tomt.

Jag älskar allt som har med one tree hill att göra. Har laddat ner 'one tree hill vol.3 - the roadmix' . Så grymt bra musik alltså.
Älskar bla. Band of horses - the funeral
The honorary title - stay away
La rocca - non-believer
Tyler hilton - You'll ask for me
The weepies - world spins madly on

fredag.

Vanligtvis så brukar man komma hem från skolan på ett tag, sätta sig här och skriva att det är obeskrivligt skönt med fredag. Men när det är lov, så är det som en vanlig dag. Eftersom att hela veckan har varit som en helg.
Sitter och tittar på one tree hill (ovanligt?) och laddar ner 'one tree hill vol. 3 - the roadmix' . Det är låtar från programmet, som är väldigt bra.. Har skrivit en lång (och då menar jag lång) lista på låtar som jag ska lägga in i mobilen. Får se om alla låtar får plats. Ska iaf iväg till gymmet på ett tag. Sen middag, sitta här, läsa klick (en tidning), flotta & se finalen av let's dance. Det låter som en bra fredagskväll.

puss

torsdag.

Torsdag var det idag, och det är det i ca 10 min till. Fredag imorgon, får tvätta håret. Haha, man ska inte tvätta håret efter en permanentning på 2 dagar.. Ska även och gymma & se finalen av Let's dance. Annars så blir det väl att slöa, mestadels.. Sitter och tittar på one tree hill. Så grymt bra asså. Är i början på säsong 4 så har några avsnitt att ladda ner. Snart är lovet över, men jag antar att det är ok. Vardag igen. Det är bara det att det är nationella på fredag, i engelska. Okej, det är ett av mina bättre ämnen men man vill ju som inte ända ha det. Men det måste väl göras, så man får ett till prov bortgjort.. Hur som helst, så ska jag fortsätta att se på one tree hill.

puss

onsdag.

Dagen började med att jag vaknade ca 08.00. Åt lite grann & for till frissan vid tjugo i nio för att permanenta håret. Satt där till halv tolv ungefär. Det tog rätt länge, ja. Frisören blandade de största spolarna med en storlek minde. Blev väldigt nöjd med min nya frisyr. Klippte det även lite grann. Så fint med lockigt. Det är rätt ovant, men jag gillar det.. Sitter just nu och rensar ut lite gammal musik från mobilen och lyssnar igenom simple plan's nya album. Underbart bra, prick varje låt är bäst. På de flesta skivorna så är det endast ett fåtal låtar som är bra, men nu är det alla. Håller även på att skriva en lista på låtar som jag ska sätta in i mobilen. Det blir bla Fall out boy, Foo fighters, Bethany Joy Galeotti, Colbie Caillat, Nada surf & Simple plan. Underbar musik <3. Idag blir det att fortsätta att se på one tree hill, fara och gymma samt se på Top model klockan nio. Perfekt dag. Haha,

puss

tisdag.

Då är permanentningen bokad, imorgon 09.00. Trodde att man skulle typ få tid om en månad eller nåt.. Vet inte riktigt hur jag ska göra. Om jag ska göra som jag gjorde förra gången, lockigt. Det största, alltså lite halvt smålockigt. Men gillade det iaf. Tror nog att jag ska göra så.. Har hittat några saker på nätet som är såå snygga så jag måste ha dom. Ett par vita, låga, converse, en röd klänning & en blårandig väska med stor blå rosset. Så nyggt. Menmen, man kan ju inte få allt här i världen. Aja, uppdaterar kanske sen.

Uppdatering:

Jag har fått en hung up på alternative rock, såsom Fall out boy, Foo fighters, Nada surf osv. Så det blir att fylla mobilen med en massa ny musik. Det får ske efter middagen/kvällen. Men första måste jag ju ladda ner en massa mjuusik. Btw, Foo fighters - Times like these. Såå grymt bra. Jag har väldigt blandad musiksmak. Från Bethany Joy Galeotti (från oth, med elsewhere & halo), Nada surf, Foo fighters till Fall out boy. Hur som helst,

Btw, dessa är de tre sakerna som jag sa att jag ville ha. Men klänningen är redan beställd. Kanske blir det att ha den på skolavslutningen eller till vardags med ett par strumpbyxor. Väskan är från Forever21, vilket är ett amerikanskt märke (ung. som H&M) och är rätt billig - 97 kr. Men jag vet inte hur mkt frakten kostar åde, så det blir nog inte av något köp. Å de vita skorna är av märket converse. Vill ha dessa. Men jag får väl nöja mig med mina röda, högre converse..
image1image2image4

måndag.

Bloggen har krånglat när jag skulle skriva, men skitsamma. Måndag, och lov. Inte helt fel. Vaknade ca 07.00 imorse av fruktansvärd magvärk. Usch, fy tusan. Tog mig nå värktabeltter och lyckades somna om och vaknade 13.00. Blev helt förskräckt av att klockan var så mkt. Men nog vare skönt alltid. Har inte gjort något speciellt idag, mest suttit här och slöat.. Sitter och tittar på lite klipp på youtube & funderar vad man ska ladda ner för oth. Anyways, kanske en uppdatering kommer

puss

söndag.

Jag har blivit beroende av One tree hill, på riktigt. Älskar den serien. Det blir bara att jag laddar ner mer och mer, kan inte sluta titta.. Rätt slapp söndag. Vaknade vid halv tio, såg på one tree hill för ovanlighetens skull & for till gymmet vid tolv. Gick rätt trögt idag för var helt trött och seg i kroppen, men det gick väl. For sen och köpte en grandiosa vesuvio som jag ska värma senare. Annars så bli det att titta på reprisen av top model (om den inte redan har visats). Hur som helst, så ska jag fortsätta att sociala mig på msn & se på oth.

uppdatering:

Varm choklad is the shiet! Så gott.. Sitter och dricker en kopp medans jag ser på one tree hill. I detta avsnitt så är det storm, strömavbrott åde. Visst äre passande att jag myser med choklad då, den perfekta sysslan när det regnar.. Imorgon blir det lite nerladdning av musik för måste fixa igång ipoden osv. Kan nog inte heller hålla mig från att ladda ner mer oth. Även om det stod i tidningen för inte så länge sen att de ska bli hårdare när det gäller nerladdning. Men.. Jag är helt enkelt oth-sjukan så jag kan knappt stoppas för om jag inte får mer oth så vet jag inte vad som händer. Haha. Anyways, så blire att dricka upp chokladen och se färdigt 2 ½ avsnitt innan jag går mot sängen för en natt sömn.

puss, cya!

lördag.

Rätt lugn dag för min del. Den började med att jag vaknade ca 09.30. Har för det mesta suttit här och tittat på one tree hill, inte helt fel eftersom att jag älskar just den serien. Storyn, skådespelarna & karaktärerna. Grymt bra! Har 4 avsnitt kvar + 30 min, men funderar på att ladda ner 4 till så jag har att se på ikv.. Så obeskrivligt skönt med lov, ska ta vara på varje sekund av det och njuta till fullo. Känner mig rätt sugen på att fara till backen här någon dag, så det måste bli av. Hur som helst, så bli det mer oth nu + lite godis.. Mm!

puss

fredag.

Vaknade vid nio, men låg i sängen och snoozade till tio. Jag vet seriöst inte vad det är med mig, vanligtvist så brukar jag ju vaknade vid 11-12 men nu för tiden så blir det att man vaknar vid nio och om inte tidigare.. Hur som helst så har jag suttit här och sett på one tree hill. Är på säsong 2, i mitten av säsongen ungefär. Det är nu det börjar bli bra. Nog för att det har varit det hela tiden, men asså dom avsnitten jag ser på nu är ändå för bäst! Drog till gymmet vid halv två, körde igenom programmet. For sen och handlade och därefter hem. Satte sig här & hjälpte även till med maten lite grann. Ska ta och fortsätta att se på one tree hill.
Kan även slänga in dagens..
Dagens serie: One tree hill.
Dagens snacks: Nötter, - chili, cashew & pistage.
Dagens tidning: Aftonbladet klick.
Dagens mat: Fläskfilé, klyftpotatis & bernaise.
Dagens program: Let's dance.

torsdag.

Började dagen med att vakna alldelens för tidigt, ca 08.00. Illa! Satt här i en kort stund tills man for på en oplanerad tripp till Luleå. Var inte ute efter något men hittade två linnen, t-shirt, väska & genomskinligt nagerlack. Helt ok shoppingdag för min del. Kom hem för ett tag sen, ska ta mig en välbehövlig dusch (mitt hår är fullt av skum & spray) sedan tv eller något. Men först mer One tree hill.

Uppdt.

Usch, är sjukt less på godis. Känns som att jag har ätit en årsförbrukning.. Är rätt trött nu (och klockan är endast 21.47) men ska ta och se något till oth avsnitt och sitta här och kika runt. (Lång) fredag imorgon, och det känns verkligen inte som det. Det känns som att det är typ lördag idag. Men det blev så när man fick lov på en onsdag.. Anyways,

puss


onsdag.

Vaknade först vid halv åtta, men tänkte men ides inte stiga upp eftersom att det var alltför tidigt. Så sov till halv tolv. Satt här, såg på one tree hill osv. Började att fixa mig inför påskdansen vid fyra. Duschade, sminkade & fixade håret.. For till folkets hus där den årliga påskdansen var. Den var väl ok, inte jätterolig och inte jättetråkig. Något där i mellan. Fikade, & umgicks lite grann.. Hur som helst så är det skönt när det hela är över och när man har fått påsklov. Så skönt! Ska dricka lite vatten (har varit törstig/sugen på vatten hela kvällen), intressant att veta? & gå och sova snart.

puss

tisdag.

Nu infinner sig påsklovet, obeskrivligt skönt. Det har ännu inte sjunkigt in riktigt, men antar att det gör det imorgon kväll då påskdansen är över.. Hade rätt kort dag idag, slutade 13.40 efter slöjd. Satt och stickade/halvsov så det var en rätt bra avslutning på dagen. Ikväll eller snarare om en timme ska man nog sticka iväg och sola. Skönt ska det bli, fryser så det blir skönt med lite behövlig värme.. Sedan vet jag inte vad som händer, ta det lugnt mest troligt. Det enda som står på schemat imorgon är påskdans.. Aja,

Uppdt.

Är nästan överdrivet trött just nu så ska gå och sova på ett tag. Ska sova läänge imorgon. Det ska bli nice som tusan. Blir nog inte att göra något vettigt på hela dagen, endast ta det lugnt i pjamas. Or something. Hur som helst så blir det sängen för mig nu snart men först läsa igenom någon blogg på VR.com ;)

puss & godnatt,

måndag.

Då var måndagens skoldag över, så skönt efter alla dessa lektioner man har haft.. Hade en engelska redovisning idag som jag hade gruvat mig för. Var nervös till en början men det släppte efter ett tag. Trodde ändå att jag skulle få högs vg ellr något. Men fick mvg, alltid roligt speciellt på en måndagseftermiddag.. Ska iväg till gymmet nu, men en uppdatering kanske kommer.

puss

söndag

Mackor i smörgåsgrill + one tree hill är det perfekta på en söndag. Ska ta och göra lite mer mackor strax.. Det är bara 2 dagars skola denna vecka + påskdansen. Ska bli såå skönt med lov. Måste ta mig till backen och åka snowboard nån dag. Skola imorgon, och jag måste börja med några läxor sen. Men det är typ bara några glosor och så. Aja,

Uppdatering:

La mig och vilade vid fyra tiden men somnade och sov till sju, riktigt behövligt. Trodde att klockan var sju på morgonen och att jag var sen. Haha, tur att det inte var så. Såg nyss på 'singing bee' på trean & nu ska jag väl läsa igenom några läxor.

puss


lördag.

Såg på schlagern ikv, och björn gustavsson. Kärlek till honnom. Nu ser jag på Matrix, det har aldrig blivivt att jag har sett filmen eller filmerna men ska ge den ett försök.. Söndag imorgon, får se vad som händer. Lite plugg iaf.

puss


fredag.

Så fruktansvärt skönt med fredag, kan inte beskriva känslan.. Hade som vanligt en lång & slitsam fredag med massor av lektioner. Hade egentligen slutat 15.10 ungefär, men våran lärare/mentor hade typ feber så vi fick sluta vid två. Vi fick bara en liten läxa, att läsa en text. Och det tar ju max 10 min.. Fortsätter att kika på oth, har laddat ner hela första säsongen och har bara 1 avsnitt kvar + några minuter. Har säsong 2 på dvd så det blir attse hela den i helgen. Underbart!

Uppdt.
Är grymt trött just nu, har varit det hela kvällen i stort sett. Usch så skönt det ska bli med sömn, ska sova läänge imorgon kan jag lova. Danny åkte visst ut i let's dance. Otippat. Imorgon blir det nog att fortsätta att se på oth, orkar inte mer ikv. Så godnatt!

puss

torsdag.

Har varit rätt kass på att skriva här i veckan, men har inte orkat.. Var iaf i Boden i tisdags, det var väl sådär. Mkt roligare i piteå kan jag då säga.. Men det gick väl. Sov iaf på både ditresan & hemresan. Skönt.. Igår hände det inte mkt. Skola som vanligt. Lång dag dessutom.
Slutade vid två idag för ovanlighetens skull. Skönt.. Har inte haft så jobbig dag idag. Hade bla HK. Slapp göra mat, åt bara för gjorde en teoriuppgift.. Kladdkaka åt man nyss, mums! Snart ska man dra sig mot gymmet. Sedan läxor, tv & sitta här.
& btw så är det sjukt skönt med fredag imorgon. Sen har man bara 2 dagars skola + påskdansen innan påsklovet börjar.

uppdatering:

Just nu är jag verkligen dålig på att blogga, har ingen större lust även om det är skönt att skriva av sig (om du fattar vad jag menar) .. Var på gymmet ikv, gick väl som vanligt. Har tittat på oth hela veckan, åh vad det är bäst asså. Skola imorgon, så det vore nog en bra idé att gå och lägga sig strax.. Börjar 09.30, men åker till skolan vid åtta för det går ingen senare buss. Får ta och plugga lite engelska och så & läsa lite tidningar på skolbibblan. Provade min påskdans-outfit ikv, det blir min klänning (ser ut som en t-shirt med en ballongkjol som är hög i midjan, svårt att förklara), svarta/lite transparenta strumpbyxor eller heltäckande stickade strumpbyxor & ballerinaskor.. Hur som helst så ska jag se lite oth sen sova.

puss

måndag.

One tree hill är verkligen bäst! Har just laddat ner avsnitt från den första säsdongen, - bäst! Har inga läxor som måste nötas idag så det blir nog att se på oth hela kvällen..
Rätt seg måndag idag, var väldigt trött & seg. Bad med skolan i Boden imorgon, ska bli roligt! Får använda min nyinköpta bikini och allt. Aja, nu One tree hill.
puss

lördag.

Vaknade vid nio, hade ju tänkt sova ut men det blev att fara en sväng på Ikea ist. Provsatt lite soffor, kollade osv. Orkade inte köpa något speciellt. Var även på Candy world och köpte lite godis, mums! Annars så har jag inte gjort mkt idag, har haft ont i huvudet så har inte orkat med något.. Nu sitter man och laddar ner några avsnitt av One tree hill och ska strax hoppa i duschen..

puss

7/3 - 08

Äntligen fredag! Det är ju hur skönt som helst. Gjorde ett matteprov idag och tyckte att det gick hyffsat bra. Hoppas att jag får G iaf, för matte är inte mitt starka ämne. Menmen. Hade rätt lång dag idag med många lektioner, så skönt med helg! Har dessutom inga läxor.. Hann med ett gympass ikv, känner att jag håller på att bli förkyld/sjuk så tog det lugnt. Ska sova länge imorgon, och ta det lugnt. Får se vad som händer. Aja,

puss

torsdag.

Glömde visst att skriva igår, men skitsamma. Torsdag idag iaf, slutade tjugo i två, ett +. Idag blir det att plugga matte för har prov imorgon. Usch, hoppas att jag klarar det.. Har iaf börjat fatta en grej i matten som jag inte har fattat tidigare.. Aja, fredag imorgon ;) Skönt som tusan! Ska sova hela helgen. Hur som helst så blir det mer matte nu,
puss

tisdag.

Vi har sjukt mkt läxor i veckan, usch! Ska bli så skönt på fredag när man har förhoppningvis har allt avklarat.. Idag skulle jag ha redovisning på engelskan men den fick vi skjuta upp för våran lärare var hemma. Vilken lycka! Haha. Slutade tjugo i två att ha stickat i 55 min på slöjden. Ett perfekt avslut på skoldagen. Aja, nu sitter man och tittar på tv, pluggar matte & spanska.

puss

måndag.

Jaha, då var skolan igång igen. Var ovanligt pigg idag, trodde att jag skulle somna vid 02.30 och vara halvdöd hela dagen.. Dagen har väl varit ok, hade lite lektioner på morgonen som kanske inte var de roligaste, NO + matte där man hade en diagnos som man inte visste om att man skulle ha.. Menmen, nu sitter jag och pluggar engelska. Ska sova sen på ett tag, gudomligt skönt! ;)

puss

söndag.

Jaha, då var lovet över. Det har gått sjukt snabbt, usch.. Men skönt har det ju varit iaf. Jobbigt att stiga upp osv imorgon, för tror inte att jag kommer att somna så fort ikv. Har även rätt mkt i veckan, menmen, det går väl. Har matteprov på fredag och engelskaredovisning på tisdag, - muntligt.. Usch. Ska iaf hoppa i duschen strax och sen tv ett tag innan man ska gå och sova.

puss,

lördag.

Dagen kan sammanfattas med att jag vaknade vid tolv, satt här, skrev lite engelska och så. Var även på gymmet en sväng, såg melodifestivalen. Blörn Gustavsson - snygg & rolig ;) haha. Nåja, ska väl försöka skriva lite engelska nu, sen sova antar jag. Skola om sisådär en dag. Snart är det ju söndag, eller förresten jah kan räkna det som att det är skola om två dagar. Haha. Aja, hur som helst så kollade jag ju på en hel del kläder på H&M och det blev att beställa en röd vårjacka (en skepparkavaj eller vad det heter), sjal, underkläder & en vit t-shirt med tryck på.. Har förövrigt ont i magen ;/ Usch,

puss

RSS 2.0