friday.

Skönt med helg minst sagt. Denna vecka har jag ägnat mig till att plugga psykologi och träna lite smått. Har haft prov i just psykologi idag och nog vettja det gick rätt bra. Godkänt klarade jag ju men sen vad det blir för högre betyg och återstår att se.. Nu får man bara ladda om och plugga till nästa prov som är på torsdag. Har inte pluggat ett skit till det och det är en hel massa att plugga eftersom att det är ett stort prov. Känns ju himla roligt. Sen måste man ju börja fundera om hur jag ska göra med körkortet. Men nu ska jag inte tänka nå mer på det och lyssna vidare på Paramore.

Imorn ska jag ut och springa på första gången på länge.

in lack of words.

Just nu är jag helt jäkla uttråkad att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag vill ut och ha roligt, och bara göra något. Men så är inte fallet ikväll. Ingen ska ut, så får sitta hemma och tråka vilket är jätteroligt. Jag vet att jag låter som världens största bitterfitta just nu, men måste få avreagera mig lite. Gaaah, länge sen jag har känt mig såhär bitter.

fail..

.. På hög nivå alltså. Det hela handlar om att jag råkades radera min profilbild och nu kan jag inte få tillbaka den, eller jag orkar inte just nu. Haha. Så nu är jag helt och hållet anonym, och det är väl bra.. Nja, lite personlig vill man väl ändå vara. Så här är en bild från i sommras på bloggerskan herself.


exhausted.

Just nu är jag otroligt mör efter kvällens träningspass. Provade på Spinning 75. Har ju såklart varit på spinning tidigare, men inte så pass länge. Men jag överlevde det också, trevligt nog.

Imorgon har jag ingen vanlig skoldag utan ska agera "skademarkör" i en katastrofövning. Ska vara allvarligt skadad. Det lär bli intressant. Haha.

Nu skulle jag behöva göra lite läxor, som tex projektarbete. Får väl researcha lite grann om sömn och drömmar..

PUSS

sunday.

Ikväll ska jag ägna mig åt att träna spinning. Eller det ska jag inte göra hela kvällen, utan i ungefär en timme. Sedan ska jag nog bara ta det lugnt vid datorn och sen sova rätt tidigt. Måste ju få mig några timmar sömn innan en ny skolvecka drar igång igen.

shopaholic.


Dessa finsaker klickade jag hem i veckan. Tror nog att de är finfina, eller det hoppas jag. Det är alltså en röd farfarströja, klänning med hjärtan på, tubhalsduk, längre linne med döskalle, tights med lackdetaljer.

paramore.


Har fått ett litet musikryck nu. Speciellt när det gäller Paramore. En av deras låtar akustiskt är riktigt bra (nog för att de flesta är det) - Paramore – Brick By Boring Brick - Acoustic Version. Paramore – Ignorance - Acoustic Version ;)

På tal om musik blev jag grymt sugen att tatuera en not eller g-klav, kanske bakom örat eller i nacken. Som symboliserar min kärlek till musiken.


a heart on the wrist.

Jag har bestämt mig för att ett litet hjärta ska sitta på min vänstra handled. Det kommer nog bli riktigt fint. Nu ska man bara boka tid för det.

PUSS

take me back..

.. to the day in Gothenburg when Paramore, HIM and Pendulum performed. That was the best day of my life. It was incredible. The most awsome day ever.

Åååh, jag vill tillbaka till dagen innan jag skulle resa till Göteborg med tre andra. Då skulle jag sätta mig på ett plan eller två som skulle ta mig till den fina staden Göteborg. Där jag skulle bo på hotell och ha det gött. Hela allt var underbart och roligt.. De  bästa artisterna den dagenvar Pendulum, 30 seconds to mars, Paramore & HIM. Sedan var även Plan three bra. Alla var underbara på alldelens egna sätt. Det var ett otroligt härligt "tryck" i Pendulums konsert. Asfalten gungade och man ryckted med i deras drum and base-låtar. Sedan väntade 30 seconds to mars och mina favoriter dvs Paramore. Det var den största orsaken jag åkte från den norra delen av Sverige till Göteborg. Mina favoriter från USA. Det var väldigt trångt på den konserten. Folk hoppade och dansade och sjöng med. Jag kommer knappt ihåg några sånger för jag var fullt upptagen att sjunga mig hes och föreviga ögonblicken. Konserten var alldelens för kort. Hade gärna velat att den var tre gånger så lång. Ett enda ord beskriver just den konserten och det är U-N-D-E-R-B-A-R-T! Sedan efter att man var hög på endorfiner, adrenalin eller vad det nu var, så hörde jag HIM. Jag var absolut inget fan innan, men efteråt blev jag frälst..

Som sagt, ta mig tillbaka till den 20/6 2010. Den bästa dagen i mitt liv,

RSS 2.0