13.45 - 24/12 - 08, Christmas Eve!

Vaknade vid nio, eller ja blev väckt vid nio. Släpade mig ur sängen för att gå ner och öppna paketen. Ville helst sova, men de insisterade & blev pigg när jag började riva bort papper :). Fick bla smycken, kläder, supermysig pjamas, smink, tofflor, böcker, parfym, godis, kit med lotion, deo & duschkräm :). Blev riktigt nöjd! Nu är man som varenda julafton less på choklad, men den går der imorgon när man vaknar..

Ligger i soffan och myser framför Grey's. Såå underbart bra, - fast snart så kommer Addison in i bilden och då blir det trubbel i paradiset :). Haha! Är alltså inne på de sista avsnitten av säsong 1.

Ska se på Kalle Anka, som vanligt & sen äta supergod julmat och efter att ha smält det så ska man och träna sen på gymmet. Ska bli skönt efter att ha ätit allt möjligt.



Uppdatering: 18.43 -

Kom hem nyss från gymmet. Var hela familjen och gymmade, - en bra tradition på julafton! Vi var helt ensamma, - haha, vad annars? .. Körde rätt så hårt och bättrade på min träningsvärk i benen. Ajaj.. Men det är ändå skönt eftersom att känns att man har tränat..

Ser på Grey's anatomy, älskade Grey's anatomy.. Är som sagt beroende av serier, helt klart! Älskar dom för det är ju som korta filmer som aldrig tar slut. Kan det bli bättre?

Tänkte mysa med lite chips nu snart, - mums!

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0