film.

Laddar för tillfället ner filmen 'The sisterhood of the traveling pants' med America Ferrera (Betty i Ugly Betty), Alexis Bledel (Rory i Gilmore girls) samt Blake Lively (Serena i Gossip girl). Det är fyra huvudpersoner och alla nämda har blivit kända i respektive serier förutom den fjärde. Haha, stackars! ;) I Augusti kommer 2:an, dvs - the sisterhood of the traveling pants 2. Ska bli roligt att se. Filmen är lättsedd (har sett den en gång tidigare), rolig samt innehåller snygga killar. En bra komination. Filmen är 113 minuter lång. Alltså.. 1h och 53 minuter lång, om jag inte räknar helt fel. Nästan tvåtimmars filmtittande. Efter den så blir det kanske att se på Raise your voice med Hilary Duff och sen The wedding date. Romatiska komedier. Men vad ska man göra när man älskar sånna filmer? Hur som helst så är filmen klar att se nu, så den ska avnjutas strax. På lördag ska familjen till Skellefteå. Roligt ska det bli för ska shoppa. Ska bla köpa body butter från The body shop. Det är den närmsta butiken som finns så ska köpa säkert två burkar om inte mer. Ska iaf köpa body butter med doften 'coconut'.

vinst.

Jaaaaaa! Spanien vann EM! Såå sjukt bra. Snygge Casillas gjorde en ypperlig match samt resten av spelarna i det spanska laget. Wiho! ;) Spanjorerna kommer att fira galet mkt inatt. Haha. De var iaf värda att vinna :)

söndag.

Usch vad less jag blir när man inte kan somna. Somnade till slut vid halv fyra tiden inatt. Har riktigt svårt att sova efter tolv så ska nog lägga mig tidigare ikv.. Vaknade hur som helst ca 12.30 idag. Var en sväng till kalix efter frukosten.. Nu sitter man och lyssnar på musik och tittar på Gilmore girls lite då & då. Ikv är det den efterlängtade EM-finalen, och jag längtar. Annars så ska man nog ta och baka Chocolate chip cookies. Asså kakor med chokladbitar i. Sjuukt goda! .. Asså jag kan inte få nog av Augustana, älskar deras musik på deras album - Can't love, can't hurt. Deras äldre låtar är även bra som Boston. Käärlek till dom <3

Augustana.

Gillar verkligen Augustanas låt 'Still aint over you', så fin ;) . Sitter här och lyssnar på dom och tittar runt lite grann.. Idag, lördag, har det inte hänt något speciellt. På förmiddagen låg jag och såg på GG (dvs. Gilmore girls) och sen vid halv tre for man en sväng för att bygga muskler på gymmet. Sedan mat och hem. Tog en tupplur i en timme mellan sju och åtta och sen dess har jag bara varit trött och seg. Har också målat mina naglar i en limegrön/lysgul nyans som verkligen.. Lyser! Dom lyser ju nästan i mörker. Fin färg det där. Imorgon, då är det EM-final med Spaninen mot Tyskland. Och Spanien ska vinna har jag bestämt. Ska bli roligt! Då får man ju även kika på snygge Casillas (Spaniens målvakt). Han borde vara anfallspelare för då hade man ju sett på honnom hela tiden. Haha ;) Nu lite Gilmore girls-tittande liggande i soffan.

puss!


lördag.

Vaknade ca 11.30. Riktigt skönt att inte behöva stiga upp tidigare för att plugga till förarbeviset samt annat tjafs. Nu känns det som riktigt sommarlov. Har legat i soffan och läsa FRIDA-sommarspecial, löst korsord samt tittat på gilmore girls. Snart kommer familjen hem, med kakor ;) mumma! Haha, är ett kakmonster. Senare ikv blir det gym. Ska bli riktigt skönt. Funderar om man skulle beställa tid för genomgång av ett nytt program, kanske ett 2-dagarsprogram eller något. Får se.. Har haft samma program sen jag började i december. För 7 månaders sen. Oj, vad tiden har gått fort. Hur som helst, så ska jag sitta här ett tag och kika runt på Veckoreyn.com samt andra sajter. Ha en bra dag!

puss

Söta.


Så söta halsband, vill ha dom! I snarast framtid ;)


förarbevis.

Jaaa, jag klarade provet samt uppkörningen för att få förarbevis till EU-moped. Otroligt skönt alltså. har varit rätt nervös hela dagen och nu när allt har släppt är man trött. Haha, ojoj, vad jyr jag är att jag blir nervös. Men sån är jag. Nu ska man ta det lugnt och kanske se nån film. Sitter just nu och äter godis iaf. Gott... Aja,

pusss!

fredag.

Om ca 4 timmar far jag hemifrån för att göra prov och uppkörning. Usch, jag vill inte! Ska göra provet för att få förarbevis och sen uppkörning. Provet kommer typ vara skitsvårt och kommer inte ens klara att köra slalom mellan korner.. Usch, usch, usch. Jag borde plugga järnet nu, men jag orkar verkligen inte. Man har verkligen ingen lust att plugga på sommarlovet. Hoppas, hoppas, hoppas att jag klarar det. Jag blir meeegaglad om jag jag gör det. Får väl bara vara koncenterard och hoppas på det bästa. Aja, nu lite plugg.

Jaaaaa!

Spanien vann mot Ryssland. Gud vad bra! Så jäkla bra alltså. Nu är dom i final mot Tyskland och då vinner dom, har jag bestämt. Casillas är förövrigt snyggast och gud så bäst han var idag! ;) Wiho.
Imorgon blir det att endast vara hemma och plugga till förarbeviset, har provet 18.30. Skönt att det är på kvällen så man hinner plugga. Aja, nu ska jag kanske se på Coach Carter och sen sova.


torsdag, 11.22

Somnade sent igår. Ca 03.30. Usch vad jag hatar att inte kunna sova. Jag låg helt klarvaken timmar i min säng. Men, det blir så här när man har vänt på dygnet. Ska iaf till gymmet snart.. Har förarutblidningsträff ikväll klockan 18.30. Före det så måste jag träna att köra mellan koner med EU-mopeden, läsa text samt repeptera vägmärken. Har prov samt uppkörning. Ser inte fram emot det, men det måste göras. Aja, uppdaterar kanske nån gång senare på dagen.

Serie & film.

Sitter här och funderar om man ska börja se One tree hill (kärlek!) och ladda ner Coach Carter. Har aldrig sett filmen, och tyckte attden såg bra ut efter att ha sett trailern. Sedan MÅSTE jag läsa till förarbeviset. För har verkligen inte orkat. Det är ju inte det roligaste, + att det är sommarlov. Men hoppas att jag klarar det & uppkörningen. Ska bli väldigt skönt då det är förhoppningsvist över. Aja, ska iaf se om man kan ladda ner filmen, börja se på OTH säsong 3, samt hoppa i duschen.

pusss

onsdag.

Lyckades vända tillbaks dygnet lite grann, för somnade ca 23.15 :) Och det är tidigt för mig för brukar vanligtvist somna omkring 02.15. Vaknade vid tolv (lite väl länge, men var trött). Åt frukost/lunch och for till stan med mamma & bror för att fika. Det blev kladdkaka med glass på myggan. Gott, men väldigt mättande! Är ännu mätt. Annars så blir det att forsätta att se på Match point. Har bara sett en kort stund igår. Det är förövrigt en thriller med Scarlet Johansson (samma efternamn, haha).. Sedan middag, läsa till förarbevis-provet samt se fotboll ikv - Tyskland mot Turkiet.

pusss

tisdag.

Somnade ca 04.40 inatt för kunde verkligen inte sova. Slumrade kanske till nån kort stund, men det räknas inte.. Vaknade iaf för ett tag sen. Började läsa i förarutblidningsboken. Har tänkt läsa ut den idag. har prov och uppkörning på fredag. Usch.. Och förresten så spöregnar det ute. Såg Sex and the city, filmen alltså, och den var sjukt bra. Med ett lyckligt slut och allt. Hade dött om det inte blev det. Hatar olyckliga slut. Aja, ska iaf iväg till gymmet på en stund.

Uppdatering:

Sitter och lyssnar på Augustana - på deras nyaste album, 'Can't love, can't hurt'. Gillar dom.. Har förövrigt prov & 'uppkörning' på fredag, asså för att få förarbevis till EU-mopeden. Oroar mig lite grann, speciellt för att först gasa upp till 45 och sedan tvärnita. Kommer definitivt flyga av ;/ usch, usch, usch, usch.. Och alla kommer stå brevid skrattandes. Okej, ska sluta noja. Det går som det går. Men ska iaf nöta lite text till provet. Och förresten så spelar Spanien mot Ryssland den 26:e. Läängtar! Haha, hejar ju på Spanien så då måste dom ju vinna. Snygge Casillas kommer att rädda allt ;) Haha,

pusss!

ingen rubrik.

Laddar ner Sex and the city, filmen alltså. Det ska bli väldigt roligt att se den. Älskar ju serien, så det blir nog bra. En bonus är att den är lång, 2 ½ timme ;) Underbart, om 21 minuter är den färdig. Om allt går som det ska.

puss


måndag, 23/6

Vaknade för ca 25 minuter sen. Ojoj.. Vaknade först vid halv sex, somnade om till halv ett och steg upp ca 13.30. Ikv blir det att fara på förarutbildning för EU-moped. Ser inte fram emot det, men det måste göras.. Annars så ska man ta det lugnt till 18.15 då man far till kalix. Ingen fotboll idag ;o, tråkigt! Kommer att sakna fotbollen när EM är över. Kommer att sakna Iker Casillas, men han spelar ju i Real Madrid så man kan ju alltid kolla på deras matcher på hösten/vintern.. Men asså Spanien ska banne mig ta sig vidare ;) Hehe. Nu - borsta tänderna.

puss!

äntligen.

Jaaa! Äntligen har nåt lag som jag hejar på gått vidare. Spanien vann matchen mot Italien på straffar. Bra som Casillas är (Spaniens målvakt) så räddade han en avgörande straff (och minst en till). Gud, så snygg han är. Och bäst, för den delen. Ser fram emot matchen mot Ryssland, även om den kan bli tuff. Kan lägga in lite bilder på snyggingen.


söndag.

Har inte haft någon lust att blogga idag. Vädret är grått och trist och man blir lite småseg. Kollar på SATC och Gilmore girls. Inte samtidigt såklart. Söndag är/var det idag och ikv, eller om ca 2 timmar blir det fotboll. Hejar på Spanien, det enda laget som är kvar att hejas på. Barra för att jag vill att de ska vinna så förlorar de säkert. Och förresten, - Jag vill ha vattenmelon nu!

puss!

lördag.

Det har inte hänt något speciellt idag, som jag kan berätta om. Har äntligen fått min brors dator så jag kan fortsätta på mitt marathon av SATC. Älskar den serien. Annars ikv så blir det fotboll. Holland-Ryssland. Hejar på Holland. Men, det blir säkert en till skräll och mitt vad det är så åker dem ut. Hejar även på Spanien ;) Aja, nu gunga lite i hamocken sedan SATC.

puss sötisar!

hicka.

Tusan! Har fått tillbaka min förbannade hicka som jag hade tidigare idag. Alltid när jag får hicka så tänker jag att jag kommer att hicka i 17 år som en på tv. Usch, vilken mardröm! Hatar hicka. Och förresten så har jag olidlig Sex and the city-abstinens. En skiva funkar inte på min datorn bara på min brors (fattar ej varför) och där kan jag ju inte se, för han sitter där. Asså, jag vill se nuu! Har blivit sjukt beroende. Trodde verkligen inte att serien var såhär bra och beroendeframkallande. Tur att jag får se imorgon.. Men, nu vet jag ju inte vad jag ska göra? Kanske en film tills jag blir tröttare och kan somna. Vilket i-landsproblem. Och föresten, vilken skräll att Turkiet vann idag (i fotbollen såklart!).

pusss!

fredag, - midsommar.

Åt just middag. Gott var det! Grillat kött, potatis, grönsaker, tsatziki (stavning?) & bernaise. Nu sitter man här och är mätt & ska sen på ett tag till gymmet. Tänkte inte fara idag, men så blev det. Det blir ett gympass även imorgon. Sköönt! Ska iaf vila här innan gymmet med lite SATC. Fortsätter jag med mitt marathon. Ha en härlig midsommar!

Uppdatering:

Var och gymmade somsagt, och skönt som tusan var det. Vi var helt ensamma i gymlokalen. Nu sitter jag här framför datorn och njuter av Sex and the city. En underbar serie, tänkt vad jag har missat! Extra roligt att se avsnitten för första gången och inte vet vad som händer näst. Är medveten att jag har tjatat mkt om serien den sista tiden. Men, skitsamma! Är den bra, så är den.

pusss!

midsommar.

Hoppas att ni får en trevlig midsommar. Nu går jag och lägger mig. På den vanliga tiden (ca 02.00) på sommarlovet. Men, det har ingen betydelse ;) Godnatt iaf, vi ses imorgon!

pusss

Sex and the city.

Jag älskar den serien. Så underhållande. Den är helt annorlunda mot de andra serierna jag ser. Har sett första säsongen och ungefär halva tvåan och har en massa bra avsnitt kvar att avnjutas. Förövrigt så är 'Mr. Big' så snygg för att vara äldre. Hihi. Ska nog titta på serien resten av kvällen och natten.


torsdag.

Vaknade ca 11.40, åt & for sedan och gymmade. Nästa gång blir på lördag, can't wait! ;) For och handlade efteråt och kom hem vid tre ungefär. Nu sitter jag och tittar på SATC och snart blir det mat. Ikväll blir det att titta på fotboll. Portugal-Tyskland. Roligt! Hejar på Portugal och det är ju extra roligt att se när spelarna är sådär lagomt heta. Haha. Midsommar imorgon, tror inte att det blir så mkt annat än att fira med familjen. Äta lite extra god mat, kanske hyra film & se på SATC. Perfekt för mig.

Upptäckte att jag hade skrivit onsdag som rubrik ist för torsdag. Hur dagavild är man på en skala? Hahah, men det blir såhär på sommarlovet för vad det är för dag spelar ingen större roll.

förlust.

Satan i gatan. Helvetes jävla skit! Förlåt om jag svär, men Sverige förlorade ju! Tusan också. Men, de spelade en riktigt dålig match. Men det är ju ändå tråkigt. Aja, så är det. Det hade blivit svår för dem om de hade vunnit för då hade de mött betydligt bättre lag så som Holland osv osv. Hur som helst, så ska jag se lite SACT på tv.

pusss

nedräkning.

Nu har jag startat nedräkningen för fotbollsmatchen (är medveten att jag pratar mkt fotboll, EM alltså, men skitsamma det är ju EM!). Heja Sverige, hoppas att vi vinner ikv! Till fotbollen blir det några varma kakor med iskall mjölk. Muuums! .. Kom alldelens nyss hem från en cykeltur. Skönt att få röra på sig. Imorgon blir det säkerligen SATC (har blivit lite smått beroende) och ett gympass. Hur som helst,

pusss

kläder.

Har kikat runt lite på olika sajter. Här är några fina plagg jag har hittat ;)



onsdag.

Onsdag idag, är helt dagavild så vet kanppt vilken dag det är. Men på sommarlovet spelar det ingen större roll. Har inte hunnit åstakomma någonting idag. Har endast tittat på SATC ;) Bra serie det där. Tänk vad jag har missat! Men jag har ju bara haft 3:an i knappt ett halvår så har ju inte haft chansen att se serien. På tal om SATC så är det en massa avsnitt hela kvällen på tv, men för min del blir det fotboll (Sverige-Ryssland) men sen kanske. Om något helt annat så MÅSTE jag fixa designen på min blogg. Den är.. Ful. Men vet inte riktigt hut man gör, så får väl försöka få nån att hjälpa mig. Anyways,

kisses

natt.

Är sjukt trött men ändå sitter jag här. Ska alldelens strax dra mig mot sängen och försöka få mig lite sömn. När jag vaknar blir det kanske att ta en promenad, se Sex and the city samt på kvällen se fotboll. Sverige-Ryssland. Läängtar! ;)

Godnatt!

SATC

Har laddat ner alla säsongerna av Sex and the city (aka SATC) så har börjat se lite grann. Har bara sett nåt enstaka avsnitt av säsong 6 (den sista säsongen). Det ser lovande ut. Det är ju också extra roligt när man inte har sett avsnitten. Hehe. Ska se i nån timme eller två och sen sova i min sköna säng.

pussss

måndag.

Har varit och sett fotboll ikväll. Ute alltså, inte EM. Det var rätt kallt och väldigt myggigt men det gick för det var en underhållande match. När man kom hem nån gång efter tio drack man lite varm choklad och åt smörgås ;) Nu sitter man här och väntar på att nedladdningarna ska bli färdiga. Men det dröjer väl ca 1 & ½ timme innan de är klara. Det beror på. Laddar ner föräldrafällan. Lite barnsligt rolig. Det är roligt att titta på sånna filmer ibland också, bara för skoj skull. När de laddar klart så ska jag gå och se nåt avsnitt av Gilmore girls. Det blir nice! .. Imorgon blir det att slöa (som alltid) och gymma sen nån gång. Samt lite fotboll (EM) på kvällen.


pussss

söndag.

Är lite halvsjuk, och man sover inte bra när man är förkyld så har varit trött i stort sett hela dagen. Det har inte blivit mkt att göra idag, men ska mot gymmet sen om jag orkar. Känner mig inte riktigt superpigg, men det går nog ändå. Måste först få i mig lite mat, men vad vet jag inte. Hur som helst, så blir de täven lite fotbollstittande ikv.

pusss

promenix.

Kom just hem. Har varit och promenerat med mami. Riktigt skönt var det med skinande sol och att få frisk luft. Såg fotboll ikväll och det var riktigt synd att Sverige förlorade. Som du säkert vet var det fruktansvärt nära att det blev lika. Aja. Spanien är bra.. Ska antingen duscha eller se lite fotboll.

pussss

fotboll.

Snart är det dags för matchen mellan Sverige och Spanien. Känner ni peppen? Det gör jag. Det kan bli en svår match, eller det blir en svår match rättare sagt. Men jag hoppas ju alltid på vinst.




lördag.

Har hittat en massa bra låtar, av Augustana. Älskar 'Twenty years', 'Still ain't over you' . Och en massa fler. Sitter och nöter lite grann medan jag läser bloggar på Veckorevyn.com. Idag vet jag inte vad som händer, men ska nog mest ta det lugnt eftersom att jag har råkat ut för att bli förkyld igen. Men ikv blir det iaf att se på fotboll. Sverige mot Spanien. Lite jag ser fram emot den! Ska bli roligt! ;) Hehe,


pusss

Skor.

Jag har blivit helt hooked up på högklackade skor. Vill ha, nu! Det är så fint. Det passar till klänning, kjol, shorts, jeans. Ja allt. Vill ha riktigt höga. Men då är det ju bara att man ska klara av att gå i dom. Vill ha ett par svarta, ett par röda osv osv. Får fara till Luleå någon gång i sommar på jakt efter lycka i skor.

pusss

Fredagen den 13:onde.

Detta skulle vara en otursdag, men så blev det inte. Det blev en riktigt bra dag. Hade skolavslutning idag och steg upp 05.50 för att platta håret osv. Efter ca en och en halv timmes sång, stependieutdelning osv bar det av till klassrummet för att få betygen och så. Sorgligt var det. Usch, kommer att sakna min klass. Vi skiljs åt just när klassen var som bäst. Det känndes lite vemodigt, ja. Våran lärare började att gråta och fick själv tårar i ögonen. Slutet på en era. Efter avslutningen for jag med familjen och åt på kina. Sedan hem för tårta. Kände mig sjukt trött så jag slocknade i soffan och när man vaknade for man till gymmet. Annars så har det inte hänt något speciellt förutom att jag har sett på 2 matchen fotboll. Imorgon är det Sverige-Spanien. Det kommer att bli en riktigt svår match för Sverige, men man hoppas ju på det bästa.

puss

träning.

Känner att jag måste dra igång med lite löpning nu i sommartider. Det är rätt fräscht och skönt att springa när det är varmt och soligt ute. Tränar förövrigt på gym 3 gånger i veckan, men förutom att bygga muskler måste man ju också få lite konditionsträning. Tror det blir i helgen att ta sig en kortare joggingtur (för att successivt bygga upp konditionen) eller en promenad. Vilket som förbränner kalorier, så får se. Man får inte så jättebra kondis genom att bara gå, även om det förbränner kalorier och får musklig. Med löpning får man andra muskler osv. Så får se. Nu lite fotboll, eller nåt. Måste även stryka min klänning.

puss

nostalgi.

Imorgon är det den sista fredagen på Manhem. Det känns nostalgiskt och jag har separationsångest. Usch. Kommer säkerligen gråta.. Jag kommer att sakna klassen, även hur jävlig den har varit. Konstigt kommer det att känns att börja på en ny skola till hösten, i en ny klass. Ingen som jag känner kommer att gå i min klass men man får väl ändå överleva. Iaf så kommer det ju ändå bli skönt med sommarlov. Bara slappa och lata sig. Men det känns verkligen inte som att sommarlovet börjar imorgon.

Nog om det. Var och klippte mig och nog blev jag nöjd. Det blev skillnad mot vad det var och det är till det bättre. Imorgon är det ju skolavslutning och då plattar jag håret. Ska ha en vit klänning. Älskar verkligen den. Och förresten så får man sitt slutbetyg i handen imorgon. Roligt!

pussss

frisören.

Snart bär det av till frissan. Det blir uppklippning, snelugg men sen är den stora frågan om hur mycket jag ska ta på längden. Jag får se. Ska ta och fara på 20-25 min så jag hinner sitta där och titta på olika frisyrer i tidningar. Sen när man kommer hem så får man se vad som händer. Stryka min klänning iaf.

pusss

torsdag.

Har haft en liten bloggpaus. Var iaf på den årliga avslutningsmiddagen för 9:or. God mat! ;) . Började 09.00. På dagens schema stod kubb, lacross osv. Det blev mest frispee, & lite volleyboll. Asså bara passa till varann. Till lunch var det baguette, yogurt & saft. Slutade ca 10.30, men fick vänta till typ 11.30 eftersom att det var då Oscar slutade. Kom hem nyss & ska strax (efter att ha läst igenom ett gäng bloggar) duscha. För ska till frissan 14.30. Har spray osv i håret, så det måste bort. Guud, jag vet verkligen inte hur jag ska klippa mig. Men det blir nog en massa uppklippningar, snelugg & kanske lite kortare. Eller så behåller jag längden och toppar det lite. Men, jag får se.

puss


tisdag.

Har varit i Boden (på guidning av ett fort) och sedan shopping i Luleå. Orkar inte ge en detaljerad beskrivning, men hittade inte mkt endast; Ett linne, ett halsband samt sockar. Aja, ska klippa mig på torsdag! Yay! ;) haha, nu - forsttning av tittandet av fotboll. Sverige - Grekland. Heja Sverige!

Uppdatering:

Vinst till Sverige ikväll, med 0-2 ;) Wiho! Var lite pessimistisk där ett tag, men det vände. Nu känns det lite ljusare för det blågula laget,

pussss

fotografering.

Är riktigt sugen på att fota, med systemkamera. Funderar att välja det som IV till hösten. Riktigt roligt är det, och skulle vilja lära mig tekniker. Aja, mest troligt blir det iaf så.

måndag.

Det har varit brännbolssturnering hela dagen. Våran klass sög. Nejdå, vi vann fakiskt ett antal matcher också. Slutade ca 12.30. Skulle egentligen ha sett finalen också men fick fara med bussen för mina snälla lärare. Åkte med bussen och när man kom hem så satte man sig här. Det blir att chilla tills pappa kommer hem för då far man till gymmet. Skönt! Nog för att det känns lite motigt just nu. Men det är så sjukt skönt efteråt. Annars ikv blir det att se på fotboll. Det skulle tydligen vara 2 bra matcher.. Aja, nu ska jag söka runt lite på datorn om jag hittar nån bra film som jag kan se,
 - Detta ikv ;)


Uppdatering:

Jag är less, less, less. Och det är bara förnamnet. Är mestadels less på folk på skolan. Usch. Vet inte vad jag ska tycka, vad jag ska göra osv osv.. Imorgon blir det att fara först till boden på någon rundvisning av nåt fort (roligt? nej, men hellre än att bada i Boden, - innebad) och sedan till Luleå för att shoppa i några timmar. Vet inte ens med vem jag ska gå i Luleå med, vad jag ska äta osv. Vet inte mkt just nu, känns det som. Usch. Det ordnar sig imorgon men ibland skulle det vara skönt att bara veta allt vad man ska göra, ha någon som tex. en bästa kompis.
Men, så enkelt är det inte.

söndag.

Gud, vad jag skulle vilja spela piano. Så fint! Har sett 'A walk to remember' idag, älskar den filmen. Underbar.. Hur som helst så skulle jag bersätta om filmen jag såg igår. Den hette 'In the land of women', och den var väl okej. Inte helt min stil, men den gick att se.
Vaknade vid tio - halv elva, såg Griffin & Phoenix en sista gång. Sorglig. Rätt annorlunda film fakiskt. Alltid roligt att se nåt nytt. For till Kalix vid tolv. Det blev äntligen att sola. Riktigt mysigt med musik och värme. Okej, det är inte bra pga. att man kan få hudcancer, men det är ju så sjukt skönt & så måste jag få lite mer färg till skolavslutningen, på fredag. Så nu blir det att fara på tosdag & torsdag. Kanske även onsdag, även om det inte är bra. Men efter avslutninge blir det nog mer sällan. Aja.. Skola imorgon, eller skola och skola. Det är brännbollturnering & så ska vi städa klassrummet & skåpen. Usch, det börjar bli lite nostalgiskt. Hehe. Anyways, så blir det kanske nån film eller nåt nu.

pussss

natt.

Här sitter jag och fördriver tid. Klockan är snart halv 2 och jag sitter här. Borde verkligen sova för snart blir jag övertrött så jag inte kan somna. Äh, nu går jag och borstar tänderna.

pusss & godnattt.

punkt.

Efter gymmet i eftermiddags blev det att svänga förbi LH:s för att hyra film. Hittade 2 filmer, - Love in Manhattan (Griffin & Phonex) och en annan som jag för tillfället inte kommer ihåg namnet på. Såg den första tidigare och den var riktigt sorglig. Funderar på att se den adnra och sen den första en gång till. Men, jag är rätt så trött så jag får se hur det hela går. Det blev förresten ingen solning till mitt förtret, men det blir ist imorgon. Förresten så är det sjukt skönt att detta är den första helgen som man inte har nån läxa att göra. Som alltid sparas till imorgon. Har alltid tänkt att göra allt tidigt, men det blir alldrig. Sån är jag. Hur som helst, så ska jag börja att se den dära filmen. Kan skriva vad jag tyckte om den imorgon. Det blir nog en hel del filmer imorgon kväll. Nice ;) Aja,


pussss

lördag.

Var i Sofias stuga från torsdag kväll till fredag eftermiddag. Trevligt var det! ;) Hann bada i det iskalla vattnet i Storön. Det är ju sjukt långgrunt och det var knappt nå vatten så mina vader höll på att frysa bort. Haha. Kom iaf hem igår, och när man kom hem så såg man på The OC (<3) , för började att se några avsnitt med Sofia. Man kan inte sluta se när man väl har börjat.. Förresten så skulle jag verligen behöva fara och sola solarie idag eftersom att vädret inte är super & jag måste få mer färg. Ska även och gymma idag. Det har inte blivit att fara i veckan, tyvärr. Får lite dåligt samvete. Hur som helst så kan jag slänga in några bilder från OC. Speciellt med favoriten Ryan.





                  

       

torsdag.

Rätt chil dag faktiskt, solen har stålat och det har varit allmänt härligt. Hade bara en muntlig redovisning idag, som för övrigt blev min sista läxa. Den gick faktiskt rätt bra, även om jag inte hade förberett mig. När man kom hem vid två la man sig ute och solade. Härligt! Duschade nyss och ska på ett tag iväg till Sofia och därifrån till Storön för att sova i deras stuga ;) , så

pusss

onsdag.

Härlig sommardag det har varit! På gympan var vi på strandängarna och spelade doppboll samt volleyboll ;) Sjuukt kul det var! Efter gympan hoppade en del i (även jag) från bryggan i det iskalla vattnet. Kroppen fick typ en chock men skönt var det iaf, för det var jättevarmt ute. Efter skolan låg jag och solade ett tag. Asså, det tar typ svinlänge för mig att få färg, men får väl ha tålamod ;) Roligt imorgon, sista dagen med lektioner och på kvällen ska man till Sofias stuga & sova ;) , roooligt! Hehe. Aja, har en muntlig redovisning eller vad det var imorgon, och jag har inte ens börjat plugga. Men skitsamma, betygen är ju ändå typ satta så ;) , på tal om betyg. Fick veta att jag kommer att få MVG i historia och religion. Jag är glaad! Inte för att skryta, men jag är glad för att jag även får MVG i engelska, bild, musik samt kanske i HK :) , inte toppbetyg men jag är nöjd ;) Hur som helst så blir det att se en romantisk komedi med namn Cake. Sedan kanske lite plugg, & tv.


pussss

måndag.

Tröttsam och slitsam, måndag. Som alltid. Hade matteprov, och jag tror inte att jag klarade det ;o , men satsar ju bara på G (för klarar inte av nåt mer) så om man får ej G, så får man göra det lättare provet. Aja, nog om detta. Det är sommar ute, - grönt & svinvarmt på dagarna. Fick lite kläder från H&M idag, ett par svarta shorts, bikini, svart huv-kofta (collegetröja) och lite annat. Ska ha mina nya shorts imorgon, dessa:


Har legat och sett på några avsnitt av Gilmore girls (började att se nåt avsnitt förra veckan, och har sett sen dess) och tar det allmänt lugnt. Aja, ska duscha snart men nu lite mer GG.


söndag.

Det blev varmt idag också, så jag låg ute och stekte ett tag ;) , har tusan fått en liten brunare nyans på mina annars vita ben. Det är ju alltid ett plus. Borde verkligen ha pluggat matte i helgen. Men, jag har inte orkat. Har prov imorgon, men ids inte göra nå tal utan läser i de där rutorna som det står hur man gör ist. Mkt bättre. Men, provet kommer ändå inte gå nå bra imorgon. Dels för att en massa har sagt att det var svårt & dels för att jag verkligen suger i matte ;o. Blääää! Men tur att det är det sista provet iaf. Sen har vi inte mkt kvar. Det är endast 4 dagars lektioner kvar. Ljuvligt!

pussss

RSS 2.0