UNDISCLOSED DESIRES.


SUNDAY.

Läste ut A walk to remember igår och den var väldigt, väldigt bra.. Nog grät man alltid. Låter lite smått töntig, men så pass bra var den.. Tänkte börja läsa The notebook. Har sett filmen många gånger, men det gör nog ingenting.

Skola imorgon, fast har endast en lektion som börjar 12.40. Inte illa :)

Och juste har valt lite kurser i skolan och det blir engelska c, historia a & idrott b. Sen har man även valt inriktningen sjukvård. Detta är då för det tredje året. Snart är gymnasietiden över.

PANCAKES.



Vaknade vid kvart i ett efter många behövliga timmar sömn. Var så sjukt trött igår att en kollaps var nära, men envisades ändå att vara uppe till ett. Vad är det för fel på mig? Hur som helst så snörde jag ihop en sats med pannkakor (amerikanska, den tjocka varianten) tidigare idag. Det är supergott med hallonsylt till.

Nu lyssnar jag på musik och tänkte snart lägga mig och läsa ut A walk to remember och sen måste jag börja läsa den första HP-boken till svenskan.

PUSS

MY GLASSES.




lite halvkassa bilder tagna med camen, men ville iaf visa er glasögonen.

AMARANTH.

Amarath med Nightwish går på repeat på spotify.. Min musikstil är väldigt varierande och just nu gillar jag lite tyngre rock.



Har varit på spinning ikväll, som vanligt. Är inne i en träningsperiod just nu och det är bara bra eftersom att jag planerar att förlora något kilo.. Och förresten, idag låg mina efterlängtade glasögon i brevlådan och jag är överlycklig eftersom att dom är perfekta. Dom är i en storlek större och himla fina, enligt mig då.

Ikväll ska man kika lite på Let's dance och favoriterna är Elin Kling och Claudia (efternamnet vet jag inte).

PUSS

THURSDAY.

Kvällens träning gick dåligt rent ut sagt. Benen var sega och jag var inte taggad för fem öre. Men så kan det vara ibland.. Man kan ju inte alltid vara på topp.

Imorgon ska jag köpa karra, - gud så gott :)

Over and out.

SO TIRED, SO TIRED.

Har haft en lång skoldag idag och är riktigt slut.. Hoppas att kvällens spinningpass gör mig piggare. Alltså vem far på ett högintensivt spinningpass frivilligt? Jag är dum.

Imorgon är det fredag och det är så grymt härligt.. Veckan har bara svischat förbi :)

PUSS

HOMEWORK.

Vi ska skriva en essä i svenskan i samband med litteraturhistoria, därför ska jag se några filmer samt läsa första Harry Potter-boken. Jag velar mellan Kärlek och fantasy, att skriva om dvs. Tänkte ta itu med detta redan idag, om jag orkar.
Tänkte se Tristan & Isolde och Stolthet & Fördom.

PUSS

21 GUNS.


FEELING SICK.

Har muskelvärk, ont i skallen och känner mig allmänt okry. Vilket vackert ord, men ni fattar.. Får se om det blir skola imorgon.. Idag har jag endast haft en lektion som började 12.10, inte farligt alls..

Tänkte ta en lång, varm dusch samt tvätta håret med väldoftande schampo från Bed head. Älskar deras schampon.



PUSS

MONDAY.

Är helt slut efter en timmes spinningpass.. Sitter lite halvt förlamad i soffan och ska strax se ett avsnitt av How I met your mother för att sen fortsätta att läsa A walk to remeber.

Har inte haft en så jobbig skoldag - endast två lektioner, och på den andra lektionen hade vi avslappning vilket var grymt härligt.

PUSS

SATURDAY.

Det var ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen men har fortfarande lite bloggtorka.. Har iaf inte gjort mkt annat än att plugga till ett matteprov, tränat och varit i skolan.

Idag har man kikat på skidor, sett How I met your mother och bakat lite chokladmuffins.. Ikväll tänker jag ta det väldigt lugnt framför tvn.

PUSS

WEDNESDAY.

Hejhopp! Ikväll har jag svettas i en spinningsal. Jobbigt men härligt, speciellt efteråt. Har även kämpat med matten utan någon större framgång.. Jag gillar verkligen inte matte och de dagar som är kvar att räkna matte detta år, är räknade. Ska fira när kursen är över.

Har förövrigt hittat en ny blogg som ser lovande ut. Tjejen som driver bloggen ritar fantastiska teckningar och det ger inspiration x1000. Himla roligt.

PUSS

EXHAUSTED.

Jag är så trött som man kan bli. Men istället för att sova ska jag träna.

TUESDAY.

Har inte orkat uppdatera bloggen på ett tag men det är huvudsakligen för att jag inte haft någon större lust att uppdatera. Har inte heller vetat vad jag ska skriva. Bloggtorka alltså. Men så kan det vara ibland.. Hur som helst så är jag på skolan just nu och vill väldigt gärna hem och äta. Är less och hungrig. Efter maten blir det att räkna matte och sen träna. Lär nog sitta vid datorn en del, men ska iaf försöka tvinga mig att plugga.

PUSS


SUNDAY.

Har inte orkat uppdatera bloggen ihelgen. Igår var jag iallafall upptagen med att vara på Ikea samt på några sportaffärer i Haparanda. Hittade endast ett par träningströjor, som var väldigt behövliga.

Idag har jag inte pysslat med mkt alls, har tagit det lugnt i mitt hem. Ikväll har jag iallafall varit på ett grymt spinningpass som jag blev väldigt trött av. Därför spenderade jag större delen av kvällen i soffan. Tittade också på På spåret. Väldigt pensionär-aktigt :)

Skola imorgon, har två lektioner och sovmorgon. Härligt!

PUSS

AN ORDERING.


Klickade hem några hårvårdprodukter igår. Det var lite rea, så var tvugen. Haha! Internet är verkligen inte bra för ekonomin, för måste betala en beställning från H&M. Beställningen blev lite ändrad och detta beställde jag:



Ja, ni ser ju själva vad det är men klickade hem lite vardagskläder, underkläder och en klänning.

PUSS

IT'S FRIDAY, AND I'M IN TIRED.

Det är grymt skönt att ha slutat klockan tolv idag och därmed fått helg. Så otroligt härligt.. Är bara så fruktansvärt trött, det är det som är problemet. Måste få i mig nå mat snart för dagens träning börjar klockan fem. Känner mig inte så pigg på spinning, men det är så skönt när man har tränat färdigt och så pösa ner i soffan och se på Let's dance som är ikväll.

PUSS

HOW I MET YOUR MOTHER.



Ett ord - bäst!

21.12

Hejhopp, kvällens träningspass var så sjukt jobbigt att det var nära att jag trillade av cykeln. Nejdå, det var inte riktigt så jobbigt men nästan.. Imorgon är det fredag och det ska bli så otroligt skönt med helg att jag får fnatt. Haha!

Har förresten fått hem glasögonen som jag lånade hem. De som jag ville ha från första början tyckte jag passade prima, så de ska jag köpa. De är i storleken större, men tyckte de passade bra med min ansiktsform.



De var inte lika spräckliga i verkligheten, utan de såg mest mörka ut. Riktigt snygga :)

THURSDAY.

Har inte uppdaterat på ett tag, men det är för att skolan har dragit igång och bloggen har glömts bort.. Idag har jag haft en lång dag från 08-15.20. Var även på ett besök hos tandläkaren för undersökning. Hade ett pyttelitet hål som var på gränsen för att lagas, men ska ändå dit igen för att tandläkaren ska få titta på det..

Åt nyss och nu är man mest trött. Tänkte vila lite innan det är dags för träning. Det blir inte aerobic som jag tänkte, eftesom att jag har blåsor på tårna som gör fruktansvärt ont.. Så det blir spinning istället, 45 hög. Det kommer mest troligt bli grymt jobbigt, men nog klarar jag det.

PUSS

GLASSES.



Har lånat hem ett gäng glasögon. Gillar allihopa skarpt! Tänkte beställa ett par sen efter provning.

Idag har jag varit på skolan och fått två nya lärare varav en var min nya mentor. Det blir nog bra.. Annars har jag ätit en grymt god sallad med två vänner.. Annars har jag hämtat ut mitt recept från optikern.

På en timme ska jag iväg på spinning, härliga tider.

PUSS

MONDAY.

Idag har jag varit på skolan, första dagen efter lovet. Som tur var så hade jag bara två lektioner och på den ena så snackade vi bara och på den andra lektionen vilket var idrott, fick jag och Emma fara på ett Body pump-pass. Himla jobbigt.

Var grymt trött i eftermiddags så slocknade. Skulle egentligen ha varit på spinning, men var helt slut så det blev inte.

PUSS

SATURDAY.

Nu är det endast en dag till av lovet, ellet två om man räknar med idag.. Jag skulle vanligen ha lite ångest över att skolan börjar igen, men just nu känns det inte så farligt ändå. Det ska på ett sätt bli skönt med vardag och rutiner igen..

Vaknade vid elva tiden för att äta nybakta scones vilket var väldigt gott. Annars har man legat och sett på skidor. Underhållande, och nu är jag inte sarkastisk.

PUSS

FRIDAY NIGHT.

Hejhopp, jag har precis sett några avsnitt av How I met your mother. Serien verkar vara kalasbra (vilket konstigt ord egentligen, hehe). Annars så har jag sett på tv och mest tagit det lugnt..

Jag är förövrigt less på allt vad onyttigheter heter. Denna vecka ska vara fylld med träning (har bokat in en massa pass som verkligen inte ska avbokas) och nyttig kost. Det låter prima, don't you say? Det lär blir lite trixit med mina sötbegär, men allt går.

PUSS

SLEEP.

La mig i sängen pga en väldigt irriterande huvuddvärk. Råkades somna i två timmar, oops. Haha! Känner mig hyffsat seg nu, och väldigt sugen på kladdkaka. Det får bakas efter middag. Mums.

PUSS

FRIDAY.

Det var tänkt att jag skulle ta mig till stan och äta en pizza till lunch, men så blev det inte eftersom att bilen inte ville gå igång. Så kan det gå.. Nu har man väldigt ont i skallen och vet inte riktigt vad man ska hitta på.

Ikväll ska man i alla fall se på Let's dance.

PUSS

H&M.


Min beställning har utökas och det blev visst en del. Men det är roligt med nya kläder.

PUSS

LET'S DANCE.



Och förresten, baby spenat är gott. Haha!

32 DEGREES OF COLD.

Det är sjukt jäkla kallt ute. -32 står det på termometern och det är nog kallt för min del. Lite för kallt faktiskt.. Vaknade klockan tolv idag, vilket är ett framsteg. Imorgon tänker jag stiga upp klockan elva. Ställer tillbaka mitt dygn så man inte är alltför död på måndagmorgon.

Dagens träning blir inte av för min del. Hade tänkt träna Aerobic och Bodypump, men eftersom att det är iskallt ute så vill vi inte riskera att bilen strejkar i kylan.. Det hade varit himla roligt med träning idag, men man kan ju inte få allt.

Nu ska jag lägga mig och läsa Eclipse.

PUSS

SHOWER.

Tog precis en varm dusch, himla skönt.. Hade tänkt träna idag, men det blev inte. Det blir nog inte nån träning imorgon heller eftersom att det skulle bli -30 imorgon. Alltså det är sjukt hur kallt det är. Nu längtar man till sommaren mer än nånsin.

PUSS

A LONG, LONG SLEEP-IN.

Idag sov jag till klockan två. Det är en aning för lång sovmorgon enligt mig. Inatt tänkte jag lägga mig lite tidigare än 03.30 och stiga upp tidigare.. Hur som helst så har jag lagat lite mat, vilket blev chicky bits och ris idag.

Har inte så mycket mer att säga, än att jag är grymt sugen att basta igen eftersom att jag fryyyyser.

PUSS

CLOTHES.


Bilder: Nelly

Jag är sugen att uppdatera garderoben med någon fin vardagströja. Dessa från Nelly var himla söta.

PUSS

MAYBE I'M AMAZED.




Jag älskar låten och serien också för den delen.


00.08

Hoppsan hejsan, klockan har visst sprungit iväg och blivit över tolv.. Såg nyss det första avsnittet av Mad men och jag kan säga en sak - älskar kläderna! Haha. Nu tänkte jag lägga mig och läsa Eclipse. Älskade twilight-böcker. Har inte läst denna bok så mycket (1-2 gånger bara) även fast den är alldelens underbart bra.

Har förövrigt ätit onyttigt som ett as, även om dagens måltider inte har varit onyttiga alls eftersom att jag har mumsat sallad. Hur som, så ska jag kompensera onyttigheterna genom att träna aerobic och sen body-pump på torsdag. Härligt med träning. Imorgon blir det spinning och det blir grymt att få svettas igen efter att ha varit förkyld (eller det är jag fortfarande till en viss del).

PUSS

EVENING.

Hola guapas, har precis satt i mig en påse godis. Det är verkligen inte bra för hälsan, men gott är det ju såklart.. Tänkte lägga mig i bastun och tina upp för jag är väldigt fusen, eftersom att det är -18 ute och det är alldelens för kallt för min smak. Helst ska det vara strålande sol och stekhett.

Har förövrigt klickat hem lite söta underkläder från H&M.. Det är verkligen inte bra för ekonomin, men det är roligt med lite nya fina undisar.

PUSS

TUESDAY.

Hello dudes, jag klev upp för ungefär en timme sen. När jag hade vaknat började jag steka kyckling för att sen äta kycklingsallad. Mumsigt var det, men väldigt mättande. Nu är jag proppmätt. Haha!

Jag är väldigt sugen att beställa ett par nya glasögon. Jag har läsglasögon, alltså dålig syn på nära håll. Är sugen på ett par som är lite inspirerade från 70-talet.


Det vänstra paret har jag fastnat för, eftersom att de är fulsnygga och väldigt coola.

Igår beställde jag en väldigt söt sommarklänning, så nu är avslutninsklänningen mest troligt klar.


Tycker att den är fruktansvärt söt.

PUSS

HOFFMAESTRO.




Love.

NEW PRODUCTS.



Idag hämtade jag ut paketet med mina hårvårdsprodukter. Det blev som sagt volym-mousse denna gång, och det tänkte jag prova efter kvällens dusch.



När jag lika var i stan så gick jag förbi Apoteket för att köpa lite nya hudvårdprodukter. Har hört gott om dem så jag hoppas att de fungerar bra. Har testat tvätten och den rengjorde riktigt bra och man känner sig ren och fräsch i ansiktet.. Tänkte testa den andra produkten ikväll. Det är en gel som man sätter på problemområden på kvällen.

PUSS

ANOTHER MONDAY.

Hello sunshines, är nyvaken så när på en timme. Näsan svider, halsen värker och skallen känns tung, tung, tung.. Som tur är så ska jag inte göra nånting alls idag, eller jo ska fortsätta att göra utfall (som jag har börjat att göra varje dag). Man får härlig träningsvärk dagen efter och utfallen tightar upp benen så de blir fit for fight till sommaren. Nejdå, det är inte riktigt så farligt, men det är ju alltid bra.

PUSS

LITTLE BLUE DRESS.



Har klickat hem denna söta blåa klänning. Älskar färgen och modellen så nu får vi hoppas att den passar.

PUSS

SATURDAY NIGHT.

Idag har jag sovit till strax efter ett. Himla härligt med sömn! När jag vaknade rörde jag ihop en kycklinsallad med stekt, kryddig kyckling och en massa smaskig sallad.. Annars har jag hunnit se ett par avsnitt av serien Trauma, som verkar vara väldigt intressant. Det handlar om ett gäng ambulansförare (även helokopter) i San francisco. Trevligt trevligt. Det finns dock bara en säsong uppe med 10 avsnitt och vet inte om det kommer några fler, men det får vi hoppas.



Hur som helst, så önskar jag er alla en trevlig lördagskväll!

PUSS

EVENING.



Tänkte baka lite kolakakor nu. Blev himla sugen och de är grymt goda.

Sen ska man fortsätta att ta det lugnt genom att läsa och se på tv.

PUSS

MAD MEN.

Kikar just nu på serien Mad men. Himla underhållande, även om jag inte har sett det tidigare.. Det är 3 avsnitt kvar och tänkte fortsätta att titta för att sen göra kolakakor.. Funderar förresten att börja se serien från början. 3 säsonger att plöja igenom.


2010-01-01

Det känns himla konstigt att det är ett nytt år som heter 2010. Det kommer ta ett tag att vänja sig.

Nu är jag hemskt sugen på en varm dusch för att fräscha upp sig och sen baka kolakakor som är världens godaste. Möms!


JANUARY FIRST.

Gårdagen blev lyckad, minst sagt.. Det blev rödvin och en mumsig middag som bestod av oxfilé, klyftpotatis och rödvinssås. Sen blev det lite annat dricka, snurrande runt stan i en bil, en massa svammel och sen blev det en lång promenad till en fest..

Blev hämtad vid tre-tiden idag. Köpte pizza och for hem och åt.. Nu ska man väl ta sig en dusch snart och sen kanske man gör lite kakor.

PUSS

RSS 2.0