301111

Tjena, long time no see, så att säga. Har helt och håller glömt bort denna lilla blogg.
Söndag idag, istället för att dega som alla andra söndagar har jag jobbat ett pass på sjukan. Det var lite långsamt idag, men cash is king. Jobbade på avdelning två även igår, och det är rätt skoj ändå att göra något annat i mellanåt istället för att ständigt plugga. Sjuksköterskestudierna är inte så lätta som man kan tro, krävs en hel del slit och ibland vill man bara dunka skallen.. i typ väggen. Haha! Men jag tror att det är värt det i slutändan. Det är jag nästan helt övertygad om.
Tja, vad pysslar jag med förutom plugget dårå? Inte mycket alls om jag ska vara ärlig. Har inte direkt något liv. Haha, sorligt. Försöker träna lite grann, men det är alldelens för sällan enligt mitt tycke. Måste ta tag i det hela. Men något som man kan göra för att bli.. mer pepp på att träna så att säga är att köpa sig nya, fina träningskläder.
Nä, nu ska jag duscha, föna håret och fixa det för fick värsta suget att göra någon snajsig frisyr. Så brukar det vara ibland.

BEST DAY EVER

I eftermiddag tog jag det efterlängtade körkortet. Det har varit en del slitande med det hela. Med övningskörning, körlektioner och få ihop universitetsstudier med teoriplugget. Idag hade jag först teoriprovet och sen uppkörning (för första gången). Var lite smånervös innan teorin och speciellt när man skulle trycka på knappen "rätta provet". Hujja vilken lättnad det var när det stod att jag var godkänd! Så jäkla skönt alltså. Då släppte all nervositet och inför uppkörningen var jag inte speciellt nervös. Körningen gick fick och jag fick en lapp i handen. Åååh vilken bra dag alltså! Fick även veta idag att jag hade klarat min första tenta - fick till och med VG som resultat!
Så här bra dag har jag inte haft på länge.
PUSS

RSS 2.0