HELLO AGAIN.

Har inte uppdaterat denna blogg sedan gud vet när. Har tappat intresset, och det har helt ärligt glömts bort att blogga.

Hur som helst, så ska jag på Pier pressure i sommar - där bla Paramore ska vara. det blev fixat igår. Jag är lite happy just nu. Det lär bli grymt!


tuesday.

Nu har jag inte uppdaterat så himla mycket sen sist, inte bra alls. Men aja, skitsamma. Även idag har det varit underbart väder ute. Det har varit över 20 grader ute i ungefär en vecka och det är ju helt amazing att det kan vara såhär varmt i maj. För att vara norrbotten.

Idag har jag haft en lektion på skolan, den andra blev inställd. Började 12.10 och slutade 13.30. Intet illa. Har solat, travat ved samt promenerat. Nu ska jag slänga mig i duschen, se på Big bang theory samt Desperate housewives.

PUSS

sun.

Det har varit över tjugo grader i flera dagar. Väldigt härligt! har varit ute hela dagen och börjar få lite färg. Benen tar det dock lite längre tid att få mycket färg på.Diggar denna bilden skarpt. Ser riktigt badass ut med rök och solen bakom mig. Det var en eld bakom mig som man inte ser på fotot. Helt osminkad är jag också, men det kan jag allt bjuda på.

Har tagit en rejäl bloggpaus, men nu är jag back on track.

PUSS

love.

Jag har hittat en playlist på Spotify som är fylld med musik från One tree hill. Låtar som har varit med i något avsnitt under seriens gång. Jag är lycklig, eftersom att jag älskar seriens musik. Det är över 550 låtar och nu ska det njutas.

PUSS

decorate.

Idag har jag möblerat rummet. Vände på sängen, satte en vit bokhylla i mitten av rummet som avskiljare samt gjorde lite andra småsaker. Det blev väldigt mysigt och fint. Som ett helt nytt rum. Ska visa lite bilder, men just nu laddas batteriet. Hehe.

Borde verkligen plugga, men orkar inte just nu.

PUSS

titanic.Jag ser på världens bästa gråtfilm. Nämligen Titanic. Det är cirka en timme kvar och snart börjar tårarna rinna, det är ett som är säkert.

PUSS

black converse and shorts.relief.

Har inte bloggat sen gud vet när, men har verkligen inte haft någon lust och har därför låtit bli att hänga här på bloggen.

Har gjort engelska nationella idag och det känns grymt jäkla skönt att ha det bortgjort. Vet inte hur läsdelen gick, men man får hoppas på det bästa.. hade lite smått ångest inför hördelen, men den gick bättre än förväntat.

Det känns underbart med fredag. Solen skiner och det är allmänt härligt, förutom att jag är halvsjuk. Hoppas att jag inte åker på inluensan som går. Den skulle tydligen hålla i sig i en vecka.

Nu ska jag vänta unngefär tio minuter innan jag kliver på bussen som tar mig hem. När jag kommer hem så ska jag se på min nya favoritserie - The big bang theory.

PUSS

3rd may 2010

Har inte orkat blogga under helgen. Inget speciellt har hänt, så det gjorde nog ingenting. Right?
Har haft en skoldag idag, från tio till tio två. Inte så farligt, speciellt med tanke på att den första lektionen var självständig..
Solen har skinit idag och det har varit allmänt härligt idag.

PUSS

RSS 2.0