music.

Det är mycket musik just nu. Hur det kan komma sig att gå från anti-HIM till att tom älska vissa av deras låtar? Det var nog liveframträdandet som fick mig på andra tankar. Härlig röst och ful är ju inte Ville Valo heller.

Ikväll blir det musik och youtube. Kanske lite fotbollstittande och körkortsplugg. En skön kväll helt enkelt.

wednesday.

Jag kan fortfarande inte förstå att jag har varit i Göteborg och sett Paramore live. För bra för att vara sant.
Är fortfarande sjuk. Lite smått irriterande.
Har haft min livs första körlektion idag. Körkortet känns mest jobbigt just nu.
Har nött Paramore idag. Både deras grymma musik och roliga klipp på youtube.
Det är jobbigt med humörsvängningar, så är det.

/Ida

.

Idag känner jag mig jävligt låg. Vet inte vad problemet är, men jag får väl ta reda på det..
Kanske jag ska bli emo på heltid, skulle passa mig ypperligt.

Pier pressure.

Pier pressure ägde rum i Göteborg och i söndags såg jag en hel del bra artister. Jag såg Pendulum, Plan 3, 30 seconds to mars, Paramore & HIM.


Plan 3.


Pendulum.


Pendulum.


30 seconds to mars.


30 seconds to mars.


Paramore.


Paramore.


Paramore.


Paramore.


Paramore.


HIM.


HIM.


HIM.

En bildbomb blev det.

PUSS

I've seen Paramore live!

Jag såg/hörde paramore live igår. De var så jäkla underbart bra att jag har minnesluckor. Det var ren och skär lycka. Vet inte om jag har varit sådär glad i hela mitt liv.. Detta måste göras om, ja se dem en gång till alltså.. Eftersom att publiken gungade var det lite svårt att få till bra bilder, eftersom att jag inte var längst fram. Bara jag har laddat batteriet så ska jag försöka få upp lite. Sen ska jag ta några av en till som var där.

PUSS

June 15.

Idag har jag varit på spinning för ovanlighetens skull. Det var riktigt grisjobbigt, men det kändes skönt efteråt så det är ju bra..

Alltså såhär är det, jag ska ju egentligen på Pier pressure på lördag i Göteborg. Nu har det dock blivit flygstrejk, så det ser illa ut. Får se om man får boka sig en tågbiljett eller hur det blir. Vill i alla fall hemskt gärna ta mig till Gbg.

PUSS

sunday.

Hola guapas! Vaknade för ungefär två timmar sen. Sen dess har jag läst lite ur min bok Eclipse (har läst twilight-serien alldelens för många gånger) och ätit lunch.. Tänkte ta en morgonpromenad idag, men sov istället. Det var inte bra, men är man trött så är man..

I veckan tänkte jag beställa en tid hos frisören för slingning. Är sugen på ljusbrunt hår, men i och med att jag har lite röda pigment så får vi se hur det blir. Är dock väldigt sugen att bli ljusare!

Idag ska jag kika på fotboll (ute och på tv) samt gymma.

PUSS

sick.

Hatar att vara förkyld! jag vill bli frisk helst nu så jag kan träna (springa och fara på spinning). Tills jag tillfrisknar får jag fortsätta att ta promenader. Promenerade både igår och idag, och imorgon blir det en morgonpromenad för min del. Hur som helst, så sitter jag och tittar på friidrott.

Angående skorna som jag har lagt upp här - de svarta kilklackarna kommer från Scorett, de bruna är bronx och de har jag köpt i en affär som heter Zotano samt de vita kilklackarna kommer från Nelly.com.

wedges.Jag har fått fnatt på kilklackar. Det är väldigt fint på sommaren, med bruna ben. Det är även enklare att gå i ett par kilklackar än med vanliga klackar, så det är ju ett plus. Älskar riktigt höga skor, på ungefär 12cm.

PUSS

WEDNESDAY.


En blek Ida, idag. Hoppas att solen återvänder så man kan få lite bränna igen.

Köpte dess snygginar för ett tag sen. Har bara inte visat dom. De är egentligen bruna, men de ser dock orangea ut på bilden. Dessa är 12cm höga, men väldigt sköna att gå i.


Köpte även dessa, på samma shoppingrunda. Hehe.


Har tänkt köpa ett par låga converse, och äntligen blev det av.


MUSKELBYGGE.

Varför har jag inte uppdaterat bloggen? Alltså ärligt talat så har jag helt glömt bort bloggens existens. Så kan det visst gå..

Har den senaste tiden börjat bygga lite muskler. Jag har gymmat ett bra tag, men nu kör jag lite mer hårdträning. Mitt mål är att bli biff. Haha nejdå, men det är fint att vara vältränad enligt min åsikt. Hur som helst, så har jag inte haft någon skola idag så har varit i Luleå. Hittade lite smink och underkläder. Jag tänkte inte köpa något speciellt så det var ju bra att jag fick med mig lite nödvändigheter.. Inhandlade en ögonbrynspenna och en concealer från Make up store. Concealern var helt grym! Cover all mix, hette den.

Annars så har jag styrketränat idag. Det blev bröst, axlar och tricep. Sen kör jag ju mage på alla min pass. Försöker bygga upp lite magmuskler, hehe. Det lär ta ett tag, men man måste ju börja nånstans.

Ikväll var jag på spinning, för första gången på väldigt länge. Det var nog över en månad sen jag spinnade. Lite ovant var det, men det gick bra.

Nu känner jag mig dock förkyld. Otrevligt nog. Orkar inte vara sjuk just nu.. Har ont i huvud och hals så ska lägga mig strax.

Börjar 13.40 imorgon, inte illa.

PUSS (orkar inte läsa igenom inlägget, så det kan vara en del stavfel. Ha överseende!)

HAPPY.

Jag fick MVG i engelska b samt VG i matte b. Det gjorde min dag, helt klart. Jag och min vän Lina (som fick likadant betyg) studsade runt skolan efter beskedet. Från att ha trott att jag högst skulle få G i matte så blev det en överaskning att betyget blev så pass högt.

Nu lägger jag ner matteräknandet för ett bra tag. Kommer inte öppna en mattebok och räkna på ett bra jäkla tag, och det känns great!

PUSS

tuesday.

Idag har jag inga lektioner så är alltså hemma. Sov till halv elva och sedan dess har jag inte gjort allt för mycket. Borde verkligen ha pluggat mer matte - har nationella i matte b imorgon, och jag har ångest. Usch, hatar matte.

Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars?
I could really use a wish right now

RSS 2.0