21.04 - ASOS.

Skulle mer än gärna vilja skicka iväg en beställning till Asos.com för dom har superfina grejer :)


Dessa skulle inte vara helt fel att ha i garderoben. En oversizad t-shirt & ett par jeans shorts till sommaren.

PUSS

19.34 - A WALK IN THE COLD.

Kom nyss hem från en timmes långpromenad. Det var rätt kallt så kylan stack i kinderna men annars så var det väldigt skönt..
Melodifestivalen är snart, men man får se om man ids titta, - kanske blir det OTH istället.



Dagens önskeoutfit

Skinnjackan är to die for.
Vill verkligen ha denna coola t-shirt.
Funderar på att skaffa mig ett par låga converse till sommaren, så fint och klassiskt.

PUSS

15.26 - SATURDAY.

Började att se skidor vid ett tiden men när det gick sämre och sämre för sveriges del så gav jag upp. Blir bara deprimerad att se när det går dåligt.

Har suttit och sett på OTH och slösurfat :)

Duschade nyss och ska på nån timme med mamma och äta, blir mums.

PUSS


12.04 - WHY CAN'T IT JUST BE SUMMER ALREADY?


11.35 - JUST WOKE UP.

Vaknade för kanske tio minuter sen och som igår så vaknade jag upp helt förkyld med halsont i huvduvärk. Great! Tur att det inte är någon skola imorgon. Så jäkla skönt med lov. (Ojdå, trodde att det var söndag idag)
Solen skiner förövrigt ute. Det perfekta vädret med ca -6 grader och snön lyser vitt på backen.. Nu blev man sugen på att åka snowboard, men det får bli här nån dag.
Ska nog laga mig lite lunch, men vad är ju frågan. Kanske lite chicky bits. Skulle vara gott, men det är ju lite småjobbigt att steka. Hur som helst, så är det musik som gäller och John Mayers musik spelar i högtalarna.

PUSSS!

22.10 - NIKE & ADIDAS.


Hur snygga är inte dom här tröjorna? Med tanke på att man fick bidraget idag så blir man ju lite shoppingsugen.

21.56 - FRIDAY EVENING.

Ikväll har man mestadels slöat. Har kollar på Let's dance där det var rocktema. Vem eller vilka blev mina favoriter? Hm, kanske Morgan & Laila..

Har kännt mig rätt förkyld hela dagen och lite småkrasslig så det blir nog en tidig kväll idag. Eller inte senare än 01.00.
Lördag imorgon, - det blir nog långpromenad, skid-tittande och allmänt slöande. Det bästa sättet att spendera ett sportlov är att slöa :)

Hur som helst, PUSS

12.15 - FRIDAY.

Vaknade för ett tag sen, eller för kanske 45 minuter sen.. Vaknade egentligen vid nio, men låg och snoozade & orkade inte gå upp.. Vaknade förövrigt upp helt fökyld med en värkande hals och svidande näsa. Mindre roligt.

På ett tag börjar stafetten för herrarna, som jag då såklart kommer att se.

Fredag idag, vilket betyder Let's dance och godis :)



15.04 - Update.

När det gäller stafetten så gick det skit. Inte så roligt att se, men det händer.

Nu tänkte man se nåt underbart avsnitt av OTH, är på den fjärde säsongen för tillfället. Eller började precis på det första avsnittet i säsongen.. Sen vid halv fem nån gång så blir det att äta ute med familjen och sen köpa en påse med M&M's. Och sen Let's dance.

PUSS

00.49 - MUSIC.

Upptäckte precis att John Mayer är bra. Vilken röst killen har.

En av hans låtar, - waiting on the world to change.



22.23 - AN ORDERING.

Skickade precis iväg en beställning på dessa två godbitar. Hur snygg är inte kavajen? Den var dessutom på rea och kostade endast 179 pix :) Den röda & vit-randiga tröjan tyckte jag passade fint under. Men man kan ju ha annat också som tex en enkel vit t-shirt.


21.07 - MY DESIRE FOR CLOTHES.



Allt är från H&M :)

Det skulle vara snyggt med ett par kornblå jeans nu till våren/sommaren, för det är ju alltid fint med färg. Enligt mig.


Detta är från Adidas.

18.06 - ONE TREE HILL AND MUSIC.

Innan jag beger mig mot gymmet så tänkte jag slänga in dagens musik.

Michelle Featherstone med Coffee & Cigarettes.



Ännu en underbar låt av Michelle Featherstone.


14.18 - THURSDAY.

Vaknade vid tiotiden men orkade inte stiga upp förrän vid halv elva och då tog man sig en dusch & satte igång datorn.. Stekte även ett par chicken bits & ris till mig. Gott var det :)
Vid 12.45 började man att se på skidstafetten för damerna. Det var riktigt spännande, speciellt på den fjärde sträckan med Charlotte Kalla. Roligt och spännande :), jag vet är ganska nördig med tanke på att jag gillar att titta på skidor & friidrott. Hehe.

Ikväll blir det gym, annars så får man se..

Förresten, en bild på nya hårfärgen kommer troligen imorgon :)

PUSS

23.35 - CLOTHES.



- Eftersom att det tyvärr inte hanns med någon shopping så får jag fortsätta att spana på nätet. Denna kjol från gina var riktigt fin, hoppas bara att den finns i butik när jag ska till Luleå.



- Även denna kjol var snygg. Även den från gina.

21.13 - HOLIDAY.

Glömde att säga att mitt sportlov har börjat idag och det känns så otroligt skönt. Kommer inte tillbaka till skolan förrän om 6 veckor, eftersom att det är 4 veckors praktik mellan loven.
Kommer att sova en hel del och bara ta det lugnt, men även träna. Helst varannan dag och kanske mer med tanke på att man lär åka snowboard. Oj, det är 2 år sen jag åkte snowboard, men tanke på att jag inte åkte förra säsongen.

Anyhow,

PUSS

19.32 - DESIRE.

Började helt plötsligt längta till gymmet.. När man gymmar regelbundet så blir det som en drog, för mig i alla fall.
Tränar varannan dag, om det inte kommer annat i mellan dvs..
Guud så jag längtar till imorgon, - vill köra ett riktigt hårt styrkepass & en stund på crosstrainern.

Hur som helst, så är det musik och bloggar som gäller nu. Snart tv.

JUSTE, - har ju missat säkert 3 avsnitt av The city. Great, det ser jag ikväll!

PUSS

17.28 - EXTREMELY HAPPY.

Började dagen med att ha sovmorgon till 08.00 och sen efter lite frukost så for man med klassen och bowlade, - gick inte så bra för mig, men det är väl inte hela världen? .. Sen hem en sväng och vid tolvtiden så for man och åt på Baan thai vilket var verkligen jättegott. Äter alltid bufé där och då är det alltid något friterat, supergoda nudlar & annat. Det är en massa mumms!
Efter maten begav man sig till frissan och behövde inte ens vänta utan fick komma direkt. Slingade håret först och då fick man sitta rätt länge med nacken i ett konstigt läge, så lite stel blev man. Efter slingningen så satte frisören nån toning eller vad det var för att få det mer naturligt så nu är mitt hår mellanbrunt med guldaktiga/ljusa slingor. Det är väldigt mkt slingor så det ser ut som att mitt hår är ljusbrunt med blonda slingor. Det blev verkligen jättesnyggt och kan knappt beskriva i ord hur nöjd och glad jag är över resultatet.. Från mörkbrunt till ljus/mellanbrunt med guldaktiga/ljusa slngor.
Har ingen bild just nu, men om ett par dagar så får ni ser resultatet.
Eftersom att det hela tog ca 2½ timme, så fanns det ingen tid för shopping så det får bli en tur till veckan.
For sen på storheden och handlade. Köpte godis till kvällen, - mums! Man måste ju fira att det är sportlov & att jag inte har skola på 6 veckor..

Nu blir det lite OTH & bloggar.

PUSS


20.17 - EXERCISE.

Kom nyss från gymmet.. Det blev ca en timmes styrka och sen ca 35 minuter på crosstrainern. Det var riktigt skönt! :)
Nu har man inga läxor, så ska njuta genom att se på Jumper & One tree hill.

Lite jag längtar till jag ska slinga mitt hår, - är så less på mitt bruna hår.

PUSS

14.13 - HIGHLIGHTS.


Ska till Luleå imorgon, och då bestämde jag mig för att fara och slinga håret på drop-in. Ska bli superroligt! Längtar till jag får ljusare hår.

Morgondagen blir en bra dag för börjar den med sovmorgon till ca 08.00, bowling 09.00-10.00 och sen vidare till Luleå då man först ska äta och sen slinga. Om man hittar ett par jeanstights eller kjol så vore det ju toppen. Vill även hitta mig ett par skor. Men man får se vad man hittar.

PUSS

10.49 - LUNCH.

Åt nyss luch och den var helt okej. Fiskpinnar stog på menyn. Nu är det ju bara 50 minuter kvar av hålet och jag är nästan klar med mitt arbete. Tänkte stå här ett tag, skriva färdigt och sen gå och lämna in det.. Skönt att inte behöva göra de sen ikväll, och då kan jag se på OTH nonstop. Det låter härligt! Det känns förövrigt skönt nu när man har gjort bort provet, så man slipper skjuta på det till praktiken.

Funderar förövrigt på att låna - 'Där regnbågen slutar', för den är lättsam och lättläst..

Hur som helst, PUSS

09.53 - BORED TO DEATH.

Jag är så fruktansvärt uttråkad. Usch så segt det är att vänta.. Ingen är heller på skolan så får fördriva tiden ensam.
Hur som helst, så har jag precis börjar på mitt arbete i etiken som ska vara inlämnad imorgon. Måste skriva färdigt den, men det lär jag hinna..

Slutar på ca 3 timmar. Roligt värre. Usch, så förbannat tråkigt det är. Antar att jag får jobba klart med mitt arbete, men först så måste jag hämta mitt headset.

PUSS

09.16 - MATHTEST.

Hade matteprov nyss och det gick rätt bra, - klarade det iaf. Läraren kollade igenom det, men rättade inte det. Så förhoppningvis så får man minst VG. Om man har tur..

Nu har jag hål i ca 2½ timme, roligt? Njaa. Så jäkla segt att sitta och vänta.. Och vi ska ändå bara få reda på resultatet av provet och få en uppgift.

Måste nog göra färdigt lite läxor nu på hålet, så man slipper göra dom hemma. Iaf en bra sak med hålet.

Nu ska man väl läsa lite bloggar osv.

PUSS

21.29 - MONDAY EVENING.

Har fixat hem ett bildredigerings-program som även storbloggaren Kenza använder flitigt. Programmet heter Picasa och är jätteenkelt.

Eftersom att klockan börjar bli mkt så hinner jag inte med att se på Jumper, utan det får bli imorgon istället.


20.09 - MAYBE I'M A GIRL, MAYBE I'M A LONELY GIRL.



- Jag älskar den här sången.

Har forttfarande ont i skallen, och ska därmed boka en tid hos optikern för att kolla att ögonen är som de ska eller så behöver jag glasögon.. Glasögon kan ju också vara riktigt snyggt, och om man nu behöver så kan man ju alltid använda linser så småning om.

Imorgon blir det troligen att skriva matteprovet, även om jag inte känner mig säker på allt till 100%, men vill ändå ha gjort bort det innan lovet och praktiken.. På tal om lov så är det bara en vanlig skoldag kvar (den består av 2 lektioner) och sen på onsdag så ska man bowla. Roligt!

Nu ska jag fortsätta att se på One tree hill, och sen blir det duschen och troligen lite matte för att gå igenom att jag kan det mesta.

Ha det bra, PUSS.




Svar till Sanne: Jag gillade verkligen filmen 'I taket lyser stjärnorna', och Sakke var även snygg :)

15.04 - A TERRIBLE HEADACHE.

Hålet gick hyffsat snabbt då man tog en lång lunch, gjorde matte & hade nån att svammla med..
När engelskan började så började jag få svinont i skallen, och det har jag fortfarande. Usch, har så ont att jag snart börjar att må illa.. Hur som helst, så har jag slutat nu men väntar på att bussen ska komma.
När man kommer hem så ska man äta, se på One tree hill och plugga matte.

PUSS

12.03 - LUNCHBREAK.

Åt lunch nyss och den var sådär. Tycker att maten har blivit sämre och sämre.. Men man blev iaf mätt på mackor och fil.
Nu ska man kolla på lite olika bilder på slingor. Alltså till jag ska slinga hos frissan. Vill ha rätt ljusa, så man kanske kan bli lite blondare till sommaren.. Det blir nog en massa tunna, ljusa slingor.

Adriana Lima hade underbart snyggt hår, då det är slingat :)



- Detta var även supersnyggt. Nu har jag ju inte lika långt hår, men färgen var jättesnygg.

Förresten så har jag fått en hang-up på Hayden Christensen, - gud så snygg!

Anyways, så blir det lite matte strax men först ska man kolla runt lite.

PUSS

11.20 - LET THE FUN BEGIN.

Nu har mitt otroligt långa hål börjat, och tänkte stå här i ca 40 minuter innan man ska äta lunch med en.. Antar att jag får läsa alla bloggar jag hittar.. Filmen jag skulle se med klassen var 'Jumper' och den var jäkligt bra. Att Hayden Christensen var snygg gjorde ju inte det hela sämre.

Uppdaterar senare, för nu ska man läsa lite grann.

PUSS

08.06 - MONDAY.

Väldigt segt med måndag, men den måste ju också göras.. Har ett väldigt långt hål idag ca 2½ timme. Roligt? Nja. Antar att jag får göra en del matte och lite andra läxor..
Ska se film med klassen på ca 10 minuter, men tänke uppdatera lite först.

PUSS

22.14 - EXERCISE & CINEMA.

Vid sextiden begav man sig mot gymmet och där körde man både kondition & styrka. Efter gymmet for man med en kompis på bio, - I taket lyser stjärnorna.. Den var riktigt bra, ändå.
Nu är man lite småtrött men ska ändå sitta uppe ett tag till. Det blir lite OTH, oväntat va? :)

PUSS

13.29 - SUNDAY.

Här sitter jag i en ikeafotölj vid datorn och äter ett grönt äpple.. Ser nämligen på One tree hill, då jag inte bloggar och då är det skönare att sitta i en fotölj än en datastol :)
I fredags planerade jag att jag skulle räkna en hel del matte i helgen, och det har gått rätt bra faktiskt. Satt igår natt, vid 00.00 och räknade ca 1 och en halv sida + att jag hade rälnat en hel del på dagen. Nu ska man gå igenom ett par tal, så man kan till provet.. Okej, nogpratat om matte..

Måndag imorgon, men det känns faktiskt inte så farligt med skola med tanke på att vi går måndag och tisdag och på onsdag börjar vi 09.00 och slutar 10.00 efter bowling med klassen :)

Nu ska man fortsätta att äta äpple och se på OTH. Jag är förövrigt på den tredje säsongen.


22.40 - I LOVE ONE TREE HILL.



- Jag älskar One tree hill, men det syns väl på min header?

14.33 - SATURDAY AND HEADACHE.

Vaknade upp vid elva-tolvtiden (såg inte riktigt på klockan) med huvudvärk och den har ännu inte gått över. Måste nog ta mig en panodil och se på One tree hill.

Ikväll blir det träning, om jag nu inte mår sämre. Måste även räkna matte, vilket är mindre roligt.

PUSS

21.49 - ANOTHER GREAT BLOG.

Nu har jag hittat ännu en bra blogg, - inte lika känd som mina favoriter. Men bra är den. Det är en frisör som skriver den och började precis läsa den. Det finns en massa tips när det gäller hår osv. Riktigt underhållande faktiskt.

Ska fortsätta att läsa bloggar, se på One tree hill, se utröstningen av Let's dance (Morgan var bäst) och sen ev Samantha.

PUSS

19.53 - FRIDAYMUSIC.





Ska sätta mig i soffan och se på Let's dance och dricka cola och äta chips och vara härligt flottig. Det låter som en bra plan.. Funderar på att se på Oscar-galans röda matta på tv. Alltså inte själva mattan utan kändisarna på den. Ja, ni fattar.
Nu blir det tv.

PUSS

17.49 - SPRING, SUMMER.

Jag vill att våren ska komma nu. Jag vill vara brun, gå barbent i shorts, klänning & i kjol. Jag vill gå i högklackat varenda dag så jag kan gå obehindrat på hösten. Dvs gå bra i klackar..

Det är mycket jag vill och för att det är så iskallt ute så tror jag att jag ska lägga mig i ett solarium nån dag.. Jag längtar också grymt mkt till den dagen jag ska beställa tid för slingning hos frissan, och det blir om en månad eller så.. Till sommaren så blir det även att köpa mig ett par esparillos. Antingen ett par svarta eller cerisa.




16.39 - THANK GOD IT'S FRIDAY.

Firar att det är fredag med ett avsnitt av Grey's anatomy. Ett perfekt sätt att starta helgen på.
Ska som sagt räkna en hel del matte, men det blir inte så farligt. Med rätt inställning. Men idag orkar jag inte börja med det utan det får jag ta itu med imorgon, på söndag & måndag.
Nu blir det Gilmore girls, sen Grey's anatomy & One tree hill. Serienörd? Ohja.

PUSS

12.17 - MOVIE CRAVINGS.

Många har lovordat den nya filmen - 'He's just not that into you' och jag önskar verkligen att man bodde i USA. Den verkar ju hur bra som helst (säger en romantisk komedi-älskare) och the cast (kommer inte på översättningen just nu) är ju otrolig. Bla Jennifer Aniston, Ben Affleck, Jennifer Connerly, Drew Berrymore.

Antar att jag får vänta tills den kommer till Sverige :)

Hur som helst, PUSS


12.08 - FOOD.

Åt nyss lunch, - chicky bits. Det var väldigt gott, men nu är man mätt som tusan. Men bättre det än att vara hungrig.

Börjar vård och omsorg 12.30 så ska hinna med att läsa lite bloggar innan dess.

Förresten, - underbart skönt med fredag! Solen skiner ute och det är alldelens vitt. Synd bara att det är kallt, annars hade man ju kunnat ta sig en promenad. Men orkar inte i kylan..

Efter vård och omsorg så står gym på schemat. Det ska bli rätt skönt. Det är ju med skolan vi gymmar, på det sämre gymmet.. Funderar på att fara och gymma sen på Nova där jag har kort. Det är så mkt bättre där :)

Hur som helst, så får jag önska er en trevlig fredag & helg.

PUSS

10.45 - TERRIBLE.

Kom till skolan för ett tag sen. Det var fruktansvärt kallt. Usch, nu har det varit -20 i två veckor. Kan det inte bli varmare?
Konserten var som väntat, hemsk. Dom hade blandat jazz med rap. Typ, och det var värre än värst.

Nu hade man matte, eller på ca 13 minuter. Innan dess ska man kolla runt lite på bloggar.

PUSS

08.47 - TEST.

Gjorde nyss provet i naturkunskap och det gick bra. Är glad nu :), det känns verkligen superskönt att ha det bortgjort. Nu kan man slappna av. Pluggade inte supermkt igår, högst en timme så det var skönt att inte hetsplugga för en gång skull. Haha :)

Ska på nån konsert 09.30 - Norrbottens big band. Snälla, jag tar ju livet av mig. Kommer att sitta i minst 60 minuter och lyssna på nå jazz. Ååh, roligt! Verkligen inte..

Har 3 lektioner kvar vilket är matte, vård och omsorg & idrott..

Ska räkna matte som tusan nu i helgen, för vill göra färdigt allt innan praktiken. Om jag nu kommer att kunna allt är ju frågan, men ska iaf plugga järnet så jag har lite hum iaf.

Nu blir det den dagliga bloggläsningen.

PUSS

17.53 - YOU GOT TO LOVE MUSIC.



- Denna låt passar verkligen i Twilight. Den passar prom-scenen perfekt.
Bella + Edward :) , jag är nog inte den enda som är helt fast i hela twilight-serien.



 - Ännu en fantastisk låt från Twilights soundtrack.

17.32 - SOON IT WILL BE FRIDAY.



Har som sagt prov imorgon, men nu känns det bara som att all info om Naturkunskapen blandas ihop, så ska bara läsa igenom lite grann och sen får det bli som det blir.

Fredag imorgon, vilket kommer att bli så grymt skönt. Gud så fort veckan har gått förresten, - dagarna har ju bara flygit iväg.

Nästa veckan går man måndag (08.00-15.20) och då har jag hål från typ 11.30 till 14.00, fun huh?
och sen tisdag då jag slutar 12.50 fast har bara två lektioner eftersom att Datakunskapen uteblir.. Det blir lite segt att vänta, men that's life i guess.

Just nu lyssnar jag på Muse - Supermassive black hole & Oasis - Champagne supernova Har som sagt väldigt blandad musiksmak, men det är bara roligt med variation :)

Anyhow, PUSS

12.28 - STUDY TILL YOU DROP.

Har suttit och pluggat i en halvtimme och känner bara att jag blir förvrirrad av all information. Nu får man ju hoppas på att hjärnan har sorterat all informtion till imorgon. Ska iaf pluggapluggaplugga som attan idag, även om jag vet att One tree hill och annat kommer att komma i mellan.

Hur som helst, så har jag en lektion kvar och hoppas att jag får sluta tidigare så jag hinner med bussen 13.50.

PUSS

11.34 - BORED.

Börjar på ca en timme och vet inte vad jag ska pyssla med. Eller jo, ska stå här och läsa bloggar i minst 30 min och sen så skulle man ju kunna plugga Naturkunskap till provet imorgon. Ja, så får det bli.

Fredag imorgon, - grymt skönt om jag får säga det själv.

PUSS

09.38 - THURSDAY.

Första lektionen är avklarad. Dvs etik. Den var okej, inte mer eller mindre.. Börjar nästa lektion strax - 09.50 och det är engelska. Inte så farligt, för gillar engelska.

Hur som helst, så blir det att fara på extramatten fast jag har ingen bok men frågar läraren om hon har en extra.

Hur som helst, PUSS

21.53 - MUSIC + BIG NO NO.

Jag har en väldigt blandad musiksmak. Från rock till r'n'b/hip hop.. Men det är det som gör det - blanda! Annars blir man alltför less. :)



- Hur skön är inte denna låt då?



Har prov på fredag och kan meddela att jag inte har pluggat mkt ikväll. Kanske en timme sammanlagt. Men det är nog också för att jag kan det mesta, nu hoppas man nu bara att provet går vägen..

Börjar bli lite smått trött så ska nog börja röra mig mot sängen. Ja, det låter som en bra idé.

PUSS

18.21 - A GIRL LOVES SHOES.

Nu för tiden har jag börjat att gilla klackar. Så snyggt med tex ett par jeans på vardagen..
Hade ett par pumps på mig idag för att vänja fötterna lite. Och vänja sig att gå i dom naturligt, för jag menar så snyggt är det ju inte om man har ett par på 10cm och så kan man inte gå i dom. Därför har jag 8cm för att vänja mig lite, men ska köpa ett par högre i en snar framtid.. Man får ju som ont i fötterna, men man vänjer nog sig.
Nog snackat om detta. Topshop har hur mkt fina skor som helst & önskar verkligen att butiken skulle finnas i närheten. Men nu gör den ju inte det, sorgligt nog.



Ska kolla på lite olika klackar när jag far till Luleå nästa onsdag.. Det blir perfa :)

Har som sagt fastnat på Youtbe och kollar på diverse talkshows. Dagens kändis jag kollar på är Leonardo Dicaprio. Snygg som attan är han när han är sitt hunkiga jag :)


14.26 - BED.

Ska ta och lägga mig i sängen och plugga samt läsa nån bok ur Twilight-serien.. Har duschat för ett tag sen och tagit på mig myskläder.

Kom och tänka på hur mkt jag längtar tills jag ska göra slingor hos frissan. Har inte beställt tid, men det lär bli på ca 1½-2 månader. Ska göra ljusa & guldaktiga slingor. Fint att ljusa upp det till sommaren.

Ska kolla färdigt på OTH och sen sängen.

PUSS

12.29 - SERIOUSLY.

Var och hämtade mitt schema till praktiken och då visade det sig att jag ska börja 07.00. Seriöst! Då måste jag stiga upp vid sex. Roligt.. Ska jobba helg den första veckan så då är jag ledig två dagar den veckan och ena dagen är första måndagen. Då får jag ett extra långt lov.

Hur som helst så har jag slutat för dagen nu. Eller det gjorde jag 11.20 för att vara exakt.. Ska kolla på lite OTH och sen plugga NK som attan. Ska nog lägga mig i sängen, vilket är mkt skönare..

Hur som helst, PUSS

16.03 - MUSIC OF THE DAY.


13.23 - BIG OH NO.

Upptäckte precis att One tree hill har tagit ett litet break och är tillbaka på 3 veckor. Great!
Jag som hade sett fram emot att se ett nytt avsnitt idag i och med att det inte släpptes något förra veckan.
Men jag antar, att ju mindre tid jag sitter här och slackar ju mer pluggar jag.
Men då kollar jag på ett gammalt avsnitt av One tree hill.
Jag är inte bra för mig själv, för hittar alltid på andledningar att inte plugga.
Men jag hade ju NK nyss och då pluggade jag så, då är jag värd en paus. Intalar jag mig själv.
Hur som helst, så sitter jag och njuter av musik & ska precis börja att läsa veckans Sofis mode.



- Fort minor med High road gillas.

11.05 - TIME FOR SHOPPING.

Nu är jag sådär onödigt shoppingsugen och vill mer än gärna köpa ett par skor och jeans. H&M har rätt billiga jeans samtidigt som kaliten är hyffsad..

Inköpslista:

Jeans
Skor (klackar)
Kjol
Basplagg (t-shirt, linne osv)



Innan naturkunskapen så ska jag kika runt påt lite olika webshopar och bloggar.. Vill verkligen shoppa nu, men får vänta i en vecka för nästa onsadag far jag till Luleå.. Slutar tidigt den dagen (efter bowlingen, vilket är ca 10.00) så far på thai och äter och sen shopping. Längtar! Nu behöver jag inte heller köpa smink, - mer pengar till klädinköp.

Hur som helst, så är det mkt i skolan just nu. Innan lovet och praktiken.. Har prov på fredag och även om man måste plugga arslet av sig i NK så är det ett rätt roligt ämne.. Ska göra färdigt alla uppgifter på lektionen så man kan råplugga hemma.. Fast det lär komma en del OTH imellan.

PUSS

10.32 - TUESDAY.

Sitter på datakunskapen just nu och idag har vi fortsatt att hålla på med Excel och det är inte det roligaste att handskas med. Det är inte svårt, men tråkigt.

Börjar Naturkunskapen 11.40 och den varar i ca 70 min.. Ska försöka att hinna med bussen så man slipper vänta på tvåbussen. När jag kommer hem så måste jag läsa en massa Naturkunskap, och jag ska klara provet.

Anyways, så blir det mat nu.

PUSS

21.31 - HOCKEY.

Slutade skolan för dagen 15.20 och då for man hem & åt och gjorde lite olika innan klockan blev 16.40 och då begav man sig till Kalix för att stiga på Hockeybussen och förde oss till Luleå.
Luleå spelade mot Rögle och vann med 6-1. En mkt bra match, - kanske inte så spännande när de var överlägsna men bra, helt klart.



Kom hem vid 22.45 och sen dess har man duschat & suttit här ett tag. Ska nog gå och sova på ca 25 minuter så man inte är allt för död imorgon. Okej, kommer nog att vara väldigt trött men.. Det var värt det.
Ska läsa nån blogg innan läggdags.

PUSS


11.41 - LUNCHBREAK.

Har lunch rast och nyss åt man lunch. Det var väl inte supergott, men inte superäckligt heller.
Börjar matten 12.50 och innan dess ska jag ha behövat göra alla Naturkunskaps-uppgifter, eftersom att jag inte har nån möjlighet att plugga ikväll..
Roligt det ska bli med hockey ikväll. Hoppas att Luleå vinner :), jag vet iaf vem som ska vara en cheerleader ikväll.

Anyways, så blir det bloggläsande och sen läxor.

PUSS

08.04 - MONDAY.

Det blev inte många timmars sömn inatt. Somnade vid tvåtiden och det känns verkligen att man bara har sovit i fyra och en halv timme.. Börjar på ca 15 minuter och innan jag beger mig mot etiken så ska jag läsa ett par bloggar.
Har prov på fredag och börjar att bli stressad för det känns inte som att jag kan nånting alls.. Ska iaf plugga på lunchen för hinner inte ikväll då jag ska på hockey. Luleå spelar.

Hur som helst, PUSS

18.39 - HOPE AND GLORY.

Den låten maler i min hjärna just nu. Men vad gör det när den är superbra? Hoppas som tusan att Måns vinner!
Har tagit en liten paus från mitt pluggande, men ska återgå strax.

Hur kunde helgen gå såhär fort igen? Man hinner ju som inte med.. Som tur är så har man ju lov snart så då får man vila ut sig & sen praktik i 4 veckor och sen lov igen.. Måste nog ha hemma en del skolböcker och göra bla lite matte så man inte behöver stressa sen..

Hur som helst, PUSS

16.59 - STUDYING.

Har börjat med söndagens pluggande. Gör färdigt en massa instududeringsuppgifter i Naturkunskapen. Sen måste jag fortsätta med matten, och det är snäppet jobbigare. Men ska ta tag i det sen.
Känner mig fortfarande förkyld med huvudvärk, ont i halsen & ont i bihålorna. Men jag ska ändå till skolan imorgon eftersom att det är så mkt just nu & kan inte missa nåt.
Ska hur som helst fortsätta att plugga & sen duscha.

PUSS

11.52 - SUNDAY.

Bror fyller år idag, - grattis!
Åt födelsedagsmiddag nyss och det var verkligen supergott, - lövbiff med klyftpotatis :)
Vaknade upp helt förkyld, igen. Det känns som att jag har ont i varenda bihåla + huvudvärk.
Ska äta tårta snart, sen duschen & plugga. Ska även se ett par avsnitt av OTH.
Som jag har nämnt så blir det så att om jag börjar att se en serie så måste jag se alla säsonger.
Blir helt fast :)

Hur som helst, PUSS

22.25 - OBSESSED.

Det kommer i vågor då jag fastnar en hel del på Youtube. Nu har jag hittat hur mycket som helst. Kollar på Ellen degeneres show & Orlando Bloom är med. Han är ju lite småsnygg.

Förresten så var det bra att Måns gick vidare för hans bidrag var bäst, och snygg är han.. Har till och med sett han irl :), i Göteborg.

Nu ska jag plugga lite NK för jag får ångest när jag tänker på att vi har ett stort prov i det på fredag..

Puss

19.54 - SATURDAY.

Kom nyss hem från Haparanda..
For dit vid tretiden och när man kom fram åt man ett mål på Max vilket var mums!
Sen for man vidare till Ikea där man gick runt och tittade & provade en massa soffor.
Det var dessutom inte mkt folk, så det var skönt.
Köpte iaf en röd, härlig kudde & ett nattduksbord. Svart i serien lack.
Candy world blev nästa stopp & sen avslutade man med att handla på Ica Maxi, där jag köpte lite smink. En concealer på stift från Max factor & en maskara från samma märke.

En väldigt lyckad dag :)

Nu blir det Melodifestivalen & lite godis.

PUSS

13.55 - OH, NO.

Har åkt på en trevlig huvudvärk.. Kommer nog troligen att bli sjuk i en snar framtid, igen.
Men jag har inte tid att vara borta från skolan då det är rätt mkt just nu.
Ska fixa mig lite, så man inte ser ut som en zombie & sen dra mot Haparanda.
Jag är verkligen nöjd med min foundation, för en gång skull.
Den är i min hudton, ser inte 'kakig' ut & är lättaplicerad.
Nöjd, är jag.

Måste nog ta mig en huvudvärktablett så jag överlever.

Ha det bra, puss.

12.18 - HAPPY VALENTINE'S DAY.

Vaknade precis, eller för arton minuter för att vara exakt. Det var väldigt skönt och behövligt att sova. Vaknade dock upp med en värkande hals, vilket inte var lika great. Men det går kanske över?

Sitter här och njuter av musik av olika slag.

Det kommer en uppdatering senare, eller ikväll för nu ska jag roa mig med att läsa bloggar och lyssna på musik.

PUSS

00.18 - LET'S THE WEEKEND BEGIN.

Det hände inga större hemskheter på fredag den 13e. Förutom att jag ramlade med skridskorna så att man har stora blåmärken på knäna. Men det var ju mitt eget fel eftersom att jag har bristande balans när jag har ett par skrillor på fossingarna.. Det kändes skönt att stå på ett par vanliga skor på ett icke halt underlag. Men rätt så roligt var det faktiskt.
Tror jag ska se klart ett påbörjat avsnitt av One tree hill och sen sova. Ska bli väldigt skönt kan jag lova.

Förresten så är det ju Alla hjärtans dag, - en väldigt överskattade dag om ni frågar mig.

PUSS

23.19 - MUSIC OF THE NIGHT.

Är såtrött just nu och då passade Oasis bra. Lyssnar på 'Don't look back in anger' & 'Wonderwall'. På tal om Wonderwall så börjar jag alltid att tänka på OC när jag hör den. Vet egentligen inte varför, det är bara så. Man blir helt plötsligt sugen på att titta på OC igen. Härlig kärlek mellan Ryan & Marissa. Den första säsongen är underbar.



Lyssna på den underbara, lugnande musiken.

22.00 - IN LACK OF TITLE.

Börjar bli rätt trött så går nog och sover på ca en och en halv timme. Det är ju så skönt att sova.
Imorgon blir det som sagt Haparanda, men måste även hinna med en del pluggande. Har prov i Naturkunskap på fredag och så måste jag hinna med matten också. Men det ska nog fixa sig.. Har APU (praktik) veckorna mellan loven så har alltså ingen skola på 6 veckor. Kommer att bli rätt skönt, även om praktiken kan vara lite jobbig.. Snart är det lov (2 veckors skola kvar, eller en och en halv) och det ska bli så otroligt skönt att vila upp sig..

Ramlade som på idrotten. Hade ju skridskor och blåmärken på knäna börjar att bli blå. Snyggt! Är man klantig så är man :)

Såg förövrigt på Let's dance (eller kom hem vid halv nio, så såg nästan allt) och Morgan Alling är en favorit. Bagge är ju även bra.. Älskade slutnumret med alla proffsdansare.

Puss


17.50 - IN FRIDAY MOOD.

Lyssnar på fredagspepp-vänlig musik (ojdå, det blev långt!) - Metro Station med Shake it. Riktigt bra var låten :). Har som sagt på shuffle i genret rock & då kan det komma lite allt möjligt..

Ska i duschen strax - det har inte blivit av. Har inte ens sett Grey's, vilket jag kommer att göra nu. Har varit fullt upptagen med att se på Ellen degeneres show på youtube, där bla Jim Carry gästade. Alltså, lite man får skratta när han är med. Haha, rolig snubbe det där. Men frågan är ju då om han är så vanligtvis eller om han går i en roll? Hur som helst, så var han superrolig :)

Som sagt, - Grey's nu, sen dusch & fix.

Puss

16.20 - IMPATIENT.

Kollade precis igenom bilder då jag hade långt hår. Vill ha längre hår nu! Ska som sagt inte klippa mig på väldigt länge (tills topparna blir nog slitna) så jag så småning om får långt.



Varför klippte jag bort detta fina, långa hår? Jag har varit allt bra dum.

15.52 - FRIDAY AND WEEKEND.

Guuud så otroligt skönt det är med fredag och helg.
Åkte skridskor på gympan och lyckades ramla ett antal gånger på knäna, ajaj.
Bröt som tur var inga ben, så det är lungt.

Åt nyss middag och nu äter man lite från min mintchoko-rulle. Mint + choklad = väldigt gott godis :)

Ska in i duschen på ett tag, men först det nyaste avsnittet av Grey's :)

PUSS

11.53 - SICK AND TIRED, LITERALLY.

Hade matte nyss och kan säga att det inte gick bra alls, för min hjärna går inte ihop med matte idag. Är alltför trött och less. Hade behövat göra en massa matte idag (lyckades få ihop ca 6 tal, bättre än inget) för provet närmar sig - det är om en och en halv  vecka och har ca halva kapitlet kvar.. Vill göra bort det före lovet och praktiken så man slipper tänka på det.

Börjar 12.30 och har vård och omsorg - inte så jättefarligt då man älskar läraren :), alltså inte på det sättet men ni fattar.

Alltså vad är det med mig idag? Hjärnan fungerar inte alls. Tror jag behöver vila upp mig lite grann under helgen.. På tal om det - så otroligt skönt med helg efter 15.00 idag. Så förbaskat skönt alltså.

Haparanda imorgon - Ikea, candy world & max. Så flottig jag är alltså :), men sen på kvällen blir det gym.

Söndag, - plugg och OTH.

08.49 - FRIDAY THE THIRTEENTH.

Fredag idag, - den trettonde dessutom.. Gjorde svenskaprovet nyss och det gick rätt bra, - skrev på allt, så man får se hur det har gått. Har Naturkunskap på ca 35 minuter och tills dess ska man stå här och läsa ett antal bloggar.

Verkligen superskönt med fredag idag - nog för att man har hur många lektioner som helst. 5 st för att vara exakt.

Puss.

20.33 - THURSDAY EVENING.

Denna förkyldning var väldigt långdragen av sig. Aldrig tycks man bli frisk. Lite tröttsamt blir det.
Har försökt att plugga lite Naturkunskap, - svarat på lite frågor och så. Bättre än ingenting, right?
Har hittat lite bra musik som jag lyssnade på tidigare, - för kanske sisådär 2 år sen.
Man glömmer ju så fort bort bra låtar, om man inte skriver upp dom.. Musiken som jag hittade ligger på One tree hill's soundtrack..
Skridskoåkning imorgon, - kan ju knappt stå på ett par skrillor. Äh, strunt samma. Roligt kan det ju vara, - iaf om man nu inte får pain i fossingarna.. Nä, nog blir det bra. Positivt tänkande är det som gäller :)

Vet att jag har nämnt det, men längtar verkligen till helgen. Som tusan. Ska bli så skönt att få sova ut. För känner att jag sover för lite, vilket inte är bra alls då man när så trött i skolan vilket leder till att man inte får bästa resultat.

Anyways. PUSS

18.13 - SLEEP.

Gick och sova sov jag sa och vaknade vid sextiden. Mår mkt bättre nu, så det är ju skönt.. Pluggar lite svenska medan jag ser på One tree hill. Sen så måste man nog börja ta fram Naturkunskapsböckerna. Har prov nästa fredag och det är ett rätt stort prov så.

Nu ska man gå igen samlingen bloggar som jag läser :)

PUSS

15.47 - THANK GOD IT'S FRIDAY, TOMORROW.

Gud så slutkörd jag är just nu. Skallen värker och jag får kämpa för att hålla ögonlocken öppna.. Funderar på att tvätta bort sminket (på tal om smink så var min nya foundation bra, - passade min hudton perfekt + att den var rätt tunn & då blir det inte 'kakigt') och gå och lägga mig. Måste ju i och för sig äta middag, men känner mest för att sova just nu. Skulle vara så skönt så.

Ååh, vad jag längtar till imorgon. Då börjar ju helgen.. Så underbart! Imorgon blir det att chilla och sen på lördag ska jag på Ikea, candy world & max. En massa gott.

Nu nu ska jag sova.

PUSS

14.48 - HOME.

Kom hem för ca 40 minuter sen och sen dess har man hunnit äta varma mackor och började precis att se på One tree hill. Eftersom att jag har svenskaprov imorgon, så måste jag plugga. Pju. Jobbigt. Men skönt då man har gjort bort provet iaf.

Har rätt ont i skallen och är trött så ska se på OTH nu, sen middag, eventuell vila & plugga..

PUSS

10.47 - THURSDAY.

Torsdag idag, - hade engelska nyss och där såg vi på en film om en hemlös osv.. Gjorde inte mkt mer än så - förutom att värma sig mot elementet eftersom att det är iskallt överallt annars.. På tal om kallt så var det ca -25 imorse. Då snackar vi kallt. Tur att jag hade parkas & mjukisbyxor över jeansen.

Har egentligen hål till 12.40, men en lektion av extramatte börjar 11.00 så ska gå på den för det är så segt att vänta i ca 2h. Sen blir det lunch och lite mer plugg.

Nu blir det lite bloggläsning.

PUSS

19.40 - PAIN.

Ikväll och hela dag för att vara ärlig har jag har superont i nacke och rygg. Inte roligt. Funderar på att lägga mig i soffan då datasittande inte direkt gör det bättre. Har dessutom inte tränat idag & det var ett tag sen jag körde rygg - 1 vecka..
Gym blir det mest troligt imorgon och då ska jag köra rygg helt klart för orkar inte med denna värk.
Man får samtidigt ont i skallen då nacken är lite sisådär.
Okej, nog gnäll för ikväll.. Ska ta en paus från datorn - lägga mig i soffan för att plugga och se på tv.
Det blir nice,
PUSS

19.15 - DUBBLE HAPPIENESS.

Men dubbel YAY just nu!
Kom precis på att Brody från the Hills (du vet det snygga mörkhårige killen som är LC's kompis) har startat en serie och har ett antal avsnitt redan, - det ska jag se nu! Ohja, att jag ska. Har ingen som helst aning om 'Bromance' är bra, men det är ju ett plus att killen i fråga är snygg.
Idag lär det inte bli mkt pluggande. Nej, för serier går före. Ajdå, detta är inte bra.
Kan plugga vid datorn, ja så får det bli.
Puss på det.

18.49 - JUST LOVIN' THE BLOGS.

Yay! Nu har jag fått tillskott i samligen bloggar som jag läser dagligen. Veckorevyn.com har fått ett gäng nya bloggar som jag ska börja följa som tex 'Hollywood spionen', 'Marias London'.

Detta bloggläsande lär sänka mina betyg markant. Eller egenligen så har jag ju inte fått några beryg ännu på gymnasitet, men ni fattar nog vad jag menar.

Nu måste jag verkligen plugga svenska, (provet är ju på fredag, hjälp!) för det har inte blivit mkt av den varan. Plugga alltså. Provet är nog inte så stort, men plugga måste man göra ändå.

Nu - åter till bloggläsandet & Oth.

PUSS

17.10 - ONE TREE HILL.

One tree hill, var det jag skrev in där man ska skriva för att logga in.. Gud så jag älskar den serien. Så himla bra och underbara citat i slutet av avsnitten. Funderar på en ny header med en massa citat från den underbara serien.



Gillar förövrigt Peyton's teckningar. Verkligen superfina. Den som nu har gjort dom har verkligen talang.

Alla säsonger är fullt lika bra. Älskade serie.



Funderar även på att fiffla lite med bloggen just nu. Den ser ju så fruktansvärt ointressant ut just nu att det inte är sant.. Det är ju vår nu och då ska man tänka ljusa färger men just nu känner jag för lite mörkare färger..

Så får det bli. Så var beredd på lite förändringar nästa gång du klickar dig in här :)

PUSS


13.34 - WEDNESDAY.

THANK GOD! Nu har man äntligen gjort bort att ringa till praktikplatsen och det känns hur skönt som helt att ha det bortgjort.. Det är alltid så att om man har gruvat sig inför nånting så känns det superskönt efteråt. Och så känns det just nu. Har skjutit upp det hela i ca 3 veckor. Äntligen :)

Köpte en foundation idag :), det blev en från Nivea. Har aldrig använt deras smink, men nog kan det väl funka.



Hur som helst, så blir det OTH nu och sen ska man plugga svenska.

PUSS.

22.32 - ANOTHER DAY PASSED.

Ännu en dag har passerat och kan konstatera att den har varit helt okej. Inte så farlig, utan rätt bra faktiskt..
Ska borsta mina tänder och dra mig till sängs för att plöja igenom veckans Sofis mode och även läsa några rader ur 'Ljudet av ditt hjärta'. Onsdag imorgon 08.00-11.20. Min favoritdag - skolmässigt. Fredagar är annars min melodi.
Hoppas att ni har haft en bra dag, godnatt!
PUSS

21.08 - TUESDAYEVENING.

Satt precis och läste en blogg där hon funderade på att köpa ett par Acne-jeans och då blev även jag sugen på ett par - iaf prova för det har jag inte gjort. Inte ens provat dom alltså. Dom är ju rätt dyra enligt mig men prova kan man ju göra - och se om dom är sköna och sitter bra.
Ska checka deras webshop..
Gympasset gick bra och nog känns det skönt alltid efteråt.
Skola imorgon, men slutar 11.20 så då är det lugnt.

PUSS

17.49 - ANOTHER GREAT BLOG..

Är hotspot. Riktigt bra och inspirerande - att den innhåller en massa bilder gör den bara bättre.

Följer som bekant en hel massa bloggar varje dag och samligen har ju fått ett nytillskott i form av Beauty by Julia på Sofis mode. Riktigt roligt med lite skönhetstips.

Detta är några av de olika bloggar som jag följer:

Style by kling, Elin Kling
Fahrmans mode, Frida Fahrman
Linn Gustafson på Pause.se
Sofis Snapshots, Sofi Fahrman
Kenzas, Kenza Zouiten
Stinalee, Stina Berg
Ebba von Sydow på Veckorevyn.com
According to Jennie, Jennie Hammar
Spark i baken, Terese Alvén (träningsblogg)

(Kom på att man kunde skapa hyperlänkar, så ni kan klicka in er på sidorna)

Detta var alltså ett urval av de bloggar jag läser dagligen :)

PUSS

17.05 - AWAY TO THE GYM.

Ska snart bege mig mot gymmet. Är riktigt sugen på ett hårt benpass. Ska ju såklart köra annat också, men ben blir prio ett idag.

Sitter och lyssnar på Spotify, as always. Det blir blandad rock för tillfället. The offspring - You're gonna go far, kid, fastande på i min hjärna.. Det är bäst att lyssna på en massa olika så man inte blir alltför less.

Hur som helst, så ska det bli skönt att röra på kroppen lite.

PUSS

13.58 - STILL IN MOOD FOR SHOPPING.

Längtar till jag ska till Luleå för shopping. Kortet vill verkligen dras.. Jag är verkligen inte någon bra sparare när det gäller shopping. Om jag hittar nåt fint kan jag inte låta bli. Verkligen inte.

Inköpslista:

Smink (tex foundation & concealer)
Jeanstights eller ett par jeans.
Bas t-shirt
Kjol (helst hög i midjan & vippig)
Skor (helst klackar)


Denna finfina bas t-shirt från H&M skulle jag vilja ha.

Måste kolla runt på Ginatricot för är riktigt sugen på ett par jeanstight/jeans & gärna en kjol därifrån. Får gå igenom affären grundligt.. Tur att man besöker Luleå på en onsdag, då det förhoppningsvis inte är mkt folk.

Att jag ska till Haparanda på Ikea gör ju inte min ekonomi mkt bättre. Nä, ska holla kortet i styr.

Nu - OTH!

13.31 - HOME.

Har äntligen kommit hem. Dagen avslutades med en lektion i Naturkunskap. Fick sluta 10 min tidigare så hann med bussen vilket var great! Solen skiner och snön lyser vitt på backen. Verkligen fint väder. Kanske blir en promenad ikväll. Får se hur jag känner mig.. Måste i vilket fall som helt plugga svenska, eftersom att jag har prov på fredag.. Förhoppningsvis så är inte provet så supersvårt, men man vet alldrig med min lärare.

Njuter av musik - paramore!

One tree hill skulle ju släppas idag, eller ett nytt avsnitt iaf. Men ingenting har kommit ännu. Antar att jag får nöja mig med gamla avsnitt. Funkar lite bra :)

Puss

10.14 - LESSON.

Har datakunskap just nu och Excel är så givande. Verkligen. Har en lektion kvar efter denna - NK. Före dess ska man äta - hoppas att maten smakar någorlunda. Men jag tvivlar på det..

När jag kommer hem så blir det ett nytt avsnitt av One tree hill och behöver plugga en del för har prov på fredag i svenska. Trevligt värre.. Det känns som att det är jättemkt i skolan just nu - svenskaprov på fredag, Nk-prov nästa fredag & matteprov veckan efter.

/Ida

09.02 - TUESDAY.

Det är verkligen superkallt ute  - ca -19. Alldelens för kallt för min smak.. Imorse när jag skulle gå till bussen märkte jag att jag hade glömt nyckeln till skåpet så då var det bara att springa hem igen. Hade gått halva vägen så det var lite smått jobbigt + att det inte ens gick att andas i kylan.

Hade matte nyss och den var inte så hemskt jobbig för kan det jag håller på med nu.. Har data strax och där ska man väl bara fortsätta med Excel. Roligt.

Nu måste man skriva ut lite uppgifter.

Puss.

20.54 - HAIRSTYLE.

Under dagens lopp så har jag kikat runt på lite olika färger och slingor som celebsen har. Har fastnat för Jessica Albas hår. Inte det hon har nu (mörkt med lugg) utan den mer solkyssta looken.





Onsdag imorgon, - skola till 12.50. Inte så hemskt farligt med tanke på att jag bara har tre lektioner och så gillar jag Naturkunskapen som ligger sist på dagen.

Nu ska jag se ett par avnitt av one tree hill. Gud så jag älskar den serien. På tal om det så släpps ett nytt avsnitt imorgon, - prima!


Väskan var riktigt fin. Ska mest troligt köpa den om den finns i butik, vilket jag hoppas.

17.51 - A WALK IN THE COLD.

Kom nyss hem från en promenad. Kylan stack i kinderna men det var skönt ändå.. Nu kan man sitta inne med gott samvete. Ska kolla på ett antal avsnitt av One tree hill innan jag börjar att plugga.

Måndagens lektioner var rätt jobbiga speciellt då man hade ont i magen & i ryggen hela tiden. Hade tydligen en uppsats att skriva på engelskan. Det var ett gammalt nationellt. Roligt? Nja. Hade fortfarande jätteont i magen och kunde inte koncentera mig, men hittade två panodil just innan lektionen så det försvann lite grann.

Hur som helst, puss.

12.17 - HIGHLIGHTS.

har länge varit sugen att slinga håret. I guldaktiga/ljusa slingor i mörkt hår.



Denna färg var verkligen supersnygg.. Om jag gör slingor, eller när rättare sagt så ska jag nog ta två färger. Typ guldaktiga och ljusare. Då gäller det att börja spara lite varje månad för att så småning om få råd. Eller man har ju råd när man har fått studiebidraget, men det vill man ju som slösa på annnar. Viktigare saker, som ex.. Smink. Hehe.
Man kanske ska fråga lite snällt om ett litet bidrag från päronen? :)
Hur som helst, så blir det att fixa håret på nån månad. Mest troligt för kan inte vänta längre.

Nu ska jag surfa vidare bland alla färger & slingor.

Puss

12.00 - MONDAY.

Har lunchrast just nu och kan meddela att lunchen verkligen inte var någon höjdare. Det ver blodpuddin som var täckt med slem. Smaken och eftersmaken var bland det värsta jag har smakat. Usch. Det fanns dessutom inga baguetter så var tvungen att häva i mig fyra mackor.

Har två lektioner kvar - matte & engelska. Roligt värre. Engelskan är inte så farlig, men matten därimot. Ekvationer går inte ihop med mig kan jag säga.. Längtar hem för då ska jag se en massa OTH och sova. Ska bli väldigt skönt :)

Börjar nästa lektion 12.50 så det är ett bra tag till dess.

Puss.

08.03 - BACK IN BUSINESS.

Nu har ännu en vecka börjat, men just nu känns det inte helt hemskt.. Har sovit rätt dåligt inatt, - somnade rätt sent (mellan 02.00-03.00) och så har man vaknat lite då och då. Men man överlever.

Höll på att missa bussen imorse, - var tvungen att springa den sista biten. Ojoj.

Har en hel del lektioner, men jag antar att man bara får kämpa på. Finns inte mkt att göra.

Ett litet OTH-marathon väntar när jag kommer hem. Nice :)

Puss.

21.30 - OVER AND OUT.

Då var denna helg över, men kan för en gång skull säga att den inte har susat förbi. Tycker dagarna har varit skönt långa.
Imorgon väntar en jobbig skoldag, - hatar verkligen måndagar för jag har ju hur många lektioner som helst. Vi ska dessutom prata om vad vi tycker och tänker om abort. Känns lite jobbigt sådär en måndagmorgon.
Har som sagt sett på One tree hill och när jag börjar att se en serie så blir jag helt fast. Tur att jag då har möjlighet att ha marathon efter skolan imorgon. Känner att jag behöver det.
Eftersom att vi inte har någon skola på 6 veckor snart, så måste man köra hårt i alla ämnen. Matten speciellt. Usch, vad tungt det känns just nu. Men man får väl bara kämpa på om man vill få bra resultat och så småning om komma in på universitet.
Ska kolla på ett avsnitt till och sen lägga mig och läsa Ljudet av ditt hjärta.

Puss.

19.45 - SHOPPING.

Kollar runt på Ginatricots hemsida och blir verkligen sugen på shopping. Måste ta och köpa mig ett par jeansleggins. Alla verkar lovorda dem och de är ju som i jeanstyg så då är dom ju som riktiga jeans fast skönare.. Måste nog också köpa mig en t-shirtklänning av nåt slag, en liten väska till klänningar osv.


Denna skulle vara fin, fast i svart kanske?

Som tur är så blir det en liten shoppingtripp den dagen jag slutar 11.20 dvs onsdag. Det blir nog att besöka Luleå på ca två veckor. Då måste jag även köpa mig en ny foundation och en concealer.

Man kanske måste ta och duscha och häva sig i säng så man inte somnar alltför sent.
Men först ett avsnitt av OTH.

Puss

15.35 - ONE TREE HILL.

Man glömmer hur bra första säsongen av One tree hill är. Man vill bara kolla på fler avsnitt även om man vet hur det blir.. har förövrigt fått tillbaka värken i magen och ryggen. Usch vad jag hatar denna vecka. Så jobbigt att ha ont.. Efter maten så blir det nog att lägga sig på värmedynan & läsa lite, så förhoppningsvis så blir värken lite mer uthärdlig.

Har förövrigt gjort färdigt ett NK-arbete. Skönt att inte behöva fundera mer över det.

Det var som tänkt att jag skulle träna idag men vet tusan inte om jag orkar. Sängen locka alltför mycket.

Hur som helst, puss.

12.40 - SUNDAY.

Vaknade vid tio-tiden. Hade superont i magen och mådde rätt illa så tog en ibumetin och la mig på en värmedyna. Somnade efter ett tag och det var verkligen skönt. Det ska jag göra om, - alltså att ha en värmedyna. Så skönt med värme :)

Skola imorgon, men det känns okej. Jobbigt att stiga upp tidigt, men det överlever man. Nu ska jag äta rostat bröd och sen se på OTH.

Puss

14.28 - SATURDAY.

Blev helt plötsligt sugen på att se på One tree hill, men frågan är ju då - vilken säsong ska jag se på? Har alla på datorn, förutom den andra som jag har på dvd. Jag är sorgligt, - eller ett OTH-fan kanske? Båda delarna.. Är riktigt sugen på att se på nån äldre säsong så det blir kanske den andra eller tredje. Hmm..

Har hemma lite Ben & Jerry's - Chocolate fudge brownie. Den är mums!

Nä, ska ta och se säsong ett av OTH och sen se alltihopa, när jag får en stund över.

PUSS



19.43 UPDATE -

Idag har det inte blivit mkt gjort. Ingenting alls för att vara ärlig. Skulle ha varit rikigt härligt att träna idag, men det går ju inte så bra då man fortfarande är förkyld. Men förkyldningen har blivit bättre, så är förhoppningsvis helt frisk inom loppet av denna helg.

Lyssnar på musik på spotify, as always, men jag vet verkligen inte vad jag ska lyssna på. Har ingen som helst fantasi när det gäller artister. Hm, får väl kolla runt lite.

Vad ska man pyssla med ikväll då? Melodifestivalen börjar ju ikväll men är inget stort fan av det kan jag meddela så överväger att se på One tree hill istället.. Låter mkt bättre. Alltså att se på serier/filmer på datorn är inte bra, för man kommer ju ingen vart då man pausar hela tiden för att surfa. Måste hålla mig till ett :)

Hur som helst, så var detta ett rätt onödigt inlägg men vad ska man göra då man har tråkigt? Först läsa Beauty by Julia & sen kolla på OTH. Sounds like a plan.

PUSS

21.50 - HEADACHE.

Usch, har ont i skallen och mår illa just nu. Inte roligt. Ska nog sova på ett tag.

Har kollat på ett antal avsnitt av The city och har blivit beroende. Så bra, - om man gillar lite drama som jag. Dom ser ju alltid så härligt stylish & sminkade hela tiden. Men det är roligt att kolla på.

Har kollat runt på lite olika smink och ska iaf inhandla en concealer från Maxfactor, alltså ett stift (eller hur man ska kalla det) för det håller bättre än flytande..

Tur att man inte har slösat bort pengarna, så man har kvar till att köpa smink. Haha. Det viktigaste, - nja kanske inte. Men vardagsmink som tex concealer.

Hur som helst, puss.

18.04 - THE CITY-MARATHON + CANDY.

Innan Let'sa dance börjar så kollar jag på alla avsnitt av The city som jag har missat. Roligt att vara i en annan, mycket glamorösare värld än min. Här sitter man i huvtröja & jeans och äter lösgodis :), en mkt trevlig fredagskväll.

Det kommer nog en update senare, för nu ska man mysa ner sig här i datastolen med kudde & candy. HEHE!

Kisses

16.25 - FOOD.

Ska strax äta tacos med familjen. Det blir verkligen supergott eftersom att maträtten är en av favoriterna.. Har även köpt nacho-chips som man kan sätta köttfärs på. Hehe, ska detta bli en matblogg? Nja, men är rätt hungrig nu så :)

Annars så blir det att se på Let's dance och sen Samantha efter utröstningen.. Verkligen superskönt med helg :), hoppas att man blir helt frisk.

16.48 Update -

Har hittat ännu en blogg som jag troligen ska följa dagligen, - Beauty by Julia på Sofis mode. En skönhets/tränings-blogg måste man ju också följa :)

Puss

11.13 - STILL SICK.

Halsen känns inte helt bra och känner mig allmänt.. Vad var ordet? Okry? Nä, men ni fattar.. Har även haft ont i skallen hela morgonen & fryst som attan. Nu ska jag sluta beklaga mig och säga att det är superskönt att det är helg. Det kommer nog inte kännas på samma sätt när man inte är i skolan, men struntsamma. Har inga läxor i helgen, eller förutom svenska för har prov på fredag. Men det fixar nog också sig om jag börjar att plugga på måndag.

Tänkte tanka ett nytt avsnitt av Grey's anatomy och avnjuta det. Alltså gud så bra serien är, - tröttnar alldrig. På tal om att tröttna så har jag tröttnat lite på Gossip girl för tillfället. Har inte orkat se det nyaste avsnittet, men jag antar att det går över på nån vecka.

Hoppas att ni får en bra fredag :)

PUSS.

15.05 - MOVIE & MY BOOK.

Får alltid dåligt samvete om jag är hemma då man är sjuk. Men samtidigt är det ju inte heller så roligt att sitta i skolbänken då man känner sig krasslig. Får se hur det blir med skolan imorgon, - är fortfarande rätt förkyld, men jag får fundera.. Har hemma några böcker så antar att det löser sig..

Har förövrigt hårfärg i skallen, mörkbrunt. Det är väl ungefär som min naturliga färg, men det blir ju så fint och glansigt.

15.42 UPDATE:

Nu har man färgat håret, - fint blev det :). Håret är ännu blött, men det ser ju glansigt ut. Hehe. Det blev en aning mörkare men jag är nöjd.. Hur som helst, så börjar huvudvärken smyga sig fram så ska ta och lägga mig ett tag och läsa.

12.04 - MUSIC, AGAIN AND AGAIN.

Det är rätt tråkigt att vara hemma när man är sjuk. Men jag underhåller mig med att längta efter våren genom att titta på H&M's fina vårkläder. Kollar även på bikinis och tror jag ska skaffa mig en bandeau-bikini.

Denna var rätt fin. Det finns så många fina att det är väldigt svårt att bestämma sig för vilken man vill ha, men modellen verkar vara rätt bra när det är avtagbara band & då får man inga fula ränder.

Lyssnar förövrigt på musik, som alltid..

Ååh, vill ha vår nu för är väldigt less på all snö & tråkiga kläder. Nu vill jag bara ha barbent till klänning, kjol, shorts..

Puss.

10.24 - SICK.

Är sjuk idag, - har åkt på en förkyldning. Sov dessutom nästan igenting förra natten, - endast 2h. Hatar när man ligger och vrider och vänder på sig och paniken börjar växa då man vet att man ska till skolan.

Min hals gör ont ;o, - äh, nu ska jag sluta beklaga mig.

Det är typ snöstorm ute, - snön yr.

Ska borst gaddarna och mysa ner i soffan.

Puss.

22.30 - WORK-OUT.

Dagens träningspass gick bra, - det var dock lite väl varmt och kvalmigt för min smak.. Körde mestadels ben, - insida, benpress x2 (ena sittandes), vader. Sen så körde man väl igenom de flesta kroppsdelarna & kan meddela att det kändes riktigt härligt efteråt.. På tal om träning så ska jag nog skicka iväg en beställning till H&M, - det blir nog två träningslinnen (vitt & svart, tror jag) & den coola t-shirten som jag visade för nån dag sen. På tal om linnena så ver jag inte riktigt om jag ska köpa ett vitt eller gult linne. Hm, - dagens i-landsproblem.

 


Klicka precis in mig på Veckorevyn.com och bär jag läste att en av mina favoritbloggar skrev hejdå som rubrik höll jag ju nästan på att ramla av stolen. Där överdrev jag lite, men ungefär :). Fast sen läste jag att dom bara skulle få ett nytt system & fortsätta att blogga. Då kunde jag andas ut. Hehe.

Borde nog ta och lägga mig vid det här laget om jag inte vill vara dödstrött imorgon. Jag vill verkligen ha en ny, spännande bok, gärna med lite kärlek i. Böcker blir alltid så mycket bättre när det är lite romantik med i det hela.

Hur som helst, PUSS!


16.36 - SLEEP.

Slockande vid halvtvå och sov till ett par minuter sen. Så skönt att sova! Åt nyss middag och ska iväg till gymmet inom kort. När man kommer hem så ska man se på tv & sen måste man göra läxor. Bla naturkunskap & engelska.

Puss.

13.04 - SICK AND TIRED.

Tror jag måste ge mig ut i foundation-djungeln igen för foundationen som jag köpte är (som vanligt) en nyans för brun. Ändå är den ljusast i för just den serien. Måste kolla runt på lite andra märken.. Vill ju att det ska se naturligt ut & inte så jäkla sminkat. Den funkar ju, helt klart. Men måste ändå kolla in lite olika. Alltså jag tror verkligen inte att nån kan vara blekare än mig just nu, - eller ja kanske Dita von Teese som ser ut som en spöke, men.

Är hemma nu och det är så jäkla skönt, - bara slappa i ett par timmar innan det är dags för läxor & träning.

Nu myser man här med lite musik :)

Puss.

09.31 - WEDNESDAY.

Yes, första lektionen är avklarad. Dvs halva dagens lektioner. Börjar nästa lektion 09.50, - Etik. Känner mig inte så peppad för den lektionen just nu, men man får väl sitta och tänkta på att man slutar 11.20. Så härligt med kort dag. Behöver inte ens sitta på skolan och vänta på bussen.. Köpte mig en rostbiffs baguette nyss som blir min lunch. Det blir mums! :) Hehe. Ska nog se på Gossip girl när man kommer hem och läs lite grann, - nån bok ur Twilight-serien. Jag behöver verkligen lite boktips, - vad gillar ni för böcker?

Hur som helst, så ska man surfa runt på bloggar nu.

Puss.



11.10 - Update

Har slutat för dagen, - skönt! Väntar på att klockan ska bli 11.20 för då har jag hämtning.. Ikväll blir det gym, - det blir riktig skönt att köra igenom hela kroppen. Om jag ska springa efteråt är osäkert för har fortfarande ont i halsen osv.

Hade som sagt Etik nyss och där satt vi och såg på en dokumentär om en 18 tjej som blev nunna. Hon lät helt hjärntvättad.

Hur som helst, så är det ju snart helg -  man måste ju vara positiv. Bara två dagar kvar innan man får chilla på heltid.

Anyways, puss.

22.56 - IN LACK OF TITLE.

Läste precis ut 'Som jag vill vara' och den var ruskigt bra.. Nu kommer jag att somna gott. Hehe.
Ska borsta tänderna och sen läsa i nån minut om jag orkar.
Onsdag imorgon, - två lektioner, slutar 11.20. Härligt.

Ha det bra, puss.

16.47 - THE HARIRCOLOR.

Har velat och tvelat ett tag nu om vilken färg jag vill ha i håret. Har varit sugen på att ljusa upp det med slingor och så, men nu har jag köpt mig en toning som jag brukar använda. Den är mörkbrun och rätt mörk alltså. Har själv mellan/mörkbrunt hår med lite guld/koppar nyanser.. Vill ha lite mer glans och lite färg så sätter i en toning nu och sen till våren/sommaren far jag nog till frissan och lägger i ett par ljusare slingor.

PUSS

14.51 - CHILLIN'

I brist på rubrik, ja.. Tar det mestadels lugnt och har det bra :). Lyckades hinna med den tidiga bussen och kom hem strax efter ett. Det kändes riktigt skönt att inte behöva sitta och vänta på skolan.. Sitter för tillfället och ser på Tyra banks show på youtube, men diverse kändisar. Just nu medverkar Alicia Keys. På tal om henne så har hon en underbar röst, - brukar vanligen inte lyssna på henne men hittade en massa låtar (eller alla hennes låtar) på spotify. Det är bäst med variation i musiken för annars så blir man less. Har mest rock/alternative i mina spelningslistor.

Dagen har varit riktigt bra, - hade matte imorse och känner att jag börjar få koll på ekvationerna. När det börjar flyta på så går lektionerna fort & allt känns inte lika tungt.

Förresten så gillar jag Naturkunskap, - roligtroligt :)

Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag har haft. Puss!

10.46 - TUESDAY.

Tisdag idag och har bara en lektion kvar. Dvs Naturkunskap. Sitter ännu på datan och vi har hållt på med Excel och det var ju sådär. Inte det roligaste precis.

Slutar 12.50 idag, men måste vänta till 13.50 för hinner inte med bussen. Ska väl sitta och läsa eller nåt i väntan på bussen.. Tänkte gå och äta och och sen börjar väl lektionen.

Hur som helst, så lär jag återkomma.

Puss.

19.48 - PLEASED.

Har fått min dos av socker :), åt nyss en skål med vaniljglass & chokladsås. Det var riktigt gott. Eftersom att jag håller på att däcka av trötthet så utesluter jag gymmet för att fara en annan dag. Ska istället ligga och chilla i soffan eller ev se Juno eller nåt..

Är riktigt sugen på ett fixa om mitt rum, men har som inga möbler att mublera (hm, stavas det så?) med. Ska kika på ikeas hemsida för inspiration.

Puss.

14.51 - ENGLISHTEST.

Gjorde engelskaprovet nyss och det gick rätt bra, så det var ju skönt. Skrev då på allt & fattade det mesta så då får man väl hoppas på det bästa. Har inga prov i veckan som man behöver plugga till så det känns härligt. Har bara en läxa till torsdag..

Har varit sjukt sugen på glass hela dagen så ska ta mig en skål med vanlijglass, banan & chokladsås efter maten. Ska och gymma sen, - lite segt känns det nu men jag ska ändå. Annars så är man rätt sugen på att se på film, - tror jag ska se på Juno för den är så rolig och söt. HEHE!

Nu ska man läsa lite bloggar & sen läsa ur min bok 'Som jag vill vara'.

Puss.

12.25 - EXTREMELY TIRED.

Har varit sjukt trött idag. Usch, fattar inte hur jag ska orka vara kvar på skolan till 15.20. Borde plugga engelska, men även det känns motigt. Har prov vid två..

Måste även ringa till ett ställe uti praktiken. Skjuter upp det hela tiden, men antar att det är bäst att göra bort det. Tror jag ska ringa imorgon.

Har matte 12.50 och kommer att få ont i skallen av alla ekvationer.

Puss.

08.03 - MONDAY.

Vaknade 06.30. Åt & fixade mig lite smått innan jag begav mig mot bussen vid 07.25 för att sen komma till skolan ca 07.57. Nu står man här och väntar på att lektionen ska börja.. Vi ska debattera om djurförsök, och jag känner mig verkligen inte taggad. Usch, just nu känns det tungt..

Det var förövrigt väldigt kallt att gå till bussen, - ca -15. Uschusch.

Nu ska man väl kika runt lite grann.

Puss.


19.28 - WHERE DID THE WEEKEND GO?

Helgen har kännts som vanligt väldigt kort men igår var man ju till Luleå så då for förmiddagen till det och idag har man mest chillat. Rätt bra helg ändå :). JUSTE, skulle ju beställa nåt plagg från H&M. Det hade jag helt glömt bort. Får kika runt där då. På hemsidan alltså.


Tänkte hoppa i duschen och duscha med kokhett vatten. Ska bli skönt. Tänkte köra lite hemmaspa (eller ja, typ) - peela sig, inpackning i håret, måla naglarna & föna håret. Alltså såna saker som man vanligen inte gör då man antingen duschar på gymmet eller inte har tid..


Måndag imorgon vilket innebär debatt om djurförsök. Vi blev delade i grupper & jag ska vara för djurförsök. Hm, det kommer ju att gå bra.. Sen sist på dagen ska man göra ett prov i engelska. Rätt arbetsam dag, med andra ord. Men sen på kvällen så ska man till gymmet för att köra styrka & löpning.


PUSS!


13.10 - A WALK IN THE COLD.

Kom nyss hem från en långpromenad. Det är solsken & småkallt ute - ca -5 eller nåt. Riktigt härligt väder om inte annat.. Kinderna är ännu röda :), väldigt härligt att promenera i ett vintervitt norrland.

Alltså det måste ju vara nåt fel på mig, - har endast ätit ett äpple (grönt såklart) & typ superlite pizza. Ändå är jag inte hungrig, - tror ändå jag ska göra lite varmchoklad & macka.

Hoppas att ni har får en trevlig söndag :)

PUSS

10.55 - FEBRUARY.

Första februari är det idag ja. En ny vintermånad väntar.. Vill att det ska bli sommar nu. Ett plus är iaf att solen skiner idag.

Har prov imorgon, så man måste nog plugga en del idag även om det känns motigt.

Är förövrigt grymt sötsugen, - hur ska jag klara mig genom dagen?

Puss.


RSS 2.0