20.36 - TUESDAY.

Jobbade från 07.00-16.00 och när man kom hem så såg man på Gilmore girls ett tag på tv innan man for till kalix och åt med familjen.. Kom hem från gymmet nyss där man körde ett lättare styrkepass och avslutade med crosstrainern.. Svettig var man då efteråt och det känns superskönt nu efteråt.. Sitter och äter fil med müsli och banan. Supergott :)

Är rätt slut nu, så vet egentligen inte vad jag ska hitta på. Är sugen att se nån serie. Saknar One tree hill & Gossip girl (har slutat ladda ner, så måste vänta tills tv:n är ikapp)..

Sista dagen på praktiken imorgon, - det känns samtidigt skönt med ändå tråkigt för har trivits i hemtjänsten :) Längar till man får göra praktik på sjukhuset.

PUSSS

21.56 - MONDAY EVENING.

Kom nyss hem från praktiken där jag jobbade kväll. Allt flöt på som vanligt :) Fick veta att man är ledig på fredag vilket betyder att jag bara går två dagar till med tanke på att torsdag var en ledigdag.. Så onsdag blir sista dagen, så tänkte baka kakor till personalen.

Tänkte sitta uppe ett tag till, - en timme eller så, innan man går och lägger sig för börjar 07.00 imorgon.

Känner att det är ett tag sen jag läste Twilight, så ska nog läsa den på lovet. Men juste, skulle ju läsa den dära engelska boken till skolan. Åh, det tar emot att öppna den men ska tvinga mig innan jag somnar.

PUSSS

12.52 - MONDAY.

Eftersom att jag jobbar kväll idag så fick jag ta en rejäl sovmorgon. Vaknade 12.30, - 12.30! Hur kan man sova i 13 timmar? Äh, skönt var det iaf. Börjar på ca 2 timmar och innan dess ska man nörda en del framför datorn, - eller kanske se nåt avsnitt av OC. Har inte sett serien på hela helgen, - illa.

Åt nyss frukost/lunch vilket bestod av fyra rostade bröd samt en mega-banan :)

PUSSS

22.52 - LOVE.


22.43 - THE SCRIPT.


20.13 - THE GYM.

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Har varit där 4 gånger denna vecka och det känns skönt att vara hurtig :) Haha. Idag blev det inte mkt styrka utan var mest på crosstrainern och svettades.. Ska avnjuta en yogurt medan jag ser vem som åker ut ur Top model. Sen blir det Grey's anatomy.

PUSSS

17.03 - SUNDAY.

Kom nyss hem från att ha varit i Luleå. For dit en sväng vid elva, efter lunchen. Gick runt och kollade på smedjan och hittade bara lite smink (knallrosa läppstift, maskara och två nagerlack från mavala - det blev två rosa). Nu är man rätt slut. Tänkte kolla på det senaste avsnittet av Grey's. Igen :)

PUSSS

20.44 - EARTH HOUR.

Timmen då världen släcker har dragit igång. Har släckt allt förutom tv:n och datorn. Sitter och ser på Robinson och åt nyss Ben & Jerry's half baked. Riktigt gott :)

Ojdå, inlägget har inte uppdaterats. Men det är för att jag ser på Robinson :)

PUSSS

16.25 - IN LACK OF TITLE.

Kom in nyss efter att ha kört skoter. Det var riktigt roligt och perfekt före. Fastade iaf inte :) Haha. Nu sitter man här helt rödkindad efter kylan. Det var inte så superkallt ute, men när man kör så blir det lite småkallt.. Sitter och ser på Grey's anatomy. Sen har jag två avsnitt kvar. Great! :) Det blir middag på ett tag och sen gym & Robinson. Låter som en bra kväll.

PUSSS

15.10 - GREY'S ANATOMY.

Kladdkakan blev misslyckad, men det var nog bäst det. Så man inte åt onyttigt. Okej, nu låter jag som att jag har anorexia men så är inte fallet :) Haha.. Upptäckte precis att det fanns en massa avsnitt av Grey's anatomy som jag inte har sett, så nu är dom på nerladdning. Ska njuta av tre härliga avsnitt sen..



Även om det inte blev nån kladdkaka, så skulle jag ändå behöva fara och träna. Men jag får se sen, man kan ju hinna ändra sig.

Robinson ikväll, - är jag den enda som tycker att det är underhållande? :)

PUSSS

12.53 - SATURDAY.

Vaknade vid halv tolv, efter att ha snoozat ett bra tag. Skönt var det att sova så pass många timmar, - gick och sov klockan 23 igår.. Åt frukost/lunch direkt jag kom ner. Det blev ost & skinkpaj och den var helt okej.. Har inte hunnit göra så jättemkt idag. Datorn, mestadels. Lyssnar på musik, as always. Got to love Spotify..

Skulle behöva göra en ny header, men då måste jag knäppa nåt nytt foto. Och det är jobbigt, men tanke på att min kamera inte har några batterier och det är väldigt jobbigt att föra över bilderna. För det tjorvar alltid, men kanske bara kanske fixar jag alltihopa idag.

Är förövrigt sjukt sugen på kladdkaka. Men då måste jag träna, och det hade jag ändå tänkt så det blir nog av.



Hur som helst, så har jag hittat ett nytt bra band med namn The Script.

PUSSS

16.07 - FRIDAY!

Så sjukt skönt det är med fredag, och helg! Kom hem för ett tag sen. Var på praktiken som vanligt mellan 07-16.. Det gick bra och det var en rätt rolig dag, inte så jobbig.. Tänke fira att det är fredag med ett nytt avsnitt av Grey's anatomy. Om det nu har släppts, vilket jag hoppas på.. Med tanke på att man kommer att flotta lite godis ikväll, så tänkte jag släpa mig till gymmet sen. Är inte överdrivet sugen, men det känns så skönt efteråt så det är helt klart värt det. Let's dance ikväll. Det är ju final så det måste man se. Det spelar egentligen ingen roll vem som vinner, men kanske Magnus & Annika skulle förtjäna att vinna med tanke på att han inte alls kunde dansa från början..

PUSSS

21.20 - TIRED.

Är väldigt trött just nu. Har jobbat kväll och kom hem för tjugo minuter sen. Ska strax borsta gaddarna och lägga mig och sova. Börjar 07.00 imorgon, så måste få mig lite sömn.. Det lockar att lägga sig och se ett par avsnitt av The OC, men är alltför trött för det. Orkar inte annat än att sova.

Skönt med fredag imorgon. Behöver vila upp mig lite under helgen, för just nu känner man sig rätt trött och sliten.

Hur som helst, PUSSS

12.13 - THURSDAY.

Vaknade för ungefär en timme sen. Sen dess har jag ätit lite och legat och sett på The OC.. Jobbar kväll så fick därför sovmorgon idag. Det var riktigt skönt :) Snart är det helg och det ska bli grymt skönt. Sen har man bara en vecka kvar av praktiken. Det kommer på nåt sätt bli lite tråkigt att lämna stället, för trivs där :)

Nu ska man återgå till OC. Ska snart börja se det avsnittet där gänget far till Tijuana. Hur söta är inte Ryan & Marissa i början när Ryan har somnat med armarna runt Marissa :) Hehe.

PUSSS

19.00 - NEW ENERGY.

Höll på att falla ihop för ca en timme sen. Ja, vid tiden jag skrev förra inlägget. Var fruktansvärt trött och allmänt grinig tills jag fick min nya Ikea-hylla uppmonterad och jag började städa mitt rum. Dammsög, skurade samt dammtorkade. Det var verkligen behövligt :) Fixade sen lite grejer i hyllan som tex dvd-boxar, böcker & skor. Mina älskade Twilight-böcker (eller ja, twilight-serien) fick sig en fin plats i hyllan. Haha! Fick helt ny energi av städningen så nu har jag inget behov av att sova.. Ska lägga mig och se på The OC. Älskade OC :)





I've gone slightly nuts, när det gäller Ryan och Marissa. Dom är så himla söta i den första säsongen. I den andra också, för den delen. Tur att jag har båda boxarna så jag kan njuta av den underbara serien i tid och i otid.

PUSSS

18.06 - EXHAUSTED.

Är helt slut just nu. Vill bara sova i flera timmar men då får man ju ingen nattsömn. Men det spelar ju ingen roll, kom jag på. Jobbar ju kväll imorgon. Så kan fast sova hela dagen. Nä, nu väntar sängen. Eller snart i alla fall.. Antar att det krävs mer sömn då man jobbar fler timmar.

PUSSS

17.06 - SNOW PATROL.


16.54 - WEDNESDAY.

Sitter just nu och lyssnar på Snow patrol. Gillar verkligen vissa av deras låtar så som 'Chocolate', 'Run' osv.. Kom hem för ett tag sen. Eller för en halvtimme sen, för att vara exakt. Blev lite sen pga personalmöte. Har ätit lite vofflor och hoppat i mjukisbyxorna. Är riktigt trött just nu & har lite ont i skallen. Det här är alltså det håra livet att jobba. Nä, så farligt är det ju inte. Men trött blir man allt på eftermiddagarna om man har gått från 07-16..

Ska lägga mig och se på The OC nu. Det är förövrigt riktigt svårt att motstå bilpåsen i skafferiet. Hm..

PUSSS

21.49 - THE GYM.

Kom hem från gymmet för ca en timme sen. Dagens pass var riktigt skönt och roligt faktiskt.. Känner att jag kommer att få värre träningsvärk än vad jag redan har. Men det är ju ändå rätt skönt, då man känner att man har gjort nåt med kroppen.. Kollar på det senaste avsnittet av Gossip girl och det är lika bra som alltid :)

Vad har man gjort idag då? Praktik från 07.00-14.00 och sen så såg man på OTH, nördade här, åt middag samt tog en tupplur mellan 17.00 och 19.00 och kort därefter for man till gymmet.

Efter GG så ska man se på lite OC :)

PUSSS

14.24 - TUESDAY.

Kom nyss hem från praktiken. Fick sluta två timmar tidigare för vi hade gjort det vi skulle. Riktigt nice :) Ska kolla på OTH & Gossip girl sen på ett tag och bara njuta.. Ikväll blir det troligen träning. Har fortfarande träningsvärk. Kan knappt röra armarna. Men det är bara skönt. Ska bättra på den ikväll.

Hur som helst, PUSSS

21.56 - MONDAY.

Jag är helt slut. Ska slänga mig i duschen strax och därefter blir det väl nåt OC-avsnitt innan man går och lägger sig.. Har praktik imorgon vilket betyder att klockan ringer 06.00. Roligt..
Har monterat ihop lite idag, men får fortsätta med bokhyllan imorgon. Det ser inte så vackert ut i mitt rum just nu, med en stor bokhylla på golvet. Men jag överlever nog med den över natten.
Oj, vad trött i kropp och sinne jag är. En varm dusch väntar.

PUSSS

18.51 - MUSIC.



Gammal låt, men lika bra för det :)

1742 - SHOPPING.

Idag blev det en tur till Haparanda där man först gick på Ginatricot och H&M. Hittade ett par mörka jeansleggings & ett par solisar (inspirerade av Ray ban Wayfares) och på H&M köpte jag mig ett par Esparillos som jag har tänkt köpa länge. Hur snyggt är det inte med dessa skor på sommaren?

Inte visste jag att ihopbygg av Ikeas möbler kan vara så utmattande. Har ändå bara monterat ihop en enkel tv-möbel. Tänk när min bokhylla ska monteras. Suck. Antar att jag får muta någon i familjen som kan sätta ihop den.

Nu ska man lata sig i soffan med Sofis mode och The OC.

PUSS

09.55 - MONDAY MORNING.

Steg upp för ett tag sen, men vaknade först vid halv åtta. Att jag vaknar så tidigt har nog nåt att göra med att jag somnar senast 23.00..

Ska äta lite grann innan det bär av till Haparanda för att först gå på Ginatricot och eventuellt H&M. Sen ska man inhandla diverse saker på Ikea och sen fika där. Det här blir en bra dag, har jag bestämt :)

PUSSS


22.58 - GOODNIGHT.

Godnatt allihopa. Nu går jag och lägger mig för kan knappt hålla uppe ögonen. Ska bli enormt skönt att få sova hur länge jag vill. Det blir troligen ett par timmars sömn. Säkert runt 12h :) Dagen har för en gång skull kännts lång, så nu ska man avluta den med ett par välbehövda timmars sömn.

PUSS

19.13 - VERY COMFORABLE.

Kom nyss ut ur bastun. Det var riktigt skönt att få värma upp sig lite grann. Sprang dessutom ut barfota i snön :) haha, men det kändes inte så supermkt då fötterna var varma. Nu ska man i duschen och sen fortsätta att se på The OC.

PUSS

18.01 - SUNDAY.

Kom nyss hem från Kalix och nu sitter man vid datorn med en fruktansvärd huvudvärk. Ska nog lägga mig i soffan och se på The OC i hopp att värken i skallen ska gå bort. Sen blir det att fortsätta att städa rummet. Det är rätt tomt nu så det går nog rätt smidigt att få det rent. Ska renbädda, skura & dammsuga.. Ska skaffa mig en orkidé imorgon, vilket jag har tänkt köpa länge. Så vi får se om jag kan få den att överleva :)


Det blir nog en knallrosa :)

PUSSS

15.59 - I HAVE A THING FOR T-SHIRTS.


15.47 - TYLER HILTON.


13.03 - A NEW HEADER?

Är hyffsat less på min nuvarande header så funderar på att skaffa en ny. Men då är ju frågan. Vad ska föreställa på den? Hm, det får jag ta en funderare över.

Har ingen som helst fantasi när det gäller blogginlägg. Det är helt tomt i huvudet på idér.


Dessa finfina skor från Topshop skulle inte vara helt fel i min garderob.


PUSSS

11.48 - AMERICA'S NEXT TOP MODEL.

Upptäckte precis att det senaste avsnittet av America's next top model cycle 12 har släppts. Gissa om jag blev glad? Älskar det programmet :)

Söndag idag, - vaknade 08.30 och sen dess har jag hunnit göra en hel del. Det är fördelen med att stiga upp tidigt, - du får mycket gjort.

Imorgon, måndag blir det att inhandla diverse saker på Ikea och sen så far man troligen på Ginatricot.. Hoppas att de fina solbrillorna finns kvar. Skulle förövrigt behöva köpa en kjol. Men man får ju se vad som finns :)

PUSS

10.04 - IT'S DONE.

Nu har man rensat rummet på gamla möbler så imorgon väntar en tripp till Ikea. Ska köpa en vit bokhylla, en tv-bänk, en hylla och en orkidé. Det blir nog fint.. Det är riktigt skönt att rensa bort allt gammalt och fixa ny design..

Ska nog steka mig en hamburgare nu till frukost/lunch. Börjar bli hungrig av allt städande. Sen blir det troligen att lata sig framför The OC.

PUSS

08.47 - GOODMORNING.

Jag är nog rätt morgonpigg för vaknade rätt tidigt. Det var fortfarande mörkt ute, men orkade inte kolla på klockan. Den var säkert runt sex-tiden.. Somnade om men klev upp för ett tag sen. Är inte ens trött :) Vad ska man pyssla med idag då? Inget speciellt tror jag. Kanske träna av något slag. Troligen fortsätta att kolla på The OC. Älskade serie..


Dessa fina t-shirtklänningar från Topshop vill jag ha.

Nu blir det frukost.

PUSS

22.20 - SATURDAY NIGHT.

Denna dag har varit riktigt bra. Började den genom att vakna vid elva tiden, äta supergoda kycklingburgare, chilla vid datorn, sitta ute i det underbara vädret osv.. Har även hunnit med att fara på ett gympass. Idag blev det lite annorlunda övningar mot vad jag brukar göra. Det var inte så mycket folk, så passade på. Det blev lite benböj, utfall osv.. När man kom hem från gymmet var klockan strax efter åtta så då satte man sig framför tv:n för att kolla på Robinson. Det var helt okej, - kommer iaf att följa det och se vad som händer och sker på ön. Till tv-tittandet så åt man den supergoda glassen 'Half baked' från Ben & Jerry's. Verkligen supergod.. Såg nyss på det första avsnittet av OC och gud vad bra serien är. Ryan + Marissa, forever :) Haha! Nu blir det lite bloggar innan man går och lägger sig. Är rätt trött så orkar inte uggla inatt.

PUSS

13.27 - SUN.

Solen skiner för fullt ute så har suttit och njutit ute ett tag. Stekt ansiktet i några minuter. Riktigt härligt.

Fick precis veta att det troligen blir Ikea på måndag, - då blir det troligen köp av bokhyllan som jag har tänkt köpa länge. Så då får man slänga ut lite möbler ihelgen.. Roligt med lite ny design i rummet.. När man ändå är i Haparanda så blir det kanske en sväng över till Ginatricot. Det är ju euro, tyvärr. Men något smått köper man nog. Hoppas bara att de snygga brillorna som jag såg tidigare finns kvar. Hoppas, för de var så snygga. De är i ray ban wayfares-modell.

PUSS



Blev grymt sugen på Ben & Jerry's. Vill mer än gärna prova Half baked för den låter jättegod. Fast då är det ju, - om jag ska köpa glassen så måste jag träna innan. Äh, om jag får skjuts till gymmet så blir det glass. Annars inte :)




11.44 - SATURDAY.

Vaknade för en timme sen, ungefär och sen dess har jag hunnit äta lunch (kycklingburgare, - mums!) och chillat. Solen skiner ute och det är ett allmänt härligt väder ute, så det är ju skönt att det inte är alldelens grått ute.

Det blev en tidig kväll igår, - gick och la mig strax före elva och somnade direkt. Riktigt skönt med ca 12 timmars sömn. Vaknade egentligen tidigt imorse, men orkade inte siga upp.

Nu blir det bloggar osv innan ja slår i gång OC.

PUSS


19.17 - BORED.

Har så fruktansvärt tråkigt just nu att jag inte vet var jag ska ta vägen. Kan ju göra mitt liv roligt just nu, men har ingen ork eller lust.. Väntar på att Let's dance ska börja, men det går segt. Antar att jag kan kolla på en massa fina vår/sommarkläder.

PUSS

18.51 - LET'S DANCE.

På ca en timme så börjar Let's dance. Nu är det tre par kvar så nu får man se vem det blir i finalen. Det kan bli vem som helst för alla är lika duktiga..

Har inte mkt för mig just nu så tänkte fortsätta att kolla på Gilmore girls och sen dusch, eventuellt.

Imorgon ska jag sova så länge som möjligt, se OC & träna. That's about it.

PUSS


15.29 - MONKI.

Nu har änligen Monki öppnat sin affär i Luleå. Dom har ju jättefina kläder där så det blir nog ett par framtida köp där. Dom hade en jättefin vår/sommar kollektion.

Höll förövrigt på att få en hjärnblödning här för ett tag sen för mitt schema till praktiken var spålöst borta. Hittade det, som tur var.

Nu sitter man och lyssnar på radio. Rix fm, - perfekt om man inte orkar söka musik :)

Är fortfarande svintrött. Kanske man lägger sig i soffan och ser på OC, eller nä nu blir det Gilmore girls först.. Gud vad jag är beroende av mina serier. Haha!

PUSS

14.01 - RUNNING.

Blev helt plötsligt väldigt löparsugen. Kanske inte så jättefort, men i mitt eget tempo. Vill fixa lite musik i min ipod, men problemet är att jag bara lyssnar på Spotify och det betyder att datorn inte har mkt musik. Men några snabba låtar kan jag allt fixa till löparrundan.. Om jag har samma sug imorgon så kanske jag drar på mig löparskorna.
Blev sugen att springa efter att ha läst om Nikes Men vs Vomen. Förstod inte helt, 100%, men ungefär. Det verkade intressant, haha!

Jag kom på en lösning till mitt musikproblem. Radio finns ju i mobilen och då får man ju blandad musik. Bra :)

PUSS

13.32 - THE OC.

Blev riktigt sugen på att lägga mig och kolla på ett par avsnitt av The OC. Börjar i så fall från början. Den första säsongen är ju grymt bra. Har de två första säsongern så om jag börjar se ett avsnitt så ser jag nog alla. Men det är för att serien är underbart bra.


11.43 - THANK GOD IT'S FRIDAY.

Nu har man helg och det känns väldigt skönt :) Har slutat för dagen så jag kom hem för ca 45 minuter sen. När man klev innanför dörren började man att steka en hamburgare och värma på nå klyftpotatis. Det var mums och nu är man mätt.. Ska hålla på med diverse slöa saker så som bloggläsning, Gilmore girls osv osv. Fira att det är fredag helt enkelt.

PUSS

22.51 - GOODNIGHT.

Ser verkligen fram emot lite ledighet med tanke på att jag var på praktiken förra helgen. Ska verkligen sova ut i tre dagar.. Imorgon blir det praktik från 07-11.30 och sen chilla & på kvällen blir det Let's dance.. På lördag börjar Robinson. Väldigt länge sen det visades. Hoppas att det är lika bra som det var :), ska helt klart se det.

Nu ser jag fram emot några timmars sömn för ögonen håller på att falla i sär.

PUSS

21.22 - A WORKOUT.

Det blev ett lättare gympass idag för kände inte för något annat.. Har inte gjort så jättemkt sen jag kom hem. Är rätt trött just nu så funderar att gå och lägga mig. Ska kanske börja läsa Twilight igen. Har längtat efter den boken.

Imorgon börjar jag 07.00 och går till 11.30. Lyx! Sen är det helg & så är jag ledig på måndag. Härligt!

PUSS

17.29 - SUMMERTIME.

Jag har ju efterlyst våren och sommaren ett tag, så varför kan man inte bara hoppa över några månader? I väntan på varmare tider så laddar jag upp med lite nätshopping. Har velat ha ett par esparillos ett tag & nu har H&M ett par fina och dom finns äntligen i min storlek så funderar på att klicka hem dom medan dom finns.


16.55 - THURSDAY.

Hemma från praktiken nu. Åt middag nyss och nu blir det mestadels musik av The killers & bloggar. Det vanliga då man slår i gång datorn :)

Ska äntligen till gymmet. Ingen har ju hindrat mig rån att fara men den senaste tiden så har det kommit saker imellan. Som ex förra helgen så var jag på praktiken osv osv.. Så nu blir det att lyfta skrot.. Can't wait. Man känner ju sig så nyttig och duktig efteråt. Det känns i kroppen att den har fått jobbat.

Fredag imorgon och då slutar jag 11.30. YAY! Ska bli härligt med lite ledighet. Nu får man ju bara hoppas på att det blir fint väder. Att solen fortsätter att skina.

Förresten så har jag virrat runt här och sökt som ett tok efter kläder. Ååh, vad det är frusterande då man har borta saker. Man blir ju nästan tokig. Ändå är det en själv som har yrat bort kläderna.

Har förövrigt varit duktigt & städat min garderob. Nu hittar man ju iaf sakerna! :) Men nu gäller det ju att hålla ordningen, vilket inte är så lätt i min värld.

Hur som helst, PUSS

21.48 - HOME.

Nu är jag hemma efter praktiken. Jobbade kväll idag och kan säga att man är rätt trött nu. Ska bara se klart One tree hill och hoppa i duschen innan man beger sig mot sängen. Börjar 07.30 imorgon, suck.. Tur att man är ledig på måndag så är alltså ledig i 3 dagar.

Hur som helst, PUSS

14.13 - YAY, ONE TREE HILL.

Upptäckte precis att det senaste avsnittet av One tree hill har släppts. Har nog inte sett serien på ca två måndader.. Då har jag nåt att längta till ikväll. Ska se det 21.00 prick, inte en sekund senare.



Sitter förövrigt på vad jag ska slänga ut ur mitt rum. Ska inhandla en del saker på Ikea. Det blir nog mestadels vitt, förutom mitt svarta lack-nattduksbord & min svarta lack-vägghylla. Svart & vitt är fint.


Det svarta har jag redan. Resten ska jag inhandla.


Aja, nu ska jag göra mig i ordning för att fara till praktiken.

PUSS

13.33 - A NEW START.

Snacka om att man blir påverkad av vädret. Bloggen har fått en helt ny look. Vårigt och ljust är min melodi nu..

Hoppas att det fina vädret håller i sig ett par dagar nu för man blir så mkt piggare av lite vårsol!

Kommer hem 21.00 ikväll, från praktiken, och då blir det väl att slå sig ner i soffan för att kolla på Leila. Ni vet, kocken :) Haha, rätt roligt tidsfördriv..

Jag vill ha en ny bok som jag kan plöja igenom. Eller så tar jag och börjar läsa Twilight, igen. Har tagit en liten pause från den bokserien, men jag får väl ett ryck att läsa snart.

PUSS

13.05 - SOON I'M OFF TO WORK.

Har mestadels slappat idag. Vårvädret fortsätter med skinande sol. Perfekt! Har suttit ute ett tag och försökt få lite färg på mitt vita ansikte. Är så blek att jag nästan är genomskinlig.

Börjar jobbet på mindre än två timmar. Innan kvart i tre så måste jag hinna fixa middag. Det blir nog cibatta & en banan. Orkar inte fixa ihop något annat.

Såg på det nyaste avsnittet av Gossip girl och kan då säga att intrigerna inte tar slut. Men avsnittet var bra, helt klart.

PUSS

10.23 - TUESDAY.

Vaknade för cirka 20 minuter sen, även om jag har sovmorgon till typ 15.00. Jobbar kväll idag, dvs bara 6 timmar. Inte så farligt faktiskt.. Hade kunnat sova halva dagen, men sömen fanns inte så studsade upp ur sängen och satte mig här. Ska nog röra ihop nåt ätbart strax, men först blir det lite bloggar. Känner mig shoppingsugen, vilket inte är något ovanligt. Men ska satsa på mitt rum istället. Inhandla diverse saker från Ikea..


Detta skulle inte vara helt fel. Men nej, nu blir det ingen shopping för mig.

20.28 - THE CITY.

The city är verkligen underhållande. Även om jag är lite småskeptisk till att det är reality. Tror starkt att en del är uppgjort, men kan då inte säga att serien är dålig. Nejdå, det är roligt att titta på glamour, snyggt mode samt rätt intressanta intriger.. Jag älskar MTV eftersom att dom publiserar och lagrar alla avsnitt från serier. Väldigt bra, för då slipper man passa tv-tablån.



Just nu, - musik av The killers, MTV The city - eftersnack & väntar på att det senaste avsnittet ska publiseras.

Känner mig inte riktigt 100% i kroppen. Förkyldning & magen känns lite konstig. Hoppas bara att man håller sig någorlunda kry så man kan fara och jobba kväll imorgon. Jobbar endast 6 timmar. Det skålar vi för!

YES, avsnittet har släppts. Då blir det att kika på det.

Ha det bra, PUSS

19.11 - GIVE ME SOME MONEY, PLEASE.

Tänkt vad livet skulle vara roligt om man hade en stor summa pengar på kontot samt en stor fin yta att mublera på.. Sitter just nu och drömmer mig bort lite grann på Ikeas hemsida.. Så fina saker. En ny garderob skulle inte vara helt fel (alltså nu menar jag inte en ny garderob klädmässigt, inte för att det skulle vara helt fel det heller) men nu har man ju varken pengarna eller utrymmet.. Men drömma får man ju göra. Till en början så ska jag skaffa mig en vit & fin bokhylla.

Förresten så har jag börjat att rensa gardeoben och det är inget jobb som går på en kvart. Det tar rätt länge, men det är behövligt. Helt klart.


17.40 - A DAY OFF.

Har varit ledig idag och då sov man till ca 11.30 för att lägga sig och se på Gilmore girls och bara slöa.. Solen har skinit och det har varit ett riktigt vårväder. Härligt! Har gjort lite chokladbollar idag (hur länge sen är det inte sen man har ätit såna?) vilket var supergott. Men flottigt, och ska därför till gymmet strax.. Det är i stort sett vad jag har pysslat med idag.. Förresten så sov man från 15.00 till 16.30 vilket var väldigt skönt kan jag meddela..

Ikväll släpps The City. Det nyaste avsnittet. Det har väl släppts 15.00 i USA, och då visas det väl 21.00 ikväll eftersom att vi ligger 6h före.

PUSS

22.20 - TIRED.

Även om jag är ledig imorgon och kan vara uppe fast halva natten så ska jag nog sova. Är väldigt trött så ska nog bara se klart Gilmore girls-avsnittet om jag orkar hålla ögonen öppna. Det är inte säkert.

Ser fram emot att sova och slöa imorgon. Så skönt att inte behöva göra nånting alls.

PUSS

18.17 - MONDAY.

Måndag idag och har även denna dag varit på praktiken. Eftersom att jag har jobbat helg så har det inte kännts något speciellt med dagen.. Slutade 16.00 och då for man hem för att göra lite mat och sen låg man och såg det dagliga avsnittet av Gilmore girls och sen ett avsnitt på boxen. Dvs ett avsnitt av Gilmore girls från den tredje säsongen.

Är rätt trött nu. Det är alltså så här det är att jobba. Trött blir man. Som tur är så är jag ledig imorgon. Ska sova hela dagen. Bara för att man säger så, så vaknar man säkert vid 08 och kan inte somna om.

Hur som helst, så blir det bloggläsande nu.

PUSS

19.27 - SUNDAY.

For till praktiken 07.00, på en söndag. Suck.. Det gick iaf bra och somnade en kvart på lunchen, skönt :) Slutade 16.00 och då for man hem för att äta lite och så såg man på Gilmore girls. Vaknade nyss från en tupplur. Var svintrött efter praktiken så däckade på soffan.

Ska kika på Wipeout strax och sen får man se.

PUSS

22.04 - SATURDAY EVENING.

Ja det var rätt otippat. Operasångerskan vann. Det var iaf bättre det än att Caroline af Ugglas vann. Ville ju att Måns skulle vinna, såklart. Men man kan inte få allt här i livet.

Har praktik imorgon också, vilket betyder att jag inte får någon sovmorgon imorgon heller. Men så är det.. Får sovmorgon och ledigt på tisdag istället..

Nu tänkte jag se ett avsnitt eller två av Gilmore girls. Great!

19.15 - A DIFFERENT SATURDAY.

Dett var helt klart en annorlunda lördag.. Vaknade av väckarklockan 06.00 för att sen äta lite frukost och fara till praktiken. Började 07.00, as always. Slutade 16.00 och då fick man hämtning för att sen fara vidare till Haparanda för att först äta ett mål på max och sen gick man en tur på Ikea för att avsluta på Ica Maxi..

Ikväll är det finalen av melodifestivalen och Måns ska helst vinna men det är inte hela världen om E.M.D vinner. Caroline af Ugglas ska inte vinna. Så det så.

Nu ska jag ta mig en dusch för att sen sätta på mig ett par svarta tights och en stor t-shirt.

PUSS

19.02 - FRIDAY THE 13TH.

Hittills har inget hänt på fredagen den 13:e. Det brukar ju inte det göra annars, men man vet ju aldrig :) Haha.
Nu känner jag för att börja med hårdträning. Nä inte riktigt, men lite fler träningspass. Är sugen att fara till gymmet imorgon, efter praktiken. På tal om det, - hjälp ska stiga upp 06.00 på en lördag. Kill me now.. Jag som älskar mina sovmornar.

Ikväll blir det att kika på Let's dance men sen vet jag inte vad som händer. Ska inte nattuggla ikväll utan ska nog lägga mig vid 23.00..

PUSS

17.30 - YES, IT'S BOOKED.

Sådär ja, då var spinningspasset bokat och det ska bli rätt roligt med lite ny träning. Det är säkerligen superjobbigt, men det är ju bara bra för flåset och figuren.. Superbra. Funderar på att skaffa mig ett kort på TC om jag nu gillar gruppträning. Men kan inte riktigt bestämma mig om man ska gymma eller träna på TC. Vill ju båda. Hmm.

Kollar för tillfället på Victoria's secret fashion show. Gamla alltså. Modelllerna är så mkt snyggare än highfashion benrangel.. Men det är verkligen inte bra för självförtroendet att kolla på modeller, de är ju så snygga att man får ont i ögonen.

Anyways, PUSS

16.32 - SPINNING?

Funderar på att boka in mig på ett spinningpass. Har aldrig testat gruppträning, men man måste ju prova.. Passet varar i 45 minuter och kommer att vara slut efteråt, helt klart. Men ska inte köra så hårt. Bara prova hur det är. Har fått två pass gratis, så det måste man ju utnyttja.

Nu blir det mat, sen Gilmore girls.

PUSS

15.30 - SUGARCOMA.

Efter att jag hade sett dagens avsnitt av Ellen degeneres så hämtade jag min alldelens för fulla godispåse och slog igång ett avsnitt av Gilmore girls. Ur den tredje säsongen.. Efter att jag hade proppat i mig ungefär halva påsen hamnade jag i sockerkoma och blev trött och illamående så jag gick och la mig. Med jeans och allt. Sov i kanske en och en halv timme vilket var superskönt. Nu känner jag mig som en helt ny människa.

Nu ska man vara nyttig (eller det var inte det rätta ordet, men liknande) och vika undan kläder. På tal om det så måste jag verkligen fixa ordning i min garderob. Det är en enda stor röra. Men då man ju bara göra det också. Det är alltför jobbigt.

PUSS

12.47 - SPRING, SPRING, SPRING.

Det börjar kännas som vår nu. Solen har börjat skina och snön smälter på vägarna. Härligt.. Vaknade vid halv elva idag för att sätta sig här ett tag innan man drog vidare till kalix för att först kika på Chilis utbud. Hittade inga kläder av värde. Hittar aldrig några kläder där. Konstigt. Men jag gillar bättre tex Gina tricot & H&M.. For se och handlade lite lunch samt annat. Kom hem för ett tag sen. Har hunnit med lite frukost/lunch som bestod av rassel (hehe, snyggt namn) och hembakt bröd. Mums var det! Nu är man riktigt sugen på att kika på OC eller Gilmore girls, säsong 3. Hmm, tough choice.. YAY, har godis. Hehe.

Förresten, - det är fredag den 13:e idag. Igen. Det var ju det nyss..

Kan inte säga att det är helg och ledighet för mig. Är ledig idag men imorgon och söndag så börjar min praktik 07.00. Roligt värre.

PUSS

19.15 - FEELING SICK.

Har så fruktansvärt ont i magen att jag håller på att trilla av stolen. Ni vet den dära roliga veckan. Mår illa & har fruktansvärt ont i magen, ryggen, benen osv. Usch säger jag bara.

Håller på att kika på The city och det är så bra.

PUSSS

17.02 - THURSDAY.

Ännu en dag är avklarad. Praktiken flyter på bra och det är rätt roligt :)
Låg och såg på Gilmore girls. Perfekt syssla efter middagen.. Är som vanligt småtrött. Man blir det av att jobba, eller ja ha praktik men det är ju i princip samma sak. Förutom att man inte får cash.
Kollar runt på olika bloggar och funderar på att se på ett antal avsnitt av The city. Har inte sett det på flera veckor. Sådär är det för mig, - har ett uppehåll, ser ca 4 avsnitt & uppehåll igen.
Imorgon är jag ledig, - ska sova till 12, minst. Ska bli så otroligt skönt att jag inte vet vad. Men sen så måste jag upp vid sex på lördag & söndag vilket inte är lika great. Men bättre att ha gjort bort helgen på en gång.

PUSS

17.44 - WEDNESDAY.

Började 07.30 idag och gick till 16.00. Hade praktik som vanligt. Ungefär och sen så for man med handledaren till Nova/TC eftersom att det var nån genomgång av gymmet samt info om de olika klasserna (eller vad man säger, men ni vet - spinning, body pump, core osv). Jag provade på Afrikans dans och det var riktigt jobbigt. Även om man inte tror det. Sen gymmade jag ett tag typ 5-10 övningar och sen gick jag ett tag osv. Kommer troligen att ha en hemsk träningsvärk.

Nu blir det bloggar, som vanligt :)


20.18

Har inte uppdaterat speciellt mkt under de senaste dagarna men det är för att jag har noll fantasi och så händer det inte mkt i mitt liv just nu förutom att jag har praktik från 7-16 och sen tränar jag och sover. I stort sett.

PUSS

20.17 - TUESDAY.

Sov rätt dåligt inatt men även om jag steg upp 06.00 så var jag inte så trött.. Idag var den första dagen på praktiken och det gick bättre än jag trodde. Det var inte farligt alls så nu lär allt flyta på.. Gick från 07-16 och det ska jag göra imorgon också.

Kom nyss hem från gymmet och nu pysslar man inte med så mkt. Läser ett antal bloggar :)

PUSS



22.31 - update

Är ich har varit fruktansvärt trött hela kvällen. Vardagen har tjorvat för mig (hah, vilken rolig mening) och har tex inte hittat nåt som jag har sökt efter. Extremt irrirterande.

Hur som helst, så ska jag sova nu.

PUSS

21.31 - MONDAY EVENING.

Ja då var lovet slut, även om det slutade igår 'på riktigt'. Imorgon ska man siga upp vid sex och det låter ju väldigt lockande. Usch. Känner mig inte det minsta taggad, men ska försöka att vara positiv..

Ska hoppa i duschen och sen lägga mig hyffsat tidigt, - runt 23.00. Har inte varit uppe så sent på det här lovet (har väl somnat vid 23-00) så lär nog inte somna alltför sent. Hoppas jag. Bara för att jag säger så, så blir det väl tvärt om.

PUSS

16.10 - MONDAY.

Har ju som sagt varit ledig idag för har apu på helgen. Sov till ca 11.00, vaknade x antal gånger innan jag steg upp men orkade inte släpa mig ur sängen tidigare..

Imorgon börjar mig apu och jag börjar bli lite nervös. Varför vet jag inte men det är väl att man inte vet exakt vad som ska hända. Vill bara få första dagen bortgjord. Äh, antar att det går bra. Nu måste man fixa med sig lunchmat, - tar väl med nå baguetter eller nåt. Orkar inte med nåt exklusivt.

Har förövrigt hittat den 12:e (nyaste) säsongen av Top model. Det har väl inte kommit så många avsnitt men ska iaf se de som finns. Konstigt att de får vara kvar på youtube. För jag menar, det är ju hela avsnitten. I delar då såklart, men ändå.

Nu ska man väl äta och sen blir det troligen gym även om man har åkit på en förkyldning. Great.

PUSS

17.04 - FINALLY.

Har försökt att ta mig in på bloggen i eftermiddag men utan resultat.. Näst sista dagen på lovet och kan meddela att jag inte har gjort så värst mkt. Har fortsatt att läsa Midnight sun vilket har tagit mkt längre än första gången men det beror nog på att annat har kommit i mellan. Men skitsamma, - jag får ju fler dagar att njuta av bokutdraget. På tal om det, - hoppas verkligen att man får en fortsättning för annars blir jag deprimerad big time.

Nu ska man nog hoppa i duschen, eller ja inte bokstavligt men. Ska ta en lång varm dusch och sätta en inpackning i håret då det blir lite torrt när man har blekt det. Eller slingor iaf.

Hur som helst, PUSS

11.10 - SUNDAY.

Vaknade vid sextiden, men var alltför trött för att stiga upp så somnade om och klev upp vid halv elvatiden.. Nu är det bara två dagar kvar av lovet, eller en dag för dom som inte ska ha praktik nästa helg. Vilket är jag. Är ledig imortgon och på fredag, - great!

Idag ska man forstätta att slöa och läsa Midnight sun och lyssna på musik.

PUSS

16.39 - HOCKEY.

Sitter bänkad framför tvn. Tittar på hockeymatchen mellan Luleå och Frölunda. Luleå gjorde mål i slutet av första perioden så ställningen är alltså 0-1. Väldigt bra, säger jag bara.. Ska se på matchen och sen gymmet. Ska bli så skönt att få röra på sig. Sen när man kommer hem så ska man fortsätta att läsa Midnight sun. Hoppas verkligen att författaren fortsätter att skriva boken för det bästa är ju kvar. Dvs det som kommer efter de första tolv kapitlerna. Och jag menar inte att de första kapitlerna är mindre bra, tvärt om. Men jag vill ju läsa allt :)

Angående mina jeanstights som jag köpte idag, - de är verkligen supersköna. Kommer definitivt att leva i dom i de närmsta månaderna.. Vill ha ett till par, men får vänta i nån månad för nu orkar man ju inte fara till Luleå igen :)



18.33 - update

Satan i gatan, Luleå förlorade med 4-2. Det var 3-2 framtills Luleå tog ut målvakten och så blev det mål i sista sekunden. Aja, annans bananer men dom får ta och vinna nästa match som äger rum i Luleå på måndag.

Anyways, så blir det gym nu.

PUSS

15.10 - SATURDAY.

Vaknade vid åtta-tiden för att slänga i sig lite mat och sen bege sig mot Luleå. Var på diverse affärer innan man åt och sen vidare mot centrum. Hittade mig ett par mellanblå jeanstights som är supersköna och sitter som ett smäck. Dom har dragkedjor vid anklarna.

Är väldigt trött just nu, men antar att det går över. För har inte tid att sova nu, - ska se på hockey på tv. Hoppas att Luleå vinner.

Sen blir det mest troligt att gymma, om man orkar. Nä, jag ska orka för man känner sig så mkt piggare när man har tränat.

PUSS

18.31 - FRIDAY.

Vaknade vid tio-tiden efter att ha sovit i ungefär fem och en halv timme. Kunde inte somna, vilket är alltid lika irriterande.. Hur som helst så for man och åt på kina sen och det var verkligen supergott. Åt kyckling i currysås & fick även smaka lite pizza av broder. Hehe. Mums var det.
Annars så har man inte gjort något speciellt idag, - mest tagit det lugnt och njutit av lovet.. Kom nyss hem från en långpromenad som tog ca en och en halv timme. Riktigt skönt.

Imorgon, - Luleå, gym & sen se Luleå hockey på tv. Det blir en bra dag, har jag bestämt.

PUSS

23.08 - I WANT SUMMER, NOW.

Kollar på diverse nätshopar för inspiration för vår och sommarkläder. Vill verkligen ha sommar nu. Är less på allt som har med tjocka tröjor och jeans har att göra med. Nog för att jag är en jeans-tjej, men jag vill matcha dom på annat sätt.


21.53 - EXERCISE.

Idag blev det ett gympass vilket även idag var skönt, - lite varmt dock så höll på att svettas ihjäl. Speciellt på crosstrainern. Körde en hel del ben, - baksida, framsida, benpress, insida, vader osv.

Börjar bli lite småtrött just nu men ska nog vara uppe i x antal timmar till för ska läsa Midnight sun, igen. Kan inte riktigt bestämma mig om Twilight eller Midninght sun är bäst. Det blir nog oavgjort.

Anyhow, PUSS




By the way, - Coldplay is an excellent choice of music when you're reading.

Var bara tvungen att få uttrycka mig i engelska. Man blir inspirerad då man läser på engelska.


13.52 - THURSDAY.

Vaknade efter tolv nån gång, var alltför trött att gå upp tidigare så det blev av rejäl sovmorgon. Och lika skönt det.
Snart är ju tusan lovet över, gud så snabbt det har gått. Alldelens för snabbt. Har ju som ingen skola, men praktiken börjar ju snart..
Imorgon ska man äta lunch på kina, - mums! :)
Lördag, - Luleå.
Söndag, - ingen aning. Slöa, säkert :)
Måndag, njuta av den sista dagen av lovet och vara lite små nervös inför tisdagen.

Förresten, idag fick jag mina kläder som jag beställde förra veckan. Den marin-inspirerade kavajen & den randiga tröjan. Båda satt som en smäck och var superfina.


22.27 - TWILIGHT.



- kärlek.

Längtar till hösten för då släpps New moon och ska helt klart se bion.

21.22 - WEDNESDAY EVENING.

Känner att jag börjar få huvudvärk, great! Kanske dags för en synundersökning? Med rabke på att jag får ont i skallen med jämna mellanrum. Eller så är det ett tecken på att jag spenderar för myckettid framför datorn..

Jag längtar förövrigt till Twilight kommer på dvd, så man kan se i den rätta färgen på flatscreenen :), har hittills bara hittat filmen i dålig kvalla.

Torsdag imorgon, - gud så den här veckan går snabbt. Snart är det tisdag och då börjar ju min praktik. Börjar lite smått känna ångest inför det. Nä, inte riktigt så farligt är det. Men lite ansträngande blir det ju..

Hur som helst, PUSS

17.48 - PICTURES.


Sådär ja, då var hårfärgen fotad. Det var lite svårt att fånga färgen, men såhär ser det ut, mer eller mindre. Gillar verkligen färgen. Den är lite guldaktig men även lite ljusare på sina ställen.


Denna t-shirt blev min igår. Den är från Ginatricot.


Den här kommer också från Ginatricot. Den har lång axelrem och är lite mörkade i verkligheten.

16.08 - IN LACK OF TITLE.

Vädret är otroligt tråkigt på detta sportlov. Kan det inte vara solsken? Istället är det bara mulet och lite snö kommer ner från himmlen.

Angående bilden på min nya hårfärg, så har jag helt glömt bort det. Antar att jag får fota det idag :)

Idag har det inte hänt mkt alls, - man måste ju passa på att slöa då man är ledig. Haha!

13.40 - WEDNESDAY.

Vaknade vid halv elva eller jag vaklnade först vid nio tiden, som jag alltid gör men orkade inte stiga upp så jag somnade om.. När jag vaknade så började jag att göra lite lunch vilket bestod av några chicky bits. Nä, nu måste jag tusan börja laga nyttigare luncher. Men dom är ju inte lika goda :), efter lunchen så blev det att ligga och läsa Twilight. Jag vet, - I've gone totally bananas när det gäller Twilight-serien.

Såg nyss på Ellen degeneres på tv och det är alltid lika underhållande.

Har förövrigt köpt mig ett nytt tangentbord så jag skriver fel hela tiden. Och det är hyffsat irriterande. Haha, interessant va?

Hur som helst så ska jag lägga mig och fortsätta att läsa slutet av Twilight och sen börja läsa början & slutet av New moon. Läser mina favoritkapitel :)

Anyways, PUSS

21.49 - EXERCISE.

Idag blev det träning och det var riktigt skönt även om det kändes i kroppen att det var ett tag sen förra passet. Gymmade senast i torsdags. Avslutade det vanliga passet med 30 minuter på crosstrainern vilket även det var superskönt.

Hur som helst så har jag ju börjat att läsa Twilight, igen. För fjärde gången. Börjar från det 12:e kapitlet ungefär, för det var där utkastet av Midninght sun slutade (Edwards perspektiv på twilight).. Så frukansvärt bra hela serien är.

Börjar bli lite småtrött men ska antagligen vara vaken i ett antal timmar till.

Imorgon eller ikväll börjar man nog att se på OC. Första säsongen såklart. Ryan är ju som småsöt :)

PUSS


15.30 - TUESDAY AND SOME SHOPPING.

Vaknade vid halv tio för att sen ligga och läsa nåt favoritkapitel ur Twilight (Jag blir aldrig less den boken) och vid halv elva for man till Haparanda för att först äta lunch på Max och sen gick man runt på diverse sportaffärer men hittade inget av värde. Nästa stopp blev shoppingcentret på gränsen. Var endast på Gina tricot och hittade en snygg t-shirt och en väska. Det är ett tryck på t-shirten och så är den lite oversize. Riktigt snygg.

Nu ska man läsa lite bloggar och sen äta lite hallon-cheesecake. Mums! :)

PUSS

20.55 - MONDAY EVENING.

Har suttit och läst utkastet av Breaking dawn (Twilight ur Edwards perspektiv) och det var ju hur bra som helst. Synd bara att slutet inte var med utan bara (eller bara och bara) de 12 första kapitlerna.. Nu har jag iaf läst klart allt & längtar verkligen tills allt blir färdigskrivet och boken trycks ut. Gissa vem som ska köpa den?

Känner mig rätt sliten så ska nog duscha och sen dröjer det nog inte länge innan jag går och lägger mig. Men så brukar det ju låta och så går man ändå och sover vid 00.00-01.00..

Imorgon blir det kanske Haparanda. Måste även kolla in shoppingcentret på gränsen där bla Gina & H&M finns. Det är ju såklart dyrare med euro, men om man hittar nåt fint så lär jag nog köpa det.

Är rätt trött just nu så får se om man vilar ett tag eller går och sover.

PUSS

12.42 - ONE TREE HILL.

Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music?

08.03 - GOODMORNING SUNSHINES.

Även fast jag har lov så är jag vaken. Kunde inte somna om efter att jag vaknade för ca 30 min sen. Ändå somnade jag hyffsat sent, men är inte det minsta trött.

Ska fortsätta att läsa och bara ta det lugnt :)

PUSSS

22.24 - YAY.

Jag är glad nu. Gud så glad jag är..
Twilight-fan som jag är hittade jag ett utkast ur Midnight sun på Stephenie Meyers hemsida.. Nu vet jag iaf hur jag ska spendera de närmsta timmarna.. Man måste ju läsa på datorn, och man lär nog bli rätt trött i ögonen. Men det är helt klart värt det.

PUSS!

19.11 - NOSTALGIC.

Hamnade av en slump på ett OC-klipp på youtube från första säsongen.. Då kom jag att tänka på hur underbart bra den säsongen är, - har sett den ofantligt många gånger men jag tycks aldrig bli less. Lär nog se ett och annat avsnitt på det här lovet :)



- förresten, hur sorligt är inte det här? Jag gråter varenda gång.

18.17 - NOT MUCH TO SAY.

Känner att en lite bloggtorka håller på att bryta fram. Det är helt tomt i mitt huvud på idér. Och jag har ju inte direkt något intressant vardag som jag kan detaljrikt kan återberätta..
Det hade nog varit bra med träning idag eftersom att man mår bättre på alla olika sätt, men det skulle nog inte ha gjort någon större nytta då jag mår halvdåligt (mår lite illa samt är förkyld).. Som ni kanske märker så är jag inte på det bästa humöret och då lyssnar jag på Michelle Featherstone, John Mayer & lite andra halvlugna låtar.

Hur som helst, så kanske jag återkommer då jag är på bättre humör och full med inspiration.

Ha det bra, PUSS!

JUSTE, - skulle ju visa min nya hårfärg. Men det får bli här i dagarna.

16.38 - FEELING KINDA UNWELL.

Mår inte sådär superbra idag så jag utesluter nog tränigspasset för att istället lägga mig i sängen och sova ett tag. Har ont i skallen och känner mig allmänt krasslig.

Hur som helst, så ska jag se färdigt One tree hill-avsnittet jag är på nu för att sen lägga mig i sängen för att läsa/sova.

PUSS

13.14 - SUNDAY.

Vaknade vid kvart över elva och så satte man sig och såg på vasaloppet. Gjorde frukost/lunch och sen dess har jag suttit och tagit det lugnt framför tvn.. Söndag idag och även idag är det skidor. 5-milen för herrar. Det är ju sista Vm-dagen så det måste man ju ha ett halvt öga på. Imorgon börjar lovet på riktigt, men det känns som att vi redan har haft lov i typ en vecka.

Hur som helst så blir det att bara ta det lugnt sittande vid datorn för att lyssna på musik, se på serier & slösurfa. Sen på kvällskvisten så blir det ett gympass.

Denna vecka hade jag tänkt att jag ska träna varje dag. Ska iaf försöka.. Idag - gym. Måndag - promenad. Tisdag - gym. Onsdag - promenad. Torsdag - gym. Fredag - promenad. Lördag - gym. Söndag - promenad.

Haha, som ni förstod så blir det gym varannan och promenad varannan.

Nä, nu blir det skidor.

PUSS

RSS 2.0