110318

Fredag idag, men har ingen större "Fredags-feeling", kan vara eftersom att jag inte har haft så lång skoldag idag. Började 12.10, eftersom att idrotten utgick. Hur som helst, så var det inte den roligaste skoldagen om jag ska vara ärlig. Var nere på sjukhuset och lyssnade när nån snubbe från medicinsk teknik pratade om just medicinsk teknik. Sen redovisade jag om el-konvertering.
Just nu sitter jag och följer slutspelsmatcher i hockey. Jag som vanligtvis inte är något vidare hockeyfan har blivit värsta engagerad. Kan ha att göra med att Luleå är med och spelar, vilket är laget jag hejjar på. Så ikväll, ska de vinna. Det är bestämt.
Annars så pysslar jag inte med så överdrivet mycket. Snicksnackade med en kompis som skulle ut, och blev lite småsugen men det får jag ta en annan helg.
/Ajda-hoe.

110317

I'm back in business gällande bloggandet. Tror jag ska återuppta min lilla blogg och skriva av mig lite om dagarna. Kan vara nåt.
Vad har skett idag då? Har suttit på skolan och skrivit ett kort litet CV samt andra nyttigheter. Tog äntligen tummen ur och gick till sjukhuset och pratade med chefen gällande sommarvikariat på en avdelning. Så nu får vi hoppas att jag får tjänsten, men det lät faktiskt rätt lovande. Skulle vara grymt kul att få sig lite mer erfarenhet och cash dårå. Det är aldrig fel med pengar, speciellt om man eventuellt ska plugga på universitetet till hösten. SSK, Oh yes!

Ska nog ta och dra mig mot sängen och börja läsa en ny bok. Kan läsa i några timmar, för får en lååång sovmorgon imorgon i och med att jag börjar 12.10. Hur nice är inte det? Aja, såhär ser min nya, stekiga bok ut:Som en liten parantes förresten, så är jag fruktansvärt less på missunnsamma och nedtryckande människor. Så är det.

/Ajda-hoe.

RSS 2.0