matrix biolage.


Fick hem detta fantastiska shampo från Matrix. I "beskrivningen" skulle håret blir mjuk och glansigt och det blev det alla gånger. Håret blev jättefint, så detta kan jag varm rekommendera.

PUSS

inspiration.

jeans

Väskan kommer från Mulberry, Alexa om jag inte minns fel :) Himla snygg, men alldelens för dyr.



friday.

Idag är det äntligen fredag och jag har endast en lektion kvar och slutar vid tolvtiden. Inte så illa faktiskt. Ikväll ska jag försöka plugga, sticka och ta det lugnt. Jag måste verkligen tvinga mig själv att plugga - kan ju prova om det hjälper med belöningar efteråt? Haha.

Efter skolan ska jag hämta ut ett paket från baresso, trevligt :) Paketet innehåller lite schampon och hårvårdsprodukter.

PUSS

diary.

Idag fick jag en snilleblixt (nja, inte direkt men) att jag kanske skulle börja skriva dagbok. Sådär småtöntigt kan det tyckas vara, eller jag vet inte, men det kan ju vara roligt att läsa senare. Framför allt när man är lite äldre. Men då är ju frågan om man ska skriva på datorn eller för hand.. Får klura på saken. Det kan ju vara roligt att skriva ner sina känslor osv som inte publiceras på nätet.


knitting.



Idag har jag äntligen börjat att sticka. Riktigt roligt är det. Tänkte börja med att sticka en vit "tubhalsduk". Jag syr dvs ihop ändarna till en "tub". Jag gjorde den lite väl bred så får se om jag bara stickar ett varv eller om det blir mer, jag får se.

PUSS

dyeing my hair.

Färgat mitt hår just nu och jag hoppas på att resultatet blir rödbrunt. Spännande!

Idag skulle jag ha pluggat, men har inte ens plockat upp böckerna. Illa! Måste verkligen ta itag i det efter jag har sköljt bort färgen.

Förresten, har blivit helt beroende av The vampire diaries. Underbar serie.

PUSS

the olympics.

Jag är helt lyrisk. Markus Hellner vann ett OS-guld och Johan Olsson fick brons. Härligt som tusan! Kommer inte kunna somna efter adrenalinkicken man fick.

PUSS

friday.

Har precis sett på skidor där Anna Haag tog silver i dubbeljakten. Stort grattis till henne, för hon åkte väldigt bra idag. Även roligt att se en sån positiv människa, haha.



Har även sett lite grann på hockey innan skidorna och det var ju riktigt bra att dom vann matchen.

Hur som helst så är det grymt skönt med fredag & helg. Imorgon ska jag sova ut ordentligt.

PUSS

the vampire diaries.



Jag har hittat en grym serie. Har endast sett två avsnitt, but it's looking good. Ja, den heter alltså the vampire diaries. Huvudrollinnehavaren är snygg på något sätt, så det är ju ett plus.


nighty night.

Tänkte strax lägga mig men först tänkte jag bara blogga nån rad.. Ikväll har jag kikat på skidor och tråkigt nog blev det ingen medalj för Sverige. Hade inga större förhoppningar, men roligt är det att se ändå.

Är uppe lite för länge ikväll, men börjar ändå 12.50 imorgon så det är lugnt. Nu ska det blir grymt skönt att sova många timmar.

PUSS

tuesday.

Sedan jag sist bloggade vilket var igår har det hänt mycket i OS. Charlotte Kalla tog OS-guld i längd igår och ikväll tog Björn Ferrey ett grymt härligt OS-guld i skidskytte. Det var väldigt oväntat, så det var roligt.

Nu börjar jag bli trött så ska bara borsta gaddarna, tvätta fejset för att sen slå igen ögonen med huvudet på kudden.

God natt!

closer.



Nu ska jag se OS - skidor. Spännande!

PUSS

come out of the shade.



Detta grymma band kom tydligen från Umeå. Hehe.

Kvällens träning gick riktigt bra. Kände inte ens av att jag har varit förkyld, så det var ju trevligt.. Just nu sitter jag och lyssnar på skön musik och tittar på tv samtidigt.

PUSS

the perishers.

Trots att jag mådde dåligt imorse blir det träning för min del.. Mår mycket bättre nu så jag är peppad för lite gym och sedan spinning.. Har förövrigt kommit framåt gällande essän om fantasy som jag skriver. Jag är i alla fall inte på ruta ett längre och det glädjer mig.

Imorgon har jag inga lektioner på skolan eftersom att svenskaläraren är gone och på den tiden idrotten är ska jag till tandis.. Hade myckett hellre varit med på yogan som skulle vara på idrottslektionen, än att borra hål. Gah.

Jag har hittat ett bra band, som är riktigt bra. Har ladrig hört deras låtar tidigare, och det är ju trevligt med något nytt och fräscht. Och ja, gruppen/bandet/whatever heter The perishers.

PUSS

sick, sick, sick.

Vaknade av en grym mensvärk som senare blev någon sorts magsjuka - spy. Det är verkligen inte trevligt och det är väldigt tur att jag inte har fått göra det så många gånger.. Nu mår jag däremot bättre och jag hoppas att det förblir såhär..

Imorgon ska jag till tandläkaren och laga ett hål. Usch, hatar verkligen tandläkaren.

Usch vad negativ jag lät. Solen skiner och det är allmänt trevligt idag :) Tänkte ta en lång, varm dusch för att sen se lite på OS.


PUSS


I want candy.

Idag känner jag mig lite halvkrasslig. Som alltid, dvs. Förkyldningen vill verligen inte släppa.. Det är lördag, solen skiner över vinterlandskapet och jag måste verkligen plugga men jag orkar inte.

Steg upp sjukt tidigt för att vara mig, 09.30. Men det kan ha att göra med att jag gick och la mig strax innan elva.

Nu ska jag borsta gaddarna, städa datorn och lägga mig och läsa.

PUSS

so tired.

Idag är det fredag och därmed helg. Det är otroligt skönt! Är dock väldigt trött och funderar på att sova i nån timme innan det är dags för spinning.

Imorgon blir det en tripp till luleå, för att kika på lite fotboll och ska även köpa lite smink och hårfärg. Är även sugen att köpa en volume master.


starstrukk.


thursdag.

Det är några dagar sen jag har bloggat, men har inte haft någon som helst lust.. Den större delen av veckan har gått att plugga engelska, till engelskaprovet som gjordes idag. Tyckte att det gick bra, men några slarvfel har jag säkerligen gällande gramatiken.

Just nu sitter jag och klurar hur jag ska skriva den dära förbaskade essän som vi skriver i svenskan. Om jag skullle säga att det går bra, vore den en ren och skär lögn. Kommer ingen vart, men hoppas att spärren släpper och fantasin börjar att flöda.

Imorgon är det fredag och det innebär skola till 12.00 och sen ska jag ut och äta lunch. Det blir även träning och lite godis till Let's dance.

PUSS

spinning.

Dagens träningspass var grymt roligt & härligt. Trots att jag inte kände mig sådär superpeddad gick det bättre än väntat.

Ikväll har jag kikat på tv, pluggat lite glosor och mestadels tagit det lugnt.

PUSS

tuesday.

Ska på träning ikväll men är väldigt otaggad. Men när man har bokat, måste man ju såklart fara.. Aja, det blir säkerligen bra. Får ju ta en varm dusch efteråt iaf.

Redan onsdag imorgon, då måste jag plugga järnet, - engelskaprov.

PUSS

redhead.



Jag är som sagt riktigt sugen att ändra hårfärg och nu har jag nästan bestämt mig för att tona mitt bruna hår lite rött så det blir lite rödbrunt.

PUSS

haircolors.


När det börjar bli sommar är jag riktigt sugen att ändra hårfärg, men till vad är jag inte så säker på.. Just nu känner jag mig riktigt sugen på att bli lite rödhårig. Mörkrött eller mörkrött/brunt är riktigt fint, men då är ju frågan om man ska våga sig på att sätta en toning i håret.

PUSS

still sick.

Usch vad less jag blir på att vara förkyld och sjuk.. Kvällens träningspass fick avbokas för har börjat känna mig lite lätt febrig. Får väl plugga istället vilket är så himla roligt. Eller så inte.

Snart blir det middag för att sen lägga mig och läsa min bok till svenskan.

PUSS

goodmorning sunshines.

Vaknade för ungefär en timme sen och sen dess har jag hunnit sätta i mig ett par pannkakor (det heter plättar annars, men nu åt jag tjocka sådana) och kollat igenom bloggarna. Tänker inte sysselsätta mig med så himla mkt idag förutom att jag tänkte plugga lite engelska och sen fara och träna när det börjar bli kväll.

Idag är jag ledig, och det är så himla skönt eftersom att jag hatar måndagar.

PUSS


TODAY'S MINUS.

Jag är fortfarande förkyld, vilket jag hatar.. Vill kunna träna som folk, hehe. Förkyldningen gör att jag har en sanslös hosta som gör att jag periodvis knappt får luft. Jag har inte ont i halsen eller något sånt men hostan vill inte ge med sig.

MY DAY.

- Tog en härlig sovmorgon och när jag vaknade fanns det nybakta scones. Mums!
- Jag har tränat, spinning.
- Har tagit det himla lugnt.
- Sitter och ser på Spiderman 2. Vill även ha mörkrött hår när jag ser att Kirsten Dunst har det, hon är alltså med i filmen.
- Njuter av tanken att inte behöva stiga upp tidigt imorgon, - ledig. Woho.

PUSS

SATURDAY.

Vaknade alldelens för tidigt idag, eller jag blev väckt för att vara helt ärlig.. Tog en tripp till Haparanda och Torneå. Var en sväng på H&M och hittade en superfin 'bustier' i svart spets. Ni vet, en bh med lite mer tyg nedanför. Kass beskrivning, men ja.. Åt även på max som smakade mums. Älskar deras friscomål, haha. Innan man drog hem gick man in på Ikea och kikade runt.

Ikväll ska jag dejta crosstrainern. Trevligt värre :)

PUSSS

FRIDAY.

Har slutat för dagen. Väntar bara på att klockan ska bli såpass mycket att jag kan gå ut till bussen.. Tänkte ta det väldigt lugnt när jag väl är hemma. Kanske man läser någon bok eller något.

Ikväll ska jag på spinning, surprise surprise. Det ska bli riktigt skönt. Tänkte köpa lite snask sen, flottig som jag är.

PUSS

WEDNESDAY.

Har äntligen fått träna spinning. Det gick hyffsat, men jag hade inte förväntat mig något annat eftersom att förkyldningen fortfarande spökar.. Men det känns bra att träna igen, helt klart.

Det är redan torsdag imorgon och till frukost tänkte jag ladda lite med havregrynsgröt för att sen dra till gymmet och antingen powerwalka eller träna på crosstrainern. Man måste ju utnyttja sovmorgonen på bästa sätt.

PUSS

SUMMER.


När det är snöstorm ute får det en att drömma bort mot varmare breddgrader.. Dessa bikinin ska jag förresten köpa till sommaren.

PUSS

EXERCISE.

Just nu känner jag mig supertaggad att träna och komma i form, och bara därför är man förkyld. Trevlig värre. Hoppas att jag känner mig bättre imorgon för då hade jag tänkt fara på spinning, men jag får ju se.. Efter att ha sett ett program om skidlandslaget där man fick se mer om deras träning osv känner jag mig taggad. Haha!

Tänkte börja bygga upp kondisen med lite löpträning, och det kommer nog bli väldigt tungt nu i början när man inte har sprungit sen gud vet när. Men nån gång måste man ju börja och det blir ju bara bättre ju mer man springer.


UNPLEASANT.

Det blir ingen träning ikväll, för min del. Det ogillas starkt.
Det är min hals som spökar och då är man inte så sugen att fara på en timmes spinning. Istället ska jag börja läsa Harry Potter (svenskan) och ta det lugnt.

PUSS

RSS 2.0