today is my birthday.

Idag, den artonde augusti fyller jag 18 år. Äntligen är jag myndig! Jag och Edward (älskar namnet) Norton blir äldre idag!

PUSS

boots.


These are mine! Haffade dem idag på Dinsko och de är riktigt fina i verkligheten. De är i skinn så då kommer fossingarna hållas varma i dessa fina skor. De är lite fulsnygga, men mestadels snygga.. De kommer iaf sitta på mina fötter i höst och vinter.

workout.

Hej, jag har träningsvärk i ryggen. Har även varit på ett grymt jäkla jobbigt spinningpass att jag var helt slutkörd efteråt. Och då menar jag helt slut. Har nog aldrig varit sådär slut efter ett spinningpass. Orkade knappt duscha, och då är det illa. Aja, fick ju bra träning iaf. ;)

Ligger i soffan just nu och tar det väldigt lungt. Lyssnar på musik och läser. Kan nog inte bli bättre!

PUSS

thursday.

Veckorna (och dagarna också för den delen) bara flyger iväg och snart börjar skolan. Denna gång känns det dock inte så hemskt som andra år. Jag har ingen skolångest. Jag längtar inte till alla läxor och plugg, men jag längtar till att umgås med folk varje dag, ha en rutin samt ha något att göra varje dag.. Nu är det för övrigt mindre än en vecka tills jag blir 18. Det känns great!

Sitter och lyssnar på Eminem just nu. Gillar hans nyaste låtar skarpt.. Är och har aldrig varit något megafan, men ett par låtar gillar jag.




crosses.

Hejhopp! Idag har jag som många andra dagar sovit alldelens för länge, till att börja dagen med. Har drömt konstiga drömmar inatt som de senaste nätterna. Konstigt vad det kan finnas skumma saker i hjärnan som tumlar runt när man sover.. Hur som helst, så har jag tränat styrketräning idag. Det var väldigt skönt men det tog emot lite att ta sig till gymmet idag. Men när man väl har kommit igång, så var det värt i slutändan att släpa sig till gymmet.

Har bokat upp ett par spinningpass i den närmsta framtiden och det känns grymt, eftersom att spinning är en av de roligaste men jobbigaste träningsformerna jag vet. Vilka endorfinkickar man får!

Klockan börjar bli alldelens för mycket, - och jag som lovade mig själv att ligga i sängen för att sova innan klockan slog 01.00. Det gick ju great..

PUSSS

sunday.

Idag känner jag mig trött/sliten/sunkig och allmänt seg. Är inte bakis så undra varför? Tror nästan att jag håller på att bli sjuk vilket kännns lite sådär. Helst vill man ju vara frisk och träna.. Känner att jag skulle behöva en löparrunda, men det kanske inte är så bra om man är halvsjuk.

Nu ska jag borsta gaddarna och läsa lite.

last night.

Igår var det tjejkväll med ett par vänner. Det blev att laga grymt god tacos, kubb, dricka och en hel del prat och skratt. En väldigt bra kväll helt enkelt. Det ska då göras om.


Jag och Sofia.


Alla fyra.


Jag och Lina spöade skiten ur Emmsa och Sofia i kubb.

Var tvungen att fota en 'trashig' bild med ciggen i högsta hugg och där håret ser lite orange ut. Röker inte i vangliga fall, förutom enstaka gånger på fest. Hehe.

Söta Lina och Sofia. ♥

thursday.

Vaknade vid elva/halv tolv. Fixade lite mer kläder i klädhängaren. Rummet blev himla mysigt med den.. Annars så har jag städat lite och det tänkte jag fortsätta att göra strax. Tänkte dammsuga, skura, dammtorka samt renbädda..

Var och gymmade i eftermiddag. Det blev ett bröst, axlar och tricep-pass. Det gick inte superbra, men det gick iaf. När jag kom hem blev det mat och nu sitter jag här. Tänkte ta tag i städningen strax och kanske vara ute i solen.
Senare ikväll blir det träning igen, - spinning. Trevligt!

På tal om trevligt så blir det roligt med tjejkväll imorgon. Jag och ett par vänner tänker äta tacos, basta, dricka & ha det allmänt trevligt.

PUSS

fancy.


Denna finfina klädhängare blev min idag. En liten överraskning av min moder. Den är finare i verkligheten, så ska försöka lägga upp en bild på hur tjusigt det blev med en massa kläder i den. Har satt klänningar, tröjor osv i galgar samt vikt alla mina jeans och satt dem på hyllan ovan kläder. Finfina blev det hela.

with hands held high into a sky so blue.



Älskar denna låt av Linkin Park. En av mina favoriter.

Ikväll har jag sett på fotboll. Det var så jäkla kallt ute att jag nästan frös ihjäl. Det var väldigt varmt - ca 13 grader.

Nu tar jag det lungt med favoritmusiken i öronen. Nog är man beroende av musik ändå.

PUSS

cellphone.


Denna lilla sötnos ska bli min i höst.. Min nuvarande mobil är uråldrig så känner att det är dags för att förnya sig lite.

feel the joy of beeing alive.


american history x.


En film som jag älskar heter American history X. Såg den för första gången i lördags. Det är hemskt att jag inte har sett den tidigare, men bättre sent än aldrig - right?

Den är hemskt och helt underbart bra.

Huvudrollsinnehavaren - Edward Norton delar födelsedag med mig. Den 18:e augusti blir jag 18 och han 41. Hihi.

long time no see.

Det är sjukt länge sen jag har uppdaterat bloggen. Flera veckor sen. Men har bara inte haft någon lust att skriva här. Så vad har hänt? Jag har tränat och bara tagit det lugnt. Jag har även fått bort ett stort orosmoment/ångest, vilket var väldigt skönt. Eftersom att jag har en tendens att tänka alldelens för mycket och om det är något jag oroar mig över maler det på i hjärnan, kändes det som att en enormt stor vikt lyftes från mina axlar.

Tror det blir lite mer aktivt här i bloggen framöver, för det är rätt skönt att skriva av sig.


Min favoritlåt just nu. Älskar ett par låtar av Biffy Clyro. För en vecka sen hade jag aldrig hört dem tidigare, och nu älskar jag dem.

PUSS

RSS 2.0