the return.

Länge sen jag uppdaterade min kära blogg. En hel del har hänt, men ändå inte så mycket på samma gång. Jag har slitit på sjukhuset, närå det har varit ett roligt (för det mesta) och givande sommarjobb. Hade nog varit skönt att ha varit ledig alla soliga dagar, men istället har jag fått pengar och det är inte fy skam. Nu är det färdigtjobbat för denna sommar och istället börjar skolan. På onsdag är första dagen, och det börjar kännas pirrigt. Så mycket nytt och himla stor skillnad mot gymnasiets trygga dagar. Som allt annat så kommer man nog vänja sig allt eftersom och det blir nog bra, men det är ju lite läskigt.
Vad har jag pysslat med idag, på en ledig dag? Jag tog sovmorgon till drygt 10. Älskar att sova ut på mornarna och mysa under täcket. Hur som helst, så har jag även varit ute i solen och bara tagit det lugnt.
Har även hängt lite på internet och slängt iväg ett gäng beställningar. Okej, kanske inte ett gäng men två st i alla fall. Har beställt en ny mobil, - Htc wildfire S. Är sååå himla less på min nuvarande Sonyericsson x10 mini pro. Den har inte krånglat eller så, men jag finner det fruktansvärt irriterande att knapplåset är så pass lätt att slå av. Det leder till att mobilen "gör saker av sig själv" i fickan så som att ringa samtal osv. Sen när man pratar i telefon så trycks det på "knappar" om skärmen nuddar kinden. Sen är det lite andra saker som gör att jag inte gillar denna telefon så, därför ska denna kasseras.
Denna skönhet är påväg ner i brevlådan.


Passar fint med min nya lilla leksak som jag fick hem förra veckan. En macbook air, - är väldigt nöjd hittills.

Det har blivit en hel del shopping, men vad tusan - lönen är till för att spenderas. Haha.
Denna klänning har jag iallafall beställt idag:
När jag var inne på Nelly alldeles nyss blev jag kär i en annan klänning som jag blev sjuukt sugen att beställa. Rååkades klicka på köp
Denna

RSS 2.0