09.10 - FRIDAY.

Så otroligt skönt med fredag, eller det är en hel del lektioner kvar men 15.00 är det iaf helg.. Hade svenska nyss där man satt och läste en novell och sen resumerade man den. Nog kan man hitta roligare saker.. Tänkte kolla runt lite på nätet innan NK'n börjar 09.30. NK är ändå rätt så roligt just nu så det är ingen fara att ha det idag. Sen har man matte, - pust. Vård och omsorg, - inte så farligt, och därefter dans. Usch, orkar inte med dans.

När man kommer hem så ska man läsa, äta middag, se på Grey's och sen klockan 20.00 så ska man sitta fastklistrad framför tvn för att se på Let's dance. Ska även flotta, - HEHE!

Ha det bra, Puss



Update 10.37 -

Nu har man två lektioner avklarade, - 2 kvar. På NK'n anteckande man en massa, - som vanligt. Inte så hemskt farligt som sagt, men inte det roligaste heller.. Har matte på ca 20 min, - den varar i en timme och sen lunch. Maaat, - min mage skriker. Hade kunnat äta nu, men orkar inte stressa + att det var så lång kö så orkade inte med det :)

Hur som helst så längtar jag hem, - TWILIGHT. Det bästa. Men längtar även hem till Grey's anatomy. Den bästa sjukhusserien. favoritserierna är ju One tree hill, Gossip girl & Grey's anatomy.

Anyways, så blir det bloggar nu som vanligt.

Puss!



Update 12.16 -

Lunch nyss,  - det var ingen höjdare men det gick för höll på att hungra ihjäl. Nu har man vård och omsorg kvar och även dans. Suck. Pallar inte med dans.

Let's dance ikväll, - hoppas att Blondinbella ramlar, flashar nånting & får fyra ettor. Okej, det var lite elakt :). Men det är hon värd  - beacuse your worth it! Jag svammmmmmmmmmmmmlar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0