boutique Layered Satin Body Con DressASOS Backless Bustle Prom Dress

Hittade en massa fina klänningar på asos. Riktigt snygga. Ska hoppa i duschen, se lite mer Top model & sen Boston tea party.

20.08 - wanna be on top?- Detta är det jag sitter och ser på, eller inte riktigt eftersom att jag just har sett färdigt cycle 10, och detta är alltså cycle 9 - första avsnittet.. Eftersom att jag inte har en enda läxa i veckan så kan jag med gott samvete se det här.

18.09 - musik och bloggläsande..

Beyoncé har blivit en favorit den senaste tiden, och hennes senaste abum är verkligen superbra.. Favoriterna är bla 'If I were a boy', 'Halo' & 'Broken hearted girl'. Gillar även Kate Voegele (Mia i OTH) och favoriterna är bla, - 'Wish you were', 'I won't disagree', 'It's only life' & 'Kindly unspoken'..

Längtar supermkt till morgondagen eftersom att jag först bara har två lektioner och slutar 11.00 och sen på kvällen så ska man ta bussen till Luleå (ca 7 mil) och se på hockey. Luleå - Frölunda.. Det blir super.

Nu ska jag se färdigt Top model, cycle 10. Sen ska jag börja på cycle 9.. Började ju att se på cycle 11, sen 10 och ska som sagt fortsätta med 9:an.. Cycle, är som säsong.

Pusss!

15.32 - väntan..

Har slutat skolan för dagen, mén måste vänta kvar på skolan till 16.00 för har utvecklingsamtal.. Skrev ett nationellt prov i engelska nyss. Det var völ ett gammalt prov, men det var ändå svinjobbigt & hyffsat svårt.. Före det så hade man matteprov och det var helt cp:at, men får se hur det gick då jag skrev på allt..

Asså, orkar inte vänta nå mer. Är less som tusan..

Puss!

09.34 - Måndag.

Nu är man på skolan och har första lektionen avklarad. Nu har man bara 3 lektioner kvar.. Eller det är inte lite, utan det är mer än vad jag har på tisdagar och onsdagar. Är svninhungrig nu så längtar till lunchen :). Hehe.

Måste vänta kvar på skolan till 16.00, för har utvecklingsamtal. Men behöver bara vänta i 40min, och det är ju inte så farligt..

Aja, puss!

RSS 2.0