30/3 2010

Idag har jag börjat min skoldag klockan 12.10 för att sen sluta 13.30. Inte farligt alls! Annars har jag inte gjort så himla mycket idag. Borde ha gjort skolarbeten men har inte haft varken ork eller lust.. Har styrketränat ikväll för ovanlighetens skull. Det var himla skönt och jag välkomnar träningsvärken.

Imorgon har jag en lektion för att sen lägga mig och sola, kolla i nån affär och sen sätta mig på bussen hem.

PUSS

28/3 2010

Idag mår jag mycket, mycket bättre än igår. Har endast en svag värk i magen, men det kan jag leva med. Hoppas att det inte blir värre för då blir jag tokig.. Sitter och lyssnar på skön musik samt läser utdraget av Midnight sun. Det är Twilight enligt Edward. Utdraget är 264 sidor och jag har läst den ett par gånger.. Himla bra söndagsnöje att läsa något bra och samtidigt lyssna på ljuva toner. Hehe.

PUSS

MY DAY.

Dagen började bra, förutom att jag gick miste om en sovmorgon men det är inte hela världen. Jag åkte till Haparanda för att gå på Ikea samt lite sportaffärer. Åt en god burgare på max och allt var frid och fröjd tills jag började få väldigt ont i magen när jag traskade runt på Ikea. Det blev bara värre och värre vilket har innburit att jag har fått ligga och vrida mig i smärtor hela eftermiddagen. Har aldrig haft sådär ont i magen i hela mitt liv. Har haft 'magsjuka' eller vad det nu var. Har spytt ett flertal gånger och mått allmänt dåligt.. Som tur var gick det hela över vid åtta-tiden ikväll. Firade att jag inte längre hade magvärk genom att först se på The ugly truth och sedan The hangover.

Tänkte sova på en stund. Ta en lång sovmorgon samt försöka göra lite läxor.. Hoppas att jag slipper må lika dåligt imorgon.

PUSS

PAIN.

Har aldrig haft såhär ont i magen i hela mitt liv. Det vägrar gå över :/

27/3 2010



Var till Haparanda idag för att gå på Ikea samt kika på lite träningskläder. Hittade en supermysig niketröja, som ni ser på bilden. Helt underbart skön. Den är inte tänkt att träna i. Inhandlade även ett par långa tights. Har ett par i den äldre modellen och de fungerar perfekt till spinning, gym osv. Supersköna även de.

Har sjukt ont i magen idag så tänkte lägga mig och vila framför tvn.

PUSS

H&M.


Har precis klickat hem detta från H&M. En söt blommig kjol, en prickig bh & en vit t-shirt.

PUSS

a picture from today.



Idag har jag varit på friluftsdag. Denna gång befann jag mig i backen, eller brevid backen. Idag har jag åkt madrass, solat och ätit choklad. Inte illa med tanke på att vädret är kanon ute. Strålande sol och klarblå himmel. Nu känner man vår i luften!
Såhär härligt såg det ut för någon timme sedan


LEOPARD



Denna finfina leopardmönstrade kofta blev min i fredags. Himla fin! Bilden på koftan är förövrigt tagen med min nya kamera. Har endast mixtrat lite med kontrasten i photoshop som jag fixade hem idag. Har, som ni ser, en ny header som jag fotade för nån dag sen.

Ikväll blir det spinning, härligt. Sen ska man hem och börja göra lite läxor och sen blir det att kika på Ballar av stål.

PUSS

FRIDAY.

Har inte haft något som helst bloggsug denna vecka, så har valt att stå över bloggandet.. Har pluggat matte och  tränat lite grann. Inte så mycket mer än så..

Idag har jag haft en lektion vilket var att göra matteprov. Det var grymt skönt att få det bortgjort för efteråt släppte alla spänningar i kroppen.. Efter provet drog jag till Luleå för lite shopping. Dagens inköp blev en leopardmönstrad kofta, en randig klänning samt ett par jeans. Kan försöka fota inköpen och visa. Är hur som helst väldigt nöjd med kläderna.

Sitter och ser på Let's dance och ska hoppa i duschen om en stund.

PUSS

A NICE START.

Idag, måndag, var man tillbaka i skolans lokaler och det kändes helt okej. Jag började klockan tio och hade två lektioner så det var inte så hemskt farlig start på skolveckan.. Jag hade svenska och idrott och lite umgänge där imellan. På idrotten var det uteaktiviteter på schemat och då var jag först med i snörugby vilket var väldigt jobbigt. Sedan, och resten av lektionen, ägnade jag mig åt att spela landhockey. Riktigt roligt faktiskt.

Idag har jag även kommit fram till vad mitt projektarbete ska bli, så det är ju skönt att det är löst..

Ikväll har jag tränat, som vanligt. Idag fick det bli lite lättare gym samt 60 minuters spinning. Träning är allt bra härligt.

PUSS

EXERCISE.

Just nu är jag inne i en härlig träningsperiod och detta innebär att mina inlägg kan innehålla lite träningsnack.. Blev hur som helst sjukt sugen att gå på aerobic igen och det känns väldigt länge till torsdag då nästa pass är. Det är himla roligt med alla dessa rörelser och allt kommer säkerligen vara ännu roligare när man kan alla steg.

Känner att jag "behöver" nya, fina träningskläder. Gillar färgstarka linnen och långa, svarta tights. Detta måste inhandlas, eftersom att träningen blir roligare.

PUSS

FRIDAY.

Idag har jag inte gjort något märkvärdigt. Skulle ha behövt plugga, men så blev det inte. Får tvinga mig att göra det imorgon.. Annars så har jag tränat spinning. Detta har varit en himla bra träningsvecka och såhär har träningen sett ut:
Måndag: spinning
Tisdag: gym
Onsdag: gym & spinning
Torsdag: aerobic
Fredag: spinning

Sedan får man se vad det blir för träning på söndag. Mest troligt blir det gym på söndag. Då får man bättra på träningsvärken lite grann.

PUSS

SKIRTS.


Detta får gärna hänga i min garderob. Det blir mest troligt köp när vårsolen börjar bli lite varmare.

Ikväll var jag på mitt livs första aerobicpass. Det var tur att jag for för det var jätteroligt, men svårt. Har bokat in mig nästa vecka och då lär koreografin gå bättre.

PUSS

SORENESS IN THE MUSCLES.

Jag har en sjuk träningsvärk i bröstmuskeln just nu. Igår var det tricepen som man knappt kunde röra. Men det är bra, för då vet man att musklerna har fått vara igång..

Idag är det tänkt att jag ska på aerobic, för första gången. Hoppas att det går bra, även om jag inte kan koreografin. Men ja, det är ju alltid en första gång för alla. Så nu får vi hoppas att jag inte ramlar och gör bort mig allt för mycket. Hehe.

PUSS

TODAY.

Idag har jag först och främst lyft lite skrot. Har aldrig styrketränat sådär hårt, men det är bara härligt. Vad som inte är fullt lika härligt är träningsvärken som kommer att infinna sig i min stackars kropp imorgon.. Gymmade även igår vilket innebär att jag knappt kan röra armarna. Ja, detta betyder att jag måste styrketräna oftare.

Var även och hämtade ut min kamera idag och blev drygt två tusenlappar fattigare. Det sved, men det var kameran värd. Den är liten, söt och tar fantastiska bilder. Måste installera  lite (om man nu behövde det) för att sen kunna visa lite bilder på bloggen.

Jo justja, detta har varit en historisk dag - jag har spelat tvspel. Woho! Haha.

PUSS

headache.

Jag hade huvudvärk hela gårdagen och värken har fortsatt att terrorisera mig idag. Great!

Det är strålande solsken ute, så kanske man sätter sig i solen en stund och försöker få lite färg på den genomskinliga huden. Det vore något.. Tänkte även läsa The notebook.


juice.



Färskpressad juice gjord av blodapelsiner är himla mums. Detta fick bli min kick av C-vitamin.

favourites.



Dessa är mina favoriter. Alla kommer givetvis från Bed head, som är ett fantastiskt märke.. Tänkte gå och ta en lång, varm dusch för att fräscha upp mig lite grann. Men då är ju frågan - vilket schampo ska jag välja? Detta är vad man kallar i-landsproblem.

PUSS

necklace.



Dessa hjärtan i guld hänger runt min hals. I like them alot. Älskar smycken och just nu bär jag en massa: två ringar, ett arband runt vänster handled, tre runt den högra, tre örhängen samt detta halsband med två hängsmycken.

PUSS

a heart on the wrist.

En tatuering jag planerar att göra i framtiden är ett litet hjärta på handleden. Det har jag funderat ett tag på, men det blir nog inte förrän om ett år jag gör den. Man måste ju vara säker på sin sak när den ska sitta permanent.

Ikväll har jag badat bastu, riktigt varmt. Det var minst sagt skönt för musklerna. Huden blev också ren så det var ju bra. Ojoj, detta inlägg blev meningslöst men har rätt tråkigt och orkar inte sova just nu så.

PUSS

ghost whisperer.


I like a lot.

hurt.



Jag har fastnat för denna låt. Big time! Så himla härlig.. Idag har jag inte pysslat med någonting särskilt. Tog en lång sovmorgon till klockan tolv. När jag vaknade sken solen för fullt och vädret var minst sagt underbart. När ljuset är sådär bra blir man väldigt fotosugen, men jag får allt vänta några dagar innan jag kan fota. Gah, vill ha kameran helst nu. Men den kommer nog på måndag eller tisdag, så det är ju bra.

Idag har jag en flottardag och ingen som helst träning. Så måste man få ha ibland. Har redan smällt i mig en portion kladdkaka och cola. Ojoj, hur ska detta sluta?

PUSS

home.



I love.

a new camera.


Idag beställde jag en ny kamera vid namn Canon ixus 100 is. Den var tydligen riktigt bra, så det ska bli spännande att se när jag får den. Att det var möjligt att filma i HD-kvalitet var ju inte direkt negativt heller.. Sitter förövrigt och tittar på Ghost whisperer. Riktigt roligt för en serienörd som jag. Ser på en massa serier just nu såsom: One tree hill, Grey's anatomy, Desperate Housewives, Cougar town, The vampire diaries osv.

Och förresten så börjar mitt sportlov idag, - underbart! Denna vecka jag ska slöa som aldrig förr. Ska ta tag i min stickning och göra färdigt min halsduk.

PUSS

long time no see.

Har inte bloggat sen gud vet när, men inspirationen har inte funnits.. Har inte gjort mycket annat än att stressa med läxor och tränat och idag blir det samma visa. Träningen är ju rolig och stressen minskar, så det är ju bra.
Sitter på skolan för tillfället och väntar på bussen som kommer vid tio i två. Inte så länge kvar. När jag kommer hem blir det plugg och mellanmål.

PUSS


RSS 2.0