19.23 - TAKING A WALK.

Jag kom precis hem från en underbart skön powerwalk. Det var rätt länge sen sist och det kändes, men oj vad härligt det är att träna. I alla dess former.. Innnan jag hoppar i duschen ska jag kika lite grann på True blood.

Hämtade ut skorna som jag beställde från H&M ikväll, men de var tyvärr lite förstora och kändes plastiga så de åker tillbaka. Det var synd, men då får jag väl kika i nån butik efter ett par andra.

Hur som helst, så har jag hittat nya avsnitt av 'It's on with Alexa Chung'. Lovely!

PUSS!

09.17 - MONDAY.

JAHAJA.
Nu en ännu uttråkande svenska lektion men med mycket svammel och lite görande av uppgifter, tog den snabbt slut. Men nu när kära Sofia (<3) sitter vid min sida går allt mycket mycket lättare! Visserligen kanske vi inte gör allt vi ska.... Men det är en del av charmen. :D Haha
Nu när vi glott på mina  ****. (Eller mina och mina..? Hahha host! ;P)
En sak som jag tycker är lite underligt är att lärarna inte förstår det roliga vi kan ha på deras bekostnad, men det är ju baagateller. ;) Så heeejsi dåsi BK:ar! ;D

// Wannabe Ida ;P


17.41 - SUNDAY.

Söndagar är alltid slö-dagar, och dom kan vara lite smått tråkiga men rätt sköna ändå. Har inte pysslat med så hima mycket idag annat än att kolla på den beroendeframkallande serien True blood.. Tog en rejäl sovmorgon till tjugo i ett, så har inte hunnit med så mycket annat.

Skola imorgon, men det känns inte så hemskt ändå. Vanliga lektioner drar igång och jag slutar 15.30. Inte så himla roligt, men det är ju ett måste.. Såg precis att dom hade ändrat schemat så man slutar 13.50 imorgon, tusan vad skönt. Haha!

PUSS

20.11 - SATURDAY.

Här sitter jag och håller på att dö av värmen som är i huset. Datorns värme gör ju inte heller saken bättre. Får ta en iskall dusch snart. Haha! Har kollat lite grann på serien True blood idag och serien är ju lite annorlunda, men man blir ändå beroende.. Kom precis att tänka på att jag inte ätit någon middag idag. Börjar känna mig lite småhungrig men är allt för lat att koka ihop nånting. Aja, får se hur länge jag klarar mig utan mat. Haha! Sitter förövrigt och tittar på Sommarkrysset och funderar på att ändra om lite grann i bloggdesignen.

PUSSS

11.40 - RAINY DAY.

Vaknade för en timme ungefär, men eftersom att det var så regnit ute så stannade jag kvar ett tag till i sängen. Passade på att sova ut efter första skolveckan. Så otroligt skönt.. Regnet verkligen öser ner och jag tycker det är himla mysigt ändå. Idag har jag bara tänkt stanna inne och titta på True blood osv. En mys-dag helt enkelt.

PUSS

22.23 - FRIDAY.

Började dagen med en lektion i matematik. Det var rätt så jobbigt faktiskt. Har precis börjat med matte b och just nu känns det lite tungt när man inte har börjat tänka matte än. Slutade 11.30 idag och då åt man lite pasta till lunch innan man drog iväg till Luleå.. Gick runt på stan, men hittade inget speciellt :) Ett schampo från frisören iaf. Haha!

Ikväll har man varit och kollat på fotboll och när man kom hem (för en timme sen, ungefär) så började jag att titta på True blood. Riktigt spännande faktiskt.

PUSSS

21.53 - TRUE BLOOD.



Serien hade premiär i sverige igår. Jag missade avsnittet men ser det just nu på en sida och det ser lovande ut. Den hörs vara väldigt bra, så varför inte ge den en chans. Jag älskar ju ändå ungefär alla andra serier, så kommer säkerligen bli beroende av denna också.

PUSS

17.56 - THURSDAY.

Idag har jag haft en hyffsad skoldag. Lektionerna som stod på schemat var Social omsorg, engelska och matte. Man blev lite snurrig i huvudet efter matten eftersom att det är så pass länge sen man använde den delen av hjärnan. Haha! Slutade hur som helst 16.30 och när jag kom hem åt jag en supergod middag som bestod av kyckling och nudelsoppa med bröd till. Mums var det.. Har legat och läst lite grann ur New moon, och gud vad jag älskar att läsa 'återföreningen'. Haha!

PUSSS

21.17 - FEELING BETTER.

Kom precis hem från gymmet. Det var riktigt roligt idag och härligt är det när man är alldelens trött i musklerna efteråt. Sitter och kollar på The bachelorette medan jag äter fil + müsli + banan. Mums! Lite återhämtning.
Huvudvärken är som bortblåst och jag är på mycket bättre humör än när jag senast skrev.

PUSS!

15.19 - HEADACHE.

Jag har så ont i skallen att det känns som att skallen ska explodera. Tröttheten finns också kvar. Vad är det för fel på mig?
Jag hade planerat in träning, men just nu känns det väldigt avlägset.

Ibland måste man få klaga.

13.58 - SICK AND TIRED.

Ligger helt utslagen i soffan med mina kära ägodel på magen, dvs datorn.. Är otroligt trött även om jag bara har haft en lektion idag och därmed slutat 11.20. Åt lunch vilket bestod av en kycklinggryta. Den var helt okej. Gick sen ett varv på stan innan jag satte mig på bussen som tog mig hem..

Just nu lyssnar jag på min spelningslista på Spotify som innehåller mina favoriter. Det kallas avkoppling. Sen ska jag lägga mig och fortsätta att läsa New moon och äta lite lösgodis (det heter inte plockgodis, haha!).

Känner mig förövrigt rätt låg och trött idag. Är inte riktigt mitt vanliga, glada jag idag.

PUSS

22.14 - SOCCER.

Nu är jag hemma från Luleå. Jag var och kikade på fotbollsderbyt mellan Luleå och Piteå. Jag hejade lite grann på Piteå, av ingen anledning alls och dom vann med 3-1 och det var ju bra. De var helt klart bättre.. Nu hade jag tänkt lägga mig och läsa New moon (eller När jag hör din röst) och sen sjunka in i John blunds värld.

PUSS

17.36 - TUESDAY.

Lyckades somna rätt tidigt igår, så har inte varit alltför trött idag. Dagens skoldag har inte innehållit några lektioner utan en dag med programmet.. Vi hade hand om att visa en film, så den såg vi fem gånger. Lite segt blev det, även om filmen var 20 minuter lång.. Just nu sitter jag i min brors lägenhet i Luleå. Hade tänkt fara och se på fotboll sen. Uppdaterar när jag kommer hem.
PUSSS

17.45 - STILL EXHAUSTED.

Har slumrat till ett par gånger trots att jag skrev att jag inte skulle sova. Men jag försöker, är fortfarande väldigt trött men nej jag ska inte sova.. Funderar på att läsa New moon. Har bara läst hela boken en gång. Varför jag bara har läst boken en gång vet jag inte. Den innehåller väl inte nog med Edward för min smak, men ändå är boken väldigt bra. Längtar till filmen :)
Har fortfarande ont i skallen, gaah. Det kommer troligen från nacken.

PUSSS

14.02 - BACK IN BUSINESS.

Idag började skolan och det kändes rätt segt men roligt att träffa kompisar.. Hur som helst så kunde jag verkligen inte sova inatt men lyckades somna vid fyra-tiden så sov totalt två och en halv timme. Det är på tok för lite enligt mig. Har varit rätt trött hela dagen och så har en huvudvärk börjat infinna sig. Även om jag är helt utmattad just nu så ska jag inte sova innan kvällen så man kan vända på dygnet.. Sitter i detta nu och kollar på nå klipp från 'It's on with Alexa Chung' - himla bra.

PUSS

19.56 - MY EVENING.

Kom precis hem från kalix. Nu tänkte man göra lite kvällsmat som kommer att bestå av tunnbrörulle med hamburgekött och gurka + iskall mjölk. Gott! Sen ska man väl vara uppe i nån timme till innan man gör sig redo för natten. Ska senast i säng 22. Kommer troligen inte somna tidigt, men försöka kan man.. Nu är det nästan precis 12 timmar till skolan börjar, och det känns sådär. Lite väl ansträngande, men nog blir det väl bra.

PUSS

17.46 - LAZY SUNDAY.

Söndag är det idag och min är superslö. Blev hämtad vid ett för att fara och köpa en pizza och sen hem och mumsa. Efter maten blev man trött och seg så somnade och vaknade för ungefär en halvtimme sen.. Imorgon är det skola, och då måste jag stiga upp tidigt som tusan. Eftersom att min dygn är lite messed up, så kommer jag troligen sova väldigt få timmar inatt. Men man får ju hoppas på att jag somnar före 02 iaf..

inlägget skulle ha uppdaterats för ett bra tag sen, men så blev det inte. Skrev lite längre också, men allt försvann helt plötsligt.

21.55 - SATURDAY NIGHT.

Sitter hos min vän Emma just nu i hennes mysiga soffa med hennes supersöta kattunge i famnen.. Ska sova här tänkte jag.
Vad har jag annars gjort idag? Gymmat för första gången på evigheter och det kändes riktigt bra. Hur som helst så tänkte vi börja traska in till stan nu. Får skriva ett längre uppdatering senare eller imorgon.
PUSS

13.29 - ALEXA CHUNG.



Jag har gillat Alexa Chungs väldigt snygga stil ett tag nu och gud vad man skulle vilja ha ungefär alla hennes kläder och sen veta precis hur man ska få ihop alla plagg för att det ska se sådär perfekt ut. Hur som helst, så upptäckte jag igår att hon hade ett program på MTV som heter It's on with Alexa Chung. Himla underhållande intervjuer :)

PUSSS

19.38 - HAPPYHAPPYHAPPY.

Skorna som jag bloggade om alldelens nyss har jag precis beställt och de kommer nästa vecka. Jag är så glad och jag har förövrigt världens snällaste mamma. Tack! Eftersom att klacken är 10,5 cm höga, så måste jag verkligen lära mig att gå i klackar. Får väl ha på mig dom dygnet runt. Haha! Nu behöver jag inte leta efter de perfekta ankelbootsen längre.

PUSS

19.08 - GORGEOUS.


Dessa grymt snygga skor från H&M vill jag så gärna ha. De är i fuskläder (vill helst ha i läder, för annars blir dom ju så kalla på vintern) och kanske lite för hög klack för mig. Men åh, vad snygga dom är. Ge mig dom nu.

Sitter och kollar på friidrott just nu. Man får ju ta vara på ledigheten som är kvar, så slappar för fullt.

PUSS

17.23 - HAPPY FRIDAY.

Dagen började inte riktigt på bästa sätt, men dagen blev riktigt bra trots allt.. For iväg till Luleå där jag föst åt lite thaimat för att sen sätta mig i väntrummet på frisören. Det tog sin lilla tid att det skulle bli min tur. Impulsklippte mig och det blev super. Det blev en page till axlarna för var så himla less på längderna.. Köpte med mig från frisören Osis Dust it som man pudrar i underhåret för volym och jäklar vad bra den var. Burken är jätteliten och söt, men den ska tydligen vara rätt dryg och beroendeframkallande. Har läst en massa bra om den så det var dags för mig att inhandla den.. Det fanns ingenting i affärerna som jag ville ha så drog hem sen vid halv tre. Besökte även min bror i hans lägenhet..



Nu ska man läsa igenom bloggarna och ta ut mintchokladen ur kylen. Hoppas ni har en bra fredagskväll!
PUSS

22.04 - TIRED.

Börjar känna mig rätt trött och slut. Ska ta och lägga mig i min säng med Twilight-serien. Orkar inte ta med mig datorn, för det ska bli en hyffsat tidig kväll för min del.. Haha, jag kommer säkerligen ändra mig och ligga uppe tittandes på SATC. Imorgon blir det en tripp till Luleå. Om det blir shopping får jag se.. Nu ska jag borsta gaddarna.

PUSS

20.38 - USAIN BOLT.

Den helt otroliga Usain Bolt slog sitt egna världsrekord. Helt otroligt.. Han utklassade alla stort, herre gud. Vilken snubbe.



PUSS

19.27 - MY EVENING.

Sitter och tar det lugna med datorn i knäet samtidigt som jag ser på friidrott. Det ser ut att bli en bra friidrottskväll. Just nu hoppar svenska Emma Green med bland annat storfavoriten Blanka Vlasic finalen i höjd. Blanka är ju grym, men heja Emma! Det ska bli roligt att se hur det hela blir. Underhållande och intressant ska det iaf bli att se. Senare springer Usain Bolt. Ser fram emot det!





Nu är det bara ett par dagar kvar av sommarlovet. Det blir ju lite småjobbigt till en början att sriga upp så pass tidigt, men sen efter bara nån dag flyter allt på igen. Det blir ju roligt att träffa alla igen.

PUSS

16.23 - THURSDAY.

Vad har jag pysslat med idag då? Vaknade vid elvatiden, såg på friidrott och slängde i mig lite mat som bestod av fil + müsli och en macka. Gott :) Vid tjugo i två for man till sjukan för att fara till läkaren för några prover. Fick vänta väldigt länge, i minst 35 minuter. Det var lite väl segt. Blodprovet var inga probelm alls. Det känns ju knappt + att det gick väldigt snabbt.
Nu ska man få i sig lite mat så man inte kollavippar.. Sen blir det friidrott, härligt. Haha!
PUSS

23.07 - WEDNESDAY NIGHT.

Just nu ligger jag i min säng och myser med datorn på magen. Ligger och kollar på SATC och ibland tar jag en paus för att lyssna på musik och läsa bloggar. Det här kallas livsnjutning.. Jag börjar bli rätt trött, så lägger nog igen ögonen på ungefär en timme för måste kolla ett tag till.



PUSS

20.51 - SOUL MEETS BODY.

Idag har jag haft en riktigt skön och avslappnad dag. Träningen har jag tagit en paus från, eftersom att jag fortfarande är lite förkyld (hoppas att jag inte har svininfluensa) och så finns inte motivationen. Men det kommer. När skolan drar igång, börjar  nog träningen fungera som den ska. Hur som helst, så har jag kikat på en hel del friidrott idag vilket har varit väldigt underhållande. Men den blir ännu bätrre imorgon då den enormt snabba Usain Bolt ska springa 200m. Då får man hoppas på ett världsrekord, för snabbt kommer det säkerligen gå.. Nu ska jag kika på The Bachelorette.

PUSS!

13.49 - LAZY WEDNESDAY.

Hej på er, idag känner jag mig himla trött, seg och lat så ska nog endast ligga i soffan med laptopen på magen. Det låter som en utmärkt plan.. Jag har lite av en bloggtorka och är därför rätt tom på ord. Ibland brukar det bara klia i fingarna efter att få skriva, men inte just nu.

Kollar runt på diverse nätshopar efter de perfekta ankelbootsen. Jag vill ha ett par enkla, svarta, helst i skinn med ungefär 8,5-9 cm klack. Får leta vidare.

Precis såna här vill jag ha, men jag vet inte var ska jag ska hitta dom.

PUSS

22.22 - MY EVENING.

Har varit och kikat på fotboll ikväll. Assi vann med 1-0 vilket var bra såklart. Det blev lite småkallt, men man hade ju klätt sig rejält så det var lungt.. Nu har man fått börja ta fram alla höstkläderna och det känns lite småmysigt men samtidigt är det ju lite tråkigt med kallt väder. Hur som helst, så hann jag kolla ett tag på friidrotten. Himla roligt :) Märks det att jag är sportintresserad? Jag kollar på fotboll, friidrott, hockey osv.. Tänkte slå igång ett avsnitt av underbara SATC :)

PUSS!

16.30 - IT'S BIRTHDAY TIME.

Idag den 18:e augsti delar jag födelsedag med bla Edward Norton och Mika. Coolt värre! Haha.

Åt nyss en underbart god middag som bestod av lövbiff och ris. Mums! Här sitter jag och är väldigt mätt i magen. Känner mig väldigt slö så försöker göra så lite som möjligt.

/i

14.17 - DEATH CAB FOR CUTIE.



Jag har verkligen fastnat för Death cab for cutie. Gillar låtarna I will follow you into the dark, Soul meets body & The ice is getting thinner. Himla bra! Gillar speciellt Soul meets body :)

PUSS

14.07 - I LOVE.


11.54 - IT'S MY B-DAY.

Vaknade för ett tag sen och sen dess har jag ätit lite frukost. Päronfil + müsli. Hur gott som helst.
Det är förövrigt min födelsedag idag. Blir 17 år :) Har fått en hel del presenter, men i förskott. En laptop, ett gymkort, produkt från Bed head, ett armband osv. Det gillar jag mkt. Hur som helst, så ska jag äta lite tårta och sen se på friidrott ett tag.

PUSSS

19.50 - THIS IS HOW IT IS.

Jag hatar när inlägg försvinner. What's up with that? Hur som helst, så skrev jag ett inlägg nyss men kan återberätta vad jag skrev om lite smått.

Sitter och lyssnar på Death cab for cutie. Rätt bra faktiskt. Det varvar jag med The killers.. Kollar även på friidrotten på tv.

Har ont i skallen, är lite småförkyld och känner mig allmänt trött och låg. Funderar på att ta mig en varm dusch och hoppa i myskläderna.. Idag ska jag verkligen inte somna efter 02, helst halv ett. Måste börja vända tillbaka dygnet till skolan så de tidiga mornarna inte kommer som en chock. På tal om skolan, så ska jag verkligen satsa i höst. Ska försöka plugga mig till så bra betyg som möjligt för att se var det tar mig. Förhoppningsvis tar det mig till universitetet.

På tal om ingenting, så är det himla läskigt att min ena fot domnar. Undra vad felet är.

/i

17.17 - EXHAUSTED.

Är helt utmattad efter e n hel dag i Luleå. Kom dit vid halv tolv och då gick man direkt och åt supergod thai mat.. Kollade runt i alla skoaffärer jag kunde hitta efter ett par fina akelboots, men utan resultat.. Köpte mig ett par superfina Levisjeans, men där flög en tusenlapp iväg. Har fått lite ångest att jag har så lite pengar kvar. Men äh, skitsamma. Sakerna är ju behövliga.. Köpte ett par saker till skolstarten som block, pennor och sudd. Sånna saker som man behöver. Efter rundan på stan så har man fixat lite i min brors lägenhet och därifrån kom man nyss ifrån.

Sitter och äter supergod, men enkel middag - päronfil med Axa's müsli. Gott!

PUSS

21.50 - HIS NAME IS BOLT.

Oh my god. Usain Bolt slog världsrekordet. Hur snabbt springer inte snubben. Haha! Det var extremt roligt att se.. Åh vad jag älskar friidrott.



PUSS

20.20 - MY EVENING.

Har varit och kollat på fotboll en sväng ikväll. Matchen var inte så jättespännande och det var också rätt kallt. Antar att hösten är här på riktigt.. Har varit enormt seg hela dagen och ska endast sitta med laptopen framför friidrtotten på tv. Älskar friidrott - 100m, häck, höjd, längd. You name it. Gud vilken nörd jag är. På tal om friidrott så är det ju finalen i 100m med Usain Bolt snart. Det ska man lugnt se. Gud vad spännande det ska bli.

PUSS

14.21 - SUM 41.



Låten är inte ny, men fortfarande väldigt bra. Älskar den!

PUSSS

13.49 - SO MUCH SLEEP.

Jag fick en liten chock när jag vaknade och såg att klockan var tjugo över ett. Oh my.. Vaknade först vid åttatiden men det var alldelens för skönt att ligga under täcket för att jag skulle stiga upp.. Hur som helst så är jag uppe nu, och här sitter jag och har ont i halsen. När ska den hära jobbiga förkyldningen gå över? Jag börjar bli himla less.. Ska läsa igenom bloggarna och sen ska jag antingen läsa ett par kapitel ur Eclipse eller se på SATC.

PUSS

01.14 - MUSEMUSEMUSE.

Jag har en ytterst viktig sak att säga såhär mitt i natten - Muse's senaste låt Uprising är riktigt bra.
Punkt.

23.05 - SATURDAY NIGHT.

Det är myskväll som gäller för mig ikväll. Har vräkt i mig chips, druckit loka och sett lite grann på Iron man. Helt okej film. Lite geekig, men den funkade.. Nu ligger man i soffan och lyssnar på the killers och ska strax slå igång ett avsnitt av SATC. Man blir ju beroende av serien när man börjar att se på den. Men så är det ju med de flesta serierna som man böriar att titta på.. Hur som helst så har jag kikat på det nya schemat för skolåret. Det verkar helt okej faktiskt. Jag har en lektion på onsdagar och slutar 11.20 och på fredagar slutar jag halv tolv. Hur skönt det skulle vara om det skulle vara om det ser ut som nu. Dom kan ju ändra, men man får ju hoppas på att schemat är färdigt. Hehe. Nu blir det SATC.


By the way, 'Losing touch' med The killers är en riktigt bra låt.

PUSS

18.14 - SEAFOOD.

Jag har kommit fram till att kräftor inte är nånting för mig. Smakade på det nyss och njä - tycker att det är överskattat. Men folk tycker ju såklart olika.. Nu ska jag äta en supergod daim - den med citron och apelsinsmak - och Sex and the city till det. Perfekt!

PUSS

16.11 - COLD.

Jag håller på att frysa ihjäl just nu. Händer och fötter känns som isbitar just nu. Har även på mig en stor, varm kofta men ändå fryser jag. Nåt konstigt måste det ju vara i kroppen om man fryser när det är 18 grader ute. Aja, får väl klä mig yttligare.
Puss

13.13 - H&M.


Såg denna snygga jacka från H&M på blogg.se's hemsida. Hur snygg?

PUSS!

13.01 - SATURDAY.

Vaknade vid elva, men låg och drog mig i en halvtimme för det är så himla skönt. Passar på att sova ut nu när jag inte behöver stiga upp 06.30 som man måste göra när man ska till skolan.. Åt hemmagjorda köttbullar på smörgås vilket var hur gott som helst. Det låter nog inte gott alls, men det var det. Nu sitter man och tittar på friidrott. Så himla roligt att VM har börjat för jag älskar friidrott. Det ska bli roligt att kika på allt.. Ska fortsätta att titta och sen ska man nog slå igång ett avsnitt av SATC.

PUSS!

23.19 - MY EVENING.

Jag kom hem från min vän Emma för ett tag sen och usch vad kallt och mörkt det är ute. Det är lite väl mörkt att köra vespa.. Skulle mer än gärna vilja ha ett körkort nu. Det skulle vara himla skönt.. Hur som helst så for jag till Emma vid åtta tiden. Gosade lite med hennes katter och surrade på. Tog även en liten sväng till ica för att köpa lite flott.. Vi såg ungefär en halv film som var himla förvirrande. Inte den bästa enligt mig. Vi trodde att det skulle vara en massa romantik i den men istället var det en massa agentsnack och tidshopp (från nutid till 2 år tidigare osv). Hehe! Nu ska man väl slänga sig i duschen och sen ska man nörda lite grann här vid datorn. Ha det bra,

PUSS

17.42 - SEX AND THE CITY.



Ska precis så igång ett avsnitt av Sex and the city. Älskar den serien för den är så underbart rolig, tjejig och underhållande. Roligt att vara i en annan värld ett tag. Att få följa med på New Yorks gator :)

PUSS!

14.30 - FRIDAY.

Vaknade vid halv elva (ovanligt tidigt för att vara mig). Gjorde mig i ordning för att fara och äta lunch. Det blev en pizza på Kina. Så otroligt gott, och onyttigt. Det var väldigt länge sen jag åt en pizza. Haha! Nu sitter man och slösurfar och bara har det bra. Har inte så himla mycket att säga för ögonblicket, men återkommer när jag har fler tankar i huvudet.

Puss!

20.12 - TRÄNING.

Nu är jag hemma från ett väldigt jobbigt men roligt Bodypump-pass. Det bara värkte i alla muskler, men jag tog mig igenom passet i alla fall.. Tog en varm och skön dusch för att sen äta en tallrik med havregrynsgröt. Har inte ätit det på kanske 10 år, och det var godare än vad jag kom ihåg. Hatade det tidigare, men nu tycker jag att det är ätbart iaf.. Sitter i soffan med laptopen och är totalt avslappnad i kroppen. Skulle lätt kunna somna just nu. Hur som helst, så ska jag njuta av lite musik.
PUSS!

13.32 - THURSDAY.

Vaknade nio idag, igen. Vet inte varför jag alltid lyckas slå upp ögonen så pass tidigt.. Somnade om och vaknade strax efter elva. Skönt med sovmorgon i alla fall.. Förresten så är jag fortfarande hispig gällande håravfall. Ska hur som helst till läkaren och kolla upp vad felet är, för man blir ju som nojig att man ska tappa allting. Nä, men så roligt är det ju då hårstrå efter hårstrå trillar av..

Sitter och nöter 'Like a prayer' av Madonna. Skön låt att sjunga med till.

Idag är det Bodypump på agendan. Har inte tänkt göra så mkt annat. Bara ta det lungt och njuta av den sista ledigheten.

Puss!

16.41 - GOLDEN.



Detta är mina älskade guldarmband som jag använder exakt varje dag :)

PUSS!

16.23 - WEDNESDAY.

Vaknade helt klarvaken vid nio idag idag, men somnade om för orkade inte vakna så himla tidigt. Haha! Åt lunch för att sen se att att jag hade fått mitt lilla paket från bangerhead. Min gröna, fina flaska från Bed head. Den luktade supergott och verkade fungera finfint.





Efter lunchen begav man sig till Haparanda för att gå en sväng på Ikea. Köpte ingenting utan kollade mest samt hjälpte att fixa lite grejer till min brors lägenhet. Efter besöket på Ikea for man till Candy world för att köpa en godis som heter Tupla (supergod choklad) och där hittade jag Sex and the city (skolådan). Köpte alla sex säsonger för 599. Tyckte att det var prisvärt med tanke på att det är väldigt många avsnitt.. Har tänkt köpa den ett tag och när jag fick chansen tvekade jag inte en sekund på att slå till.





Ska börja nöta SATC på en stund men först måste jag njuta av lite musik.. Har även Twilight-abstinens för nu är det några dagar sen jag läste. Det kan inte gå alltför lång tid då jag inte läser nån av böckerna. Älskar den serien :)

Ha det bra, PUSS!

16.01 - THIS IS ME.



Detta är bilder som jag tog för ett par dagar sen.. Såg lite sur ut på andra bilden, men ljuset var så fint :)

PUSS!


23.53 - MY BRACELETS.

Något jag verkligen älskar är min tre fina guldarmband. Fick ett idag (tidig födelesedagspresent) och det är små söta hjärtan på det. Älskar det! Kan lägga upp en liten bild imorgon på mina älsklingar. Haha! Har silverarmband som jag också älskar, men inte lika mycket som dom i guld.. Ligger med laptopen på magen och lyssnar på musik. Puss!

23.21 - I-RONY.


16.25 - TUESDAY.

Vaknade vid nio av magont. Tog en panodil och somnade om i nån timme till. Åt lite lunch för att sen bege sig till Luleå för att hjälpa till att fixa lite i min brors lägenhet. Jag gjorde inte så himla mkt för att vara ärlig - provlåg hans säng iaf. For en sväng på Jysk och Ica.. Nu är man rätt slut, men orkar inte sova. Är inte ens hungrig. Konstigt, för har bara ätit lunch. Måste få nånting i magen innan träningen iaf. Ska träna Bodypump klockan sju.

(inlägget skulle ha uppdaterats för ett antal timmar sen, men det gjorde inte det)

Update:

Ikväll var jag och tränade och det var hur jobbigt som helst. Svetten bara rann. Det var inte riktigt min dag, men det gick ändå. När man kom ut så spöregnade det och åskade. Satt och väntade på skjuts medan det blixtrade alldelens brevid.. Nu är man väldigt, väldigt utmattad både fysisikt och psykiskt. Ska lägga mig snart.

PUSS

16.43 - MONDAY.

Har inte haft någon lust alls att blogga så har struntat i det totalt.. Det är rätt soligt ute men har inte orkat sola utan far till stranden imorgon istället och vädret tillåter. Ha det bra,
/ Ida

20.04 - HÅRAVFALL.

Gah, jag har blivit väldigt tunnhårig. Hoppas att inte allt hår faller av. Fan vad hemskt det är att tappa hår.. Jag har ångest.

19.05 - TRÄNING.

Är hemma efter en lång dag ute i solen. Solade och badade (i varmt vatten till och med) på Frevis vilket var hur härligt som helst. Vid halv fyra begav man sig till Kalix för att kika på fotboll.. Nu är man helt slut i kroppen och sinne efter en hel dag ute. Skulle kunna somna nu för natten, men ska vänta ett par timmar innan jag lägger igen ögonen.. Det var tänkt att jag skulle på spinning imorgon, men kände inte för det så avbokade passet och bokade ett härligt Bodypump-pass på tisdag istället. Gillar verkligen den träningsformen.. Nu ska man läsa igenom bloggar och lyssna på musik. PUSS!

10.42 - GOODMORNING SUNSHINES.

Hej! Jag mår rätt bra förutom att min hals värker. AJ! Men annars är det bra.. Ska äta kyckling och ris - mums! - och sen bär det av till stranden. Så jäkla härligt. Två veckor kvar av sommarlovet, och det ska man njuta av varje sekund.
PUSS!

22.06 - TRÖTTHETEN SJÄLV.

Jag är grymt trött och seg just nu. Har rätt ont i skallen också, som verkligen förbättrar situationen. Det är väl många timmar sömn som fattas. Ska nog lägga mig och läsa en sida eller två snart och sen sova.. Det blir att fara till Frevis imorgon och steka sig. Det blir nog sista gången för i år, eller det vet man ju aldrig - det kan ju bli kanonväder någon dag. Efter några timmar på stranden blir det fotbollstittande..

Har förövrigt dålig samvete eftersom att jag har tryckt i mig onyttigheter. Inte bra alls.

Hur som helst, PUSS!

16.59 - SUMMERPICTURES.







Vad blek man såg ut i ansiktet. Haha!



Daim är ju så gott!



PUSS!




16.50 - SATURDAY.

Nu har man fixat in lite bilder från kameran. Lär börja lägga in lite bilder nu och då på bloggen för allt blir ju så mkt roligare då.. Har spenderat ett par timmar i solen för har kikat på ett par matcher på Silja Line-cup. Det är olika företag som spelar fotboll mot varandra. Hehe! Har förövrigt tappat en hel del hår den senaste tiden, så mitt tidigare tjocka hår har börjat bli tunnt. SHIT! Det kan ju vara vitaminbrist eller vad som helst, men har börjat att knapra vitaminpiller nu så vi får se.





PUSS!

00.53 - NIGHTY NIGHT.

Jag är alldelens för trött för mitt eget bästa men ändå sitter jag här med min älskade dator i knäet och lyssnar på the killers.. Förresten så är den omtalade (av mig) Bed head produkten på väg till mig. Bed head ska tydligen lukta supergott och fungera riktigt bra så jag håller tummarna. Om jag har tur så får jag testa den på måndag. På måndag ska jag på spinning. Jag kommer att dö, minst sagt. Har även bokat ett pump-pass vilket jag ser fram emot. Har haft en enomr träningsvärk i låren och i skinkorna. Haha! Äh, nu ska jag sussa :) PUSS!

15.46 - FRIDAY.

Kom hem för ett tag sen från ett par timmar solande på stranden. Har blivit rätt brun nu :) Ska slänga i mig lite mat för att sen fara och se på fotboll. Förresten så har hårprodukten från Bed head kommit in på Bangerhead så ska nog skicka iväg en beställning. Hehe! Ha det bra, PUSS!

22.48 - MY THOUGHTS.

Jag fulllkomligt hatar att vara blyg och skulle mer än gärna vilja vara hur framåt som helst som tar för sig och är inte rädd att prata med okända människor osv osv. Men man kan ju tydligen inte få allt här i livet. Punkt.

22.15 - BED HEAD.



Jag är grymt sugen att beställa från Bangerhead. Jag vill ha dessa produkter. Det är väldigt synd att det inte går att betala med postförskott, för kan ju inte betala på annat sätt.. Den gröna flaskan med namn Spoil me defrizzer skulle passa mig perfekt men den är slutsåld. Får väl hoppas att den snart kommer in igen.

Puss!

20.44 - MARDRÖMSPASS.

Idag var jag på Body pump. Har inte tränat det på flera månader och gud så jobbigt det var. Men roligt var det, helt klart. Lär boka in mig på minst ett pass i veckan. Nästa pass som jag har bokat är spinning. Det blir säkert bra det :) Nu är man helt slut i kroppen så ska nog lägga mig och läsa. Jag välkommnar träningsvärken imorgon, för då känns det som att man har gjort nånting med kroppen. Ska mest troligt ligga på stranden imorgon. Så jäkla härligt!

Puss!


16.16 - THURSDAY.

Hej! Jag kom precis hem från ännu en härlig dag på Frevis.. Nu känner man hur det hettar i ansiktet och på armarna. Jag är inte bränd men nog känns det att man har varit ute i solen i många timmar. Skulle behöva fixa så man kan koppla i kameran i denna dator för bloggen blir ju så mkt roligare med bilder. Det ska jag försöka fixa iaf.. Nu måste man få i sig lite mat så man orkar träna klockan 6. Ikväll blir det ett pump-pass och jag ser fram emot det. Punkt.

22.45 - SUNNY.

Det ser ut att bli runt 25 grader varenda dag nu. Så jäkla härligt med värme. Det blir att ligga på stranden och pressa imorgon samt bada lite grann. Sen blir det träning på kvällen, - Body pump. Så jäkla roligt. Funderar på att prova på aerobic, men det är nog rätt svårt att kunna stegen första gången. Men nog ordnar det sig.. Sitter och kollar på 'So you think you can dance' och sen ska jag lägga mig och läsa. Strandläsningen imorgon blir någon Twilight-bok. Antingen Breaking Dawn eller Eclipse. Hur som helst, PUSS!


17.55 - BED HEAD.



Jag är grymt sugen på att klicka hem ett gäng Bed head-produkter eftersom att dom verkar super. Har aldrig provat på dom tidigare, förutom när man har klippt sig. Att dom skulle lukta supergott också är ju ett plus. Kanske man börjar med att beställa 'Spoil me defrizzer' som fungerar som både värmeskydd men den gör också att håret inte blir frizzigt. Det låter prima enligt mig :) Sen så skulle man ju också behöva något för sommarslitet hår också. Haha! Är det någon som har provar på märket, och vad tyckte ni?
So long.

15.40 - THE BEACH.

Vaknade vid tjugo i elva för att slänga i sig lite mat och sen bege sig mot stranden. Hur härligt är det inte att bara ligga och göra ingenting medan solens strålar bryner kroppen. Hehe! Härligt som attan var det iaf. Doppade mig ett par gånger idag också.. Kom hem för ett tag sen och nu är man helt slut. En liten tupplur skulle sitta fint. So long.

23.35 - BANGERHEAD.



Jag skulle mer än gärna vilja klicka hem dessa produkter och plattång från Bangerhead.se. Ska önska mig till present när jag fyller år den 18:e. Jag blir 17 år om nån vecka. YAY :) Men åh, nu kan jag inte sluta tänka på att jag vill beställa detta. Det blir ju givetvis dyrt eftersom att detta är 'frisörprodukter' men jag är ändå grymt sugen att beställa. Synd bara att det inte finns postförskott, och när man är under 18 går det ju inte att betala med kort heller. Synd. Men äh, det här löser sig. Hehe.

Puss!

22.15 - SWALLOWED IN THE SEA.

Nu ska jag dra igång Body pump-träningen igen. Ett pass är bokat till torsdag och ett spinningpass är bokat till på måndag. Har aldrig varit på spinning, men jag antar att jag överlever. Det blir rätt roligt att prova nåt nyttt.. Sitter och lyssnar på musik just nu medan jag läser ett par bloggar. Funderar på att lägga mig och läsa någon bok, för känner för det just nu.. Imorgon blir det stranden igen. Underbart! So long.

16.03 - SUN, SUN, SUN.

Jag kom precis hem från en heldag på stranden. Det var väldigt härligt. Solen stekte på och jag doppade mig flera gånger. Sommaren är ju hur underbar som helst. Det blir mest troligt att fara till stranden imorgon också. Nu ska man fixa lite mat och sen blir det gymmet. So long.

21.15 - THE KILLERS.

Idag har jag varit i Luleå men jag kom dessvärre tomhänt därifrån. Jag var mestadels ute efter en svart kjol, men hittade ingen som föll mig i smaken. Det fanns inte så hemskt många för den delen. Kollade och provade skor och jag älskar verkligen högklackat. Hur snyggt är det inte? Funderar på att införskaffa mig scholls 'party feet' - sånna dära gelékuddar som man lägger i skorna för att göra dem mer bekväma. Ska börja använda högklackat hela tiden. Hehe. Men helst så vill jag hitta ett par finfina ankleboots. Har letat ett tag nu, men jag får väl vänta tills affärerna får in fler höstskor. Hur som helst så sitter jag och lyssnar på The killers just nu. Sam's town är en av deras underbara låtar. Puss!


23.32 - 21 GUNS.

Imorgon är det måndag och en liten resa till Luleå är inplanerad. Min bror ska nämligen hämta nyckeln till lägenheten så passar på att följa med. Det blir mest troligt att slinka in på Bhan thai för ett mål med mat. Godare mat får man allt leta efter, eftersom att deras lunchbuffé är otroligt god. Det kanske blir att kolla igenom Ginatricot och H&Ms sortiment för att se om det finns någon fin svart kjol. Det skulle vara perfekt, för jag har ingen och det är ju så fint att ha till en enkel t-shirt/linne, strumpisar och ett par klackar till hösten. Hehe!

Favoritlåten just nu är 21 guns med Green day. Låten är rätt ny, och helt underbar.

Puss!

21.03 - SUMMARY.

Steg upp vid halv tolv efter en tids slöande i sängen.
Solade lite grann i det härliga vädret.
Vid halv fyra for man och tittade på fotboll. Det började ösregna så blev en del blöt. Haha!
Gymmade efter fotbolls-tittandet. Var rätt trött i kroppen så det gick inte så himla lätt, men jag gick igenom mitt program iaf.
Åt middag när man kom hem. Det blev lite sent, men det är inte hela världen.
Sitter och slöar med laptopen i knäet och är rätt trött för ögonblicket.
Punkt.

19.38 - EXHAUSTED.

Jag är helt slut just nu att det är nära att jag däckar. Hur som helst så steg jag upp vid åtta för att fara till piteå. Det var mest för skoj skull, tänkte gå igenom ett par affärer och det gjorde jag men inget hittade jag. Orkade inte handla en massa kraffs bara för att köpa. Bättre att spara pengarna till nånting man behöver.. Är fortfarande förkyld - halsont. Fan också.
Punkt.

RSS 2.0