20.50 - ännu mer Top model.

Youtube fungerar igen, och det är jag tacksam för då kan jag fortsätta att se på Top model.. I cycle 10 så är min favorit Katarzyna. Hon är verkligen tidlöst vacker. Här är en av ANTM:s plåtningar.


17.28 - beroende.

Youtube tycks inte fungera, - hjälp! Jag har blivit beroende av Top model, och det kan jag inte vara utan. Uppdaterar sidan hela tiden med det går ju inte.. Jag vet egentligen inte vad grejen med Top model är, kanske alla fina fotograferingar, uppdrag osv? Beroende är jag iaf.

Puss!


16.26 - Top model.

Har sett ännu mer Top model idag, och inte pluggat så mkt matte som jag borde ha gjort. Men man kan ju inte plugga så mkt matte då man inte vet hur provet ser ut.. Tror jag kan det mesta iaf, så man får hoppas på det bästa :). Var som sagt till Kalix och kolla in julskyltningen. Det var snöstorm, men ändå mkt folk.. Skulle ju köpa mig ett par UGGs, men det fanns inte i min storlek och så var det inte äkta och när man bor i den delen av landet då det är mkt snö på vintern så går det inte riktigt med skor som inte tål allt för mkt snö & blir sjöblöta.. Om jag nu ska köpa mig ett par, så ska det vara äkta men då är ju frågan - är dom väldigt dyra då? Troligen, men ska iaf kolla på priserna nästa gång jag far till Luleå för shopping..

Imorgon är det skola och är inte så jättepeppad, men man får ju se fram emot jullovet som kommer att bli underbart.

12.48 - på bättringsvägen.

Vaknade tidigt idag, - 08.30 eller 09.30, kommer inte ihåg när det var.. Hade iaf en fruktansvärd värk i magen & en ännu värre värk i ryggen & mådde samtidigt illa.. Usch, det är inte ofta man mår så dåligt. Tog två ibumetin och dom började verka tillslut och jag somnade.. Nu mår jag som vanligt, och ser på lite Top model och sen ska man och titta på ett par UGGs, om man ska köpa dom..

Ha det bra, puss!



Tarragona är världens godaste!


12.08 - Summering av lördagen.

Denna dag har varit jättebra :), den började ju som sagt med ett Luleåbesök. Gick även och fikade och det var hur mysigt som helst.. Såg på Stjärnor på is ikväll, och det var ju bra som vanligt & Markus åkte ju jättebra och han stannade kvar :) .. Förresten, så blir det att fara och se på Luleåhockey på tisdag, det blir riktigt nice.. Nu hade jag tänkt att se nåt avsnitt av Top model och sen sussa. Det blir grymt skönt att sova bort halva dagen. Älskar ju att sova.. Annars imorgon, så ska man plugga lite matte, träna & njuta av att det är första advent.

Ha det bra, puss!


17.12 - Top model.

Ser på Top model i min nya mys-skjorta och pjamasbyxor :). Åt nyss middag, - fläskfilé med klyftpotatis & svampsås. Gott var det.

Har hicka nu, och det är lite smått irriterande.. Glömde förresten att säga att jag fick mig ett par svarta, långa tights till gymmet. Riktigt sköna och fina var dom :)

Puss!

15.21 - Lördag..

Vaknade vid 08.30 (inte av mig själv såklart) och åt en ostmacka med julmust :), det var riktigt mumsigt! Hehe. Inte det nyttigaste, men gott.. Efter ca en timme bar det av mot Luleå och Storheden besöktes först. Gick på nån affär med familjen & åt en friscoburgare på Max, som även den var god som tusan. Efter en snabb visit på OnOff, så for man vidare till stan och där köpte man sig en vit baströja, ett svart linne och en mönstrad sjal som var riktigt mysig såhär när det är iskallt ute.. Glömde helt bort att köpa 'Modellsommar', alltså boken. Men får väl köpa den nån annan gång.. Imorgon så blir det nog att köpa sig ett par UGGs, som är supermysiga :). Hoppas bara att det finns i min storlek, 39.

Ikväll ska man se på Stjärnor på is och äta ostbågar och chips :) Gottgott!

Tusan vad besvärligt det är med mensvärk. Speciellt då man har ont i ryggen & magen samtidigt ;o

Ni får ha en bra lördag :)

22.49 - YES!

Johan åkte ut, - YES! Nu är favoriterna kvar, - Alice, Robin & Kevin. Ojdå, detta var skrivet för ett tag sen.. Såg att K1 visades och jag syntes på bild :) , det var från Luleå då jag var och tittade.

Puss!

21.54 - Idol 2008

Såg veckans Idol ikväll och det var gospeltema, och det passade deltagarna bra, förutom Johan. Alice & Robin tycker jag ska vara i final. Kevin sjunger ju såklart jättebra, men gillar Alice och Robin bättre. Enligt mig så kan Johan åka ut, skulle vara glad då :). Skadeglädjen är den sanna glädjen. Haha! Vem tycker ni ska vinna?

Alice Svensson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Robin Bengtsson Foto: Daniel Ohlsson/TV4



Luleå imorgon. Det blir riktigt roligt att kolla runt en massa och roligt och mysigt att shoppa då det finns en massa julsaker & så är allt så fint julpyntat.. Älskar julen, för det är allt bra mysigt.

Puss!

18.23 - Men, nä.

Nu visar det sig att det nyaste Grey's-avsnittet inte visas föränn nästa fredag. Det var ju lite surt.. Får väl nöja mig med gamla Top model-avsnitt i Toutube-kvalla tills Vem vet mest?, Postkodmiljonären & Idol börjar. På tal om Idol, - heja Alice & Robin.

Ha en trevlig fredagkväll! Puss!

16.59 - Kate Voegele - Wish you were.

Tycker att Kate Voegele har en underbsrt röst & älskar flera av hennes låtar.

'Wish you were', är ett exempel på en bra låt. Älskar den!


15.16 - snart slut på eländet..

Har slutat nu, men väntar på skjutsen som kommer 15.35.. Har åkt skridskor så har ännu på mig täckbyxor. Det är lite varmt ja.. Ska och köpa lite gott sen, och duscha när man kommer hem. Ska även ladda ner Grey's anatomy :)

Puss!


12.24 - FREDAG!

Så underbart skönt med fredag! Har bara kvar Vård och omsorg & då ska vi bara ha massage & så ska läraren läsa ur en bok. Sen ska man och åka skridskor i ishallen, det blir rätt så skoj fast det är ju bara det att jag suger på det. Men vad gör det? .. Ska mysa hemma & se på Grey's. Det blir riktigt nice!

Förresten - imorgon ska jag till Luleå och titta runt. har fått lite pengar, som kanske ska spenderas om jag hittar nåt fint.

Idag har man haft ett hål på två timmar, - halv elva for man mot kina för att äta pizza till lunch. Det var gott som tusan :). Gick sen runt på en massa affärer och provade ett par UGGs, dom var riktigt fina men jag vet inte om jag ska köpa dom. Har ca 2500, och de kostade 500 så man kanske slår till.

Puss!

22.35 - You can't break a broken heart.


22.08 - bankfix.

Var på banken i eftermiddag och fixade mig ett bankomatkort, alltså så man kan betala på affärer. Är lite efter, men bättre sent än aldrig :)

Ska sova på ett tag och det ska bli jätteskönt!

Puss!

20.36 - gym & fredagslängtande.

Var och tränade ikväll och det var riktigt skönt att få igång kroppen. Det kändes ju såklart lite tungt efter att inte ha gymmat på över en vecka men skönt var det att komma igång igen.. Nu längtar man sugermkt till imorgon, då det blir helg. Ska bli superskönt.
21.14 - har varit lite distraherad, så det har tagit ett tag att skriva :) hehe!

Puss!

15.11 - ajaj..

Hatar att man måste stå vid datorerna, - det gör verkligen ajaj i fötterna. Inte skönt, alls.. Ska iväg och träna idag och det ska bli riktigt skönt att komma igång igen. Har verkligen saknat det då jag har varit sjuk.. Är fortfarande lite förkyld, men ska träna styrka ändå. Blev supersugen på köttbullar så kanske steker mig några till middag då jag kommer hem. Nu snart ska jag iaf till skåpet för att hämta böcker osv & jacka för att sen gå ut till bussen..

Ha det bra, puss!


14.53 - minuterna räknas ner..



Detta (Grey's anatomy) ska man se på imorgon, det blir lycka på hög nivå.. Älskar fredagar, - de är verkligen den bästa dagen. Eller okej, lördagar är också jäkligt sköna. Denna lördag blir nog också lika bra som alltid, om inte bättre. För ska till Luleå och kika en massa. Kanske blir det shopping om jag hittar nåt för får money. YAY! Hehe.. Sen på kvällen blir det ju Stjärnor på is som alltid. Förstår inte alls diss? Själv älskar jag det ;). Kanske ska man vara inspirerad och göra en massa piruetter imorgon då man ska åka skridskor? På tal om det så måste man ju klä sig en massa imorgon då det alltid är superkallt i ishallen.. Ååh, vad jag längtar till pizzan imorgon. Hehe!

Puss!

14.32 - väntan..

Har slutat nu, men måste vänta till 15.30 då bussen kommer.. Ska läsa lite grann, bloggar såklart.. idag blir de nog träning, eller jag vill träna för har inte gjort det på ca 1 och en halv vecka.. Inte bra alls. Imorgon är det fredag och då ska man ut och äta lunch - pizza eller kinamat? Det blir nog pizza eftersom att jag är grymt sugen på det..

Är jättetrött och less just nu + att jag har ont i magen.. Längtar hem, så man kan tvätta bort sminket sätta på sig myskläder & sätta upp håret.. Längtar som sagt. Nu blir det bla Kenzas, Blondinbella, Style by kling & fahrmans mode.

Puss!

10.45 - torsdag.

Sitter i datasalen och har nyss haft engelska, - skrev en massa.. Är superhungrig nu, så det ska bli gott att äta strax. Min mage håller på att kurra och då kan man inte konsentrera sig.. Har två lektioner kvar, och slutar 14.30, men åker hem 15.30..

Puss!


16.53 - provresultat och ännu mer Top model.

Idag fick vi reda på vårat resultat i Medicinsk grund, - andningsorganen & sjukdomarna. Det var jättelätt så att jag fick MVG var inte jätte oväntat men roligt såklart. Alltid roligt..

Har bara två avsnitt av Top model kvar och sen ska man plugga en massa engelska eftersom att jag ska göra provet imorgon.. Anyways,

puss!

09.30 - Onsdag.

Nu har man halva skoldagen avklarad. Har alltså bara en lektion kvar vilket är Vård och omsorg.. Slutar 11.30 och då sk man hem och se på Top model, - tror jag är på avsnitt 7 och det finns 13 st.. Riktigt nice.

Snart är det fredag och helg, och det ska bli så otroligt skönt. På fredag ska man och åka skridskor på idrotten, - jag är verkligen superdålig på att skrilla men det är ändå roligt.

Puss!

21.36 - Tyra Banks.

Tyra Banks ser verkligen bra ut för sin ålder, man fattar vekligen att hon har varit en supermodell..

For vid sextiden mot förarutbildninge för skoter, och kom hem vid nio. Det var verkligen tungt..

Tyra Banks is one beautiful woman!


16.52 - America's next top model.

Do you wanna be on top?
Har plöjt igenom en massa avsnitt av Top model, cycle 11. Dvs den nyaste säsongen och jag älskar det! Så himla underhållande. Det är jättebra att alla avsnitten ligger på youtube. Kolla in det! :)


12.22 - snart slut på väntan.

Har varit på coop en sväng och där kopte man sig en tidning och lite gott. Ska mysa när man kommer hem i värmen, - framför datorn.. Det var rätt kallt att gå, och benen blev alldelens förfrysna under jeansen. När det blir riktigt kallt måste man ju ha på sig överdragsbyxor som tex mjukisbyxor..

Ska på skoterkorts-träff ikväll och det ser jag inte direkt fram emot, men det måste ju göras om man ska köra skoter nån gång i sitt liv för nuförtiden räcker det tydligen inte med bilkörkort.. Äh, det blir nog bra.. Hoppas bara att det är högst en timme. Fast det är säkert i minst 3h.. Suck.

Äh, nu är det bara några minuter innan man kan gå ut och vänta på bussen. Ska gå ut 12.35, och den kommer ca 20-15min i.

Puss!

11.27 - orkar inte..

Orkar inte vänta mer, - är fruktansvärt less.. Äh, nu kanske man drar mot stan för att gå och köa mig en tidning och fördriva tid. Hatar att vänta, men vem gör ju inte det?

Det snöar ute och det är rätt mysigt, men det är nog inte lika mysigt att vara ute? Äh, strunt samma för jag ska ha en tidning. Nu.. Vill lösa ett korsord.. Anyways, så ska jag pälsa på mig med min tjocka, varma parkas med pälskrage, halsduk & vantar. + en huva på det..

Nu ska jag dra, uppdaterar kanske sen.

Puss!

11.12 - tisdag.

Är på skola idag och har haft mina lektioner för dagen så har slutat.. Ska vänta på bussen som går 12.40. Lite segt att vänta men orkar inte gå en mil, som är streckan hem.. Funderar på att fara och köpa nån tidning eller nåt sen vid tolv.. Får se hur det blir, men nu ska jag iaf fördriva tid här framför datorn. Ska läsa en massa bloggar och få tiden att gå.

Puss!

13.07 - snö, snö, snö..

Verkar som att snön faller över hela vårt avlånga land.. Det ligger verkligen en hel del på marken. Fast det är ju egentligen inga konstigheter då man bor i norrbotten.. Mysigt är det ändå om man är inne i värmen & snön virvlar utomhus..

Nu hade man tänkt ta sig en tupplur och sen ska man plugga matte.

Julen närmar sig och det är bara mysigt! :)


12.14 - måndag & hemma från skolan.

Imorse då väckarklockan väckte mig kände jag mig inte så superkry, och tvekade om jag skulle fara till skolan eller vara hemma. Stannade hemma och sov från 08.00-11.00.. Det var behövligt och huvudvärken har minskat lite grann.

Nu ska man plugga matte och ta det lugnt.

Puss!

19.45 - skoladag imorgon.

Det blir nog skola imorgon, eftersom att det är lika bra att göra bort provet så man inte behöver plugga till det nå mer.. Men kan då inte säga att det har blivit så mkt att plugga denna helg då jag mest har varit sjuk. Men, får göra det bästa av situationen..

Min skalle gör ont & hela jag svider av allt nysande.. Det hade kunnat vara bättre. Och sämre också, för den delen.

Puss!

13.59 - söndag.

Det blir nog skola imorgon, eftersom att det är bäst att göra bort provet så man inte skjuter upp det.. Ska plugga en del glosor ikväll och hoppas att dom sitter imorgon.

Mår bättre idag med undantag för min hesa röst, halsont & nysningar hela tiden. Men det är inte så hemskt farligt.. Är så sjukt sugen på att träna att jag håller på att gå sönder. Undra om man skulle ta ett superlugnt styrketränings pass ikväll. Skulle vara härligt!

Idag har man hunnit med att se en del skidor, - gillar friidrott på sommaren & skidor på vintern.. Vaknade vid halv elva och sen dess har man hunnit laga sig lunch, plugga lite grann.

Förresten så ska jag spara mitt hår långt, och inte klippa det & speciellt inte klippa upp det då mina uppklippningar har blivit långa.. Mkt finare med långt, tjockt och glansigt hår än uppklippt & kort.

Anyways, puss!

22.39 - lördagkväll.

Den här förkyldningen verkar inte vilja lämna mig ifred. Hade lite feber idag, och har kännt mig allmänt krasslig med hes röst, ont i halsen & huvudvärk.. Får se hur det blir med skolan på måndag, om jag känner mig nog kry för att sitta i skolbänken från 08.00-15.20. Det återstår att se.

Stjärnor på is såg jag som sagt ikväll och alla paren gjorde två uppträdanden. Markus första åk var lite, snubbligt & men det andra var toppen och han fick poängrekord. Det var ju bra att han tog igen sig i andra åket.

Upptäckte att jag hade några skivor av SATC, första säsongen så ska ta och kika på nåt avsnitt innan det är dags för att sova. Förresten, på tal om SATC så är det jäkligt stor skillnad mellan den första säsongen och den sjätte. När det tex gäller utseenden.

Puss!

20.16 - Mys framför stjärnor på is.

Har varit och köpt godis så myser framför Stjärnor på is och har det allmänt mysigt.. Hoppas att det går bra för Markus att åka, förresten. Nu började programmet så ska kila.

Hoppas att ni har en mysig lördagkväll!


Puss!

17.23 - Sex and the city.

Jag älskar den underbara, roliga, fashionabla serien.

Här är de sista 10 minuterna av SATC. Jag kan inte sluta le när jag ser allt underbart.

13.12 - lördag.

Vilken besvärlig förkyldning jag har fått, - ont i halsen & en massa hosta.. Men idag känner jag mig faktiskt lite bättre, så ska försöka hinna med lite läxor.

Har int tränat på hela veckan och har dåligt samvete för det, men man kan ju inte träna då man är sjuk.. Anyways, så ska jag se på de två sista avsnitten av SATC. Sen är det över, - då får jag väl mera tid för läxor.

Ha det bra, puss!

21.29 - fredag.

Denna dag har kännts lite konstig, asså inte som alla andra fredagar.. Har varit ledig idag, - sovit till 11.00, ätit på kina, blivit sjuk & hade 38.5 som mest innan jag tog panodil.. Det känns verkligen inte som att jag var på skolan igår.

Hoppas att jag känner mig bättre imorgon efter ett antal timmars sömn. Skulle behöva plugga en del imorgon. Får se hur det blir med det.

Nu - ett avsnitt av Sex and the city.

Puss!

15.17 - film..

Feber håller på att stiga så bäddar ner mig under täcket och ser på She's the man eller Forest Gump.. Det är skitjobbigt att vara sjuk speciellt då man fryser som attan även om man har hundra tecken & varma kläder.. Nu kan jag inte skriva mkt mer då mina fingrar är iskalla, - kanske ska skaffa vantar? Haha, iaf så är det noggnällt för idag.. Eller förresten - har prov på måndag & tills dess måste jag plugga in 105 glosor, men det kan man ju göra sängliggandes så det är nog inggen fara. Men matteprov på tisdag får jag se om jag gör. Om jag inte hinner repitera så är det ju bara att säga att jag har varit sjuk i helgen.. Men det fixar ju sig! :)

Tur som tusan att vi är lediga idag, eftersom att jag ändå inte hade kunnat fara till skolan.. Så skönt att bara slappa!

Och tusan var skönt att ligga och se på Idol ikv.

Puss!

14.01 - feber..

Min temperatur ligger strax ovan febergränsen, och känner verkligen av att kroppen inte är på topp. Känner mig supervarm & har ont i hela kroppen + huvudvärk.. Ska nog ta och vila, efter ett SATC-avsnitt.. Ikväll blir det Idol och inte mkt mer. Eller måste plugga lite glosor och repitera matte.. Mindre kul.

Puss!

21.49 Beyoncé - Halo.


21.13 - slutkörd.

Är fullkomligt slutkörd just nu, - är både trött i kropp och sinne.

Började dagen 08.00 då jag var en kvart på svenskan och sen begav jag mig mot tandläkarn för att laga två små hål. Ena hålet gick helt smärtfritt och den andra gjorde bara ont i slutet.. Det hela tog typ bara 15 min, vilket var mkt kortare än jag trodde. Hade engelska sen efter att ha suttit på svenskan ett tag till där det informerades om olika inriktningar i op.. Enda riktiga lektionen jag hade idag var engelska och där satt man i datasalen & pluggade glosor som inte ville fastna i hjärnan.. Anyways så hade skrev man ett prov som jag hur lätt som helst, och det är alltid roligt när man känner så..  Åkte hem med tvåbussen efter att ha utövat handmassage :) , hehe! Det var med olja och allt.

Nötte SATC i nån timme innan det var dags att duscha osv och fara tillbaka till skolan för att medverka på 'Öppet hus', som var rätt så tråkigt, ja. Det fanns inte mkt att göra. Okej, det fanns väl olika saker man kunde lyssna på osv osv. Men orkade inte, så gick mest runt med folk.. Kom hem vid åtta och nu är man som sagt död.

Det underbaraste, positiva sak är att jag är ledig imorgon. Ska bli såå skönt. Det blir även en lunch på kina, så dagen kan inte bli dålig! Att jag måste plugga, är inte så superfarligt då jag kan ligga i soffan ist för i en hård stol i skolan.

Förkyldningen har inte gett sig utan har fortfarande ont i halsen, öronen och inget smakar gott. Det kan också ha att göra med att det gör otroligt ont att svälja. Nog gnällt! :) Hehe.

Nu ska jag se på Sex and the city och sen sova i många, många timmar.

Puss!

14.43 - provet är avklarat..

Gjorde prov i Medicinsk grundkurs - andningsorganen & dess sjukdomar, och det var hur lätt som helst. Kunde prick allt, och det känns verkligen skönt.. Nu har mna bara 'öppet hus' kvar, som börjar 16.30-20.00. Jobbigt, men lite kul ändå..

Ska hoppa i duschen strax, och sen sminka mig, äta middag osv & fara iväg vid 16.15-20.

Puss!

11.13 - lunch och prov.

Åt nyss lunch - Chicky bits. Det var rätt så gott.. Står här och hänger och ska ha prov sen 11.50.. Måste plugga nu, ska läsa igenom allt så det är väl bäst att jag börjar bege mig mot skåpet.

Puss!

10.40 - skola.

Sitter i datasalen och har engelska, och det är såå roligt! Var hos tandläkaren vid 08.30 och där lagade jag två hål utan bedövning - det behövdes nog ingen bedövning då de var så små.. Ska äta på ett tag och sen har man prov 11.50. Wish me luck! Jag behöver nog det.

Puss!

13.42 - home sweet home.

Skönt att vara hemma.. Sitter och myser här framför datorn :)

Ser på lite promos och SATC.

Puss!

12.21 - snart är jag hemma.

Tiden har ändå gått hyffsat fort, - men det är för att jag har läst en massa bloggar. Skulle ha pluggat för har boken här brevid men hade varken ork eller lust för att göra det för det känns som att om jag läser mer så blandar jag ihop allting.

Har fått en väldigt jobbig hosta och känner mig lite sådär, men snart så ska man hem och se på SATC. Härligt!

Har bara en skoldag kvar denna vecka - imorgon, och sen öppethus.

Nu är det bara några minuter innan jag beger mig mot skåpet för att hämta väskan och min varma parkas. Sen ut i kylan.

Puss!

11.50 - onsdag.

Jag håller på att dö av strisstess. Har så jäkla tråkigt.. Eller jag hade supertråkigt då alla datorer var upptagna. Nu kan jag surfa runt lite varstans så jag håller mig sysselsatt..

Imorgon gäller det - ska laga tanden och jag vet inte om jag ska ta bedövning eller ej. Det är ett litet hål som inte ens gör ont så jag vet inte om jag ids få en spruta i munnen. Anyways så bestämmer jag det imorgon.. Usch.. Har även prov sen på eftermiddagen men det känns ganska lungt för tror jag har pluggat in det mesta men får läsa igenom lite ur boken, anteckningar & blad. Då är det nog ingen fara.. Sen har man öppet hus - och jag ska inte ta blodtryck, har jag bestämt för kommer typ inte ens ihåg allt & tänk om man mäter helt fel och inte hör det man ska höra. Jaja, - får väl hålla tummarna att jag inte behöver göra det då.

Förkyldningen har brutit ut & har börjat hosta. Hela halsen känns helt igensvälld och det gör ont att svälja.

Förresten nåt roligt hände idag, - en kvinna från Stockholm ringde och sa att jag har typ felparkerat min bil osv osv.. Jag bara - asså jag har ingen bil. Kvinnan - hm, jaha. Då har jag väl ringt fel.

Jag är 16 och har inte ens börjat övningsköra :D hahah!

Nu ska jag surfa runt på bloggar - Fahrmans mode, Sofis Snapshots, Linn Gustafsson osv osv. Ska läsa igenom bloggtoppen och sen Veckorevyn.com

Ha det bra, puss!

19.27 - fökyldning på g.

Känner att jag är på god väg att bli förkyld eftersom att jag min hals känns helt igentäppt, ont att svälja, ont i halsen osv.. Men hela familjen är ju mer eller mindre förkylda så.. Gaah, både fruktar & längtar till torsdag för då gör man bort allt man gruvars sig för, - tandlagning, prov, öppet hus.. Och gud så skönt med ledigt på fredag! :)

Pusss!

18.06 - armband.

Hittade en massa fina armband på Cocoo.se som jag är sugen på att klicka hem. Speciellt de fina flätade läderarmbanden. Vill ha! Julklapp kanske?

Det går inte så bra med pluggningen just nu för hittar en massa annat + att jag ser på Sex and the city.

Puss!


14.35 - Jag älskar serier.

Jag blir fullkomligt lycklig av serier, speciellt då dom inkluderar kärlek & en massa annat.. Såg just färdigt Gossip girl och före det One tree hill. Det nyaste avsnittet av OTH var en av de bästa avsnitten, nånsin! Det var annorlunda och underbart. Samma gäller Gossip girl, även om det inte var annorlunda så var de underbart.. Nu håller jag på att längta ihjäl mig till nästa tisdag! Fast det går fort, eftersom att det är snart fredag & då är det Grey's (kärlek även där!) sen helg och helgen går alltid supersnabbt & sen är det ju bara måndagen kvar.

Anyways, så ska jag fortsätta att plugga Medicinsk grund och se några avsnitt av SATC.

Jag är seriöst beroende av serier, men vad gör det när jag kärlekar dom.








09.02 - tisdag.

Hade matte nyss och snart har man data, men sen är dagen slut. Eller ja, kommer inte hem förrän vid ett för far och gymmar efter skolan och det är ju typ 11.00.. När man kommer hem så ska man se på OTH & Gossip girl och sen plugga en massa. För provet är på torsdag. Usch..

Anyways, puss!

17.35 - rubriklöst.

Jag har blivit beroende av  SATC och det är tur att jag har nåra gig över så nån säsong ryms på datorn.. En annan sak som jag blev beroende av idag är Brämhult juice - Jordgubb & Lime. Mumms!

Måste ta tag i att plugga om andningsorganen & sjukdomarna snart. Pju, det blir jobbigt. Det enda som har varit i skallen i natt är bronker, luftrör, alveoler... Jobbigt as hell när man inte kan sommna och allt snurrar runt i skallen..

Love & kisses.

16.47 - SATC, bloggar och lite godis.

I somras var jag i Skellefteå (närmaste Body Shop-butik) och då passade jag på att bunkra upp med två Body butter - Oliv & kokos. Dom luktar underbart! Fast persika är även en favorit, men den var synd nog bara en gäst i serien. Alltså i body butter serien.
Kokos luktar rätt sött, men lite kan man sätta åt gången :)

15.16 - slut på måndagens lektioner.

Hade engelska nyss och det var en rätt så chill lektion för jag gjorde typ två övningar och sen läste jag en text & pluggade glosor. Rätt så chill alltså.

Kom just på, att imorgon får man se på OTH & efter att ha sett trailern på tuben så såg man att det var ett lite annorlunda avsnitt & jag håller på att längta ihjäl mig.

Puss!

12.00 - skola.

Två lektioner klara, två lektioner kvar.. Har matte och engelska kvar och det känns rätt segt. Men skönt blir det ju när dagen är över, fast då väntar plugg - Med. grund & engelska. Fast då får man ju också slöa i soffan 6 framför datorn och det är ju inte fy skam.

Skulle egentligen behöva plugga lite nu, men orkar inte, så kikar runt på VR.com 6 läser en massa bloggar.

Puss!


09.43 - Måndagmorgon.

Somnade riktigt sent igårnatt, typ vid 02.30 så är död just nu. Ögongen håller på att ramla ihop och jag får kämpa för att hålla huvudet uppe.. Men lite bättre blir det väl. Alltså hatar verkligen när man inte kan somna, när man bara ligger och vänder & vrider sig och börjar bli lite halvstressad när man tänker på att skolan börjar snart.

Anyways, så överlever man ju.. Har en lektion avklarad, och det är ju alltid nånting. Har bara 1000 kvar, ungefär.

Vad händer ikväll? Ska se nåt avsnitt av Sex and the city och plugga en massa. Det måste jag.

Puss!

21.54 - Söndagkväll.

Ohyes, - profilbilden verkar synas. Just nu iaf, den kanske försvinner mitt vad det är.. Får iaf fixa lite detaljer imorgon, för just nu orkar jag inte.. Försöker att pränta in all medcinsk text, men det känns lite segt just nu. Är lite smått stressad just nu för har prov på torsdag och just nu känns det inte som att jag kan nånting alls. Har två prov nästa veckan & en massa. Får försöka att stressa av med hjälp av träning & så får jag väl plugga en massa i veckan och utsluta att sitta vid datorn och uggla..


Skola imorgon, - det känns lite halvjobbigt men skönt blir det när måndagens lektioner är över.


Hoja, vad stressad jag känner mig nu. Inte bra..


puss.


21.20 - Profilbild = problem.

Jag håller på att bli tokig pga att profilbilden inte vill visa sig. Jag gick från en jättestor och en liten till en liten & ingen alls. Alltså, jag orkar inte mer. Varför vill bloggen alltid strula med mig?

Ska lugna mina nerver med några avsnitt av SATC & så får jag fortsätta med eländet imorgon.

Ha det bra, puss!

20.00 - träning, plugg & SATC.

Var och gymmade idag och det gick inte fullt så lätt som jag hade hoppats på. Det gick rätt tungt faktiskt. Gjorde iaf lite benövningar som gick rätt lätt, men däremot så gick det tungt att träna överkroppen så som bicep. Hur som helst, så avslutade jag träningspasset med 20 minuters crosstraining..

Sitter här vid datorn och försöker läsa lite Med. grund i mellan åt så att lite text fastnar. Ser även på Sex and the city och det är otroligt bra :)

Puss!

14.50 - behov av kläder.

ASOS Ponteroma Structured Pocket Dress

- Riktigt snygg klänning! :)

14.07 - ansiktsmask.

har lagt en ansiktsmask och när man har tvättat bort den blir huden silkeslen, - I lovet it! :) Ska skölja ur det och sen fortsätta att se på Sex and the city.

Igår blev det inget gym, utan far idag istället :), det blir nog riktigt skönt + att man får njuta av bastuvärmen.

Puss!

13.06 - ett erkännande.

Jag erkänner, - att jag är beroende av serier. Vare sig det gäller dramaserier, komediserier, sjukhusserier and so on.. Har laddat ner SATC, säsong 5 och det är så underbart bra och att jag aldrig har sett avsnitten är ju ett stort plus. Då kan jag njuta av det oväntade :)

Ha en härlig söndag! ;)

Puss!

21.36 - film.

Nu är det film som gäller, - Dirty dancing. Har aldrig sett den, så det ska bli roligt :). Den är rätt gammal, men vad gör det? Ska söka efter en till kärleksfilm, för är rätt sugen på film just nu.. Såg förövrigt på Stjärnor på is nyss, och Markus åkte bra men inte super så hoppas att han får stanna kvar. Men jag menar, - alla kan ju inte få bäst poäng alltid :)

Anyways, så ska jag återgå till filmens värld. Ha det bra, puss!

Förrsten så hittade jag denna fina video om Meredith och Derek från Grey's. Med den fina låten som passa dom & videon superbra.. Älskar Grey's & Mer/der.


18.59 - Scones-bak, dusch & Stjärnor på is.

Bakade nyss scones, eller de är i ugnen nu.. Ska fixa lite lördagsmys framför tv:en ikväll. Ska äta lite scones och mysa :). Det blir först att se på Postkodsmiljonären och sen Stjärnor på is, - riktigt bra tvkväll! Ska duscha strax och hoppa in i pjamasen. Riktigt mys! Är förövrigt rätt hungrig nu, och det har nog att göra med att jag inte år så supermkt till middag. Inte bra! :)

Anyways, puss!

13.32 - förkyld..

Har åkt på en förkyldning så är hes, har ont i halsen & i huvudet.. Fryser dessutom. Attans för jag ville ju fara och gymma i eftermiddag, men tror jag ändå ska fara.. Är förövrigt grymt sugen på Ben & Jerry-glass just nu, men det får man väl ta och äta nästa fredag. Men det är ju så länge tills dess. Aja, får se hur det blir..

Ikväll ska man se på Stjärnor på is, och det ska bli grymt kul.. Jag vet inte vad alla pratar om att det är dåligt osv. Jag gillar det! Men det är ju också kanske för att Markus är med. Who knows?

Kände mig bättre efter en kopp fullkornsvälling, - gott! Och är nu rätt så redo att träna :)

Puss!

23.21 - Feels like home.



- Så underbart fin låt och film.

23.03 - en uppdatering på kvällskvisten.

Yes, Alice & Robin B fick stanna kvar. Tur att ingen annan än Robin E åkte ut, eller ja kanske hade det också varit bra om Johan hade fått lämna. Men det får ske nästa vecka.

Sitter här och läser dagens klick, eller snarare veckans. Sofis mode är ju en favorit! :) Är riktigt sugen på att se på nån härlig film men jag har ingen aning om vilken. Kanske det blir att se på Vänner eller Grey's anatomy istället. Sen blir det sängen för min del.

Puss!

20.45 - Idol..

De flesta i Idol har sjungit och jag kan konstatera att Alice är en klar favorit. Som alltid! Kevin sjunger ju också bra som vanligt och kvällens ögongodis är Robin. Alltså inte rockkillen, utan den yngre.

Idol och min Med. grund-bok har min uppmärksamhet för tillfället och det känns som att faktan och lungorna fastar när jag sitter och lyssnar på när idolerna sjunger.. Ikväll känner jag mig förövrigt totalt stressfri och endast lugn och glad. Skönt, för man brukar vara lite stressad när det är mkt i skolan..

Nu när det är paus ska jag söka efter lite kärleksfilmer, funderar att se på Dreamgirls. Eller kolla lite om den ifall man bestämmer sig för att tanka den.

Anyways, puss!

19.10 - Grey's..

Good god, vad Grey's var bra. Helt otroligt bra! Längtar nu enormt mkt till nästa fredag. Nästa fredag är det mesta över, - provet, öppethus, tandborrning och bedövning (hjälp, - spruta i munnen!).. Är även ledig pga Öppethus, då vi även går skola på kvällen. Det blir lite tufft, men tanke på att jag kanske ska ta blodtryck på människor och jag kommer knappt ihåg hur man gjorde med stetoskåp och grejer. Men det ordnar nog sig, för man ska inte oroa sig i förväg..

Det dåliga med underbara avsnitt är att dom tar slut alldelens för snabbt. Önskar att man kunde se hur mycket som helst, och det aldrig skulle ta slut. Men det är nog det som är grejen, att man längtar.

Anyways, så har jag inte mkt att tillkomma i detta nu. Postkodmiljonären är nästa aktivitet och sedan Idol. Blir toppen! Skulle även vilja se en härlig, romantisk kärleksfilm. Har någon nåt förslag? Anything? I'm in need.

Puss på er!


17.50 - ändring i planerna.

Eftersom att det spöregnar ute så har jag ingen större lust att häva mig ut, så utesluter promenaden & far och tränar imorgon.. Har ju ändå varit och gymmat idag, så.

Istället så ska man fortsätta att se på Grey's, se Postkodmiljonären sen och Idol. Det blir riktigt nice :)

Vad tycker ni förresten om nya bloggdesignen? ;)

17.01 - ÄNTLIGEN HELG.

Såg nyss pitabröd med kyckling, sallad & orient i. Mumms var det :). Har det extra härligt just nu eftersom att jag flottar lite candy & dricker loka undertiden jag ser på underbara Grey's anatomy. Det är ett väldigt bra sätt att inleda helgen med.. Annars ikv så ska man se på Idol och bara ta det lugnt.

Imorgon, - plugga Medicinsk grund & träna. Det blir nog även att se en massa serier och mysa runt i pjamas :)

Ha en underbar fredagskväll! ;)

Puss!


12.02 - Grey's anatomy.

Längtar hem så man kan tanka det nyaste avsnittet av Grey's anatomy. Ska bli underbart skönt att slappa hemma och sen ta sig en långpromenad i det kalla, snöiga vädret. Det snöar i detta nu, och det är rätt härligt :)

Puss!



12.19 - Nu har man två lektioner kvar och den nästa sista börjar på ca 20 minuter. Vi ska dock fortsätta med lagar så det blir nog en jobbig lektion, - orkar verkligen inte för är helt slut.

Sen ska man gymma med skolan, - ska inte på vanliga (bättre) gymmet (nova) utan ska på sportcity och det är inte alls lika bra men det duger..

Längtar supermkt hem att jag håller på att storkna. Ska hoppa i myskläder, tvätta bort smink och grejer och bara ta det lugnt.. Finns det något skönare än en fredag eftermiddag/kväll?

Juste ikväll är det ju Idol och Alice är en klar favorit. Hoppas att hon inte åker ut, men Johan kan däremot mer än gärna åka ut för min del.. Usch, - hoppas verkligen inte att han vinner. Men det gör han säkert eftersom att så många småtjejer röstar på han. Anyways, så har jag ingen som helst aning om vad jag ska pyssla med nu.. Men nästa lektion börjar ju ändå snart så det är ju chill.

11.50 - matte..

Hade nyss matte och det var så otroligt segt att jag höll på att dö och att jag hade en sprängande huvudvärk gjorde inte saken bättre.. Nu har man hål i ca 50 minuter så det är ju chill :)

Puss!

09.12 - Fredag & skola.

Har haft min första lektion för dagen, - svenska. Har engelska tio och en massa andra lektioner.. Det ska bli såå otroligt skönt med helg :)

Slutar 15.00, då tar man busen hem, äter & sen tar man sig en långpromenad på ca 7 km. Det blir rikigt härligt!

Man ska även se på Grey's anatomy idag, på det nyaste avsnittet.


22.16 - snart helg.

Snart är det fredag och helg och det ska bli så grymt skönt! Ska försöka träna minst en gång, se på serier (GREYS släpps imorgon, yes!) och bara ta det lugnt. Måste även plugga en del Medicinsk grund, eftersom att jag har ett prov nästa torsdag och jag har knappt börjat läsa.. Stress. Men har ju ändå en vecka kvar att plugga, så det ordnar nog sig.. Har prov på andningsorganen och dess sjukdomar..

Ska fortsätta att se på Grey's anatomy nu ett tag och sen så blir det sängen.

Puss!

17.27 - rastlös.

Är fruktanfsvärt rastlös just nu och vill sova. Funderar att göra det faktiskt.


20.47 - Sov faktiskt, i hela tre timmar. Så otroligt skönt det var.. Skulle ju bara vila ögonen.

Ska gå och duscha snart och sen på nån timme ska man sova igen. På tal om sova så blev man superförvirrad när man vaknade & trodde att det var morgon och att jag hade försovit mig.

Jätteskönt med fredag imorgon :)

Puss!

13.45



Ego på hög grad, men vad ska man göra då man inte vill att bloggen ska vara opersonlig :)

Nu har man börjat att se på Grey's, - säsong 5 :)

13.13 Musik & the voice.

Såg nyss lite klipp från Vakna med the voice, och det är verkligen bra! Sitter varje morgon och ser på det. Bra sätt att börja dagen med.. Hur som helst, så var det en massa roligt i det jag så på. Det var kanske en vecka gammalt, men skitsamma :) ..

Är supersugen att se på nån serie/film, men jag har ingen aning om vad jag ska se. Är sugen på komedi och romantik. Komedi - Vänner. Romantik - Hmm, OTH i sånna fall :)

Får se hur det blir, - kanske man ser på Coach Carter rent utav.

Puss!

12.03 torsdag - två lektioner.

Har slutat skolan för dagen och sitter hemma.. Åt nyss en egengjord köttbulls-baguette. Alltså köpte en färdig baguette och i den stoppad jag - Gurka, köttbullar, lite orientdressing & smör i botten. Det var supergott, verkligen :) Efter att ha suttit här ett tag gjorde man sig en smoothie på mjölk, två bananer och lite juice av olika fruker.
Det var mums! :)

Nu ska man läsa bloggar och chilla.

Puss!

22.21 - Min spelningslista var det, ja.

Jag sa ju tidigare att jag skulle lägga upp lite låttips ikväll, och det gjorde jag men inlägget försvann ju! Gaaah..

Kan lägga in några stycken som jag lyssnar mkt på just nu:

Beyoncé - If I were a boy
Kanye West - Love Lockdown
Leona Lewis - Forgive me
Leona Lewis - Footprints in the sand
James Blunt - Annie

Eftersom att det inte tycks gå att få upp en profilbild så kan jag lägga in en egobild.. Inte den bästa kvallan dirket men imorgon eller nån dag så ska jag sätta in bilderna från kameran & då blir det bättre kvalla kan jag lova.
NÄHÄ, det gick tydligen inte att ladda upp bilder heller. Typiskt..



22.04 - tankar och funderingar.

Ibland undrar man om det nånsing kommer att hända mig, att tiden kanske håller på att rinna ut.. Jag vet att det inte spelar någon roll, att man överlever för det men ibland undrar man ju..

En annan sak är att man alltid, alltid, alltid trånar efter personer som man vet att man inte kan få under några som omständigheter. Ändå trånar man. Konstigt är bara förnamnet, hur människan kan vara..

Kommer man nånsin vara lycklig helt och hållet, och hitta någon.

Det är frågan.

20.42 träning & tvtittande.

Var som sagt och tränad eidag och det gick lite halvtungt men så går det ibland, för jag menar - det kan ju inte alltid gå superlätt.. Skönt kändes det efteråt och även om jag inte var supertaggad så är jag glad att jag tog tag i det hela och for.

Såg nyss på bonde söker fru, - rätt roligt ibland, faktiskt :)

Puss!

16.32 - mår lite bättre.

Efter att ha ätit några mackor och tagit en panodil känner jag mig bättre. Det blir nog gymmet trots allt, eftersom att det är nyttigt & bra att träna + att man kan sitta och spana :) Haha! Att man sen får sitta i den underbara värmen i bastun är ju inte direkt helt fel.

Sitter och lyssnar på musik, och efter att ha sett OTH igår fastnade jag för Kate Voegeles (Mia i OTH) nyaste låt och ska försöka hitta den för bra var den. Hittar inte den nånstans så får ta och nöja mig med youtube, - for now..

Senare ikväll kommer lite låttips.

Puss!


16.03 - mår inte bra.

Med ett dunkande huvud & illamående sitter jag här.. Det blir inget gym för min del då jag inte alls känner mig frisk.. Ska istället vila och så..

Nu ska man äta något.

puss!

12.14

Har surfat runt lite grann och hittat en sak som jag vill ha i julklapp, - en trippeltång! Från babyliss.. Det blir riktigt snygga vågor av den, så det skulle inte vara helt fel att ha den i mitt ägo.

Vad jag vill ha till julklapp hittills:

Ett par långa, svarta tights (sporttights, - att ha på gymmet)
Ett svart sportlinne.
En trippeltång.
Aladinask (choklad)

Vill inte ha mkt mer :)

Nu hade jag tänkt att jag ska börja gå in till stan för att först köpa en tidning om jag har pengar & sen söka en bok på stora biblioteket..

Puss

11.50 - ett evigt väntande.

Nu har man slutat, ätit och sökt efter en bra bok - utan resultat. Nu ska jag läs alla bloggar jag kan så att tiden kan gå så att klockan är ca 12.50 för då ska jag gå mot stan för att köpa en tidning om pengarna räcker till. Hoppas, men tror inte att jag ahde nog. Fattades nog 2 kronor. Suck.. Får väl köpa en tidning utan korsord, men det är ju tråkigt.

Längtar till klockan tre, för då slutar man så man kan åka hem med bussen.. Ska slänga i mig nåt och sen iväg och träna. Längtar supermkt, och det ska bli skönt att röra på sig.'

Nu ska jag läsa Kenzas, Linn Gustafsson, Style by kling, fahrmans mode, Sofis Snapshots, Blondinbella, Stina-Lee osv osv.. Ska läsa alla bloggar jag kommer över & surfa runt efter något intressant.

Ha en bra dag, puss!

09.33 Skola.

Är jättetrött just nu och jag slutar inte förrän klockan 15.00 idag, men då får man sluta tidigt imorgon istället. 10.50 för att vara exakt.. Det blir nice! Nu har man en lektion kvar, och den är 1½ timme, sen ska man vänta till 13.30 innan föreläsningarna börjar som vi ska lyssna på. Det var bla om barnens rättigheter osv..


Ikväll är ett träningspass inbokat, - det blir styrka idag. Ska köra rygg, bicep, ben (insida, baksida, benpress & vader), mage & lite annat. Det blir riktigt nice!


Anyways, puss!


20.17

Kom nyss hem från gymmet och där körde man både kondition och styrka.. Är riktigt trött just nu så ska bara sitta här och slöa. Imorgon är det skola, men som tur är så har jag bara två lektioner och slutar 11.30. Riktigt nice!

Nu ska man dricka Gainomax, choklad. Sen blir det Desperate housewives. Längtar, för det är så bra!

Puss!


16.35 Ny header.

Gjorde en ny header och blev riktigt nöjd med den. Fast det skulle vara fint med ett citat nedanför namnet. Men frågan är ju då, vad ska jag ta för citat. Hmm, det får jag ta och fundera på..


På ett tag ska man dra sig mot gymmet för ett träningspass, - ska bli sjukt skönt! Man blir tusan beroende av träning, och det är ju bra för kroppen & själen mår bra.


Puss!


12.12 Ingen skola, istället One tree hill & Gossip girl.

Har inga lektioner idag och det är grymt skönt.. Vaknade vid elva, och åt lunch. Blodpudding, - det låter svinäckligt men det är faktiskt ätbart :) .. Har nyss sett det nyaste avsnittet av One tree hill och det var verkligen superbra (som alltid) och sjätte säsongen blir bara bättre och bättre.. Nu ska man se på Gossip girl, som också är en älskad serie :)

Puss!

23.26 Nattens sorg.

Jag HATAR olyckliga slut, för tårarna bara rinner ner för kinderna. Jag gråter verkligen lätt till böcker.. Tårarna är så salta att de svider.

Jag läste nyss ut boken 'Livet på en kylskåps dörr' och den var nog den bästa boken jag nånsing har läst & ändå var boken som gjord av post it lappar.. Så fruktasvärt sorglig att mitt hjärta gick sönder.


22.24 Ännu mer musik & frisyrideer.

Leona Lewis nya singel Forgive me är också ruskigt bra. Gillade inte den i början men nu är den en favorit :)



När jag klipper mig nästa gång så blir det nog en raklugg, med rakt, glansigt, mörkt hår. Nästan exakt som bloggaren Linn Gustafsson (Henne hittar du på www.pause.se/bloggar/linn-gustafsson).

21.58 Music of the day

 

- Leona Lewis, Footprints in the sand. Älskar..

21.32 Little black book.

Såg just klart Little black book och den fick klart godkänt. Den innehöll en massa som tex humor och allt annat härligt. Det var bara en sak som jag hade velat ha mer, - romantik. Nu ska jag sitta och söka på CDON efter en romantisk film. Söker fortfarande efter den perfekta romantiska komedin. Någon som har ett förslag. The notebook & A walk to remember är riktit bra, fast de är ju draman.. Gillar när det är töntigt romantiskt och så gärna lite komedi i det hela.

Little black book fick 7/10

20.10

Pallade inte med en ny stilmall, så det får se ut såhär ett tag till. Ska iaf fixa en ny header nån dag.

Var och gymmade ikväll och det var så grymt skönt att det inte är sant. Det kändes verkligen i hela kroppen, så det är skönt.

Imorgon är man ledig och då ska man sova läänge, se på serier - OTH & Gossip girl. Så härligt :)

Puss!

16.44 Ny desing.

Hejdå gamla design, - nu ändrar jag om totalt. Ska byta stilmall, så att allt försvinner men det är inte hela världen för kan fixa om allt igen nu när jag vet hur man sätter in en header. Det kan ta ett tag att designa om, så bloggen kommer att se lite halvfärdigt ut ett tag.

Puss!

13.45 Matte.

Har haft matte nyss och där satt man bara och gjorde diagram, och det var väldigt givande. Eller så inte.

Nu har man engelska kvar och det känns lite segt, men man får väl tänka att dagen är snart slut & att man är ledig imorgon.. Eller egentligen så står det matte & data på schemat men vi som har gjort dataprovet får skippa den lektionen och så kom vi överens med matteläraren att vi kan jobba hemma.

Hur som helst, så har den här dagen varit så grmy seg & tråkig att jag håller på att dö. Att jag har huvudvärk gör inte saken bättre direkt.

Puss!


11.56 Fortfarande skola.

Åt nyss, - kinagryta och den var inte så värst god men som tur var så fanns det ju mackor.. Har två lektioner kvar dvs matte & engelska.. Längtar hem så man kan sova och slöa framför datorn.

Ikväll blir det att fara och gymma, och det ska bli grymt skönt..

Nu ska jag läsa några bloggar innan nästa lektion börjar.

Puss!

09.28 Skola.

Är så fruktansvärt trött att jag håller på att dö.. Hatar måndagar för dom är såå sega. Som tur är så ligger man hemma och sover imorgon. Ska sova hela dagen, se på One tree hill, Gossip girl & Vänner. Härligt va? Det kan nog inte vara härligare.. Nu ska man gå och läsa lite,

Puss!

18.54 Hockey & film.

Kom hem från hockeyn för ett tag sen, - Kalix åkte på storförlust, så det var lite småtråkigt att se på.. Nu ska man forstätta att se på Little black book, och sen får man se. Skönt iaf att inte ha några som helst läxor ikväll. Så skönt :)

Imorgon är det skola, - 08.00-15.20 så det känns rätt tungt för måndagar är alltid sega men man får bita ihop.

Puss!

13.46 Bloggfix, dusch & film.

NEEJ, CPBLOGG! - Hade skrivit ett hyffsat långt inlägg men sen raderades allt bort. Lite tjurig & sur man blev.. Har iaf fixat på bloggen idag, - en signatur. Den blev liite stor, men det får jag försöka att fixa imorgon eftersom att bloggen strular idag.. Hur som helst, så hade jag tänkt läsa de sista 15 sidorna ur min bok, duscha & fräscha upp mig med smink, om jag hinner, - se på 'The little black book' (Alla hans ex), klä mig som tusan inför hockeyn, (långkalsonger, jeans, dubbla tröjor, ullkappa eller dunparkas, stövlar, dubbla vantar & halsduk) - behöver jag säga att jag hatar att frysa.

Nu får jag vara effektiv eftersom att hockeyn börjar 16.00.

(Hoppas att inlägget uppdateras!)

Puss!


00.48

Började att se på Over her dead body, men kryssade efter ca 25 minuter för den verkade inte vara super & var inte sugen på den sortens film så nu hade jag tänkt läsa några bloggar tex, - According to Jennie och sen kolla om favoritbloggarna har några uppdateringar men det tvivlar jag på eftersom att klockan ändå är 00.50.. Det blev inte att läsa något ikväll, så jag antar att jag får läsa mina 35 sidor imorgon. Men det klarar jag, för engelskan var inte svår alls.. Imorgon, eller idag om man ska vara alldelens korrekt, så ska jag sova lääänge. Ska bli riktigt skönt :). Imorgon börjar förresten Sanningens ögonblick och denna gång börjar det med Linda Rosing, kan bli roligt. Aja hur som helst.

Puss

21.29 i brist på annat.

Hur resten av denna kväll ska spenderat har jag ingen som helt aning om. Eller okej, ska väl fortsätta att slötitta på reprisen av EMA och sen se utröstningen av Stjärnor på is och läsa ut boken. Men egentligen skulle jag vilja se på nån film, men jag har inte nån aning om vilken.. Eftersom att jag inte har sett Dirty dancing (gammal jag vet) så skulle det kunna vara ett bra alternativ.. Får se hur det blir, ska iaf söka igenom nätet efter filmer. Romantiska komedier är alltid efterlysta & uppskattade.

Puss!

21.05 YES!

Markus åkte nyss och han fick de bästa poängen, och dom var verkligen superbra! Hoppas att han vinner alltihopa.

Puss!

20.45 - bloggstrul.

Bloggen har inte fungerat som den ska de senaste timmarna. Just då jag fick en idé som jag ville få ut i bloggen, fungerade den inte. Frustration?

Imorgon är det fars dag och den ska jag till en början läsa ut min uttjatade engelska bok om jag inte har gjort det ikväll dvs.. Annars så ska jag ta mig till hockeyn och se på matchen. Ska försöka baka nåt till fars dags pressent, och tror det blir nå kakor.

Nu ska jag iaf fortsätta att se på Stjärnor på is :)

Ha en trevlig lördagskväll! Puss, /idaj

18.13 läsning & Rachel Bilson.



Gillar Rachel Bilsons fina, diskreta stil. Alla behöver ju inte vara superhypade utan hon är alltid så vardagsnygg. Det gillar jag. Att hon alltid har perfekt hår och smink är ju bara ett plus.

Det går lite framåt i läsningen, - har bara 40 sidor kvar och dom ska jag nog läsa nu. Så man slipper göra det imorgon.

Annars ikväll ska man se på Postkodsmiljonären och Stjärnor på is (Markus Fagervall <3).

Puss!

15.12 gymmet, & film.

Kom hem från gymmet för ett tag sen och nu ska man se på lite film. Nu blir det Coyote ugly :), den är rätt roligt.

Annars så vet jag inte vad jag ska göra idag, men mest troligt ta det lugnt.. Och juste, det är ju Stjärnor på is idag :) Roligt att se vad Markus hittar på.

Puss

12.32 Träning.

När man flottat så längtar man till gymmet. Och det gör jag nu. Så det ska bli riktigt skönt att röra på sig.

Idag har jag även tänkt att jag ska läsa ut min bok. Det blir tungt, men så är det.

Puss


00.13 Helgen.

I helgen ska jag sova, slöa & träna. Ska bli otroligt skönt! Älskar helgerna för då kan man sova 12 timmar i sträck, och det är så underbart skönt.. Imorgon blir det gym, - och på tal om gymmet, så är det ett bra ställe för spaning. För jag menar, det är fullt med muskliga killar. Det kan ju vara sämre :)

Haha, nogsvammltat för ikväll.

Hoppas att ni har haft en härlig fredag, och godnatt! / Ida

22.38 Idol & The sisterhood of the traveling pants 2.

Såg just utröstningen i Idol, och Lars åkte ut. Lite otippat, men alla preserade på topp ikväll så vem som helst kunde åka ut.

The sisterhood of the traveling pants 2, har äntligen släppts så nu ska man se på den och se på lite promos till nästa avsnitt av Gossip girl.. På tal om Gossip girl, så är jag sugen att göra en Gossip girl-inspirerad header. Får se hur det hela blir.. Nu ska jag som sagt sjunka in i filmens härliga värld. Romantisk komedi, - OH YES! :)

Något som jag måste göra att låna upp hela Systrar i jeans böckerna (The sisterhood of the traveling pants) och läsa på jullovet, för det är ju så härligt att ligga inne och läsa när det är smällkallt ute. Man ligger där och myser & äter julgodis.. Härligt. Tur att det bara är knappt en månad till min favorithögtid. Julen.

Puss

17.24 Kanye West

Igår uppträdde ju Kanye West och Love lockdown var verkligen bra, och ännu bättre på skiva. På hans andra låtar rappar han mer, men på denna är det nästan ren sång :) I Like!



Idag fick jag hem min rödrutiga kjol. Den var fin, men lite kort, men ska behålla den för den var så fin :). Med ett par svarta strumpbyxor, stövlar & nån kofta blir det fint.

Zooma

13.37 FREDAG!

Ni har man bara en ynka lektion kvar och det ska bli såå skönt med helg. Längtar till att jag ska se på Grey's anatomy. Längtar!

Har haft vård och omsorg där man satt och svarade på frågor i 50min.. Är ännu inte klar.

Puss!

12.15 Fredag och snart helg.

Så sjukt skönt att det är fredag, och snart helg. Fast då är ju saken den att jag måste läsa ut boken och det är ju mindre roligt, men ska försöka läsa en massa ikväll och inte skjuta upp det..



Har två lektioner kvar idag och det är vård och omsorg och idrott. Men det är rätt så chill eftersom att på Vård och omsorgen lär vi inte göra något ansträngande & på idrotten ska vi ha teori så det är ju skönt att man inte behöver svetta ner sig på skoltid..

Ikväll ska man nog flotta, - nötter eller chips. Låter gott :) Ska nog även se på Idol och sen se på älskade GREY'S ANATOMY och det äger verkligen. Så jäkla bäst! Älskar verkligen den serien, och speciellt Meredith & Derek och som ska vara tillsammans.

En liten påminnelse till mig, - ladda ner 'Over her dead body' :)

Puss!

22.12 EMA

EMA pågår för fullt just nu. Beyoncé var jättebra med If I were a boy, Kanye West var även superbra :).. Funderar att sitta uppe och titta i minst en timme till för vill verkligen höra Leona Lewis.. Kan bli lite trött imorgon, men det är smällarna man får ta en fredag :)

Vad tycker ni om galan? Tycker den är supercool :)

Puss!

18.03 Engelska läxan och EMA.

Jag är pågång med engelska läxan, - glosor & bok.. Ska försöka läsa en hel del sidor, eller helst läsa ut den. För orkar inte med en massa läxor på helgen då man bara vill vila upp sig.. Har hittat en massa bloggar som jag läser lite nu, och Kenzas EMA-blogg är riktigt underhållande.. Hon är ju där på galan och jobbar backstage, i think & så skriver hon en massa om vad som händer där nere. I Liverpool alltså. Idag är det ju EMA, klockan 21.00 för att vara exakt. Men jag vet inte om uppträdandena börjar riktigt så tidigt, men det återstår väl att se.. Nä, nu tänkte jag läsa några rader från diverse bloggar och sen fortsätta att läsa min dumma engelska bok, - 'The girlfriend'.. Den suger. Om jag ska läsa på engelska så ska det var chiclit av något slag eller Harry Potter.. Geeky? Yes..

En låt som jag har tipsat om tidigare är If i were a boy. Riktigt bra! Det är även musikvideon.

Ha det bra, puss!

16.45 Läxor, - suck..

Nu är jag hemma, och har ätit middag för ett tag sen. Åt sött efter maten, så måste gå och rengöra mina tänder strax för att det inte ska bli fler hål eller att hålet blir större. Ska först tandtråda, sen skölja med Listerin. Det bränner som tusan i munnen när man gruglar med lite Listerin. Men antar att det är bra, för då försvinner väl bakterier.

Känner mig väldigt omotiverad att börja plugga in engelska glosor för tillfället.. Känns som att skallen är igentäck av snor & så har jag ont i huvudet. Roligt.. Att jag måste läsa ut en engelsk bok snarast för att inte förstöra min helg, gör inte saken bättre. Men det måste jag verkligen göra, för orkar inte med den ihelgen.

Humör: omotiverad, trött & slö.
Hår: Just nu är det uppsatt.
Smink: Puder, maskara, ögonbrynspenna, rouge & lipsyl.
Borde: Plugga engelska.
Mat: Lunch - mackor & fil. Middag - plättar.
Önskan: Att det kan bli fredag och helg, nu.

Puss!

14.29 Fortfarande på skolan.

Har slutat men är fortfarande kvar på skolan eftersom att jag väntar på bussen 15.30.. Hade tänkt hinna med att göra bort lite engelskaläxan så man slipper göra allt hemma. Men först ska jag läsa några bloggar.

Jag längtar hem, för är supertrött och hungrig.. Det blir gym sen, men det är bara skönt.

Puss!

09.29 Skola.

Hade svenska nyss och den lektionen var rätt jobbig men som tur var så gjorde man bort allt man skulle göra.. Har engelska på ca 20 minuter, och där ska man bara sitta i datasalen i en timme så det är ganska skönt. Sen lunch, vård och omsorg & medicinsk grund.. Ska gå och hämt böckerna strax men först ska man läsa några bloggar.

Puss!

21.38 Julklappstider.

Vid den här tiden på året finns det hur mkt som helst på webshoparna som tex H&M. Dom har hur många fina klänningar som helst.. Funderar på att klicka hem lite underkläder, för det kan man verkligen inte få för mkt av. Det är även bra kvalité på deras bh:ar, och fina är dom också, speciellt dom som är utav spets.
Supersnygg klänning! Älskar den lilla svarta :), den senaste tiden har jag blivit mer av en klänningstjej än en jeanstjej som jag vanligtvis alltid är. Men det är ju roligt att klä upp sig :).
Klänning

Klänning

17.02 Läxor, musik & vänner.

Är i stort behov av ny musik. Okej, det är jag väldigt ofta. Men saken är ju den att jag lessnar fortare än kvickt..

Något som jag verkligen måste ta tag i är att läsa min engelska bok, som jag ständigt skjuter upp.


18.35 - Uppdatering.

Kom nyss hem från en promenad i det sköna kalla vädret. Riktigt skönt att röra på sig.

Nu ska man plugga lite engelska och se på Vänner.

Puss!

16.01 ÄNTLIGEN!

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN är headern uppe. Fick lite hjälp av bror, och det är jag väldigt tacksam för. Utan en personlig header ser bloggen bara tråkig ut.

Ska försöka fixa en annan klocka till bloggen och en profilbild..

Puss!

12.19 Sysslolös.

Har slutat skolan för ca 40 minuter sen och nu väntar man på bussen.. Har försökt att få upp min header, men det funkar ju inte! Finns det någon som vet hur man ska göra? För den är ju färdig och allt, men när man lägger upp bilden så ser det inte alls ut som det gör på hjälpbloggen. Man ska klicka på den och sen kopiera adressen. Men den vill inte visa sig. På tal om saker som inte vill visa sig så vill inte min profilbild komma upp! Alltså snart ger jag upp helt, och gör en ny blogg för jag är jäkligt irriterad. Och jag kan inte heller byta stilmall för då stämmer ju inte måtten med min header.. Usch, vad jag är irriterad.

Hur som helst, så måste jag hinna med lite engelska idag. Ska försöka att läsa ut den dumma engelska boken & läsa en text och plugga in glosor.

Bussen kommer på ca 20 minuter men ska gå ut på en kvart för att inte missa den.

Puss!

09.47 Påminnelse.

Kenzas EMA-blogg, -  www.blog.mtv.se/kenza

09.39 I skolan.

Nu har man haft första lektionen och halva skoldagen har gått. Fick skrivkramp efter att ha skrivit typ 4 sidor.. Dagens outfit är: Svart klänning (som jag nämnde igår), svart långärmad (under klänningen, eftersom att klänningen är kortärmad), svarta stövlar & strumpbyxor. Är helsvart idag :)

Idag slutar man 11.30, men kommer inte hem förrän vid ett tiden.. Börjar nästa, och sista lektionen för dagen snart, - 10.00.

Uppdaterar sen när jag är hemma.

Puss!

22.19 Sängen väntar.

Nu har man tandtrådat & borstat gaddarna.. Har även fixat fram mina klänningar ut ur den stökiga garderoben så man ser vad man har. Man hittar ju ingenting då allt verkar vara längst bak i garderoben. Klänningarna som jag är nöjd över att äga är bla en svart som jag köpte i fredags, en lila stickad osv.. På H&M har dom förövrigt fått in en hel del fina saker som man gärna ville ha. Tex en massa klänningar.



Denna blev min i fredags :)

Puss

19.46 - YES!

One tree hill har äntligen släppts. Ska bli så förbaskat roligt att se nu!

Kom hem från gymmet för ett tag sen, - det gick rätt segt men skönt ändå att få igång musklerna.. Gjorde alldelens nyss morotstavar som man ska doppa i dip. Ska bli mums! Men nu, - OTH :)

Puss!


13.19 - Ny hårfärg!

Håller på att färga håret i en mörkbrun färg. Färger med Schwartzcoph Country, - Brazil.. Det blir nog bra, & det är ju ett plus att håret blir alldelens glansigt.

Ikväll blir det att gymma och det längtar jag till :), det blir riktigt nice! Älskar känslan i kroppen då man känner att musklerna har fått jobba.. Det är förbaskat synd att OTH-avsnittet som inte superstort har släppts.. Antar att man får vänta, eller så laddar jag ner det stora (ca 1GB) och raderar det sen när jag har sett det.. Får se hur det blir, fast jag är hur som helst sugen på att se på One tree hill.

En positiv sak är att vi är lediga från datan nästa vecka, så har bara en lektion och slutar 09.10.. Måste tusan fråga läraren om vi inte skulle kunna räkna hemma istället. Hoppas det går.

Iaf, så ska jag försöka att fota nya hårfärgen sen.

Ha det bra, puss!


UPPDT, - 13.34

Dagens serie: Gossip girl (sen blir det One tree hill)
Dagens tidning: Sofis Mode.
Dagens frukt: Mandariner (i massor)
Dagens syssla: Hårgfärgning & serietittande.

09.35 - Skola.

Har matten avklarad, och där fick man reda på att man har vg-mvg i betyget efter mina två prov. Alltså hittills.. Nu har man data, men eftersom att vi gjorde prov veckan före lovet och så har man nyss haft lov så får man surfa fritt och sen sluta klockan 10.00.. Skönt va? Vi fick även reda på resultatet av dataprovet och jag fick alla rätt :).

När man kommer hem så ska man se på One tree hill och Gossip girl. Lycka!




21.42

Är hyffsat irriterad på bloggen idag, för att krånglar sig.. Därför har jag varit utloggad större delen av kvällen, men även för att jag har bloggtorka. Skulle behöva läsa min engelskabok, men tror jag går och lägger mig snart efter att håret har torkat. Under tiden ser jag på Vänner.

Okej, detta var ett rätt meningslöst inlägg. Men alltid nånting? :)

Ha en trevlig kväll, godnatt! /idaj

17.59 - trött.

Är rätt trött just nu efter en lång skoldag som aldrig tycktes ta slut.. Men skönt är det iaf med tisdag imorgon för då slutar man supertidigt och får se på One tree hill.

Funderar på att gå och lägga sig och vila/sova ett tag. Skulle vara superskönt! Bloggdesignen krånglar ännu så ska försöka att åtgärda saken och fundera hur min header ska se ut.

Puss.

12.11 - Bloggen krånglar.

Alltså varför ska det vara punkter där arkivet på gamla inlägg är? Fult, är det iaf. Har även försökt att få in en profilbild, men den vill inte komma upp. Har försökt hur många gånger som helt, men det funkar ju inte! Bloggen är ju opersonlig utan en bild, så funderar på att fixa en bild på headern.. Ska nog göra en helt ny, fast kanske sätter in den gamla under tiden den andra fixas.

Anyways, puss!

12.03 - Less.

Är less på skolan just nu, och jag går bara i ettan och har nyss haft lov! Men det är nog det som är grejen, för man är nog lite ovan att häcka i skolan efter en veckas slöande.. Önskar att det kunde bli den 20/11 (jag längtar inte!= så man kan göra bort lagningen av tanden. Det var tydligen också nån början på hål, men det ska tusan inte bli ett hål för har bestämt mig för att borsta och tandtråda ordentligt.. Har varit lite slarvig när det gäller att tandtråda, men det ska jag tusan bli bättre på. Ska göra det minst en gång per dag..

Nu har man två lektioner kvar, - matte och engelska. Matten är faktiskt inte så jättefarlig för tillfället men det beror nog på vad man håller på med.. Det handlar nog också om självförtroende, i allmänt. Om man tror att man är superdålig på nån sak, så blir man det. Därför är det nog bättre att tänka positivt. Eller iaf försöka.

Dagens blogg: Amanda Berg.
Dagens serie: Vänner.
Dagens dåliga: Hål i tand.
Dagens sajt: Veckorevyn.com

Puss!

09.37 - Måndag & skola.

Var hos tandläkaren och jag hade ett hål! Måste fara och laga det, men då ska jag tusan ta bedövning för det gör superont utan.. Ska iaf dit 20/11, så det är ju ett tag dit..

Somnade för ovanligheten skull tidigt, ca 12, och det är tidigt för att vara mig.. Är inte så jättetrött just nu, så det går. Har iaf avklarat en lektion, så det är ju skönt. Nu har man vård & omsorg - praktiskt, tror jag. Klassråd, matte & engelska. Sen ska man hem och nöta vänner.

Ska kika runt på diverse bloggar nu innan jag börjar.

Puss!

19.46 - Vänner.

Jag dör så bra Vänner är! Det är inte ett avsnitt då man inte skrattar.. Joey och Phoebe är lika dumma, men roliga. Monica, som är ett städfreak, Chandlers roliga dans och skämt.. Alla är bäst och roliga på sitt sätt..

Ska sitta här och se på några avsnitt (de är ju bara 20 minuter) och försöka somna tidigt ikväll.

puss!

Söndag, 17.42

Har försökt att blogga idag men bloggen har strulat.. Söndagar är rätt meningslösa, för man väntar ändå bara på att skolan ska börja.. Jag längtar inte till imorgon, för måndagar är otroligt sega. Men det är väl skönt när dagen är över för då är det tisdag och då slutar man 11.00 och får se på ett nytt avsnitt av One tr

22.44, - Ny hårfärg?

Funderar om man skulle färga håret i nån nyans mörkare. Skulle vara fint! Kanske man far och köper en imorgon. Linn Gustafsson (som driver sin blogg på Pause.se, - www.pause.se/author/linn ) färgade sitt hår för nån månad sen och resultatet blev bra så om jag härgar så ska jag nog prova på den nyansen.. Har ju rätt mörk hår nu, men nån nyans mörkare skulle vara fint + att det blir glansigt.

Har fått en sprängande huvudvärk, och det kanske är ett tecken att man ska gå och sova? Ska vänta med att sova ett tag och ängna mig åt lite mer serietittande.

Puss!


Morgondagen.

Imorgon ska jag nog hinna med ett gympass, - ska gymma de kroppsdelarna som jag inte gjorde idag dvs. ben & mage och mer bicep. Om jag inte är alltför lat imorgon så vill jag även träna lite kondition som att jogga eller promenera.

Jag är verkligen ett proffs på att skjuta upp saker och ting. Har skjutit upp att läsa en engelsk bok (skolarbete) men imorgon ska jag tusan läsa den dära boken så man har gjort bort det..

Hur som helst, så blir det mer serier nu.

Ha en trevlig kväll, puss!

Stjärnor på is: Markus Fagervall.

Såg nyss när Markus åkte och han var verkligen superbra, - och det var väldigt bra att juryn tyckte detsamma.. Han var även en favorit i idol då han vann, och han har nog tittarstöd genom det och att han är välkänd. Nu när programmet har slutat så ska jag jag se på serier (som jag älskar) och bara ta det lugnt.. Vänner och Gilmore girls gäller just nu.



Ett roligt klipp från Vänner, säsong 5.


20.14

Sitter och ser på 'Stjärnor på is' och flottar. Blev sugen på att springa i kylan (det är mkt härligare i kylan, för luften är som friskare på nåt sätt) så funderar om man skulle ta sig en kortare springtur imorgon. Skulle vara härligt, men får se hur man känner sig imorgon..


18.42

Tacon till middag var supergod, och det var även godiset som jag åt till efterrätt.. Sitter och ser på Vänner nu, men ska även sätta igång ett avsnitt av Gilmore girls i en snar framtid.. På ca 45 minuter ska man göra i ordning dipen till chipset och se på tv. Härlig kväll? :)

Puss!

16.44

Kom nyss hem från att först ha gymmat och sen handlat.. Ser på Vänner nu (säsong 5, som jag har tankat) och det äger! Finns verkligen inte någon komediserie som är bättre. Så himla roligt!



Ska hjälpa till med maten strax, - ska äta taco vilket kommer att bli en massa mums! Sen ska man flotta och se på tv & vänner.

Happy Halloween!


1 november.

Redan november, snart är det december och jul. Så härligt med jul, - ledighet, godis i massor, träning, julgran & röda lampor. Hur härligt är det inte? .. Nu är det bara två dagar kvar av lovet, om man räknar med idag. Det har varit härligt att vila upp sig, men har inte direkt ångest för skolan, - bara att man ska till tandläkaren 08.00 på måndag. Usch. Hoppas att det går bra.. Ska iväg och träna på ett tag, det blir skönt! Ikväll ska man äta godis & se på Stjärnor på is (heja Markus).. Hur som helst,

puss!

00.19

Denna dag har spenderats till stor del i Luleå.. Vaknade vid halv tolv, och gjorde lite olika saker som mest bestod av att chilla.. Duschade, sminkade mig osv & ett par minuter över tre begav vi oss mot Luleå. Först åt vi sen blev det en snabb tur på H&M och Ginatricot.. Hittade mig en svart klänning, - på bilden ser ni den. Blev supernöjd över den.



Köpte även en supermysig randig tröja, i ull. Som sagt, supermysig.



Köpte även ett par tights, ett till glansspray & en svart tjock halsduk.

RSS 2.0