FRIDAY.


SATC.


Helt osminkad förutom ett läppstift (som jag vanligen är på sommarhalvåret, osminkad ja). Här kan man iaf se att jag har lite bränna, men håret ser tok för mörkt ut än vad det är i verkligheten.

Sitter och ser på SATC, som alla andra kvällar. Det är ju ett dubbelavsnitt varje vardag klockan 23 och det ser man ju på såklart.

PUSSPUSS

SUMMER.


På denna underbara strand har jag spenderat min dag. Det var helt underbart och jag fick mig ett dopp trots allt.

Har fått rejält med färg idag och det känns great. Haha!




IN LACK OF TITLE.

Denna onsdag har varit rätt bra. Förmiddagen och ett bra tag in på eftermiddagen har det varit rätt skumt väder här med en massa moln men vid två sprack det upp och då blev det stekning för min del. Det var underbart skönt att ligga och slappa i solsängen.

Nu ska jag kika på Sex and the city (vilket jag älskar) för att sen lägga mig och läsa i sängen.

PUSS

TUESDAY EVENING.

Ikväll var jag på ett väldigt svettigt spinningpass. Det var fullsatt med folk så det blev rätt varmt när man väl började cykla. Gud vad jag älskar att cykla så man blir helt dödstrött. Det är en härlig känsla det.

Just nu sitter jag mest och tar det lugnt samt lyssnar på härlig musik. Kanske man skulle ta och lägga upp min spelningslista här på Spotify. Det kanske skulle vara något.

http://open.spotify.com/user/iidaj/playlist/2TmMqWTL0khKylTuoinnts



Jo justja, idag skulle jag bada och sola på stranden - men när vi väl hade tagit oss till vattnet så mulnade det till. En massa mörka moln skymmde solen, så det blev inge stek idag. Får hoppas på sol de närmaste dagarna istället. :)

PUSS

.

Denna dag har inte varit mitt livs bästa. Men det är bara att gå vidare och se framåt.

Dagens plus var i alla fall den grymt sköna tuppluren i eftermiddag.

MONDAY.

Min dag började med att jag åt grillat till lunch/frukost. Himla bra start på dagen, för det var musigt. Efter ett tag drog jag till Haparandra med familjen. Gick på Ikea, sportaffärer osv. På hemvägen stannade vi till vid en hamn där det var en himla fin & mysig sandstrand. Det var rätt blåsigt men varmt i luften så passade på att bada mina ben i det varma havsvattnet. Det var stora vågor och väldigt härligt. Jag glömde dock kamran hemma, men imorgon då jag mest troligt drar till stranden får det allt bli ett par bilder.

Kom nyss hem från lite körning. Idag gick det riktigt bra.

PUSS

WORLD CUP FINAL



Strax är det dags för VM-final. Det ska bli grymt spännande och jag håller såklart på Spanien. Som alltid. Hoppas som tusan att dom vinner för då blir jag superglad.. Laddar upp med chips och dipp. Blev otroligt sugen på det efter gympasset.

PUSS

YESTERDAY.

Igårkväll var jag först på en cykeltur, som jag nämde i tidigare inlägg. Senare, efter bronsmatchen i vm så for jag till gymmet vilket var ungefär halv elva. Körde lite på crosstrainern samt gjorde benböj, och var färdig vid halv tolv. Det var rätt härligt att träna så pass sent på kvällen, även om jag tappade sömnen totalt.

Idag har jag varit ute i solen i stort sett hela dagen. Det har varit otroligt skönt med lite solsken.

PUSS

BLACK AND WHITE.


BICYCLE RIDE.

Kom nyss hem från en härlig cykeltur. Det har varit molnigt hela dagen, men nu på kvällskvisten tittade solen fram. Det blev riktigt varmt. Vägen där jag cyklar är underbart fin. Hästar och kossor står vid vägkanten på de gröna ängarna.


Cykeloutfit. Blev lite småsvettig efter allt trampande, hehe. Vet att jag är blev som ett spöke, - det har inte varit så jättevarmt här uppe men nu i veckan ska det bli bättre väder. Det skulle tydligen bli varmt imorgon så då blir det att bättra på brännan. Och ja, jag ser vitare ut på bild än vad jag är i verkligheten. Haha.


Lite halvflummig bild, med halva ansiktet och tio dubbelhakor. Men det får duga.

På cykelturen träffade jag på ett par mysiga djur.








A BIG DIFFERENCE?


Det är en rätt så stor skillnad på håret. Tidigare var det en mörkbrun färg med lite röda skiftningar. Nu är det ljusbrunt med lite ljusare skiftningar. Trivs jättebra i ett lite ljusare hår.

PUSS

MIDNIGHT.

Hej,
Jag är trött just nu, ser på Sex and the city (som jag måste se oftare) och läser bloggar.
Ska sova strax för har varit igång sedan 06.30.
Jag har ångest för all teoriplugg jag måste läsa. Kommer att vara utbränd innan skolan börjar.
Ska sova länge imorgon, - älskar sömn.

PUSS

SPINNING.

Idag var jag på spinning för första gången på länge. Det var väldigt roligt, men jobbigt. Men det är väl så det ska vara? Nåja, nu är jag trött så här efteråt.


THURSDAY.

Hade körlektion imorse, men min hjärna var inte riktigt vaken så det gick lite som det gick. Men jag kommer igen på tisdag, så är det. Efter körningen for jag nästan direkt till Luleå med familjen. Det fick bli en smarrig lunch på Bhaan thai för min del. Älskar deras goda thai-buffé! Inhandlade även lite sommarkläder så som ett vitt och ett cerisefärgat linne i ett lite halvtransparent tyg. Väldigt snygga var dom iaf. Hittade även ett par jeansshorts och en sololja så jag är minst sagt nöjd med dagens inköp. Annars så har jag legat och stekt ute i min nya godluktande olja. Har fått mig lite färg minsann.

Justja, måste ju visa mitt nya hår - men som sagt så blir färgerna så himla missvisande. Mitt hår är iaf ljusbrunt/guldigt/lite halvblont på sina ställen. Har en känsla av att håret kommer att vara helblont innan denna sommar är slut.



På bilden ser håret rätt mörkt ur, men det är en hel del ljusare i verkligheten.



Håret ser ur att vara lite orange, men det är det dock inte i verkligheten. Men som ni ser så är det rätt så stor skillnad nu, mot mitt gamla mörkbruna hår.


06.49

Just nu är klockan strax före sju, vilket innebär att det är alldelens för tidigt att vara vaken. Men jag har nämligen en körlektion 07.45. Usch, är verkligen ingen morgonmänniska så ska nog lägga mig igen när jag kommer hem igen. Då får man ju bara hoppas att jag kan sova då.

PUSS

DRIVING.



Kom nyss hem från lite bilkörning. Tränade backning samt backning runt gathörn och det gick förvånadsvärt bra. Har aldrig tränat det tidigare, men det var inga problem.. Usch, det låter som att jag skryter - men är bara glad att det gick prima. Har körlektion före fan imorgon, men det ska nog bli rätt roligt ändå.

Ska iväg och träna strax. Idag blir det bröst, tricep och axlar. Det blir nog bra det.

PUSS

A SUNNY DAY.

Idag värmde solen äntligen och det var molnfritt. Det var ungefär 25 grader ute och det är man inte bortskämd med när det har varit molningt hur länge som helst.. Dagen har spenderats ute i solen, i stort sett hela dagen. Har legat och stekt, kastat boll samt cyklat. Att cykla i värmen kanske inte var en av mina smartaste idér, men äh - fick ju d-vitamin och motion.. Har även hunnit med att övningsköra.

Imorgon blir det dock regn, så får ta och plugga lite körteori. Resten av veckan är sol lovat, så då blir det nog stranden - för första gången i år.



IN JOY AND SORROW.

Godkväll, idag vaknade jag halv tio. Slängde i mig lite käk och målade ögonen för att åka in till stan. 10.30 hade jag nämligen en tid hos frisören, tyckte att det var dags för en uppljusning. Jag la i slingor, i en hätta. Trodde att det skulle göra betydligt ondare än det gjorde (alltså när frisören drar upp hår). Resultatet blev kanske inte det snyggaste, med ljusare botten och lite mörkare längder. Därför slängde hon en färg i håret och då blev det superfint. Blev nöjd som tusan. Har en ljusbrun färg just nu med lite ljusare skiftningar.

Kan lägga upp en bild så småning om, fast det blir lite missvisande på bild. Men ja.

HIM - In joy and sorrow.

bicycle.



Kom nyss hem från dagens träningspass vilket i det här fallet var en snabb cykeltur. Körde på rejält så man är rätt slut och svettig såhär efteråt. Det är grymt härligt när det går snabbt i nedförsbackarna efter att man har kämpat sig upp i backen.. Tänkte slänga mig i duschen för att sedan läsa lite körkortsteori. Känner att det är behövligt. Tänker ta körkortet nån gång i september så det är bara att plugga nudå. Synd bara att man är så jäkla lat på sommarlovet.

Imorgon ska jag ljusa upp håret. Woho, can't wait.

a new haircolor.

På måndag blir jag förhoppningvis ljusare i håret. Är sugen att skaffa en ljusbrun färg i håret.

Något i den här stilen skulle vara snyggt.


RSS 2.0