20.18 - GINATRICOT.

Sitter och kollar runt på Ginatricot's hemsida och vill mer än gärna klicka hem två klänningar, eller iaf en klänning och en tunika/t-shirt klänning. Tror det blir en beställning. Vet inte riktigt hur det är att beställa från sidan men antar att man betalar med kort.

Det blir troligen en svart, enkel t-shirt klänning, en klänning & en t-shirt.







Kvällens låt, - en härlig sådan. Den fastnade direkt i huvudet! :)




PUSSS!

14.05 - VALBORG.

Vaknade vid elva efter väldigt behagliga timmar sömn. Vaknade helt utvilad :)

Efter att ha lockat håret med plattången, - har blivit beroende av lockigt hår, så for man till Kalix och handlade. Det blev lite lunchmat, ny VR samt annat. När man kom hem så slängde man maten i micron. Lövtunn bit var verkligen supergod! Till efterrätt åt man lite kladdkaka och glass. Köpeskladdkaka, alltså.

Nu ska man njuta av ledigeheten.

PUSSSS

21.25 - WEDNESDAY.

Idag har jag ägnat mig till att se på serier. Har kikat på mina favoriter - One tree hill, Grey's anatomy & Gossip girl. Wonderful! Jag älskar verkligen serier. Det är ju som en väldigt lång, underbar film som man får njuta av varje vecka.. Har hittat en sida där alla mina favoriter finns, utan att ladda ner. Perfekt! :) Det har känts tomt när jag inte har kunnat se.

Ikväll har man varit och sett en halvlek fotboll. Det var Assi mot Boden. Det var så jäkla kallt att jag inte pallade längre än 45 minuter.

Skönt som attan att vara ledig imorgon. Snacka om att jag ska sova länge!

PUSSSS

17.32 - H&M.

Jag vill mer än gärna klicka hem dessa finsaker från H&M. Kanske man gör en beställning då bidraget kommer. Fast då är det ju så att det tar en väldigt lång tid för att kläderna ska komma när man beställer från H&M. Men lite sugen blev man ju allt. På tal om ingenting, så ser skjortorna blåa och röda ut men dom är egentligen randiga :)



PUSSSS


14.55 - MIRAKELKUR.

Sitter just nu och dricker en mirakelkur som består av vamt vatten, en halv pressad citron & sen lite sirap i för att inte storkna av surheten. Nog för att jag ändå håller på att göra det, men man inbillar ju sig att lite c-vitaminer ska stärka imunförsvaret som inte är så superbra just nu.

Har sökt ett bra tag efter t-shirt klänningar och har hittat en på Asos & en på Forever21. Synd bara att jag inte kan beställa, eftersom att man måste betala med kort och jag är under 18. Alltså jag vill ha en t-shirt klänning. Nu.

PUSSS


11.51 - MINI VACATION.

Nu har man långhelg. Slutade efter en timmes lektion och sen två timmars förläsning av två poliser. Det var riktigt roligt och intressant att lyssna på.

Kom hem för ett litet tag sen och sen dess har man hunnit äta en rostbiffsbaguette som smakade helt underbart.

Nu ska man kika på lite nätshopping för är riktigt sugen på en ny klänning. En helt vanlig, casual.

Modebloggaren Linn Gustafsson hade en önskeoutfit för nån dag sen som jag skulle vilja sno rakt av. Så himla snyggt.


Bild: lånad av Linn Gustafsson.

PUSSSS

19.43 - FEELING SICK.

Mår rätt dåligt just nu. Har ont i magen, ont i skallen, mår illa och fryser. Vet inte vad det är men nånting är det i alla fall. Får se om det hela hinner gå över tills imorgon då vi ska lyssna på polisen som kommer och berättar om sitt yrke. Vill gärna fara, men får se om man har orken..

Ligger förövrigt och kollar på sjukhuset. Alltså lika intressant, samtidigt som det kan vara bra att förbereda sig för framtida yrke :)

Skönt som attan med långhelg. Har bara en och en halv lektion imorgon, och sen slutar jag. Nice! :)

PUSSSS

17.49 - T-SHIRTKLÄNNING.

Är ständigt på jakt efter en t-shirtklänning. Vill ha en helst nu. Sådär perfekt casual, kortärmad och i enkel bomull. Är det någon som vet någon fin som budgetkedjorna H&M, Ginatricot osv har?

På nätet finns det en massa, men då är det ju det att man inte kan betala med kort under arton, eller kan man det? :)

PUSSS

14.37 - IN LACK OF TITLE.

Började skoldagen klockan åtta med matte och sen tjugo över nio var det tänkt att vi skulla ha haft data men som vanligt så kom inte dataläraren. Hon har inte kommit till lektionen på tre veckor. Vi fick sluta för våran mentor eftersom att NK:n utgick av nån anledning. Varför vet jag inte.. Slutade därför vid tjugo i nio. Åkte hem. Åt lunch, chillade, testade att locka håret med plattång som gick sådär. Ibland fick jag till det. Ibland inte, men jag antar att man måste träna för att bli bra på det. Som med allt annat.

Idag har man klickat hem vågtången från OBH Nordica, som jag nämnde i ett tidigare inlägg.

Vet inte vad som händer idag. Inte så jättemkt tror jag. Ska kanske börja på en ny bok. Den andra Peaches-boken.

PUSSS

09.07 - TUESDAY.

Nu har man första lektionen avklarad och det var matten. Det gick rätt bra :)

Nu har man datakunskap, - roligt? Nja. Därefter är det NK på schemat. Slutar 13.50 och då ska man hem med antingen ett eller två-bussen. Får se hur jag hinner.

Nu blir det bloggläsning.

PUSSS

20.01 - FEELING BETTER.

Trots att jag hade lite smått huvudvärk så for jag på gymmet. Det var en hel del folk där, men det spelade ingen större roll :)

Ska lägga mig i sängen och bara chilla. Det blir troligen lite läsning nu.

PUSSS

16.55 - MONDAY, CHECK.

Nu är mondagens lektioner bortgjorda. Det var rätt jobbigt, men det gick som vanligt.. Fick även veta slutbetyget i vård och omsorg och jag fick mycket väl godkänt. Jag blev glad :) Nu får man se vad man får i de resterande kurserna. Antar att man får se vad som händer efter de nationella proven. Speciellt i matte.

Idag blir det ingen träning för det känns som att jag håller på att bli sjuk. Har kallsvettas och haft gåshud hela dagen samt varit lite småhängig. Får se om det blir nån skola imorgon. Aja, får se som sagt.

Nu ska man slöa, för känner inte för annat. Ska nog läsa lite grann.

PUSSS

12.13 - MONDAY.

Lite segt att stiga upp såhär efter helgen. Var trött som tusan imorse.. Sov rätt bra inatt om man bortser från att jag vaknade vid tjugo över ett men somnade om som tur var.

Har haft två lektioner idag och klassråd. Har två lektioner kvar och det är matte och sen engelska. Inte så farligt, - tidigare hatade jag matten som pesten men nu har det börjat att gå bättre :)

Slutar efter tre och då ska man hem och slöa, eventuellt promenera och sen försöka att plugga.

Nu blir det bloggläsning.

PUSSS

20.56 - SUNDAY EVENING.

Jag vet inte vad som har hänt med mig men har iaf blivit väldigt sportintresserad den senaste tiden. Igår såg jag på två fotbollsmatcher på tv (Manchester united & sen Barcelona) och idga så såg man först en match i Kalix och sen när man kom hem så såg man på Real Madrid som slutade nyss.. Hejar på Real :) Förresten, - Casillas är ögongodis, och det har jag tyckt i alla år. Haha!

Nu ska man se på Söndagsparty med Filip och Fredrik.




22.32 - update.

Det känns lite småkonstigt med skola imorgon. Vet inte varför, men helgen har verkligen gått supersnabbt.
Skönt som tusan att man bara går 3 skoldagar denna vecka. Man får ju hur lång helg som helst :)

Förresten, - internetet har inte fungerat på hela dagen. Därav den kassa uppdateringen.

Nu blir det sängen, - lite läsning för att sen lägga igen mina bruna små ögon.

PUSSS

14.23 - PROMENAD.


Ska mest troligt införskaffa mig en vågtång. Håret blir superfint med den! :)

Ska strax dra ut på en promenad. Det är riktigt varmt ute så det ska bli skönt.

PUSSS

11.37 - SATURDAY.

Jeansen som jag köpte igår var en aning för stora, så ska nog skicka tillbaka dom och byta storlek. Det står att dom betalar frakten då men hur hämtar man ut paketet sen när det har kommit osv? Man ska ju inte betala igen. Hmm..

Lördag idag alltså, - vaknade för ca 40 minuter sen. Började dagen med att äta hemmagjort prinsesstårta som var supergod!

Idag väntar träning, eller en promenad iaf. Det blir antingen 5,2 eller 6 km.

PUSSS

19.32 - FRIDAY EVENING.

Är riktigt trött just nu efter Bodypumpen. Instruktören körde riktigt, riktigt hårt. Men lika bra det :) Nu har man tränat 5 dagar denna vecka.. Imorgon blir det en promenad på 6km och på söndag blir det gym.. Detta känns bra! Man mår jättebra psykiskt och fysiskt.

Hämtade ut mina jeans idag och dom var jättesköna. Dom satt inte jättetight men vad gör det. Dom var rätt höga och färgen var jättefin :)

Har köpt en påse med naturgodis som jag ska avnjuta snart.

PUSSS

16.23 - BODYPUMP.

Ska strax packa väskan för att fara på Bodypump.. Kom från Kalix, kom hem och åt och ska strax till Kalix igen.. Det ska bli riktigt roligt med träning, - är taggad även om man är lite småtrött efter en skolvecka.. Ska sen och köpa snask, eller ja naturgodis iaf :)


14.31 - ÄNTLIGEN.

Äntligen fredageftermiddag. har slutat nu efter att ha haft dans på gympan. det var polka och nån gångdans som dansades. Roligt värre.. Nä, men nog gick det allt.

Nu ska man vänta på skjuts i ca en timme. Nästa iaf, och sen ska man på Ica för att hämta ut mitt paket. Nu får man hoppas att jeansen sitter bra, men det brukar Cheap monday göra.

Nu ska man slösurfa ett tag.

PUSSS

13.36 - WEEKEND.

Var med Emma och tog mig en fika :) Gott! Hehe. Lite väl flottigt, men som tur är så har man gympa strax, sen och hämta ut mitt paket för att fara hem och äta och sen Bodypump. Längtar som tusan till pumpen, även om det är lite småjobbigt.

Så jäkla skönt det ska bli med helg, även om jag måste ta itu med NKn.

PUSSS

10.47 - FRIDAY.

Det första nationella provet för iår, var en uppsats i engelska. Skrev om datorn och internet osv.. Inte så jätteroligt, men inte så hemskt svårt för den delen.. Hade Nk efter nationella och den lektionen slutade 10.40. Matten börjar 11.00 och därefter ska man äta och gå ner på stan.

PUSSS

21.42 - TORSDAG KVÄLL.

Imorgon väntar nationella och jag ser verkligen inte fram emot det. Usch. Men tur att det inte är matte iaf.

Ikväll blev det att gå en powerwalk i solskenet, - det blev 6km och det var riktigt skönt. Fast nu är man rätt trött.. Bakade kladdkaka tidigare och den blev supergod, - speciellt med glass till :)

Ska sova på ett tag så man är utvilad imorgon.

PUSSS

17.11 - MINA ÄLSKADE SERIER.

Jag har äntligen hittat ett sätt att kunna se på mina älskade serier. Jag är lycklig :) One tree hill är bättre än nånsin - så jag älskar den dära underbara serien.. Istället för gym så blir det en powerwalk idag. Ska bli riktigt skönt, speciellt då solen skiner.

Gossip girl.



One tree hill!



PUSSS

12.04 - SPOTIFY.

Har haft lite problem med Spotify de senaste dagarna. Har inte kunnat använda det, vilket har lett till att jag har blivit så frusterad att jag nästan har slitit mig i håret.. Äntligen fungerar det! Jag firar det med att spela favoritmusiken på högsta volym. Tänk på beroende man kan vara av musik.

PUSS

10.20 - DONE FOR THE DAY.

Nu har jag slutat och inväntat skjuts.. Har bara haft en lektion idag vilket var engelska. Ska äta när jag kommer hem och sen blir det troligen en promenad, även om jag känner mig lite smålat just nu.

Nationella i engelska imorgon. Ser verkligen inte fram emot det, men det blir som det blir.

PUSSS

08.10 - THURSDAY.

Kom till skolan för ca 20 minuter sen.. Börjar egentligen klockan nio, men hade ingen senare skjuts :) Har läst lite i väntan på en dator.. Nu ska man väl läsa ett antal bloggar och fördriva lite tid.. Kvar över nio ska jag till skolsköterkan. Ser inte fram emot det - gillar inte dom dära mötena, jag vet inte varför men - men man måste väl göra bort det.

Slutar 10.50, - skönt som tusan att sluta så tidigt. När man kommer hem så blir det kanske en promenad och sen gym ikväll.

PUSSS

19.39 - NYTTIGHETER.

Istället för att vräka i mig onyttig kladdkaka tar jag ett äpple efter träningen. Så mkt nyttigare :) Kom nyss hem från en powerwalk runt den vanliga rundan på lite över 5 km. Ska ta en lång, varm dusch för att sen plugga och läsa Twilight. Hade tänkt se på Grey's anatomy ikväll, men det blir att se på Manchester united istället.

Imorgon har man en lektion, vilket är engelska. Och sen slutar man 10.50.

PUSSS

14.49 - WEDNESDAY.

Började klockan åtta med medicinsk grund. Den varade i ca en och en halv timme, och det var rätt långtråkigt. Därefter väntade Etik.. Fick sluta runt elvao ch då bar det av ner till stan för att äta på myggan med Emma och Emma-Marie. Åt en riktigt god köttbullsbaguette med en trocadero.. Fördrev lite tid på stan innan man satte sig på bussen hem.. När man kom hem så la man sig i sängen och läste och sen slockande man ett tag.. Nu är man trött, frusen och väldigt sugen på kladdkaka.. Tänkte fixa en senare, efter promenaden.

PUSSS

20.40 - TUESDAY.

Nu har man två av sju träningsdagar avklarade. Morgondagens träning blir en powerwalk. Måste fixa lite ny musik till ipoden innan dess..

Idag var det gym som stod på schemat och det gick helt okej. Som vanligt helt enkelt..

Sitter och funderar på om man skulle boka in ett bodypump-pass till nästa vecka. Har ju som tänkt att träna det en gång i veckan, och det passar nog bra på tisdag.

Skola imorgon, - 08.00-11.20. Inte så hemskt farligt :)

Nu ska man fortsätta att läsa Twilight.

PUSSS

16.09 - NIKE.

Hittade ett gäng skitsnygga kläder från Nike på Caliroots. Varför är alltid väldigt snygga kläder dyra? Ja, det kanske är självklart. Men lite irriterande är det ju att när man hittar riktigt snygga kläder så är dom hyffsat dyra.


13.22 - TRÄNING.


Hade tänkt att testa träna varje dag denna vecka. Av nåt slag.

Måndag - powerwalk igår.
Tisdag - gym.
Onsdag - promenad.
Torsdag - gym.
Fredag - bodypump.
Lördag - promenad.
Söndag - gym.

12.18 - LOVELIENESS.



Jag blev helt kär i denna underbara låt som heter Astronaut av Salem Al Fakir.

När klockan började närma sig sju, tisdagen den 21 april, slog jag upp mina ögon för att släpa sig nerför trappan för att sedan äta frukost och borsta igenom håret.. Strax före åtta stod jag utanför biografen i Kalix för att invänta ett par klasskompisar. En skolbio väntade och 'I taket lyser stjärnorna' visades. Hade redan sett filmen en gång tidigare, men den funkade att se en gång till eftersom att den är hyffsat bra.. Vid kvart i tio slutade bion och då gick man med stela ben ut och frös ett tag innan man begav sig till biblioteket och satt där och fördrev lite tid med Emma för att sen styra stegen till Kina där en supergod lunch avnjöts. Åt kyckling i currysås, vilket var enormt gott. Åkte sen hem och när man kom in så satte man sig här och helt plösligt blev jag väldigt trött. Skulle kunna somna vilken sekund som helst.

Ska antigen läsa ett par kapitel av utdraget av Midnight sun, eller forstätta att läsa Twilight.. Alltså jag måste jag tusan snart på utredning om vad som är fel med mig eftesom att jag är lite smått beroende av böckerna.

PUSSS

18.17 - PROMENAD.

Kom nyss hem från en halvmil lång powerwalk. Det var riktigt skönt i solskenet. Hade musik i lurarna så det gick fort.

Nu ska man ligga och läsa ett tag och sen fortsätt att slöa.

Imorgon är min enda 'lektion' bio. Med skolan ska vi se 'I taket lyser stjärnorna' och sen slutar jag för vi har halvdag. På torsdag har jag en lektion - börjar 09.50 och slutar runt 11.00. På fredag är det nationella.

Ska ta mig en duscha strax.

PUSSS

12.22 - BORED.

har stått och väntat på en dator ett bra tag nu så man ahr hunnit bli totalt uttåkad.. Äntligen fick man nåt att göra. Har en enda lektion kvar, vilket är matte där man ska sitta och jobba som ett tok för ska göra provet nästa vecka.

Är riktigt sugen på att fixa mig en ny header, för har lessnat på min nuvarande.

När man kommer hem så ska man läsa 'Om jag jag kunde drömma', - underbara bok. Har läst den 4-5 gånger nu men är ännu inte less. Älskar verkligen den :)

PUSSS

08.07 - MONDAY.

Måndag idag vilket betyger en ny skolvecka.. Ser verkligen inte fram emot fredag eftersom att det är en uppsats i engelska på nationella som ska skrivas. Inte roligt..

Börjar etiken på ca 10 minuter och sen är det svenska, klassråd och matte.

PUSSS

21.18 - SÖNDAGSPARTY MED FILIP & FREDRIK.

Sitter och ser på Söndagsparty med Filip och Fredrik och tycker att dom är rätt sköna. Roligt att titta på om inte annat.


Har äntligen hittat mina röda converse, det blir att ta på sig dom imorgon.

PUSSS

20.12 - MATKOMA.

Efter att ha haft i sig en pizza på kina har man fått en rejäl matkoma. Är riktigt mätt och trött just nu och det är inte långt ifrån att somna när man ligger och läser 'Om jag kunde drömma'. Tar en paus från läsandet för att uppdateras av de dagliga bloggarna.

Skola imorgon, vilket känns helt okej faktiskt. Lite jobbigt att häva sig upp strax efter sex, men det går nog.

PUSSS

14.30 - SUNDAY.

Nu har det blivit mkt shoppingprat den senaste tiden. Men när våren och sommaren börjar närma sig blir man grymt shoppingsugen.. Har mer eller mindre bestämt mig för att inte köpa de underbara Nike-skorna eftersom att det blir alltför saftigt och så blir dom nog lite för varma på sommaren. Istället så ska man köpa sig ett par låga, blå converse som jag har snackat om ett tag.



I eftermiddag blir den en väldigt god middag på Kinarestaurangen med familjen. Det ska bli grymt gott och är redan hungrig. Det blir en pizza för min del och är grmy sugen just nu.

PUSSS

12.30 - VARDAGSKLÄNNING.








18.20 - CRAVINGS.

Jag bara måste ha de underbara Nike-skorna.. Ska klicka hem dom när jag får cash. Helt klart. Så annorlunda. Så snygga.. Såg precis att Josefin Crafoord hade dessa och dom var lika fina på hennes kort :) Hehe.


Nu blir det att ta sig en dusch, sätta i en inpackning och sen bara chilla.

PUSSS

18.09 - PROMENAD.

Kom precis hem från en promenad i det härliga vädret. Solen sken men kalla vindar blåste ändå kallt på kinderna.. Riktigt skönt med en promenad.

Nu ska man kolla på de nyaste avsnitten av Ellen degeneres show, lite Top model samt läsa ut 'Om jag kunde drömma' och påbörja den andra boken i Peaches-serien.

PUSSS

15.01 - IN LACK OF TITLE.

Är riktigt träningsugen just nu så det blir förmodligen en promenad efter maten. Längtar även till pumpen, men det är ju rätt länge tills dess. Får nog nöja mig med ett par gympass till veckan.

Robinson ikväll, annars vet jag inte vad som händer och sker. Inget speicellt tror jag. Ligger väl med näsan under en bok.

PUSSS

11.11 - MONKI.


10.19 - SATURDAY.

Efter en god natts sömn vaknade jag vid niotiden.. Somnade vid 23 igår eftersom att jag hade så ont i skallen att jag inte orkade göra nåt annat.

Jag kom att tänka på att jag måste ha dom dära underbara Nike-skorna. Så snygga :) Det kanske blir en beställning i slutet av månaden.

Lördag idag vilket betyder en dag av slapphet. Det enda måstet jag har är mitt Etik-arbete, men det har jag börjat med ltie smått så det går nog bra.

Såg precis att solen skiner. Kanske ett bra tillfälle att försöka få bort blekheten i mitt vintervita ansikte. Är förövrigt grymt sugen på att fara och sola solarium. Så skönt, men ändå inte så hälsosamt. Men skitsamma, en gång skadar väl inte? :)

PUSSS

20.53 - HEADACHE.

Fick enormt ont i skallen just nu. Kanske ett bevis på att jag måste köpa mina läsglasögon.. Sitter och ser på Talang just nu och det är väldigt roligt. Speciellt killarna som inte hade en enda tråd på kroppen. Haha!

Nu har man bokat ett Bodypump-pass till nästa fredag. Roligt! Gillar verkligen pumpen eftersom att det tar så bra på kroppen och att det är roligt är ju bara ett stort plus.

PUSSS


18.25 - LOVELY FRIDAY.

Härligt med helg, det enda måstet jag har är ett arbete i Etik som ska in på måndag. Har inte börjat än, - inte alls bra. Men måste verkligen ta itu med det imorgon. Så är det bara.

Funderar på att köpa de dära underbara Nike-skorna. Så snygga alltså :) Fast då går ju hela studiebidraget åt med tanke på att dom kostar 899 och frakten och postförskottsavgiften går på 115 extra. Lite saftigt, men frågan är då - är det värt det? Med tanke på att man kanske vill inhandla lite vårkläder. Eller det kan i och för sig vänta till maj då värmen börjar komma. Förresten så kanske man får lite sponsring när det gäller skorna, så det kanske löser sig på ett par veckor.

Sitter och ser på Top model och ska väl läsa nån bok ikväll samt se på tv.

Idga har man ahft en full skoldag på 4 lektioner. Dagen började lite sådär eftersom att man satt på svenskan och skrev ett referat vilket jag verkligen inte gillar. Men genomförde det hela iaf. Sen hade man Nk och då höll jag på att avlida för hade så fruktansvärt ont i magen och inga värktabletter hade jag. Sen var det matte och det gick helt okej. Eftersom att vi hade ett hål på 2 timmar så följde jag med Emma till stan för att sedan gå till Djuptjärn - kamomill, vilket blev en rätt lång promenad. Men det var rätt så skönt ändå :) Gympa var den sista lektionen och där spelade vi först 'fläskboll' vilket är att man ska göra mål med typ en pilatesboll. Rätt så roligt ändå.. Därefter så spelade jag och Emma lite badminton. Gick sen till stan för att åka med bussen från busstationen. Väl hemma duschade man och sen åt man en god middag :)

PUSSS

16.10 - NIKE.

Hur snygga är inte dom här? Lätt att jag skulle kunna klicka hem dom, om jag nu bara hade pengar.


21.10 - BODYPUMP.

Vid tjugo i sju så bar det av till TC för att påbörja mitt andra Bodypump-pass. Det var riktigt skönt även denna gång och man orkade bra mkt mer än förra gången. Kommer mest troligt att få träningsvärk i de närmsta dagarna, men det är bara härligt för då känner man att man har rört på kroppen.


Borde egentligen påbörja mitt arbete i Etik som ska vara inne på måndag. Men jag orkar verkligen inte, - har inte kommit in i pluggandet riktigt ännu. Men jag antar att det kommer.
Full dag imorgon, - 08.00-15.00. Pju. Sen ska man och köpa snask som består av lösgodis alternativt chokladkaka.

PUSSS

13.44 - KLICKAT HEM.

Klickade precis hem Cheap monday-byxorna som jag skrev om igår. Beställer från Caliroots :)

Började min skoldag idag 09.50 så sov till 09.10, riktigt skönt med sovmorgon. På engelskan satt man och skrev en bokrecension av Peaches.. Lektionen slutade 11.30 och då gick vi och fick bekräftat att Medicinsk grund uteblev. Gick sen till Lyktan och åt en kyklingsmörgås med Lina och Emma. Riktigt gott.. Tog ett-bussen hem och kom hem för ca 50 minuter sen. Ska kolla in diverse bloggar och sen börja läsa den andra boken i Peaches-serien. Fick mina böcker idag :)

PUSSS

23.07 - CHEAP MONDAY.

Vill införskaffa mig ännu ett par cheap monday, men det är för att dom är skönast helt enkelt. Och mina favoriter har gått sönder så måste skaffa mig ett par nya.


Nä, nu måste man lägga sig. Eller borsta tänderna till en början.

PUSSS

22.29 - STOMACHACHE.

Mår inte så prima just nu. Har fruktansvärt ont i magen, och då kan man inte sova. Usch.. Önskar att man var ledig imorgon, men så roligt får man inte ha. Som tur är så börjar jag inte förrän 09.50, så kan sitta i lugn och ro med lite läxor och även lite surf på nätet.

Två dagar kvar till helg, det klarar vi.

PUSSS

17.17 - TIME FOR SOME BASICS.

Har varit galet shoppingsugen nu ett tag, så går loss på ögonshopping på nätshoparna.


PUSSS

13.38 - A SHORT STOP AT SCHOOL.

Hade bara en lektion idag och slutade strax före halv tio. For hem och la mig i sängen och läste 'Om jag kunde drömma' tills det blev lunchtid och då åt man findus  färdigmat. Inte det nyttigaste precis, men god var lövbiten :) Läste sen ett par sidor och när man la ifrån sig boken så slockande man och sov i ungefär två timmar. Riktigt skönt kan jag meddela.. Åt nyss mellanmål och nu ska man kolla runt lite.

PUSSS

21.29 - GYM AND SCONES.

Var till gymmet för ett pass ikväll. Det blev lite styrka och sen 30 minuter på crosstrainern. Riktigt skönt men nu är man riktigt trött i benen.. Ska bli skönt att ligga i sängen och läsa för benen känns tunga just nu.
Bakade ett gäng scones när man kom hem och gud så gott det var. Nu har man lite av en mat-koma :)



Har inte hunnit med Top model idag, så det ser man på nu.

PUSSS

16.12 - GLASSES.

Har kollar runt på olika bågar. Dessa skulle vara riktigt snygga.


PUSSS

15.41 - VISION SCREENING.

Efter skolan for man till synoptik för att göra en synundersökning. Jag skulle egentligen beställa tid till en undersökning, men kunde göra direkt.. Det var en hel massa som man skulle titta på så man fick ju alldelens ont i ögonen :) Ska nog låna hem ett par bågar så man kan prova hemma. Det är gratis, så då är det ju klart att man gör det.. Vill ha ett par svarta eller ett par som är lite brunspräckliga. Bågarna ska inte vara så tunna.. Jag är översynt så behöver alltså läsglasögon till läsning/dator. Men kommer lugnt ha brillorna på lektionerna, för det är så snyggt.

Nu ska man kolla in de dagliga bloggarna och se på Top model.

Blev förövrigt riktigt sugen på scones. Kanske man bakar ikväll.

PUSSS


10.30 - FIRST DAY.

Första dagen man är tillbaka på skolan efter loven/praktiken.. Vi hade matte på morgonen där man fick veta vad man fick på provet som man gjorde före sportlovet. Det gick riktigt bra, - 20,5/23. Jag är glad :)
Hade ingen datakunskap idag så istället gick vi på stan och åt en baguette och sen kollade man runt i olika affärer och sen provade man olika bågar. Vill verkligen ha glasögon, för det är riktigt snyggt. Så ska beställa en synundersökning. Ifall att man behöver :)

Börjar Naturkunskapen på ca 5 minuter så ska börja röra mig mot skåpet.

PUSSS

21.08 - IT'S SCHOOL TOMORROW.

Känner mig inte peppad alls att stiga upp 06.30 imorgon. Så jobbigt, - kommer säkerligen att somna väldigt sent inatt också. Jobbigt..

Kom nyss hem från att ha stått ute och sett på fotboll - på konstgräs såklart - och det var svinkallt. Höll på att frysa tårna av mig samt skakade som tusan. När man kom in i värmen så gjode man sig en kopp varmchoklad och mackor. Härligt med lite värme i kroppen.

Nu ska man se på Top model ett tag och sen blir det att duscha och sen lägga sig och läsa Om jag kunde drömma.

PUSSS

13.54 - SUNNY.

Har suttit ute och stekt i det härliga vädret, ett tag.. Riktigt härligt att våren är påväg och att snön håller på att smälta bort, för är riktigt less på vintern. Det perfekta avslutet på lovet, med en dag som är riktigt solig och varm.

Nu ska man se på ett antal avsnitt av Top model och sen blir det väl att fortsätta att läsa 'Om jag kunde drömma'.

PUSSS

11.14 - MONDAY.

Vaknade upp med riktigt ont i halsen. Hoppas att det går bort till torsdag då det är pump.. Hade tänkt somna tidigt igår, men kunde inte sova så det blev väl att jag slog igen ögonen vid halv tre eller nåt. Nu får man bara hoppas på att det inte blir samma visa inatt, men det blir som det blir.

Det är riktigt soligt och varmt ute så tänkte ta med mig 'Om jag kunde drömma' ut i solen.

Skola imorgon, både jobbigt och roligt. Jobbigt att stiga upp men roligt att träffa folk.

PUSSS

22.28 - SUNDAY EVENING.


Med tanke på att jag det var ett bra tag sen jag la upp en ego-bild, så slänger jag upp en.

Sitter och kollar på Top model, cycle 11 just nu :) Tror inte att det blir att somna så sent inatt, vid tolv antar jag.


12.11 - SUNDAY.

Den näst sista dagen av lovet började jag med att sova till 12.00. Det var riktigt skönt. Imorgon ska jag gå och sova betydligt tidigare och samtidigt inte ta så lång sovmorgon, så att jag inte är alltför död när skolan börjar på tisdag.

Känner mig rätt förkyld med halsont osv, men ska ändå släpa mig till gymmet ikväll eftersom att det inte har blivit mkt av den varan denna vecka.

Nu måste man fixa sig nåt käk, men frågan är då vad? Kanske man steker sig en hamburgare.



18.42 - Update

Kom nyss hem frå gymmet. Det blev ett lagomt jobbigt pass med bla benböj, utfall lite bicep osv.. Nu är man rätt trött och känner sig sugen på att lägga sig och läsa en bra bok. Men då är ju frågan, - Vad ska jag läsa? Kanske Om jag kunde drömma, om jag orkar.

PUSSS

22.01 - THE WEDDING DATE.

Sitter och ser på The wedding date som går på tv. Det är nyheterna just nu så passar på att sitta vid datorn ett tag.. Har sett filmen ett x antal och den är lika bra varje gång. Så rolig och mysig :)

Söndag imorgon, - ska ta en rejäl sovmorgon, chilla hela dagen och sen fara och gymma på kvällen eftersom att jag slippade dagens träningspass.

Förresten, - Glad påsk! :)


19.20 - SATURDAY.

Inspirationen när det gäller bloggen är inte hög just nu, - har lite av en bloggtorka men kan slönga ihop ett kort inlägg om dagen :)

Blev väckt vid 09.30 för att häva i sig lite frukost för att fara till Haparanda.. När man kom fram så var klockan ca 11.00 och då blev det ett mål på Max. Sen Stadium & Intersport för att slutligen fara på Ikea. Kollade mest runt, men fick mig iaf en svart rätt tjock ram.

Kollar på det sista avsnittet av säsong 10 och ska strax se på tv.

PUSSS

19.21 - FEELING SICK.

Mär riktigt illa just nu samtidigt som man är småyr. Inte roligt alls.. Idag har det inte hänt mkt alls, - vaknat vid 11.30, sett på tv, suttit vid datorn osv.

Imorgon, - gym, Haparanda - Ikea & Max, Robinson. Dagen blir nog bra :)

PUSSS

15.02 - TRÄNINGSVÄRK.

Jag har sån träningsvärk i min underarm och i tricepen att jag bara vill hugga av armen. Okej, då gör det kanske liite ondare. Men jag kan knappt röra min stackars arm och den är helt stel av smärta. Haha, nogklagat!

Blev riktigt sugen på att läsa Twilight, - det har inte blivit att jag har läst den på lovet men nu är det kanske dags.



PUSSS

12.21 - FRIDAY.

Det känns verligen inte som fredag idag, men så är det ju på loven.. Vaknade för en timme sen, ungefär och sen dess har jag mest jyrat och tränat min catwalkgång med mina nya, supersnygga skor. Ja, jag har som sagt jyrat en del.

Igår när jag satt och såg på det roliga programmet - 'Hjälp jag är med i en japansk tv-show' så kom jag och tänka på att jag hade bokat Bodypump-passet på torsdag och det slutar 20.00 så hinner inte se hela programmet. Syynd, för det var så roligt :) Men hinner ju se halva.

Nu ska man se på Top model.

Förresten, - är sugen att sola och sen köpa tidningar som Solo och Cosmopolitan och bara ligga och slöa hemma.

PUSSS

22.06 - NO MORE CANDY.

Efter en hel dags ätande av påskgodis så är jag spyless. NO MORE. Okej, så säger jag nu och imorgon är jag sugen. Nä, men det har blivit för mycket socerk så ska ta en paus från det ett tag.

Sitter och kollar på Top model och det är lika bra som vanligt. Den 10:e säsongen är lika bra som jag kom ihåg.

PUSSS

18.15 - TAVLA.

Jag vill göra detta omslag till en tavla för Alexa Chung ser helt lovely ut på Bazar's omslag.. Fast då är det ju att skrivaren inte är den bästa så det finns en stor chans att den blir randig. Men va tusan. Skriver ut den och sen får man se. Fast då blir den dock svarttvit.



PS. Ohyes, den blev helt perfekt. Den blev i färg och resultatet blev inte alls randigt så jag är nöjd. Nu ska man bara rama in och sätta upp på väggen.

16.16 - BODYPUMP.

Nu har man bokat ett Bodypump-pass vilket kommer att bli super eftersom att det var riktigt roligt i tisdags.. Funderar att gå på pump en gång i veckan och sen kombinera med att gå på gymmet minst två gånger. Det blir nog bra. En sak som jag vet säkert är att jag ska skaffa mig ett guldkort på Nova/TC och det är ett kombinerat årskort vilket innebär att man får gymma och gå på vilka pass man vill.

Snöstorm ute, - vilket roligt väder då. När ska våren komma?

PUSSS

15.16 - MINERALSMINK.

Mineralfoundationen som jag nämnde att jag hade köpt, är från Maybelline och ser ut såhär.. Den fungerar jättebra. Den är lättapplicerad och det blir inte 'kakigt' utan den smälter som in i huden och lämnar en silkeslen finish.. Definitivt värt 159 kronor. Enligt mig är det lite smådyrt, men om sminket fungerar bra så är det värt det.
Köpte den i färgen ivory och den passade jättebra. Är rätt vitskinnad, så det är svårt att hitta den rätta färgen. Men denna var perfekt :)



Bild: Fahrmans mode.

PUSSS


12.21 - PÅSK.

Vaknade vid halv tolv, eller vaknade egentligen vid 09.00 men orkade inte stiga upp då. Gick ner och åt och började att se på Top chef, riktigt underhållande :)

Påsken innehåller mkt godis för min del vilket inte är bra alls. Men vad gör man då man är beroende?
Nu blir det att fortsätta att titta på Top model. Fortsätta där jag avslutade igår.
Skulle verkligen behöva fara och gymma, men jag har ingen lust helt enkelt så avstår. Ska ägna mig åt slöande framför datorn istället. Mycket bekvämare, men inte lika nyttigt :)



PUSSS


21.36 - PHOTOGRAPHS.

Känner att det börjar bli dags för lite nyare foton till bloggen, - profilbilden börjar bli lite smågammal. Så lär fixa in ett gäng fräscha foton på mig, i en snar framtid. När jag har ork och lust..

Är fortfarande lika trött och funderar på att värma upp min frusna kropp med ett par liter varmvatten samt sätta lite godluktande schampo från Herbal Essences. Deras rosa flaska luktar gudomligt gott. Att håret luktar supergott även dagen efter är ett stort plus.

Vad som händer imorgon är fortfarande oklart, men ska troligen bara ta det lugnt.. Efersom att jag har börjat se Top model så lär jag plöja igenom ett par avsnitt imorgon.

PUSSS

19.12 - TIRED.

Blev extremt trött helt plötsligt. Om jag inte hade haft foundation på mig så hade jag gått och sovit. Orkar inte tvätta bort sminket, så lär se ett par avsnitt av Top model. Den 10:e säsongen, gamla avsnitt alltså.

Skärtorsdag imorgon, inget speciellt i min värld.

PUSSS

14.48 - WEDNESDAY.

Det var tänkt att jag skulle till Haparanda, men det blev Luleå istället. Där hittade man sig ett par svarta pumps, men inbyggd platå i fuskmocka. Supersnygga, men ena var bara lite för stor så måste fixa mig ett hälgrepp. Var nu det säljs. Äh, får kika runt lite.. Köpte även en söt t-shirt från Ginatricot och en mineralfoundation från Maybelline. Den var verkligen superbra, och passade min hudton perfekt.

PUSSS

22.22 - MY DAY.

Har umgåtts med Emma hela dagen och med henne har man sett på One tree hill (älskade OTH), kelat med hennes supersöta kattunge, ätit på stan och en massa. En bra dag helt enkelt :) Och att jag toppade dagen med en rolig träning gjorde ju inte saken sämre.. Nu funderar man på att boka ett Bodypump-pass till nästa vecka på tisdag.. Äh, det får jag fixa imorgon.

PUSS

22.01 - BODYPUMP.

Kom hem från mitt första Bodypump-pass för ett tag sen. Det var riktigt jobbigt, men roligt.. Är helt slut just nu och kan knappt röra mig. Haha! Det blir nog flera pass i framtiden för det kändes verkligen i precis hela kroppen, och det är ett bra komplement till gymmet..

Kommer nog knappt upp ur sängen imorgon. Vågar inte tänka på träningsvärken jag kommer att ha imorgon.

Nu ska man bara läsa ett par bloggar och kika runt på youtube. Annars så tror jag att det blir en tidig kväll. Eller ja, vid tolv iaf.



PUSSS

18.15 - TUESDAY.

Sitter hos en vän just nu och gör inte så hemskt mkt, tar det mestadels chill.. Ska iväg till TC sen på ca en och en halv timme, för att fara på bodypump. Lite smånervit, eftersom att jag aldrig har testat det men kul hoppas jag att det blir och det tror jag nog  eftersom att jag gillar styrketräning och så kan det inte bli tråkigt då man har en instruktör som peppar samt musik.

Hur som helst, PUSSSS

23.47 - CONVERSE.

Snart är det dags att ta fram sina converse. Snart, men inte riktigt ännu eftersom att det fortfarande är snö här uppe i norrbotten.. Har ett par röda men vill skaffa mig ett par vita och ett par låga, blå.


19.17 - IKEA.



På onsdag ska man ta sig en tripp till Ikea för att inhandla lite småsaker till rummet.. Ska köpa mig en lampa, som ska stå på golvet. Om det blir den på bilden, eller en 'rak' får man se. Sen ska man köpa en tavla av nåt slag. Den med röda blommorna är grymt fin, men är det verkligen värt att slösa 599 på en tavla? En till orkidé ska man också köpa. Det blir nog den cerisa.

PUSSS

13.52 - BORED.

Jag har så fruktansvärt tråkigt just nu att jag håller på att avlida. Jag har ett par alternativ av saker jag kan göra, - fortsätta att lyssna på Muse och göra absolut ingenting, se på ett par avsnitt av Gilmore girls eller läsa Twilight för 5:e (?) gången.

Det blir nog Gilmore girls.

PUSSS

13.08 - MONDAY.

Har drömt en herranans massa konstiga drömmar inatt. Allt var bara konstigt ihopblandat och då var det en massa mardrömmar också.. Inte så roligt, men det är i vissa perioder man drömmer konstiga mardrömmar.

Vaknade vid tio först, men orkade inte gå upp så sov till halv tolv.. Har läst ett antal bloggar nu, och är sugen att se nån serie. Kanske blir det Gilmore girls? Man blir alltid på så bra humör när man ser det för dom är så jyra.

PUSSS

21.12 - WANTED.


20.45 - SUMMERTIME.


Låter bilden tala.

19.48 - BESTÄLLD.

Nu har man klickat hem de två återstående böckerna i Peaches-serien. Great! :) Nu längtar man ju tills dom kommer, vilket tar ca en vecka.. Nu sitter man här härligt mätt efter att ha ätit lite pizza från Kinarestaurangen.. Jag och bror var och hämtade hem varsin. Riktigt gott. Nu ska man fortsätta att se på Top model. Det senaste avsnittet.

PUSSS

16.30 - BOKMAL.

Jag har blivit en bokmal, boknörd. Whatever.. Det är illa då man börjar gilla att läsa engelska böcker. Längtar till mina böcker kommer. Det blir väl nästa vecka nån gång.. Har snart läst ut Peaches och gud så underbar bok det är. It's filled with loveliness.. Hoppas att de följande böckerna är lika bra :)

Förresten, - daimglass är grymt gott. Ska ta mig en skål strax.

PUSSS

12.40 - SUNDAY.

Jag upptäckte precis att boken som jag läser är den första boken i en serie på tre böcker. Detta betyder alltså att jag inte har något annat val än att beställa de resterande böckerna. Men det blir rätt dyrt med tanke på att ena boken kostar 237.. Inte bra. Men ska ändå beställa eftersom att jag älskar den första boken, - som jag snart har läst ut.

Ska hur som helst lägga mig och läsa den sista sidorna innan man tar tag i saken och beställer böckerna.


17.11 - SATURDAY.

Vaknade vid halv tolv för att först ta sig en lång, varm dusch och sen såg man på tv/läste Peaches i ett par timmar.. Har inte pysslat med mkt annat än så. Åt för ett tag sen och nu sitter man här för första gången idag. Känns skönt att inte sitta här alltför mkt.. Är rätt trött just nu, men ska ändå släpa mig till gymmet där man först ska gymma i kanske en halvtimme och sen kondition. Eller ja, så blir det troligen.

Nu ska jag fortsätta att läsa min bok. Riktigt bra är den :)

21.46 - PEACHES.

När man kom in i boken Peaches så är den riktigt bra. Kanske den är lite förutsägbar, men vad gör det när man också är en romantisk-komedi älskare där de flesta filmerna är förutsägbara.

Har legat och läst i ett par timmar och efter att 'Berg flyttar in' har slutat så ska man fortsätta att lite i sängen och mysa med en bok framför näsan :)

Måste förövrigt göra en lite tripp till Ikea, för måste fixa lite småsaker till rummet så som en till orkidé, tavlor och en lampa som står på golvet osv. Och sen så lär man ju hitta en del annat.

PUSSS

17.05 - TRÄNINGSSUGEN.

Blev riktigt sugen på att träna just nu. Men det kanske har nåt att göra med att jag sitter och äter godis. Skulle vara skönt att stå på crosstrainern ett tag - 30-40 minuter.. Men jag får se, det kanske blir av. Idag fick man ansökningsblanketter om sommarjobb. Fick även en lista med olika jobb. Är sugen på att söka till dagis, men kommer väl säkert inte få det med tanke på att jag inte går bf. Men man kan ju söka och hoppas på det bästa.

Har läst en del ur min engelska bok, och det går framåt. Snart är den utläst och då slipper man tänka mer på det. Boken heter Peaches. Den är helt okej, hittills.

Nu blir det att lägga sig och fortsätta att läsa Peaches, efter att ha fått en sockerkoma.

PUSSS

12.12 - MY DREAM.

En del av min dröm som jag drömde inatt var helt sjuk. Den handlade om att jag var på H&M för att shoppa och helt plötsligt ser jag James Bond gå runt med sin pistol. Haha. Fortsatte att gå runt med min kundvagn för att söka efter dom perfekta jeans-shortsen.. Ja, drömmer var lite skruvad. Vad som hände före det kommer jag inte riktigt ihåg.

När jag nu sökte efter de perfekta jeans-shortsen, så kan jag visa några som jag gillar.



Denna skulle inte vara helt fel att äga, förresten. Hur fin som helst.


11.54 - FRIDAY.

Vaknade precis efter en många timmars sömn. Gick och la mig vid 23 igår :) Eftersom att mitt påsklov har dragit igång så känns inte det något att det är fredag och helg.. Superskönt med lov förresten. Andra dagen för mig idag, - fick börja lovet ltie tidigare eftersom att det blev så på praktiken :)

Fredag idag alltså och det innebär? Inget speciellt faktiskt. Juste har ju börjat att se på The OC. Det har helt glömt bort. Vill se på nån serie men jag vet inte vilken. Eller är det så att jag helt enkelt är sugen att läsa Twilight. Det är ju trots allt ca en månad sen jag läste den :)

Ingen träning blir det idag, - istället blir det att flotta :)

PUSSS

20.32 - THE DAY.

Vaknade vid halv elva och då satte man sig här ett tag innan man började göra frukost/lunch vilket var en stekt hamburgare. Gott var det :) For till Kalix där man först for till skolan där man lämnade tillbaka en bok och sen vidare till Emma där man pysslade med lite olika. Umgicks med henne i ett par timmar innan man for hem och åt och sen vidare till gymmet. Körde ca 30 minuter styrka och sen 40 minuter på crosstrainern. Var verkligen slut efteråt.. Kollade att jag var bokad på body pumpen nästa vecka, så nu är det klart. Roligt att prova nåt nytt.

Är alldelens slut just nu så ska inte göra mkt mer idag. Kika runt på nätet, as usual.

PUSSS

15.00 - NOT @ HOME.

Sitter hos Emma just nu och vi har precis bakat äppelkaka.. Hon har förövrigt en supersöt kattunge. Jag dör så söt han är.

Ska hem och äta sen på nån timme och sen gymma.

PUSSS

10.58 - THURSDAY.

Vaknade för ca en halv timme sen. Ska äta nånting, klä mig och fixa mig i ordning för att först fara till skolan för att lämna tillbaka en bok (har fått påminnelser, inte bra) och sen besöka en kompis.. Ikväll blir det träning. Troligen.

Nu ska jag sätta nånting i magen, men frågan är vad. Hm, får inventera frysen.

PUSSS

20.43 - WANTED.


Verkligen supersnygga till solbrända ben :) Synd att det var så höga.

PUSSS

20.12 - BODY PUMP.

Nu är mitt första Body pump-pass bokat och jag är taggad :) Ska bli riktigt roligt. Om jag gillar det så återkommer jag. Hehe.. Så sjukt skönt med påsklov. Ska njuta till fullo.

Pysslar inte med mkt just nu, det blir mest tv-tittande :)

Har inte uppdaterat bloggen så jättebra på ett tag, men nu när lovet har börjat så blir det annat.

PUSS

15.22 - IT'S OVER.

Nu är praktiken färdig, - det känns samtidigt skönt med ändå lite tråkigt.. Nu kan man iaf sova hur länge man vill om dagarna eftersom att påsklovet drar igång.. Nu måste man bara läsa ut boken till engelskan, men det går.

Idag blir det ingen träning av nåt slag, tror jag. Tänkte bara ta det lugnt och njuta av lovet.

PUSSS

RSS 2.0