lördag.

Kom nyss hem från Luleå. Hittade;

x Rosa pumps (till skolavslutningen) - knallrosa!
x Knallgula ballerina
x Ett linne
x En t-shirt
x bh
x smink
+ film

En väldigt lyckad shoppingdag! ;) , - nu glass + nån slagt nyttig paj :) hehe, sen Gilmore girls, matteboken & gym sen vid sex.

pussss

kläder.

Sitter och tittar på ginatricots hemsida (ingen webshop ;o) och beundrar fina plagg. Måste gå förbi affären imorgon, och titta om det finns nåt kvar. Måste köpa skor (till avslutningen och annan tid), helst nån klänning + annat.

parantes - otroligt, 3 inlägg hitills!

äntligen fredag!

Så otroligt skönt med fredag! Nu är det bara 2 veckor kvar av skolan. Det är endast en vecka med lektioner. Wonderful! Har bara 2 saker kvar att göra. Ett matteprov på måndag (som jag måste plugga järnet till) och en muntlig grej i HK. Sen är alla läxor över. Ska tusan fira då! Hade en väldigt chill dag idag. Började 09.30, åt på kina med klassen, spelade lite volleyboll (utan nät) och köpte en glass. Vi hade verkligen tur med vädret! Solen sken och det var varmt så hade shorts. Nu känns det som sommar.. Ikv blir det väl att ta det lugnt och äta lite taco. Imorgon på dagen, - Luleå (shopping), samt försöka plugga lite & på kvällen troligtvist citykalaset eller vad det  var. Det är iaf med karuseller och grejer.. När man kom hem från skolan så städade jag och bytte sängkläder. Så ska lägga mig och se ett par avsnitt av Gilmore girls. Har säsong 3,4 och 6 (har börjat att titta på säsong 3). One tree hill, säsong 2 (tror jag det var), Grey's anatomy säsong 1 & 2 och OC säsong 1 & 2. Har mycket att se om man är sugen. Det är sjukt skönt att ligga i sängen och titta på underbara serier. Tror att jag ska se på Gilmore girls (de säsongerna som jag har) och sen One tree hill. Har fler säsonger av One tree hill, men de är på datorn och min DVD kan inte visa brända så ;o . Men ska skaffa en annan DVD.

pussss

linkin park.

Jag sitter och lyssnar på låtar av Linkin park. Kärlek till dom! <3 Gillar speciellt deras lite äldre låtar. LIte bäst låtar dom har. Har gillat dom ett tag, men nu fick jag ett LP-ryck! Haha,

avslut.

Börjar få separationsångest. Det blir ju lite sorgligt att gå ut nian. Kommer på nåt sätt att sakna min klass, även hur jävlig den har varit ibland. Menmen. Varje början har ett slut. Nog om det. Gjorde just färdigt en extrauppgift till bilden, för att säkra mitt mvg :) Aja, får se vad som händer nu.

pusss

torsdag.

Äntligen är alla läxor för veckan över! Har gruvat mig för denna dag eftersom att jag har haft både en muntlig redovisning i spanska samt ett NO-prov. Spanskaläraren sa att det var bra åde och så fick jag Vg i NO. Är rätt nöjd. Okej, hade velat ha mvg. Men det är ok. Hade ändå inte pluggat ihäl mig till provet, så. Underbart soligt det var idag. Så skönt väder! Nästa vecka är den sista veckan med lektioner sen sista veckan ska man göra roliga grejer. Sen sommarlov ;) Sköönt.. Känner mig fruktansvärt trött så ska gå och lägga mig i sängen och se på gilmore girls. Förresten fredag imorgon och har en jäkligt chill dag. Börjar 09.30, ser film på engelskan, ska äta lunch på kina med klassen 11.00 och sedan beachvolleyboll samt mjukglass med klassen. Låter bra enligt mig.

puss

onsdag.

Kan man bli mer sugen på just brownies? Ne, tror ej det. Hade en hyffsat ok dag, den var som vanlig helt enkelt + att jag skevade en hel del idag på gympan då man spelade fotbollstennis på en tennisplan. Hyffsat roligt var det ju iaf! Vi fick också läraren att skjuta upp ett prov till måndag. Hihi, bra va? Men, till imorgon har jag ett prov samt muntlig grej. Usch. Nog för att provet inte skulle vara stort men ändå. Får se till att plugga ikv. Snart iaf, för nu orkar jag inte. Sitter och lyssnar på musik, - Foo fighters - Times like these ;) Bra låt det där. Förresten så har jag bara ett prov och en muntlig redovisning kvar i 9:an. Sen är alla läxor slut! Yay! Haha, försöker nöte in lite NO. Men jag lyckas inte, måste även nöta in spanska som jag ska prata om imorgon på muntlig grej. Aja,

pusss

tisdag.

Jag borde verkligen plugga, men har ingen motivation! Om bara 1½ vecka kunde gå fortare så man inte har nå lektioner nå mer. Gaaaah, vad less jag är. Så fruktansvärt. Har kanske prov imorgon i matte. Vi hade egentligen prov MEN våran lärare har varit på semester och så har vi missat en hel del lektioner så ingen kan nånting. Och allt är helt nytt, som vi aldrig nånsin har hållt på med. Så därför ska hela klassen övertala läraren att vi inte ska ha prov. Har även ett NO-prov på torsdag samt en muntlig grej i spanskan som jag inte ens har gjort klart och därför inte börjat nöta in. Lyckat? Njaa.. Önskar bara att det var fredag och allt jobbigt var över. Ska väl ta och plugga lite mer ikv, om jag orkar. Imorgon början man halv tio. Antingen tar man lite sovmorgon eller så pluggar man. Överväger det andra alternativet.. Men får se. Nu sitter man och äter varma jorgubbar. Mumms! Haha. Förresten DH ikv. Lycka!

måndag.

Yaay! Är äntligen färdig med min novell (kärlek) samt mitt arbete om hindusimen. Såå skönt. Nu är det 'bara' två prov & en muntlig grej kvar. Det ska bli såå skönt när veckan är över, kommer att fira på fredag. Då ska jag förövrigt och äta med klassen på kina. Nää, nu fortsättning med Gilmore girls. Sen matte,

pusss

söndag.

Jaha, då var det söndag igen. Var tar helgerna vägen? Dom tycks bara försvinna i det tomma intet. Skolan väntar imorgon, vill inte. Verkligen inte! Har så sjukt mycket att göra, som jag inte orkar med. Vet att det måste göras, men orkar inte. Funderar att ist gå och lägga mig och se på nån serie i min mjuka, varma & mysiga säng. Men frågan är ju, vad för serie ska jag se. Gilmore girls, OC eller One tree hill? Överväger att se nåt avsnitt av GG. Fast vilken säsong? Jaa, jag har riktiga i-landsproblem. godnatt, pusss

lördag.

Sitter och filar på min novell. Det blir om kärlek. Ett möte mellan en kille och en tjej. Har just börjat på den och vet inte riktigt hur den ska fortsätta. Men får väl nån idé under kvällen, får man hoppas på iaf. Ska även skriva lite om hinduismen om jag orkar. Annars ikv blir det att se nån snutt från Eurovison song contest, och endast ta det lugnt. Det är ett jäkla härligt väder ute, soligt och lite varmt. Härligt att det känns som att sommaren är på väg. Underbart! Hihi, - nää, nu ska jag fortsätta på min novell.

Man är som man är, och man är olika. Så är det.

puss

ingen rubrik.

Var på gymmet ikv, och det gick bra. Skönt var det iaf.. Alltså tänk vad små saker kan göra att man blir lite halvsårad, alltså vad man läser. Vet inte ens om det är om mig, men ändå. Aja, skitsamma. Jag får väl lära mig att inte bry mig. Men det är som svårt, för har inte världens bästa självförtroende.. Menmen. Det blir skönt att gå ut nian, det är ett som är säkert.. Det kommer ju bli lite nervöst innan man börjar den nya klassen. Men det kommer man över.

Sitter och tittar på tv, men ska ta och sova på en stund för känner mig svintrött. Imorgon blir det att färdigställa min novell samt SO-arbete om hinduismen. Så det blir nog en del läxor, men kommer nog ändå sitta här.

pusss

fredag.

Äntligen fredag! Guud så skönt. Slutade dessutom 12.20 idag, och slutar annars 15.15. Kan det bli bättre? Jo faktiskt, ett avsnitt av Grey's. Eller förresten 2 st. Men de laddas ner, så det kan inte bli mkt bättre. Har en del läxor att göra i helgen, men det är ju ändå skönt att inte behöva vara på skolan. Iaf, så blir det lite gym idag, flott & ta det lugnt. Såå skönt. Aja, nu är grey's snart färdigt så ska se två avsnitt. Det dåliga är bara att det är säsongsavslutning. Cry me a river! Nää, men alla serier har säsongsavslutning nu. Det positiva är väl att de kommer tillbaka till hösten och inte slutar helt.
None

Yaaay! Det säger jag bara. Såg just på Grey's anatomy (min favoritserie) och det blev Meredith & Derek. Jag är lycklig. Haha, slutet var så sött ;) .. Gud så jag längtar till nästa avsnitt, nästa säsong. Åååh, - det är verkligen tur att det inte slutade i One tree hill då man inte fick veta hur det gick.

torsdag.

Jag har haft bloggabstinens i eftermiddag. Har haft lite halvproblem med inloggningen men nu fungerar det som det ska.. Har haft en rätt så chill skoldag idag, - slutade 13.40 ;) Najs.. Håller på att renskriva ett arbete som ska vara inlämnat imorgon. Har en del att skriva så ska göra lite läxor ikv, men annars ta det lugnt. Kan alltså inte fatta att det är torsdag idag. Vars har veckan tagit vägen? Skönt är det iaf. Snart är skolan över, det ska bli så sjuukt skönt! Men gud så mycket läxor/prov/inlämningar vi har kvar. Har 2 prov, 2 inlämningar + muntlig redovisning. Måste även räkna ca ett kapitel matte. Kill me now! Aja, ska göra bort en del nu i helgen.. Hur som helst så ska jag fortsätta att skriva på mitt arbete. Det är för mycket saker på nätet som distraherar mig.

pusss!

tisdag.

Detta är min lyckodag, - jag får ladda ner One tree hill! Synd bara att det är säsongavslutining ;o . Kom iaf hem från skolan nyss. Dammsög lite & började nedladdningen. Det går superfort & är färdig på typ 2 min. Det ska bli spännande att se vad som händer! Annars idag ska man plugga & gymma. Kanske baka kladdkakemuffins. Mums! Aja, nu One tree hill.

Uppdatering:

Det är så sjuuukt mkt i skolan nu så jag håller nästan på att dö.. Har en massa inlämningar, - en på fredag & två på tisdag. Har två prov nästa vecka - matte & NO ;o . Har ett helt kapitel att räkna till nästa vecka ;/ , gissa vad jag ska göra i helgen? Orkaar verkligen inte! Vill bara ha sommarlov nu.. Såg förövrigt One tree hill. Gud vad irriterande att det slutar att man inte vet vad som händer. Det är ju såklart så för att man ska lockas att se fortsättningen, men ändå. Hoppas att det blir att han ringer till Peyton. Det slutade att Lucas satt på en flygplats med väska & ringer och säger: "Hey it's me, I'm at the airport. I've got 2 tickets to Las Vegas. Let's get married tonight." Och så visade de just före det att Peyton, Brooke & Lindsey svarar (var för sig såklart).. Åååh, och så kommer fortsättningen den 1:a september. Jag kan ju inte vänta. Aja, nu ska jag städa lite & plugga.

pusss

måndag.

Sitter och drömmer lite grann. En sak som är säkert är att jag ska baka chocolate chip cookies ihelgen. Har bakat dom en gång tidigare och dom är sjukt goda! Mummms.. Asså gud vad jag är sötsugen!
Seg dag. Är som sagt förkyld & har ont i öronen ;o , ajaj! Hoppas att det blir bättre. har sångprov imorgon, men tror inte jag kan vara med för är helt hes.. Om något helt annat, - Längtar sjukt mycket till imorgon för då får man ladda ner ett nytt avsnitt av one tree hill. Längtar att få se vad som händer.. Imorgon slutar man 12, sjukt skönt!image24

ingen rubrik.

Har så sjukt mkt i skolan de sista veckorna så jag får typ panik varje gång jag tänker på det. Måste skriva ett hk-arbete till fredag, lämna in min novell (som jag knappt har börjat på), massa läxförhör, läsa ut en engelsk bok + bokrecention. Uuusch. Orkar verkligen inte nå mer.. Det positiva är att på tisdag får jag ladda ner ett till avsnitt av One tree hill, och får därmed redan på massa spännande saker (som jag har sett på promot).. Jag är typ beroende! Men det är säsongsavslutning efter det avsnittet. Pga författarstrejken ;o , det är också säsongsavslutning av Grey's. Cry me a river! Men de kommer säkerligen tillbaka till hösten ;) .. Skola imorgon, känner inte för det men det är ett måste. Ska snart gå och lägga mig och få skön sömn.

pusss

Gossip girl.

Har legat hela eftermiddagen och sett på Gossip girl. Det var ett maraton på typ 8 avsnitt. Och gud så het Chase Crawford (Nate) är! Kan slänga in en bild på han. Dagens ögongodis!
image21

söndag.

Jag blir inte av med den här fökyldningen. Har kännt mig halvdålig hela helgen ;o . Har ont i huvudet, är hes som tusan & har hosta.. Usch. Imorgon är det skola. Känner verkligen inte för det. Men tur iaf att det är sommarlov snart. På bara några veckor är skolan över.. Och förresten, - är sjukt godissugen. Haha,

puss

lördag.

Tänkte slänga in ett inlägg nu innan klockan blir 12. Har iaf inte gjort ett piss idag. Har legat framför tv:en och suttit här hela eftermiddagen. Har kännt mig allmänt förkyld. Har en jäkla hosta, nyser & är hes. Inte roligt.. Såg på 3:an idag. Det var iaf programmet då dom söker efter en ny pussycat doll. Det är ju typ som top model, idol osv. Men bara att dom får göra lite andra saker. Som dansa & sjunga. Och så åker dom ut en efter en. Jag fann programmet lite underhållande faktiskt. Perfekt med halv-maraton av serier på helgen då man är lite halvsjuk.. Imorgon är det söndag och då är det bara en dag kvar av helgen.. Usch. Måste göra lite läxor osv imorgon, men det vill jag inte tänka på nu.. Aja, nu ska jag iaf se på Step up. Bra film det där. + att huvudpersonen är het.
image20

fredag.

Hyffsat jobbig dag. Spanskan var väl okej. Därefter engelska. Gillar engelska, så det var en lektion rolig. Satt i grupper och fick frågor om hygien osv. & diskuterade.. Hade även orientering och vi lyckades springa lite fel. Svammel! Sist på dagen hade man historiaprovet på 14 sidor. Satt ungefär 2h och 45min. Lite less jag var. Hujja! Kommer inte få mvg, det är säkert. Men skitsamma. Gjorde mitt bästa. Efter provet blev man hämtad och släpade sig till gymmet. Usch, vad jag var slut. Orkade ingenting..
Såg på Grey's för ett tag sen och de sista 3 minuterna så försvann ljudet. Hyffsat irriterande det var för det hände nåt viktigt och ville höra vad de sa. Menmen. Det slutade iaf med att Derek & Rose gick hand i hand. Usch, det ska vara Meredith & Derek. Inget annat. Samma gäller det i One tree hill, - det ska vara Lucas & Peyton. Just nu ser det inte ljust ut på den fronten men längtar till tisdag då man får se vad som händer.. Aja, på tal om tv-serier så ska jag kolla på Gossip girl. Sen blir det kanske att sova för har typ träningsverk eller något & känner mig lite halvdålig.

puss

torsdag.

Oj, glömde visst att blogga igår. Men var iaf på skolan till 15.00, därefter gym, plugg & top model.. Torsdag idag (det känns verkligen inte som fredag imorgon). Bakade bullar på HK:n, - mums! Hade även ett nationellt prov i matte, - muntligt. Det gick väl okej.. Har iaf ett stort prov imorgon i Historia så det blir att plugga till det i eftermiddag & kväll. Fattar inte hur jag ska orka, har verkligen ingen lust att plugga. Men det måste ju göras.. Aja, hur som helst.

Uppdatering:

Igentligen borde jag verkligen inte sitta här. Jag borde sitta och plugga järnet till morgondagens historiaprov. Men, jag orkar verklligen inte. Är så sjuukt skoltrött. Orkar inte läsa nå mer läxor. Vill bara ha ha sommarlov, och gå ut nian. Men det tråkiga med det är ju att säga hejdå till de lärarna som är bra. Som mentorn/soläraren/svenskaläraren Marie & engelskaläraren Solveig.. Aja. Roligt att få slutbetyget. Även om jag säkert blir onöjd över nånting. Men skitsamma. Nej, nu måste jag plugga.
image19

tisdag.

Har inte mkt att säga idag. Hade musikprov (som jag har gruvat mig för) och det gick bra - MVG. Tyckte inte att det var speciellt svårt.. Annars har det inte hänt mkt. Skolan gick hyffsat fort. Slutade igentligen 13.40 men hade sen sångträning inför skolavslutningen i 1h. Annars så har det inte hänt nåt speciellt. Laddade ner oth när man kom. Så underbart bra. Det hände en hel så längtar till nästa tisdag för att se fortsättningen (nog för att det är säsongsavslutning). Då har man nåt att längta till. Hur som helst så ska jag se nån sneak peak av grey's & sen sova.
 
En liten parantes är att Chad Michael Murray är sjukt het, asså jag dör! Dagens ögongodis.

pusss

måndag.

Veckans tröttsammaste dag. Usch, dagen har varit seeg.. Slutade dessutom ca 15.00, vilket inte gjorde det hela bättre.. Slängde i mig mat & for sen på gymmet. Kom hem nyss & nu måste man plugga musik - rockens historia. Usch och fy, döda mig nuu. Alltså jag kommer seriöst att kollapsa i veckan. Har så sjukt mkt läxor.. Aja, så ikv blir det att plugga musik & se på Cashmere Mafia.. Anyways,

Har försökt att plugga musik denna kväll, och det har väl kanske fastat. Eller nåt har väl det. Hoppas jag. Har provet imorgon på morgonen.. Detta är vad jag har i veckan:

- Musikprov
- Spanskaläxa på Onsdag & Fredag
- Inlämning av bokrecention (Engelska)
- Engelskaläxa
- SO-prov, andra världskriget (ett jättestort prov)
Samt läsa ut en bok.. Gaah, jag tror jag kollapsar
image17


söndag.

Jaha, så var helgen över. Var som sagt hos Sofia igår. Det var ok.. Vaknade idah vid elva. Det har inte blitvit så mkt gjort idag, men skönt är det också. Även om jag hade behövat plugga en del. Måste göra ganska så mkt matte ikv, och jag fattar inte hur jag ska orka med det ;/ . Hade tänkt gymma idag men det blev inte av för känner mig sjuklig, - ont i halsen, huvudet osv.
image16

lördag.

Vaknade ca 11. Åt frukost och tog det mest lugnt. Åt det sista av Ben & Jerry's, mums! Tog en dusch ocg for till kalix och köpte en klänning/tunika & sedan såg man fotboll. När man kom hem så satte man hårfärg i håret och nu sitter man och väntar på att få skölja ur det. Ska sen ränka några tal matte. Inte roligt precis men det måste göras. Sedan blir det väl att äta något litet, sminka sig & fara till sofia för hon fyllde år igår, så det blir att fira henne. Hur som helst, så ska jag sitta här nu ett tag och sen blir det matte ;/
image15

fredag.

Känner mig utsliten. Speciellt av skolan. Det är så mkt just nu så det känns nästan som att man ska kollapsa. Har ett spanskatest på måndag, musikprov på tisdag (måste läsa typ 100 sidor), spanskaläxa på onsdag & ett jättestort prov i historia på fredag.. Och förresten så måste man ha räknat en hel del matte till måndag. Goood! Vet inte hur jag ska klara av detta.. Har iaf haft en rätt så okej dag. I slutet så var man rätt så less (vilket läraren även tycktes vara) så vi fick sluta mycket tidigare.. Nu ska man iaf gå och lägga sig framför tv:en och ta det lugnt. Och förresten, - underbart med helg!

pusss


onsdag.

Skola idag som vanligt. Det var endast 2 tjejer i klassen idag eftersom att resten var på skol-DM i basket. Rätt lugn dag med en ganska så rolig gympa. Den var inte så jätteseriös, om jag säger så.. På eftermiddagen så fick jag en sprängande huvudvärk så jag trodde nästan att jag skulle svimma. Kom hem, tog en panodil + mat så den gick över.. Hade tänkt fara och gymma ikv, - antingen själv eller om jag får med sofia. Annars ikv blir det att se på top model och bara ta det allmänt lugnt. Måste även börja plugga till prov & läsa min engelskabok. Aja, hur som helst..

Uppdatering:
Nej, det här är verkligen inte bra. Har inte varit och gymmat på hela veckan. Tänkte ju fara idag men det blev inte för sofia skulle inte och då ides inte jag + att j ag fick tillbaka min huvudvärk. Det måste bli imorgon, måste ta ett pass. Sen blir det på fredag & söndag. Så får det det bli.. Det är redan torsdag imorgon. Gud så snabbt veckan går! Snart fredag och helg.. Sitter just nu och tittar på det nyaste avsnittet av Gossip girl. Sedan blir det lite läxor. Ikv blir det att hoppa i säng klockan tio. Behöver sömn.
Sitter och dricker Ramlösa skogshallon, - supergott!image14

tisdag.

På fredag blir det en bytta av Ben & Jerry, - så god glass. Men dyr, dock. Ca 50 kr. Men måste verkligen köpa lite glass. Haha. Sitter och tittar igenom alla deras smaker som finns i Sverige. Så mycket gott alltså! Har bara smakat Cookie dough hittills, så det får bli en annan smak nästa gång. Funderar på någon chokladglass (som tex. Chocolate Fudge Brownie, New York Super Fudge Chunk) eller någon annan som Chunky Monkey eller Vanilla Toffee Crunch. Oj inser att det blir nästan ett helt inlägg om glass. Men skitsamma. Är man sugen, så är man..
Hade nationella i matte imorse. Tyckte att några var rätt svåra, så får se hur resultatet blir. Aja, gjorde mitt bästa. Efter skolan så var det sångträning inför avslutningen (på skolan med musikläraren). Vi var ca 10-14 st, så hoppas att det blir fler.. När man kom hem från skolan så såg man ett avsnitt av One tree hill. Älskar den serien! Nu gör man inte så mkt. Tar det lugnt. Skulle igentligen och gymma idag, men orkade verkligen inte. Är sjukt trött.. Ikv blir det att titta på Desperate Housewives. Såg på reklamen att en orkan drog över gatan. Spännande! Det händer alltid en massa oväntade saker i DH. Anyways.

Alltså ibland vet jag inte. Först är hon på ett sätt & sen helt dissig när hon umgås med andra. Oj, jag vet att jag skriver flummigt. Men.. Ibland så vet jag faktiskt inte. Som om jag inte ens var hennes kompis.. Så är det ibland. Och jag orkar inte ens säga något. När man är ensam så är det helt annorlunda, men sen när det rätta umgänget infinner sig så är det.. Ja jag vet inte. Dissigt. Hon är även helt annan nu.. Men men, det är väl så det är.
Hur som helst.

puss

måndag.

Såg just klart Step up 2: the streets. Älskar den filmen, så underbart bra! Och att en av huvudpersonerna är het är ju ett plus. Detta piggade upp min annars trötta och sega måndag.. Har varit förbaskat trött hela dagen. Usch, hatar verkligen måndagar. Men dom måste tas igenom, och skönt att den är avklarad iaf. Imorgon är det nationella som gäller, - i matte. Usch och fy, undra hur det ska gå? Får väl ta och göra mitt bästa & hoppas på det bästa.. Vi skulle ha haft musikprov imorgon exakt den tiden då vi har nationella. Hur tur har man inte? .. Ikv blir det väl mest att chilla & möjligen börja titta på nån läxa.. Sen kl 21.00 blir det att se på Cashmere Mafia. Är vekligen glad att det är på måndagar. Anyways,
image12

Uppdatering:

Är riktigt trött just nu så ska hoppa in i duschen på ett tag, läsa min bok (en engelsk bok som måste läsas ut i veckan) & titta på Cashmere mafia. Sen så kanske man kollar igenom lite matte innan man går och lägger sig.
Har rätt chill dag imorgon om man bortser från mattenationella. Skull även till skolsköterkan och kolla min rygg (om den har blivit bättre/sämre sen jag var där sist) för har lite scolios. Alltså att ryggraden är sne. Hur som helst,

puss

söndag.

Vaknade vid tolv, åt god ungspankaka (mums!), satt här osv & var även ute och solade ett tag. Var förbaskat trött i eftermiddag så låg i sängen och läste och slöade innan det var dags för att fara på gymmet. Rätt skönt var det faktiskt, kände mig hurtig! Haha. Nu regnar det en massa ute. Tråkigt väder, ja, men det blir ju grönare samt den lilla snön som är kvar smälter bort. Alltid ett +.. Skola imorgon, känner mig verkligen inte motiverad men det är ju ett måste. Tur att det är sommalov snart. Ska bli såå skönt.
image11

lördag.

Riktigt soligt  ute, en massa plus är det. Sitter inne (måste bli ändring på det) och ser på the illusionist.. Åt nyss & ska nog ta och fara och se på en fotbollsmatch.. Annars ikv blir det väl att inte göra så mkt. Se körslaget eller något.

puss


fredag.

Var i luleå idag. Var ute efter en klänning/tunika men hittade inte nånstans en jag gillade. Men hittade mig iaf ett par svart tygskor, en vit examensklänning (som jag älskar), ett linne med ankare på & en t-shirt.. Åt världens godaste lunch - thaimat, gottgott! Var och gymmade efter att man kom hem.. Annars så har man inte gjort så mkt. Såg ett avsnitt av grey's alldelens nyss. Jag kärlekar grey's anatomy! Så underbart bra.. Har även laddat ner the illusionist. Har sett den en gång tidigare och bra var den. Tror det blir att se den imorgon.. Aja,

puss

RSS 2.0