19.23 - WEDNESDAY.

Denna onsdag började på räddningstjänsten som alla andra onsdagar. Jag hade sjukt roligt idag. Vi fick åka branddbil, krossa fönster och klippa i bilar. Haha! Efter att ha varit på räddningstjänsten blev vi skjutsade till manhem där framtidsmässan ägde rum (alla program från furuhed vad där för att ge info till eleverna). Jag och två till höll i HLR, och det gick bra. Fick agera försökskanin för stabilt sidoläge. Haha!

Ikväll skulle jag ha gjort en massa matte, men fattade ingenting så la bestämt ifrån mig boken. Matten går lite sisådär just nu. Det är inte mitt starka ämne om man säger så, men om jag ska få det yrket jag vill ha så måste matte b läsas. Lite less blir man ibland, men det är väl bara att bita ihop.. Istället för att göra matte så har jag skrivit färdigt mitt arbete om ledgångsreumatism. Det känns bra. Nu har man bara trettioelva prov att plugga till. Nu innan praktiken börjar är det väldigt mycket i skolan.

Snart börjar Idol. Great!

KRAM!

21.08 - THE STORY.



Idag har jag haft en vanlig skoldag från 08.00 till 15.00. Sist på dagen skrev jag ett prov i Medicinsk grundkurs och det gick rätt bra, men man vet ju aldrig.

Ikväll har jag varit på spinning. Det var väldigt svettigt kan jag säga. Men det känns så otroligt skönt efteråt, så träningen är helt klart värt det.

Nu tänkte jag påbörja mitt arbete om ledgångsreumatism. Det är i medicinsk grundkurs.

KRAM!

21.54 - MONDAY.

Idag hade jag en väldigt kort skoldag - bara en lektion. Det var riktigt härligt! När jag kom hem försökte jag plugga Medicinsk grund men somnade rätt fort. Det var grymt skönt! Har försökt att plugga en hel del Medicinsk grund, men just nu känns det inte som att jag kan nånting alls. Men äh, får väl se imorgon hur provet går.

Hur som helst så ska jag läsa lite grann nu innan jag ska se vem som åker ut ur Idol.

PUSS!

21.55 - TRÄNING.





Kvällens träningpass var väldigt roligt, men jobbigt som tusan. Jag har hittat en träningsform som jag älskar - spinning! Det är så jäkla härligt och att hjärtat får jobba på som tusan är ju bara ett plus.. Idag körde jag ju ett kombipass med spinning i 40 härliga minuter och sen pump (överkroppen).

Veckans träning:


Tisdag - spinning 45 medel
Torsdag - spinning 45 hög
Söndag - spinning 40/bodypump

Det är riktigt roligt när träningen rullar på :)

KRAM!

15.42 - SUNDAY.

Vaknade vid elvatiden, åt lite för att sen sätta igång med pluggandet. Läste lite grann ur Medicinsk grund. Hämtade sen bror, handlade osv. Fick förövrigt mig en riktigt mysig dunparkas till vintern. Den lär användas flitigt.. Hjälpte nyss till med söndagsmiddagen. Kött och klyftpotatis. Mums!

Ikväll blir det träning. Ett dubbelpass med Spinning i 40 minuter och sen Bodypump. Snacka om att jag inte kommer att kunna gå imorgon. Tur att idrotten uteblir. Justja, slutar ju strax efter 11.30 imorgon. Nice som tusan.

KRAM!

21.06 - CRYING MY EYES OUT.

Jag grät precis floder till en helt underbar serie. Jag vill inte avslöja i vilken serie den sorgliga händelsen ägde rum eftersom att det kan förstöra för människor som inte sett avsnittet ännu. Hur som helst så är det himla skönt att gråta. Hjärtat lättar och man känner sig så himla mkt bättre efteråt.

Just nu känns allt väldigt mycket. När det gäller skolan och allt annat. Känslan går ju såklart över, men just nu känns det mycket. Om ni förstår hur jag menar.

/Ida

20.16 - TIRED.

Känner mig väldigt trött just nu och skulle kunna somna nu utan några svårigheter. Men några timmar till tänker jag vara vaken. Måste plugga så kan inte sova bort viktiga timmar. Haha! Har prov i medicinsk grund på tisdag och har ännu inte pluggat så himla mycket, så nu gäller det att ligga i. Hade även tänkt läsa lite annat, för nöjets skull, - Breaking dawn.

Hur som helst, PUSS

18.29 - FRIDAY.

Jag älskar fredagar. Det är veckans bästa dag! Skolan är slut och helgen börjar. Så himla härligt.

Min skoldag slutade 11.30 och då bar det av till Luleå för att ta sig en sväng runt stan. Hittade lite basplagg som en mörkblå farfarströja, svarta (tjocka) tights & ett svart linne. Hittade även ett snyggt rosa läppstift som var i en rätt neutral och matt rosa färg.. Sen införskaffade jag en kalender, överstrykningspennor och ett pennfodral. Lite nödvändigheter helt enkelt.

Ikväll ska man endast ta det lungt och mysa framför Idol. Himla härligt!

Imorgon ska man kika på fotboll och plugga en massa. Måste tvings mig själv att göra bort lite läxor.

KRAM!

18.25 - I'M NOT ON THE TOP OF THE WORLD.

Idag har jag verkligen inte kännt mig på topp. Inte för fem öre. Hade en lång och jobbig skoldag och det är skönt att den är över.. Sitter och lyssnar på skön musik och tänkte plåta min superfina jacka som jag hämtade ut idag. Jag blev grymt nöjd över den. Den satt perfekt och den var lika tjusig i verkligheten som på bild.

Ikväll hade jag tänkt ta mig en lång och varm dusch, se på idol och läsa Eclipse. När den är färdigläst så ska jag börja med Breaking dawn. Minst lika bra som Eclipse! Som ni säkert förstår så snackar jag om Twilight-serien. Älskade böcker!

KRAM!

15.28 - WEDNESDAY.

Har inte haft någon större lust att blogga, så har låtit bli.

Idag har jag varit på räddningstjänsten där vi fick prova på lite praktiska saker som tex hur man kopplar olika brandslangar, med olika munstycken osv samt att få vattnet i olika lägen. Det var ett rätt stort tryck, men det var inte så farligt när man bara håller i den i nån minut. Men när man måste släpa runt det osv, så blir det tungt.
Hur som helst, så var vi klara runt 11-tiden. Vi traskade mot skolan för att sen äta lunch. Kallops stod på matsedeln, provsmakade men köttbitarna var oätliga så tog mig lite fil och flingor istället.. Sen hade vi medicinsk grund där det inte var så himla ansträngande. Vi var en liten skara, så det blev en del tjorv. Haha!

Ikväll ska man gymma, plugga och se på idol.

PUSS

12.28 - TUESDAY.

Sitter i en datasal på skolan just nu. Social omsorg uteblev så vi drog mot datorer för att fördriva lite tid. Nästa lektion börjar om en timme så hinner läsa ett antal bloggar.

KRAM!

19.53 - EVENING.

Musik är min drog just nu. Jag ligger och lyssnar på låt efter låt. Det gick faktiskt bättre att plugga social omsrog med musik i öronen. Det ämnet är inte min favorit, men idag var det faktiskt helt okej.. Lyssnar på Lykke Li för tillfället och hon hade ett par riktigt bra låtar - I'm good, I'm gone, är en favorit.

Imorgon väntar en lång skoldag så ska ladda upp med så många timmar sömn som jag kan. Därför ska jag senast vara i säng klockan 22.00. PUSS!

16.28 - MONDAY.

Åt precis middag och tänkte lägga mig och läsa för att sen eventuellt ta sig en tupplur. Det skulle vara grymt skönt. Åh, nu längtar jag till min varma, gosiga säng.

Ikväll ska jag inte pyssla med mkt mer än att plugga och slöa här. Tänker inte träna när man är förkyld, för det kan bara förvärra det hela.

Hur som helst, KRAM!

10.31 - AT SCHOOL.

Befinner mig på skolan just nu och har det allmänt tråkigt. Jag börjar nästa lektion 12.40 så det är ett tag tills dess.. Vet inte riktigt vad jag ska pyssla med. Antar att jag får läsa ett par bloggar.

KRAM!


21.45 - LOVE, LOVE, LOVE.

Jag fullkomligt älskar The honorary title och speciellt deras låt Far more.. Helt ljuvligt för öronen.
Om du är ett fan av One tree hill har du troligen hört deras låtar där.

Har fortfarande en värkade hals, men ska ändå till skolan för annars missar man så mkt. Men jag får ju se imorgon om jag känner mig sämre. KRAM!

20.29 - THE HONORARY TITLE.



The honorary title - Stay away. Det har blivit en del musik i bloggen den senaste tiden, men så är det ibland.. Lyssna och njut! Älskar förövrigt killen i The honorary titles röst. KRAM!

19.32 - I CAN'T STAY.





Hola guapas, här sitter jag och lyssnar på sköna låtar som jag aldrig har lyssnat på tidigare. Det är alltid roligt med ny musik. Nytt för mig iaf.. Tittar samtidigt på fotboll på tv och mår allmänt finfint. KRAM!

18.18 - I WILL FOLLOW YOU INTO THE DARK.

Känner mig fortfarande krasslig. Har varit det enda sen jag slog upp ögonen idag..

Tänkte lyssna på ett par sköna låtar på Spotify och bara ta det lungt. Sen ska man nog också försöka plugga lite Social omsorg eftersom att vi har ett prov på torsdag, men det känns väldigt jobbigt. Skolan imorgon känns också jobbig. Men nu ska jag försöka vara positiv istället! Det ska bli roligt att se en match med Real Madrid snart, med deras snygga målvakt som delar bokstaven I som första bokstav på förnamnet.

Ha en trevlig söndagskväll alla söta, KRAM!

10.06 - FEELING SICK.

Min hals värker som tusan och jag nyser och håller på. Haha! Så kvällens pass (ett kombipass med spinning och pump) fick jag avboka. Hade sett fram emot det, men jag tror inte att min hals skulle må så himla bra efter det passet.

Är uppe ovanligt tidigt idag, men det är troligen eftersom att jag gick och la mig vid elva-tiden.

Nu ska jag fortsätta att titta på Gilmore girls, som jag inte har sett på hur länge som helst.

PUSS

22.12 - TIRED.

Är rätt trött just nu och det har jag varit större delen av kvällen, så tänkte krypa ner under täcket med en bra bok.
En massa tankar snurrar runt i mitt huvud och det blir ingen ordning på dom. Man mår inte toppen av att fundera för mycket.. Just nu skulle jag vilja vara helt tom.

/Ida

20.54 - SATURDAY.

Idag har jag varit och kollat på fotboll. Sen har det inte hänt så mycket annat.

Nu läser man igenom bloggar, lyssnar på musik och snart ska man se på serien 'Royal pains' med ett halvt öga. Haha!

Imorgon är det redan söndag, och sen skola. Man önskar ibland att helgen var lite längre.

PUSS

19.13 - TRUE COLORS.




Detta är en väldigt fin låt.

18.01 - FRIDAY.

Hej hopp, det är sjukt skönt med helg. På helgen kan man sova ut och bara ha det skönt. Himla härligt.. Slutade halv tolv idag efter två lektioner. Gillar fredagar skarpt.

Var himla trött när jag kom hem så jag bäddade ner mig i min varma och mysiga säng och sov i ett par timmar. Det var grymt skönt! Känner att jag börjar bli lite krasslig med ont i halsen osv, så tuppluten var nog behövlig.

Ikväll blir det Idol, sen får man se.

PUSS

17.47 - H&M.


Detta har jag precis klickat hem från H&M. Jackan såg verkligen supermysig ut och jag längtar att använda den nu när det börjar bli kallare. Det var riktigt kallt imorse, så en varmare jacka behövs. Väskan såg också riktigt fin ut.
Paketet kommer nästa vecka, och det är ett riktigt stort plus att H&M har gjort sina leveranstider kortare.

PUSS

16.08 - THURSDAY.

Hade inte någon större lust att blogga igår, så lät bli.. Idag har jag haft två lektioner och sen efter tolv hade våran klass 'må bra-dag' och det var roligt och givande.

Kom hem för ungefär tjugo minuter och sen dess har jag inte pysslat med mkt alls.

Måste räkna ett antal mattetal och det känns väldigt tungt. Men det är ett måste, så ska ta tag i det hela efter maten.

PUSS

13.06 - PHOTOTIME.

Det gick snabbt och smidigt att plåta bilderna för skolfotot.. Nu ska man vänta till nästa lektion börjar. Det är ett tag kvar, men jag antar att man får hänga här på nätet så går tiden snabbt.

PUSS


10.51 - WEDNESDAY.

Åt precis lunch vilket bestod av fisk, potatis och sås. Det var varken gott eller äckligt. Ett mellanting.. Innan dess har våran klass varit på brandstationen där vi hade räddningsmedicin 1. Det var riktigt intressant idag. Nu ska man inte pyssla med så himla mkt. Det är skolfoto idag och våran klass ska plåtas 12.40 så det är ett tag tills dess. Sen, klockan 14 väntar medicinsk grund. Inte så farligt.

PUSSS

19.55 - SPINNING.

Kvällens spinningpass var sjukt jobbigt, men oj vad roligt det var. Nu är man riktigt trött i kroppen och det är riktigt skönt.. Ska kika på Idol nu och bara mysa.

PUSSS

13.24 - AT SCHOOL.

Är på skolan just nu och inväntar bussen som kommer 13.50. Vi fick sluta tidigare idag, eftersom att en lärare var sjuk. Det är eget arbete som gäller.

När jag kommer hem ska jag sitta vid datorn ett tag, göra klart arbetet i social omsorg, börja räkna matte, äta middag och sen blir det spinning 18.00. Därefter blir det idol samt lite slöande.

PUSS

18.49 - MONDAY.

Idag har jag haft skola, vilket inte har varit så himla ansträngande. Har haft tre lektioner idag vilket var svenska, medicinsk grund och idrott. Inte så pjåkigt. Efter skolan kom jag hem och tittade på VMA. Hittade hela showen på MTV's hemsida. Trevligt värre! Annars så har jag inte pysslat med så himla mkt. Tagit det lugnt och skjutit upp att göra ett arbete i social omsorg. Gud vad jobbigt. Måste dock ta tag i det ikväll.. Man skjuter upp det hela som sagt.

PUSS

20.20 - SUNDAY.

Har inte pysslat med speciellt mkt idag. Har endast tittat på fotboll, degat vid datorn och klockan 18 var jag på ett spinningpass. Det var grymt skönt! Nu tittar jag på tv och sen ska jag lägga mig och läsa.

Det känns rätt tungt med skola imorgon. Men det är ju ett måste.

PUSS

22.57 - TRÄNING.

Imorgon väntar ett Spinning-pass och jag längtar väldigt mkt till klockan 18, så man kan sätta sig på cykeln och svettas som tusan. Det känns så himla skönt i kroppen efteråt och man känner sig så bra fysiskt och psykiskt.

Söndag - Spinning 45 medel
Tisdag - Spinning 45 medel
Torsdag - Bodypump

Detta är de passen som är bokade för veckan. Sen tillkommer det troligen ett pass till nästa söndag. Det ser ut som att det är lite för få pass, men jag får se om jag får in nåt gympass Jag är grymt sugen att testa ett kombinationspass med Spinning och Bodypump. Det är spinning först i 40 minuter och sen Bodypump (endast överkroppen, tror jag).

Nu har jag kommit igång med träningen och det känns riktigt bra. Har lite träningsabstinens just nu, så ser verkligen fram emot morgondagen.

PUSS

18.08 - A BEAUTIFUL MIND.

Skriver ett arbete om Schizofreni och det är snart klart. Lite justeringar, men sen är allt klart. Ämnet är rätt intressant och jag har fått lära mig en hel del.. Jag blev riktigt sugen att se 'A beautiful mind' som jag har redan sett ett antal gånger, men filmen är grymt bra så det gör ingenting. Filmen handlar om John Nash, en schizofren matematiker som vann ett nobelpris. Om ni inte har sett filmen, måste ni göra det.

Nu tänkte jag titta lite på fotboll.

PUSS

18.44 - FRIDAY.

Hade skola idag från 08.00 till 11.30. Härligt med tidiga fredagar. Efter skolans slut for jag med mamma och åt en supergod lunch på kina. Åt kyckling i currysås, vilket jag älskar. Mums! Annars så har jag inte pysslat med så himla mkt idag. Har mestadels degat i myskläder. Det blir ingen träning idag, vilket är skönt men nog längtar man allt till nästa träningspass..

Ikväll blir det tv-tittande och chips. Lovely!

PUSSS

21.54 - NO INSPIRATION.

Min inspiration när det gäller bloggandet ligger på noll, därav de få uppdateringar..

Ikväll var jag på spinning, vilket var roligt som tusan men jobbigt. Men så ska det vara.. Nu är man skönt trött i kroppen, så ska nog lägga mig på ett tag.

Har haft en kort skoldag eftersom att en lektion utgick. Det var himla skönt.. Har hunnit med att städa, - dammsuga, dammtorka, skurat och renbäddat. Nu kommer det kännas väldigt skönt att lägga sig i rena sängkläder och skinande rent rum.

Imorgon är det fredag och helg, och det känns hur skönt som helst.

PUSS

17.45 - SPINNING.



Snart blir det Spinning hög men Emma. Det blir spännande och se hur jag kommer att vara efter 45 minuter på cykeln.. Nu ska jag packa väskan och sen ska man börja rulla mot kalix.

PUSS

21.14 - NO YOGA FOR ME.

Jag provade som sagt på Yoga, men nejtack. Det är ingenting för mig. Jag gillar att svettas till snabb musik och musklerna ska verkligen värka efter träningspasset. Det gjorde dom inte idag.

Nu ska man fortsätta att se på Idol.

/Ida

17.39 - YOGA.



Ikväll, klockan 19.00 ska jag på mitt livs första yoga-pass. Det lär bli intressant. Är rätt stel så det är behövligt.. Hur som helst så blir det säkert roligt.

Har knappt ätit nånting till middag och passet börjar snart. Måste få i mig lite mat och packa väskan.

PUSSS

13.31 - 090909.

Idag har jag varit på räddningstjänsten där vi hade våran lektion i räddningsmedicin.. Dagens tema var brandsäkerthet. Idag hade vi inte fler lektioner så då for jag med ett par vänner och åt på kina. Riktigt gott var det. Därefter gick vi runt i ett par affärer innnan jag tog tag i saken att göra ett till hål i örat. Dem här gången blev det ett hål högre upp på örat. Jag blev väldigt nöjd, och det kändes knappt.

Ikväll blir det mitt allra första pass yoga. Det blir spännande.

PUSS

16.39 - I'M AT HOME.

Kom hem för ungefär en timme sen och sen dess har man ätit en supergod middag som var ungefär som kinamat. Kyckling med bambuskott, champinjoner, morot i currysås. Himelskt gott! Har inte hunnit med mkt annat än att slöa. Nu tänkte jag troligen lägga mig och läsa lite grann ur Eclipse.

PUSSS

11.39 - SCHOOL.

Är på skolan just nu och har två lektioner avklarade. Nu väntar den jobbigaste - social omsorg. Usch.
Slutar vid 15.00 idag och då ska man hem och slöa samt ladda för kvällens träningspass vilket är Bodypump. Roligt ska det bli!

/Ida

21.24 - SPINNING.



Ikväll har jag tränat mitt allra första spinningpass och var det jobbigt? Helt klart, men det var så jäkla roligt och så det lär jag göra om. Eller ett pass på söndag är redan bokat. Ska bli riktigt härligt!

Just nu pysslar jag inte med mkt alls. Har ätit för ett tag sen - fil & müsli och en korvmacka. Gott som tusan!

Ikväll lär jag sova bra, för är alldelens trött i kroppen och det är så himla skönt.

PUSSS


16.38 - TRÖTTHETEN SJÄLV.

Ligger i soffan och är så sjukt trött. Funderar på att läsa några sidor och sen ta en powenap så jag orkar med spinningen som börjar 19.30.. Idag hade jag bara två lektioner eftersom att det var en rockkonsert på folkan vid tio tiden. De var riktigt duktiga. Därefter for jag med några vänner på lyktan för lunch. För min del blev det en kycklingsmörgås med en kall cola. Så sjukt gott! Slutade strax före två, efter orientering på idrotten.

PUSSS

16.55 - MY LAZY SUNDAY.

Vaknade vid elvatiden för att direkt äta en verkligen underbart god lunch som bestod av oxfilé och potatis. Annars så har jag mestadels lekt runt på Farmville som är ett galet beroendeframkallande spel på Facebook.. Tänkte börja plugga lite svenska snart, men det känns alltför jobbigt så skjuter upp det hela ett tag till.

Skola imorgon, känns väl helt okej.

PUSS

11.45 - NEW SWEATERS.


Dessa två tröjor inhandlade jag idag. Mycket fina men även väldigt mysiga också.

Tänkte snart lägga mig och läsa lite grann för att sen sova, ska bli skönt.

PUSS

21.57 - SATURDAY NIGHT.

Såg precis klart fotbollsmatchen på tv mellan Sverige och Ungern. Sverige gjorde första målet och höll det länge tills ungern fick en straff och satte den. Sen såg det tungt ut tills det blev en svensk kontring i den absolut sista sekunden på förlängningen och zlatan fick bollen i mål. Det var roligt att se!

Nu tänkte jag läsa ett par bloggar och sen blir det att lägga sig och läsa Eclipse.

PUSS

17.41 - SATURDAY.

Idag har jag tagit en tripp till Luleå med bland annat Emma. Gjorde hål i naveln vilket gjorde lite ont. Inte så farligt. Därefter åt jag en supergod baguette på Dagoberts och sen blev det shopping. Hittade ett petrol-färgat linne på Gina, en lila farfarströja från H&M, en turkos kofta från stadium och sen köpte jag också lite nödvändiga saker som hårnålar och snoddar..

Nu sitter jag hos Emma och tar det lungt. Ska vara här i ett tag till och sen ska jag fortsätta chillandet hemma. Kanske blir det att kolla på när sverige spelar på tv. Fotboll alltså.

PUSS

19.30 - FRIDAY.

Det är fredag och därmed helg. Så jäkla skönt att slippa skolan i nån dag. Nog för att den här veckan har gåttt otroligt fort. Man har knappt hunnit med.. Hur som helst så sitter jag i Emmas mysiga soffa just nu med hennes katt sovandes på magen. Tänkte sova här inatt så man får se vad vi hittar på.. Luleå blir det imorgon med trevligt folk. Hade tänkt pierca naveln så det blir finfint.

/Ida

13.19 - SOAKING WET.

Idag har jag haft en väldigt kort och skön skoldag med endast vå lektioner. Matte och omvårdnad - där vi mestadels pratade om praktiken som vi kommer att ha.. Efter att skolan slutade - 11.30 så åt jag ett rejält lass med köttbullar för att sen gymma ett tag. Gick sen ut i spöregnet för att vänta på bussen. Den kom 10 minuter för sent så hann bli dyblöt. Det bara droppade från kläderna.. Nu sitter jag hemma i värmen med myskläder på och musik i öronen. Regnet smattrar mot rutan och det är allmänt mysigt. Tänkte lägga mig och läsa Eclipse sen, under täcket. Haha!



20.52 - EXHAUSTED.

Kom precis hem från ett grymt jobbigt, men roligt Bodypump-pass. Mina armar och ben känns som spaghetti just nu. Det är ju knappt man orkar skriva.. Tänkte se ett avsnitt av True blood nu.

Snacka om att jag kommer att ha träningsvärk imorgon. Tvivlar på att jag kommer att komma upp ur sängen.

PUSSS

16.59 - THURSDAY.

Veckans jobbigaste skoldag är över, och det känns hur skönt som helst. Började klockan åtta med Naturkunskap B, sen Social omsorg, Engelska och sist men inte minst matte. Imorgon väntar endast matte och omvårdnad. Slutar 11.30 och då ska man bara få i sig lite mat och sen mest troligt gymma. Det blir nice.

Ska iväg på Body pump på ungefär en och en halv timme. Ska bli grymt roligt att träna idag. Jag är peppad till max.

PUSSS

21.14 - EVENING.

Sitter och räknar lite matte för ovanligheten skull. Efter träningen så gick det så mycket bättre att räkna matte.. Det är nog bra att kombinera studier och träning för man blir så himla lugn i kroppen efter träning och då fungerar hjärnan så mkt.

Just nu är jag inne i en träningsperiod och all träning känns så himla rolig. Längtar tills imorgon då det är Body pump för min del.

PUSS

17.34 - EXERCISE.

Ska strax iväg till gymmet. Det blir att göra ett par övningar med min nya träningskompis - Emma. Tusan vad vi ska träna. Nu har jag 3 pass inbokade. Body pump på fredag, spinning på måndag och body pump på tisdag. Sen blir det väl ett och annat gympass också. Trevligt!



/Ida

11.57 - A GREAT DAY.

Idag har våran klass haft den första lektionen i Räddningsmedicin på brandstationen. Det var hur roligt som helst och jag ser redan fram emot framtida lektioner och speciellt praktiken som man ska ha där i en vecka. Fytusan vad roligt det ska bli.. Vi slutade för ungefär en halvtimme sen och då blev vi skjutsade till skolan med insatsledarbilen. Skönt att slippa gå iaf.

Åt lunch nyss vilket bestod av fiskpanetter, skarpsås och potatis. Mums var det.. Börjar lektionen på ungefär en timme så här lär man hänga ett tag till.

PUSS


21.36 - LULLABY.



Jag ligger i en soffa och lyssnar på musik just nu. Jag funderar på att fara och kika närmare på någon fin berlock från thomas sabo. Dom är så himla fina, men dyra.

Tänkte dra mig mot sängen med datorn, eller så tar jag fram någon bra bok. Det blir säkerligen nån bok ur Twilight-serien.

PUSS

19.55 - MY DAY.

Hade skola från 08-15. Det var helt okej. Skoldagen slutade rätt bra iaf. Med rätt sällskap kan man ha väldigt roligt.. Kom hem och åt lite och gjorde en väldigt god fruktsallad innan man la sig ner och degade med datorn på magen.. Släpade mig till gymmet vilket var grymt skönt för nu känner mig man sig helt trött i kroppen. En härligt känsla.. Sitter och tittar på tv samtidigt som jag surfar runt lite grann.

PUSS

09.31 - TUESDAY.

Skoldagen började med Naturkunskap B. Kursen började med kemi så det känns lite smått tungt eftersom att kemi inte är mitt ämne. Men det går nog. Får man hoppas iaf.. Nu har man engelska och det är ju mycket roligare, helt klart. Hur som helst, så har jag inte mycket mer att säga just nu. Får återkomma.

/Ida

RSS 2.0