Studentklänning.

Beställde denna klänning idag. Har haft en annan klänning sen tidigare, och jag gillar ju den. Men saken är den att när det är en "rosett" på den så går det inte riktigt att ha en bolero på ifall det är kallt på dagen som det är student. Hur som helst, så tror jag att denna klänning blir riktigt snygg när man är lite brunare. Måste alltså lägga mig i grillen ett par gånger innan utsläppet. Hihi.
PUSS!

I'm so excited.

En ny Paramore-låt på gång. Ser verkligen fram emot detta. Haha

Sporty spice.


Utan dina andetag.

Kent – Utan dina andetag
Älskar denna låt av Kent. Den är så underbart fin.

sunny sunday.

Idag har man hunnit med diverse aktiviteter. Tog en sovmorgon till 10, slängde en kesosmörgås i magen, (grovt bröd, kaviar i botten och keso är mumma!) för att sedan sätta sig bakom ratten för lite körning. Annars har jag varit på en långprommis i det underbara vädret. Shortpremiär på promenaden, haha. När man kom hem från promenaden tog man sig en snabbdusch, lite mer mat i magen samt lite smink på kinderna för att häva sig till risön där man såg på lite fotboll..

Kom nyss hem och nu blir det att chilla resten av kvällen med lite serietittande, mästarnas mästare och en bok.. Pensionärsvarning att jag ser på Mästarnas mästare, men det är ju braa. Heja Ingemar Stenmark och Kenny Bräck!


Veronica Maggio.


Flower power.Closures.

Idag sägs det att jorden "går under", klockan 18.00 för att vara exakt. Om så är fallet har jag en knapp halvtimme kvar på denna jord. Men nu är det så att jag inte riktigt tror på det hela. Men ändå har man ändå en lite konstig känsla i magen, - ifall något skulle hända.

Det är lördag idag och på denna dag har jag endast hunnit med en långprommis med min kära mor. Så sjukt skönt med skogspromenader när solen gassar. Jag har även hunnit med att ta mig en dusch, som var fruktansvärt kall. Varmvattnet hade sinat och som reslutat av denna kalldusch var en huttrande fröken Johansson. Så himla irriterande då man är inställd på en varm och mysig dusch men får istället kallt vatten.. Hur som helst, så har jag gått och blivit en fotonörd utan dess like. Men det är ju så roligt att hålla på att trixa med färger och liknande i photoshop. Min nya hobby! ;)

Om jag överlever efter 18.00, så blir det nog att fara på gymmet för ett skönt pass, en stekhet dusch och bastu. Ja, så får det bli.

/Ajda-Hoe


ON MY WISH-LIST.


-


-


SPRING.

Nya skor!

SICK AS HELL.

Är hemma från skolan idag, pga sjukdom. Inget allvarligt, bara fökyld som jag vet inte vad. Ont i bihålor, hals och allmänt halvdöd. Eftersom att jag tog en liten sovmorgon och inte meddelade mina kära mates att jag var sjuk, så trodde dom att jag hade kraschat i diket eller liknande. Hahaha, tyckte jag var rätt roligt.
Borde egentligen sitta och plugga sjukvård nu, för har prov på fredag. Men just nu har jag fasen ingen motivation till något alls. Vill bara ligga och se på The vampire diaries, from the beginning.

Förresten så är det inte mkt skola kvar nu och det ska bli så sjukt skönt med sommarlov. Dock kommer jag ju jobba, men skönt att slippa göra en massa inlämningsuppgifter och liknande.
/Ajda-hoe

HAPPY FACE.

YAY! Detta beskriver rätt bra hur jag känner mig känner mig just nu. Det är nämligen så att jag har fått sommarjobb på sjukhuset. Det ska bli så jäääkla roligt eftersom att jag älskar att jobba där. Har endast haft praktik på stället, men då vet jag ju ändå hur allt fungerar. Ååh, det ska bli så grymt kul att börja jobba och samtidigt få lite extra klirr i kassan.

RSS 2.0