22.30

Idag kom en kofta från H&M. Det var det sista paketet, sorgligt nog. Fin och mysig var den! Har en likadan i grått.. Har hunnit med lite läxor ikväll så jag är nöjd, då behöver jag inte göra allt arbete imorgon.. Ska ta och borsta tänderna och gå och lägga mig i min varma & mysiga säng för att läsa lite innan jag somnar. God natt!

gym, plugg & idol.

Körde ett par övningar på gymmet som bicep, rygg, ben osv. Och sen körde jag 20 minuter på cossen. Man fick då svettas, även från den korta stunden. Men skönt var det allt. Har även pluggat lite Med. grund. och det går faktiskt liiite frammåt. Faktiskt.. Imorgon har jag inga lektioner utan ska med elevrådet till ett ställe och vara där från 08.00-12.00. Sen blir det simmning för min del. Tror jag.. Ah, ska iaf se på nåt avsnitt av Gilmore girls, se på idol, plugga Med. grund & engelska.. Sen sömn.
PUSS

drömväskan.

Chanel 2.55, är drömmen. Attans bara att den kostar en förmögenhet. Men drömma kan man alltid göra. Modebloggaren Linn Gustafsson hade en fråga i sin blogg om vilken färg man gillade bättre på kedjorna. Guld eller silver. Guld, är helt klart min favorit!

tisdag.

Kylan börjar infinna sig här uppe i norr och det var väldigt kallt imorse. Ca 5 grader.. Usch! Snsrt får man väl ta fram vinterparkasen. Nog skulle det allt vara skönt att ligga på en strand :) .. Hur som helst så började min skoldag 08.00 (som alla andra dagar) med matte, och det gick faktikst rätt bra. Sen hade man datakunskap där man gjorde lite olika saker, som inte var alltför svåra. Så var min skoldag slut, - 11.00. For med mami och åt på Kinarestaurangen och min pizza var en av de godaste jag har ätit & att jag var svinhungrig gjorde inte att den smakade sämre precis.. Kom hem för ett tag sen. Startade nerladdnigen av One tree hill & Gossip girl & medan det laddar ner så lyssnar jag på musik & bloggar såklart. Ska läsa igenom mina favoritbloggar som: Fahrmans mode, Linn Gustafsson, Style by Kling, Kenzas & säkert Blondinbellas också. Ha det bäst!
Detta var skrivet för ca 1h 30min, men det blev aldrig uppdaterat..



Såg just det nyaste avsnittet av One tree hill och det var så sjukt bra att jag höll på att dö. Det var superspännande! Men nu visade det sig att jag måste vänta två hela veckor till nästa avsnitt. Två! Jag vet inte hur jag ska överleva.. Som tur är iaf så är det Grey's anatomy nästa fredag.. Ikväll/eftermiddag blir det gym, läxor & tv-tittande. Låter som en bra kväll enligt mig.

PUSS

musik, sofis mode & läxa.

Har lyssnat, eller jag lyssnar fortfarande igenom en massa musik i sökandeet efter bra musik. Det blir iaf bland annat Leona Lewis i ipoden. Så bra röst tjejen har alltså! Snart måste jag ta itu med min läxa i Medicisk grund, som aldrig verkar gå framåt. Men det är kanske för att det blir flera sidor av bara en fråga. För man måste ju skriva om orsak, behandling osv. Men nog lär man sig om det alltid och det är väl ett plus till provet. Ja, nog om detta. Har hittat några sköna låtar från Grey's för laddade ner ett album där det var låtar från avsnitt.
Aja,
puss

17.07

Nu ska man fixa in ny musik till min ipod (rosa ipod nano), för har inte kunnat använda den för programmet har inte funkat på denna dator.. Men nu har jag lite problem med vad jag ska sätta in för musik, - har lite torka i hjärnan på ideer. har någon nåt förslag? Är helt tom i skallen på låtar just nu.. Ja, vad ska man mer säga? Att det är skönt att måndagens skoldag är över, för imorgon & på onsdag slutar man 11.00 & 11.30. Nice! Aja,
Puss på er.

Ännu en lektion avklarad.

Var nyss på matten, och den gick faktiskt rätt bra för att vara matte. Ligger över en vecka före planeringen så det är ju chill för då slipper man ju stressa till provet.. Har engelska strax, men först ska man nörda här.. Längtar förvrigt sjukt mkt till Grey's anatomy börjar för det är så otroligt bra. Till dess får jag väl nöja mig med spoilers & trailers, och så får jag ju se på andra serier som One tree hill & Gossip girl imorgon & se på Grey's på tv i Sveriges tempo. Anyways,
PUSS


måndagar.

Usch var måndagar är sega. Så sega att det inte är sant. Man är trött och seg efter skolan.. Har avklarat ungefär halva dagen, och har matte & engelska kvar. Aja, längtar iaf till man kommer hem.. Nu ska jag ta och gå till mitt sjåg och hämta matteboken.
PUSS

söndagkväll.

Kvällen har spenderats i soffan framför fotboll på tv. Milan - Inter, med Zlatan. Tyvärr förlorade Inter.. Men det var inte hela världen :) Skola imorgon som sagt så ska dra mig mot sängen på ett tag för att avsluta kvällen med några rader ur boken Där regnbågen slutar. Boken är riktigt bra så rekomenderar den, för har läste den tidigare en gång. Aja,
puss

Jag är slut.

Var och gymmade och körde 40 minuter på crossen. Är helt slut nu men det är riktigt skönt, för då sover man gott på kvällen. Kommer somna som en stock! Juste, det suger att det inte är nåt Grey's i veckan (det var nån president debatt, eller nåt) utan man får vänta till nästa fredag. Men jag antar att den som väntar på nåt gott väntar aldrig förlänge. Skola imorgon, och det kommer att kännas segt som vanligt att stiga upp tidigt. Men det går ju som så mkt annat.
Puss

Söndag.

Rätt så slö & seg dag hittills. Men det är ju så söndagar är. Längtar nästan till gymmet så man får vara igång lite grann. Som jag sa igår blir det nog 45 min på crosstrainern & några övningar.. Kom på att jag har läxa till torsag, som är lika bra att göra idag. Måste lämna in en massa text i Medicinsk grund. Det är bla om olika neurologiska sjukdomar. Jobbigt? Ja, faktiskt. Men det är sånt man måste ta itu när man pluggar, och det är lika bra att göra bort allt i god tid för vad är värre än att ha sparat allt till sista sekunden? Jag är ett proffs på att skjuta på saker och ting, men har fakitskt blivit bättre på det.. Aja, detta var ett rätt onödigt inlägg men jag har bloggtorka & ingen aning om vad jag ska skriva om.
PUSS

Lördagkväll.

Idag blev det en vilodag från allt vad träning heter. Har bara myst på med familjen och tagit det lugnt. Hade ju som planer eller funderingar på att dra sig mot gymmet idag, men det blev inte av utan imorgon så ska man till gymmet. Då blir det troligen att man gör 2-3 övningar & sen så är man minst 45 minuter på crosstrainern. Kommer att vara riktigt slut, men det är väldigt skönt efteråt då hela kroppen ömmar. Annars vet jag inte vad som händer, för på söndagar brukar det inte hända så mkt.. Hur som helst, så ska man väl se på Grey's anatomy/Gilmore girls i en timme eller nåt innan det är dags för mina skönhetstimmar. Haha! Ha det bäst & godnatt.

mys-dag.

Det blir att ta ett avslappande bastubad på ett tag :) , ska bli såå skönt för då får hela kroppen slappna av.. På tal om nåt helt annat, så är det toppen att alla serier är igång nu. På tisdag laddar man ner One tree hill & Gossip girl och på Fredagar Grey's anatomy. Det känns inte som att man behöver inte vänta superlänge till tisdag för helgen är ju imellan så det går bra. När Grey's är på fredagar så har man nåt att se fram emot. Kollade förövrigt som vanligt på bloggen Fahrmans mode (Frida Fahrman, - Sofi Fahrmans syster) och hittade en massa frisyrer som hon hade gjort. Alltså det var guider hur man gjorde dom. Denna tyckte jag var sjukt fin, så man blir rätt sugen på att spara håret så man kan göra en sån. Har rätt tjockt hår när man inte har tunnat ut det så ska nog satsa på långt & tjockt hår istället för alldelens urtunnat.





Bilder: lånade av Fahrmans mode.

träning.

Funderar ändå på att fara och lyfta skrot (gymma) idag, även fast jag tänkte ta en mys-dag. Är också sugen på att dra mig mot simhallen imorgon.. Har annars varit rätt lat med träningen, men det blir bättre med åren. Eller ja, det senaste året iaf då man har gått på gymmet regelbundet. Före det var jag rätt lat. Den här veckan har innehållet en del träning - varje dag nånting. Mån - Powerwalk. Tis - Simmning & gym. Ons - två långa promenader. Tors - Gym. Fre - Inlines. Är rätt stolt, haha! Nä, men det är ju bra för hälsan. Det kanske låter som att jag har anorexia, men det har jag verkligen inte utan tycker att det är skönt att låta kroppen jobba i någon aktivitet ett par gången i veckan.
Ha det bra, PUSS

Grey's Anatomy.



Jag älskar Grey's anatomy (Meredith & Derek <3) och jag älskar låten. Underbar!

lördag.

Utanför fönstret smattrar regnet och himlen är grå. Det är ju bara mysigt, speciellt när man har sattit på sig en mysig kofta, köpt godis & ser på serier, läser bloggar samt Klick. Riktigt skönt och mysigt. Ska se de nyaste avsnitten av Grey's igen, för det var så himla bra. Ha det bra så länge!
PUSS

sysslolös.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för tillfället, för gör inte så speciellt mkt. Men det är ju också skönt på ett sätt. Kan väl forstätta att se på någon serie som Gilmore girls. :) Rätt svamlig serie, men det är bara roligt. Haha! Ihelgen har jag förövrigt inte en enda läxa och det är alltid så superskönt när det inträffar. Det blir träning, mys & serier som gäller istället. Imorgon blir det förmodligen gym & om orken håller i sig så blir det nog kanske simmning på söndag.

Kläderna som jag beställde kommer från H&M.

 

Denna top/t-shirt (med ryggringning) passade superbra med boleron. Fick bla hem dessa idag :)

PUSS

höstmys.



Denna fina cardigan fick jag hem idag. Så himla fin & mysig. Perfekt när det är småkallt på hösten/vintern. Okej, nog för att det är alltid superkallt här på vintern :) , men myyysig är den!


Fick även hem denna :)


shopping.

Idag kom mina kläder från H&M, och precis allt passade & var superfint. Köpte en grå mysig kofta, en blå bolero med röda rutor, en röd top, underkläder, en grå klänning med knäppning hela vägen fram - som en lång kofta med kort ärm.. Gillade allt & är supernöjd, och det är inte alltid det händer. Ska ta och se det sista av Grey's, och det är så sjukt bra! :)

Grey's Anatomy.

Sitter och ser på de två nyaste avsnitten av Grey's. Så himla bra att det är igång igen. Kärlek! Ikv ska jag mest ta det lugnt, dvs se på en massa serier osv.. Aja, nu ska jag fortsätta med Grey's-tittandet.
Ha en trevlig fredagskväll!
PUSS

thank god it's friday.

Står här i biblioteket och nördar. Hade matte nyss och det gick rätt så bra faktiskt. Har en rätt så lång rast nu ska nörda lite till. Har två lektioner till sen slutar jag. Har vård & omsorg och sen idrott. Inte så hemskt, faktiskt. Aja, skriver mer se när jag kommer hem. Vid fyra.
PUSS

Ingen kan slå Filip och Fredrik.

Såg just färdigt 'Vem kan slå Filip och Fredrik' och som jag trodde så kunde inte den tredje och sista utmanaren slå dom. Riktigt underhållande var det faktiskt.. Imorgon är det fredag och gud så skönt det ska bli. Har svenska, engelska, matte, vård & omsorg & idrott. Rätt kämpig dag, fredagar. Men det ska väl gå, för det vankas helg. Tjoho! :)
Nu ska jag gå och borsta tänderna och läsa ett tag & sen sova i en nybäddad säng (dvs nya sängkläder) , - myys.
Förresten - varför vill man alltid ha nåt som man inte kan få? Så är det ju med precis allt! Vad är människan för konstig maskin, egentligen?
Ja, nog var man allt djup såhär på kvällskvisten.
PUSS

gymmet nästa.

Hittade av en slump att Stadium hade en webshop, och där fanns ju hur mkt som helst. Ska kika igenom det sen ikv när man kommer hem från gymmet. Dagens träningsoutfit: Adidas skor, svarta pumatights (till knäna) & ett knallrosa Nikelinne.. Ska bli skönt att kroppen får jobba, efter att ha suttit i skolbänken (eller i en stol iaf) hela dagen..

11.24 - Alexa Chung.

Som jag kanske har nämnt så gillar jag verkligen Alexa Chung's stil. Eller iaf 95% av fallen, eller outfitsen.



Dita von Teese till vänster och Alexa Chung.

Ashley's stil.



Gillar Ashley's stil för den är väldigt stilren och fin. Okej, vissa outfits kan väl vara lite over the top men oftast är allt fint. Denna är en väldigt fin vardagsoutfit.

skolbloggar, igen.

Började klockan 08.00, och lyssnade på en kille som pratade en massa. Typ om hans arbete i Indien.. Har engelska klockan 09.50, sen lunch, vård & omsorg & sen medicinsk grund.. Slutar 14.30 så måste vänta en timme på bussen, men det ska väl gå, right? Dagens träning: gym. Har inga läxor så kvällen blir nog rätt chill med en massa serie-tittande & 'Vem kan slå Filip och Fredrik'. Låter som en bra kväll.. Har ett par glosor som ska nötas in till engelska, men står hellre här för kan dom typ. Aja, uppdaterar senare eller när man är hemma. Ha det bäst!
Pusss

promenad, engelskaplugg & tv-tittande..

Kom hem från promenaden ca 19.10 sen dess har man sett på tv (sjukhuset & Idol) och pluggat lite engelska. Inget speciellt har hänt alltså ikv, men lika skönt är det.. Ska plugga lite till medan jag ser på Idol & sen Vem kan slå Filip och Fredrik. Aja, har inte mkt mer att tillägga.
PUSS


Irritation.

Blir så himla irriterad på bloggen just nu för det funkar ju aldrig att lägga in profilbilden, eller att den ska synas.. Men såhär ser jag ut iaf, eller för några månader sen, eller kanske en månad sen. Det var iaf i höst. Innan skolan, tror jag. Äh, whatever.


13.32

Är hemma nu, och kollade just på The OC.. Mina stackars fötter ömmar av promenaden, men det kan ju ha att göra med att jag inte hade de bästa skorna.. Men bra var det iaf att få sig lite motion & friskluft. Är rätt trött just nu så ska lägga mig i soffan och se på OC eller slå på nåt avsnitt av Gilmore girls..
PUSSS


skolan.

Bloggar återigen från skolan, men det finns helt enkelt inget annat att göra.. Våran klass tog en rejäl långpromenad så jag kom hit vid halv tolv.. Har slutat nu och väntar på bussen som kommer vid 12.40, om jag minns rätt. Men ska väl gå ut på en kvart så jag inte missar den. När man kommer hem så blir det definitivt OC. Lycka! Vad händer annars idag/kväll? Engelskaplugg, OC & 'Vem kan slå Filip & Fredrik' och såklart en powerwalk.. Nu ska jag kika runt här innan det är dags för att ta sig hem.
PUSSS

onsdag.

Bloggar från skolan :), har haft min första och enda lektion för dagen. Skulle egentligen ha haft 2 st men det är ju skoljoggen idag så, vi far och promenerar på lektionen. Vi ska samlas 10.00, så ska fördriva lite tid här.. Måste tillbaka till skolan efter promenaden för måste åka med 12.40 bussen, & äta min baguette. Dagens outfit: Lodiströja & lodisbyxor :) Haha! Dagens träning: powerwalk. Imorgon blir det gym, men på fredag vet jag inte? Får se hur det blir.
PUSS

snyggt på modeveckan.


Daisy Lowe & Alexa Chung.
Riktigt snyggt Alexa Chung! Ett plus var att hon var fint neutralt sminkad :)

Chace Crawford's skönhet.

Varje gång man ser på Gossip girl och Chace (aka Nate) kommer i rutan smälter man. Såå grymt snygg, to die for. Ska fortsätta att njuta av honom och även plugga ett tag senare.



Gym & Gossip girl.

Kom nyss hem från gymmet :) Riktigt skönt var det även om man kanske inte var sådär supersugen på att fara dit när man var färdigduschad och allt, men jag släpade mig dit och det gick bra. Har hunnit med två olika sorters träning, - simmning & gym. Känner mig rätt nöjd, haha! Imorgon blir det powerwalk & på torsdag blir det gym.. Skulle vara härligt om man hann med att fara och simma ihelgen, får se hur det blir.





Såg ju som sagt på One tree hill tidigare idag och det var ju hur bra som helst, som vanligt. Längtar ju till nästa avsnitt! Nu ska man se på det nyaste avsnittet av Gossip girl. Älskar även den serien, (som One tree hill, Grey's anatomy & OC). Riktigt serienörd? Ja, och en stolt sådan! Haha.
Love & Kisses.

Skola, simmning & nerladdning.

Hade två lektioner idag, - matte & data. Gick rätt bra, inte så hemskt jobbigt. Dagens outfit: Lila stickad klänning, svarta strumpisar, svarta ankle boots & svart kofta.. När man slutade 11.00 så åt man en baguette som jag köpte, och sen begav man sig mot sporthallen för att simma. Men då öppnade badet tydligen 12.00, så man fick vänta.. Simmade 1000m, dvs 1km eller 40 längder. Det var väldigt länge sen man simmade så man var lite ovan, men oj så underbart skönt det var. Det ska definitivt göras om! Kom hem för ett tag sen och nu har man laddat ner OTH så det ska ses på. Sen blir det Gossip girl.
PUSS

Skola, OC & Powerwalk.

Skola till 15.30 - fick bla veta att jag hade klarat matteprovet, och det var ju det enda viktiga. Såg på OC när jag kom hem, och gud så jag älskar seriens första säsong. Underbar! Har även hunnit med en väldigt rask promenad med mami. Riktigt härligt! Morgondagens träning: Simningen är spikad till 99% och om jag orkar så blir det gym på kvällen. Ska bli riktigt härligt.. Har suttit ett bra tag och sett på olika klipp på youtube, - Ryan & Marissa.


måndag.

Nu har man bara en lektion kvar och det är ju skönt att ha gjort bort måndagslektionerna, för det har varit en massa idag.. Börjar på ca 15 minuter så ska stå här och loda i ett tag till.. Tror det blir att se på en hel del OC, annars så vet jag inte. Imorgon slutar man ju 11.00 så ska ta och simma då, fast först lunch då. Aja, har inte mkt att tillägga just nu så bloggar mer sen när jag kommer hem.
PUSS

Loka.


Det blev en LOKA citron ikv, och det är ju supergott! Har inte så supermkt att skriva om idag, för det har inte hänt så jättemkt.. Är förövrigt att göra om min blogg, - göra headern på nåt annat sätt för är rätt less på hur allt ser ut. Kanske kan det bli bättre med ny färg/er. Aja, får fixa & trixa. Har någon förresten något musiktips? För det känns som att allt är uttjatat.. Förutom Jem - Maybe i'm amazed. Riktigt gammal & bra. Speciellt när man ser klippet med Ryan & Marissa. Jag har seriöst fått en hang-up på OC. Men det är skönt med lite nostalgi och härlig kärlek.




Så bra scen med Ryan & Marissa. När Ryan är värsta höjdrädd.

18.48

Det blev inget gym för mig så tar en hemmakväll med serier.. Skola imorgon, och det går väl. Dagens outfit imorgon: Jeans, ankle boots & nån mysig tröja/kofta, - troligen en lila luddig tröja. Mys på hög nivå. Ska strax hoppa i duschen men först OC i några minuter. Alltså, kom att tänka på att jag har sett på OC i många år. I femman blev jag en trogen fantast. Haha! Och på tal om serier så får man se nya avsnitt av One tree hill & Gossip girl på tisdag, och det är ju alltid super. Man får även ladda ner ett avsnitt av Grey's Anatomy på fredag, om jag inte är helt ute och cyklar.
PUSS

13.23

Är riktigt sugen på att simma, så har planerat in att jag ska på tisdag, för slutar 11 då. På måndag, dvs imorgon så blir det nog mest troligt en promenad för ska till gymmet idag. Sen får man se hur det blir.. Det är riktigt härligt höstväder ute, med strålande sol, så man passade på att gunga lite i hamocken.. Nu ska jag återgå till mitt älskade OC, och sen blir det nog ett avsnitt av Gilmore girls.
PUSS

The OC.

Såklart man började att se på OC. Älskar ju den serien! Det är ett bra tag sen man såg serien, men kan ändå nästan avsnitten utantill :) , började att se från säsong ett, det första avsnittet och det är ju så sjukt bra. Aja,
PUSS

söndag.

Vaknade inte för så jättelänge sen, kanske 30 minuter sen. Såå sjukt skönt att inte ha några läxor idag, för söndagar går alltid till att förbereda sig för måndagen. Denna söndag går istället åt att se på en massa avsnitt av OC & Gilmore girls, - Perfekt! Får se vad jag börjar med.



23.11

Är så grymt trött just nu så håller på att somna. Har blivit väldigt kvällstrött nuförtiden, men det kan nog också ha nåt att göra med att det är svart ute. Hur som helst så ska jag gå och sova strax och det ska bli hur skönt som helst..
puss

lördag.

Har inte varit hemma så supermkt idag, så har inte hunnit med att blogga.. For iaf till Luleå vid halv tio, och när man kom fram så åt man, kollade in lite affärer och så. Hittade lite basgrejer som strumpbyxor, underkläder, hårnålar & snoddar och så. Hittade även ett par superfina ankle boots som jag blev helt kär i. Så dom fick följa med hem.. Vid ett for vi och tittade på fotboll, IFK Kalix - Luleå. Väldigt spännande match! Sen har man varit på ranten till ca 18.00. När man kom hem så åt man osv & packade gymväskan och for och gymmade.. Kom hem för inte så superlänge sen, - ca 21.15 eller nåt. Nu sitter man här och tar det lugnt. Det blev inte att man såg på nån serie idag utan får ta det imorgon ist. Ja, det var väl allt för tillfället. Är rätt så trött så orkar inte engagera mig så mkt i bloggen idag. Aja,
puss.

22.22 - Dagens Alexa.

Alexa Chung's stil tycker jag om. Godnatt!


22.10

Sitter här och är trött och har inte mkt för mig. Läste precis kenzas blogg där hon skrev nåt om den dära stackaren som sjöng ''Jag blev full på min coca cola', så nu har jag den på hjärnan. Såå sjukt dålig låt var det, ja.. Orkar knappt hålla ögonen öppna för att skriva så det är nog dags att gå och sova snart.. Ska ju upp hyffsat tidigt imorgon, så för att inte vara alltför död imorgon tänkte jag sova nu. Okej, märker att jag upprepar mig och svammlar runt i cirklar så det är bäst att jag avslutar. Kisses

20.00

I veckan ska jag träna ordentligt, för har inte ett enda prov vilket är sjukt skönt om du frågar mig.. Ska hinna med gym 3 gånger, simma en dag (bubblelpoolen in my heart), och promenera på kvällen. Om min ork vill sig så blir det nog träning nästan varje dag, av nåt slag. Aja, det var mina mål nästa vecka.. Är inne för väntar att bastun ska bli kokhet igen. Ska bada i ca 30 minuter eller kortare, till. Sen blir det tv eller serie av nåt slag. Om jag känner mig själv rätt så lär jag fortsätta att se avsnitt efter avnitt och marathon-se, - men det är ju bara härligt för älskar serier! Nämen juste, - har ju inte sett In good company så den ska man se i helgen.


Seriesug.

När jag såg på OC-klippet blev jag så grymt sugen på serier, - OC, Gilmore girls osv. OC är ju underbart, men Gilmore girls är ju så sjukt lättsett så det är roligt att se på.. Får se om man ska ta och se några avsnitt av serierna ikv. Om inte så blir det imorgon.. Glömde förövrigt att berätta att jag köpte en ny Team Sportia-overall (ful stavning, men det är väl så det stavas?), och den är superskön & mysig..
Kom just in från Bastun, - ligger på laven och myser i värmen (det var väl ca 50-60 grader där inne).. Skulle bara in och hämta vatten, nåt ljus och blogga lite grann. Och läsa nån blogg också. Att ta ett bastubad är en jättebra avkoppling och musklerna blir alldelens avslappanade.
PUSS

17.58

Hej, alla glada. Sitter och lyssnar på musik samt äter choklad - mintkrokant. Lyssnar på Jem, och klippet där låten är med så är det OC. Blir hemskt nostalgisk på nåt sätt och får ett jäkla sug att se serien igen. Ryan, Marissa, Seth & Summer.. Usch börjar nästan gråta när jag ser det, så fin låten och hela allt är. Ja, det blir verkligen att se på OC imorgon. Första säsongen :) Såå bra!


äntligen fredageftermiddag.

Äntligen är man hemma, och skolan är slut.. Har haft en hyffsat jobbig dag & lång har den varit. Har haft engelskaprov, matteprov, muntlig redovisning och sen skolfoto.. Hela klassen (eller nästan iaf) hade vita sjukhuskläder och vissa hade stetoskoper.. Men till det enskilda kortet hade jag vanliga kläder..
Nu är man trött och sliten så ska bara slöa ikv.. Har inte en enda läxa i helgen, så det är ju sjukt skönt. Imorgon blir det Luleå, - shopping.
Åt just middag - lasagne.
Aja,
puss

skola.

Gjorde engelskaprovet för ca en halvtimme sen. Provet var inte svårt alls, så hoppas att man får bra.. Har matteprov 11.00 och vill verkligen inte ha det, men det är väl skönt att göra bort det. Men det kommer inte att känns skönt efteråt om det går dåligt. Men aja.. Sen har man Med. grund, och där ska jag prata om lungcancer. Fun huh? Nja.. Skolfoto sen nästan sist på dagen. Då är man ju typ flottig ;D , haha! Tur att man tog med smink då. Nä, nu ska jag repitera matte.
PUSS

åh, nej.

Imorgon direkt på morgonen är det matteprov. Usch.. Matte är inte min starka sida, men ska göra mitt bästa. Sen är det engelskaprov, och det hoppas man ju ska gå bra. Aja, nu ska jag sova.
Godnatt!

snygg, snyggare, snyggast.


Bild: Elin Kling (Style by Kling)

Dessa skönheter är Elin Klings senaste kap. Sjukt snygga! Önskeskor..

Såg nyss på 'Vem kan slå Filip och Fredrik', och det verkar inte som att nån kan slå dom för även denna vecka så förlorade utmanaren. Aja, ska sova sen på ett tag.. Fredag imorgon - skönt, trots 2 prov.
PUSS

ingen rubrik..

Är hemma och är heelt slut. Funderar på att göra samma sak som igår, dvs sova i en timme eller två. Fryser dessutom så det skulle vara jätteskönt att ligga under ett varmt täcke.. Ja, så får det bli. Strax. För först ska det bli mer bloggläsning.
PUSS

skolbloggar.

Börjar nästa lektion på ca 5 min så ska börja dra mig snarast.. Har engelska, och det är väl ok.. Inte mer eller mindre. Aja, bloggar mer sen när jag kommer hem. Eller på en längre rast.
PUSSS

kväll.

Jaha, vad händer nu? Såg nyss programmet med Fredrik & Filip, och det var ju bäst som alltid. Det slår ju nästan One tree hill, Gossip & Grey's. Not, för det är ju bäst. Men bra är det ju iaf.. Ja, nog svammlat om det. Imorgon går jag en lång dag. Fast har ju bara svenska, engelska & vård x2. Och sen författarbesök då. Så slutar 14.30 om jag inte minns helt fel.. Har ju två prov på fredag, - gaaah jag dör, för orkar inte plugga mer ;D , och terminen & gymnasiet har ju precis börjar. Haha. Ska gå och sova strax.. För orkar inte sitta här mer.. Imorgon blir det gym, och det ska bli riktigt skönt för det känns som som att man inte har varit där på superlänge.. Detta skrevs för ca en timme sen, och nu borstar man gaddarna och ska strax sova.
PUSS & godnatt.

ursnyggt.


Foto: Sofis Snapshots.

Dessa snyggingar ger Sofi Fahrman bort. Eller man måste tävla, men ändå. De i mitten är grymt snygga! Om de var i rätt storlek hade jag kanske varit med och tävlat. Om de finns ett par liknande på typ Din sko slår jag till direkt. På tal om Din sko, så blir det en tripp till Luleå på lördag. Har lite pengar kvar så ska kolla in olika skobutiker samt kedjorna som H&M, Gina osv.. Prima! Aja, nu måste jag väl ta itu med läxorna, om jag orkar.
PUSSS


sömn, mat & godis.

Sov i två timmar! Mellan 14.00-16.00. Otroligt skönt, och det behövdes. När man vaknade och gick ner så var maten färdig så åt nyss. Sen så fanns det godis så åt några och nu sitter man här. Tränar på de 85 engelska glosorna som vi ska ha till fredag. 85 st, + text och nån övning är lite väl jobbigt. Har även matteprov och något om lungcancer till fredag. Så, man får ligga i.. Ikv blir det också tv-tittande - bla 'Vem kan slå Filip och Fredrik?'..
PUSSS


sömn, återigen.

Ska tvätta bort sminket, sätta på mig myskläder & lägga mig under täcket och sova. Åh, så skönt!


londons modevecka.

Här är ett bra exempel på att man kan vara blek på hösten & inte behöva sola ihjäl sig.. Är själv rätt blek i hyn så det är ju roligt att se att kändisar inte hets solar i solarium.


onsdag.

Nu har man haft en lektion - Medicinsk grund. Håller på om lungcancer, och det är väl.. Intressant. Har nästa lektion 10.00 och slutar därefter, dvs 11.30. Väldigt härliga dagar, - Tisdag & Onsdag.. När man kommer hem så ska man nog sitta vid datorn samt plugga matte & engelska.
PUSSS

let the games begin.

Vem kan slå 'Filip och Fredrik?' började just och det är hur roligt som helst. Nu ska den kortare av dom, Filip hoppa höjdhopp :) Haha! Aja, duschen sen.
PUSSS

tv-kväll..

Såhär ser min tv-kväll ut:

18.30 - America's funniest homevideos
19.00 - Vem vet mest?
19.30 - Vänner eller Sjukhuset
20.00 - Top model - Men ojdå, såg att det var IDOL också.
21.00 - Ven kan slå Filip och Fredrik?

Sen blir det plugg av engelska och matte. Annars så vet jag inte vad som händer. Men skulle behöva komma i säng vid 22, för verkar aldrig få nog med sömn..

PUSSS

hmm..

har skolfoto på torsdag och jag har ingen aning om vad jag ska ha för kläder.. Hjälp! Får panikkolla garderoben snarast..
Idag blev det inge gym, för känner mig verkligen inte sugen. Ska ist ligga och se på tv och plugga lite grann.

Grymt snygg outfit på Alexa Chung.


Chace..

Chace Crawford är såå grymt snygg att jag döör! Sitter och ser på Gossip och bara njuter av hans skönhet.
PUSSS



One tree hill.

Gud så sorgligt avsnittet var. Men bra.. Gråter alltid till sorgliga filmer & sorgliga avsnitt så idag var inget undantag.. Längtar till nästa tisdag :)


två lektioner, stan & nerladdning.

Hade två lektioner idag och slutade ca 10.30, så åt lunch & for sen på stan och tittade med mamma. Nu är man hemma & nerladdningen av det nyaste avsnittet av OTH är strax färdigt. Lycka! Sen får man ladda ner Gossip girl, ännu mer lycka! Haha,
PUSSS

musik och snart sängdags.

Okej, lät lite negativ i förra inlägget men det är över nu.. Har försökt mig på lite matte, men det gick inte. Inte när på en måndagkväll då man är alldelens slut i hjärnan och behöver sömn. Så, nu ska jag borsta gaddarna och sova.

Godnatt & PUSSS

19.57

Kom just in. Det var riktigt skönt med kall & frisk luft. Och ja, jag var på promenad på 5,5 km.

Jag är jävligt less, orkar fan inte mer.. Usch. Ska iaf gå och duscha och sen ligga i sängen och lyssna på musik och plugga. Ja, det här var skrivet för ett tag sen..

puss

början av film, modespaning & promenad.



Denna skapelse var riktigt snygg, - gillar rött! Detta är Daisy Lowe, på London Fashion Week.

Ska strax (eller vid sju) dra ut på en promenad med mamma. Bra att han nån som drar ut mig när orken och lusten tryter.. A, det ska bli skönt iaf.. När man kommer hem så blir det att plugga matte och engelska. Skulle även behöva göra en hårinpackning för att öka glansen i håret. Ska bli riktigt skönt för älskar att ha ett glansig och välmående hår. Cameron Diaz hår är (eller var, för nu har hon blont) verkligen ursnyggt. Tror jag ska färga mitt brunare, för håret har blekts endel efter sommaren.


yes, - ny modevecka..

Nu drar en ny modevecka igång, denna gång är den i London. Ska bli otroligt roligt att se på inspirerande oufits på stilikonen Alexa Chung :)
PUSSS

mmm.

Finns det något godare än Marabou Mintkrokant? Ja, kanske. Men det jag ville säga är att det är sjukt gott :) Fast nu är jag sugen på vatten, haha! Ska ta på myskläder & se på In good company. Förresten så måste jag också läsa den nya Sofis Mode :) , älskar verligen lite inspiration såhär i början av veckan. Aja, ska iaf byta om till pjamasbyxor & en stooor tröja - myys! Ha det bäst,
PUSSSS


15.23

Nu har man slutat skolan, men är ännu kvar för väntar att pappa ska komma och hämta mig. Orkar inte åka buss då han lika jobbar i kalix.. När man kommer hem så ska man väl äta, plugga osv.. Inte gör allt för mkt. Det blir inget gym idag för var ju igår & så får imorgon.. Guud så skönt imorgon, - slutar 11.00 efter att ha haft matte & datakunskap.. Nice :) Aja, nu ska jag gå.
PUSSSS

påminnelse.

Kom ihåg att ladda ner Band of horses - is there a ghost.


PUSS

sista lektionen.

Snart har jag sista lektionen för dagen och det är engelska. Det är väl okej. Hade matte nyss och det gick inte alltför dåligt tillslut.. Längtar hem så man kan sova/vila för är hur trött som helst, känns det som. Och juste, längtar till mina kläder kommer. Endel skulle ju komma i veckan, men de blir nog förseande för det brukar vanligtvis ta länge för att kläderna ska komma från H&M. Men man hoppas ju på det bästa.. På ca 20 minuter börjar lektionen så ska nörda här i ett tag till.
PUSSS

måndag.

Är riktigt trött just nu. Måndagsmornar är verkligen fruktansvärda, - önskar att man var ledig på måndagar fast då hade väl tisdagar blivit som måndagar, och det vill man ju inte..  Börjar nästa lektion om 25 minuter, fast går inte färdigt hela lektionen för måste ju på eleverådet klockan 10.30. Då slipper man ju lektion iaf :) Sen har jag matte & engelska.. Kan blogga mer sen när jag kommer hem.
PUSSS

godnatt.

Har suttit och ugglat en timme för länge :) , skulle ha behövat sova ca 22.00. Nu ska jag dra mig mot sängen, så jag säger godnatt & tack för denna vecka, - den har varit bra! Imorgon väntar en ny, eller då börjar en ny. Så godnatt & PUSSS


sömn snarast.

Ånej, skola imorgon. Känner mig verkligen inte peppad alls, inte för fem öre.. Och så måste jag gå på elevrådet, för blev vald, men jag vill inte alls dit. Usch. Aja, det måste göras. Slutar dessutom 15.20.. Kollade just på skolans hemsida och upptäckte att dom har ändrat mitt schema, att man slutar 11.00 på tisdag fast tappar sovmorgonen på torsdag. Då slutar man 11.00 på tis & 11.30 på onsdag. Nice? :) Aja, ska sova strax.
puss


film.

Nu har jag äntligen sett färdigt 'Definitely, maybe', och det har tagit sisådär halva dagen att se den för det har kommit lite saker imellan. Men, den var faktiskt bra. Den var lite annorlunda än de flesta romantiska komedierna men det var bra, för man visste inte hur den skulle sluta.. Nu är man rätt trött, men är ändå sugen att se på en film till - In good company. Men först måste jag plugga engelska.
PUSSS

namnsdag.

Grattis Ida på namnsdagen :) Hehe.. Ska mot gymmet på ca 25 minuter. Men det känns inte som att jag kommer att köra superhårt. Men det får bli som det blir. Det är ju iaf bra att göra nåt. Aja,
Ciao.

fridrott, - yes!

Sitter och sr på friidrott, som jag älskar. Blanca Vlasc hoppar höjd, så det är ju alltid roligt att se.. Det är verkligen underhållande att sitta och se på olika grenar. Favoriterna är höjd & sprint & kanske typ 400m.. Aja, ska strax gå och skala nå potatis.
PUSS

film, promenad & dusch.

Kom just hem från promenad.. Less? Ja. Men såklart inte på promenader & träning, men på andra saker som jag inte kan nämna i bloggen.. Men så är det ibland, allt är inte toppen alltid.. Ska duscha stax men först fortsätta att se på Definitely, maybe. Den verkar vara rätt bra hittills. Har sett 40 minuter av 1 h 51 minuter.. Skulle verkligen behöva läsa engelska, men jag är lat.
PUSSSSSSS

Definitely, maybe.

Nu ska man se på filmen 'Definitely, maybe', men först tandborstning. Och förresten, - det var en sjukt snygg kille som jobbade på max igår & han rörde i min mat! Woho :) , skojade bara, men snygg var han.. Vad händer idag? Skulle behöva räkna matte & läsa engelska men det får bli ett senare problem. Gym blir det på kvällen, men annars vet jag inte. En sak som jag ska göra innan jag dör är att prova på yoga :)
Nu ska filmen avnjutas.
puss

sovdags.

Såg Made of Honor ikväll/natt och den var ju underhållande och bra, men bara lite förutsägbra, fast det är väl å andra sidan de flesta romantiska komedier.. Men, det är ju ändå skönt med ett lyckligt slut :) , oj! Klockan är 01.41 och det är verkligen dags att gå och sova! Har inte varit uppe såhär sent sen sommarlovet. Haha! Aja,
puss & godnatt.

filmer.

Nu har man laddat ner; 'Made of honor', 'Definitely, maybe' & In good company. Ska börja med Made of honor.. Får se vilken som blir kvällens bästa film & vilken som kanske floppar.. Duschade just och satte på mig myskläder, så ska mysa med film.



nerladdning.

Nu är det nerladdning på G. Försöker att ladda ner In good company & Made of honor. Får se om dom går att se på, men det tror jag nog.. Kollar på lite inervjuer med bla Sophia Bush, om den sjätte säsongen. Jag gillar! Längtar till tisdag då jag får avnjuta ännu ett avsnitt av OTH :) , nu är det bara 5 min kvar av Made of honor, så ska se den strax.. Ja, har inte mkt mer att tillägga för stunden.
PUSS

promenad.

Kom just hem från att ha varit och promenerat i kylan. Det var skönt fast det var lite kallt..
Vid halv två for man och såg på fotboll och sen vid halv fyra for man vidare till Haparanda för att äta på max (flottigt, ja) och sen på ica maxi. Rätt trevlig dag med familjen iaf :) , nu ska jag leta fram nån film att ladda ner. Får se vad det blir.
Ciao.

lördag.

Vaknade för ett tag sen, åt frukost/lunch och nu sitter man här och tittar på sneak peek av oth. Önskar att jag kunde hålla mig från dom, men det kan jag inte.. Det blir nog att se på fotboll på nån timme, men måste verkligen klä mig med mkt kläder för kommer frysa ihjäl :) , sen blir det nog Haparanda.. Gud så jag längtar till nästa vecka för då kommer endel av kläderna som underkläderna, cardiganen i mörkturkos & röda toppen. Veckan därefter kommer den korta mörkblåa koftan och sen senare kommer den grå & cerisa koftan och den gråa klänningen.. Då har man alltid nåt att längta efter.. Äntligen har man hittar basplagg att fylla höstgarderoben med :) , men iaf, så uppdaterar jag senare. Förresten skulle verkligen behöva något filmtips, en romantisk komedi helst, någon som vet nån bra? ;)

Ciao.


filmtime!

Har sett på The nanny diaries med Scarlett Johansson (vi delar samma efternamn, status? Haha, bara det att Johansson är Sveriges vanligaste) och Scarlett är verkligen vacker.. Och nej, jag är inte åt andra hållet.
En blek skönhet med perfekta former, - inte något anorexia-offer som alla andra i hollywood.


fredagkväll.

Fredagen lider mot sitt slut och dagen har ändå varit bra :) . Imorgon blir det kanske att fara till Haparanda, men jag får se imorgon.. Ska nog ta och hoppa i duschen stax och gå och lägga mig. Känner att jag behöver sömn efter att inte ha sovit så supermånga timmar i veckan. Men usch så jobbigt det känns att släpa sig bort mot duschen. Äh, det får vänta i några minuter till. Dagens inspiration. Leighton Meeser.

beställning.

Nu har man skickat iväg en beställning till H&M. Beställde en grå & en cerise cardigan, en grå klänning (med knäppning fram), en mörkblå kort cardigan med röda rutor, underkläder, en mörkturkos cardigan & en röd top. Riktigt nöjd blev jag över att jag hittade så mkt. Men sen om de passar får man se sen, men hoppas man ju. Aja,
puss

shopping.

Gillade dessa. Funderar på att klicka hem en hel del. Vill ha klänningen i grått eller svart, koftan i grått eller cerise, boleron i blått & rött (som bilden), korta koftan i svart, röda t-shirten och hela outfiten på sista bilden.


Thank god it's friday!

Är hemma nu och åt middag nyss. Gud så underbart skönt det är med fredag! Ska endast slappa och kanske träna ihelgen, men jag ska difinitivt läsa bloggar och nörda här. Ja, skönt ska det iaf bli.. Ikv ska man då inte göra mkt, kanske se en film eller två. Ja, jag får helt enkelt se.
Ciao.

12.12

Åt nyss, potatisburgare. Inte det godaste, men det var varmt iaf & det är ju bra för fryser.. Börjar nästa lektion 12.40, så det är ett tag dit. Har medicinsk grundkurs och det är ju inte så jättefarligt. Det är rätt roligt faktiskt, i vissa stunder. Sen 13.30 så måste man byta om för skogspromenad. Jobbigt.. Haha. Gud så skönt när man kommer hem, för då ska jag endast ta det lugnt. Thank god it's friday!
Ciao.

fredagmorgon.

Nu har jag hål till 11.00.. Fast det är sista fredagen eftersom att schemat är ändrat så vi kommer att ha engelska nu, fast det börjar nästa vecka. Fast hoppas att det fixas, så vi slutar 11.00 på tisdag, för de skulle kanske flytta en lektion. Hoppashoppas. För då slutar jag 11.00 på tisdag & 11.30 på onsdag. Nice, huh? Har gjort några mattetal, så känner mig hyffsat stolt. Haha! 11.00 börjar matten, sen lunch och därefter medicinsk  grund och sen skogspromenad.. Inte så hemskt farlig dag. Nu ska jag se om nåt nytt har hänt på New York Fashionweek.. Ha det bra,
puss.

fem i sex på eftermiddagen.

Var ju som sagt och gymmade imorse men var så trött, seg & förkyld så körde bara lite ben & en övning rygg och sen gav jag upp och gick och duschade. Mkt skönare! Har inte haft en så jättejobbig skoldag, utan hade engelska där man satt i datasalen och pluggade glosor & därefter lunch och 11.30 hade man Vård & omsrog & då såg vi filmen Patch Adams, som var riktigt roligt, sorglig och allmänt bra. Den handlade om en läkarstudent som hade lite annorlunda metoder på sjukhuset.. Som lekte och klädde ut sig med sjuka barn på sjukhuset osv.. Som höjde de sjukas livskvalié genom att få dem att skratta. Ja, bra var den iaf.. Jaha, då var det Fredag imorgon. Gud så dagarna flyger iväg efter onsdag. Måndagen är ju seg och tröttsam som vanligt och tisdagen är väl också lite halvseg men på onsdag slutar jag 11.30, torsdag har jag sovmorgon till 09.50 & slutar 14.00, och fredag går ju bra då man vet att helgen väntar.. Skulle behöva göra matte nu, men är allt för lat så det blir nog att göra mer imorgon då jag har hål från 09.10 och 11.00. Ah, det blir bra. Nu längtar jag mest till att klockan ska bli åtta så man får se på Idol, och där efter "Vem kan slå Filip & Fredrik?" för det är ju svinroligt att de kan göra vilka saker som helst, för man får ju inte veta vad dom ska tävla i förväg.. Aja, nu ska jag läsa bla modebloggar & se om det har hänt något nytt på New York Fashion week. Så, ha det bra!
Ciao.

H&M-shopping.

Kollar runt på H&M's onlinebutik, på vad man ska inhandla.. Tror det blir en kofta eller två. Är sugen på en sandfärgad, som såg supermysig ut samt en petrolfärgad. Får se hur det blir för ska surfa runt ett tag till innan jag bestämmer mig.

15.29

Kom hem för ca en och en halv timme sen. Känner mig lite småsjuk så jag orkar inte blogga så mkt.. Åt just middag och nu gör man inte så mkt. Skulle behöva tvätta bort sminket & gå och lägga mig ett tag. Skulle vara skönt som attan. Sen måste man räkna matte och kl 20.00 ska man se Idol från Luleå och därefter Fredrik & Filip. Låter som en bra kväll.. Aja,
puss.

torsdag.

Sitter vid en av skolans datorer och gör inte allt för mkt. Börjar 11.30, så det är inte om så jättelänge så det är chill. Vi ska se film - Patch Adams, hette den. Aja, bloggar sen mer när jag kommer hem.
puss

20.13

Ni har väl läst om att några forskare i Schweiz ska låta typ två protoner krocka och så tror en massa forskare att detta kan leda till att ett svart hål bildas och jorden sugs upp i det. Shit, vad läskigt. Usch.. Aja, vad har jag egentligen gjort ikväll? Typ ingenting, när jag borde ha gjort läxor. Menmen, ska iaf duscha strax och sen se 'Vem kan slå Filip och Fredrik' - hur kul som helst. Detta var skrivet för ett tag sen, ja. Det har kommit annat imellan.. Såg som sagt programmet och det var roligt så det blir att se det imorgon också. Heja Fredrik & Filip.. Imorgon börjar skolan 09.50, så det blir gym för min del klockan 8. Sen ska man plugga engelska & matte i ett tag. I think.. Slutar 14.00, efter att ha sett film, och då får man hämtning. Aja, ska gå och läsa min nya VR & lösa lite korsord. - Måste förövrigt ändra om färgerna lite, för lessnar fort.
Denna klänning var riktigt snygg, 'Vanessa' från Gossip girl bär den. Vet inte hennes riktigt namn.. Aja, nu sängen. Godnatt!


skola, restaurangmat & Gossip girl.

Började skolan 08.00 och hade två lektioner som varade till 11.30. Då mamma kom och hämtade mig så vi for till chinarestaurangen för att äta lunch. Åt kyckling i currysås ocd det var muums! ;) For sen och handlade, och kom hem för ett tag sen. Ser på Gossip girl, som är hur bra som helst.

tv-tittande

Sitter och ser på 'Vem slår Filip och Fredrik' på femman. :) Roligt är det iaf.. Kollade lite på Gossip girl innan och det ska jag forsätta att se imorgon för ska sova efter programmet. Hade förövrigt glömt hur bra GG är så imorgon får jag njuta av nästan 2 hela avsnitt av Gossip.. Aja,
puss

träning & Sofis mode.

Det blev ett gympass för mig och kom hem för ett bra tag sen. Har läst lite ur veckans Sofis mode och det är ju alltid roligt för inspiration. Är rätt så trött just nu så ska väl gå och sova på ca 1½ timma. Imorgon har jag två lektioner och slutar 11.30. Såå skönt. Aja, nu ska jag ladda ner gossip girl & se på sommarkrysset.
Ciao.

Oth.

Såg just klart det nyaste avsnittet av oth och jag säger bara wow! Det var ett riktigt bra avsnitt, men hemskt. Sitter här hemma och ska just läsa lite bloggar. Kanske träning snart.
puss

rubriklöst.

Riktigt snygg klänning Nicole Rithie bar på NY:s modevecka..


rast, igen.

Nu har man rast igen och det är såå givande. Not.. Så man står här igen och fördriver tid till 13.30.. Har ingen som helst fantasi vad jag ska skriva. Bloggtorka? Jaa. Aja, skriver när jag kommer hem.
Ciao.

08.55

Uppdaterar på skolan, suprise! Datalektionen börjar på ca 25 minuter och varar till 11.00, men vi brukar få sluta tidigare så det är nog chill och dessutom så är den lektionen rätt chill. Sen har man engelska & svenska och slutar 15.00. Fast imorgon slutar man ju 11.30, så det är ju skönt.. Dagens outfit: Röd tröja med gröna & blåa rutor på tvären, mörka jeans & svarta, låga skinnstövlar. Rätt sköna kläder, om man säger så.. Nu vet jag inte vad jag ska hitta på i 20 minuter, för orkar verkligen inte räkna mer matte för det är ju inte det roligaste om man säger så.. När man kommer hem så blir det kanske att fara till gymmet, men jag får se hur jag känner mig i kroppen.
Ciao.


tisdag.

Vaknade 06.30, och åt, sminknade mig osv.. Börjar 09.20, för vi hade ingen matte idag, men ska ändå till skolan strax för ska räkna matte osv.. Kommer nog också stå vid datorn där också.. När jag kommer hem så ska jag se det nya avsnittet av OTH för laddar ner det under dagen. Då har man nåt att se framemot.
Detta skrevs ca 07.45, då jag var hemma. Det publiserades inte så that's why jag uppdaterar det här på skolan.

kvällsinspiration.

 

Bilder: H&M, Divided.


Alexa Chung, återigen.

Får inte nog av söta Alexa Chungs stil. Så snygg!


fashonweek.

New York fashonweek pågår för fullt och det följer man i diverse bloggar (Style by Kling & Sofis snapshots). Väldigt roligt att se allt. Vilket drömliv dom lever, Elin Kling & Sofi Fahrman alltså. Men som tur är så håller de ju sina bloggar uppdaterade som oss dödliga kan följa och det tackar man ju för.







Källor: Style by Kling, Sofis Snapshots.


17.16

Dagen började klockan 08.00 med 'Må bra-dag' som varade till 11.00. Det var lite olika aktiviteter så det var roligt. Sen hade jag två lektioner: Matte & Engelska, och slutade 15.20.. Är rätt slut för tillfället för är halvsjuk. Får se om det blir gym imorgon. Alltså jag vill ju gymma, men det är ju inte så superbra när man är sjuk. Men får se. Har inga som helst läxor ikv och när det sker så är det ju alltid skönt. Hade egentligen en uppgift i engelskan som skulle vara klar till imorgon, men den gjorde jag på fem minuter efter skolans slut medan jag väntade på bussen.. Aja,
Ciao.

måndag.

Står här vid skolans datorer och gör nada. Känner mig riktigt sjuk och krasslig men ska iaf klara dagen. Matten börjar 12.40 så ska gå mot den sen på ett tag.. Sen har man engelska.. Kan berätta mer sen om allt.
Puss

morgondagen.

Imorgon väntar 'Må bra-dag' från 08.00-11.00 och vet inte riktigt vad det innebär men vi skulle vara på ett ställe iaf.. Sen har jag matte & engelska. Inte så farlig dag, va? Är rätt trött för tillfället så ska nog krypa till sängs på ett par minuter. Ska bli skönt med ett par timmars sömn innan väckarklockan tjuter i mitt öra och jag måste släpa min morgontrötta kropp upp från sängen. Men att orka upp är en annan femma, som jag får klara av imorgon. Nåja, nog om detta.
Förresten, - när jag vaknar imorgon, så är det bara en dag kvar till nästa OTH-avsnitt och det kallar jag lycka!
Pusss & godnatt.

söndagkväll.

Är riktigt trött för köre rätt hårt på gymmet.. Köre först några övningar styrka, rodd i ett par minuter & sen löpning på bandet. Var riktigt slut efteråt. Det är nog bra att variera lite, så att man inte alltid kör styrka.. Före gympasset var man och såg på en fotbollsmatch mellan Assi (herrar) och Älvsbyn. Det blev lika - 2-2.. Ska läsa lite glosor sen på ett tag men först ska jag slappa framför One tree hill. En liten parantes: Inatt är det ju MTV VMA (video music award) så det ska bli spännande imorgon och se vad som har hänt. Hoppas att det går bra för Britney om hon nu skulle uppträda, så hon forstsätter med sin comeback.. Aja,
Ciao.

13.15

Denna låt gillar jag - They'll never know av Ross Copperman. Men, jag hittar inte den nånstans där jag kan ladda ner den. Snyft.. Aja, detta är iaf ett klipp med låten. Och det är om Naley (Nathan & Haley)



köldskador.

Usch så jag fryser! Mina fötter kommer ju snart frysa bort, även fast jag har yllesockar. Sitter och lyssnar på musik och läser bloggar, och ser på One tree hill om vart annat. På tal om OTH så laddas nästa avsnitt ner på tisdag. Jag längtar.. Nä nu ska jag påpälsa mig lite så jag inte fryser ihjäl.
Ciao.

söndag.

Vaknade ca 09.30 och var inte alltför trött  så gick ner och satte mig här. Nu har man varit vaken ett tag, så har ätit, surfat runt osv.. En sak som jag måste göra idag är att söka upp glosor & plugga dem. Ska kunna dom till imorgon, så måste nästan börja med det snart.. Sen på eftermiddagen blir det mest troligt fotbollstittande & på kvällen gym.. Aja, återkommer senare.
puss

lördagkväll.

Det blev inget gymbesök för mig del för fick fruktansvärt ont i huvudet och kände mig krasslig där vid sex-tiden då folket började röra sig mot gymmet. Tråkigt att inte följa med .. Men tar det imorgon istället. Är rätt trött just nu så ska gå och lägga mig om ett tag. Ska bli skönt.. Vet faktiskt inte vad morgondagen har att bjuda på. Får se helt enkelt.
Ciao.

17.00

Nu har jag onyttiga tankar. Haha! Tänkte göra muffins med färgglad frosting, för familjen gillar dem & de är roliga att göra.. Laddade ner Leona Lewis album Spirit så lyssnar igenom låtarna. Gillar hennes röst :) .. Hmm, vet inte riktigt vilka kroppsdelar jag ska styrketräna.. Men det blir väl bicep (olika ävningar), tricep, ben (insida, utsida, baksida och ev. framsida & utfall), rygg (olika övningar), mage & sen får jag väl se.. Kanske rodd om jag hinner. Hur som,
Ha en bra lördag! Ciao.

15.53

Middag nyss, och nu är man typ supertrött (vet inte varför) men det blir ändå ett gympass senare på kvällen. Då sover man bra iaf.. Klickade in mig på youtube och hittade några låtar av Leona Lewis. Det är ju ett tag sen jag la in låtar, men idag kom jag ihåg att göra det. Så, enjoy!

lördag.

Kom hem från en promenad nyss. Den blev ca 5,5 km lång och det var riktigt skönt + att det var soligt och så där perfekt svalt. Gillar ändå hösten.. Ska duscha snart och sen bara ta det lugnt med OTH. Ikväll blir det gym för min del och det ska ju också bli skönt. Har inte mkt mer att tillägga för stunden. Så, ha det bäst!

Alexa Chung's stil.

Alexa Chung har sjukt snygg stil, - man önskar ju att man själv kunde sätta ihop sådär snygga outfits..






summering.

Det har blivit endel inlägg idag, ja, men därimot skulle det inte skada om jag gjorde de lite längre.. Men, det får man ta nån annan dag. Har haft en rätt så bra dag idag. Inte så himla jobbig, och positivt att man räknade förbi veckans planering i matten för har en tendens att spara det mesta till sista kvällen, och det är ju inte alltid så roligt att ta itu med allt på söndagar.. Planeringen för morgondagen? Förhoppningsvis promenad & gym. Att jag far till gymmet är ju nästan 100% säkert men måste också släpa ut mig på en halvlång promenad.. Söndag:  Luleå, hoppas jag. Då är ju bara smedjan öppen, men där finns ju en del affärer så som Diva, Vila osv.. Så några affärer finns ju. Man hade ju hellre farit imorgon, men det passar inte riktigt.. Nu har jag suttit och varit trött i snart en timme så det är så dags att lägga mig nu. Sweet dreams, kära läsare, sweet dreams..

attans.

Skit också, Blanca Vlasic rev ut sig och gick miste om ca 4 miljoner. Tycker synd om henne för att hon har vunnit 5/6 Golden League-tävlingar, och inte får ett enda öre. Nä, hon hade förtjänat att vinna. Men så är det..

Är lite halvtrött just nu så ska gå och sova på ett tag. Ska bli superskönt med sovmorgon imorgon. Ska bara borsta tänder och sen lägga mig under mitt duntäcke.

Puss

friidrott - update.

Såg ju loppet mellan Bolt & Powell, och Bolt fick en dålig start med tog igen det på slutet. Green rev ut sig. Heja.. Vissman ska springa 400m strax. En härlig kväll helt enkelt.. Nu ser det lite tufft ut för Blanca Vlasic, får se hur det går.
Ciao.

ögongodis..

.. Och då menar jag ingen snygg kille, utan att det är finalen av Golden League (friidrott) i hela två timmar. Kan inte bli bättre! Älskar ju friidrott. Bolt ska springa mot Powell strax (100m) och hoppas på Bolt såklart.
Två favoriter: Usain Bolt & Blanca Vlasic.




Alexa Chung.

Läste just en artikel på Veckorevyn.com, om att Alexa Chung kan vara den nya Kate Moss. Och det tycker jag verkligen att hon är, hon har till och med snyggare stil. Man blir alltid lika inspirerad när man ser hennes outfits.






kläder.

Hittade superfina kläder på nätet, skulle köpa de direkt om de var i butik.

  

hemma.

Nu är jag hemma, för har ju bloggat från skolan. Fast det kanske är rätt uppenbart att jag inte är på skolan ca 17.20.. Blev iaf hämtad av pappa ca 15.45 så man for och handlade lite smaskens. När man kom hem så duschade man och åt hemmagjord pizza & pizzasallad.. Det var mums! Nu sitter man och tar det lugnt & ser på one tree hill, och snart kommer ju ett till avsnitt av oth - på tisdag närmare bestämt. Längtar. Aja, det här var väl allt för tillfället.

15.08

Nu är jag här igen, men det är för att jag väntar här på skolan på skjuts och den kommer ca 15.30.. hade nyss idrott, eller sammarbetsövningar som det hette. Det var inte så himla farligt, utan rätt kul. Har slutat för dagen och det är jäkligt skönt för nu ska man bara slappa. Gud så jag älskar fredag för då har man hela helgen framför sig + att jag har knappt några läxor så det är bara chill. Har bara några glosor i engelskan, men det är ju lugnt.. Nu är det bara ca 25 minuter kvar av väntandet och det går ju fort då man surfar runt. Aja, ha det bäst!
Ciao.

fredag.

Återigen står jag här vid skolans datorer, eller vid en iaf. Har hål till 11.00 och lektionen slutade 09.10 så har räknat lite matte för att göra bort det så man inte behöver plugga på helgen. Har ioförsig matte klockan 11 men det går ju inte att räkna för mkt.. Har tre lektioner kvar: matte, medicinsk grund & idrott. Inte så hemskt farlig dag. Men nog är man ändå rätt så trött så här i slutet av skolveckan så det ska bli skönt att komma hem och ta det lugnt.. Vet inte vad som händer ikv, men tror inte att det blir så mkt.. Om en halvtimme öppnar matsalen, men funderar att äta efter matten för det är ett litet hål efter på 50 min.. Så det blir att räkna matte lite innan mattelektionen börjar, men först surfa runt lite varstans.
PS. Uppdaterar senare när jag kommer hem.
Ciao.

4 september 08, 19.06

Vaknade 09.00, klädde mig, sminkade mig & åt på 30 min så for iväg till skolan 09.30 för hade sovmorgon. Det blev hela 8½ timmars sömn. Hade engelska och vård & oms. x2, så det var en rätt så chill dag. Vid två hämtade mamma mig så vi for på diverse affärer och jag fick med mig ett par svarta låga, skinnstövlar & smink + borstar. Vid fyra for man och gymmade, åt sedan och nu är man hemma. Eller har varit det i ca en timme. Ser på oth för tillfället och ska göra lite läxor som matte & svenska..
Dagens finaste: Liv Tylers röda klänning. Underbart fin!

det positiva.

Det som är positivt med dagen/morgondagen är att jag börjar tio i tio imorgon så då får jag sova längre. Såå skönt! Fast jag börjar ju dagen med ett läxförhör, men det går nog bra. Sen har jag två Vård och oms. lektioner och sen slutar jag & då ska jag och mamma gå på stan och förhoppnigsvis så får jag med mig nåt hem också. Vid fyra blir det gym och sen hem. Så ser mina planer ut.. Blev förövrigt jäkligt sugen på en ny mobil då man såg min brors nya som han fick idag. Vill ha.. Men har inga pengar. Snyft. Så är fallet, ja. Ska strax lägga mig men först måste jag fortsätta att nöta in glosorna.

plugg.

Sitter och pluggar, matte mestadels just nu och fattar inte hur jag ska klara av Matte B när jag tycker att Matte A är jobbig.. Man får väl bita ihop och räkna, räkna, räkna. Finns inget annat men ibland blir man jäkligt less på allt som har med matte att göra, och förresten så är det ofta.. Pluggar även engelska och det är ju inte så himla farligt, måste bara plugga in 34 glosor till imorgon, men det är chill för de är inte särskilt svåra. Aja, nog om detta. Det regnar ute och det är sådär höstmysigt med varmt hus och kallt ute :) , min outfit såg ut så här idag: Bruna ankelboots, jeans med lite bootcut (Lee), Grå stickad tröja med röda rutor på tvären & brun skinnjacka. Riktigt skön outfit :) Imorgon blir det nog tighta jeans, bruna stövlar & nån kofta. Mysigt och skönt är vad jag går efter. Så det blir nog att ta på sig en stickad ull-kofta, mysigt! + att det är svinkallt på skolan så man måste typ ha en massa kläder på sig för att överleva. Hur som helst.
Ciao.

onsdag.

Har haft en riktigt skön dag idag som började 08.00 med Medicinsk grund, som jag gillar, och efter 1½ timme var det rast i några minuter och fortsatte med Vård och omsorg. Så har bara haft två lektioner idag och dom gick rätt smärtfritt. När jag slutade 11.30 fick jag ett samtal av mamma om jag ville komma och äta på Kina (läs: kinarestaurangen) och såklart ville jag det. Så man lunchade pizza med mamma och det var riktigt treligt och efteråt for man en sväng på coop och köpte en tidning. Det blev en sdom heter Chic och den ska man ta och läsa senare. Måste även läsa lite engelska glosor så man kan dom till imorgon.. Har sovmorgon imorgon, och börjar tio i tio med engelska. Hur som,
Ciao.

shoppingbehov.

Imorgon efter skolan 14.00 så blir det möjligen att fara och kika på lite kläder & väskor. Skulle behöva köpa en större mysig kofta, nån tee & en väska. Får se vad som finns.. Ikväll är det lite pluggning som gäller, men det tar jag itu med senare. Nu ser jag som vanligt på one tree hill.
puss

oth, såklart.

Detta är ett klipp från det nyaste avsnittet av One tree hill, men för er One tree hill-älskare som följer sveriges tempo, spoiler varning. Vad man fick skatta när man såg detta :) , nu längar jag till nästa tisdag. Men det går fort efter helgen.

kvällsnöje.

Jag tänkte gå och lägga mig för är rätt trött, men då sa mamma att det var en friidrotts gala halv tio. Så det blir att se det, för jag gillar ju friidrott. Härligt! :)
ciao.

20.07

Det blev ett gympass efter att ha sett färdigt one tree hill, och det var väl runt 17.30. Spoiler varning - jag är glad att han valde Peyton för de är så söta tillsammans. Ser fram emot att se resten av avsnitten.. Är trött & salpp just nu och vet inte riktigt hur jag ska orka med matten. Usch.. Aja, får väl se på ett tag. Ikväll blir det nog att sova lite tidigare för det är så mysigt att krypa ner under duntäcket..
puss

Oth.

Nerladdning på G, så om ca 13 min ser jag One tree hill. Om man nu kan extracta det, men det hoppas jag ju.. Gud så jag längtar så det ska bli superroligt att se vad som händer & sker.

glad.

Jag är glad för har luskat en del på internet om oth, men kan berätta vad det är sen efter att ha sett avsnittet när jag kommer hem. Men då är det ju för de som ser oth i USA:s tempo.. Börjar 13.30 (såg fel tidigare) så det är bara ca 20 min kvar.. Ska ta och gå härifrån och göra nåt annat, men vi hörs senare.

tisdag.

Står vid skolans datorer och har tråkigt.. Börjar om 55 minuter och har då svenska. Har ingen aning om vad jag ska göra, får väl stå här och fördriva tiden med nånting. När man kommer hem så blir det att ladda ner oth och se det, göra matte osv. Aja,
Ciao.

måndag kväll.

Är trött både kroppsligt och mentalt. Alltså trött i hjärnan efter en skoldag & ett flertal försök att fatta matten. Men det går bara inte in i huvudet. Aja, antar att det inte är nån idé när man är trött.. Ska strax hoppa in i duschen och sen lägga mig i en nybäddad säng (alltså nytvättade sängkläder).. Imorgon när man kommer hem från skolan blir det nerladdning av ett nytt avsnitt av OTH. Jag är glad! Ida KÄRLEKAR One tree hill. Jag vet, är helt gramatiskt inkorrekt med mitt 'kärlekar' men du fattar nog sammanhanget.
Ciao.

inspiration.

Klickade in mig på StinaLee's blogg och hittade superbra klipp som hon hade lagt upp. Det var en tjej som hade lagt upp Makeup tuturials om hur man sminkar olika saker. Alltså foundation, naturlig make, eye-liner. Superbra. Hon är typ helt flawless så hon behöver egentligen ingen smink alls.. Inspiration får man alltid. Så tog tag i saken att noppa ögonbrynen :) Alltid nånting. Nu skulle jag behöva räkna matte. Suck..
Ciao.

måndagstrött.

Har varit riktigt trött hela dagen. Usch, - hatar måndagar. Tur att skoldagen är över iaf men nu väntar plugg. Matte & engelska. Kill me now! Okej, engelska är inte så farligt men det är matte just nu. Bara för nån dag sen tyckte jag att matte var roligt men det tycker man inte en måndags eftermiddag men hoppas att det går över. Men juste kom och tänka på att jag skulle ha matteprov på två veckor. Hur ska detta sluta? Som sagt, hoppas att lessheten går över.. Går förövrigt igenom en massa låtar och lägger in nån. Få se vilken det blir.. Eller förresten så kan jag lägga upp en senare när jag har bestämt mig..
ciao.

RSS 2.0